ZEIȚA SPERANȚA.

  

Discurs al iubitei Speranțe.

  Iubite de Lumină! Vă aduc Salutări de la Cei Mari Ființe care locuiesc în Octavele superioare ale Luminii și care vă oferă puternica lor Radiație a Păcii Supreme și Binecuvântări Nespuse, dacă le veți accepta.
         Sunteți Oamenii Luminii! Acesta este motivul pentru care sunteți Speranța lumii, deoarece fără Lumină nu există nici cea mai mică Speranță care să modifice condițiile triste pe care egoismul uman le-a impus cu autoritățe în octava fizică. Am spus: „Tu ești Speranța Pământului” pentru că ești Cupa Luminii, înțelegerea Luminii dată de Maeștrii Ascenși și în principal de marele tău Maestru Saint-Germain. Ești ca un mare Magnet care îi va atrage pe oameni de pe Pământ în Lumină, unde pot vedea din nou clar care este Scopul divin al pelerinajului lor în lumea fizică, ce Înălțimi pot atinge și care este Moștenirea lor divină.
         Reprezint Speranța pentru Pământ și am reprezentat întotdeauna această Virtutate, de când ființele umane s-au manifestat pe această Planetă. Pe măsură ce sunteți Speranța pentru lume, trebuie să ne extindem Conștiința de Viață prin voi, pentru că suntem Magnetul care atrage cursurile Vieții umane către Înălțimi și afară din distrugerea produsă de uman.
             Atâta timp cât există un sentiment de Speranță într-un individ, el face eforturi conștiente pentru a stăpâni condițiile distructive și pentru a atinge Lumina, iar în Lumină există toată Speranța posibilă. Lumina este Speranță pentru Pământ și sentimentele voastre acceptă sau resping Lumina. Așadar, atunci când pari descurajat, când ești pe cale să-ți pierzi orice speranță, trebuie mai întâi să îți îndrepți atenția asupra Prezenței tale Puternice AY AM și apoi să Mă suni. Atunci voi revărsa în voi o Lumină care conține nu numai Sentimentul Speranței, ci și o Atracție care vă va ridica deasupra circumstanțelor care par să vă copleșească.
         Dacă încetezi să depui eforturi pentru a depăși circumstanțele nefaste, este ca și cum prin propria ta Autoritate ai spune forțelor distructive: „Fă ce vrei cu mine”.
         Așadar, vă sfătuiesc să nu spuneți niciodată: „Nu mai am Speranță sau am renunțat la toată Speranța”, pentru că este ca și cum ați spune: „Renunț” sau „Am pierdut toată Lumina”.
         Folosind imprudent astfel de expresii, bărbații au creat mult mai multe condiții distructive decât s-ar fi putut imagina. Profit de această ocazie pentru a vă reaminti că nu există niciun cuvânt care să nu creeze ceea ce exprimă! Dacă vrei să obții Stăpânirea, trebuie să încetezi să vorbești despre orice amintește de viața animală, nu mai vorbi despre circumstanțe care evocă sclavia cauzată de dorințele umane. Este dorințele corpului emoțional care au înlănțuit energia și au aruncat asupra ființelor aceste umbre necunoscute și nedorite de Viață.
           Așa că vin să vă aduc Speranța Luminii care, prin expansiunea sa nelimitată prin voi, va fi Puterea care consumă umbre și le înlocuiește cu Perfecțiunea eternă! De îndată ce nu mai ai nicio speranță, voi încetezi să încerci. Noi, în Octava Maeștrilor Ascenși, nu renunțăm niciodată. Trebuie și puteți avea o determinare identică. Într-o zi, toate calitățile distructive vor trebui retrase din umanitate, Pământ și atmosfera sa. Ei trebuie să dispară, pentru că nu sunt Autoritate Eternă nici în Univers, nici pe această Planetă. Vă spun, prin urmare: aveți toate aceste Speranțe că AYAM – EU SUNT! Discordia generată și menținută de ființele umane nu are autoritate asupra Ființelor Cosmice care au creat Pământul; această discordie nu are nicio autoritate asupra Prezenței a puternice AY AM și a corpului planetei și în corpul mental superior currențiilor de viața planetei. Acesta este motivul pentru care fiecare flux al vieții continuă să spere că mâine va aduce îmbunătățiri în circumstanțele nefericite în care oamenii se luptă.
         Speranța apare etern în conștiința exterioară, deoarece în fiecare curentul de viață există o Inimă de Lumină, Flacăra în Inimă, Atomul permanent al corpului. Aceasta este Ușa Deschisă care ne permite întotdeauna să intrăm și să oferim ființelor acea Lumină care conține Speranță și curaj pentru a face încă un efort pentru a obține un rezultat mai bun în viitor. Prin Asistența Maeștrilor Ascenși, această Lumină primește Expansiune și te face să speri să scapi de ghearele forțelor sinistre care au produs atât de multă umbră și suferință și atât de multă limitare de atâta timp.
        Ființe umane nu trebuie să piardă niciodată Speranța, deoarece deasupra lor sunt manifestările magnifice și Autoritatea Puterilor Luminii!
         AY AM, Sunt Speranță pentru lume! În orice moment Eu Sunt gata să ajut fiecare flux al vieții; pentru a-l ajuta să-și îndrepte atenția spre Lumina care este atracția magnetică care va ridica toate curenții Vieții deasupra creației umane pentru totdeauna, chiar înainte de Înălțare. Unde ar fi oamenii astăzi dacă Lumina curentului Meu de Viață și a Inimii Mele nu s-ar fi vărsat asupra distrugerii umane; dacă Lumina Mea nu le-ar fi învăluit și le-a ridicat periodic către Lumină și nu le-ar fi distras atenția de la mizeriile lor; dacă mișcarea ascendentă a Speranței nu ar fi acționat asupra lor? Și așa cum am dat lumii Speranța de atâtea milioane de ani, voi continua.
          Dacă ați putea vedea prin ochii mei, ați aprecia ce a însemnat Viața să fi revărsat continuu Lumina Speranței în sentimentele oamenilor care, prin propria lor discordie, aproape că se scufundă în dizolvarea totală. Fiecare flux de Viață s-a regăsit o zi în momentul crucial în care Forța sa este testată. Umbrele și Lumina concurează pentru Energia Curentului Vieții care se află la marginea unei prăpăstii; un val de umbră, o atracție suplimentară a forțelor distructive l-ar putea precipita în a doua moarte. Dar cu încă un Val al Luminii Mele, încă un Val al Iubirii Mele în această oră a Judecății Supreme, am fost Atracția Magnetică care a tras Curentul Vieții de la marginea prăpastiei și l-a adus înapoi pe Calea Luminii unde el din urmă a câștigat Victoria sa al Ascensiunii.
          Pe măsură ce Eu Sunt speranță pentru Pământ, trebuie să continui să dau Lumina și Iubirea Mea până când ultima ființă umană este ascensiunată; căci Speranța trebuie să rămână în sentimente, ca un Magnet care atrage ființe în Libertate, Lumină și Înălțare. Mă retrag doar atunci când cineva neagă Speranța Mea, total. Viața a ancorat în fiecare flux al Vieții o Iubire și o Atracție Magnetică a Speranței care o va conduce la Casa sa în Lumină, dacă liberul arbitru al individului nu mă respinge complet. Legea Universului este cea care permite ființelor non-ascendente să aleagă a doua moarte și, în acest caz, trebuie să mă retrag. Același lucru este valabil și pentru națiuni. Când națiunile resping tratatele și constituțiile pe care Marele Maestru Saint-Germain le-a elaborat pentru libertatea lor, pentru a le binecuvânta și a le proteja dreptul de a trăi în mod constructiv; dacă națiunile abrogă aceste constituții, ele trec prin a doua moarte.
         Știți ce înseamnă acest lucru în Activitatea de viață a acestei planete? Știi ce a realizat această Magnifică Ființă Cosmică, iubitul tău Saint-Germain? Timp de secole, El a lucrat pentru a ridica o națiune după alta pentru a se întoarce la Lumină și pentru a cunoaște libertatea eternă. Care sunt consecințele pentru cei care nu doresc libertatea în mod suficient pentru a-i accepta mâna și protecția? Este o tragedie în fața vieții, în fața Poruncii Universale a Perfecțiunii atunci când, în mod liber, oamenii preferă sclavia propriei lor creații.
         Când Ființele Cosmice de Lumină și Iubire infinite, de Glorie, Frumusețe și Perfecțiune magnifice așteaptă ca Darurile, Asistența și Iubirea lor să fie acceptate și oamenii ignoranți sunt le lipsește fără să vadă, sau resping Binecuvântările și aleg în schimb distrugerea, acest lucru este foarte tragic.
          Și totuși, un fir subțire de Lumină din fluxul meu de viață, o rază de lumină și o flacără din inima mea, curge în fiecare flux de viață, astfel încât în ​​cele mai întunecate ore, ușor, în corpul emoțional, apare un sentiment de speranță le wșoptește că într-o bună zi vom scăpa de toate aceste necazuri. Ce ar fi lumea fără Speranța Mea? Ce ați face fără Sentimentul meu de speranța în suveranitatea eternă a luminii? Eu reprezint mai mult pentru Pământ decât ai putea crede. Razele de lumină ale vieții mele care sunt țesute în fiecare flux de viață de pe această planetă îmi permit uneori, în ora încercării, să vărs dragostea și simțul speranței care fac să crezi că mâine va fi mai bună; că mâine va aduce pacea.
         AY AM, Eu Sunt țesut în toate fluxurile de viață ale acestei planete; căci este prin Sentimentul Speranței ca Corpul Mental Superior al unui individ dă expansiunea Luminii care însuflețește Flacăra Vieții în timpul marilor încercări, iar Radiația acestei Flăcări permite ființelor să recunoască din nou Scopul a trecerii lor pe Pământ și pentru a-i ajuta să se îndepărteze de umbre. Ei găsesc astfel Calea Luminii și se întorc în cele din urmă victorioase la Inima Prezenței Iubite AY AM și realizează Înălțarea! Noi, în Statul Ascendent, nu experimentăm falimentul sau disperarea. Nu renunțăm niciodată la Slujire pentru că știm că într-o zi tot ceea ce este uman va fi măturate afară din toate Curentele Vieții! Este predestinarea întregii Vieți și a tuturor ființelor de a face ascensiunea! Scopul final al oricărui flux de viață este de a deveni o Ființă Cosmică, Creatorul unui sistem de lumi sau poate al mai multor sisteme. Atunci ființa cunoaște Fericirea completă și permanentă. Când ai observat că totul îți ascultă cele mai mici porunci; când veți fi dat dovada Puterilor vieții voastre prin manifestarea unui sistem de lumi care cântă Imnul creației în spațiul infinit printr-o muzică a cărei frumusețe, perfecțiune, bucurie, putere și glorie depășesc orice expresie; când auzi aceste Sunete, aceste Armonii magnifice, aceste Melodii supreme, gigantice ale Muzica AYAM Sferelor, atunci vei realiza cu adevărat Bucuria Creației!
          Așadar, nu te voi părăsi, nici curenturile vieții umane, până nu te voi aduce înapoi în Lumina și Perfecțiunea la care ești predestinat de Cei care au proiectat acest sistem al Lumilor. Nu este posibil să scapi de această Perfecțiune care este Destinul fiecărei creaturi umane. Iubirea mea și lumina mea vorbesc despre speranță în sentimentele ființelor pentru a le atrage în locuința lor în inima perfecțiunii.
         Speranța este o calitate care acționează ca un magnet, iar puțin din acea iubire și acea lumină însoțitoare este uneori suficientă pentru a readuce atenția acolo unde trebuie să fie și pentru a arăta individului binele viitor, îndemnându-l să faca un efort conștient pentru a atinge Victoria pe Calea Luminii.
         Deoarece puteți deveni ființe cosmice care manipulează razele de lumină nelimitate ale acestui sistem de la soarele fizic sau de la Marele Soare Central, revărsând toată Binecuvântarea asupra Vieții pentru împlinirea Planului Divin, deoarece puteți atinge o asemenea amploare, de ce să stați mai mult timp în umbră și neprihănirea de sine a sentimentelor umane?
          AY AM, Eu Sunt Speranță pentru Pământ și această Speranță este un Sentiment de Lumină care trece prin Inimă, ceea ce îl face să spere din nou să atingă ceea ce este ferm și sigur; ceea ce face posibilă scăparea acestei suferințe care este întotdeauna cauzată de mulțumirea sentimentelor umane.
         Speranța nu stă în satisfacerea sentimentelor pământești și nici în plăcerea simțurilor. De aici provin toate falimentele. Când îi vedem pe oameni făcând atât de multe greșeli, Pasiunea Divină a Vieții ne face să oferim Ajutorul care va permite să se elibereze Fluxurile Vieții.
          Așa cum cei șapte puternici Elohime au oferit Flacăra inimii lor și și-au ancorat calitățile în capul fiecărei ființe vii dintr-un corp fizic, așa că noi trei, Credința, Speranța și Caritatea, am ancorat în și în jurul Inimii fiecărei ființe umane aceste trei Calități care acționează ca Sentimente. În vremuri de mare suferință, Radiația noastră susține individul și îl atrage către o viață constructivă permițându-i să progreseze pe calea Luminii.
         Știți, Copii Prețioși pe Pământ, că chiar și atunci când un flux de viață este legat în creația umană prin disprețul și revolta sa împotriva Luminii, Marea Lumină Cosmică permite Flăcării Mele, învelind Flacăra în corpul individului, să-i dau Speranța, Sentimentul că el încă se poate îndepărta de discordie și se poate întoarce la Lumină la sfârșitul ciclului, permițând astfel Corpului Mental Superior să își îndeplinească Planul Divin?
         Speranța este un sentiment care dă lumină. De îndată ce există suficientă Lumină de la Ființele Cosmice și Maeștrii Ascenși în tine și în jurul tău, nu mai există umbră. Fie ca Speranța Mea să mărească în voi Puterea Luminii și a Dorinței, Determinarea neclintită, Înțelegerea necesară pentru a îndeplini Planul divin al Curentului vostru de Viață! Fie ca tu să fii umplut de o Decizie neînduplecată de a progresa ca Prezență Maestră a Luminii și de a deveni un Magnet care va atrage restul umanității către o Perfecțiune similară.
          Lumina acordată curenților de viață din această lume este țesută în structura Pământului prin fiecare corp fizic. Sunt ca rădăcinile unei plante care crește pe Pământ. Scopul vieții în aceasta este de a răspândi, prin aceste fluxuri de viață, din ce în ce mai multă Lumină în substanța Pământului, pentru ao face să exprime glorioasa Frumusețe și Perfecțiune a Flăcării.
         Dacă discordia se acumulează și dacă, viață după viață, individul sfidează împlinirea planului divin, umbrele devin foarte dense în jurul anumitor fluxuri de viață. Ființele Cosmice Mari care veghează asupra oamenilor încearcă apoi să intensifice Speranța Luminii pentru a permite Corpului Mental Superior să iasă din creația umană și să-și îndeplinească Planul divin. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci Legea Cosmică întra în acțiune și nu permite discordiei să intre în următorul Cicl.
         Trăiești într-unul din acele Momente Cosmice din istoria lumii. La sfârșitul fiecărui ciclu, are loc o purificare, și ordinul noului ciclu este stabilit indiferent de avansarea sau întârzierea oricărui flux de viață. Când apare această ajustare ciclică, tot ceea ce este perimat trebuie consumat, iar noul ordinul intră în vigoare în conformitate cu noul plan de ciclu.
         Toți cei care sunt constructivi se vor bucura de această Purificare și de construirea unei Perfecțiuni mai mari. Cei care nu vor să se conformeze Planului Divin vor fi îndepărtați de pe Pământ și limitați la Tabăra Luminii care este situată într-o anumită parte a atmosferei Pământului. Acolo ei sunt incapabili să folosească Energia Vieții pentru a crea mai multă discordie.
    Îndepărtarea acestor fluxuri de viață de pe Pământ este ca dezrădăcinarea unui copac. Pământul trebuie eliberat de toate rădăcinile și de împrejurimile acestor Curenți ai Vieții pentru a permite noi ancore. Pământul este ca un corp fizic supus unei intervenții chirurgicale majore, deoarece toată creația umană care a devalorizat omenirea de atâta timp trebuie eliminată. Dacă fiara formată prin acumularea egoismului și a discordiei umane nu este smulsă de pe planetă, nu ar mai exista speranță.
 Vă aduc această speranță, acest sentiment al luminii mele, acest sentiment al luminii cosmice despre care a vorbit Isus. Așa cum vă amintesc în permanență de toată Perfecțiunea care vă așteaptă, tot așa trebuie să răspândiți Sentimentul Meu al Luminii și Speranța Mea în jurul vostru. Afirmați pozitiv Legea Adevărului prezenței AY AM, deoarece aceasta va da Speranță celor care nu au o viziune clară asupra viitorului. Fiind Extinderea Luminii Mele și Iubirea Speranței Mele, îi ajutați să-și intensifice eforturile spre o viață constructivă care va permite să se manifeste Planul divin al Vieții lor. Toată viața are nevoie de Speranța Mea pentru că fără Speranță tot ce ți-a rămas este un sentiment de dezastru. Cu toate acestea, nici Ființe Ascensionați, nici Prezența ta Puternică AY AM nu experimentează dezastru!
 În perioada luptei, Prezența unei ființe care radiază Lumină și Iubire Speranței este prețioasă; așa că ia Mâna Mea ca să nu tă împiedici când umbrele par să treacă pe calea Vieții tale. Păstrați-vă încrederea pentru că viitorul este mai bun decât trecutul. Mergeți mai departe, intensificați-vă efortul și în curând veți fi liber!
  Umanele seamănă foarte mult cu copiii mici. În dorința lor necontrolată de Libertate, uneori fug de casa paternă. Le este foame de experiențe și își creează o mulțime de probleme. Deci, cu strigăte puternice și lacrimi, ei strigă după ajutor. Noi suntem cei care trebuie să-i salvăm. Chemarea inimilor umane este uneori foarte intensă în ciuda Vocii Mele care vorbește neobosit în fiecare inimă.
  Atâta timp cât o ființă are Speranță, el nu se revoltă. Nimic nu este mai înspăimântător decât rebeliunea în sentimentele umane. Prețioși copii ai Luminii, nu mai permiteți niciodată rebeliunii să vă stăpânească; nimic nu justifică asta!
  Permiteți-mi să vă spun din nou acest lucru: nu există niciodată, niciodată, nicio justificare pentru sentimentele de discordie sau condamnare, în niciun caz. Nu există mânie justificată. Chiar și pentru o chestiune de principiu, nu ar trebui să exprimăm sentimente de duritate față de o altă parte a Vieții. Eșecul înțelegerii unui principiu este mai puțin o greșeală decât ura. Și să nu iubești pe cineva pentru că îți displace este deja ură. Această vibrație începe prin a te distruge înainte de a atinge o altă parte a Vieții. Nu te lupta. Este mai bine să râzi decât să lupți. Dacă vrei să faci asta, îți voi scăpa corpurile emoționale de câteva tone de certuri care atârnă peste tine.
  Veți cunoaște adevărata bucurie când veți vedea ce Speranță puteți da ființelor simțitoare iertându-le. A da și a ierta sunt gesturi divine; A da speranță ființelor simțitoare iertându-le este Lucrarea Maeștrilor și este Ascultare de Lege.
    Lumea are atâta nevoie de tine. El are nevoie de fiecare uncie de Energie, Iubire și Binecuvântare a Curentului Meu de Viață care poate curge prin voi. Dă Speranța Ma, Sentimentul Luminii Mele, Lumina și Dragostea Inimii Mele tuturor celor care luptă împotriva discordiei lumii exterioare. Dă-le speranța. AY AM, Eu Sunt „Unlimited Hope”.
   Nu participați la ceea ce îi va face pe ceilalți să-și piardă speranța. Indiferent cât de deranjantă poate apărea o situație, dacă ne turnăm Iubirea noastră în ea, o putem transforma în Perfecțiune divină. Aici se află sursa Speranței Lumii.
   Oare cei mari Ființe nu speră să oprească distrugerea și să îndrepte atenția oamenilor asupra Prezenței Mighty AY AM, Lumină și să-i ridice în Ascensiune? Nu spune niciodată „Nu pot să-ți dau speranță” pentru că poți! Atâta timp cât curentul Meu de Viață este țesut în jurul Inimii fiecărei ființe umane, Mă puteți da celor care au nevoie de Speranță. Dă Flacăra Inimii Mele să le elibereze. Este necesar să răspândiți în sentimentele umane Iubirea Luminii, Sentimentul Luminii și veți vedea Speranța lor renăscând.
   Pentru încurajarea voastră, vă pot spune: oricare ar fi circumstanțele discordante create de umanitate, oricare ar fi încurcătura în care o persoană este prinsă, există întotdeauna o cale de ieșire dacă se păstrează sentimentul Prezentei Puternice AY AM și a luminii mele de speranță, care va acționa ca un Magnet pentru a ridica ființa deasupra circumstanțelor și pentru a permite ca atenția sa să fie fixată suficient de mult timp pe Lumina care va risipi umbrele discordiei.
    AY AM, Eu Sunt o activitate al Razei de Aur. Elohimii Păcii, Dumnezeul și Zeița Păcii sunt Manifestări puternice ale acestei Raze de Aur; este același lucru pentru Iubitul Maestru Isus, precum și pentru Puternicul Helios.
    Speranța mea și toată speranța din voi este o acțiune a flăcării de aur a prezenței voastre puternice AY AM și a noastră. Dacă lăsați această activitate să treacă și să se răspândească prin voi, va dizolva umbrele și vă va elibera. Flacăra de Aur iradiată de Ființele Cosmice, Templul, Îngerii și Legiunile Păcii dă Înțelepciune și Vindecare care produc Pace. Dacă vă încărcați sentimentele cu Puterea Mea a Luminii Speranței Mele, veți experimenta o Forță pozitivă, o Asigurare absolută că Puterea Prezenței Maeștri AY AM vă va aduce prin toate încercările și vă va da Victoria.
    Calificarea umană a cuvântului „Speranță” conține un sentiment de incertitudine. Vreau să scapi de acest concept fals. Nu credeți că Radiația Mea este incertă. Să știți că la chemarea voastră răspund cu o Flacără de speranță, că sunt prezent cu o Forță Pozitivă a Elementului de Foc care vă ridică ca un Magnet,
mai presus de toate cele care provoacă suferință. Speranța mea este o forță pozitivă care cunoaște doar sentimentul și victoria luminii.
    Nu există nicio îndoială dacă voi veni sau nu în ajutorul vostru! Când mă chemați, Simțul Meu pozitiv al Luminii vine sub forma Flăcării de Aur Mighty pentru a vă elibera. Ea aduce Pace; Ea este Înțelepciunea și Vindecarea.
    Simțul speranței este o forță pozitivă: intrând în corpul emoțional, îl încarcă cu lumină și ridică conștiința deasupra distrugerii care încearcă să copleșească ființele.
     Oamenii au înțeles foarte prost sentimentul și calitățile pe care le reprezintă cele Trei Ființe de Acțiune Cosmică pe care suntem.
     Credința iubită este o Forță tangibilă și o Ființă foarte pozitivă. Speranța că AY AM Eu Sunt este puterea pozitivă a luminii și a acțiunii magnetice care acționează asupra atenției și sentimentelor oamenilor și le ridică deasupra umbrelor. Iubita ta Caritate poate fi la fel de pozitivă ca oricine.
     Nu credeți, pentru că oamenii au considerat că anumite calități sunt foarte blânde, că Acțiunea cosmică a acestor calități nu este teribil de pozitivă. Dacă marea Iubire pe care am revărsat-o pe Pământ nu ar fi o Forță pozitivă, o Putere Cosmică extraordinară, nu ați fi căutat Lumina și nu ați fi fost ținuți acolo.
     Deci, pe măsură ce acceptați aceste calități cosmice ale AY AM, turnându-le pentru libertatea aproapelui vostru, rămâneți dinamic pozitiv, dar extrem de bun în acele sentimente. Fiți amabili unul cu celălalt. Și aveți grijă dacă ispita vă vine să spuneți un cuvânt aspru: întrebați-vă dacă Isus sau Saint-Germain, sau un alt Maestru Ascensionat nu stă lângă cel căruia îi vorbiți. Uneori suntem mai aproape de tine decât ți-ai putea imagina; nu e din cauză că suntem invizibili pentru voi că Nu știm, nu vedem sau nu simțim ceea ce le faci celor pe care îi iubim! Isus le-a dat ucenicilor cuvântul înainte de a le părăsi. El le-a poruncit să se iubească unii pe alții așa cum îi iubise, și El îi iubise extrem de mult în ciuda tuturor greșelilor lor. Fa la fel! Suntem deseori prezenți și dacă vorbiți fără bunătate în prezența noastră, trebuie să luăm înapoi ceea ce am ajuns să oferim. Vorbește și acționează întotdeauna ca și cum am fi deja prezenți în Corpul vizibil și tangibil.
     Va veni acel moment și vă veți simți inconfortabil vorbind fără bunătate în prezența noastră cu cineva pe care îl iubim.
      Iubim toate ființele, una la fel de mult ca și cealaltă. Respectați această Iubire pe care o avem pentru toți și ne va permite să venim repede. Avem atât de multe de oferit cu Octava noastră de viață. Ai nevoie de atâtea lucruri. Există atât de multe lucruri de făcut de restul umanității, care pot fi făcute numai prin intermediul vostru.
Nu vreți voi să vă iubiți unii de alții, așa cum vă iubim pe toți? Iubiților, ar fi tragic dacă ar fi să vă vorbim așa cum faceți uneori unii cu alții. Aducem Lumina noastră pentru a îndepărta de pe Pământ orice lucru care întârzie împlinirea Planului Divin. Nu vreți voi să ne ajutați renunțând la toate cuvintele critice sau neplăcute, indiferent de greșeli? O forță pozitivă este un lucru, dar un sentiment de iritare sau furie este o impuritate care vă acoperă Lumina. Nu este utilizabil pentru noi, iar forțele sinistre profită de el și îl folosesc pentru a menține lanțurile și umbrele care leagă oamenii.
      Sunteți Oamenii Luminii! Ești Familia Luminii lui Saint-Germain! Nu ar trebui să existe nici cea mai mică umbră, unde prezența Lui se poate manifesta în orice moment. Nu ar trebui să existe umbre unde Iubitul Maestru Isus ar dori să-și revărseze Strălucirea Vindecătoare. Nu ar trebui să existe nicio umbră, unde iubitul Godfré ar dori să-și revărseze Iubirea.
         Fii și Oamenii Mei ai Luminii, atunci vei fi afară din umbră pentru totdeauna! Vei fi flacăra AY AM a Iubirii inimii mele, dând speranță vieții, speranța de a fi eliberată de umbre. Vei fi Sentimentul întregului Meu Curent de Viață și al Puterii Mele Cosmice față de toată Viața! Încă vă rog să nu reamintiți ființelor simțitoare greșelile pe care le-au făcut. Speranța mea este marea flacără a iertării AY AM, încărcată cu Sentimentul de dragoste al inimii mele, care nu își amintește umbrele erorilor umane. Subliniez nevoia de a-ți uita propriile greșeli și de a avea eleganța să le uiți cele altorilor! Acest lucru îmi va permite să vă pătrund mai ușor cu Sentimentul Flăcării acestei Iubiri și Speranțe decât AY AM, Eu Sunt!
      Privilegiul tău este mare, orizontul care se deschide în fața ta este nesfârșit! Puterea pe care o poți comanda este atotputernică! Aceasta este cea mai mare oportunitate oferită vreodată omenirii. Sunt alături de tine pentru a te ajuta să eliberezi această Victoria a Luminii pe care o chemi. Iată Prezența Mighty AY AM în acțiune, Gloria și Înălțimile la care puteți atinge sunt nelimitate și veșnice.
    Așa cum Soarele întoarce florile, poți fi Flacăra Speranței Inimii Mele care va îndrepta atenția oamenilor asupra Luminii, și Perfecțiunii sale, mult deasupra umbrelor suferinței.
        Fii Puterea Pozitivă a Speranței pentru toată viața. Anunță timpul pentru libertate și extinderea luminii!
        AY AM, Eu sunt atracția magnetică a speranței pentru toată viața. Te îmbrac cu Flacăra Iubirii Inimii Mele. Fii Sentimentul Meu al Luminii care comunică tuturor convingerea că a sosit timpul să facă tot ce este posibil să face, și că asta merită să câștigi Eliberarea!
        Îi vom oferi astfel lui Saint-Germain Asistența pe care o dorește și, într-o zi, fiecare flux de viață căruia i-ai dat Speranța în orele întunecate te va umple de Iubirea Sa, Recunoștința și Binecuvântările Sale. Pentru fiecare ființă ca veți ajuta la depășirea depresiei, Stelele cântă Laude, și Bucuria Ființelor Cosmici și a toată viața este sporită.
        Lăsați-vă atenția să vină către Mine și să răspândim Lumina și Sentimentul iubirii Mele, astfel încât toți să primească această Speranță care va transforma Pământul într-o lume a Victoriei, a Libertății, a Luminii lui Saint-Germain, pentru totdeauna!
        Dragii mei, vă mulțumesc.
        Speranţă.
Apeluri de la Iubită Speranța.
         AY AM – Eu Sunt marele val de dragoste și pace care acoperă discordia și disperarea.
         AY AM – Eu Sunt reînnoirea Speranței în inimile care și-au pierdut orice speranță.
         AY AM – Eu Sunt eliberarea oamenilor care sunt legați prin succesiunea războaielor.
         AY AM – Eu Sunt un mesager al păcii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *