ZEIȚA CREDINȚA.

  

Discursul Sfintei Credințe Iubite.

  Iubiți de Lumină, vă salut în numele Ființelor Cosmice care guvernează Puterile Transcendente! Am venit pentru a insufla în conștiința voastră sentimentul de Încredere și Credință pe care Maeștrii Ascenși îl au în tot ceea ce este Perfect, Divin și, prin urmare, Suprem!
         Credința este un sentiment. Permiteți-mi să încarc în corpul vostru emoțional Simțul de Asigurare și Acceptare pe care îl au Maeștrii Ascenși. Cu o Forță absolută și pozitivă, ei știu că Dreptul va domni în toată Supremația Sa și că Lumina va dizolva toate umbrele, indiferent de modul în care acționează prin indivizi sau în jurul cărora se manifestă.
         Credința este un sentiment; acesta este motivul pentru AYAM – Eu sunt Autoritatea Puterilor de Lumină din corpurile emoționale peste tot sentimentul uman. Calitatea credinței funcționează prin rațiune, dar în principal prin sentimente. Intelectul tău uneori îți spune diferența dintre bine și rău, dar nu ai suficientă credință în sentimentele tale pentru a rămâne la ceea ce intelectul tău știe că este adevărat. Asistența mea se face în principal prin corpul emoțional și, prin urmare, aici trebuie protejată Energia. Mii de oameni ar dori să aibă credință în Realitatea acestei mari Perfecțiuni pe care o reprezentăm pentru Pământ; ar dori să aibă încredere în viața constructivă, dar sentimentele au fost atât de încărcate continuu de iritare, discordie, critică și rebeliune împotriva a ceea ce este din Lumină, încât Energia corpului emoțional nu mai are posibilitatea de a accepta Lumina noastră care poate forța omul să se retragă.      AY AM, Eu Sunt Credință pentru Pământ și fără Mine ce s-ar întâmpla cu tine? AY AM Eu Sunt Credința în Lumina ceea ce înseamnă că AY AM – Eu Sunt sentimentul Luminii pentru toți cei care doresc să aibă credință.
            Puteți avea credință în lumină dacă doriți. Ești plin de credință în aparențele umane; de ce nu ai atâta certitudine în Puterile Luminii, acționând după sentimentele tale și care vor anihila tot ce vine din umbră? Nu vrei să ai încredere în mine la fel de mult ca și în șoferul tău de taxi? Când luați un avion, o barcă, un tren sau un taxi, credeți că șoferul vă va duce la destinație și, de obicei, nu credeți că trebuie să faceți nimic pentru a ajunge acolo. Nu vrei să ai aceeași liniște și încredere în sentimentele tale atunci când apelezi la Lumină să o aducă în circumstanțe și să dizolve descalificările umane, ca atunci când îi ceri unui șofer de taxi să te ducă înapoi la casa? Care este sentimentul tău? Care este credința ta când te afli în fața unor circumstanțe distructive? Nu mă vei permite să patrunde în sentimentele tale? Vă ofer Presiunea Cosmică a Credinței pe care AYAM – EU SUNT! Dacă Credința ta se află în Prezența ta Mighty AY AM, sentimentele tale vor fi confortabile. Și dacă sentimentele tale nu sunt confortabile, este pentru că Credința ta nu se află în prezența ta și nici în Mine, ci credința ta se află în „umbrele umane”; aici este locul în care trăiesc sentimentele tale când te iriti.
         Vin să vă ofer toată Asistența pe care o puteți accepta, pentru că văd sinceritatea inimilor voastre. Am observat aplicarea ta constantă; Știu hotărârea voastră neclintită de a atinge obiectivul; dar ai nevoie de mai multă Credință în Lumină; mai mult din această credință simțită că pot să înscriu în tine, dacă vrei să Mă accepți.         Nu vă pot forța, dar doresc să vă clarific conceptele mentale și, prin radiații, să vă clarific sentimentele într-o asemenea măsură încât vă va fi la fel de ușor să simțiți Lumina lucrând în treburile voastre, precum să credeți sugestiile dezastrului.
Oamenii au crezut în acest lucru, și în celălalt lucru și s-au rătăcit. De unde a venit acest sentiment? Nu a fost de la Mine, pentru că Eu Sunt, AYAM credința în lumină! EU SUNT, Sunt Sentimentul Luminii; când sunt în tine, ai totul.
           Lumea are nevoie de Mine mai mult ca oricând! Cu toate acestea, oamenii nu mă vor prea mult! La fel ca iubitul și prețiosul Saint-Germain și iubita zeiță a purității, nu ne bucurăm de prea multă popularitate în sentimentele oamenilor. Timp de secole, a trebuit să rămân în Tăcere. Pentru că Eu Sunt AYAM Credința în Lumină, apoi AYAM EU SUNT Sentimentul Luminii care alungă umbrele. Ai nevoie de Mine acum. Sunt îngrozit când văd cât de ușor cred ființele umane că trebuie să continue să distrugă „Templele” care nu sunt făcute de mâini omenești și pe care le le-a dat Dumnezeu, deoarece creaturile depravate care fabrică mijloacele de distrugere o sugerează și ele sunt pe ambele părți, vă asigur.
         Prin urmare, vă îndemn să aveți credință în Lumina care, într-o zi, va dizolva pe această Planetă toate mijloacele de distrugere și pe toți cei care le fabrică dacă nu se opresc repede.
        A existat pe Pământ Epoca de Aur după Epoca de Aur și civilizația după civilizație, menținută de milenii, în care nu existau armată, nici flote, nici penitenciare; fără spitale, fără boli; nici crimele, nici impuritățile. Crezi că asta ar putea reveni? Sunt oamenii atât de depravați încât cred că nimic nu se poate manifesta pe Pământ decât propria lor distrugere?
          Trebuie să te întrebi de ce Eu Sunt atât de pozitivă: pentru că ai nevoie de o Forță pozitivă. AY AM, Eu Sunt pe Raza Albastră și când în tine Sentimentul Luminii Razei Mele Albastre va fi suficient de adânc, când totul în lumea noastră și în lumea ta va fi saturat cu ea, când acest Sentiment va încărca în jurul tău Puterea și Presiunea Cosmică pe care am privilegiul să o conduc, veți ști ce poate face Puterea Credinței pentru voi și aceasta nu este o credință oarbă! Acestea nu sunt superstiții! Este Credința iluminată, Asigurarea în sentimentele voastre, iluminând sufletul cu Puterea Razei Albastre care se află sub comanda Mea. Lumina poate și va distruge controlul hipnotic pe care umbrele îl dețin în jurul Vieții pe acest Pământ, pentru totdeauna. O poți spune în jurul tău.
         Mai este un lucru pe care îl poți spune oriunde te duci: nu vor mai exista războaie mondiale pe Pământ! Niciodata. Ultimul razboi a finalizat ciclul în care libertatea individuală a avut ocazia să abuzeze de Darurile Universului pentru a distruge ceea ce a fost creat de Dumnezeu și pe care oamenii nu îl pot înlocui fără Dumnezeu.       Opriți această bârfă inutilă despre un nou război sau distrugere, pentru că nu vor mai exista fiare care să hipnotizeze oamenii cu ideea că pot distruge fără a fi nevoie să plătească pentru asta.
         AY AM, Eu sunt credința: credința luminii și puterea razei albastre! Când simțiți Credința Mea energizată de Forța Electronică a Razei Albastre, începeți să știți cu adevărat ce poate realiza Puterea Cosmică.
            Faceți loc pentru prezența dvs. puternica AY AM! Simțiți încrederea, dragostea și puterea inimii Sale! Roagă-Mă să mă deplasez pe Pământ cu tine și să anihilezi cu Raza Albastră tot ceea ce a legat omenirea de secole și vei descoperi că Unul Singur care este cu Dumnezeu constituie Majoritatea. Acordă primul loc prezenței tale puternice AY AM și păstrează-l în acest loc. Nimic nu ar trebui să vină înaintea Serviciului dvs. în prezența voastră. Fie ca nimic să nu-ți facă Credința să se clatine în Lumină! Rămâneți inflexibil în acest sentiment de lumină și dați ordinele voastre în conformitate cu viața și din acel moment nu vor mai exista umbre pentru voi.
         Credința este puterea razei albastre; AY AM – EU SUNT o Activitate Razei Albastre care funcționează în cooperare cu Hercules. Dacă sunteți îmbibat de acest sentiment pe care vi-l pot transmite și de sentimentul pe care vi-l poate da Hercule, atunci veți începe să aveți credință în lumină! Ce cântărește o ființă umană în fața Forțelor Cosmice ale Universului? Ce sunt toate fiarele războiului înainte de uraganul ordinelor Forțelor Naturii? Ce reprezintă pregătirile pentru război în fața erupției Vezuviului când îi place să dea frâu liber Puterilor Naturii? Ce valorează autoritatea umană? Ce se întâmplă cu dominația sa hipnotică atunci când Forțele Naturii izbucnesc și îngropă totul în două secunde? Ar fi mai bine ca oamenii să își păstreze atenția asupra a ceea ce construiește Universul și Lumea, dacă vor să fie eliberați din ghearele fiarelor distructive care le sfâșie și le rup de ceea ce a creat Dumnezeu.
         Acordați-mi aceeași acceptare pe care o dați bârfelor despre dezastre și vă voi arăta ce poate produce Credința în Lumină ca manifestări care vor fi menținute etern. Marele Director Divin v-a spus că toate conversațiile distructive sunt bârfe. Dă-mi aceeași acceptare în sentimentele tale pe care o dai știrilor dezastruoase de la radio și îți voi arăta, în Acțiune, Maestrul Suprem al întregii Creații; Prieteni, trebuie să o faceți în mod liber, precum faceți cu radioul pe care îl ascultați liber.         Când porniți radioul, este pentru că doriți să acceptați ce spune, altfel nu îl veți deschide! Când veți accepta credința mea de lumină în mod liber, eu voi fi acolo și, dacă doriți, Hercule va fi acolo cu Mine. Dacă doriți să citiți între rânduri acum, nu veți mai fi legat; dar spun fiecărei ființe umane: acum trebuie să depășim orice iritare; trebuie să depășești cel mai mic simț al criticilor și să nu-i condamni pe cei care nu îți respectă dorințele.
         Dacă într-o activitate de grup o persoană vrea să-și impună voința, cum poate acționa voința Maeștrilor Ascendenți? Cum se poate împlini voința Planului Divin dacă indivizii își permit să fie discordanți și își impun voința în orice moment? Sunt lucruri pe care trebuie nu să le mai faci. Accept de la sine înțeles că cei care se află sub această radiație sunt acum dispuși să compună cu Voința prezenței lor puternice AY AM, Iubitul Saint-Germain, Iubitul Iisus și Iubitul Godfré și Corul Maeștrilor Ascenși ai Luminii pentru împlinirea a Planului Divin, a Protecției pentru Europa și Drepturile divine ale Omului și ale întregii Vieți din lume.
         Dacă M-ați acceptat pe Mine și Voința prezenței voastre AY AM, nu veți mai fi niciodată furioși. De ce ar trebui să ne supunem voinței celui supărat? Vă rog, permiteți asta să se scufunde cu adevărat în profunzimea conștiinței voastre. Fie ca corpul tău mental superior să te oprească la cea mai mică iritare și să-ți spună: „Nu, acesta nu este Planul divin! Acesta nu este dreptate pentru viața mea și nici pentru a altora.”
         Prindeți instantaneu orice tendință de iritare și rugați-l pe Elohim al Păcii să vă inunde cu Flacăra Cosmică a Inimii Sale; veți putea controla orice iritabilitate înainte ca aceasta să se dezvolte ca un incendiu de pădure. Vă avertizez, pentru că există forțe dezlănțuite în atmosfera Pământului care ar putea fi fatale pentru voi dacă nu mă ascultați.
          Cei care cunosc legea trebuie să păstreze armonia de acum înainte, dacă vor să aibă protecția noastră. Nu mai insistați pentru ca dorințele voastre să fie îndeplinite de alții, deoarece este un lucru periculos în acest moment cosmic.      Dacă vreți să Mă acceptați, vă voi reaminti că trebuie să aveți Credință, care este Sentimentul Inimii Prezenței voastre AY AM în ceea ce privește Planul Divin și voința Prezenței voastre AY AM în Suveranitate completă.
         Atmosfera Pământului este încărcată oră cu oră cu o presiune crescândă a Luminii Cosmice și, ca răspuns la aceasta, Viața solicită o expansiune a Luminii într-indivizi, calificați prin Iubire care îi unește pe cei doi; atunci pacea, armonia și protecția pot fi menținute.         Dacă, sub presiunea Luminii Cosmice, sentimentele de iritare și discordie se răspândesc în atmosfera din jurul tău, șocul lor de întoarcere va fi imediat în corpul tău. Vrem să vă protejăm! Ești esențial pentru noi! Te iubim la fel de mult ca Lumina inimii noastre. Prin urmare, văzând pericolul amenințător, vă rog, nu dați energia ta la forța distructivă prin iritație sau conversație inutilă. Dă-ne toată energia fluxului tău de viață, calificată de lumina pe care o putem folosi. Dă această energie lui Saint-Germain și Marilor Ființe pentru libertatea națiunii tale și protecția cosmică a drepturilor divine ale oamenilor liberi. Nu mai da energie celor care ar dori să te distrugă cu propriile tale sentimente distructive; căci dacă distrugerea funcționează în corpurile voastre, aceasta nu poate fi decât prin propriile voastre sentimente discordante.
         Vă mulțumim pentru magnificele Decrete pe care le dați. Vor face multe pentru tine. Purificați-vă mai întâi și invitați-ne să umblăm pe Pământ prin voi, să vă luminăm drumul și să vă eliberăm și nu vom eșua să facem acest lucru. Vom face ceea ce ne cereți.
          Ca răspuns la presiunea crescută a Luminii Cosmice, un mare Val de dragoste ar trebui să iasă din toate inimile voastre. Acesta este modul în care Lumina ființelor trebuie să se ridice cu recunoștință față de Lumina mai mare și să o facă parte din sine; Flacăra din inimă trebuie să crească prin acțiunea Luminii Cosmice și trebuie să devină Flacăra care saturează atmosfera Pământului și arde prin tot. Atunci tot ceea ce nu este din Lumină este dizolvat și consumat armonios și definitiv. Pe măsură ce izbucnește, această Flacără oprește forțele distructive și le înconjoară până când acestea sunt dizolvate și consumate în toată creația.
         Flacăra Inimii tale, care este Iubire, Înțelepciune și Putere în echilibru perfect, progresează prin carnea ta și, la contactul cu Lumina Cosmică din atmosferă, consumă imperfecțiunea cu Puterea Focului pe care o numești în acțiune. Când vă confruntați cu forțe vicioase, rugați-vă Prezența AY AM să proiecteze această Flacără sau rugați-i pe Maeștrii Ascenși să înconjoare ceea ce este complet vicios, să-l dizolve și să-l consume astfel încât să nu mai poată afecta Viața. Apoiasta să fie înlocuită de Substanța Cosmică-Lumină și Simțul Meu al Credinței, care este Simțul Meu al Luminii care domnește în mod suprem și care produce Perfecțiunea mereu și pentru totdeauna. Când te crezi amenințat de forțe distructive; când te-ai săturat de problemele tale umane; când parcă te simți epuizat fizic, te sfătuiesc să te gândești la Mine și să te întrebi unde a plecat Credința ta în Lumină! Prin Sentimentul Luminii din voi, Lumina își menține Expansiunea. Prin Sentimentul Luminii din voi puteți să realizați orice faceți. Permițând simțului luminii din voi să vă extindeți, vă veți atinge maestrie. Aceasta este ceea ce este Credința, Credința Luminii!
             Lasă-mă să intru în tine și să umblu pe Pământ prin tine, iar Sentimentul și Lumina Mea îți vor lumina calea și vor anihila toate problemele și dorințele tale umane, de asemenea, dacă îți aduci aminte de Mine. Masele oamenilor M-au uitat. Există încă câteva statui ale celor Trei Haruri: Credință, Speranță, Caritate. Am slujit omenirii împreună de nenumărate secole, de fapt de la începutul manifestării vieții fizice pe această planetă. Vom continua să slujim împreună pentru toată eternitatea; căci, fără Credință în Lumină, ești fără Speranță și, prin urmare, nu vei avea nici Iubire, nici Caritate pentru Universul din jur. Reprezentăm trei calități fundamentale, indispensabile umanității pământești, pentru a realiza Planul divin; într-un anumit sens al cuvântului, Suntem acțiunea specială a flăcării spontane a iubirii, înțelepciunii și puterii în echilibru perfect: credință, speranță și caritate în echilibru perfect.
         Credința este Sentimentul Luminii, și creația are loc numai atunci când există sentimentul Luminii-Substanței și ca este modelat în formă. Această planetă nu a fost creată până când Ființele Cosmice care au atras-o în manifestarea exterioară, au avut senzația condensării Luminii Substanței într-o formă.
         Lasă-mă să-ți spun că Credința, Sentimentul de Lumină este tot ce ai nevoie pentru a fi liber. Nu este simplu? Când simțiți Lumina în voi, atunci sunteți Lumina, pentru că atunci o lăsați să curgă prin voi. Ești foarte fericit când nu ai sentimentul Luminii? Nu, pentru că atunci când sentimentul Luminii dispare, atunci simți umbrele și un zid teribil de întuneric se ridică în jurul tău. Când ești prins în umbră și ți-ai pierdut simțul Luminii, unde ești? La ce te poți ține? Nu vă dați seama cât de mare și imperativă este nevoia de Calitatea Mea a Vieții?
          Nu este de mirare că Atotputernicul Maestru Isus a spus: „Dacă ai avea credința ca o sămânță de muștar, nu ar înceta să crească”. Dacă ai Simțul unei mici Scântei de Lumină, îi poți acorda atenția și dragostea; și îl poți mări și să faci să izbucnească o Flacără care va pune lumea în flăcări dacă decizi așa!
         Deci, dacă nu mă simțiți pe Mine, nu aveți lumină, și toate bunurile sunt în sentimentul luminii. Când ești iritat, discordant, dezamăgit sau deprimat, nu simți Lumina, accepți mizeria umbrelor; dar nu trebuie să faci această experiență dacă nu vrei.
         Poate credeți că sunt sever, dar aveți nevoie de Forța mea pozitivă a sentimentului de lumină! Dacă ați putea simți Lumina Mea prin corpul vostru timp de câteva ore, nu ați mai avea limitări. După cum ți-a spus Marele Director Divin, dacă ai ști cu adevărat ce poate face lumea ta emoțională pentru tine, ai fi liber în câteva ore; dar nu poți fi liber dacă nu vrei să mă simți pe Mine.
          AY AM, Eu Sunt Faith, Sense of Light, care este Sense of Perfection. Nu realizezi cât de mult depinde fericirea ta de Mine? Tot sentimentul uman este făcut din credință oarbă: dar eu nu sunt orb. Acest sentiment uman este acoperit de umbre și Lumina a fost uitată. Dacă conștiința oamenilor ar vrea să accepte Sentimentul Luminii la fel de ușor pe cât acceptă pălăvrăgeala altora, am putea face orice pentru ei instantaneu. Am putea face asta oricând. Capacitatea noastră nu lipsește, dar dacă oamenii nu vor să ne lase să intre în sentimentele lor, atunci nu îi putem forța să o accepte; Legea libertății individuale a fiecărui flux de viață nu ne permite să vă eliberăm de mizeri cu forța, pentru că ai preferat să simți umbrele mai degrabă decât Eu, Credința Luminii.
       Uneori am fost menționat astfel: „Credința, substanța lucrurilor dorite; claritatea lucrurilor invizibile ”. Substanța la care se face referire este substanța electronică a luminii și când ați simțit-o suficient de puternic, s-a condensat instantaneu în ceea ce ați vrut să folosiți în lumea exterioară; aceasta face parte din Activitatea de precipitare. Toți Maeștrii Ascensionați folosesc precipitare. Faptul că această Puterea acționează direct de către Maeștrii Ascensionați sau dacă îmbracă individul cu ea și îi permit să folosi precipitare în mod temporar prin Radiația lor, nu are mare diferență. Puterea precipitațiilor se referă la manipularea substanței luminoase și trebuie să simțiți substanța luminii pentru a aduce ceva în manifestare. Îndepărtați Sentimentul de Lumină de pe Pământ și atmosfera sa; îndepărtați Sentimentul de Lumină din corpul emoțional al oamenilor și totul încetează să mai existe.
         Deci nu crezi că ai nevoie de Mine? Nu aveți nevoie de Mine, care sunt credința, sentimentul luminii? Dacă ai vrea să-mi ceri să inund cu substanța Mea sentimentul pe care îl ai despre lucruri, Lumina Mea te-ar readuce la Perfecțiune.
     O, am atât de multe să-ți spun. Aș putea vorbi cu tine timp de douăzeci și patru de ore, și ți-aș fi spus totuși doar un fragment din ceea ce aș vrea să-ți spun, și din ceea ce ți-aș putea oferi cu adevărat. Aș putea să vă dau tot ce există în Lumină, dacă vreți să mă simțiți pe Mine! Când este ceva rău în lumea voastră, chemați-Mă și rugați-mă să vă fac să simțiți Lumina Mea și apoi amintiți-vă să simțiți Lumina în loc de orice pare umbre.
   Toată Perfecțiunea este conținută în Lumină. Lumina vă va oferi toată Perfecțiunea Universului. Lumina nu vă va nega niciun lucru bun. Dar aveți nevoie de Credința Mea, Sentimentul Luminii, pentru AY AM, Eu sunt Sentimentul Cosmic al Luminii. Vrei să înregistrezi Cuvintele Mele cu Scrisori Vii de Foc în conștiința ta și să nu le uiți niciodată? Apoi aș avea o ușă deschisă prin care să pot revărsa darurile mele de lumină în tine și prin tine în fiecare clipă până în ziua Înălțării tale. AY AM, Eu sunt Sentimentul Prezenței Mele în tine și prin tine în fiecare moment până în ziua Înălțării tale. AY AM, Eu sunt Sensul Perfecțiunii Luminii! Dacă ai Credință în Mine sau dacă ai Simțul Prezenței Mele în tine, vei putea merge oriunde și când vei da porunca: „Pace, stai liniștit! », Totul va asculta voința divină din voi. Nu vrei să devii complet divin, chiar înainte de Înălțarea ta? Puteți, dacă simțiți continuu Lumina revărsându-vă prin voi și revărsând Perfecțiunea conținută în Lumină asupra tuturor. Dacă iubești Lumina suficient, nu vei avea probleme; pe de altă parte, dacă sunteți constant urmărit de probleme, ar trebui să le folosiți ca un memento pentru a vă întoarce la Lumină, pentru a apela la Lumină pentru ele, iar aceste probleme vă vor servi în loc să vă exploateze. Nu te vor mai deruta, nu te va tulbura și nu te vor limita în niciun fel.
     Lumina Soarelui fizică care inundă în prezent Pământul este mai puternică decât toată distrugerea întregii umanități, sau a tuturor umanităților care au trecut pe Pământ. Pentru Iubitul Helios nu este dificil să învăluie Pământul cu această Lumină și cu aceeași ușurință, El și Cei care sunt colegii Săi de lucru pot direcționa către voi un Curent al acestei Lumini, individualizat și concentrat, pe care îl puteți folosi atâta timp cât porunci să se manifeste Perfecțiunea. Ai văzut vreodată așa ceva din umbrele ? Fiarele războiului ți-au dat vreodată altceva decât durere, limitări și suferință? Deci, de ce să-i urmăriți mai mult? De ce a credință în ordinele lor distructive, în micul lor simulacru uman de autoritate? Poruncile noastre cosmice pentru extinderea luminii pot mătura toți dictatorii în două secunde și apoi toți oamenii vor simți, vor dori și vor iubi Lumina. Este adevărat că sentimentul bărbaților se răzvrătește la ideea de a fi forțați să facă anumite lucruri distructive, dar rămâne faptul că nu iubesc sentimentul de lumină suficient pentru a-l menține suficient de mult timp și, astfel, pentru a permite luminii să controleze totul .
    Lumina, Lumina Cosmică își ia Suveranitatea asupra Pământului. Vine vremea când Extinderea Sa va produce o acțiune sfărâmătoare pe care nicio forță distructivă nu o poate rezista, dar acea vreme va veni numai atunci când Presiunea necesară este construită în Planurile Interioare prin chemările sentimentului ale oamenilor înșiși. Ca un magnet, apelurile tale atrag Lumina Marelui Soare Central și, prin ele, Ființele Cosmice eliberează Presiunea necesară pentru a sparge pentru totdeauna tot ce vine din umbră.
 Lasă-mă să-ți arăt prostia anumitor argumente ale minții umane. Pot două forțe distructive opuse să producă un rezultat constructiv? Dacă vă tăiați degetul, veți tăia altul pentru a-l vindeca pe primul? Cum pot rezulta activități constructive din energia calificată distructiv? Acest lucru nu a fost niciodată văzut și nu va fi văzut niciodată în întregul Univers, deoarece este împotriva Legii Infinite.
        Îndepărtați sentimentele tale de acceptare toate umbrele umane! Așezați-vă Prezența Mighty AY AM mai presus de toate și apelați la Sentimentul Luminii din interiorul vostru și, atunci când există o schimbare a senzațiilor fizice, atunci în Numele Luminii respective și Expansiunea Perfecțiunii sale prin voi, amintiți-vă să nu o recalificați cu altele dezastrele umane.
     Secol după secol, ființele umane au luat Binecuvântările vieții și darurile maestrilor ascenși și le-au transformat în ceva distructiv. Este un adevărat miracol al vieții că nu toate sunt încă dizolvate. Cu siguranță lucrul s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost pentru Iubirea Cosmică a Ființelor Mari precum Iubitul Kutumi, Iubitul Saint-Germain, Iubitul Iisus, Iubitul Godfré și alți Maeștri Ascenși ai Luminii precum acesta Nada Prețiosa. Toți și-au revărsat Iubirea asupra răutății oamenilor.
     Aici suntem acum în punctul în care va avea loc marea Curățare a tuturor ciclurilor. De asemenea, fii asigurii că nu va mai exista război mondial. Dacă un grup sau oameni ar încerca să înceapă unul, încercarea ar fi înăbușită rapid. Persistați în decretele voastre pentru Purificarea Planetei și dacă vreți să simțiți Lumina Mea, vom aduce Puterea necesară pentru a scăpa omenirea de tot ceea ce a copleșit-o până acum. Dacă simțiți Lumina Mea suficient în voi, veți putea dizolva totul uman în fluxurile de viață ale acestei lumi, pentru totdeauna. Simte Lumina Mea în trupurile tale! Simte Lumina Mea în finanțele tale! Simțiți-Mi Lumina învăluindu-i pe cei care vă sunt dragi și vă voi arăta ce va da Puterea Luminii tuturor.
          Ne preocupă doar Lumina! Acesta este motivul pentru care AY AM, Eu Sunt Credința, Sentimentul de lumină care este toată Autoritatea, toată puterea, toată perfecțiunea, toată înțelepciunea și victoria libertății și purității, și eu sunt toată puterea și pacea dreptății și a milei divine și toată Puterea Marelui, Marea Liniște. Dacă mă simți în tăcere, presiunea luminii poate fi eliberată pentru a produce împlinirea dorințelor tale cu o rapiditate uimitoare. În afara orelor de somn, cine dintre voi simte Puterea Marii tăceri sau chiar rămâne tăcut în timpul zilei? Cine sunt cei care se liniștesc și încearcă să atingă sentimentul Marii, Marii Tăceri, chiar și numai pentru „cinci minute”? Dacă ați putea să vă încărcați sentimentele cu Asta care este Marea Liniște, cu Flacăra Iubirii al Paznitului Tăcut care direcționează această activitate pentru Pământ, ați fi acea Autoritate și Puterea care era în Isus când El a vorbit ondelor a spus: „Pace, fii liniștit!” Iar Puterea Paznitului Tăcut ar acționa prin tine, și toți se supun Voinței Sale.
      Există două lucruri de care corpurile voastre emoționale au nevoie în fiecare zi, în mod repetat, chiar dacă doar cinci minute de fiecare dată. Primul este Sentimentul luminii și desăvârșirea ei, iar al doilea este Sentimentul Marii, Marii tăceri. Dacă ați ști ce reprezintă Credința în Mare Mare Tacere, Iubirea și Închinarea față de Prezența ta Atotputernică AY AM și Maeștrii ascenși ar fi suficiente pentru a-ți oferi, din Tacere, tot ceea ce îți dorești pentru folosirea exterioară.
        Dacă vizualizați ceva cu un profund simț al tăcerii, acea imagine se imprimă asupra Mari Marii tăceri și constatați că Puterea Marii tăceri o manifestă rapid pentru utilizarea voastră exterioară.
  Studenții s-au străduit deja să se purifice, dar când privesc masa ființelor umane, corpul lor emoțional îmi amintește de un ventilator electric; se rotește fără oprire, chiar și în timp ce corpul doarme. Aceste trupuri binecuvântate! Este surprinzător faptul că ei durează atât de mult. Este un miracol că ei pot suporta discordia atât de mult timp fără a fi distruse. Și ar fi așa fără mila trupului mental superior.
       Nu vrei să încerci două lucruri în următoarele săptămâni? Simțiți Lumina Marelui Mari Tacere pentru câteva minute în fiecare zi și rugați-vă Prezența voastră Mighty AY AM și pe Mine, să vă saturați cu Sentimentul Meu, Puterea Mea în Lumină; Sentimentul meu de lumină în tine; Sentimentul meu omniprezent de Lumină, Sentimentul și Dragostea mea pentru tine!
       Vă puteți imagina cât de mare este dragostea mea de lumină, având în vedere că AY AM, eu sunt sentimentul luminii. Iubirea mea și sentimentul meu de lumină sunt UNUI. Dacă Iubirea ta de Lumină ar fi suficient de mare, nu ai simți umbrele. Când cedați la iritație, este pentru că nu doriți Lumina sau Iubirea! Ați dori să lăsați această iritare să explodeze, chiar dacă ar arunca în aer Universul.
       Dragii mei, nu distrugeți Protecția Franței și a Europei prin sentimente discordante din voi. Sunteți un atom în marele corp al tuturor Studenților care și-au dat Energia în aceste Decrete AY AM. Dacă permiteți sentimentelor voastre să aducă discordia în Masa Energetică de Studenți, sunteți responsabil, pentru că o faceți intenționat.
       Vreau să te ajut și să te protejez. AY AM, Eu Radiez Dragostea Mea; Vă trimit Puterea Mea și Sentimentul Meu al Luminii care este Credința Mea în perfecțiune totală. Te voi înfășura ca o manta de substanță-lumină pentru a-ți oferi tot ce este în inima mea și a te proteja și a te elibera, dacă vrei să mă asculți și să mă lași să intru în sentimentele tale.
        S-a spus: „Nu există o Iubire mai mare decât să-ți dai Viața pentru alții”. Înțelegeți cu adevărat că Sentimentul, Flacăra Iubirii și Lumina-Substanță pe care un Maestru Ascensionat varsă asupra voastră este Viața Lui pe care o dă pentru folosirea și acceptarea voastră, când vă adresați Lui o chemare? sau când El sau Ea te învăluie în Dragoste și Flacăra fluxului Său de viață? Binecuvântați Studenți, nu există o Iubire mai mare decât cea pe care v-o dă Sfântul Germain, Iisus, Godfré, Nada, Marie și alte Ființe de Lumină Prețioase. Este cel mai mare Serviciu din Univers care ține fiecare dintre fluxurile tale de viață ferm în Lumină pentru a te face liber așa cum maestrii sunt.
        De asemenea, măcar dovedește-ți recunoștința față de ei prin respingerea a tot ceea ce este uman, prin respingerea oricăror calificări discordante. Astfel ei vă vor înzestra cu cele mai mari Puteri ale lor de viață; Ei vor putea să pună mai mult din viața lor la dispoziția și sub îndrumarea ta; atunci veți putea merge mai departe și să faci pentru ceilalți ceea ce au făcut pentru tine; veți putea îndeplini Planul divin al fluxului vostru de viață, al Europei și să manifestați victoria luminii Saint-Germain, în acest sistem de lumi.
        Amintiți-vă că orice iritare este o presiune de discordia exercitată asupra oricărei vieți cu care sunteți conectat, și insist să vă clarific acest lucru, pentru a vă ajuta să dezlănțuiți ultimul val complet de lumină care vă va pune pentru totdeauna departe de orice poate provoca probleme în sentimentele tale.
         Mă dau vouă fără rezervă! Iubirea mea este nelimitată pentru libertatea ta! Nu pot face mai mult.
         Te iubesc și nu mai vreau să văd nici cea mai mică umbră care vă acoperă Lumina care crește atât de glorios și care poate fi Victoria ta. Fericirea și o Împlinire dincolo de visele tale este la îndemână. Ești separat de asta doar de un voal subțire. Vă rugăm să nu creați un nou termen. Lumina Cosmică se apropie. Marea Comandă Divină te va învălui pentru totdeauna! Fie ca această Lumină sublimă să te facă să simți Sentimentul Meu, să te îmbraci cu Flacăra Mea și să fii marea ta Victoria. Ia mâna lui Bien Aimé Saint-Germain, care este libertatea pentru acest Pământ. Iubirea și Lumina Mea sunt la dispoziția Lui pentru a vă ajuta să dobândiți libertatea. Dă-mi mâna ta și vei reprezenta Victoria Lui pentru totdeauna!
         Mulțumesc.
          Credinţă. 
APELURILE ZEIȚEI CREDINȚA IUBITA.

  1. AY AM – Eu Sunt credința în lumină.
  2. AY AM – Eu Sunt sentimentul luminii care alungă umbrele.
  3. AY AM – Eu Sunt – Credința în lumina și puterea razei albastre.
  4. Lumina lui Dumnezeu nu dă greș niciodată.
  5. AY AM – Eu Sunt Credința – o activitate Razei Albastre care colaborează cu Hercules.
  6. În Numele Prezenței mele puternice AY AM, întreb și poruncesc: Iubită Zeiță Credință! Mătură întreg Pământul și consumă cu Forța Razei Albastre tot ceea ce a legat omenirea de secole.
  7. AY AM – Eu Sunt credință, sentimentul luminii care este sentimentul perfecțiunii.
  8. Dragă Zeiță Credință! Tu, care ești Încrederea, Sentimentul Luminii! Inundați sentimentele mele cu substanța voastră luminoasă și stabiliți-mă în Perfecțiune prin lumina voastră.
 9. AY AM – Eu Sunt – Încrederea, Sentimentul Luminii care este toată Autoritatea, toată Forța, toată Perfecțiunea, toată Înțelepciunea și Victoria Libertății și Perfecțiunii; toată puterea și pacea dreptății și milostivirii divine și toată puterea Mari Marii tăceri.
 10. AY AM – Eu Sunt Sentimentul Cosmic al Luminii, AY AM – Eu Sunt Sentimentul Perfecțiunii Luminii.
  11. Pace, Tăcere!
 12. Prezență iubită AY AM și iubită zeiță Credința! În Numele Luminii, întreb, poruncesc: încarcă-mă cu Sentimentul Tău și Încrederea în Lumină – Sentimentul tău de Lumină din mine – Sentimentul tău de Lumină atotpătrunzător – Sentimentul tău și dragostea ta pentru mine.
  MULTUMESC, S-A FACUT.
      Dragă Credință, Te iubim x3!
      Dragă Credință, îți mulțumim x3!
      Dragă Credința, Te binecuvântăm x3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *