despre ce e vorba?

  Învăţăturile Prezenţei Magice sunt alcătuite pur şi simplu dintr-o Cartă, un desen a cărui explicaţie şi direcţii de utilizare sunt în aproximativ cincisprezece pagini în formatul a5 sau 13,5 x 21.
  Şi cei care primesc această explicaţie pot face Ascensiunea în această încorporare.
  A fost Maestrul Saint-Germain care a scris această Instrucţiune. Acesta nu conţine nimic din toate învăţăturile antice sau scrieri: filosofie, Cabala, hermeticism, etc, care dezordine intelectul uman până la punctul că nimic clar şi coerent nu mai apare la nimeni. În faţa acestei Instrucţiuni, foarte simplu, şi foarte concis, toată lumea este egală, copiii şi adulţi, indiferent dacă au făcut studii lungi sau nu.
  Toată lumea poate înţelege şi obţine Înălţarea în această viaţă.

  Carta reprezintă relația exactă dintre corpul cărnii pe de o parte, și Sufletul și Prezența (Duhul) pe de altă parte.
  Instrucţiunea explică
– 1. cum sa faci contact cu Prezenţa, să-l întreb absolut toate (constructiv, desigur), prin utilizarea de Verb Creator Ayam – Eu Sunt,
– 2. cum să se protejeze în Lumina pentru a evita atacul forţelor negative care împiedică progresul spiritual,
– şi 3. cum să utilizaţi Flacăra Violet, care este primul cadou de Prezenţă pentru a curăţa în lumea noastră de acumularea deja prezente ale acestor forţe distructive care ne împiedică să vedem Lumina.
  Asta este tot, şi că este tot ce este de ştiut pentru a începe bine şi de a trece dincolo de orice speranţă prezent.

  Învăţăturile includ, de asemenea, toate Discursurile de Masterat care s-au adunat de la Godfre si Lotus. Există 2 sau 3000 de pagini de Discursuri, este adevărat. Ele dezvoltă unele puncte importante pe care Saint-Germain le evidenţiază în Instruirea sa, de exemplu
– Punctele de Lumină prezente în fiecare atom al corpului cărnii şi care trebuie hrănite prin Lumina Prezenţei,
– sau Importanţa menţinerii Armoniei în sentimentul dacă vrem să avem Răspunsuri rapide la solicitările noastre.

  Acestea sunt două puncte care mai ales jenant pe cei care au studiat şi care au pus gândul înainte de sentiment. Întrebând un singur lucru şi îndoindu-se că se poate realiza este a emite două forţe opuse care anulează şi nu se întâmplă nimic. Acest lucru este mai uşor de înţeles pentru unii decât pentru alte.

  Că Dumnezeu, Puternic Prezenţa Ayam – Eu Sunt, binecuvânta tine!