IUBIT ZOSER.

  

Iubit Zoser.

  Dragii mei Copii ai Luminii, vă binecuvântez. Eu Sunt vindecatorul sufletului. Pentru că sufletul este cel care trebuie vindecat dacă vrem să vindecăm un trup, deoarece sufletul are toate puterile asupra corpului.
În primul rând, ar trebui să se consulte karma, apoi să ceară permisiunea Lordilor Karmei care locuiesc pe o planetă secretă de dimensiunea 4-a, unde Marile Cărți ale Vieții sunt centralizate. Acolo se află firul vieții popoarelor, a științelor umaniste, a grupurilor, a indivizilor. Karmele sunt multe și foarte variate și poți realiza nenumăratele fire care te leagă de ceilalți. Acestea sunt chestiuni private sau chestiuni care privesc grupuri, țări, chiar și mai multe umanitați. În cartea dumneavoastră individuală de viață sunt consemnate toate aceste circumstanțe, în AUR sau în Negru. În Negru sunt acțiunile distructive pe care le-ați întreprins sau la care ați participat, în Aur sunt acțiunile constructive.
Nu este vorba doar despre acțiunile tale personale, ci despre acțiunile grupurilor sau popoarelor din care ai făcut parte.
Sunt și actele benefice ale instituțiilor, precum Crucea Roșie. Puteai să te rogi și într-o Trappă, sau ai fost albigenzi sau vestală în Templul Soarelui. Pe scurt, totul este scris în Cartea ta.
Procedura începe astfel: în loc să te întorci pentru vieți și vieți și suferință pentru a rezolva această karma, acum este posibil la acest sfârșit de timp să o faci cu ajutorul Flăcării Violete. Este un Har care este dat omenirii prin intermediul lui Bien Aimé Saint-Germain, care a fost însărcinat cu transmiterea Lui oamenilor.
Saint-Germain ți-a dat Apelurile pentru a invoca Flacăra Violetă. Când faci aceste Apeluri cu sinceritate, literele negre sunt șterse din Cartea vieții tale. Încetul cu încetul, ele dispar. Când ai făcut suficiente Apeluri astfel încât să rămână doar litere aurii în Cartea ta, vei fi liber și îți vei controla corpul. În același timp, aveți grijă să nu creați mai multă karmă prin adăpostirea de sentimente rele. Este foarte grav în această perioadă și va trebui să le plătiți cash pentru că nimeni nu se poate întoarce pe Pământ într-un mod inconștient ca înainte. Te vei întoarce acolo doar voluntar pentru a îndeplini o misiune, o anumită lucrare și, atâta timp cât nu vei reproduce Karma, vei putea să-ți domine corpul fizic și să devii sănătos și puternic.
Te poți întineri și înfrumuseța prin Pacea care este în tine. Prin Liniștea, Iubirea și Lumina pe care le răspândești. Vă putem ajuta aducându-vă Lumina Razelor, dar nu putem face acest lucru fără consimțământul dumneavoastră și apelurile voastre. Trebuie să acceptați Iubirea Noastră înainte de a o primi. Trebuie să acceptați toate Puterile Luminii înainte de a le primi pentru a le folosi cu înțelepciune. Trebuie să ascultați Vocea Prezenței Atotputernice AY AM și să cooperați cu Ea.
Este posibil să auzi o altă voce decât a lui dacă gradul tău de Puritate este încă scăzut. De asemenea, acceptați și Puritatea Flăcării, cerând Prezenței voastre să vă arunce toată discordia în Brazierul Flăcării Violete; Ea o va face, te va ajuta, te va proteja.
Prin urmare, vă pot ajuta să vă vindecați, dar este în aceste condiții. Gândește-te la asta, reflectă la asta și fă ceea ce îți cerem să faci. Altfel, chiar dacă te-aș vindeca, te-ai grăbi să creezi o altă boală și totul ar trebui să o ia de la capăt. Ar putea la fel de bine să-ți îndura karma atunci și să te întorci aici să suferi.
Eu Sunt sigur însă că înțelegi pentru că dacă citești Cuvântul Meu, înseamnă că ești gata să-L auzi.
Ce părere aveți, Dragii Mei Copii, despre rezonanța cuvântului AY AM? Acesta este cuvântul pe care îl auzim în Cosmos. Este sunetul care rezultă din zgomotul pe care Universul îl face în timp ce se învârte. Este OM, AUM, este engleza I am care înseamnă Eu Sunt. Este Prezența lui Dumnezeu în tine. Când spui AY AM AY AM AY AM, te pui în armonie cu Cosmosul, cu stelele care se rotesc etern, cu planetele, cu radiațiile, cu întreaga lume.
Poți sta ani de zile și repeți OM și devii un Maestru pentru că influxul divin intră în tine și în cele din urmă te umple complet. Dar această oportunitate este mai degrabă rezervată esticilor. Occidentalii, in schimb, sunt cufundati in actiune si cuvantul AY AM este mai potrivit pentru ei, deoarece are o afirmatie aparte: trebuie folosit pentru a exprima, afirma si raspandi Vointa de a face bine pe Pamant. Prin El, cineva poate inunda Pământul cu Lumină. Prin El, se poate trimite Flacăra Violetă și Flacăra Albastră în condiții impure. AY AM! Fie ca aceste Flăcări să dizolve discordia și impuritățile!
AY AM este un cuvânt vibrant, viu, puternic, care unește toate membrele unui singur trup. Este Iubire, este Putere, este Înțelepciune. Răsună în atmosferă, strălucește în filamentele cosmice, înconjoară Pământul și îl înconjoară într-o rețea de aur și argint.
El este țesut cu bijuterii invizibile și este peste tot. El este traiand!
Dragi Copii ai Luminii, fiți constant în Chemările voastre și folosiți acest Cuvânt Puternic cât de mult puteți. Spune-o în fiecare clipă și vei fi și vei rămâne în armonie cu Divinitatea Supremă. Vei urca pe firmament pronunțând acest cuvânt magic. Fie ca El să rezoneze în voi și să cânte în inimile voastre.
De asemenea, puteți folosi Cuvântul pentru alții. Când te rogi pentru cei bolnavi, ne ajută enorm. Noua ta metodă este fulgerătoare și funcționează imediat. Răspândiți această Învățătură! Fiecare ajutor mic, chiar și cel mai mic, îți va fi returnat de o sută de ori. Ajută-Ne, ajută-Ne, Maeștrii să răspândim Binele pe Pământ!
Lumina Chemărilor îi protejează pe bolnavi de influențele astralului. Sunt slabi, mai ales noaptea. Continuați-vă cercurile de rugăciune: îi inundați cu forțe benefice care le vor permite să-și recapete rapid echilibrul și să fie binecuvântați!
Prietenii Mei, dacă v-ați deschis chakrele prin Apeluri repetate la infinit, trebuie să învățați să vă înconjurați cu un Cocon de Lumină pentru a vă proteja de orice intruziune. Închideți Tuburile ermetic și lăsați doar Lumina să intre.
Încetează să fii credul și să crezi că ceea ce ți se șoptește în lumea exterioară este adevărat. Nu vorbim după ureche. Nu intrăm în tine ca să vorbim prin tine. Dacă simți o greutate în plexul solar, este pentru că inconștientul tău se manifestă.
Dacă îți lași mâinile să se bată în ciuda ta, dacă cauți să simți vibrațiile din jurul tău sau care ai atras de gând, atunci știi că oricine sau orice te poate poseda pentru că îți permiți. Apăsați rapid pe clic și închideți pentru că atrageți forțele întunecate prin impuritatea voastră sau sunt spirite nebunești care caută să vă amăgească.
Ai grijă pentru că te poți scufunda înapoi în discordie care va distruge toată munca depusă: nu lăsa nimic să intre în tine în afară de Lumină!
Așadar, îndreptați-vă atenția iubitoare mai întâi către Prezența Iubită și Atotputernică AY AM și către Maeștrii Înălțați, de la care vine tot binele din Univers. Apoi duceți-vă dragostea și recunoștința către Marele Soare Central, Sursa întregii Vieți, toată Lumina, toată Protecția, toată Puterea și Controlul întregii lumi, Dumnezeu în Sine. Realizați că toată lumina care umple spațiul infinit este Iubirea pe care acest Mare Soare o radiază; este puterea de coeziune a universului manifestat pentru că fără această Lumină, universul nu ar exista.
Atunci chemați Legea iertării pentru tot răul pretutindeni și pentru totdeauna, cereți ca toată discordia să fie consumată, și ea să nu mai atinge viața. Apoi vizualizați clar și ferm imaginea unui soare aprins de flacără consumatoare violeta, cu radiația sa albastră și inima aurie și roz. Din acest soare vezi nenumărate raze de lumină sclipitoare, care merg acolo unde este nevoie de ajutorul lor pentru ca Perfecțiunea lor eternă să trăiască acolo. Vedeți clar această activitate cu dragoste și cu liniștea propriei flăcări a vieții. Cereți Marelui Soare Central să umple această activitate cu toată Puterea Sa Invincibilă, Lumina Nemărginită și Iubirea Sa de Foc Sacru.
Apelați Legiunile Invincibile ale Prietenilor Maeștrilor Ascensionați, Apărătorilor și Protectorilor, pentru a întări puterea acestei activități. Cere Puritatea Invincibilă a Maeștrilor Ascensionați, Perfecțiunea și Protecția lor, să protejeze tot ceea ce este constructiv.
Mai presus de toate, înconjoară-i pe toți cei sunt iubiței voastre cu Lumina Invincibilă și Eternă a acestui Soare Cosmic al Flăcării Violete. Cereți ca acesta Protectie să fie întărit pentru totdeauna de Puterea Marelui Soare Central.
Cereți Maeștrilor Ascensionați să controleze situațiile în care răul pare să fie și să-l anihileze pentru totdeauna.
Poruncește tuturor celulelor corpului tău să radieze Iubirea lui Hristos Cosmic și Pacea și Puterea Marelui Soare Central. Binecuvântează, binecuvântează și binecuvântează această Lumină Divină care nu eșuează niciodată.
Lumina Cosmică despre care vorbim este o substanță luminoasă spontan; Ea este nepieritoare și atotputernică. Când îl încarci în tine sau într-o condiție, este o viață nouă pentru tine. Este o viață nouă și protecția a tot ceea ce este constructiv în tine. Pentru că Ea împiedică întotdeauna apariția în lumea ta a ceea ce nu ar fi constructiv. Tot ceea ce trebuie perfectionat sau protejat, trebuie umplut, inconjurat si controlat.
Așadar, vedeți Substanța Lumină Cosmică care înconjoară și umple corpurile voastre și comandă fiecărei celule voastre să răspândească această Substanță Lumină Cosmică în atmosfera din jurul vostru până când devine luminoasă.
Voi care cunoașteți această Lege, știți că sunteți datori să apelați la Focul Sacru pentru a distruge și a preveni tot ceea ce este fals. Atunci chemați Puterea Substanței Luminii Cosmice pentru a lua locul răului și a deveni Perfecțiunea Eternă, fie în indivizi, în națiune sau în întregul Pământ.
În măsura în care nu recunoașteți Lumina, nu o vedeți sau nu o chemați în acțiune, Ea se află în propriul Său tărâm, sau octava, în atmosfera superioară a Pământului sau în întreaga puternică Prezență AYAM Însuși, în propriul său corp cauzal, în sfera propriei sale acțiuni cosmice. Dar de îndată ce chemi Lumina în întuneric, Ea vine, pentru că Lumina lui Dumnezeu nu rata niciodată să răspundă niciodată.
Deoarece toată lumea se află în prezent într-o stare haotică, chemați-o în atmosfera Pământului și vedeți-o cum o purifică.
Copiii Mei, v-am dezvăluit o activitate importantă. Acum depinde de tine să-l folosești, spre binele umanității.
Te binecuvântez, Eu Sunt AY AM Faraonul Zoser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *