ZEIȚA CARITĂȚII.

  

Discurs iubitei Zeița Caritatii.

  Iubite de Lumină! Vin să vă ofer ceea ce este necesar pentru a vă elibera de umbre și probleme umane. Permiteți-Mi să vărs în corpul vostru emoțional acel sentiment de ușurință și relaxare care este produs numai prin iertarea Iubirii care este Caritatea Mea față de Pământ.
         Știi că este adevărată Caritate să dai Iubire în schimbul răutății. Nu aș vrea ca ceea ce vă voi oferi să fie luat în sensul a ceea ce lumea în general numește caritate; dar aș vrea, cu toate acestea, ca ceea ce dau să fie revărsat asupra tuturor, până la ne nu mai aveam de vedea această caritate lumească.
         Ceea ce vărs pe Pământ este Iubirea care vindecă totul! Când toate au fost spuse și făcute, rămâne doar această Iubire care poate fi și menține echilibrul în fața urii. Dacă vrei să fii receptiv la ceea ce vreau să-ți dau; dacă îți permiți cu adevărat Iubirea Mea iertătoare să te pătrundă; dacă permiteți Flăcării Inimii Mele să-și ardă Calea prin sentimentele voastre, veți avea imediat dovada eficacității Iubirii Mele în ființa voastră și în sfera voastră de acțiune.
         Putem vorbi intelectual mult despre iertare, dar nu putem ierta cu mintea. Motivul dvs. vă sfătuiește să respectați Legea; că este înțelept și favorabil să faci acest lucru, dar este doar în sentimentele tale că iertarea trebuie să-și ia locul.
         Când un sentiment rău izbucnește în cineva și încearcă să te atingă, dacă vrei să mă simți repede învăluindu-te și turnând Iubirea Mea asupra acelei persoane, cred că vom deveni cu ușurință prieteni atât de apropiați, încât vei simți în curând prezența mea tangibilă langa tine. Doriți să încercați acest lucru atunci când trebuie să depășiți probleme care par puțin dificile? Îți este ușor să ierți răul făcut atunci când oamenii sunt departe de tine; dar nu este atât de ușor atunci când ești în contact zilnic cu ființe care te fac să suferi. Dacă vă confruntați cu acest lucru, apelați-Mă și cereți Flăcării Carității Mele Iubitoare să vă învăluie pentru a exclude mai întâi orice discordie și apoi pentru a pătrunde în individ sau în circumstanțe pentru a permite Iubirii Mele să le acorde iertare până când voi sunt capabili să o faci singur.
         Cred că voi fi ca un tampon între voi și aceste circumstanțe până când vă veți recăpăta echilibrul și veți începe să simțiți Prezența Mea și atunci totul va deveni ușor. Simțiți întotdeauna Prezența Mea între voi și ceea ce vă provoacă suferința și veți putea mai ușor să vă mențineți controlul asupra dumneavoastră și să împingeți înapoi acele forțe care caută să vă deranjeze pentru a vă fura energia pentru a le alimenta activitățile distructive. Planul lor este să ia ceea ce aparține altora, să-l eticheteze distructiv și să-l folosească în scopuri proprii. Inversăm acest proces! Oferim din această sursă dominatoare. Menținem și revărsăm Iubirea noastră asupra unui individ sau în circumstanțe până la punctul în care l-am stabilit pe Dumnezeu, permanent, în locul oricărei discordii.
          De multe ori observ lupta în sentimentele umane. Mintea depune eforturi mari pentru a face ca sentimentele să acționeze în mod constructiv, dar sentimentele rămân rebele și sunt hotărâte să facă după bunul plac. Așadar, casa împărțită împotriva înseșei are mari probleme, dar, în mod ciudat, când mă apropie, umbrele fug. Dacă oamenii vor să mă asculte, problemele se dizolvă. Sună foarte simplu, nu-i așa? Asta este pentru că sunteți în Radiația Mea.
         Cu Mine, nu se pune problema legării unei părți a Vieții în discordie. Chiar dacă aș avea o voință umană, nu aș face niciodată asta și până când oamenii nu vor putea da libertate completă, vor exista întotdeauna reacții de ceva care să-i lege. Dar AY AM, Eu Sunt Caritate Iubitoare și am lucruri mai bune de făcut decât să limitez un flux de viață cu orice voință mea ar putea alege. AY AM, Eu Sunt Sentimentul Iubitoare! AY AM, Eu Sunt Libertatea Iubitoare care dezleagă totul complet.
         E perfect de a prinde, a lega și de a-alunga toate forțele distructive întru Cercul Flăcării Albastre și a le păstra acolo, dar nu puteți lega Corpul Mental Superior sau Prezența Puternica AYAM a vreunui flux de viață. Deci, dacă aveți de-a face cu indivizi, aveți nevoie de Mine, pentru a vărsa Flacăra iertătoare a iubirii mele asupra lor, pentru a vă ajuta să vă păstrați echilibrul și pentru a exclude circumstanțe discordante; pentru că adesea acești indivizi sunt constructivi în ansamblu, sau cel puțin doresc să fie, dar adesea, de asemenea, sunt copleșiți de creația lor umană sau atacați de forțe distructive.
           De asemenea, cred că Eu vă Pot ajuta să depășiți multe obiceiuri care au fost cauza suferinței de secole. Există o acumulare masivă a acestor obiceiuri în sentimentele practic tuturor umanilor. Există moduri de a simți că oamenii nu sunt deloc conștienți. Așadar, păstrați-vă mereu Decretul pentru anihilare – cauză, efect, înregistrare și memorie – a oricărui sentiment discordant, cunoscut sau necunoscut, în voi. De foarte multe ori există în tine sentimente pe care le crezi constructive, dar care în realitate nu sunt. Aceste sentimente nu sunt suficient de evidente pentru a vă impui; dar aceste sentimentele mici, foarte liniștite și subtile, devin motive pentru acțiune. Sub presiunea acestor sentimente, faci lucruri al căror motiv real ar fi total respins de inteligența ta. Tocmai aceste lucruri mici subtile care acționează fără știința voastră trebuie să le smulgem și să le înlocuim cu Lumina, „Lumina lui Dumnezeu care nu dă greș niciodată!” „
         Nimic nu-ți poate relaxa corpurile mai bine decât să-mi dai dragostea ta. De îndată ce vei lăsa Flacăra Iubirii Inimii Mele să pătrundă în tine, vei fi relaxat, pentru AY AM, Eu sunt Libertatea Iubirii Carității, cu alte cuvinte Eu sunt Iubirea Iertătoare.

         Vă voi explica o Acțiune Fa foarte subtilă, care acționează în profunzime și, în general, fără ca voi să o știți în sentimentele voastre. Uneori, după ce faci lucruri, chemi Legea Iertării în acțiune din sentimentul datoriei, pentru că îți dai seama că ai fost neascultător de Lege și simți că vei readuce acest uman la ordine și că vei ierta persoana sau circumstantele. Crezi că faci asta, dar când există acel sentiment de luptă, nu există iertare. Există o mare diferență între Sentimentul pozitiv de Stăpânire și sentimentul de luptă sau conflict pentru că atunci există frică.
         AY AM, Eu Sunt „Caritate Iubitoare”, Iertare Iubitoare, Sentimentul Iubitoare de Lumină care da de însași pentru a topi discordia. Deci, dacă doriți cu adevărat să puneți în aplicare Legea Iertării, nu vreți să specificați „Iertare Iubitoare”? Cu alte cuvinte, doriți să simțiți ușurința, bunătatea și relaxarea în sentimentele pe care le aveți atunci când esti fericit și recunoscător că ai putea oferi, în locul durității umane, ceva delicios?
         Știi, Eu Sunt o persoană foarte acomodarea. AY AM, Eu Sunt puternica ca Zeița Credinței iubită, dar nu în același mod. Vei fi uimit de puterea sentimentului meu iubitor de iertare. Poate declanșa o presiune energetică care, pătrunzând sentimentele, calmează totul și o aplanează; după aceea vei simți o astfel de confort, încât te vei întreba de ce ai fost discordant. Vreau să vă dau acum această Energie confortabilă. Acest sentiment vă rog să acceptați instantaneu. Într-o secundă Eu l-pot proiecta în corpul tău emoțional și pot calma vârtejele energiei tale care te pot trage în vârtejurile energiei altor oameni și pot provoca un ciclon emoțional.
         Știi cât de des te lasă prins în roțile dințate ale sentimentelor altora? Sunt momente când unii oameni îți iau nervii. Acest lucru se întâmplă atunci când Caritatea Mea Iubitoare nu stăpânește corpul tău emoțional, dar dacă vrei să mă iubești și să-mi pui calitățile în acțiune după ce ai vorbit inițial cu Prezența ta Puternica AY AM, atunci Flacăra Inimii Mele poate apărea în jurul tău, și să se răspândească tot mai departe; această Presiune va deveni atât de mare încât cei care se apropie de tine vor pierde sentimentul oricărei discordii. Puteți dizolva tendința sau determinarea de a provoca probleme în sentimentele altor persoane. Ei pot veni spre tine cu această intenție, dar când ating Flacăra Mea, se răzgândesc. Nu este simplu și placut?
           Mă cunoașteți foarte puțin, iubiților, și totuși aveți atât de multă nevoie de Mine în lumea voastră emoțională. Adesea, când faci chemarea la Legea Iertării, Prezența ta Binecuvântată AY AM te inundă cu un potop de Iubire și te simți mai bine pentru o vreme, atunci sentimentele tale se schimbă și pacea dispare. Acest lucru nu se întâmplă cu Flacăra mea. Nimic din toată omenirea nu mă poate tulbura. AY AM, eu sunt flacăra și presiunea iubirii iubitoare, a iertării iubitoare; Puterea iubitoare a luminii care, ca un proiector, trece prin întuneric și întunericul dispare.
         Vreau să încerc să vă explic ce înseamnă să numiți Activitatea Marilor Ființe Cosmice care și-au oferit Asistența. Acțiunea cosmică a acestor calități ale AY AM posedă, în Flacără, o presiune și o putere terifiante la care nimic uman nu poate rezista. Nu cu flacăra albastră de gaz poți străpunge un cuirasat, poți încălzi puțin oțelul, dar nu-l topi; dar cu o torță oxihidrogenă și cu intensitatea și persistența necesare, veți pătrunde în placa de oțel ca un cuțit încălzit care pătrunde în unt. Aceasta este diferența dintre Iertarea pe care o obțineți prin efortul vostru conștient și Puterea Mea Cosmică concentrată în Flacăra Carității Iubitoare a Inimii Mele.
         Dacă aș putea să-i fac pe fiecare dintre voi să ierte, cu dragoste, complet, orice durere pe care v-a provocat-o fiecare bucată de viață pe care ați atins-o, aș putea să vă vindec instant corpurile; nici un mușchi sau un nerv din corpurile voastre nu ar fi tulburat dacă iertarea voastră ar fi completă și Presiunea Flăcării Carității Mele Iubitoare ar fi încărcată în voi. Este o chestiune de putere. Nu ați practicat iertarea suficient de mult timp pentru a avea o mare presiune a acelui Simț al Iubirii pe care l-ați putea direcționa cu o Rază de Lumină către circumstanțe și oameni care trebuie să fie încarcati de Sentimentul Iertării Iubitoare.
*
Iată ce vă sugerez:

când chemați prezența dvs. AY AM în acțiune pentru a răspândi iertarea sa prin voi, cereți asta să fie eternă și invincibilă, atunci calificările umane nu o pot afecta.
Vă ofer Puterea Carității Mele Iubitoare, Iubirea mea în Lumină; sau, cu alte cuvinte: Flacăra inimii mele într-o rază de lumină. Aceasta este Forța mea vie, creată prin iertarea a tot ceea ce a fost produs de discordia umană pe Pământ! Trebuie să iertați totul înainte ca totul să vi se poată da. Isus a spus: „Tată! Iartă-i, pentru că eî nu știu ce eî fac. ” Nu s-au rostit niciodată cuvinte mai adevărate, deoarece oamenii nu știu ce eî fac cu propriile corpuri emoționale atunci când rostesc gânduri, sentimente sau cuvinte discordante.

În fiecare creație umană pe care am observat-o, am trecut de Flacăra Inimii Mele; L-am transmutat și i-am iertat existența în Univers. Oriunde, am exercitat această acțiune și, prin urmare, am o mare forță vie sau presiune a acestei flăcări pe care o conduc în aceste raze de lumină care pătrund și transmutează umbrele; în locul lor îmi las iubirea Mea iubitoare de lumină. Aceasta este Caritatea Mea Iubitoare față de Viață, pretutindeni.

Din punctul de vedere al Protecției, nu vă pot oferi nimic mai puternic. Am să vă povestesc un fapt care vă va dovedi cu ce putere răspunde Legea cosmică chemării celor care vor să se mențină în Caritatea Mea Iubitoare; pentru că Dragostea mea Iubitoare eliberează în favoarea lor Marea Lumină Cosmică în toate circumstanțele cu care se confruntă.
La un moment dat în istoria Pământului, un grup de ființe umane a refuzat să lupte împotriva hoardelor distructive care au venit să le atace. Ca răspuns la această atitudine, Legea Cosmică a deschis Pământul și a primit aceste ființe în Domeniul Pelleur. De atunci, nimeni nu a fost invitat să vină să locuiască acolo. De ce credeți că Legea Cosmică le-a dat această oportunitate? Pentru că erau hotărâți să plaseze Autoritatea Luminii mai presus de orice, să rămână acolo și să refuze să facă parte din această distrugere care era trimisă împotriva lor. Deoarece erau inflexibile, Legea Cosmică a rezolvat problema în marea Sa Caritate Iubitoare. Li s-a dat o Casă în Lumină, în Centrul Pământului, iar hoardele de distrugere nu au găsit pe nimeni de sacrificat.

Acesta este un exemplu de urmat în experiențele dvs. exteriore. Dacă îți vei pune Prezența mai întâi și o vei menține, și apoi vei oferi Iubirea Mea Iubitoare de Lumină oricărui lucru care îți traversează calea, lumea ta emoțională nu va mai fi niciodată tulburată. Energia voastră va fi strălucitoare și inundată de Lumina Mea, iar când Prezența voastră puternică AY AM și Maeștrii Ascenși vor vezi că nimic nu vă va mai tulbura, vă vor acorda orice veți cere.

O modalitate de a practica Caritatea Mea iubitoare, care te-ar ajuta să scapi de obiceiul de a simți sau de a avea idei de critică sau condamnare, este de a scuza cu o mare bunătate care iartă discordia celorlalți, în timp ce o ții în afara tu și în Flacăra Iubirii pe care ți-o ofer din toată inima și care este în jurul tău! Dacă doriți să împingeți discordia înapoi, fără să o criticați sau să o condamnați pe cel care o creează, vă va fi ușor să vă păstrați întotdeauna atmosfera curată, armonioasă și pură.

   Nu încercați niciodată să vă justificați. Nu căutați scuze pentru neajunsurile voastre, dar spuneți prezenței voastre Puternice AY AM cu privire la impulsurile voastre rele: „Am făcut asta din nou, dar să fie acesta sfârșitul! Fă-mă alertă și ascultătoare de Tine și nu permite să se întâmple asta din nou! ”. Fii hotărât și la fel de ferm ca Stânca Gibraltarului în ceea ce privește propriile greșeli, dar folosește Caritatea Mea Iubitoare pentru a scuza eșecurile altora. Deci, cu dragostea ta și cu dragostea mea care se revarsă în toate circumstanțele, putem dizolva cu ușurință problemele tale, îți putem oferi mai multă protecție, vă putem pastră liber pentru ca abundența să vină la tine, și ca tu să fii extrem de fericit! Nu poți fi mizerabil atunci când ești inundat de Iertarea Mea Iubitoare, deoarece Iubirea Mea este mai puternică decât suferința ta. O voi exclude și o voi trece prin Flacăra Violetă și Iubirea mea o va înlocui. Nu este mai greu decât asta dacă te obișnuiești să nu spui cuvinte dureroase pentru o altă parte a vieții. De îndată ce impulsul va fi depășit, nu veți mai avea dorința de a rosti un cuvânt care ar provoca discordie. Vreau să te ajut să depășești circumstanțele discordante, trebuie doar să nu mai lași mintea ta să se certe cu tine. Încetează! Nu te lăsa păcălit în tine. Nu încercați să vă justificați sub un chip sau altul. Nu trebuie să te uiți la argumentele pro sau contra pentru a vedea dacă ai greșit. Mai degrabă, cereți Prezenței voastre să ia Porunca în voi și să vă împiedice să comiteți din nou această greșeală sau altele.

    În discuții, nu există lumină: argumentele sunt umbrele. Aceasta este discordie și bătălii și conține doar energie descalificată. În timpul unei discuții puteți veni întotdeauna cu cele mai corecte idei, dar dacă acestea sunt încărcate cu un sentiment de rezistență și luptă, interlocutorul dvs. nu le acceptă, deoarece există o forță de respingere care acționează în el, în dorința sa de a contrazice tu.

   Așadar, permiteți carității mele iubitoare să dizolve aceste obiceiuri de discuție. Atunci când o declarație este în conformitate cu legea, aceasta conține puterea legii și este imposibil să o discutăm. Desigur, vorbesc despre acele legi divine care guvernează Universul. În aritmetică, spunem că doi și doi fac patru. Se poate discuta acest lucru? Deci Legea este Legea; Ea nu este de dezbatere; Ea este evidenta de la sine, adică are dovezi divine. Este evident prin Lumina lui Dumnezeu.

   Legea iertării mele iubitoare este așa; este Legea Carității Mele, a Iubirii Mele. Flacăra inimii mele, în raza de lumină emanată de la Mine, are dovezi de sine despre perfecțiune, măiestrie și protecție. Această substanță poate fi concentrată în jurul tău și, dacă vrei să faci Apeluri și să creezi o forță-vie, devine la fel de impenetrabilă pentru forțele distructive ca Octava Maeștrilor Ascenși. Crezi că aș permite forțelor distructive să intre în Flacăra mea de caritate iubitoare? Vedeți că este imposibil ca forțele distructive să aibă succes în orice lucru, dacă vă așezați cu adevărat Prezența Puternică AY AM mai presus de orice și acceptați Maeștrii Ascenși?

     Când ne-ați cerut să ne stabilim Puterile în jurul vostru, credeți că forțele de distrugere sunt mai puternice decât Noi? Știi foarte bine că „nu”. Acest lucru este evident; de o dovezi divine. Deci, dacă doriți să vă mențineți energia calificată de Caritatea Mea Iubitoare, veți rămâne fericiți indiferent de ceea ce este în jurul vostru. Când vom putea avea încredere în tine; că vei avea sentimentul fericirii permanente, chemând Flăcările noastre de protecție în jurul tău; când vom vedea că această stare este menținută săptămâni și luni, fără explozie, atunci vă vom putea oferi acele Experiențe pentru care ați făcut apeluri și care vă așteaptă într-un anumit punct al Căii, deoarece acestea sunt indiciul că aveți mai multă putere și o puteți folosi; dar lumea ta emoțională trebuie menținută la fel de calmă ca o oglindă timp de câteva săptămâni sau luni. Atunci cei mari Ființe pot veni la tine în corpurile lor vizibile și tangibile. Prin radiația și dragostea lor, ei vor face atunci ceea ce ei singuri sunt capabili să facă și au privilegiul de a face.

    Amintiți-vă întotdeauna că aveți nevoie de Flacăra Carității Mele Iubitoare, de Iertarea Mea Iubitoare care pătrunde în substanța corpului vostru emoțional pentru a vă ajuta să păstrați sentimentul Iertării Iubitoare în orice moment.

      Vă reamintesc că trebuie să vă iertați chiar tu. Te-ai gândit vreodată că trebuie să te ierți pentru propriile greșeli? Cine altcineva te-ar putea ierta pentru ele? Alții pot ierta efectele greșelilor tale în lumea lor, dar din moment ce tu le-ai făcut, trebuie să dai Dumnezeu în locul lor. Aceasta este adevărata iertare. Vă puteți ierta reciproc pentru efectele pe care le-a provocat radiația acestei energii descalificate, dar cauza trebuie să fie iertată de fiecare însuși, și fiecare trebuie să dea Dumnezeu, să pună Divinitatea Sa în locul propriei sale erori umane. Acesta este motivul pentru care nu aminti niciodată oamenilor de greșelile lor, și vă rog să le uitați pe ale voastre pentru totdeauna! Dacă sunteți conștient că ați făcut greșeli, spuneți doar „apelez la Legea Iertării cu toată puterea fiecărui atom al ființei mele! », Și uitați de ele. Folosiți Flacăra Violetă Consumatoare și cereți-i Prezenței Puternice AYAM să î înlocuiască cu Perfecțiunea Sa Eternă, Invincibilă; apoi întoarce pagina și nu-ți permite mintea să te chinuiască în legătură cu asta.

       Când atenția ta se îndreaptă spre un lucru neplăcut, se întâmplă să varsi energia Vieții tale ore în șir asupra subiectului, lăsându-l să se rotească în minte și în sentiment. Creezi un fel de ciclon, care așteaptă următoarea oportunitate de a te arunca înapoi în sentimente conflictuale. Trebuie să exersați respingerea oricei memoriei și oricei discutare oricăror greșeli personale sau de altor oameni. O greșeală este energia deja utilizată! Puteți cere Prezenței voastre puternice AY AM să-i întindă mâna, să ia această energie, să o purifice în Flacăra violetă consumatoare și să o recalifice cu conștiința Stăpânului Ascensionat: Fericire și manifestare a perfecțiunii eterne susținute. Odată făcut acest lucru, ar fi înțelept să ne amintim din nou și din nou de experiența proastă și să le spunem altora despre asta? Nu asta ar fi pregătit calea pentru o experiență similară? Dacă o faceți, distrugi viitorul cu imagini din trecut. Nu mai face asta. Întrucât Legea Vieții a oferit un mijloc de dizolvare a erorilor, de ce să le amintim? Nu vezi că singurul lucru care te leagă de limitări este lipsa ta de iertare? Iartă totul la tuturor, pentru că totul este Viață! Cineva a pus o descalificare asupra acestei Vieți: iartă asta! Încarcă Flacăra Iertării Mele Iubitoare în ea și fii Caritatea Mea Iubitoare pentru toți!

        Eu Sunt întotdeauna extrem de fericit pentru că iert neîncetat oferindu-mi iubirea peste tot. AY AM, Eu Sunt Viața și am realizat această stare de conștiință. Nu o veți realiza chemându-mă câteva clipe și apoi lăsând din nou sentimentele discordante să scape. Nu! Viața te responsabilizează pentru fiecare sentiment pe care îl emiți către o altă parte a Vieții; prin urmare, pentru a te elibera de consecințele greșelilor tale, trebuie să ierți toate greșelile, inclusiv pe ale tale. Poate părea dificil de realizat, dar după câteva încercări veți simți o bucurie extraordinară când veți descoperi că puteți rămâne calm și senin, cu un Simț al Stăpânirii și al Puterii Iubirii voastre; atacul furtunii se sparge la picioarele tale și se răspândește și se retrage în jurul tău, fără ca nimic să intre în energia ta. Aceasta este Stăpânirea!

       Astfel Puterea Cosmică și Presiunea Flăcării Iubirii Inimii mele intră în toate circumstanțe pentru a le ierta. Toate obiceiurile pot fi schimbate dacă doriți acest lucru, îl comandați și vă țineți ferm decizia. Obiceiurile sunt adesea înrădăcinate în sentimente mult mai profunde decât îți dai seama; dar Caritatea Mea Iubitoare, Iertarea Mea Iubitoare, poate schimba obiceiurile peste noapte, dacă decizia ta este inflexibilă. Trebuie să-ți supraveghezi mintea și sentimentele. Din punct de vedere mental decizi un singur lucru, dar nu-l forțezi asupra sentimentelor tale. Acesta este motivul pentru care lupta continuă și nu vă atingeți obiectivele. Mintea a recunoscut corectitudinea unui lucru și decide să o facă, atunci trebuie să preiați sentimentele voastre și să spuneți: „Ascultă, am decis asta sau altul. Ordon toată energia sentimentelor pentru a o manifesta. Ascultă, și uită umbrele de ieri „.

         Vorbind în acest fel cu energia corpului emoțional, îl avertizați că va trebui să facă un anumit lucru și să urmeze o anumită direcție și că sunteți Maestrul acestuia. Asta va trebui să faci într-o zi sau alta, să fii ferm ca o piatră și relaxat în sentimentele tale. Atunci vei avea pace, relaxare, abundență și orice îți dorește inima, atunci când ai exclus toată asprimea sentimentelor tale, săptămâni sau luni, și amintirile proaste din tot trecutul.

        Nouăzeci la sută din Puterea Iertării și Succesul provin din uitare și puteți uita dacă doriți. Cereți-vă Prezenței Mighty AY M să anihileze înregistrarea eterică și forța-vie a ce care rezistă. Prezența va o- face dacă insistați. Dar nu vă așteptați să se întâmple dacă pocăința voastră și intenția fermă de a nu o mai face din nou nu sunt absolut autentice. Dacă sinceritatea voastră este completă, orice Ființă de Lumină din Univers se va grăbi să vă ajute, dar dacă nu, toate vă vor lăsa în mijlocul necazurilor voastre.

        Mi-ar plăcea atât de mult să te eliberez și să-ți eliberez corpurile de orice tensiune. Aș dori să dizolv orice substanță care nu reflectă frumusețea și perfecțiunea corpului tău mental superior. Legea Cosmică permite acest lucru dacă sunteți absolut hotărâți să nu mai flatați uman din voi. Știu că uneori îți pierzi răbdarea cu acest umanul care a provocat atâtea probleme de secole, dar nici asta nu este o justificare pentru a avea sentimente dure. Trebuie să fii ferm, dar fără asprime, fără ură sau luptă. Secretul pentru a avea calificarea corectă a sentimentelor tale constă în uitarea și „a da pentru” (în franceză: par-donner = donner pour, a da pentru),
în locul discordiei, a da Perfecțiunea lui Dumnezeu cu această stăpânire calmă a prezenței puternice EU SUNT deasupra ta și a acelor Maeștri Ascenși care controlează și manipulează întotdeauna în mod liber o Energia nelimitată.
Uneori este necesar să se explice o situație, să se evidențieze anumite fapte pentru a găsi un remediu; dar trebuie să poți vorbi despre asta cu neutralitate deplină în ceea ce privește sentimentele tale; Acest lucru vă va permite să acționați și să protejați în continuare armonia sentimentelor. Chiar și atunci, nu este înțelept să ne concentrăm prea mult pe aceste fapte. Examinați-le încetul cu încetul, luați decizia, efectuați apelurile și indepartați atenția. Astfel nu riscați să vă tulburați sentimentele și să conectați alte lucruri distructive.
 Știi că Justiția Divină ar fi stabilită mai de repede pentru tine dacă vei fi întotdeauna Caritatea Mea Iubitoare în toate circumstanțele? Când Zeița Dreptății, Prezența ta Atotputernică AY AM sau Maeștrii Ascenși vor să ajusteze lucrurile pentru tine și să-ți rezolve problemele, dacă ești sub tensiune, această soluție nu se poate manifesta deoarece tensiunea și asprimea sentimentelor sunt o forța repulsiva care împinge deoparte ceea ce  așteptare pentru a vă rezolva problema. Așa se întâmplă de mii de ori elevilor. Uneori ești în punctul în care un pic mai multă fermitate te-ar duce la ceea ce ai făcut Apeluri pentru, dar într-un moment de distragere te irită, și explodezi. Această explozie nu doar îi împinge pe oameni înapoi, ci și lucrurile pe care le-ați numit, care au fost Perfecțiunea Luminii.
 Vreau să vă ajut să dizolvați orice obicei din lumea voastră emoțională care vă atrage atenția asupra a ceea ce provoacă critici și condamnări față de voi sau de ceilalți. Deseori te voi învălui în Flacăra Iertării Mele Iubitoare pentru că vreau să te izolez de masa criticilor emanate de umanitate.
   Iubitul tău Saint-Germain ți-a explicat că există un strat de energie și acțiune vibrațională în atmosferă care conține acumularea masivă de critici din umanității. Dacă permiteți sentimentelor voastre să emită vibrații de respingere, vă conectați cu această acumulare. La contactul cu cineva, atunci poți simți un vârtej în jurul tău și apoi poți întâmpla să faci exact ceea ce ai criticat.
  Un alt lucru pe care vreau să vi-l explic, care nu a fost întotdeauna înțeles, este următorul: Când intrați în contact cu anumite persoane care au anumite vibrații în sentimentele lor, sunteți cuprins de un impuls irezistibil de a vorbi nervos. Urmă regreți ce ai spus. Urmăriți acest lucru, controlați-vă și, în timp ce sunteți încă în prezența acestei persoane, forțați-vă să rămâneți calm și tăcut până când acest impuls vă stă sub control. Acest lucru se întâmplă deoarece acești indivizi tind să fie nervoși sau jenați.
  Pentru cei care trebuie să crească copii sau pentru profesori, aș spune că nu ar trebui să li se amintească copiilor de greșelile pe care le-au făcut. Nu țineți această memorie asupra lor ca pe o povară sau o amenințare. Acesta este cel mai nefericit lucru pentru un copil sensibil. După fiecare greșeală, spuneți: „Vom uita asta. A fost o utilizare greșită a Energiei lui Dumnezeu. Numim Legea Iertării în acțiune și cerem Prezenței Atotputernice AY AM și Maeștrilor Ascenși să nu mai permită acest lucru și să o înlocuiască cu Perfecțiunea divină. ”
    Același lucru este valabil și în afaceri. Neglijarea nu ar trebui lăsată să se impună, dar în fața unei abateri ocazionale spuneți: „Ei bine! Noi numim Legea Iertării în Acțiune. Acum, Prezența Puternica AY AM, înlocuiește asta cu Perfecțiunea Ta. Fie ca cei Șapte Mighty Elohim să stea de pază aici și să aducă viitoare Perfecțiune. „
   Nu trebuie să-i faci pe oameni să se simtă incomod cu o greșeală. Ceea ce se face este făcut. Uitați-l și nu pierdeți timpul, dar apelați la Perfecțiune. Bazează-ți toate acțiunile zilnice pe o explicație a Fa și respectarea Fa. În acest fel veți fi treziți la toate activitățile interioare și exterioare ale Legii, astfel încât să puteți ve păzi și să preveniți rezultate dezastruoase.
   Nu trebuie să dați vina pe cineva pentru greșelile sale. Cine nu a făcut niciodată o greșeală? Atâta timp cât nu sunteți ascensionați, s-ar putea întâmpla. Oamenii au fost învățați Regula de Aur cu mult timp în urmă. Este încă adevărat și va fi pentru totdeauna. „Fă altora ceea ce ai vrea să-ți facem noi!” Deci, atâta timp cât nu vă răspândiți bunătatea iubitoare, iertarea iubitoare și caritatea mea, este imposibil ca Legea să vă aplice aceste calități atunci când ceva nu merge bine, pentru că tocmai le-ați exclus din lumea voastră. Trebuie să le dăruiești dacă vrei ca viața să ți le dea înapoi. Să uităm, așadar, greșelile altora și să practicăm Caritatea Iubitoare pe care viața o așteaptă de la toți.
     Cât de bună și iubitoare este viața! Ea nu vine și îți oferă mijloacele pentru a șterge greșelile și a le înlocui cu Perfecțiunea? Nu permite Ea să fie distruse înregistrările eterice distructive, astfel încât să nu rămână nicio urmă a lor nicăieri în Univers? Viața este Caritate Iubitoare atunci când îți permite să încerci din nou, în ciuda greșelilor din trecut. Viața este foarte bună pentru tine și vreau să fiu și Eu. Așa că fii Iubirea Mea Iubitoare de Lumină oriunde te-ai duce. Dacă ați ști ce libertate va aduce, nu ați avea niciodată un sentiment de luptă, duritate sau rebeliune împotriva vreunui pic de Viață. Ai spune: „Mighty AY AM Presence, iartă asta și uită-o! Ia-o în inima ta. Ștergeți-l din Univers! Iubește-mă și dă-mi voie să răspândesc Desăvârșirea Ta pentru totdeauna! ”. Dacă acesta ar fi sentimentul tău permanent pentru Viață, toate dorințele tale ar fi acordate aproape instantaneu.
    Este mai bine să folosiți expresia „iartă-mă” sau „scuză-mă” decât să spui „Îmi pare rău”. Nu vrei să ai regrete în lumea ta, știi că nu vrei asta, așa că de ce să o spui? Voi Puneți „Eu” care declanșează Puterea AY AM înainte, și urmați cu „regret” care apoi provoca manifestarea. Spunând „Iartă-mă sau scuză-mă”, dai ascultare Legii fără să-ți folosești Energia Vieții pentru a crea regret și mai multe limitări.
    Permite-mi să fiu Presiunea Puterii Cosmice a Carității Iubitoare în sentimentele tale; lasă-mă să intru în tine prin Flacăra Iubirii inimii mele. Fii Flacăra Inimii Mele mergând pe Pământ, iertând tot ceea ce este uman și eliberând totul. Voi intra în tine dacă Mă inviți. Nu mă voi impune niciodată, dar pe măsură ce mergem împreună pe Pământ, relaxarea va avea loc peste tot și inimile întristate vor cânta din nou; vor uita umbrele pe care le-au privit intenționat, și care i-au ținut captivi în suferință.
       Fie ca studenții AY AM să fie iubire iubitoare, care dă iertare iubitoare pentru toate formele de viața. Fii acea Relaxare și acea Perfecțiune de care are nevoie Viața. Fii acea Ponderare a Stăpânirii care îți va permite să folosești Puterile Vieții.
      Vreau să vă reamintesc că atunci când vorbim despre Puterea Iubirii noastre, nu este deloc vorba despre ceea ce lumea exterioară numește Iubire. Vă rog: faceți bine această distincție, deoarece Iubirea noastră este atât de diferită de ceea ce umanitatea impune acestui cuvânt încât nu există nicio comună măsură! Iubirea noastră divină este Puritatea, Pacea, Stăpânirea, Perfecțiunea nelimitată și Iertarea Iubitoare a tuturor calificărilor umane; El este acest mare Serviciu altruist, această Bunătate nelimitată care oferă, chiar până la fundul Taberei de Lumină, marile Raze de Lumină din Viața noastră pentru a dizolva umanul și a înălța toată viața în Divin.
      Iubirea noastră nu are nicio legătură cu atașamentul personal și nici cu satisfacțiile simțurilor sau sentimentelor care îi atrag pe oameni în uitarea Divinului dacă nu se detașează de el.
      Purifică-te fără oprire. Fii caritatea mea iubitoare și vei cunoaște libertatea, victoria, opulența și măiestria. Vei fi un grup de ființe diferit de orice altă pe care Pământul l-a cunoscut; veți fi Păzitorii a ceea ce Saint-Germain dorește să dea Pământului pentru construirea Orașelor de Lumină și Magnificența Epocii de Aur permanente unde Ființele vor cunoaște doar Bucuria Veșnică! Aceste Cadouri vor fi conferite numai celor care sunt demni de ele și ale căror Dedicare, Loialitate și Fidelitate pentru Bien Aimé Saint-Germain vor fi dovedite. Nu oferi satisfacție simțurilor tale fizice și sentimentelor tale umane în detrimentul națiunii tale și a celor apropiați de tine, deoarece orice impuritate în sentimentele tale afectează distructiv pe cei dragi, pe națiunea ta și pe șansele tale de fericire viitoare.
        Purifică-te. Păstrați-vă atenția pe înălțimi. Fii Iertarea Mea Iubitoare pentru toți și îți voi arăta ce înseamnă să ai Încrederea Maeștrilor Ascenși și să fii înzestrat cu Puteri care depășesc orice concept uman. Vei fi avangarda și cei care vor lumina restul omenirii. În Flacăra Iubirii care revarsă din Inima Mea, vă dau tot ce este necesar pentru a scăpa de obiceiurile de gândire și vorbire care vă împiedică Stăpânirea. Apoi îl poți folosi pentru a elibera Națiunea și pentru Binecuvântarea aproapelui tău.
       Credința, speranța și caritatea sunt înnăscute în viața umanității pământești. Iertarea mea iubitoare este țesută în fluxurile tale de viață și această Flacără poate curge prin tine dacă păstrezi un echilibru perfect și dacă îți desfășori stăpânirea, care îți va oferi libertate și în cele din urmă Înălțarea ta. Între timp, este prin Serviciul vostru în ascultare de Saint Germain și ceilalți Maeștri Înălțați, ca vă exprimați Recunoștința în Acțiune față de El pentru ceea ce a făcut El pentru voi.
       Noi Trei: Credință, Speranța și Caritate, slujim împreună. Iertarea Iubitoare este o Activitate care consumă și previne suferința, deoarece discordia nu poate atinge Curentele Vieții celor care ne permit să trăim în Ele, să circule pe Pământ prin ele și să le mențină libere.
       Fie ca această zi să fie binecuvântată printre toți pentru că mi s-a permis să ating Pământul prin tine!
        Calitățile noastre sunt acum ancorate în structura Pământului și se vor răspândi peste Ființele Elementelor. Fie ca tu să fii Ușa Deschisă, permițând Flăcării noastre să se răspândească constant și la nesfârșit până la Eliberarea întregii Vieți, pretutindeni. Amintiți-vă că Iertarea Mea Iubitoare aduce o Fericire unică; Mă voi asigura că sunteți întotdeauna fericiți dacă sunteți ascultători de Prezența voastră puternică AY AM și de iubitul Saint-Germain. Vă transmit dragostea și recunoștința lui Saint-Germain pentru că sentimentele voastre au acceptat radiația pe care vi-o oferim. Fie ca libertatea și dragostea Lui împreună cu Iubirea inimii mele să devină tangibile pentru dvs. și pentru toți cei pe care îi contactați!
        Fii relaxat și liber de suferință, pentru totdeauna! Te iubesc. Lumea și Europa au nevoie de tine și de Lumina ta! Sunt mereu la dispoziția ta pentru a inunda Europa și Pământul cu această Iartă Iubitoare care va înălța totul în Libertatea Inimii din Saint-Germain pentru totdeauna!
        Fie ca Iubirea, Înțelepciunea și Putere, Credința, Speranța și Caritatea să vă inunde ființa pentru totdeauna și să vă facă Libertatea și Victoria Luminii din Saint-Germain pentru lume și Înălțarea Ta! 
Mulțumesc și la revedere!
        Caritate.
APELURI DE LA CARITĂȚIA IUBITĂ. Iubita Puternica Prezență AYAM și Iubită Caritate!         Poruncesc Iubirii Tale să se ridice și să răspândească pe Pământ Pacea Flăcării Violete pentru a calma suferința și discordia care trebuie consumate. Poruncesc ca toată suferința să fie înlocuită pentru totdeauna de Iubirea, tăcerea și pacea flăcării violete consumatoare.
AY AM – Iubită Zeiță Caritate! Lasă Flacăra Miraculoasă a Iertării Iubitoare a Inimii Tale să intre în noi, astfel încât Relaxarea Perfectă să domnească în toate corpurile noastre.
AY AM – Eu Sunt umplut de Presiunea Cosmică a Flăcării Miraculoase a Iertării Iubitoare a Iubitei Zeițe Caritate care relaxează toți mușchii și nervii și îmi vindecă instantaneu corpul.
AY AM – Eu Sunt Flacăra și Presiunea Carității Iubitoare a Iertării Iubitoare care acționează prin mine, umanitate și pâmănt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *