VICTORY 1 – 2.

  

Victory, discurs 1.

  Legiuni mele al lumină iubite! Voi, care vă doresc Victorie – voi, care numiți Victorie – voi, care ați fost de multe ori victorioși – eu vin la voi să vă înconjoară cu o intensitate mai mare a flacării mele de Victorie Cosmică, o intensitate mai mare a flacării dragostei de Venus, cu o intensitate mai mare a flacărei mele cosmice de iertare, și eu conștient numesc toată forța cosmică pe care o poți suporta,  să ve umple de plinătatea victoriei mele cosmice și să o răspândesc prin tine!
  Când apel puterea cosmică a victoriei cosmice-forța cosmică a victoriei cosmice-trebuie să rămâi conștient de ceea ce dorești pentru națiunea ta și pentru Europa; pentru tot ceea ce este lumina, trebuie să ne gândim la Victoria luminii pentru toată viața din universul înconjurător.
  Când dai această poruncă, propriul tău Sphere de acțiune se umple de aceeași Victorie și înainte de a se răspândi, 60% din ceea ce ai cerut rămâne în jurul tău. Prin urmare, persistând în Apelul pentru Victoria Cosmică mea a Luminii cosmice a Iubirii lui Venus, deveniți neapărat ceea ce cereți pentru Viață în general.
  Permiteți-mi, iubiții mei, să vă arăt cum acționează energia omenirii și care este ceea ce, în lumea exterioară, a îndrăznit să-și ia puterea asupra curenților de viață ai altora pentru a-i arunca în războaie și în suferință: este doar sentimentele rele care perturbă plexus solar al unor indivizi.
  Victoria luminii, pe care vă atrag atenția, iubitii mei, este forța cosmică în atmosfera Pământului, care vine fie de la soarele fizic, fie de la mare soare centrală, și de la octavian de la maestrii ascensionati și ființe cosmice  Luminii, iar această forță cosmică este infinit mai mare decât energia tuturor organismelor întregii omeniri a planetei.
  Vă atrag atenția asupra sursei Victoriei, către autoritatea victorioasă, către forța și puterea luminii cosmice care cunosc doar victoria! Dacă eu te umple de puterea mea terifiantă, nu va avea nici un alt efect asupra ta decât Victoria luminii. Nu impuneti alte calificări: dacă ceva deranjant s-ar manifesta în tine sau în jurul tău, ar fi propria ta creație umană, nu lumina pe care eu emit în tine.
  Este esențial ca o descărca de energie să aibă loc aici. Trebuie să măture țara cu toată forța sa cosmică pentru a forța forțele distructive și planurile distructive de a înceta acțiunea lor asupra ființe și resurselor !
  Forța puterilor cosmice pe care AY AM eu încarc în atmosfera fizică trebuie să ancoreze în jurul fiecăruia dintre voi o acțiune mai dinamică a puterii luminii de care aveți nevoie pentru a vă menține protecția și a vă asigura victoria.
  Dacă vrei victorie, trebuie să fii hotărâtă să o iei!
  I va oferă pentru a va scăpa de limitările umane, dar dacă după ce ve întorci în lumea exterioară și să accepte din nou discordie și sugestii de cei din jurul tău, nu vă puteți aștepta să repet același operație săptămâna următoare! Legea cosmică nu permite acest lucru, pentru că atunci ai acorda victoriei pentru a discordiei.
  Dar dacă, după ce eu v-am îndepărtat limitările, persistați în acceptarea victoriei voastre și a victoriei mele și a victoriei luminii cosmice în acțiunea sa cosmică în întreaga națiune și în lume, atunci este posibil ca alte ființe mari să se alăture în Eu și te ajuta prin oferindu-vă victoria lor, de asemenea. Fiecare dintre voi poate deveni în această națiune și în Europa o putere a victoriei la fel de mare dorește. Puteți fi ușa deschisă prin care mai mult sau mai puțin victoria mea poate înflori pentru a dizolva acest egoism uman care a încercat să înrobească oamenii din aceste țări.
  Din această zi, iubitii mei, apelați la forța cosmică a iubirii mele cosmice, forța cosmică a iertării mele cosmice, forța cosmică a victoriei cosmice care va impune tăcerea asupra egoismului în sentimentele umane, și care o va dizolva, după ce spulberă toate creațiile umane de un fulger al luminii.
  Toate acestea sunt doar vârtej de energie în diferite locuri.
  Afirmațiile tale sunt ca sunetele clopotelor care trec prin atmosferă. Decrete tale AY AM pentru Victoria cosmică produc o forță cosmică care rezonează prin atmosfera Pământului și trimite în jos din inima marelui soare central puterea victoriei care este împlinirea planului divin. Recunoscând această victorie, declanșați o putere nelimitată de lumină cosmică.
  Știu, dragi mei, că este mult mai confortabil să stai acasă, și nu te obosi pentru a repeta toate apelurile! Dar dacă vă confruntați cu forțe care vizează doar să vă distrugă, nu este stând liniștit în „casa”, care le va împiedica să intre în casa ta.
  Va veni un timp când ați înființat un Force-vive prin acțiunea dinamică a energiei voastre vitale, dată în Decretele, unde veți putea direcționa această Energie spre o împlinire dată. Dar, în prealabil, trebuie să dobândiți cunoștințe conștiente și o anumită expansiune a Luminii Cosmice în voi !
  Înainte de a le-ați îndeplinit aceste două condiții, nu există nimic pe această planetă plin de distrugere care vă poate salva, că numai cunoașterea și acceptarea de prezența dumneavoastră puternic AY AM primul, și apoi decretele și apelurile tale la ființe Cosmic.
  Cei care au făcut acest lucru pentru câțiva ani deja simt că au o putere mai mare. Ei sunt răsplătiți de prezența acelei Puteri care trece prin trupurile lor datorită decrete, și care se află în atmosfera din jurul lor pentru protecția și victoria lor.
  Îți binecuvântesc și felicit pe fiecare dintre voi că continuați să utilizați în mod dinamic Flacăra Violet Consumatoare!
  Persistă! Nimic nu poate înlocui Decretele Flacarii Violete! Nimic nu poate înlocui comanda voastra și angajarea autorității vieții prin declarația verbului creativ AY AM – Eu Sunt! Nimic nu poate înlocui asta!
  Producția de perfecțiune Future, pentru tine și pentru umanitate, depinde de utilizarea acestui mare verbul Creator AY AM – Eu Sunt, acțiunea și utilizarea autorității de curenți de viață proprii, controlul conștient al sentimentelor tale, adică armonie tale permanentă. Aceasta este ceea ce va produce împlinirea tuturor dorințelor inimilor voastre!
  Dacă îți pui prezența glorioasă AY AM mai presus de toate, toate perfecțiunea planetei și universul pot fi atrase de tine. Dă această prezență dragostea ta, recunoștință și de acceptare. Utilizați autoritatea sa mare pe viață prin enunțarea cuvântului AY AM – Eu Sunt, și apoi decret ceea ce vrei să ajungi aici de la prezența ta iubit.
  Marea putere cosmică, pe care maestrii Ascensionați și ființele cosmice o posedă pe acest pământ, provine de la autoritatea al AY AM – marele cuvânt Creator AY AM – Eu Sunt. Toți cei care au obținut libertatea și puterea perfecțiunii trebuie să fi înțeles acest verbul și au folosit autoritatea vieții lor și a liberului testament înainte de a se bucura de libertate, atingerea victoriei Înălțării și posibilitatea de a avea puterea Cosmic pentru completare decretelor date de curenții lor de viață.
 Te încurajez să faci un experiment. În viitor, adresați-vă prezenței dumneavoastră că ea se asigură că nu vă pronunți nici un cuvânt care să nu recunoască Victoria voastra luminii și Victoria luminii în Europa și în lume.
  În relațiile dumneavoastră, cel mai bun mod de a ajuta reciproc este de a spune, „eu accept doar victoria ta în acest-sau că!”
  De asemenea, gândiți-vă la următoarele: „AY AM – Eu Sunt Victory pentru pământ”.
  Eu am luat decizia de a rămâne în atmosfera Pământului până când Victoria luminii și-a luat suveranitatea permanentă asupra Pământului.
  Eu recunosc doar Victory, pentru aceasta este natura mea. Aceasta este tonic meu pentru libertatea ta în această lume. Eu sunt Victoria lui Venus, precum și cea a Pământului. Este imposibil pentru mine să manifest altceva decât Victory. Eu complet nu știu nimic care nu reprezintă Victory. Aceasta este singura dată când pot folosi cuvântul „imposibil”, pentru că este imposibil pentru mine să știu altceva decât Victory, deoarece aceasta este natura mea!
  Dacă creezi o forță vie recunoscând doar forța victoriei mele cosmice, vei atrage în sfera ta de acțiune ceea ce este serviciul de curent al vieții mele pe pământ, puterea mea a lui Venus.
  Acceptând forța cosmică care se răspândește de la marele soare central și soarele fizic prin ființele cosmice care guvernează acest sistem al lumilor, veți atrage, de asemenea, Victoria lor.
  Ei, ca și mine, știu doar Victory!
  În timp ce în lumea ta exterioară, o mână de praf spune, „eu nu sunt victorios!”, aveți mai presus de tine întreaga ierarhie, eu însumi, prezența ta puternic AY AM și corpul tau superior mentale care pretind doar victorie! Deci ești victorios! Și praful uman va intra pur și simplu flacăra violet pentru a fi purificată: atunci când se întoarce la lumină, acest praf va trebui să devină, de asemenea, victoria mea!
  Iubitii mei, acceptă doar forța victoriei mele cosmice, dragostea mea cosmică, iertarea mea cosmică în tot ceea ce faci, și prin acțiunea legii cosmice, curentul meu de viață va intra în tine și flacăra mea va consuma automat tot ceea ce este Nu dragostea și iertarea inimii mele!
  Ce se opune victoriei luminii? Egoismul, care păstrează substanța într-o rată vibrațională care nu este auto-luminoasă, adică divin Light. Când chemați forța cosmică a victoriei mele cosmice în circumstanțe date, acest egoism uman trebuie anihilat. Acest egoism este cauza tuturor discordiei care este doar o umbră înainte de flacăra mea.
  Dacă orice materie densă interferează între voi și Lumină, nu ar fi dificil să o arzi. Ori de câte ori nu apare Victoria Luminii, când Flacăra Mea este chemată în acțiune, voi consuma orice substanță calificată de egoismul uman.
   Eu Sunt încrezător că prezența voastră puternică AY AM și toate marile ființe vă vor aprecia apelurile către forța cosmică a victoriei cosmice a flăcării violet consumatoare care forțează Victoria luminii mele și flacăra mea cosmică a victoriei cosmice să intre în posesie și să domine suveran cu putere deplină, peste tot!
  Iubitii mei, tot ceea ce doriți să vedeți manifest trebuie să fie mai întâi acceptat de sentimentele tale și să fie declarate de către dumneavoastră AY AM decrete!
  Nu este suficient să-și dorească lucruri cu un sentiment intens: dacă nu a fost necesar pentru a face afirmatii cu verbul Creator AY AM, de ce ar fi fost dat de cunoștințe de acest verbul? De ce ai fi înzestrat cu puterea cuvântului dacă nu ar fi indispensabil?
  Și aici „, în ceea ce privește aplicarea dumneavoastră practică, este ceva ce trebuie să-și amintească din nou. E minunat să stăm liniștiți și să citim discursurile. Acest lucru trebuie făcut în fiecare zi, pentru că cu cât citești mai mult cuvintele Maestrilor Ascension, cu atât mai mult semnificația și puterea lor sunt fotografiate pe celulele organelor tale, cu atât mai mult perfecțiunea lor va acționa în energia substanței al lumii tale. Dar lectura nu înlocuiește decretele de pronunțare și porunci conștient.
  Poți să stai și să citești toată ziua și să fii înălțat în ceruri: acest te-ar ridica la noi și ne-ar permite să te inundăm cu dragostea și puterea noastră, dar dacă acumulezi acest în tine și în jurul tău, fără să-l regizezi prin decrete în obiectiv determinat, tu încă nu s-ar fi respectat legea vieții, care cere ca tu răspândirea perfecțiunea vieții în planul fizic.
  Dorința unor indivizi de a refuza să dea AY AM decrete este o anumită formă de egoism: ei doresc să păstreze puterea și energia pentru ei înșiși, în timp ce legea cosmică spune: „răspândirea perfecțiunii în această lume, care este pe moarte în întuneric.”
  Unele puteri ale vieții nu sunt și nu va fi niciodată dat la un individ care nu vrea să uite de sine exterior suficient de lung pentru a-i permite să dea poruncile vieții și de a folosi cuvântul mare Creator AY AM de care el posedă putere pentru Serviciul de lumină în favoarea tuturor vieții în restul universului.
  De multe ori auzim: „Ei bine! Dacă aș putea să-mi pun treburile în ordine, aș fi într-o poziție mai bună de a-mi face serviciul la lumină-dar nu pot face acest lucru atâta timp cât mă regăsesc în necazuri.” De fapt, exact de asta ai necazuri! Pentru că dacă ai vrut să uiți egoismul tău, problemele tale și treburile tale personale suficient de mult pentru a da decrete AY AM pentru libertatea de milioane de oameni, problemele tale și lumea ta ar fi inundate cu tot ajutorul pe care le ve dau și chiar de 50% mai mult, și că s-ar dizolva problemele tale, deoarece 60 la sută din energia al decrete dumneavoastră ar acționa în propria afacere!
  Iubitul meu, voi vorbi cu tine sever și acest lucru va da, probabil, un timp de greu! Elevii de multe ori se întreabă de ce apelurile lor nu au produs rezultate mai repede, și de ce acest lucru sau că sau așa ceva sau altceva nu este stabilit încă…
  Trebuie să vă spun despre acest lucru, și este adevărul pe care am spus, că, atunci când intelectul începe să supra-analiza de ce apelurile nu acționează, atunci atenția dumneavoastră este fixat atât de intens pe tine că nu dai nici o șansă prezenței tale și Maestrilor Ascensionati să acționeze.
  Cel mai simplu mod de a perfecta de sinele exterior este de a da toate dragostea de inima ta pentru a vă puternic prezența AY AM și complet uita corpul fizic, chiar dacă ve trebuie oferă îngrijire rezonabilă de curățenie, mâncând adecvate alimente și să doarmă suficient. În afară de faptul că, intrați în acțiune și să dea serviciul dumneavoastră pentru restul universului, pentru astfel bucuria și puterea de expansiune de lumina si dragostea de prezența ta AY AM și maestrii Ascensionați vor avea posibilitatea de a răspândi prin tine și se dizolvă toate vo e limitări umane!
  Prin păstrarea atenției asupra voi , acumulezi energie în și în jurul corpului fizic și în treburile tale, și asta este ceea ce îți formează limitările. Las-o baltă! Ordonați-vă atenția să se concentreze pe prezența AY AM și stați acolo suficient de mult pentru a permite prezența dumneavoastră să treacă plinătatea autorității sale și puterea lui de perfecțiune în tine, fără oprire, din cauza tensiunea din corpul tău, fluxul energiei divine, și distrage-l pentru a hrăni obiceiurile vechi de primejdie și sentimente de limitare umane.
  Orice primejdie este egoism, prezent sau trecut.
  Nu cerem nimănui nimic. Și nu criticăm sau învinuim pe nimeni, așa că nu vă duceți în lume și spuneți oamenilor că necazurile lor sunt egoismul lor. Nu! Te-am rugat să spui: „AY am-eu sunt Victoria ta! și aceste dificultăți nu vor mai putea acționa în tine!”
  Oamenii vor vedea că nu-i învinovățești și nu-i critici. Dimpotrivă, ei vor simți că îi ajutați să-și ia ceea ce doresc inimile lor.
  În această lume plină de erori din jurul tău, nu vei rata oportunitățile de a pune următoarele în practică.
  Când Vezi greșeli, nu spune, „este urât!” sau unele observații care constituie având o opinie, dar spune: „AY AM-eu sunt forța cosmică a victoriei cosmice al Victory și puterea luminii care transformă acest lucru în perfecțiune! Îl forțez să intre în violet flacără consumatoare. Măreața Victory, ține-ți suveranitatea aici pentru totdeauna!”
  Nu lupta cu imperfecțiunea, nu se răzvrătesc împotriva ei, nu au nici resentimente, nici aversiune-dar pur și simplu da porunca noastră pentru ca acest să fie transmutată și atmosfera ta va rămâne liber! Formează obiceiul de a înălța tot ceea ce contactezi în perfecțiunea luminii prin utilizarea autorității propriului tău curent al vieții, forța cosmică a propriei tale prezențe, pentru a obliga tot ce este greșit să devii forța și Perfecțiunea cosmică a victoriei al luminii, fie în tine, în altele sau în stradă!
  Nu comentați niciodată asupra a ceea ce este necurat sau imperfect. Acest lucru nu este obligatoriu. Dimpotrivă, puteți folosi întotdeauna porunca pe care tocmai v-am dat-o și veți fi liberi și veți da libertate și victorie tuturor vieții!
  Exersați acest lucru și chemați flacăra violet în acțiune, și veți vedea că toată această creație umană și egoismul dispar în indivizi.
  Vă voi da acum mijloacele de a controla sentimentele discordante în altele, va rugam sa studiati acest lucru cu atentie pentru a intelege pe deplin aceasta. Când ește cineva neamabil cu tine, uneori ai o izbucnire bruscă de nemulțumire. Când sunt rostite cuvinte enervante sau discordante, atunci când cineva încearcă să provoace o discuție în termeni neamabili, în loc să arunce petrol pe foc prin opoziție, argument sau discuție, este mai bine să se transforme la puternica prezență AY AM și corpul mental superior al individului, pentru a le trimite dragostea ta și spune: „prezență puternică AY AM, înconjoară corpul de această ființă din brațele tale, locuri mâinile tale pe plexul solar, calmeaza sentimentele sale și le dizolvă , și nu permite nici o discordie să fie proiectate pe orice parcelă de viață.”
  Corpul mental superior va răspunde și de a preveni energia discordante de la a fi aruncat din nou, pe tine, sau că se spune cuvintele discordante creeazănd probleme în atmosfera din jurul tău.
  Prin obtinerea în obiceiul de a face acest apel și vizualizare, mai degrabă decât acceptarea discuțiilor cu oameni furioși sau neamabili, va ve ajuta aceste ființe, precum și pe tine însuți. Te vei proteja și vei ajuta corpul mental superior să preia controlul deplin asupra individului.
  Ar fi un mare ajutor pentru alții, pentru tine și pentru tot ceea ce este în atmosfera din jurul tău, dacă ai vrut să creezi acest obicei și, astfel, să-ți construiești o forță vie pentru câțiva ani. De asemenea, ar fi bine să adăugați vizualizare al prezența luminos unui maestru ascensionați.
  Mulți dintre noi v-au atras deja atenția asupra faptului că cea mai mare parte a energiei, armonioasă sau nu, este localizată în regiunea plexului solar. Este în partea centrală a corpului că alimentele sunt digerate, și este în cazul în care energia este acumulat, și locul ăsta trebuie să fie riguros controlate și păzite.
  Atunci când forța sinistră reușește să perturbe sau irita tine, este întotdeauna în zona stomacului că ea proiectul său de atac. Acest lucru este în cazul în care iritarea și sentimentele rele pot dezvolta și să fie intensificate.
  Prin vizualizare prezența luminoasă a unui maestru ascensionati în spatele vostru sau a altora, cu mâinile plasate pe plexul, aveți un cale sigur de a păstra controlul nu numai al sentimentelor tale, ci și al celor ale altora.
  Odată ce ați creat obiceiul de această vizualizare, veți vedea minuni se întâmplă.
  În analiza finală, este controlul energiei în tine, în altele și în atmosfera din jurul tău, care constituie stăpânirea vieții. Fără acest control, nu există nici o măiestrie.
  Unii dintre voi deja au o prindere mare lor. Ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a controla o cantitate de energie care ar fi proiectat spre tine de către o persoană cu o energie construi-up în jurul lui, care ar fi brusc iritat. În acest caz, trebuie să încercați să ajute această persoană prin apelarea prezența, corpul mental superior, un maestru ascensionati-preferabil toate cele trei împreună-astfel încât acestea să plaseze brațele lor de lumină în jurul individului, împiedicând energia sa de a fi proiectate pentru a perturba perfecțiunea vieții.
  Personal, nu ai dreptul să manipulezi energia altora.  Trebuie să-ți controlezi propria energia, și să chemi prezența, corpul mental superior și Maestrul ascensionati pentru a-i ajuta pe alții să-și controleze propria energia. În acest fel, nu veți avea niciodată conflicte. Egoismul uman va începe să se dizolve, iar corpul mental superior va prelua controlul și îi vor încuraja pe alții să colaboreze cu voi în tot ceea ce contribuie la împlinirea planului divin.
  Știi de ce ființele umane nu au obținut încă perfecțiunea pentru care au făcut adesea rugăciuni foarte sincer și pentru foarte mult timp? Acest lucru se datorează faptului că s-au rugat cu capul, nu cu inima, și apăsând rugăciunea lor cu toată forța de energie acumulate în jurul stomacului. Asta e tabăra inamicului. Doar inteleg tot ceea ce este turnat în stomac: este o fântână fără fund, o situație fără ieșire – un butoi de Danaïdes!
  Stomacul nu este niciodată mulțumit. Nu contează cât de bine alimentele pe care le pune în, după o jumătate de oră, o oră sau două, va trebui să înceapă peste. În cazul în care organismul rămâne fără hrană timp de douăzeci și patru de ore, toată lumea este alarmat: bietul om! N-a mâncat azi! Ar fi un lucru mare pentru mulți oameni să postească un pic din timp în timp!
  Toate aceste alimente turnat în stomac se acumulează în jurul lui o formă de substanță și energie care trebuie să fie controlate. Cel puțin suna tot ce mananci cu lumina si da prezenta ta o șansă de a folosi acest lucru pentru a produce perfecțiunea în tine și în jurul tău.
  Aș dori să văd toți studenții puse în practică sfatul pe care l-am dat: trimiteți dragoste și doar dragoste pentru prezența și corpul mental superior al altora. Fă ca și copiii mici care nu arata decat capul oamenilor când au multă lumină în jurul lor. Copilul doar acordă atenție acestei Radiații de Lumină și neglijează complet forma fizică. Iată ce a însemnat Domnul Isus prin aceste cuvinte: „Nu te uita niciodată la nimeni în carne.”
  Este corpul mental superior și prezența ființelor care trebuie văzute. Există aici Lumină și Perfecțiune și, pe măsură ce faceți acest lucru, atenția dvs. fiind asupra a ceea ce este perfect, si fotografiați automat acea perfecțiune pe propriul tău carne.
  Iubitul Iisus nu a spus doar că nu ar trebui să vedem oamenii din aparențele lor, și prin sentimentul nostru corpului fizic – dar multe alte cuvinte care nu au fost niciodată publicate sau care au fost doar parțial repetate.
  Vi se spune că Isus a spus: „Lumina trupului este în ochi și dacă ochiul tău este unic, tot trupul tău va fi inundat de lumină!” Cuvântul ochiul a fost stabilit pentru AY AM, și totuși acesta este termenul – AY AM – pe care El la folosit de fapt în timpul slujirii Sale. Aceasta înseamnă că, dacă atenția este asupra prezenței AY AM, Unul, Lumina Sa va curge în voi și prin voi fără obstrucție și, dacă acest lucru este menținut suficient de lung, corpurile voastre și atmosfera din jurul vostru vor deveni auto-luminos.
  Am venit astăzi să vă dau explicațiile despre controlul energiei al plexul solar. Dacă eliminați toate nivelurile de vibrații discordante în voi – în jurul vostru și în cele pe care le contactați, prin această menținere armonie, veți face corpul vostru mai mult și mai strălucitor.
  În lumea exterioară, puteți vedea deja cât de clar și frumos tenul tau este. Este prin utilizarea de flacara violet consumatoare, și concentrarea pe lumina pe care le-ați realizat acest lucru. Prin spune decrete cosmice, carnea ta începe să fie transmuta în substanță-lumină. Continuând să anihileze egoismul în tine și alții, Victoria luminii se va manifesta în tine prin mai multă frumusețe și tineret în apariția corpului tău fizic.
  Datoria cea mai esențială pentru un AY AM student este de a cuceri controlul energiei sa situat la plexul solar, și pentru a ajuta pe alții să-l atingă, de asemenea. Acest lucru nu se face prin discuții mai mult sau mai puțin nervos sau conversații. Nu trebuie să simțiți iritații la cea mai mică provocare.
  Saint-Germain a spus: „Ființa umană care nu are control asupra ei este mai periculoasă decât un animal din junglă!” Pentru că animalul ar distruge numai corpul fizic să o mănânce, dar acești indivizi se distrug insisi, și nu ezită să distrug vehiculele altora în timp ce distrug Armonia lumii înconjurătoare.
  Dacă ceva iritant începe să vibreze în plexul tău, apucă-l și ordonează-l să intre în Flacăra Violet Consumătoare, și să nu mai chinui Viata.
  Cereți Elohimilor de pace să vă înfășoare în paltonul de aur, să vă înconjoare cu brațele Sale și El vă va da Victorie. Toți maeștrii ascensionați au folosit acest mijloc, și voi, de asemenea, veți ajunge la eliberarea voastră, mai ales dacă acordați aceeași asistență oriunde ați merge.
  Calificați toate Apelurile pe care le faceți la Iubirea Prezenței voastre cu Flacăra Iubirii Maeșterii Ascensionați, pentru că nu trebuie să vă expuneți să vă recalificați cu discordanță, energia voastra pe care ați cerut-o în înălțime. Trebuie să declarați că armonia care vine de la prezența voastră este indestructibilă sau umpleata cu conștiința maeștrilor ascensionați.
  Aici este un punct periculos care nu a fost înțeles de ființele umane: Energia prezenței voastre nu trebuie folosită de forțele distructive. Dragi iubiți, este esențial să circulați în această lume prin menținerea păcii și rămânând izolată de activitățile din afară, oferind asistență tuturor celor care caută o cale către lumină, pentru că ei sunt, fără îndoială, la fel de sincere în dorința lor de a face bine. Este posibil să nu fie studenți AY AM și poate fi una dintre mii care vor să trăiască într-un mod constructiv.
  Toti acesti oameni, veți putea să le ajutați folosind mijloacele pe care vi le-am indicat astăzi. Dacă reușiți să păstrați controlul complet al energiei voastre, armonie în sentimente și în minte pentru câțiva ani, atunci vom fi capabili, fără nici un pericol pentru voi, să veniți în Corpurile noastre vizibile și tangibile și să vă dăruim Utilizarea energiei extra pe care o vom aduce.
  Ceea ce vă spun este foarte important: nu ascultați aceste cuvinte astăzi să le uitați mâine și să nu le puneți în practică.
  Nu neglija să dai Apelul pentru Forța Victoriei Cosmice și Protecția celor Zece Mii de Soare.
  Eu numesc Victoria Cosmică a Forței al tăcerii mari-mari, și vă înconjoară în Radiația și Presiunea Invariabilă a Soarelui Cosmic.
  Fie să simțiți această prezență vie – și respirația vie a flacării forței cosmice a păcii cosmice! Victoria mea, flacăra mea cosmică a Iubirii Cosmice, iertarea și victoria vor curge prin tine și vor locui cu tine. Veți fi îmbrăcați. Va va precede. Va fi pentru voi un Sceptru de Putere, o haina de Protecție și suveranitatea Cosmică a tuturor lucrurilor pe care Inimile voastre le-au chemat în manifestație pentru realizarea Planului Divin și pentru Libertatea tuturor acelora și a tuturor celor pe care îi contactați.
  Fie ca Franța, și prin Franța, Europa, să fie eliberați de tot ceea ce nu este Lumina! Că se ridică  în libertatea lor cosmică! Forța Cosmică a Flacării mele Cosmice se va răspândi în aceste țări și va înlătura tot ceea ce a înțepenit aceste popoare în primejdie.
  Că Flacăra Cosmică a Victoriei Cosmice îți impune tăcerea peste tot ceea ce este război și că toți cei care sunt în Apărarea Națională primesc o Radiație de Lumină specială pentru ea servi!
  Dragii mei, vă mulțumesc!
  Răspândiți în jurul vostru tot ceea ce ați primit de la prezența voastră și de la Maeștrii ascensionați.
  Fie ca toate egoismul și discordia să fie anihilate din toate Curentele Vieții! Fie ca Victoria mea să vă preceadă și să vă însoțească pentru totdeauna!
  La revedere – va iubesc și va binecuvântez!
  AYAM – Eu Sunt Victory.

VICTORY 2.
AUGUST 16, 2019 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
Discurs 2.
  Vă salut în numele vieții și numele puterii victoriei asupra tuturor limitărilor financiare, și vă umple de sentimentul acestei victorii acum!
   Nu ne-ați văzut niciodată în corpurile noastre vizibile și tangibile, dar încă aveți un simț tot mai mare al prezenței noastre și al realității noastre, și această certitudine și acceptare, pe care o aveți de la noi, ne permite să facem pentru voi ceea ce nu are niciodată nu a fost făcut pe această planetă.
  Dacă doriți să vă simțiți profund ceea ce vrem să facem pentru dvs., vă va elibera pentru totdeauna de teama de limitări financiare. Am facultatea nelimitată să umple puterea victoriei în sentimentele tale și o voi concentra și o califică pentru libertatea ta financiară. Nu voi permite forțelor sinistre să vă cufunda de privare. Voi lua această problemă personal și vom vedea cine deține puterea!
  Poate părea curios pentru unii că eram interesați de treburile oamenilor de pe pământ, dar de ce crezi că am lăsat-o pe Venus pentru să vină aici? Dacă nu m-ar interesa bunăstarea ta, n-aș mai fi aici! Acum AY AM-sunt aici, și realizând efortul tău sincer de a te elibera, eu vă acordă ajutorul meu.
  Odihnă, să fie calm și perfect relaxat, și să accepte cu ochii închiși, și în tăcere, sentimentul de putere de victorie, calitatea substanței lumina a Maestrilor ascensionati care umple corpul tau emotional, pentru a fi acolo Constant activ și vă va oferi convingerea al suveranitate de prezență și care puterea vieții răspunde la apelurile dumneavoastră.
  Fie ca toate acestea eu doresc să fac pentru tine, să fie îndeplinite cu plinătatea și viteza de infinit de putere!
  Este admirabil pentru a vedea lumina care este emisă de grupurile de AY AM studenții care sunt răspândite peste tot în lume. Există puțini astfel de studenți, dar sinceritatea lor și loialitatea sunt mari. Apreciem serviciul prestate de acestea, care ne permite să oferim ajutor care nu a putut fi dat fără acest.
  Doresc să repet câteva puncte care v-au fost deja explicate de multe ori și sper să imprim în sentimentele și în intelectul vostru condamnarea care vă va lăsa cu o pace și certitudine pe care încă nu ați experimentat-o.
  În primul rând, dragii mei studenți, trebuie să știți că, prin decrete și apelurile voastre, afirmați suveranitatea vieții! Ce se întâmplă atunci când apelați puternic prezența AY AM în acțiune? Instantaneu, o rază de lumină încărcată cu substanță, inteligență și energie, adică puterea necesară pentru a-ți îndeplini apelul, începe activitatea pentru a te elibera de condițiile de creație umană.
  Dacă ați înțeles corect acest lucru, dacă îl vizualizați în mod clar, dacă îl simțiți profund, dacă aveți o convingere fermă, atunci apelul la prezență manifestă în mod necesar suveranitatea prezenței vieții.
  Trebuie să faceți fiecare apel cu certitudinea că ați pus în acțiune legea vieții, că eliberați energia sa puternică pentru a produce ceea ce vă doriți și acesta este adevărul! Cu toate acestea, acumularea de creație umană s-a format, în jurul punctelor de lumină în structura fizică, un câmp de forță, o condensare a sentimentului care neutralizează acceptarea dată de intelect și previne primirea unui răspuns instantaneu Recurs. Vorbesc mai exact despre corpurile voastre fizice, despre corpurile voastre de carne. Puterea luminii acționează mai rapid în corpurile mentale și emoționale decât în structura fizică, pentru că acesta din urmă este umple de o discordie densificată care constituie un campul important de forță.
  Regret că atât de mulți dintre voi nu și-au exprimat încă intensitatea sentimentului necesar în utilizarea flacăra violet pentru a vă elibera.  Ați realizat foarte mult, cu siguranță, dar trebuie să utilizați flacăra violet cu o intensitate mult mai mare în sentimentul dumneavoastră dacă doriți să contracara activitatea acestui câmp de forță în jurul tău. Eliminați disconfortul și teama cu o intensitate calmă și profundă în determinare atunci când apelați consumatoare de flacără Violet în acțiune. Dacă veți apela puterea de flacără violet consumatoare în acest fel, veți vedea o schimbare rapidă, imediată, deoarece puterea de acțiune, în plus față de calitatea Victoriei, care este a mea, va fi apoi încărcate în sentimentul dumneavoastră.
  Acțiunea ta trebuie să fie mai puternică, nu în aspectul său exterior, ci printr-un sentiment de putere interioară mare și calmă. Trebuie să introduci puterea deplină a Marii tăceri. Puterea de purificare a vieții în acțiune va acționa apoi în tine ca o respirație mare, care va matura departe trupurile voastre, împrejurimile, afacerile tale, purificarea-le aproape instantaneu.
  În învățăturile trecute, ideea a fost că ceva trebuia să fie dobândit, sau că ceva ar trebui să fie cultivate. Adevărul este, de fapt, că structura luminii este acolo, prezente, intacte în tine, și că este suficient să se dezbrace punctele de lumina prin dizolvarea densitatea cărnii, cu violet flacără consumatoare, și că atunci ești liber!
  Observați cum înțelegerea puternică pe care Saint-Germain v-o aduce contrazice vechile instrucțiuni și, în același timp, înțelegi de ce atât de mulți oameni găsesc că este dificil să accepte acest adevăr măreț. Ea se opune atât de multe lucruri care au fost și sunt încă în curs de spus în altă parte. Dar asta nu înseamnă că Saint-Germain greșește, dimpotrivă! El este cel care este adevărul care respinge ceea ce alții au învățat din ignoranță, chiar dacă intențiile lor au fost bune.
  Amintiți-vă că nu ați primit niciodată instrucțiunile unui maestru ascensionati complet liber. Ai avut doar câteva afirmatii ale lui Isus iubit, care au fost transmise la tine, și chiar dacă aceste afirmatii au fost repetate cu mare dragoste, nu ve au avut înțelegerea deplină a înțelesului lor, nici convingerea profundă că acestea sunt Adevărul, și nici un sentiment intens de putere în acțiune pe care ei cer pentru a produce demonstrațiile pe care trebuie să le producă.
  Acum, mulțumită simplității și puterii maiestuoase a acestei instrucțiuni, sunteți acum în poziția de a inversa condițiile trecutului. Toți cei care au încercat, au avut dovada realității acestor adevăruri profunde.
  Te îndemn să-ți monitorizezi sentimentele și să verifici dacă simți cu adevărat ceea ce spui, indiferent dacă simți sau nu în concordanță cu atenția ta. Pe măsură ce începeți apelurile, întrebați-vă: „chiar sunt atent la ceea ce gandesc și ce spun, chiar simt ceea ce spun?” Veți vedea că în 99% din cazuri, simplul fapt de a vă pune această întrebare vă va forța sentimentul de a vă urma atenția. Îți spun asta pentru a-ți reaminti de puterea atenției tale.
  Uită-te la cartă în primul rând, și să se concentreze atenția asupra prezenței puternice AY AM de viață. Apoi, prin închiderea ochilor sau nu, referiti imaginea mentală a realității tale Atotputernicul. Procedând astfel, veți simți sentimentul că va intra în apelul dvs., iar Trinitatea acțiunii puterii vieții va fi activă pentru a vă atrage tot ce vă trebuie. Amintiți-vă că Trinity of Action este sentimentul în corpul fizic al prezenței iubirii, înțelepciunii și puterii, acest este viziune, atenție și senzație, care este puterea lui calificare. Armonia vieții, care este combinația dintre aceste trei puteri ale prezenței puternice AY AM-Dumnezeu în acțiune-se va manifesta întotdeauna cu apelul tau conștient.
  Când practicați aceste activități puternice, prin apeluri care provin din formele dumneavoastră fizice, amintiți-vă întotdeauna că responsabilitatea dumneavoastră este limitată la apelul. Răspunsul și acțiunea în sine nu vă aparțin! Trebuie să păstrați armonia înainte, în timpul și după apelul, știind că responsabilitatea materializare se referă numai la puterea vieții pe care o apelați pentru a face serviciul!
  Este doar corp mental superior singur, care este cel care primește apelul dvs., care este inteligența dumneavoastră de ghidare și care este puterea care manipulează razele puternice ale luminii și curenții puternici de energie. Corpul mental superior poate, fără limite, să folosească inteligența, puterea și lumina universului și să le pună în acțiune oriunde vă aflați în acest univers, pentru a produce rezultatele matematice exacte care vă vor oferi libertate și o multime.
  Deci, eu vă spun din nou: în măsura în care cererea dumneavoastră va fi mai ferm și mai vesel, veți vedea manifestări mai importante ale ceea ce vă cereți. Dar mai presus de toate, iubitii mei, nu lua aparențele prea în serios!
  Acesta este semnul că plecați de la acceptarea prezenței voastre. Dacă se întâmplă acest lucru, opriți-vă, calmați-vă și întrebați-l pe puternica prezenta AY AM pentru a scăpa de acest sentiment de neputință. Când sunteți ferm din nou în pace și în liniște, reluați solicitarea.
  Am decis că nu un singur student sincer AYAM, oriunde ar fi el, nu va mai fi tulburat de sentimentul că apelurile sale nu sunt auzite. Ați avut cu toții multe manifestari în răspunsurile la apelurile dvs., inclusiv sute dintre ele pe care probabil nici nu le-ați dat seama. Oricum, eu sunt hotărâtă să vă dau o oarecare satisfacție și acest lucru va fi victoria luminii pentru studenții AYAM din întreaga lume.
  Iubitii mei, chiar dacă se pare că ai avut dificultăți în cererea dumneavoastră și în controlul de lumea ta individuale, vreau să știi că rezultatele generale care au fost obținute în ultimii trei ani sunt considerabile. Aceștia sunt ani de pregătire și fructele lor vor depăși orice a fost văzut vreodată pe pământ. Noi singuri suntem autoritatea în această privință, deoarece vedem rezultatele pe care nu le vedeți! Știm exact totul despre curenții tăi de viață pentru că avem înregistrarea sub ochi.
  De ce crezi că sunt acum în fața ta în atitudinea asta aproape agresivă? Asta pentru că voi sparge tot ce a mai rămas din om în corpul tău emoțional. Nu va mai fi nici o interferență cu înflorire a luminii de prezența ta de viață prin corpul fizic, ca răspuns la apelurile dumneavoastră pentru manifestarea de perfecțiune și tot ceea ce doriti.  Vrei să accepți această condamnare în sentimentele tale? Lucrările pregătitoare sunt complete, putem acționa definitiv și, crede-mă, veți vedea rezultate. O să vezi că ți-am spus adevărul!
  Nu uitați, totuși, că aveți, de asemenea, un rol de jucat. Ai puterea infinită a vieții să rămâi fericită și victorioasă pentru totdeauna, dar dacă, în ciuda a ceea ce îți oferim, te duci înapoi lumea veche în tine, și în această atmosferă antică întrebându-ve ce vei face mâine, dai puterea de a acestor lucruri umane care practic nu au nici o. Nu lasa aceste sentimente de tristețe, depresie sau lipsa în tine, și apăra teritoriul dumneavoastră prin luarea poziție cu prezența dumneavoastră puternic AY AM. Nu contează dacă nu aveți un penny astăzi, dacă vă puternic prezența AYAM poate da 50.000 euro mâine.
  Ah! Unii oameni cred că mâine nu vine niciodată! Așa că nu ar trebui să spun mâine, dar acum! În realitate, nimic din toate acestea nu există: ieri, astăzi sau mâine sunt încă aici și acum! Cel mai important lucru este că nu există doar acum! Limitările de o oră în urmă nu mai poate fi preocupat de tine acum! Amintiți-vă acest lucru în efectuarea apelurilor: daca ați fost deposedat ieri de tot, poate acest să aibă ceva de a face cu puterea al prezență care este puterea universului? Prezența AY AM poate armoniza circumstanțele umane pentru a crea alte circumstanțe care vă va umple cu această abundență divină care părea să fie difuzate departe de tine.
  Iubitii mei, poate că nu ai înțeles încă asta! Ați fost de acord să dați putere lumii aparențelor externe, care are doar puterea pe care o oferiți, deoarece se referă doar la lumea voastră individuală. O vezi acum? Vreau să explic încă o dată de ce lucrurile par să te limiteze: în cazul în care, prin puterea de atenția acordată aparentelor care vă limitează, vă Turnați energia în aceste Apariții, sunteți singurii responsabili! Nu aveți nevoie pentru a face acest lucru, și puteți în orice moment retrage atenția de la aceste apariții limitarea și puneți-l pe prezența puternica AY AM în cazul în care aceasta trebuie să fie. Astfel, atentia ta nu va mai putea vedea limitările acestei lumi de aparitii care nu are nici o putere pana cand te uiti la ea! Ai mai auzit-o de multe ori, dar acum te voi umple cu condamnarea mea pentru asta!
  Iubitii mei, antrenează-te să fii alert! Aveți grijă de tine și de grupul dumneavoastră cu puterea de prezență pentru a vă face toate de alertă, și pentru a da atenția numai la cuvintele care provin de pe discurse. Apoi intelectul, sentimentul și viziunea-atenție și calificare-va converg armonios și să reunească forța care este scris off spre tine să-l dețină într-o acțiune toate puternic în sentimentul, vostru pentru a vă servi în mod constant.
  Suntem foarte hotărâți să vă de facut obtine libertatea; fi la fel de determinată ca și noi! Pledăm pentru cauza libertății voastre. Dar nu doar asta; De asemenea, oferim energie, substanță și calificare, care va intra corpul emotional tau pentru a vă elibera, dacă nu abate de energie de la acest serviciu. Dacă puteți accepta ceea ce am umple în sentimentele tale, aceasta vă va elibera de la orice limitare financiară pentru totdeauna!
   Ia timp acum pentru a ridica constiinta la efortul pe care îl facem prin crearea unui proces de purificare în tine, care va produce victoria ta financiară. A venit timpul să înțelegeți că acest puternic AY AM prezență care vă face inima bate este puterea nelimitată a lui Dumnezeu. Această prezență puternică răspunde la toate apelurile tale și proiectează razele sale puternice de lumină, substanță, inteligență și energie pentru a produce rezultatele dorite. Este legea de propria mișcare de viață pe care vrea sa ve ai conteaza  numai pe dumneavoastră prezență puternică AY AM de viață.
  Această prezență este atât puterea supremă în lumea ta individuală și în întreaga univers. Vă spun sincer că, dacă ați înțeles că dumneavoastră superior mentale corp poate duce aceste Mighty și invincibil curenții de lumină și energie, v-ar ști fără îndoială că este imposibil ca nu ar avea un răspuns la apelurile. Dacă rămâneți ferm și ireductibil în acest adevăr, atunci convingerea deplină și atotputernică că apelul dumneavoastră la prezența vieții declanșează puterea infinită a universului pentru a efectua prin formele dumneavoastră fizice serviciul solicitat, va fi a ta.  Atunci tot ce trebuie să faci este să păstrezi armonia în sentimentele tale atâta timp cât este nevoie pentru a opri acțiunea calificarilor discordante, iar victoria luminii îți va oferi o mulțime de tot ce ai nevoie.
  Pentru ultimii treizeci sau 40 de ani, mulți au căutat să servească lumina și nu știu să o facă. Acum, declarând aceste decrete puternice și afirmatii puternice (și dacă poți, de lucru în grupuri), faci, pentru lumea, cel mai mare serviciu posibil. Marile valuri de lumină care sunt emise de grupurile voastre sunt un lucru minunat și prodigios! Este un serviciu magnific, care merge dincolo de înțelegerea umană; ne permite să vă ajutăm și să vă sfătuim până când puteți vedea acest lucru pentru tine.
  Puteți avea o încredere deplină în prezența dumneavoastră puternic Ayam că toarnă pe tine, fără limite, puterea lui, ajutorul său și binecuvântările sale, și apoi în maestrii Ascensionați. Schimbări semnificative apar rapid în întreaga lume. Acestea se datorează intervenției active a ființelor cosmice, Maestrilor Ascensionați, și legiunilor de lumină care se unesc pentru a răspunde la apelurile dvs. Noi nu rostesc cuvinte în aer, intervenim prin dizolvarea și consumarea substanței descalificate pe care agenți forțelor sinistre concentrează pentru acțiunile lor distructive.
  Printre altele, zeița luminii a dizolvat definitiv vortexele războiului din Europa. Tratăm substanța de mult ca tine mâner aluat de pâine în lumea ta, cu diferența că acțiunea noastră este infinit mai rapid și mai puternic.
  Imaginați-vă un cerc mare care ar reprezenta atmosfera Pământului și în care ar fi toată substanța descrisă ca discordie, modele distructive și imorale și care exercită presiuni asupra umanității. Apoi imaginați-vă un dispozitiv mecanic mare care ar proiecta Atotputernicul mare foc de artificii al lui Dumnezeu, flacăra triplă, și să avanseze în acest cerc de substanță descalificată prin devorarea ei-cu alte cuvinte prin dizolvarea acestuia și consumatoare, și pe măsură ce progresează. Acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce s-a făcut.
  Este Marii ființe cosmice care au pus puterea Triple Flame în acțiune pentru a consuma substanța, produsă de discordie și excesele sexuale ale bărbaților, si care se întoarce asupra lor presiunea terifiantă sale. O mare parte din această substanță descalificată a fost consumată și acest lucru vă poate oferi o idee despre puterea luminii cosmice și a ființelor înalte care o canalizează. Când Life spune: „mergeți înainte!”, aceste ființe pun în acțiune puterea vieții, care este flacăra spontană, flacăra triplă, și de îndată ce substanța descalificată intră în contact cu acea flacără, aceasta este dizolvată și consumată. Unii dintre voi vor putea ocazional să vadă această activitate a luminii cosmice din cer, uitându-se la ea din unghiul de 45 de grade.
  Au fost acordate noi dispensații, ceea ce va permite activarea operațiunii.
  Fără apelurile dvs., dispensațiile rezultate și activitatea noastră, umanitatea ar fi rămas la nesfârșit în ghearele forței sinistre pe care a generat-o de milenii.
  Când mă uit la oameni să calculeze numărul de ani în care trăiau într-o Incorporare, nu pot să zâmbesc, deoarece ați trăit pe Pământ de mii de ani. De fiecare dată când iei un corp, dacă știai cum să o faci, ai putea găsi, de asemenea sub comanda ta, Tineretul și Frumusețea.
  Numai acumularea de substanțe discordante în sentimentele tale te împiedică să înțelegi tot ceea ce ți-a fost deja învățat. Aveți în mâna voastră Sceptrul puterii care vă va permite să vă dați corpului aspectul pe care îl doriți. Se pare ridicol pentru noi, dar pe măsură ce vă scăldați în această substanță descalificată care acționează sugestiv și pernic, vă permiteți să fiți dominat, doar cu o mică durere sau probleme.
  Nu fi descurajat! O fabulă spune: „De o sută de ori despre meseria puneți opera ta!” Dacă nu reușiți prima dată, începeți din nou și începeți din nou! Nimic nu vă poate lipsi de Libertatea voastră și ceea ce nu veți putea face în trei ani, veți putea să o faceți în cinci sau în zece! Ce importanță, chiar dacă este nevoie de patruzeci de ani! Care sunt patruzeci de ani în comparație cu mii de încorporări care ți-au permis să acumulezi această discordie!
  Permiteți-mi să vă spun: nu veapreciați încă suficient toate puterea și binecuvântările pe care le-ați primit. Dă drumul trecutului! Permiteți puterii și perfecțiunii luminii să vă inundă!
  Contemplați Carta: vedeți cum curge puterea și perfecțiunea vieții în corpul vostru și acționează în fiecare moment. Nu ezitați să vă dați puterea deplină prezenței voastre pentru a vă perfecționa trupurile, pentru a vă armoniza lumea ta prin Extinderea puternică a radiației Sale. Această prezență este suverană, poate controla tot ceea ce vă privește. Nu mai stați în primejdie! Fiți puțin mai fermi, puțin mai hotărâți, puțin mai luminați în conștiința voastră, știind că această Putere pe care o numiți în Acțiune este Invincibilă, că nimic uman nu o poate opri, nici în voi, nici în jurul tu.
  Fă ca armonia să domnească în sentimentele tale. Iritarea sau tulburarea în corpul tău emoțional este o forță de repulsie, asta împiedică lumina să circule, asta este ceea ce o respinge. Nu este o chestiune de oameni, locuri sau circumstanțe, este calitatea universală a energiei care acționează. Dacă doriți să fie un puternic magnet care atrage în lumea ta tot ceea ce poate fi de dorit, atunci trebuie să se răspândească în mod constant dragostea și binecuvântările divine peste toate viețile.
  Trebuie să refuzi să accepte probleme în sentimentele tale. Trebuie să refuzi să se supere. Trebuie să refuzi tot felul de bârfe! Apoi veți descoperi că puterile luminii infinite inundă lumea voastră cu Gloria perfecțiunii lor, umplându-vă abundent cu toate lucrurile bune!
  Îți repet asta cu o condamnare pe care nu o știai, pe care o taxez cu o putere specială care va rămâne activă constant în lumea ta. În radiația puternică care te învăluie chiar acum, simti că este păstrată permanent și în acțiune nelimitată.
  Ați devenit ființe noi, pline de a merge și de a înțelege, și aplicati acum tot ce v-a fost explicat pentru a vă produce libertatea veșnică.
  Pentru cei care au primit ritualul, vreau să spun că v-ar face o greșeală de a nu-l urma. Când omul ia frâiul, și vrea să-și exercite propria autoritate, se duce imediat la pierderea lui și nu primește rezultate. Grupurile care nu au urmat ritualul lor s-au dezintegrat. Dacă marile ființe vă cer o ușoară ascultare, nu este de a împiedica voința ta liberă. Simțiți-vă liniștiți! Vei avea destul timp să folosești această voință liberă. Dar astăzi libertatea planetei și umanitatea sunt implicate, și ar fi mai bine să respecte cererile noastre, dacă doriți să aveți rezultate rapide. Când marele director divin a cerut ca ritualul să fie respectat și folosit, avea motive bune și știa de ce a cerut-o. Prin utilizarea ritualului, veți primi direct radiația Maestrilor Ascensionați, cuvintele lor și puterile lor care produc rezultatele rapide.
  Vă felicit pe fiecare dintre voi pentru fermitatea și perseverența lor pe calea luminii. Avansați în Mastery, cererea dumneavoastră devine mai puternic, și credința dumneavoastră în acțiunea luminii ca răspuns la apelurile dumneavoastră crește. Serviciul pe care îl oferiți crește pe măsură ce deveniți mai umili înainte de prezența vieții. Curând, Gloria lui îți va umple lumea.
  Toți aveți dorințe lungi și mari pentru lumea voastră. Stai aşa, continuați! Cu o putere și viteză de care nu aveți nici o idee, legea acționează pentru a produce manifestarea acestor dorințe mari și puternice. Păstrând armonia în mod constant pentru a vă purifica lumea, veți vedea că aceste realizări se vor întâmpla cu viteza și puterea fulgerului albastru.
  Cine ancore aceste dorințe mari și irezistibil în tine? Este puterea și activitatea vieții, care a răspândit perfecțiunea sa, forta lui și puterea sa. Aceste dorințe mărete ale inimii tale sunt dorințele prezenței tale. Trebuie doar să-ți păstrezi atenția asupra prezenței tale puternice AYAM timp suficient pentru a-i permite să-și dea seama, și astfel să manifeste suveranitatea vieții într-o acțiune exterioară perfectă. Acest lucru se întâmplă chiar acum cu o forță și de viteză care te-ar încânta, și vă va oferi nelimitat curaj și tărie dacă ați putea vedea ca noi. Ai putea apoi rezista cu ușurință toate aparițiile care sunt în sau în jurul umanității.
  Fie ca curajul tău să fie suprem! Sunteți copiii luminii, și în serviciul dumneavoastră la lumină vă apropiați de momentul în care puterea luminii începe să se pună la dispoziția dumneavoastră. Veți avea o astfel de putere, astfel de pace și de asigurare, că cererea dumneavoastră va fi invincibil.
  Du-te înainte în puterea luminii care este a ta! Nu permiteți nici o sugestie umană să vă priveze în lumea voastră individuală a Atotputernicului acceptare a puterii voastre. Nu intrați niciodată în discuții despre acest lucru cu nimeni, dar rămâne în slava acestei fericirea, curajul și puterea deplină a convingerii noastre că am taxa în tine acum.
  În tăcere, sunați la puterea ireductibilă a luminii pentru a-i lua suveranitatea în viața voastră, în corpurile voastre și în activitățile voastre. Fie ca el să doboare, din comoara prezenței voastre, o mulțime nelimitată de bani sau orice altceva necesar pentru serviciul luminii.
  Țineți minte că prezența vieții nu impune nici o limită pe tine. Dacă aveți nevoie de 50.000.000 de euro, puterea luminii le va produce la apelul dvs., dacă rămâneți ferm și inflexibil în cererea dumneavoastră.
  Acceptați convingerea noastră si a trăi cu ea, și respinge toate sugestiile de sinele personal ta uman, sau altele, care ar încerca să intre în tine să se agațe de unele probleme care încă mai există. Fii ferm, dragii mei, la toate formele de sugestie umană: atmosfera este plină de ea! Știați că substanța care a fost consumată în atmosfera Pământului este doar substanța sugestiilor umane? Aceste sugestii umane vor rămâne acolo atâta timp cât există bărbați imperfecți. Nu va fi posibil pentru a opri aceste sugestii și efectele lor, până când fiecare ființă umană este ridicat în perfecțiunea de prezență AYAM. Numai atunci va orice dorință imperfectă, de a face o sugestie discordante sau limitata, sa dispar.
  Atâta timp cât toți oamenii nu  va sunt ascensionati, va trebui să țină seama de sugestii umane.  Nu trebuie să-i accepți, totuși!
  Ziua este apropie atunci când va fi atât de ferm în înțelegerea noastră a legii de prezență puternică AYAM că nici o sugestie umană va fi capabil să pătrundă în lumea ta și produce efecte.
  Cu toată bucuria și fericirea pe care o reprezint, vă întreb dacă vă dați seama că victoria noastră nu este doar victorie. Victoria noastră este o fericire nelimitată în manipularea razele luminii pentru a produce perfecțiunea peste tot!
  Am turna o parte din viața mea în voi și ești acum o parte din mine. Adaug Prudence astfel încât să nu faci ceea ce Victory nu ar face, dar, de asemenea, ve trebuie să fie responsabil! Dacă nu mă dorești în lumea voastra, spune-o, spune „pleacă!”, și nu va fi nicio bătălie. Mi se pare că nimeni de aici nu vrea ca eu să plec, dar ia aceasta Prudence cu voi, pentru a nu mai face orice greșeli !
  Dragii mei, bucuria este motorul vieții. Când efectuați apeluri, lăsați-o să fie întotdeauna cu această fericire care realizează că apelul este infailibil, pentru că este puterea vieții, puterea luminii, puterea în acțiune care vă inundă și vă controlează complet. Este prezența că sunteți Cine folosește forma umană pentru a face un apel, și prezența puternică AYAM și Intelligence care acționează astfel pentru a produce rezultate sunt invincibila putere de lumină și de inteligență că nici o circumstanță ființe umane nu pot limita. Gândiți-vă mereu la asta, Cugetați la această idee și veți vedea cât de puternică și definitivă va deveni asigurarea voastră. Aplicația voastra va fi mai energic și rezultatele tale mai repede.  Amintiți-vă întotdeauna că sunteți, că sunteți în mișcare și că trăiești în mod constant în Radiation de această prezență puternica AYAM care face inima ta bate, și că această prezență este puterea și lumina de această inteligență Atotputernic că proiectează și că păstrează întregul univers în formă.
  Este imposibil să fie separate de această prezență-este imposibil ca tu nu primesc în lumea ta fluxul puterii sale, atâta timp cât veți funcționa într-un corp fizic. Scapă de toate îndoielile despre această putere care te inundă în fiecare moment și vei produce perfecțiunea!
  Nu mai fi influențat prin sugestii umane. Frica nimic în această lume de apariții: este neputincios! Uită-te la ceea ce se întâmplă atunci când spui cu puterea și puterea de convingere pentru toate limitarea circumstanțelor umane: ești neputincios! Pur și simplu și instantaneu ve interzice orice care este limitarea de la intervenind în lumea ta. Și dacă vă întrebați puternica prezență AYAM că această comandă să fie permanente și că aceste limitări nu intra în lumea ta din nou, atunci veți obține cu siguranță o forță vie, care va respinge toate sugestiile și limitările. Ei nu vor mai fi capabili să acționeze, să vă limiteze, să creeze suferință sau suferință. Și veți vedea că o putere tot mai mare va aduce vindecarea instant și libertatea individuală în toate circumstanțele.
  Mai este un punct pe care vă rog să-l ascultați cu atenție, pentru că este important. Unii studenți sunt supuși unei forțe care îi împiedică să participe la grup, sau la lider, sau la efectuarea apelurilor. Este ușor de explicat: forțele sinistre încearcă să vă distragă atenția de la predare și de proiect pe tine o substanță care vă împiedică să senzație de bună radiații care provine de la grup, liderul și serviciile.
  Dacă sunteți dedicat grupului, liderului sau serviciilor, veți câștiga libertatea și veți vedea că aceste dificultăți dispar.
  Cei care lucrează împotriva extinderii acestei învățătură sunt cu adevărat nefericiți. Au acumulat discordie de mult timp, si ea le conduce pentru a face acest lucru, și în ziua în care acțiunea lor negativă se întoarce împotriva lor, ei vor vedea consecințele teribile. De fapt, ei nu sunt în fata ființele umane, dar în fata puterea infinită a luminii cosmice, care este determinată să ridice viteza de vibraţie al planetei, și nimic și nimeni de pe pământ nu se poate opune astăzi. Deci, să fie pe garda ta și vegheați, așa cum a spus Isus: nu puteți veghea o oră cu mine? Și toți au adormit. ” Nu, glumesc! Veți veghea în mod clar în conștiință, și veți vedea că dispărea definitiv unul câte unul, toți indivizii care sunt suporturile forței sinistre în același timp în care lumina cosmică declanșează acțiunea sa puternică și își ia suveranitatea pe pământ, pentru că bărbații trebuie să fie liberi din nou.
  Cei care sunt destul de nefericit, prea egoist sau prea ignorant pentru a înțelege imensa binecuvântare că această instrucțiune reprezintă pentru umanitate nu va fi capabil de a schimba nimic despre acest adevăr, care înaintează. Totuși, trebuie să luăm în considerare aceste circumstanțe care sunt în lumea aparențelor și să scăpăm de ele, și asta facem noi. Timpul pentru avertismente și răbdare a trecut. Trebuie să acționăm! Cosmic Light a vorbit! Această lumină cosmică despre care vorbim aici nu este doar ceea ce se numește de obicei lumina cosmică universală. Este lumina cosmică emisă de focul central de lumină, inteligență și putere care sprijină acest sistem al lumilor și sunt conduse de ființe mari a căror putere și inteligență sunt de neconceput uman.
  Marile ființe cosmice care constituie această putere dirijată conștient și proiectată a luminii cosmice, știind că această instrucțiune AY AM este singura cale de a elibera umanitatea, au spus: „toate opoziția față de această lumină trebuie să înceteze!” Prin urmare, trebuie să punem legea în acțiune, să executăm ordinul primit și să punem capăt tuturor opoziției.
  Astfel, lumina a luat măsuri în sferele de guvernare și consumă concentrațiile îngrozitoare de magie neagră care provoacă și susțin traficul de droguri, traficul alb, homosexualitatea si comerțul cu sex, orgii, alcoolism, producția de mașini de război, pseudo sau contra-inițiere, etc.
  Toate aceste practici sunt descoperite unul după altul și denunțat public înainte de a fi dizolvate și consumate. Ei vor dispărea de pe planetă în același timp cu persoanele care le susțin.
  Continuați să dea decretele dumneavoastră puternic pentru purificarea Pământului, atmosfera sa și toată viața de pretutindeni, și să lasa la înțelepciunea și puterea de ființe cosmice și Maestrii ascensionati în acțiun acestor mari raze de lumină, care va face Serviciul solicitat. Marea schimbare va veni fără luptă pentru cea mai mare binecuvântare a întregii omeniri.
  Iubitii mei, fii recunoscător pentru marele privilegiu care este al tău astăzi. Continuați să-l utilizați și a pus totul înapoi în mâinile puterii de înțelepciune și lumină. Efectuați doar apeluri pentru perfecțiune, și lăsați marea putere a luminii să efectueze acțiunea necesară pentru a manifesta această perfecțiune. Chiar dacă acțiunea fizică este necesară pentru împlinirea actului, este, de asemenea, legea care o manifesta.
  Marile ființe cosmice așteaptă, oră după oră, pentru a da un răspuns la apelurile dvs., dar trebuie să efectuați apelul. Nu vor face nimic dacă nu faci apelul.
  Când spui apelul sa fac penetra raze de lumină în guvern, posturi oficiale și tot ceea ce legate de direcția de afaceri umane, razele luminii instantaneu intra în scopul desemnat, pentru a stabili Ordinul și Dreptatea divină.
  Dacă vă întrebați de ce ființele cosmice nu acționează din proprie inițiativă, noi spunem: nu este afacerea lor! Te-ai pus în aceste condiții dificile și este de până la tine pentru a obține de către. Vă putem aduce ajutorul nostru, și este de a vă ajuta să ieși din ea că această înțelegere magnific este dat omenirii. Pentru ca ea să simtă nevoia de a face chemarea la viață pentru să fie eliberată de discordia pe care ea însăși a creat-o.
  Amintiți-vă acest lucru: bărbații nu vor fi niciodată scutiți de obligația de a efectua apeluri pentru a avea mai multă perfecțiune. Dovezile sunt acolo, bărbații au făcut greșeli și pentru a le corecta, ei trebuie să apela o putere care poate face acest lucru. Barbatii nu mai au puterea sau curajul de a face acest lucru singur, și de aceea ei trebuie să apela de viață și de marile ființe pentru ajutor. Energia oamenilor a fost risipită până la punctul în care sunt acum: fără curaj și fără voință.
  Astăzi, totuși, grație ajutorului pe care l-au adus Maeștrii înălțați, mii de studenți AY AM câștigă înțelegerea care îi ține ferm sub prezența lor puternică AY AM, și ei se eliberează. Ai nevoie de noi pentru asta. Nu poți să o faci fără noi. Maestri Ascensionati ai spus: „Ai prieteni puternici!” Nu este frumos? Nu este o realitate frumoasă? În lumea fizică căutați adesea prieteni și ați fost în mare parte dezamăgiți și uneori chiar și cei care v-au promis prietenia lor s-au dovedit a fi dușmanii voștri cei mai mari inamici. Aceasta este instabilitatea umană.
  Această instabilitate nu există în ordinea divină. Omenirea va cunoaște din nou ordinea și dreptatea și prietenia divină în perfecțiunea lor adevărată și puternică. Când unul dintre noi vă spune: AYAM eu sunt prietenul tău, el rămâne pentru totdeauna.
  Vă spun astăzi, AYAM eu sunt prietenul tău! Ține minte asta! Dacă te confrunți cu un chin, gândește-te la prietenul tău victorios! AYAM eu sunt stăpânirea și Victoria vieții! Nu există nici o circumstanță în lumea peste care nu am măiestrie și victorie.
  Încerc să te fac să te simți acum că și tu ai o asemenea măiestrie și o victorie asupra ta, asupra tuturor circumstanțelor care privesc lumea ta; că le puteți armoniza și de a face domnia perfecțiunea vieții în deplină suveranitate pentru totdeauna.
  Victory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *