RAY-Ô-LAYTE

  

Iubiți Ray-ô-Layte.

  Preaiubiți de dragostea cosmică ale cărei chemări nu au încetat să se ridice din acest sanctuar, vin să vă aduc Mântuirea acestor sfere de activitate care au observat Extinderea luminii voastre; din aceste sfere provine acum încurajarea și marea iubire cosmică care vă vor învălui și vor face prezența lor mai tangibilă în viitor.
Vă transmit Iubirea și Mântuirea tuturor Maeștrilor Înălțați; Ei apreciază profund apelurile pe care le adresați în permanență; în ceea ce privește Mine, îți ofer ceea ce îți pot oferi prin Puterea unei iubiri care dizolvă toată frica pentru totdeauna.
Flacăra mea de neînfricăre absolută este măiestria iubirii, deoarece acolo unde este suficientă iubire, nu poate exista frică. Vă reamintesc că dorința de a deține pe cineva sau ceva nu este Iubire! Este egoism. Când vorbesc despre Iubire, este marea emergență cosmică a focului sacru al propriei tale Prezențe puternice AY AM și a Marilor Ființe Cosmice ale Universului, care îți dau viața lor; căci Flacăra Iubirii fiecăruia dintre acești Curenți ai Vieții este o parte din Viața lor.
Vreau să vă încurajez să meditați la aceste întrebări și să faceți parte din aceste Flăcări, versând Iubirea noastră cosmică și Iubirea cosmică din propria voastră Prezență puternică AY AM în circumstanțele care necesită o reajustare și pentru protecția celor pe care voi dragoste, pentru protecția unui ideal de viață divină, care trebuie să rămână Autoritatea în lumea exterioară, dacă Triumful Libertății este chemat să ia Suveranitatea și să guverneze lumea în conformitate cu Planul divin. Vreau să te fac să simți Stăpânirea, Puterea și Autoritatea acestei Iubiri care nu se teme de nimic, deoarece această Dragoste știe că Flăcarea Sa emerge din Marele Soare Central prin orice și consumă tot ceea ce nu este similar cu El, cu o presiune și putere infinită și eternă.
Măiestrie este o concentrare nelimitată a Marelui Foc Sacru și Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice de Creație, Autoritate și Inteligență a Marelui Soare Central, pusă în acțiune de Corpul electronic al Prezenței puternice AY AM individual. Această activitate trece apoi prin corpul mental superior, și se răspândește prin inima, și prin flacăra septupla ale celor șapte puternice Elohim, ancorata în fruntea fiecărei ființe individuale.
Darurile vieții divine se răspândesc prin fiecare parcele din elementul de foc al formelor voastre fizice, iar această viață divină este focul sacru al iubirii cosmice, care se dă în sine în substanța acestei lumi, astfel încât Planul de Frumusețea și perfecțiunea se pot extinde, în Armonie și Fericire Eterne, care sunt în conformitate cu Voința divină pentru viață.
Dacă există manifestări, fie în corpurile tale sau în împrejurimile tale, afacerea ta sau lumea exterioară, care nu sunt Perfecțiunea vieții eterne, atunci este o substanță calificată de ceea ce nu este Iubirea noastră. Dacă doriți ca corpurile voastre să manifeste Tineretul, Frumusețea și Perfecțiunea completă a Corpului vostru Mental Superior, atunci este necesar ca Flacăra Cosmică a Iubirii noastre să apară într-o expansiune neîntreruptă prin fiecare particulă a întregii energii a formelor voastre fizic, mintea ta, sentimentele, și în atmosfera din jurul tău. În acest fel, puteți produce Perfecțiune și menține.
Fiecare dintre voi poate apela-l acum în Acțiune nelimitată. Vă spun, iubiților mei, că sper că Iubirea Mea și Flăcarea Mea a neînfricăre absolută în această Iubire, vă vor încărca atât de dinamic, încât orice limitare va fi spulberată și că în viitor nu veți mai accepta nicio altă substanță că Marele Foc Sacru al Iubirii mele și Intrepiditatea Absolută a acestei Iubiri, în ființa ta, în lumea ta, în mintea ta și în corpul tău.
Dacă, în numele și de către autoritatea propriei iubite Prezențe puternice AY AM și de puterea mea cosmică, voi comandați dizolvarea și consumul oricărei substanțe din corpul vostru care nu produce perfecțiune pentru dvs., se va face conform Decretului tău! Vreau să experimentați Încrederea, măiestria, autoritatea și puterea flăcării cosmice a neînfricării și a iubirii absolute pe care AY AM Eu Sunt. Împachetați voi cu flacăra mea! Răspândiți-l în casele și în afacerile dvs. Înfășurați pe cei care vă sunt dragi cu ea. Poruncește-L să se ridice și să umple atmosfera din jurul tău și vei ști ce este în Inima Mea!
Nu mă tem de forțele sinistre; ei sunt cei care se tem de Mine. Înfășurați-vă în mantia flăcării mele. Ordonează-ți ca lumea și ființa ta să fie pline de Flacăra Neînfricării mele a iubirii cosmice și vei descoperi că va consuma tot ceea ce nu este Perfecțiunea Mea și a ta. Vă aduc în lumea voastră mentală și emoțională și în jurul vostru o Putere a Focului Sacru care vă va stimula și vă va încuraja mereu să pune capăt tuturor acestor lucruriceea ce a îndrăznit să manifeste imperfecțiuni în și în jurul vostru.
Nu vă resemnați să trăiți în lanțuri, și nu acceptați ceea ce este doar substanța murdară a minții și sentimentele vieții externe! Nu există nicio obligație pentru dvs. să acceptați acest lucru în lumea voastră. Refuză-l și ia o poziție cu Mine și îi vom arăta cine este Maestrul! Îți voi arăta ce este Flacăra Mea a Neînfricării Absolute!
Cereți flăcării Mea de Neînfricare Absolută și Dragoste să apară în tot ceea ce contactați. Vezi-l! Simte-l! Poruncește-L să se răspândească în jurul și în jurul tău. Privește-l. Este o flacără triplă: inima este roz, Flacăra care înconjoară centrul este de aur, iar plicul exterior este albastru.
Fie ca tripla mea flacără a iubirii cosmice și a neînfricarii să pătrundă în întreaga voastră ființă și în lumea voastră !
Nu mă tem nimic! Dacă apelezi la Flama Mea în Acțiune, va fi Flama Mea și nu sentimentul tău cel care va trata „umane”.
Este o distincție pe care vreau să o clarific. Mai întâi cheamă marea Flacăra Cosmică a Iubirii și Intrepiditatea Absolută a Prezenței tale Puternice AY AM, pentru că această flacără este în interiorul tău, sunați-o în tot ceea ce contactați și apoi chemați Flacăra Mea a acestei Iubiri și Intrepiditatei. Țineți-o și faceți-o să se extindă de către autoritate care AYAM Eu Sunt. Poruncește-L să umpleze orice ai contacta, și vezi-L ca o Ființă Vii, făcând ceea ce numai Focul Sacru poate face. Simte Iubirea mea atât de intens învăluindu-te încât nimic altceva nu te poate deranja și acționează în tine sau în jurul tău.
Te așteptăm să creezi o Focus a Focului Sacru al diferitelor noastre calități, toate intensificate de Acceptarea Iubirii Cosmice a lui Hristos Cosmic, suficient de intens pentru a-ți arăta ceea ce niciun om nu a văzut vreodată; dar care trebuie să devină vizibil acum în octava fizică și să-i redea Serviciul Etern pentru Viață aici.
Cere-ți libertatea după numele și autoritatea dragostei mele și a flăcării mele intrepidității absolute. Cere-l în Numele Meu și deschide Ușa pentru Mine și îți voi arăta ce înseamnă să fii liber de frică și îndoială și de presiunea discordiei umane.
Îți voi arăta ce aduce Dragostea Mea de Absolută Neînfricare din Inima divină. Anticii, care îl iubeau pe Dumnezeu cu o intensitate atât de mare încât erau absolut neînfricători în fața tuturor circumstanțelor lumii exterioare, au produs manifestări pe care restul umanității nu le-a putut manifesta niciodată. Vă spun deci: dacă creați o forță-vie a flăcării mele de absolută intrepiditate și iubire; dacă intensificați această forță într-un anumit grad, manifestările și punerea în acțiune a anumitor puteri, despre care umanitatea nu habar, vor putea să coboare în voi și în jurul vostru pentru a vă ajuta și a produce ceea ce se numește Miracole, la fel de ușor ca ridici mâna.
Studenti mei dragi, ați impus Energiei aerului pe care îl respirați, asupra Energiei corpurilor voastre, asupra Energiei vieții plantelor, tot felului de lucruri, acceptând calificările încărcate de frică. Vrei nu da-mi acceptul tău cu aceeași intensitate? cu aceeași persistență în modurile tale de a vorbi; cu același obicei zilnic de a gândi și a simți? Dacă doriți să acceptați Iubirea mea și Neînfricarea în Acțiune în elementul de foc, vă va elibera într-un timp de o mie de ori mai scurt decât v-a luat pentru a construi limitările actuale.
Vă spun: poruncește, în numele Prezenței voastre puternice iubite AY AM, ca Flacăra mea de iubire cosmică și Intrepiditate absolută să vă învăluie și să guverneze totul în ființa voastră și în lumea voastră; știind că sunteți înfășurat în această Mantie a Flăcării; simțindu-l ca un Soare de Foc strălucitor care trăiește în jurul tău, vei vedea că forța sinistră nu va mai se ocupe de tine. Ea va fugi de la tine.
Iubitul Isus ți-a spus că trebuie să treci ușile îndoielii și fricii înainte de a ajunge la Libertate. Îți spun că toate îndoielile sunt o formă de teamă. Toată incertitudinea este o formă de frică și toată frica este o lipsă de Iubire. Așadar, dacă numiți Flacăra mea de Intrepiditate Absolută, Dragostea mea cosmică, veți constata că toată aparența de incertitudine va dispărea imediat ce veți face apelul. Instantaneu corpul tău emoțional va fi confortabil; vei fi în repaus în această Flacăra Iubirii și imediat vei ști exact decizia de luat.
Dacă va odihniți în marea flacără cosmică a iubirii care nu cunoaște frică; care nu cunoaște decât Sinele, toată incertitudinea va dispărea pentru că această Flăcări este Prezența Maestră a vieții de pretutindeni. Este o intensitate a elementului de foc care consumă automat tot ceea ce nu este ca acesta. Este cea mai mare Putere Purificatoare oferită de Viața universală. Când vă recunoașteți ca această Flăcări a dragostei cosmice a Octavei noastre și o simțiți, vă dezvăluie fără nicio eroare Directivele sale cu privire la lucrul de făcut. Dar nu este posibil să primiți directive clare în toate circumstanțele, atât timp cât presiunea flăcării mele a iubirii cosmice nu a exclus presiunea lucrurilor externe și a dizolvat substanța care stabilește o posibilă legătură cu voi. și cu lumea voastra.
Ați observat vreodată că un copil mic, neștiind de pericol și, prin urmare, frica, se apropie și poate atinge un animal cunoscut a fi periculos, fără ca acesta din urmă să-i facă cel mai puțin rău? Acest lucru vă dovedește că este sentimentul fricii și calificarea minții care creează pericolul. Când vei fi învăluit în Flacăra noastră a dragostei, nu vei mai fi frică și vei fi Intrepid în fața forțelor lumii exterioare.
Știu, preaiubiții mei, câtă presiune din lumea exterioară se exercită asupra ta; și știu că mulți dintre voi cred că trebuie să răspundeți cerințelor lumii exterioare înainte de a veni la Servicii sau de a vă ocupa timpul necesar pentru a face apeluri. Vă dați seama, iubiți, că lumea din afară și-a impus pe voi cererile sale pentru nenumărate secole? Că ai suferit nenumăratele sale abuzuri și că, în schimb, el nu ți-a dat niciodată altceva decât suferință și limitări? Nu credeți că este aproape timpul să vă întoarceți la Casa Părintelui?
În viitor, amintiți-vă acest lucru și trăiți în această Înțelegere.
Vreau să-ți arăt care este cel mai vulnerabil punct din lumea ta, pentru a-l proteja cu Flacara Mea. Este întotdeauna în corpul emoțional ca teama te atacă. Prin urmare, este acest organism care trebuie să fie încărcat Flacăra Mea a Intrepidității Absolute, prin Autoritatea propriei voastre Prezențe Preaiubițe iubite AY AM. Vizualizați apoi un Soare scânteier din Flăcările mele ale iubirii cosmice și neînfricării, învăluindu-vă corpul fizic până la 15 metri în toate direcțiile. Trăiește în această Slavă pe care am Puterea să o dau. Simțiți, vizualizați, ordonați și cunoașteți cu fiecare atom al ființei voastre că un Soare al Prezenței-Vie mele este în și în jurul vostru și că această Flăcină are stăpânire asupra fiecărei particule de substanță din voi și din jurul vostru până în ziua a Ascensiunei voastre complete. În acest fel vei rămâne în sentimentul Meu de dragoste și neînfricare. Prin Acceptarea conștientă a acestor Flăcări, Plinătatea Presiunii lor va pătrunde în totalitate în tine și în jurul tău, iar lumea ta va fi ridicată în această Perfecțiune care AYAM Eu Sunt.
Această Flacără a Iubirii mele și Intrepiditate conține tot ce ți-ai putea dori vreodată. Ia o poziție și respingeţi pentru totdeauna frica în afara ta și a lumii tale și vei vedea ce înseamnă să fii o ființă sau un grup de ființe complet izolate de experiențele restului umanității.
Există multe motive pentru mine de a veni în rândul vostru. Atâta timp cât nu avem un anumit număr de ființe învăluite în Flacăra Mea a Intrepidității Absolute, care își păstrează autoritatea victorioasă, anumite manifestări cosmice nu pot apărea în lumea exterioară.
De îndată ce un anumit număr de ființe va fi pregătit și Flama Mea se va ridica în jurul lor într-o anumită intensitate, toate Miracolele pentru care ați făcut Apeluri vor avea loc ca un avalanșă în jurul vostru.
Ia notă de Cuvintele Mele și pecetluiește-te într-un Soare al Flăcării Mele și refuză acceptarea oricărui sentiment, în tine și în jurul tău, altul decât cel al Perfecțiunii Invincibile a Iubirii Cosmice. Atunci vei cunoaște sentimentul stăpânirii vieții prin utilizarea elementului de foc; chiar și în mijlocul creațiilor umane care trebuie încă fi dizolvat, veți vedea ca vor avea loc manifestări pentru asistența aproapelui, și nu mai veți fi atinși sau afectat de discordia din jur.
De fapt, creația umană care înconjoară ființe nu dorește să fie dizolvată deloc; dimpotrivă, încearcă să trăiască cu energie calificată drept discordie. Creația umană a altora nu te va iubi niciodată, dar ceea ce este bine în alții va căuta întotdeauna să colaboreze cu tine dacă ești pecetluit în Marea Flăcăra cosmica a Invincibila Dragostea, și Intrepiditatei al Octava Mea.
Templul Flăcării mele din Cercul Electronic al Soarelui fizic este de o frumusețe de nedescris; din Templul Flăcării Mele, pot direcționa Activități în tot Universul și către Cei care Mă cheamă.
Elementul de foc este elementul maestru al vieții și atunci când apelați la Puterea Iubirii Cosmice și a Intrepiditatei, îi poruncind să apară, vă umple întreaga ființă și lumea voastră; poruncește-L să-ți inunda reședințele, afacerea, orașul, națiunea ta și corpurile și sufletele întregii umanități și a întregii planete cu această substanță care extinde Perfecțiunea divină.
Totul este posibil la Flacăra Mea a Intrepidității Absolute și Iubirii Cosmice! Oferă-mi o oportunitate. Ia-mi mâna. Apelează la acțiune măiestria dragostei sacre a cărei Eu Sunt directorul, iar experiențele tale proprii îți vor da dovada realității și iubirii mele. Iubiților mei, fiți Ușa Deschisă pentru Puterea Mea de Vindecare, căci Iubirea este singurul lucru necesar pentru a vindeca totul, iar Flacăra Neînfricării Absolute este Puterea Consumatoare a acestei Iubiri.
Nu ți-a spus Puternic Maestru Saint-Germain că flacăra violetă consumatoare este puterea purificatoare a iubirii? Este Focul Sacru al Activității Purificatoare a Iubirii, iar Focul Meu Sacru al Iubirii este Flacăra Intrepidității Absolute care dă curaj, forță, putere și protecție oricărei părți din viață care solicită ajutor pentru a fi eliberat de orice descalificare umană.
Este suficient să aduce înainte Flacăra mea de Intrepiditate Absolută și Iubire în jurul unei ființe pentru a vedea uman se retragă. Trebuie să fie așa. Dacă vrei să scapi de îndoială și frică, trebuie să recurgi la Flacăra Mea a Iubirii Invincibile și la Focul Sacru al Intrepidității Absolute. Faceți întotdeauna apelul către propria dvs. prezență puternică AY AM mai întâi și apoi permiteți-mi să fac expansiunea cosmică în voi și în lumea voastră și în tot ceea ce Legea cosmică vă pune la dispoziție pentru asistență.
Dragii mei, trebuie să cerem ca întreaga lume să fi scape de tot ceea ce nu este Dragostea și Intrepiditatea Absolută a Marii noastre Octave de Viață. Este inacceptabil faptul că ființele divine binecuvântate, de pretutindeni în această lume, sunt paralizate de frica forțelor sinistre, deoarece au reușit să se infiltreze în corpul lor emoțional, când, deasupra acestor Ființe, o prezență magnifică AY AM, autoritatea principală a focului sacru și a iubirii cosmice a creației așteaptă o ocazie de a ridica totul în Perfecțiunea Libertății!
Iubiți, de toată autoritatea curentului vostru de viață și în numele iubirii, înțelepciunii, puterii și autorității tuturor ființelor cosmice și a maeștrilor ascendenți din întregul univers, ordonați ca lumea să fie scăpată de frică! Lumea trebuie să fie liberă de frică; toată această substanță calificată de frică trebuie purificată și reîncărcată cu dragostea cosmică a creației.
Maeștrii Ascensionați pot purifica această substanță mult mai repede decât ființele care nu sunt ascensionați. Așadar, vedeți că este imperativ să ne trimiteți apelurile voastre pentru eliberarea vieții de pe această planetă de tot ce este contaminat de frică. Așteptăm aceste apeluri. Marile Ființe te învăluiesc în permanență în tot ceea ce îți va oferi maximul de Iluminare și cel mai puternic Impuls către Aspirație și Utilizarea Puterilor Cosmice ale Creației, pe care Viața le pune la dispoziția ta pentru a înălța totul în această lume deasupra umbrelor suferinței umane.
Insistați în a ști ce este Fericirea pe care ne-o oferă Intrepiditatea Absolută. Nu vă puteți face o idee despre Fericirea care va fi a voastră atunci când cereți Fericirea noastră în numele iubirii și neînfricării cosmice. Atunci vei fi fericit așa cum vrea Dumnezeu și această Fericire nu se va sfârși niciodată. Nimeni nu vă va putea priva de ea, nimeni nu va putea să vă impună umbrele nenorocirii dacă sunteți îmbrăcat în Marea Flacăra Cosmică a Iubirii mele și Intrepiditatea Mea Absolută.
Celor care au asistat deja la arderea spontană produsă într-un cuptor electric, spun: acțiunea puternică din cel mai puternic incinerator electric fabricat de om nu este nimic în comparație cu Concentrația focului sacru a Intrepiditatei Absolute și a iubirii cosmice că putem crea. Când această Flamă se apropie de om, discordia este disipată, înainte de ati avea timp să realizezi.
Atunci când Ființele Cosmice își oferă Iubirea, Ele oferă Acțiune de Foc Sacru și nimic în starea nu-ascensionați nu poate rezista Lui. De acum înainte, simți-te mai aproape de Mine ca niciodată; și dacă chiar te simți suficient de aproape de mine, nu te voi părăsi niciodată. Niciodată!
Vei simți foarte repede Flacăra și Prezența Mea dacă ai lua o poziție cu Mine și dacă spui: „AYAM Eu Am intrat în Inima Iubitului Ray-o-layte; și rămân în Inima Flăcării Sale de Dragoste și Intrepiditatea Cosmică Absolută”. Vei intra în contact cu Mine de fiecare dată când dai această Afirmare; de fiecare dată, receptivitatea ta va crește, de fiecare dată vei accepta mai mult din ceea ce îți pot oferi; asta va apărea în jurul tău și în tine și va fi ca o Forță care te va ridica deasupra oricărei conexiuni cu tot ceea ce provoacă probleme; vei putea circula în mijlocul discordiei, izolat în Flacăra Mea.
Vreau să-l simțiți ca pe un îmbrăcăminte sau ca un soare scânteietor în jurul tău; trebuie să trăiţi și să circulăţi constant în Inima Flăcării mele cosmice a iubirii și a intrepidității absolute. Dacă atenția ta vă atrage asupra a ceva care pare să vă inspire teamă, apelați Prezența AY AM și roagă-L să trimită această Flacăra, pentru a consume imediat acest lucru care încearcă să se impună. Din această Flamă, va ieși un fulger care va anihila toate creatie umana înainte de apropierea sa.
Vedeți, iubiții mei, există o diferență vastă între intensitatea diferitelor puteri ale focului sacru pe care le puteți trage din propriul flux de viață, și cea de care puteți beneficia, rămânând în flacăra noastră și apelând acea flacără pe care o conducem în acțiune. În mintea exterioară, nu sunteți încă conștienți de plinătatea sentimentului puterii în corpul vostru mental superior, în timp ce noi suntem presiunea cosmică care determină ca flacăra să pătrundă în obiectivul său și să o țină acolo până la Comanda să fie executată.
Toate apelurile dvs. ne permit să oferim o anumită cantitate de activitate pe care suntem fericiți să o producem pentru a vă ridica deasupra oricărei conexiuni cu ceea ce v-a inspirat de frică.
Cereți să fiți eliberați de orice îndoială și frică și veți constata că ați traversat voalul. Atunci Marile Ființe pe care le-ai dorit atât de mult să-ți vedea, vor fi alături și te vor face să înțelegi că acum nu mai sunt voaluri. Au așteptat atâta timp! Cu toții am așteptat ca bărbații să scape de frica și îndoiala care le stăpânea.
Deoarece sunteți hotărât să purtați această Lumină cu credință, vreau să vă ajut să scăpați de ceea ce a cântărit atât de mult pe voi atât de mult timp.
Îndreptați-vă și respingeți ultimele rămășițe de îndoială și frică și înfruntați Flacăra: intrați în ea și veți simți Bucuria Perfecțiunii Sale! Veți auzi și veți vedea ceea ce nu ați mai perceput până acum, veți constata că umbrele experienței umane sunt disipate de Flacăra și consumate în univers pentru totdeauna. Veți putea ajuta să oferiți același Serviciu celor care se află în lumea exterioară. Vei fi o astfel de Binecuvântare pentru umanitate, încât este posibil să realizăm numai din Octavele noastre!
Să fim ca copiii care dansează în lumina soarelui; fericit și veșnic recunoscător pentru privilegiul de a putea folosi Focul Sacru pentru a elibera omenirea de lanțurile îndoielilor și fricii. Deschideți ușa la Libertăte inimii divine, distrugând forțe sinistre de care oamenii au creat. Fiecare Maestru Ascendent și fiecare Ființă Cosmică vor răspunde întotdeauna chemării voastre pentru libertatea tuturor.
Simțiți-vă atât de profund în inimile noastre; simți Viața noastră și flacăra Curentelor noastre de viață pătrundând acum în Flăcările curentelor tale de viață, că toate vălurile să fie dizolvate. Fie ca să rămână doar Apariția Marelui Foc Cosmic al Iubirii în tine și în jurul tău, ducându-te înainte în Slujba pe care o poți face.
Simte Iubirea Mea și Intrepiditatea Mea Absoluta inundându-ți corpul emoțional cu Puterea Cosmică care AYAM Eu Sunt, și fii această Flăcări a iubirii cosmice pentru toată viața. Faci progrese, îmbrăcat în viața noastră, în dragostea noastră și în flacăra noastră de Intrepiditatea! Rămâneți pe Înălțimea Fericirii și de acolo, turnați asupra vecinului tau Flăcării Libertatei, chemate în mod conștient în acțiune de către ființe care nu s-au ascensionați.
La apropierea Flăcărilor noastre, toată Viața se bucură, pentru că știe că ora Libertății ei a lovit.
Vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care am avut-o să vorbesc de la inimă la inimă cu voi; Am exprimat dorințele și dragostea Mea față de tine prin Flacăra Intrepidității mele Absolute. Fie ca în curând să ne întâlnim față în față și să ne strângem mâinile unul cu celălalt ca semn al Iubirii Veșnice.
Va multumesc foarte mult.
Ray-O-Layte.
Practice:
Vizualizați Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatea Absolută ca un Soare Spumos în jurul vostru, 15 metri în toate direcțiile. Inima Flăcării este roz, înconjurată de radiații de aur și franjite cu albastru.
afirmație:
AYAM EU SUNT în inima flăcării iubirii cosmice și a Intrepiditatei absolute a iubitului Ray-o-Layte și o fac să apară în ființa, mediul și treburile tuturor celor care sunt sub aceasta Radiația, și în întreaga umanitate și Planeta.
ô Puternic AY AM (de 3 ori), etc …
AY AM SUNT Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatei Absolute a Ray-o-layte care acționează în …….
Decret pentru curățarea Pământului de toată Frica:
Intru în inima focului sacru,
Eu Vorbesc și Eu Comand cu Autoritatea,
Eu Sunt Prezența lui Dumnezeu în inima focului sacru,
Acum Eu Sunt un emisar al dragostei.
AY AM Eu Sunt Flacăra dragostei cosmice și a neînfricarii absolute a prezenței mele puternice AY AM în tot ceea ce contactez.
AY AM SUNT Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatea Absolută a Ray-o-layte care acționează în tot ceea ce contactez.
Îi poruncesc să se răspândească în mine și în jurul meu, astfel încât corpul meu să-și manifeste Tinerețea, Frumusețea și Perfecțiunea completă a corpului meu mental superior.
Fie ca apărea într-o expansiune neîntreruptă prin fiecare particulă și toată energia, sub forma mea fizică, mintea, sentimentele și atmosfera din jurul meu.
Fie ca produce Perfecțiune și menține.
AY AM Eu Am Intrat în Inima Iubitului Ray-o-layte și rămân în Inima Flăcării Sale de Iubire și Neînfricare Cosmică Absolută pentru totdeauna.
Îi ordon să se ivească Flacăra Lui de Iubire și Intrepiditatea Cosmică Absolută, pentru a umple întreaga mea ființă și lumea mea. Îi poruncesc să-mi inunde casa, familia, afacerile, anturajul și mediul meu, orașul, națiunea mea, trupurile și sufletele întregii umanități, Ființele Elementelor, animalele, plantele, minerale, atmosferă, centrul Pământului, Gaia, clădiri, egregores și chiar cea mai mică granulație de nisip cu această substanță care extinde Perfecțiunea divină.
Cer ca întreaga lume să fie scăpată de tot ceea ce nu este Dragostea și Intrepiditatea Absolută a Marii Octave de Viață a Maeștrilor Ascendenți.
Prin toată autoritatea curentului meu de viață și în numele iubirii, înțelepciunii, puterii și autorității tuturor ființelor cosmice și a maeștrilor ascendenți din întregul univers, ordon ca lumea sa fie elibera de frică!
Să fie lumea liberă de frică!
Fie ca toată substanța calificată de frică să fie purificată și reîncărcată cu Dragostea cosmică a creației.
AY AM Eu Sunt Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatea Absolută a Ray-o-layte care acționează peste tot, prin orice și consumă tot ceea ce nu este similar cu El cu presiune și putere infinită și eternă.
Fie ca Planul Frumuseții și Perfecțiunii să se extindă într-o eternă Armonie și Fericire, care sunt în conformitate cu Voința divină pentru viață.
AY AM Eu Sunt Triumful Libertății chemat să ia Suveranitatea și să conduc lumea în conformitate cu Planul divin.
Ô Puternic AY AM (de 3 ori)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *