PORȚIA, ZEIȚA JUSTIȚIE.

  

Iubită Zeița Justiței.

  Dragii mei, vă aduc Iubirea și Binecuvântările Legiunilor de Lumină și un grup de Mari Maeștri Ascensionați care și-au oferit Iubirea pentru a ajuta Forțele Constructive să păstreze echilibrul și să stabilească Justiția divină pentru toată viața, ca viitoare Autoritate pe acest Pământ.
Te-ai gândit vreodată la Justiția Divină ca la Iubire care revarsă din Inima mea? Astăzi vreau să vă dovedesc toată Bunătatea Mea, pătrunzându-vă cu atât de multă Lumină, încât de acum înainte veți fi întotdeauna divin corect cu toată Viața.
Justiția nu este sinonimă cu represalii, iar represalii nu însemnează sau nu stabilesc un echilibru. Ceea ce se numește dreptate în lumea exterioară este doar legea „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”, dar niciodată asta nu a fost și nu va fi niciodată Justiția Divină!Justiția divină este o expansiune a Luminii, o comandă conștientă care declanșează acțiunea elementului Foc în circumstanțele discordante pentru a elibera Energia din discordia impusă asupra acestuia, permițând astfel acea Energie să fie folosită pentru împlinirea divinului planul. Plan care dă dreptul la perfecțiune, armonie, libertate și fericire pentru toată viața, pretutindeni.
Până când nu înțelegeți ce se întâmplă în sentimentele voastre, este dificil pentru voi să atingeți Justiția Divină. Acesta este motivul pentru care facem un efort pentru a transforma sentimentele umanității, deoarece în sentimente se află presiunea energetică care îi determină pe ființe să acționeze constructiv sau invers.
Pentru a guverna sentimentele, este bine să știm ce se întâmplă în ele. Să știți că sentimentele voastre, care sunt instrumentul dvs. de dorință, sunt un mare depozit de energie și orice lucru care nu este Fericirea perfectă, puritatea și perfecțiunea în viață aruncă o umbră asupra energiei corpului voastre al dorinței. Când această energie este purificată și armonizată, ea este luminoasă! Este Lumina cu condiția de a fi eliberat de orice rată vibratorie mai mică decât Puritatea și Bucuria care sunt inerente Vieții.
Cred că te pot ajuta să oprești orice izbucnire de sentimente discordante în interiorul și în jurul tău, deoarece deseori această presiune funcționează simultan din interior și din exterior.
Când trebuie abordate circumstanțe discordante, înainte de a vă gândi să găsiți o soluție, mai întâi îndepărtați-vă de problema pentru câteva clipe și vizualizați-vă în Lumina al AYAM Prezența, ale cărei Raze, sclipitoare ca focurile unui reflector, se formează un scut în fața ta. Întoarceți-vă cu spatele la această problemă care este prinsă într-o anumită cantitate de energie. Chemați la Prezența Puternica AY AM, dă-i Iubirea ta și apoi roagă-Mă să te inund cu un Ocean al Flăcării Cosmice a Eternului, invincibilă Justiție divină a Inimii mele, astfel încât să nu fii nedrept în a face față dificultății tale.
Mulți oameni sunt foarte sinceri cu ei înșiși și cu prietenii lor și evită să facă rău altora; dar cineva poate fi conștiincios în această chestiune, în timp ce ignoră complet ceea ce se întâmplă în corpul emoțional!

Pentru a fi protejat de nedreptate și de greșeli viitoare, trebuie să te îndepărtezi de umbre și să pășești în Lumină atât de adânc încât strălucirea ei din jurul tău împiedică problemele să te atingă. Îndepărtarea atenției de la problemă vă poate ajuta să vă controlați sentimentele. Uneori îți ordoni atenția intelectuală să se îndepărteze de problema spinoasă, dar sentimentele tale rămân sub presiune într-un mod mult mai intens decât îți imaginezi!
Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă vizualizați imediat în Lumină imediat ce începe să se simtă cea mai mică iritare. Refugiați-vă în brațele Prezenței voastre puternice AY AM și rugați-L să coboare o perdea a Luminii Sale între voi și presiunea energiei discordante din afară. Dacă nu faceți acest lucru, presiunea masivă a discordiei externe din partea întregii umanități va cântări asupra sentimentelor voastre tulburate și, în mod individual, nu sunteți capabili să rezistați acestei presiuni.
Cunoscând AY AM, și menținându-vă atenția pe prezența AY AM, vă puteți izola complet de toate problemele și discordia. Puteți să vă scăldați în Lumina Prezenței voastre și a Maeștrilor Ascenși, iar acea Lumină poate curge prin corpul vostru emoțional precum apa pură trece printr-un burete; este ca un curent de apă pură direcționat într-o găleată cu apă necurată: dacă păstrați scurgerea de apă pură, în cele din urmă va reînnoi toată apa din recipient.Energia sentimentelor voastre trebuie să devină luminoasă și transparentă. Nu ați înțeles încă pe deplin puterea care se acumulează în sentimentele voastre. Apa este denumită cea mai puternică dintre cele patru elemente, deoarece, odată cu trecerea timpului, o picătură de apă care cade întotdeauna în același loc pe cea mai dura piatră o va uza complet. Cea mai mare parte a energiei din corpul vostru emoțional este apă, iar apa este o condensare extraordinară de energie.
De asemenea, dacă doriți să redați Justiția divină Vieții, trebuie să începeți prin a trata acea parte a Vieții din voi care conține cea mai mare energie.
Evident, nu vreau să spun că sentimentele tale au mai multă Energie decât Flacăra Inimii tale, vorbesc despre corpurile tale subtile pe care trebuie să le purifici, deoarece toate dorințele tale și toată vitalitatea ta trec prin corpul emoțional și corpul eteric, înainte să ajungă la corpul fizic. Prin chemarea conștientă către Prezența ta Mighty AY AM pentru a încărca Flacăra Violetă și Fulgerul Cosmic Albastru al Purității Cosmice prin tine, vei ajunge să înseninezi energia corpului de dorința și atunci îți va fi ușor să păstrezi armonie în sentimente, iar Lumina din tine va împinge apoi înapoi umbrele din jurul tău. În scripturile din trecut vi s-a spus: „Vă veți păstra pacea și eu voi lupta pentru voi, pentru că am arme care nu vă sunt cunoscute”.
Când dificultățile încep să vă provoace probleme în sentimentele voastre, îndepărtați-vă instantaneu și refugiați-vă în Prezența voastră puternică AY AM, spunând: „Voi rămâne aici în Lumină, până când umbrele vor fi risipite”. Apoi spuneți: „Mighty AY AM Presence și Mighty Goddess of Justice, încarcă un Ocean cu Flacăra Eternă a Dreptății divine și Puterea deplină a Flăcării Iubirii inimii tale în această problemă și numai Lumina să o înlocuiască!” Numai Lumina este dreptate divină; în Lumină este Puritate, Lumina este Opulență, Lumina este Armonia, Lumina este AYAM-Muzica sferelor și numai Lumina garantează Dreptatea divină completă!
Când sentimentele tale par tulburate, oprește-te și întreabă-te: „Este această problemă Dreptate divină pentru prezența mea iubită AY AM și pentru viața din jurul meu?”
Voi sunteți păstrătorii Vieții, iar Viața încredințată la început a fost o Lumină strălucitoare. Nu era nici o umbră în tine sau în jurul tău și nimic pe Pământ nu arunca o umbră, deoarece toată substanța era translucidă.Viața așteaptă răscumpărarea acestei  substanței: prin Puritatea și Bunătatea voastră, este necesar să redați substanței luminozitatea sa; prin decretarea faptului că Justiția divină va fi redată Prezenței Atotputernice AY AM și Maeștrilor Ascenși, echilibrul va fi restabilit, deoarece echilibrul există doar în Lumină.
Lumea exterioară este dezechilibrată, deoarece este plină de întuneric și prin înlocuirea tuturor acestor umbre cu Lumină totală veți trăi în cele din urmă în Echilibru, Puritate și Dreptate divină.
Îți spun asta, și îți încarc sentimentele cu convingerea profundă că trebuie să te îndepărtezi instantaneu de orice discuție și circumstanțe discordante și să te refugiezi în brațele Prezenței tale AY AM, să simți Lumina sclipitoare și Iubirea care radiază din Inima lui ca un zid de netrecut în jurul tău, pentru că dificultățile, care sunt umbre, nu pot pătrunde în Lumină.
Lumina prezenței tale AY AM este întotdeauna drepta în mod divin! Deci, dacă sperați să găsiți Justiție în lumea exterioară, trebuie mai întâi să vărsați Lumina în ea pentru a risipi umbrele discordiei, impurității și limitărilor care alcătuiesc o mare parte din lumea exterioară. Deoarece nu există dreptate divină, echilibru divin sau lumină în lumea exterioară, nu vă puteți aștepta să găsiți aceste calități în lume până când nu le-ați revărsat și le-ați inundat de la Octava Luminii pe Toată viața, pretutindeni.
Viața, Prezența ta Puternica AY AM, va avea astfel o anumită cantitate de energie proprie voastre calificată ca Lumină și Justiție, pe care o poate intensifica, amplifica pentru a-ți oferi Dreptatea și echilibrul pe care dorești să îl ai.

De acum înainte, fiți foarte atenți și folosiți Viața de care sunteți gardienii doar pentru a da dreptate divină tuturor. Vă implor, nu păstrați în voi înșivă niciun sentiment de rezistență față de ceilalți și fiți amabili mai ales cu cei care iubesc Lumina și care încearcă să o răspândească ca și voi.Viața te iubește! Cel mai bun prieten al tău este Viața de care esteți gardienii și trebuie să o folosești pentru a da Dreptate Divină tuturor celorlalte Vieți din Univers, creând veșnic Frumusețe, Perfecțiune și Fericire …
Văd, în corpul dorinței unora dintre voi, mici rezistențe care nu vor să cedeze și care aruncă o umbră peste Lumina Ființei voastre, care ar fi atât de strălucitoare dacă ați avea obiceiul de a binecuvânta totul și toți oamenii și să răspândească Lumina peste tot cu un sentiment de bucurie simplă, ca un copil fericit.
Dacă se întâmplă ca o persoană să fie puțin nearmonioasă și, pentru moment, pare să se aplece sub greutatea umbrelor, nu adăugați greutatea unui paie la ceea ce cântărește deja asupra acelei ființe, pentru că ați arunca astfel o umbră care atârnă peste propria ta Lumină. Nu tolera în tine o lipsă de bunătate față de cei care iubesc Lumina. Sunt convins că toată lumea depune efortul maxim. Toți cei care se află sub această radiație dau tot ce este mai bun din ei înșiși: unul dintre voi nu trebuie să arunce o umbră asupra unui coleg student! Să fiți ca o mare Prezență a Luminii, zâmbind cu Bunătate, ignorând desconsiderarea lumii exterioare, pentru a rămâne mai întâi drepți față de propria voastră Viață.
Dragii mei, nu aruncați nici o umbră asupra propriilor sentimente, pentru că nu știți încă cât de puternici sunt! Pentru a-i ajuta pe bărbați să scape de masa dorințelor care sunt adânc înglobate în sentimentele lor, trebuie să găsim o modalitate de a acționa după acele sentimente. O expunere intelectuală a ceva oferă o idee constructivă sau distructivă a acestuia și de nenumărate secole omenirii i s-au dat explicații fantastice despre ceea ce este constructiv sau distructiv, dar nimic nu a adus o schimbare permanentă către o viață constructivă, pentru că nu poți forțează oamenii să trăiască în conformitate cu Legea. Dacă încercăm să o facem, nu reușim lung! Acesta este motivul pentru care fac Chemarea și sper să primesc răspuns, să găsesc o cale extraordinară care să-Mi permită să ating sentimentele umanității prin Zidul meu de Lumină … și dacă voi reuși, îmi voi lăsa Sabia deoparte.
Acum ascultă cu atenție. Prin muzica ta AYAM a Sferelor atingeți energia corpului de doriță, iar prin Lumina dată de muzica constructivă puteți purifica rapid substanța acestei corpului emoțional. Invocând Puterea Muzicii AY AM, vizualizați-o ca o Flacără sau Ocean de Substanța-Lumină care curge prin corpurile emoționale ale ființelor și le luminează. Vă rugăm să păstrați această imagine clară, mai ales când vă revărsați energia vieții cântând melodii constructive de muzică: lăsați-o să fie ca un Ocean de Lumină care curge prin corpul de doriță al umanității, aprinzând particulele de Lumină (sau electroni) în sentimentele al ființelor, ajutându-i să arunce mai multă Lumină prin structura lor atomică.
Calificați-vă muzica ca Ocean de Lumină sau Ocean de Foc Sacru, răspândindu-se ca printr-o fereastră. Considerați substanța corpurilor emoționale ca o substanță transparentă prin care Lumina AY AM Music trece fără rezistență. Muzica constructivă este o energie calificată armonios și izbucnește în atmosferă și se răspândește acolo; dizolvă toate ratele vibratorii pe calea sa.

Sperăm, de asemenea, să putem crea tehnici care să ne permită să ajutăm la iluminarea energiei corpului mental și a corpului emoțional al umanității, prin producția de filme cu Ființe de frumusețe transcendentă și cele mai minunate activități ale luminii.
Încă nu înțelegeți ce se întâmplă în clipa în corpul vostru emoțional când atenția dvs. vizuală este fixată pe imagini constructive sau distructive. Când asiste la o nedreptate care se impune vieții, simți un șoc la plexul solar, nu-i așa? Dacă vedeți un copil mic, un animal sau un copac care este abuzat și nu aveți un control complet asupra sentimentelor dvs., vă confruntați cu disconfort în groapa stomacului (unde se află plexul solar) și resentimente. Acest lucru se datorează faptului că nervul mare (pneumogastric) care distribuie energia către stomac și către partea centrală a corpului este în legătură directă cu vederea. Așadar, când veți învăța să absorbiți prin vedere imensa Iubire pe care Maestrii Ascenși și Prezența voastră Preaiubită AY AM o radiază către voi, veți descoperi că un sentiment de ușurință și fericire se răspândește apoi în plexul solar. Prin Radiația lor, cei mari Fiinte umple camera cu Energia lor, electronii tăi se extind, trăiești un fior pe tot corpul și ești fericit.
Deci, dacă vederea dvs. este afectată de o scenă distructivă, sentimentele dvs. sunt înnorate și digestia sau pofta de mâncare, așa cum exprimați de obicei, este întreruptă. Pe de altă parte, dacă vezi lucruri care îți dau bucurie, conștiința ta crește și toate dificultățile dispar. Calitatea a ceea ce privești intră în energia pe care o iei prin ochi. Acesta este motivul pentru care această energie ar trebui întotdeauna denumită Armonie și Fericire și nu ar trebui să vă ofere niciodată un sentiment de tensiune sau discordie.

Dacă puteți realiza legătura strânsă dintre vedere și senzațiile plexului solar, veți fi dobândit un mijloc de a vă îmbunătăți vederea rapid. Dacă energia plexului tău solar ar fi fost întotdeauna în armonie, pură și echilibrată, vederea ta ar fi perfectă, deoarece alimentarea cu energie a creierului este o legătură directă cu activitatea nobilă a ochilor și a stomacului tău.
Prin urmare, atâta timp cât ești iertător, bun și îți menții atenția concentrată asupra Luminii, emisia energiei tale prin ochi va fi în mod natural luminată și orice imperfecțiune a vederii tale va fi înlăturată prin vizualizarea intensă a Flăcării violete consumatoare și Fulgerului Albastru al Purității Cosmice.
Cât de mult aș vrea să vă pot arăta marile Oceane de Lumină care se răspândesc ca răspuns la puternicele Decrete voastre! Cei Mari Fiinte te iubesc și te vor iubi veșnic pentru Iubirea ta, dăruirea ta, Loialitatea ta și persistența cu care ai continuat să-ți ciocnești ritmic Decretele în atmosfera care este atât de saturată de sentimentele lamentabile și discordia umanității.
Camera în care îți faci Serviciile este ca un lac strălucitor de lumină în mijlocul întunericului înconjurător al orașului, iar râurile de lumină mari au început de la Oceanul de lumină care ești! Aceste râuri de Lumină au intrat în activitățile umane și au forțat consumul unei cantități imense de substanță care era departe de a fi translucidă.
Aș vrea să te gândești mereu la Mine ca la o Ființă de dragoste și bunătate, și nu ca o Ființă dură care îți impune dificultăți pentru că ai creat discordie în trecut. Sper că nu aveți o astfel de viziune asupra Mea, cu toate acestea, mă tem că unii dintre voi ar putea avea un astfel de sentiment asupra Mea. Unii chiar s-au temut să apeleze la justiția divină de teamă că unele dintre greșelile lor trecute vor fi scoase la lumină și vor trebui să plătească soldul. Te rog, dizolvă aceste sentimente, pentru că vreau să te ajut!
Amintiți-vă întotdeauna că Iubirea Divină, Dreptatea Divină și Milostivitatea sunt cu adevărat sinonime, deoarece sunt sinonime cu Libertatea, calitatea prețiosului tau Saint-Germain! Ceea ce doresc să imprim în conștiința voastră, din această zi înainte, este amintirea pe care trebuie să o iubiți și să o binecuvântați cu o încărcătură de Lumină, orice folosiți în această lume, și ca trebuie să comandați ca toată substanța aici jos să devină divină Dreptate, sau echilibru perfect în toate lucrurile, pentru Prezența Puternica AYAM și pentru Maeștrii Ascenși. Într-adevăr, dacă pe tot parcursul căii tale binecuvântezi totul cu dragostea ta, cu Lumina ta și cu Porunca ta de a manifesta Perfecțiunea înainte de a o pune în circulație în lume, îți îndeplinești propria Misiune divină. Voi merge mai departe și te voi întreba: „Știi că poți răscumpăra o mare parte din substanța pe care ai descalificat-o, în special structura ta atomică, dacă vorbești direct cu acea substanță și îi ceri iertare pentru ceea i-ai impus? ? „. Binecuvântați această substanță din adâncul Inimii voastre și chemați Flacăra Violetă Consumatoare să binecuvânteze această substanță cu Puritatea Sa, redând astfel dreptate divină acestei vieți.
Nu vă mai critica niciodată corpurile! Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul lor, vă asigur că ființelor celor patru elemente care sunt încuiate acolo nu le place mai mult! Nu adăpostiți niciun sentiment de critică sau condamnare a corpurilor voastre, pentru că ființele elementare, luând aceasta forma, pur și simplu v-ați supus calificărilor voastre din trecut. Acum este necesar să se realizeze răscumpărarea acestei substanțe inundând-o cu atât de multe binecuvântări și lumină încât rata sa vibratorie este crescută până la a o face transparentă și încât acumularea în jurul punctelor de lumină este complet dizolvată. Prin propria sa expansiune, fiecare punct al Luminii va deveni un Soare și se va uni cu punctul de Lumină din celulele vecine, făcând carnea din ce în ce mai luminoasă, sentimentele din ce în ce mai armonioase, atunci afacerile tale vor fi puse în ordine divină automat, iar totul din tine și din jurul tău va deveni o activitate a Luminii, exprimând întotdeauna mai multă Frumusețe, Perfecțiune și Libertate.
Dacă înțelegeți că orice nedreptate este o umbră, în timp ce toată Justiția divină este o Flacără a Inimii Preaiubitei voastre AY AM Prezență sau o Flacără de Iubire a Inimii mele, veți ști că este necesar doar să apelați din Oceanele din Flacăra Dreptății divine veșnice pentru a vă copleși împrejurimile și a pătrunde sentimentele voastre până la punctul în care veți reda întotdeauna dreptatea divină de la Prezența voastră puternică AY AM și Maeștrii Ascenși la tuturor.
Începeți adresându-vă prezenței voastre puternice AY AM spunând: „Prezența puternică AY AM, preluați comanda asupra întregii energii a corpului meu emoțional. Inundați această energie cu lumina Ta și purificați-o cu flacăra violetă consumatoare, pentru că vreau să o restabilesc ca pură, așa cum mi-a fost încredințat! Vreau să binecuvântez activitățile lumii exterioare cu Iubirea și Perfecțiunea mea, pentru a le ridica în Octava Maeștrilor Ascenși! Nu-mi permite să arunc o umbră pe nicio altă parte a Viață. Fă-mă Lumina Dreptății Eterne Divine! „
Aceasta este acțiunea fundamentală a Legii Justiției Divine care funcționează în sentimentele voastre. Așa se procedează dacă doriți să iertați ființele și circumstanțele simțitoare.
Pentru a fi liber trebuie să-ți scapi sentimentele voastre de energia care a fost încărcată cu asprimea și dorința de a domina viețile altora. Nu încercați să dictați sau să îndrumați ceilalți ce să facă, deoarece acest lucru va cauza probleme în sentimentele lor și, prin urmare, în ale voastre.

Vreau să vă arăt că Viața este echilibrată automat. Când Lumina curge liber, bucuria domnește în mod natural și totul este în echilibru perfect. Când „decrete”, Prețioșii Mei Copii, Viața ta curge calificată ca Lumină și răspândești această Lumină pentru a dizolva orice discordie și pentru a înlocui nedreptatea lumii exterioare.
Persistă în apelurile tale, continuă să cânți muzica ta AY AM, fii bun și iertător și, dacă discordia exterioară vine să te deranjeze, îndreaptă-ți atenția și pășește în Radiația luminii din inima prezenței tale și spune-i: ” Închideți ușile tale de lumină în spatele meu! permiteți-mi să intru în comoara propriei mele ființe, căci umbrele nu pot intra! „
Pentru toți cei care solicită intrarea în „Grotă Luminii” din India, vocea Gardianului Pragului le spune într-un mod peremptoriu: „Cei care intră aici trebuie să-și lase plicurile fizice”. Gândiți-vă la acest lucru atunci când efectuați apeluri către Prezența voastră puternică AYAM, pentru că, de asemenea, daca să părăsiți orice concept fizic, toată mintea inferioară, atunci va face dreptate divină întregii Vieți, și vă veți folosi toată energia pentru a binecuvânta și a răspândi Frumusețea și Puterea Luminii. Acesta este modul în care Prezența Ta poate lua imediat acea energie înapoi în inima sa sau în Octava Maeștrilor Ascenși.
Copiii mei prețioși, nu permiteți ca umbrele să vă mai abuzeze; nu mai tolera umbrele în corpurile dorinței, în sentimentele tale; nu permiteți umbrelor să vă împiedice prezența AY AM să vă ofere puterile care îi aparțin, pentru a vă elibera națiunea și pentru a vă ridica aproapele în gloria Libertății!
Vă mulțumesc tuturor, precum și lui A., pentru apelurile dvs. în favoarea nou-născuților. Cât de recunoscător îți sunt pentru acest apel! Și știți ceea ce atragi din sfera interioară? Recunoștința prezenței puternice AYAM și a corpului mental superior al fiecăruia dintre aceste fluxuri de viață, un Ocean de recunoștință, iubire și lumină care să vă binecuvânteze, deoarece nu puteți binecuvânta acești nou-născuți, fără ca una mare recunoaștere și dragoste lui AYAM puternice Prezenței și corpului mental superior să vină la tine. Toți Maeștrii Ascensionați vă sunt infinit recunoscători pentru că doriți să purificați condițiile vieții pe Pământ, astfel încât aceste cursuri de viață să poată câștiga Victoria Înălțării lor, Realizarea lor și fiecare dintre aceste ființe își va exprima Iubirea și Recunoștința față de tu când vor te întâlni!
Este cu adevărat un act de mare milă față de viață, să facem acest apel, astfel încât să se acorde mai multă asistență nou-născuților, pentru că avem oceane de asistență de oferit! Dragii mei, nu există limite pentru Asistența pe care o Ființă Ascendată o poate da în Infinitatea Creației, pentru a vă ajuta să fiți drepți în mod divin față de Viață. Din tot universul manifestat va veni răspunsul la chemările voastre, dacă sunteți drept în mod divin față de toată Viața, pentru că veți fi iubiți de toți și toți vor avea încredere în voi, dacă iubiți Viața suficient pentru a-i reda Justiția divină și a o păstra echilibru în tot ceea ce vi se încredințează.
Corurile Angelice îți sunt recunoscătoare atunci când numești Prezența lor. Îngerii vor veni la voi în nenumărate legiuni dacă îi invitați, dar nu se vor impune niciodată și nici nu vor trece printr-un zid de îndoială care formează ca un zid de oțel. Ei vor veni doar ca răspuns la dragostea ta care îi invită.
Copiii mei prețioși, umbrele sunt cele care îi fac pe oameni să se îndoiască și să se împiedice, și există mai multe umbre care aterizeaza peste sentimentele voastre decât vă dați seama!
Preia controlul și poruncește umbrelor să-și retragă ghearele din sentimentele tale. Cereți, cereți, ca Puritatea Flăcării Iubirii din Inima Prezenței voastre, să fie încărcată prin sentimentele voastre și să anihilați toate umbrele. Dar trebuie absolut să-ți apelezi Prezența în Acțiune și te va ajuta să schimbi rapid cele aspectele exterioare.
Te rog, nu păstra în tine nici cea mai mică senzație de nemulțumire, iritare, critică sau judecată față de cea mai mică bucată de Viață! Purificați-vă sentimentele de toate umbrele și veți fi „AY AM Maestră Prezență a Luminii”, iar eternitatea Dreptății Divine va fi a voastră, peste tot în univers.
Păstrați numai sentimente de îngăduință și iertare față de părinți, asociați sau relațiile din trecut. Toate resentimentele aruncă o umbră asupra sentimentelor tale și vreau să te ajut să scapi de energia din corpul tău emoțional, astfel încât să fii liber.
Dacă intelectul tău îți aduce înapoi amintirea unei perioade nefericite, îndepărtează-te de ea ca dintr-o miasmă otrăvită; intrați în Oceanul de Lumină al prezenței voastre și închideți ușile de lumină în spatele vostru.
Vreau să vă eliberez pe toți, într-un scop mai mare decât cel al libertății voastre individuale! Simțiți marele calm radiant din cameră? „AY AM” Vreau să experimentați Marea Liniște interioară, fericirea profundă, pașnică, care vă va inunda atunci când veți putea să vă atrageți atenția și să o păstrați în prezența voastră spunându-I cu dragoste profundă: ” De acum încolo nu va mai exista nedreptate în mine față de Tine! Fă-mi un Soare și lasă Lumina Ta să strălucească atât de intens încât toate umbrele să dispară pentru totdeauna din calea mea. Pune-ti substanța de lumina stralucitoare pe mine, și să-l vadă omenirea cu vedere fizică. Lasă-mă să răspândesc doar Lumina Divină și Justiția pentru toți.” 
Vă mulțumim pentru decretele pe care le dați pentru regiunea dvs. și, dacă unii dintre voi sunt suficient de hotărâți pentru a cere ca regiunea să fie curățată complet, și dacă continuați să cereți declanșarea acțiunii legii coslice, puteți transforma această regiune într-un Paradis de Lumina!
Toate ușile vă sunt deschise și toate puterile de lumină ale Universului vă stau la dispoziție, atunci când motivul dvs. de acțiune este purificarea armonioasă și permanentă a Pământului. „Umbrele merg și umbrele vin, dar Lumina continuă și continuă”.
Permiteți Justiției Mele divine să vă pătrundă Ființa și împrejurimile, apoi curge în valuri neîntrerupte pe lumea exterioară. A trebuit să aștept atât de mult! Când oamenii au început să folosească o formă legată la ochi pentru a mă reprezenta, au acceptat în mod intenționat o sugestie din partea forțelor nefericite ale întunericului, având tendința de a elimina în umanitate Puterea de a vizualiza echilibrul perfect. Acum m-am întors să vă spun adevărul. Nu am fost niciodată legat la ochi, nici în trecut, nici acum. Fie ca oamenii să fie legați la ochi, vă acord, și vă spun: „Prin puterea zidului meu magic de iubire și lumină, voi îndepărta acest bandou de la ochi lor, și voi consuma discordia pe care au impus-o Vieții, și vor vedea prezența lor glorioasă AYAM față în față! „
Le va plăcea să redea Justiție Divină la Vieții din nou, pentru AY AM, sunt aici pentru a răscumpăra substanța Pământului, și Eu încep acțiunea mea asupra corpurilor emoționale ale umanității.
Că Marea Dispensație să fie acordată, care va permite anumitor Puteri de Iubire și Lumină să intre prin Vedere fizică în corpul dorinței oamenilor, iar că Muzica AY AM a Sferelor să purifice sentimentele, determinând omenirea să vadă așa cum vede Dumnezeu.
În domeniul Său domnește marele calm al Puterii irevocabile, nimic nu deranjează vreodată Majestica Fericire care domnește acolo. Locuiesc într-un echilibrul perfect. Calea mea este Lumina și Lumina este armura Puterii mele. Fie ca Iubirea inimii Mele să vă inunde sentimentele și să vă facă să doriți atât de intens să redați Justiția Divină Prezenței voastre puternice AY AM, Maeștrilor Ascenși și la tot ceea ce este Lumină, încât niciodată să nu visați să priviți înapoi sau să vedeți umbre.
Intră în Lumină, ia Mâna Mea și Iubirea Mea te va pătrunde. Dreptatea divină îți va fi dată de toți și vei fi liber ca Aerul! Amintiți-vă că este obligația voastră să oferiți Justiție divină Prezenței voastre puternice AY AM, Maeștrilor Ascenși și la tot ceea ce este Lumina în viață.
Cea mai ușoară cale și care dă rezultate permanente este utilizarea muzicii AY AM din sfere, pentru că Frumusețea sunetului este o energie armonioasă care intră și trece prin tine fără rezistență. Există o bătălie când cânți? Acordurile dulci Melodiei ale Stelei Iubirii provoacă o luptă în calea lor? Umbrele din sentimentele tale oferă rezistență? Nu! Iubiți această muzică Stelei Iubirii, vă iubește și Justiția Divină se realizează fără efort când Lumina AYAM Muzicei curge prin sentimentele voastre.Vedeți, Prețioșii mei copii, este prin Puterea Luminii și a Sunetului, combinate armonios, că toate aspectele lumii fizice vor fi schimbate!

Nicio schimbare nu este permanentă dacă nu este produsă de Puterea Luminii. Muzica Frumoasă AY AM a Sferelor este Lumină și trebuie să aducă transformări permanente și Justiția divină va fi în cele din urmă returnată întregii Vieți, pretutindeni. Doar umbrele s-au interpus între voi și Binele care vi se datorează. Aici și acum întoarce-ți spatele la umbre, înfruntă Prezența ta și Maeștrii Ascenși, care sunt Lumina. Chemați Lumina în fluxuri nelimitate pentru a vă inunda cu Dreptatea ei divină, deveniți iubirea inimii Mele și veți experimenta Minuni.
Fie ca Îngerii Dreptății Divine să vă ajute să înțelegeți, și să deveni tovarășii și ocrotitorii voastre fideli, să vă ajute să răspândiți Dreptatea Divină și să stabiliți Perfecțiunea Divină peste tot.
Dacă ai putea realiza ce înseamnă asta pentru Forțele Elementale! Aceste Ființe vor deveni colaboratorii voștri voluntarii și iubitândi. Ei te vor umple cu Cadouri și Binecuvântări despre care nici măcar nu știi că există; pentru că există activități minunate în natură care au fost păstrate pure și păstrate din contaminarea discordiei umane.
Mi-am stabilit Garda Invincibilă asupra acestor Ființe Naturale și, sau generațiile viitoare vor folosi toate substanțele pământești în mod constructiv, sau ei vor face fără, pentru că toate substanțele vor fugi de ele, și omenirea vor rămâne nevoiută până va învăța utilizarea constructivă a oricărei substanțe.
Ființele din Forțele Elementelor și Puterile Naturii adoră să slujească oamenilor atunci când sunt învăluite de ei în Armonie, Lumină și Binecuvântări. Ele Sunt gata să dea donații neprețuite. De asemenea, dacă doriți să vă asigurați colaborarea care vă poate veni din aceste moduri puternice de Binecuvântare de către Puterile Naturii, chemați cu toată puterea toate Puterile Luminii și ale Iubirii, pentru a umple aceste Ființe de Iubire și a scăpa lor de impuritatea umbrelor pe care le-a impus-o omenirea. Îți vor simți Iubirea și îți vor oferi Comorile lor. Ei vă vor fi prieteni și ocrotitori ai Luminii și vă vor ajuta să stabiliți Dreptatea divină prin Lumină.

Bunurile mele iubite! Nu ai vrea să-ți binecuvântezi gâtul și vocile? Vă voi ajuta. Lasă Flacăra Iubirii Inimii tale să pătrundă în corpurile tale și să binecuvânteze fiecare particulă de Substanță din ea. Mă alătur lui Bien Aimé Saint-Germain care v-a spus: „Nu există echivalent pentru Bunătate și pentru Flacăra Violetă!” Eu Adăug că nu este nimic mai puternic decât Puterea Binecuvântării. Dacă fiecare dintre cuvintele tale fusese drept în mod divin, ar fi fost o binecuvântare pentru toată Viața.
Dați porunca ca, de acum înainte, fiecare particulă de energie care radiază din voi să fie încărcată cu atât de multă Iubire încât să redea Justiția divină Prezenței AY AM a întregii Vieți, pretutindeni!
Preaiubitilor mei, fiți dispensatori ai Luminii și ai Dreptății divine, dați, dați, dați prin Flacăra Iubirii Inimii, Capului și Mâinilor prezenței voastre un Ocean de Binecuvântări către toată Viața, pentru a o elibera, peste tot!
Luați-vă Sabia cu Flacără Albastră și rupeți Substanța descalificată care întemnițează ființele din jurul vostru, apoi înlocuiți-o cu Substanța Luminii și Perfecțiunea Maeștrilor Ascenși în acțiune permanentă și în continuă expansiune!

Uneori trebuie să te îndepărtezi de umbre și să te scufunzi în Lumină, chiar și prețiosul tău Saint-Germain (și ceilalți Maeștri Ascenși) se retrage adânc în Inima Marii Liniști, acumulează Puterea și trasează planul pentru următorul val de manifestare., înainte de a reapărea în lumea exterioară. El a practicat acest lucru în Evul Mediu și, de asemenea, după serviciul său în Europa în timpul Revoluției Franceze.
Faceți același lucru cu Prezența voastră Mighty AY AM, pășiți în Lumina și Tăcerea Sa, nu doar cu 5 minute înainte de a adormi după oboseala zilei, sau câteva momente la trezire, dar îndepărtați-vă puțin la fiecare oră de tot haos a lumii exterioare. Ridică-ți brațele spre Prezența ta, ca un copil față de mama lui, oferă-te ca o ceașcă de lumină și inundă-ți împrejurimile cu Iubirea inimii tale, oceanele Binecuvântărilor să iasă din tine cu porunca de a garanta Dreptatea Divină peste tot, precum și pacea, armonia și abundența tuturor lucrurilor bune. Porunca pentru abundența perfectă te va transforma într-un Soare Etern, răspândind Justiția Divină spre Viață, a cărei Puterea eliberatoare se va manifesta într-un Ocean din ce în ce mai mare.
În ceea ce privește stabilirea Justiției Divine în guvernul tău și în anumite activități umane, apelează la Sabia mea de Flacără Albastră de Zece Mii Sori pentru a sparge tot ceea ce este descalificat pentru că, din punct de vedere cosmic, există acumulări de substanță și energie descalificate în anumite puncte de pe Pământ; acestea vor fi tratate de Sabia Mea Flacără Albastră și, atunci când Pământul va fi suficient de purificat, Serviciul Meu va fi să stabilesc un mare Focus al Puterii a cărui Radiație va impune Dreptatea divină peste tot!
Mai rămân multe de purificat de Fulger de Flacara albastra, Flacăra violetă și Sabia flăcării albastre; pentru tine sper că va trebui să folosesc doar Zidul Meu Puterii Magice în viitor.
„AY AM” Proiectez Bijuteria Flăcării Iubirii Inimii Mele în corpul vostru de dorință pentru a vă face să simțiți Iubirea Mea și ca Dreptatea divină să fie redată Prezenței voastre și întregii Vieți.
Sunteți bijuterii în diadema Pământului, dar există bijuterii individuale de lumină ce puteți folisi, pentru a păstra în sentimentele voastre Dragostea Mea care va consuma umbrele înainte ca acestea să se apropie!
Fie ca dragostea Mea pentru națiunea ta, pe care vreau să o răspândesc prin tine, să nu mai întâmpine niciun obstacol și să curgă ca un ocean de putere, echilibrând totul! Fie ca toate umbrele să fie risipite din calea ta!
Deveniți Drăguții Mei Copii ai Dreptății divine purtând Flacăra Sa peste tot, purificând sentimentele oamenilor astfel încât să fie drepți față de Viață și ca Viața să-i facă să se bucure de Dreptatea divină.
Marea Autoritate cu care Viața m-a investit îți va fi oferită la un moment dat pe Calea, dar trebuie mai întâi să redai continuu Justiția divină Prezenței tale Puternice AY AM, permițându-I să te transforme într-o Cupă a Luminii Sale, care anihilează toate umbre pe calea ta și te transformă într-o binecuvântare permanentă pentru toată viața.
Atunci Viața te va investi, prin Lumina Sa, cu Puterea de a manifesta Dreptatea divină și Libertatea divină, peste tot! 
La revedere, te iubesc, te binecuvântăm și îți mulțumesc.
           Zeița Dreptății.
 Libertate – Fraternitate – Justiție(Motto-ul viitoare a Franței)

Apeluri și decrete ale zeiței dreptății.
DESCHIDERE.
În numele și prin autoritatea de Preaiubita Mea Puternica AYAM Prezența și Maeștrii Ascenși!AY AM – Eu Ordonez dezintegrarea hoardelor de întuneric (x3), AY AM – Eu Ordonez dezintegrarea hoardelor răului (x3), AY AM – Eu Ordonez dezintegrarea hoardelor de sacrilegiu (x3), AY AM – Eu Ordonez dezintegrarea hoardelor de suferință (x3).Spuneți fiecare dintre propoziții cu: Ô Mighty AY AM (x3) – de Mâna Divină (x3) – de Marea Poruncă Divină (x3) – de Legiunile Fulgerului Albastru al lui Hristos Cosmic și Vocea lui Dumnezeu (x3) ) – cât mai repede posibil (x3) – de toată Dragostea Miraculoasă a Mamei Cosmice (x3). 
1.aAY AM – Eu Sunt vocea prezențeicare acționează în noi toți,care ne înalță pe toți …
1.bAY AM – Eu Sunt vocea prezenței care acționează în poporul român … în popoarele europene … în umanitate … 
2. Legiuni ale Fulgerului Albastru al lui Hristos Cosmic! face ca Vocea lui Dumnezeu să răsune în națiunea română (x10 sau 30 sau …) – în națiunile europene (idem) – în umanitate (idem).
3.aAY AM – Eu Sunt Victoria Cosmică și Soarele Zeiței Dreptății care acționează în noi toți …
3.bAY AM – Eu Sunt victoria cosmică și zidul magic al zeiței dreptății care acționează prin noi toți …
3.cAY AM – Eu Sunt victoria cosmică și sabia al flacără albastră a zeiței justiției care acționează prin noi toți … 
RECUNOAȘTERE: Zeița iubită a dreptății și Legiunile fulgerului albastru al lui Hristos cosmic!te iubim, îți mulțumim și te binecuvântăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *