PELLEUR

  

Discursul iubitului PELLEUR.

  Iubitii de lumină,
  Noi din interiorul Pământului Cooperăm cu Marea Lumină Cosmică de pe suprafața ei pentru cea mai mare Perfecțiune posibilă pentru Pământ.
Dacă vă acordați atenția asupra acestei activități de cooperare a tuturor forțelor vieții, veți înțelege că cea mai gigantică activitate a Forțelor de lumină emise încă din a doua epocă de aur, când o Perfecțiune foarte, foarte mare, a domnit peste tot, este în prezent concentrată pe Pământ.
Oamenii s-au îndepărtat de mult de Lumină și de prezența lor AY AM și trebuie să se întoarcă voluntar.
Cu asistența uriașă care se dă, ceea ce ar fi fost nevoie de secole se poate realiza în câțiva ani. Trebuie să înțelegeți că în viața dvs. individuală, precum și în Viața Pământului și a Națiunilor, Lumina Prezenței și extinderea sa mai mare, numită Lumina cosmică, intră în acțiune în experiența voastră externă.
Elicele unui avion sau un ventilator vă permit să obțineți o imagine și o explicație destul de logică a acțiunii forțelor interne. Când elicele se rotesc cu o anumită viteză, intensificați nu numai acțiunea, ci și invizibilitatea. Când viteza le face invizibile pentru tine, ești totuși conștient de efectul și activitatea lor. În activitatea care funcționează în prezent, nu veți vedea întotdeauna puterea care funcționează, dar veți vedea efectul exterior al manifestării sale.
Îți îndemn pe toți, în special pe cei care sunt intens concentrați, să nu îți concentrezi atenția asupra unui eveniment special. Persistați în cererea dvs. și lăsați Înțelepciunea Prezenței să direcționeze Manifestarea.
Spun asta pentru că unii studenți au o dorință intensă de a vedea Maeștrii Ascensiți sau o manifestare excepțională, ceea ce în sine nu este rău. Dezavantajul este că este o împărțire a atenției tale.
Lasă Înțelepciunea Prezenței să producă Manifestările în timpul Său. Tu, o Ființă înzestrată cu liber arbitru, ai atras în jurul tău limitările pe care le întâmpini acum. Este absolut esențial pentru toată lumea să concentreze atenția asupra Prezenței, care va dizolva și va consuma orice creație discordantă sau orice altceva care nu este Perfecțiune. Nu ar fi înțelept să eliberezi anumite Forțe (care vor fi) înainte ca toate creațiile imperfecte să fie eliminate. După venirea Maeștrilor Ascendenți va avea loc. O, sunt atât de dornici să vină; dar decizia aparține Înțelepciunii lor. Ei nu doresc să compromită Marea Realizare care este în vedere, pentru a satisface chiar și studenții foarte dornici.
Deci, aveți răbdare cu dorințele personale și permiteți ca Marea Activitate să fie concentrată mai întâi pe Protecția și binecuvântarea Pământului, deoarece este cea mai urgentă nevoie.
Amintiți-vă că acest este discordie pe suprafața Pământului care ne-a condus înapoi în interiorul său. În epoci trecute, Ne Am fost o parte a umanității pe suprafața Pământului, dar am fost conduși înapoi prin invadarea hoardelor pe care nu am vrut să le distrugem; Prin urmare, ne-am retras dincolo de îndemâna lor.
În civilizația noastră În interiorul Pământului, nu există discordie, deoarece din copilărie Ființele noastre învață să păstreze Armonia. Dacă fluxul de viață al individului conține o discordie care a fost generată pe Pământ, examinăm acest flux de viață și cu permisiunea individului, dizolvăm și consumăm tot ceea ce este nedorit.
Iubiți, există atât de multe lucruri minunate pe care oamenii le pot învăța și toate acestea le vor aduce o mare bucurie. Cu toate acestea, nimic nu este mai necesar decât păstrarea atenției individuale asupra Prezenței puternice AY AM; Atunci Puterea lui se poate răspândi pentru a face ceea ce este necesar acum. Mai târziu, veți învăța să părăsiți liber și să intrați în corp la fel de ușor ca să mergeți dintr-o cameră în alta. Leto a dat acest serviciu lui Rex, Bob, Nada și Perle (a se vedea „Prezența magică” de Godfré Ray King).
Deoarece ființele umane nu au înțeles aceste puteri interioare, care sunt naturale și singuri reale, consideră aceste activități extraordinare. Experiența externă a umanității nu este decât o existență fictivă; nu este Real.
Dacă îți păstrezi atenția asupra Prezenței tale și cu o hotărâre mare și fermă și persistă în apelarea Puterii sale în acțiune, atunci toată acumularea umană va fi rapid dizolvată și tot ceea ce este nedorit va dispărea. Atunci când Puterea Prezenței se va răspândi, individul va fi ridicat și va putea să plece și să se întoarcă natural în corpul său. Atunci ești liber.
Toate aceste puteri sunt naturale. Vă rugăm să fiți convins. Te va ajuta foarte mult să le folosești. Ori de câte ori există ceva despre care încă nu au auzit, oamenii pun o barieră și spun sau simt: „Nu cred asta!”. Acest lucru creează multe dificultăți pentru ei. Cine face acest lucru, închide imediat ușa înainte de informații suplimentare despre acest subiect, în momentul.
Adesea uman închida ușa asupra lucrurilor care sunt o activitate naturală a propriei sai ființe, dezvăluindu pe lui înșine. Vă spun, în Europa există mii de ființe a căror lumină este grozavă și care au fost inițiate în cursul alte încorporații. Este posibil ca după o experiență tragică, într-o altă încorporare, să se abată de la această Lumină. Această experiență încă îi influențează și este motivul care face ca aceste ființe să se îndoiască atât de tragic. Ei nu cunosc cauza acestei îndoieli care îi face să spună: „Dovedește-mi-o”. Bine! ai putea pune aceste fiinte care se îndoiesc, acești Toma în fața unei Ființe Ascensionat și 2 ore nu ar fi trecut că vor jura că sunt hipnotizați și că nu este adevărat. Nu este adevărata ființă care ar face acest lucru, ci este acumularea de secole trecute de îndoială și frică. Tocmai pentru că se tem de ceva, se îndoiesc.
Acum, prin atenția păstrată asupra Prezenței, toate aceste calificările umane sunt îndepărtate de existență. Tu care scapi de toate aceste lucruri ești privilegiat. Dacă nu faceți apeluri serioase Prezenței voastre AY AM – Eu Sunt, și rămâneți fideli acesteia, veți fi afectat de îndoielile, temerile și situațiile umanității din jur și dacă permiteți ca acest lucru să vă priveze de victoria voastra, sunteți singur responsabil.
Cu mare bucurie încercăm să vă ajutăm. Cum aș dori să vă arăt în jurul Zonei noastre; arată-ți acest mare focus de lumină scânteietoare; tăcerea și pacea Lui și lumina moale albă care strălucește acolo zi și noapte. Aici totul este calm și pace; ferit de orice agitație și de chinul suprafeței Pământului.
Amintiți-vă că putem oferi un serviciu minunat Pământului, deoarece din interiorul său putem elibera o radiație care ajută enorm la dizolvarea și consumarea lumii astrale sau psihice. Mulți dintre voi cunosc acum Astrea, o Mare Ființă care efectuează un serviciu extraordinar pe suprafața Pământului. Nu numai că El dizolvă și consumă toate calificările și condițiile care constituie lumea astrală și psihică, care este aproape de suprafața pământului, dar consumă aceleași calificări și condiții pentru ființele care fac apeluri sincere și intense către ea, astfel încât să poată face asta. Astrea, Oromasis și Arhanghelul Mihail oferă un serviciu Pământului pentru care într-o bună zi veți înțelege toata importanța.
Bucură-te, iubiți, pentru tot ceea ce se realizează. Doar cei Mari Fiinte știu exact ce se face. Cât despre tine, bucură-te și nu fi tulburat de aparițiile lumii exterioare. Chiar nu are puterea de a afecta pe cel care spune și susține că aceste aparențe nu au nicio putere. Spune: „Cunoscând Prezența mea puternică AY AM, Eu știu că nu ai putere!”
Nu este suficient să spui asta fizic, dar când vorbești în Numele Prezenței AY AM, dacă spui: „Nu ai putere!” Aceste aparențe, în ceea ce privește viața ta individuală, pierd imediat toată puterea. Încercați să simți asta, întotdeauna!
Cred că poate este bine să vă atrag atenția asupra privilegiului pe care îl aveți de a atrage mai multă energie în orele de odihnă. Dacă ocupațiile zilnice nu vă lasă multe ore de somn, făcând apelul conștient la Prezența voastră puternică AY AM, puteți în două ore să aveți aceeași odihnă și energie ca în opt ore. Prezenta vă va acorda această binecuvântare, deoarece vă răspunde la toate apelurile.
Deci, aveți grijă dimineața când vă treziți. Prin obiceiul vechi, nu permiteți atenția voastră să fie fixată imediat asupra afacerilor din lumea exterioară. Formați obiceiul de a direcționa atenția direct asupra Prezenței puternice AY AM și cereți-L să vă încarce lumea emoțională cu Direcția, Înțelepciunea, Energia, Armonia și Perfecțiunea pentru activitățile zilei. Vei fi apoi stabilizat.
Dragii mei, toate acestea sunt ușor de făcut, dar trebuie făcute în mod conștient. V-ați abatut în mod conștient de Prezență și trebuie să vă întoarceți la El și să faceți toate lucrurile în mod conștient. Acest lucru este esențial deoarece Prezența nu acționează independent de apelul dvs.
Este bine să adaug: când ați continuat să apelați cu mare hotărâre, Prezența voastră puternică AY AM în acțiune, ați constituit o forță-vie a puterii Prezenței voastre pe care ați pus-o în acțiune în lumea exterioară; atunci veți constata că multe lucruri se vor face ca și prin acțiuni involuntare; înseamnă că apelurile tale conștiente la Prezență au format o forță-vie.
Deși aceste lucruri exprimate verbal par foarte simple, ele au totuși o Putere de nedescris. Iubiți mei, dacă înțelegeți și aplicați aceste legi, fiecare pas făcut este final, puternic și permanent. Fiecare apel este răspuns. Să presupunem că începeți cu un apel special pentru un anumit scop și efectuați acest apel de trei ori pe zi în mod regulat; cu fiecare apel ați făcut un pas mai aproape de ceea ce trebuie îndeplinit. Acest lucru este real și este permanent. Orice este făcut prin chemarea la prezența puternică AY AM devine un lucru permanent; fiecare centimetru de teren câștigat rămâne dobândit; nu te vei întoarce niciodată.
Aceasta este, pentru ființele umane, o activitate complet diferită de cea realizată în conformitate cu vechea perspectivă metafizică, deoarece prin puterea mentală, respingi ceva, dar nu înseamnă că este consumată pentru totdeauna. Ai putea fi liber sau ea putea să se întoarcă. Dimpotrivă, cu îndeplinirea al Prezenței tale puternice AY AM – Eu Sunt, lucrul este consumat pentru totdeauna în ceea ce privește încorporarea sau realizarea ta. Lucrul este consumat și în atmosfera Pământului.
Bucuraţi-vă să poți înfrunta orice apariție din lumea exterioară și spune: „Nu ai puterea de a limita sau afecta umanitatea!” Când simțiți puterea Decretului dvs. vă oferiți Serviciul necesar. Amintiți-vă că pentru voi, care primiți radiația noastră, aceasta devine din ce în ce mai naturală, dar pentru cei care sunt departe de această radiație, nici măcar nu au o idee despre ce înseamnă aceasta. Cât au nevoie de Asistența noastră! Nu vă descurajați sau confundați dacă ființele simțitoare nu acceptă această instrucțiune. Nu insistați, ci chemați Prezența puternica AY AM în acțiune, astfel încât, cu puterea ei deplină, să preia comanda acestei minți și a corpului și ea să își producă Perfecțiunea acolo și să o țină Suveranitatea ei acolo.
Un astfel de recurs va oferi un serviciu foarte mare. Omul nu poate guverna aceste lucruri, dar Prezența puternică AY AM, chemată în acțiune va face întotdeauna acest lucru. Pentru unele persoane, uneori este nevoie doar de un apel brusc și dinamic pentru a le elibera. Nu este întotdeauna cazul. Oricum nu poți ști exact ce dorește să facă o Prezență pentru cineva, dacă o numești în acțiune. De aceea vă atrag atenția asupra acestui punct. Chiar dacă eul exterior refuză să accepte momentan, nu se poate ști ce vrea să facă o Prezență. Apelul tău intens și dinamic deschide ușa și poate în curând este ca acest individ să fie complet eliberat și să accepte Instrucțiunea și Lumina prezenței puternice AY AM.
Mă bucur să văd că este posibil să vă păstrați un calm deosebit. Știți cum se produce această tăcere? Provine din calmarea corpului și lumii tale emoționale; începi să obții controlul și maestrie asupra lumii tale emoționale, este aceea care devine neliniștită și te tulbură. Pune-i comanda ta fermă și de fiecare dată când începe să rătăcească, spune: „Aici, rămâi nemișcat!” Rapid veți câștiga o astfel de măiestrie, încât nu veți mai avea dificultăți. Veți putea, dacă doriți, să stați ore întregi fără a mișca un mușchi: Este controlul structurii atomice care a rătăcit în toate direcțiile. Nu este ciudat că oamenii sunt atât de controlat de sentimentele lumii exterioare, în timp ce Marea Calmitate a Mării Eternului face ca fiecare Inimă să bată?
Doar în marii munți, lumea exterioară găsește o expresie naturală a Marii Tăceri. Acolo putem sta și simți liniștea Absolută și dacă vorbim, ecoul returnează sunetul Vocii.
Simțiți-vă învăluit de Marea Tăcere cu care Paznicul ve invaluie; lasă-L să penetreze structura ta atomică, forma ta și să calmeze orice vibrație. Apoi, prin puterea voastra de calificarea, cereți Prezenței voastre puternice AY AM – Eu Sunt să o mențină pentru totdeauna. Deci, oricând, când doriți să intrați în această stare de tăcere, veți putea să o faceți.
Vă atrag atenția asupra acestui aspect. Când doriți să vă întoarceți la această stare de tăcere, o puteți face instantaneu, chiar și uneori, în timpul unei aparent grozave agitații. Acceptați acest lucru în plinătatea puterii sale și lăsați-l să acționeze pentru voi.
Sună greu? să spui formei umane: „Tu, făptură mizerabilă! Ai monopolizat atâtea merite, cu toate acestea nu ai putere de acțiune decât prin Prezența VIEȚII!”
Asta este adevarul. Această structură atomică este neputincioasă fără raza de lumină și energia care îi conferă viață și acțiune. În acest râu al vieții este toată inteligența, toată puterea, toată activitatea de realizare. Nu este limitat. Așadar, vedeți că nu numai eliberarea voastra de limitări poate fi obținută rapid, ci și Ascensiunea. Nimic din afară nu se poate opune. Acest râu al vieții vă oferă acest serviciu. El este Atot Înțelepciune și Atotputernică.
De ce nu faceti Înălțarea?
Încercați să simțiți cât de practice sunt toate aceste lucruri minunate, inclusiv Înălțarea. Înălțarea este scopul vieții voastre fizice, a întregii Vieți. Natur, te ridici, la nesfârșit într-o magnifică Extindere a activității.
Poate că vei folosi Puterile atât de grozav, încât pare incredibil, mai devreme decât crezi; dar nu este nimic imposibil cu Puterea Prezenței voastre puternice AY AM – Eu Sunt, chemată în acțiune. Încercați să o simțiți. Lasă-L să-și desfășoare toată puterea. Fie ca lua Suveranitatea Lui și ca Slava Sa să vă inunde, și totul în lumea voștra!
Cei Mari Fiinte mă încredințează să vă transmit iubirea și binecuvântările lor. Vă învăluim în Prezența noastră eternă a perfecțiunii și activității. Toate apelurile voastre sunt intensificate, așa că dați cu mai multă bucurie și intensitate apelul vostru: „Nenumăratele legiuni de foc sacrat măturează fața Pământului și toată obscuritatea umană dispare pentru totdeauna!”. Acest apel este un apel cu bușin care se ridică la cele mai înalte Powers of Light. Este posibil să nu existe un apel mai necesar în acest moment. Pentru toată activitatea în și pe suprafața Pământului trebuie direcționată cu Înțelepciune și Inteligență.
În Regatul activității cosmice a luminii, Legiunile Luminii sunt: Marele Cor al Maeștrilor Ascensi, Marile Ființe Cosmice și Legiunile Luminii, toate la un loc. Aceasta înseamnă că Marea Inteligență și Înțelepciunea Universului au intrat în acțiune pentru a direcționa Marea Putere a Luminii spre Perfecțiunea Pământului.
Simțiți-o de fiecare dată când dați acest Apel și vizualizați aceste Mari Puteri care măturau Pământul de la Vest la Est. Observați că totul este schimbat. Anterior, ai fi vizualizat mătura venind dinspre est spre Occident. În prezent, Marile Legiuni reprimă toate fiarele în propria lor creație, din Munții Stâncoși și din Anzi către Est, până când acestea sunt dizolvate și anihilate.
Vă mulțumim !
Pelleur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *