PAZNIT TACUT

  

Discursul lui Paznic Tacut.

  Încercați să păstrați imaginea mentală a Prezenței dumneavoastră și atunci când spui, „Prezență puternică AY AM,” simte Prezența Luminoasă a Corpului tău Mental Superior interpenetrant carnea ta și răspândirea luminii sale în jurul tău. Îți poți imagina asta. Când invocați Marea Tăcere, simțe Prezența Electronică și Sferele Sale de culoare din jurul vostru.
  Prin pronunțarea Cuvintelor și Vizualizarea imaginii, veți putea rapid să desenați o Putere mai mare din propriul Curent al Vieții, să acționand în funcție de ordinele voastre conștiente, în Serviciul tau al Lumină.
Este prin vizualizarea Prezenței Luminoase a Corpului tău Mental Superior în forma ta carne pe care le va manifesta Tineret, Frumusete, Sanatate, Curaj și Iluminare în minte, aducând Ideile de Prezență puternică AYAM în dumneavoastră conștientia intelectuală pentru a vă controla viața cotidiană cu autoritate.
Dacă, în legătură cu această vizualizare, folosiți Puterea Magnetică a Soarelui Central Mare, așa cum fac Maeștrii Ascensionați, vă va fi ușor să atragi Imaginea Corpului vostru Mental Superior în corpul de carne. Nu fi surprins dacă vă vedeți Corpul Mental Superior, noaptea, dacă vă aduceți dimineața în conștiența voastră amintirea Frumuseții Sale, sau dacă vedeți Corpul Mental vostru Superior în față și vă zâmbește. Sa intamplat ca intr-un moment de inchinare intensa si dragoste acordata Prezentei Ayam sau lui Dumnezeu conform conceptiei trecutului, voalul a fost indepartat. Prezenţa sa manifestat, şi-a transformat aspectul exterior în câteva momente, şi fiinţa umană astfel transformată, a continuat să trăiască pe pământ până în momentul Înălţării.
Stai jos de cel puțin trei ori pe zi și stai liniștit; exprimă-ți dragostea pentru Prezența ta și roagă-l să coboare și să șteargă sinele exterior. Veți atrage astfel în voi Puterea Iubirii Noastre de la Mare Tăcere, și Puterea Noastră de Foc Sacru va risipi toate dificultățile externe. Mătură le, ele sunt irelevante.
Dacă ființele îți provoacă probleme, folosește-le pentru înaintarea ta spirituală și nu permite niciodată creării altora să îți provoace cea mai mică perturbare.
Copii prețioși ai Luminii, fiți complet indiferenți față de vina, critica și nedreptatea lumii, acest lucru nu vă privește. Trebuie să deveniți Focul Sacru care merge înaintea voastră, consumând tot ceea ce este uman înainte de a Se apropia.
Vizualizând Corpul Mental Superior și Activitățile Focului Sacru, veți avea Puterea Activităților Sale în utilizarea dvs. externă, dacă doriți să Le aplicați în mod conștient și constant.
Armonia în sentimentele tale este un dar atât de grozav de Dragoste de la Prezența ta, încât nu să trebuie să permiteți nimănui și nimic de pe planetă să te tulbure și să te priveze de această Binecuvântare și de această Putere.
Singura ta grijă trebuie să fie calificarea întregii energii vitale, pretutindeni, cu splendida Flamă a Iubirii Cosmice; această Flacăra va realiza totul armonios pentru tine. Ea va face minuni de tine. Pentru tine, Ea va atrage de la Marele Soare Central, tot ceea ce îți dorește inima, și Ea îți va permite să îndeplinești toate lucrurile, ca și prin minune.
Dragii mei, nu voi permite niciodată creației umane a altora să fure darul cel mai divin al Vieții, Armonia și Dragoste. Nu-i permite. Tu ești Stăpânul, fiecare dintre voi. Dacă se întâmplă ceva discordant sau se rostesc cuvinte de rea dispoziție, nu reacționați, ci pur și simplu măturați toate acestea ca praful. Ușa către Binecuvântările Magnifice ale Vieții vă este deschisă.
Când apar dificultăți în experiența ta, îndreaptă-ți atenția asupra noastră. Dacă te-ai putea izola rapid și veniți la noi și intrați în Marea Tăcere, chiar și pentru un minut. Lasă lumea asta pentru un minut și vino pe lumea noastră. Intrați în posesia a ceea ce vă așteaptă acolo pentru a vă servi în Viață ta.
Când vii la mine și la cei care slujesc cu mine în Marea Tăcere, te rog să-ți amintești Activitatea lui Cyclopea Puternice, prin Ochiul Viziunii Divine din Royal Titon.
Nu înțelegeți greșit cuvintele mele! Dar vizualizând un ochi mare, care se află în centrul creierului, Puterea Viziunii divine ar acționa consumând toată obstrucția dintre voi și Prezența voastră și veți veni să o vedeți în Raza Luminii care te conectează la Corpul tău Superior Mental.
Calmați-vă complet și simțiți cum Flăcarea Spontană a Inimii voastre crește și iese deasupra capului și uniți-vă direct în Inima Corpului vostru Mental Superior. În această stare de unire, permiteți-vă să fiți invadați de Iubirea Corpului vostru Mental Superior și să acceptați ceea ce această Iubire va aduce în conștiința voastră intelectuală. Flacăra Iubirii, care este Viața lui Dumnezeu, este singura Putere Iluminării în tot universul, dar este foarte rar folosită.
Dragii mei, folosiți-l!
Când sentimentele externe sunt atinse, sinele exterior refuză să iubească ceea ce a cauzat necazul, dar dacă atenția ta, ca un fulger, ar merge pe Flacăra Inimii tale spre Inima Prezenței tale, ai fi izolat de toate energia fizică care provoacă tulburarea și atenția ta ar fi distrasă de la asta; atunci Flacăra Prezenței Tale, întorcându-te la tine, te va inunda cu sentimentul de control al Prezenței tale, cu privire la întreaga situație.
Observă admirabila Activitate a Focului Sacru. În expansiunea sa, de la inima ta la Prezența ta, aduce instantaneu în tine și în jurul tău mai multă Iubire și Puteri divine. Dacă apelați Iubirea Focului Sacru într-un set de circumstanțe discordante, acesta se dizolvă și îl consumă pe toate și te izolează. Dacă voi transmutați înșiși într-o foc de foc a Iubirii Focului Sacru al Marii Tăceri, Pacea acestei Iubiri, în voi, va fi atât de intensă încât va pune presiune împotriva necazurilor lumii exterioare, ei vor fi respinși de la tine, în timp ce îți vei păstra propria Armonie, atunci Radiația Flăcării tale de Iubire le va dizolva, astfel încât ceilalți să nu mai fie deranjați.
Mai presus de toate, cea mai mare Dragoste, Recunoaștere și Atenție aparține Prezenței dvs. AY AM, și trebuie să vă meditați și să vă uniți cu Ea de mai multe ori pe zi.
Apoi, pentru a vă rezolva dificultățile, trebuie să intrați în rezervorul de energie care este Prezența voastră și să primiți acolo Puterea de a rezolva problema: este Ordinea divină pentru viață.
Tratând dificultățile zilnice în acest fel, Flacăra al Prezenței voastre are ocazia să se intensifice în vehiculul său fizic.
Când vine vorba de corectarea situațiilor unei ordini mondiale sau de o importanță generală, trebuie să rămânem izolați, să păstrăm pacea interioară și să apelăm în acțiune, Activității Sacrului Foc al Marii Tăceri. Prin efectul apelului tău, Flăcarea Inimii tale se va intensifica și te vei identifica cu Puterea Focului Sacru prin utilizarea Flăcării tale individualizate de dragoste.
Corpul Electronic și Corpul Mental Superior al fiecărui Curent de Viață au cel puțin 80% și uneori mai mult din energia lor în sferele interioare, doar 20% din această energie este centrată în sinele exterior.
Prin urmare, Activitatea noastră se desfășoară în principal în Sferele interioare din Lumea Focului Sacru, unde participăm la Activitățile creative ale Universului manifestat.
Prezența ta este o flacără a Inimii divine a Marelui Soare Central. Trebuie să atrageți Activitatea Sacrului de Foc în lumea exterioară și, făcând acest lucru, veți deveni o Cupă de Cristal spumantă. Flacăra de sus, al Prezentei ta și cea din Inimă se vor uni, luminând forma fizică. Este unirea acestor două Flăcări, care apar în corpul fizic, care constituie Realizarea, Măiestria și Eliberarea.
Devenind conștient de AY AM, intriti în Marea Tăcere, deoarece Prezența ta AY AM este o Ființă a Focului Sacru. Este prin simțirea, vorbirea, poruncind la aceastei Prezențe ca unică Prezență în Acțiune, că voi veți impune tăcere umanului, până când va fi dizolvată complet.
Apelați-L pe Iisus să vă dezvăluie Puterea Sa Cosmică a Focului Sacru al Marii Tăceri. Te va învăța multe și va acționa în jurul tău. El își va scoate Flacăra prin tine pentru a corecta situațiile în care trăiți și se vor întâmpla minuni.
Cereți Înțelegerea și Utilizarea deplină a Puterilor Miraculoase pe care le-a folosit Iisus atunci când era neînțeles să le explice lumii exterioare.
V-ați gândit vreodată să întrebați că Viața voastră de zi cu zi să devină câmpul de acțiune al Sacrului Foc al Marii Tăceri? Cereți ca această Flamă să vă inunde și să transmutați totul în propria Sa Perfecțiune. Simteți Activitatea Marii Tăceri ca o sferă de flăcări vii în jurul vostru; variind culoarea în funcție de dorințele tale. Apoi cereți acestei Flăcări să vă dezvăluie tot ceea ce este în Inima ei, oferindu-vă Măiestrie Marii Tăceri, în acțiune externă. Trăiește în contemplarea Iubirii Focului Sacru și vei avea toate manifestările pe care le dorești pentru binecuvântarea altora.
Știți afirmația: „Lumina lui Dumnezeu nu dă greș niciodată”.
Acum, spuneți: „Focul Sacru al Dragostei Divine nu reușește niciodată să se dizolve și să consume tot ceea ce nu este ca El”.
Folosește această Afirmație ca Sceptrul tău al Puterii, cea mai mare Bijuterie din Viața ta, și fii plin de Bucuria realizării victorioase și revelațiile al Măiestrie Focului Sacru. Toate Darurile Marii Tăceri vor curge în mâinile tale și folosul tău pentru a te binecuvânta.
Cereți ca sfera voastra de acțiune să fie Flacăra Vie a Marii Tăceri a Iubirii Inimii divine și a tuturor Darurilor pe care le conține. Vor fi ale voastre și Puterea Marii Tăceri va fi la comanda voastră.
Ai capacitatea de a intra în Tăcerea Mare, de a atinge Iubirea Sa nelimitată, și de a-i copleși pe cei din jurul tău. Deveniți dovada vie și dovada Perfecțiunii Vieții, pentru a da credință și curaj la aproape voastre, și pentru a-le ajuta să facă un efort conștient pentru a ajunge la Perfecțiune și pentru a se elibera.
Depinde de tine să manifeste o Perfecțiune mai mare și să-ți răspândești Beneficiile Sale asupra celor din jurul tău; vei fi ca un Magnet care va atrage ființele spre propria lor Perfecțiune.
Vino de trei ori pe zi, timp de zece minute, în Marea Tăcere și dă-mi dragostea și atenția ta, fără împărtășire. Uită totul despre sinele exterior. Eu Sunt aici pentru a vă întâmpina și dacă doriți să-mi credeți pe cuvânt, vă voi dovedi că vă Eu Pot atinge dorințele.
Contemplați frecvent ceea ce tocmai v-am spus și veți deveni manifestarea acestuia. Puteți fi apoi de mai mare ajutor pentru iubitul nostru Saint-Germain, care merită toată Dragostea și Recunoștința voastră.
Dacă v-ați putea da seama că aveți toată autoritatea de a comanda Corpului vostru Superior Mental să intre în Marea Tăcere, să aduceți de acolo manifestări absolut noi și să le oferiți lui Saint Germain, nu ați înceta să mai faceți apeluri în această direcție la Prezența voastră puternică AY AM.
Corpul tău Mental Superior ar spune atunci: „Te cunosc, Eu Sunt sigur că o voi reuși să-ți îndeplinesc dorința”.
Armonia și Puterea sunt marele, în tine și în jurul tău.
Părăsește aceste trupuri și vino în această noapte la Inima Marii Tăceri, Inima Focului Sacru al Iubirii divine. Faceți cunoștință cu Prezența dvs. față în față și consultați-o. Lasă-ți Prezența să se răspândi prin tine de la oră la oră, în maximul Puterii sale, și cere să readucă amintiri complete în conștiința ta intelectuală. Vei constata că Prezența ta este un sfat înțelept, un prieten iubitor, un părinte divin care îți va îndeplini toate dorințele.
Eu Aștept bucuria vizitei voastre și ocazia de a vă umple de Darurile Focului Sacru, de a vă îmbrăca cu Iubirea Mea, pentru a putea răspândi Flăcările Iubirii mele și a voastră pe planetă.
Puterile Naturii vă vor veni în ajutor, Corurile Îngerice vă vor ține companie, iar Legiunile focului sacru vă vor ajuta în extinderea Victoriei Cosmice a Focului Sacru peste tot în această lume.
Paznic Tacut.
Decrete ale Preaiubitului Paznic Tăcut
și alte ființe cosmice.
Reamintire:
Încercați să păstrați imaginea mentală a Prezenței dumneavoastră și atunci când spui, „Prezență puternică AY AM,” simte Prezență Luminoasă a Corpului tău Mental Superior interpenetrant carnea ta și răspândirea luminii sale în jurul tău. Si când invocați Marea Tăcere, simte Prezența Electronică și Sferele Sale de culoare din jurul vostru.
1. AY AM – Eu Cer, Poruncesc, că Discriminarea Divină a Octavei Maeștrilor Ascensi să coboare în Europa și în Lume cu viteza Fulgerului, ca să corecteze și să anihileze orice situație vicioasă: cauza, efect, înregistrare și amintire, și că Ea poruncește ca forțele distructive să înceteze să existe în Univers, pentru totdeauna!
Puternic Paznic Tăcut! Pune puterea Marii Tăceri în Acțiune și forță toată creația umană, tot ce nu este a lui Dumnezeu, să înceteze să existe!
2. Prezență Puternică Iubită AY AM și Preaiubit Păznic Tăcut! impuneţi Tăcerea la toate ritmurile vibraționale din corpul meu cu Flăcarea Ta Miraculoasă a Iubirii și Tăcerii Cosmice, și obligaţi toate activitățile distructive și discordante să cedeze.
Intensificați în mine și în jurul meu Puterea Cosmică a Flăcării Tăcerii Cosmice, până la punctul de a impune Tăcerea asupra tuturor forței distructive, pentru totdeauna!
3. AY AM – Eu Sunt – înfășurat într-o Manta a Flăcării Tăcerii, a Puterii și a Suveranității Veșnice proprii Iubitului Paznic Tăcut! Fie ca Iubirea Sa Miraculoasă și Prezența Sa Vindecătoare să-mi ofere Pacea lor pentru totdeauna și să mă facă Puterea Victoriei lor Invincibile, oriunde locuiesc.
4. AY AM – Eu Sunt – Puterile Miraculoase ale Marii Tăceri, care cu siguranță îmi acordă Înălțarea mea în această încorporare, iar sentimentul meu de Iubire a Lor ajută pe alții să facă și Înălțarea, fără a trece prin schimbarea numită moartă.
AY AM – Eu Sunt Ascensiunea Miraculoasă a Marii Tăceri, fără să trec prin schimbarea numită moartă.
5. Iubita AY AM Prezență și puternic Paznic Tăcut!
Eu Poruncesc ca Presiunea și Puterea Iubirii Focului Sacru în Marea Tăcere Mare, care este Puritatea Eternă, să fie atrase în lumea fizică și să consume inarmonia, impuritatea și imperfecțiunea generată de omenirea de-a lungul secolelor.
6. AYAM – Eu Cer ca Îngerii Marii Tăceri să vină în mine și în jurul meu, ca să toarne Iubirea Inimii lor de mine, ca să impună Tăcerea pe oricărei greșeli, în atmosferă, oriunde în jurul meu.
În timp ce trupul meu se odihnește, noaptea, când Eu Intru în Inima Focului Sacru al Iubirii lui Dumnezeu în Marea Tăcere Mare, îmi voi vedea Prezența față în față. Ea mă va instrui cu privire la cea mai mare Putere pe care o poate răspândi din oră în oră prin mine, și rog să readuc amintirea clară a acestei întâlniri, în mintea exterioară, dimineața.
7. AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Autorității Miraculoase a Marii MariiTăceri!
AY AM – Eu Sunt – Focul Miraculos al Marii Marii Tăceri!
AY AM – Eu Sunt – Puterea Miraculoasă a Marii Marii Tăceri, iar cea mai intensă Activitate a Energiei Sale domnește în Suveranitatea Armonioasă.
AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Puterii Miraculoase a Marii Marii Tăceri, care perfectează totul fără rezistență!
AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Păcii Miraculoase a Inimii celui Mare Mare Tăcere în Acțiune.
AY AM – Eu Sunt – Tăcerea Miraculoasă a Legii Cosmice în lumea exterioară, și Focul Iubirii mele comandă Pacea peste tot!
8. Preaiubita Prezența puternica AY AM, Marele Cor al Maeștrilor Ascensionați, Marile Ființe Cosmice, Marele Cor al Îngerilor și Preaiubitul Păznic Tăcut!
Îmbracați-ma Victoria Invincibilă și Totală și Iluminare Marii Marii Tăceri. Ordonez Manifestarea Totală a acestei Activități prin mine, astfel încât să Eu Devin „UNUL” cu Ființele care guvernează Marea Mare Tăcere; astfel încât să Eu Devin Prezența Păcii Marii Tăceri și ca Iubirea și Binecuvântările Lor să elibereze omenirea pentru totdeauna de discordia milenară.
9. Sinele meu exterior este templul focului al Marii Mari Tacere și îi poruncesc să cunoască și să înțeleagă tot ce este în Marea Tăcere Mare!
Eu sunt legea cosmică a inimii miraculoase a marii mari tăceri și dragostea ei eternă ridică totul în perfecțiune pentru totdeauna!
Eu sunt Legea miraculoasă a marii mari tăceri, și templul meu de viață trage darurile nelimitate de mare mare tăcere pentru a elibera tot pentru totdeauna!
10. Ayam, eu sunt legea cosmică a miraculoasei armuri de mare mare tăcere, iar focul ei strălucitor luminează calea mea și interzice apropierea de orice ar putea să-mi tulbure pacea!
Eu sunt legea cosmică a miraculoasei activități instantanee a focului sacru al unei mari tăceri mărețe. Dragostea și puritatea lui dictează că toți vor fi inundați de darurile lor nelimitate!
Eu sunt legea cosmică a miraculoasei activități a dreptății divine invincibile a Marii Mari Tacere!
11. Eu Sunt – comanda ca sinele meu extern devine legea cosmică a activității miraculoase a mari mari tăceri, astfel încât atmosfera să devină pentru mine o mare oglindă universală în care voi vedea realitatea activității legii cosmice, și lumina va dezvălui și va lumina toate lucrurile prin adevărul mari mari tăceri!
12. Ayam Eu Sunt legea cosmică a puterilor miraculoase al mari-mari tăceri!
Ayam Eu Sunt iubirea nemuritoare și invincibilă și arzătoare al mari-mari tăceri, și eu ordonă ca puterea sa cosmică să pătrundă în octava fizică și să dizolve toată ura peste tot și pentru totdeauna!
13. În numele autorității prezenței puternice care Ayam Eu Sunt și având toate curenții de viață, în numele autorității Marelui Director Divin și în numele Paznic Tacut, eu întreb, eu comand să se impună această tăcere fiecare cuvânt, fiecărui sunet discordant care a pătruns vreodată în atmosfera pământului!
14. Iubita prezență puternică Ayam, și iubitul Paznic Tacut!
Umple atmosfera pământului cu autoritatea și cu forța voastră cosmică, astfel încât toate sunetele discordante sunt tăcute. Ordonez colaborarea din Ariès puternice, Himalaya puternice, Dumnezeul aerului și toate ființele care guvernează curentul de energie în elementul Air.
Mulțumesc, totul este îndeplinit!
15. Eu sunt tăcerea cosmică și puterea luminoasă a Paznic Tăcut care acționează …
Cassiopea.
Preaiubită Prezență puternică AY AM și Cassiopea puternică!
Eu Poruncesc Înțelepciunii Iluminatoare Inimii al Marii Marii Tăceri să îmi inunde Calea cu tot Iubirea ce Hristos Cosmic știe că voi avea nevoie pentru Împlinirea Planului divin, acum și pentru totdeauna!
Cosmos.
Preaiubită Prezență Puternică AY AM și Cosmos Puternic!
Eu Ordonez ca Tăcerea, Pacea, Dragostea și Perfecțiunea Marii Marii Tăceri să se manifeste în circumstanțe exterioare. Îmi poruncesc Prezența întregii Iubiri de la Marele Soare Central pentru a se răspândi prin mine și în jurul meu și a impune Pacea peste tot și pentru totdeauna.
Surya (Solar Cosmic Being care radiază o calitate similară cu cea a Lordului Maitreya.)
Preaiubita Prezența puternica AY AM, și Preaiubit puternic Surya!
Eu ordonez ca Puterea Flăcării Pacii Marii Marii Tăceri să se răspândească prin mine, și în anturajul meu. Ordonez ca tot ceea ce se află în Cercul meu Electronic să fie încărcat cu această Flamă și să dea Pacea oriunde AYAM – Eu Sunt.
Arcturus.
Preaiubită Prezență puternică AY AM și Arcturus puternic!
Eu ordon ca Flacăra Iertării Inimii Marii Marii Tăceri să se ivească și să controleze totul în jurul meu. Rânduiesc ca Flăcările Iubirii, Pacii și Iertării Marii Marii Tăceri să apară și să restabilească Echilibrul Perfect în mine și în afacerile mele. Eu Poruncesc Puterea celor șapte puternici Elohim din Inima Marii Tăceri pentru a prelua controlul asupra tuturor afacerilor lumei extern și pentru a menține Suveranitatea lor acolo pentru totdeauna.
Cha Ara.
Preaiubită Prezență puternică AY AM! Eu Sunt învăluit în Prezența Luminoasă și Bucuria Iubitului Cha Ara. Mantaua Iubirii Sale mă va înfășura și mă va proteja ca o Armură a Puterii. Armura Substanței Luminoasei a Marii Marii Tăceri devine foarte vizibilă și foarte practică imediat ce o vizualizez în jurul meu.
Recunoaștere: preaiubit Paznic Tacut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *