NADA

  

Iubita Nada, Discurs.

  Pentru cei care au citit cărțile iubitului nostru Godfré, „misterele dezvăluite” și „prezența magică”, nu va fi necesar să mă introducă.
  În timp în care am făcut ascensiune, nimic despre această posibilitate a fost cunoscut publicului în Occident. Chiar și iubita mea familie a insistat să mă creadă în mormânt, chiar dacă preaiubitul Saint-Germain m-a eliberată de ea. A fost o experiență minunată.
  Dragii mei, Înălțarea este atât de convenabilă!
  În timp ce corpul meu se afla acasă, și apoi în seif, m-am trezit liber și din acel trup, discutând cu Saint-Germain planurile pentru Înălțarea mea.
  Dacă reușești să accepți realitatea experienței mele, îmi va permite să ancorez în corpul tău emoțional convingerea acestei realități și caracterul practic al Înălțării. Toate ființele umane trebuie să realizeze o zi. Nu este o chestiune de alegere, deoarece Victoria eternă asupra condițiilor vieții pe pământ în cele din urmă vine prin ascensiune.
  În prezent, există o serie de persoane de pe pământ care ar putea face ascensiunea la finalul încorporării prezente. De ce credeți că Godfré a fost admis în Peștera simbolurilor și a participat la aceste activități Transcendentale?
  Este pentru a readuce înapoi la oameni sentimentul de această realitate.
  Iisus cel iubit a încercat să dea ideea cu 2000 de ani în urmă. Cine a înțeles sau a adăugat credința?
  Acum, vrei să adăugați credință la ceea ce am aduce înapoi la tine, și lăsați în sentimentul vostru radiația care însoțește cuvintele mele, în scopul de a realiza în mintea ta și în sentimentele tale serviciul său perfect?
  Crede-mă, dragii mei, apariția vârstei nu are nici un fel de importanță.
  Nu știi ce-ți poate îndeplini măreața prezență AY AM pentru tine. Nu o limita.
  Îmi amintesc m-am limitat să cred că am intrat în moarte. De-a lungul universului, nu există decese. Este adevărat că indivizii resping trupurile lor, dar este pentru a fi mai viu decât atunci când au fost blocate în.
  Acum, această mare binecuvântare pe care Saint-Germain a dat-o umanității dă, tuturor, convingerea deplină conștientă a propriilor lor abilități și capacitatea de a intra în statul de înălțare a maestrului veșnic liberi.
  Ca să-ți dau tărie și curaj, îți spun experiența mea. Când, pentru câteva clipe, mi-am pierdut conștiința al exterior, am devenit extrem de conștient în corpul meu mental superior, și este o stare de conștiință pe care nu o voi uita niciodată.
  Am avut impresia că a trecut foarte mult timp, între momentul în care mi-am pierdut conștiința lumii exterioare, și când am devenit pe deplin conștient în corpul meu mental superior, dar, de fapt, intervalul a fost doar câteva secunde. Atunci am reușit să fac ceea ce m-a rugat Saint-Germain să fac, să-i permit să-l ajute să-mi atingă ascensiunea.
  Saint-Germain nu a putut face această ascensiune pentru mine, dar el mi-a arătat cum, fiind în activitatea nelimitată a corpului meu mental superior, aș putea face rapid acționa anumite curenții de energie de prezența mea, care purificat această parte a mea organism fizic care este esențial să urce și să intre în corpul mental superior.
  Saint-Germain nu a putut face această ascensiune pentru mine, dar el mi-a arătat cum, fiind în activitatea nelimitată a corpului meu mental superior, aș putea face rapid acționa anumite curenții de energie de prezența mea, care purificat această parte a corpului meu fizic, care trebuie să fie înălțat și care trebuie să fie adus în corpul mental superior.
  Acesta este modul în care unul devine o maestru ascensionati.
  Amintiți-vă că este partea subtilă, purificată a corpului fizic care se ridică și este absorbită în corpul mental superior. În acest moment, transformarea omului în divin este îndeplinită. Orice apariție a vârstei părăsește corpul, hainele pe care o poartă se dizolvă și sunt înlocuite cu hainele al octavă superioară. Apoi, o mare rază de lumină și energie coboară în prezența puternică AYAM și partea purificată a corpului fizic face ascensiunea: rețineți că, în realitate, nu lăsăm nimic în urmă!
  Absorbția este mai întâi în corpul mental superior, și apoi corpul mental superior urca in acest Ray de lumina prezenței dumneavoastră, și este absorbit în corpul electronic al prezenței dumneavoastră puternic AY AM.
  Deci, sunteți acum o ascensiunati ființa, așa cum sunt Isus, Saint-Germain și sute de alte ființe care au făcut deja Înălțarea.
  Dragii mei, există un singur proces de ascensiune, și tocmai ți-am dat explicația exactă. A se vedea cât de convenabil toate acestea este, și că tu, de asemenea, sunt absolut capabile de realizare ea.
  Nu-ți închipui că e nevoie de pregătiri lungi pentru a ajunge acolo! Acceptați sentimentul acum că sunteți capabili să câștigați această victorie.
  Vedeți acum frumusețea infinită a ceea ce v-a adus Saint-Germain?
  Am aplicat și am practicat exact ceea ce sunteți învățați pentru a atinge scopul pelerinajului pământesc: Înălțarea. Nu permiteți ființei umane să vă limiteze: aceasta nu are nici o putere dacă aveți sentimentul profund că, prin aceste adevăruri simple, Sunteți capabili să vă Înălțarea.
  În experiența mea, Saint-Germain mi-a arătat, prin utilizarea anumitor curenți de energie al prezența mea, aș putea, în loc să mă taie pur și simplu de la corpul fizic, purifica-o, în timp ce, aparent, el a întins acolo neputincios, și apoi ridicați-l într-o activitate veșnică și perfecțiune!
  Iubitii mei, ziua în care faci această experiență va fi pentru totdeauna gravat în memoria ta. Ce sentiment de victorie atunci când contempla schimbarea care apare în organism sub acțiunea de raze al prezență.
  Fiind în corpul meu mental superior, am văzut schimbare care apar în fiecare celulă a corpului fizic. Lumina reînnoit, penetrat, și a dat o expansiune la viață în fiecare celulă, și am putut observa că densitatea pe care am îmbrăcat punctele de lumina a fost dizolvat. Corpul s-a ridicat și a venit la mine!
  Sunt foarte bucuros să văd că sentimentul tău acceptă realitatea a ceea ce încerc să-ți comunic. Acest lucru va rămâne ancorat în tine și va permite-mi să vă ajute.
  Eforturile mele umile nu vor fi fost în zadar: ei vor acționa în viața ta și să facă munca lor perfectă în corpurile voastre.
  A fost Maestri Ascensionati cu iubit Saint-Germain, care a dat AYAM instrucțiuni, și care au grijă de expansiunea sa.
  Prin aceste discursuri, ne exprimăm dorințele și aducem în corpul vostru emoțional sentimentul realității pe care îl cunoaștem și care vă este explicat pentru binecuvântarea voastră.
  În timp ce studiați această instrucțiune, în mod individual sau în grupuri, marile ființe fac o treabă pe voi, și ei vă pregătesc să fiți eliberați de limitările care vă cântăresc. 
  Apoi m-am întors în lume și am cântat în corpul înălțat, așa cum Godfré a povestit în cartea „Prezența Magică”, și a fost pentru mine o bucurie inexpresivă de a mă găsi acolo, într-un trup vizibil și tangibil, și să cânt cu puterea nelimitată a vocii al Prezență puternică AYAM.
  Deja, sute de studenți încep să cânte cu această voce interioară!
  Poate brusc orice sentiment uman de limitare să fie dizolvat: acest lucru vă va permite să se simtă pe deplin slava de prezența ta puternica AY AM, care este gata să-și toarne radiațiile sale glorioase prin inima ta.
  Inima ta este inima al puternica prezență AYAM, ancorare sa în forma ta umană.
  Ceea ce crezi că este inima ta nu este inima ta, dar inima al prezență puternică AYAM! Aceasta este ceea ce am găsit perfect atunci când, prin inima umană în această formă aparent impotent, am fost capabil de a restabili, purifica și ridica acest organism în libertate veșnică.
  Eu acum și va folosi întotdeauna acest organism purificat același și înălțat. Când ascensiunea a fost realizată în acest fel, nu trebuie să reîncorporăm niciodată într-un corp uman grosier.
  Nu mai este necesar: pelerinajul pământesc este realizat. Și ne putem întoarce pe pământ făcând corpul ascensiunii vizibil și tangibil la voință. În acest fel, se poate face un serviciu care nu poate fi descris, care este de neconceput la unul care nu a atins Victoria de înălțare.
  Dacă eu vă spun despre propria mea experiență, este în scopul de a vă implica în adevăratul sentiment am avut în momentul realizării mele.
  De acum încolo, veți progresa într-o înțelegere mai profundă a prezenței dumneavoastră puternice AYAM. Vei deveni din ce în ce mai conștient de capacitatea ta de a-l chema în acțiune, cu tot mai multă putere în fiecare zi.
  Fiți convins că aplicația nu poate eșua atunci când prezența este chemată în acțiune. Este puterea universului care acționează pentru împlinirea a ceea ce este necesar. Nu există rezistență posibil sau interferență.
  Dar, din partea ta, trebuie să păstrezi armonia, să acorzi timp prezenței pentru a realiza ceea ce ai cerut.
  De îndată ce aveți încredere în infailibilitate de prezența dumneavoastră, veți merge foarte repede de la o victorie minunata la alta.
  Când am observat primejdie în care cei dragi care au crezut în moartea mea au fost cufundat, am întrebat Saint-Germain dacă nu a existat nici o modalitate de a le consola. M-a adus înapoi aproape de familia mea, și mi-a arătat cum radierea pacea și relaxare pe le, și s-au adaptat foarte repede.
  La scurt timp după aceea, Saint-Germain mi-a anunțat că va exista o altă ascensiune în familia mea. Mi-a arătat ce urma să se realizeze. El mi-a luat la pestera de simboluri și acolo am avut fericirea de a îmbrățișez doi dintre copiii mei în brațele mele, Rex și Nada.
  Cât de mare a fost bucuria noastră!
  Nu, serios, dragii mei, nu există nici o experiență reală de durere! Este doar un concept obiectificat al conștiinței umane externe.
  Acum, acest AYAM instrucțiuni, această cunoaștere infinită și înțelegere, este dat la umanitate, reale, simple și asimilabile, și se va opri toate erorile umane.
  Dragostea noastră pentru tine este imensă.
  După realizarea și știind cât de minunat este realizarea, vom sta cu tine până când sunt înălțat și liber.
  Da, toți cei care au obținut această victorie se vor odihni doar în ziua în care cei care îi urmează au obținut o victorie similară.
  Marele Director divin și alte mari ființe binecuvântate au venit și au umple în corpul emoțional al tuturor oamenilor dorința Înălțării. Ei te privesc și știu mai bine decât tine ce ai nevoie, și întotdeauna ei te ajută.
  Când, prin intermediul Inner View, veți înțelege ceea ce Saint-Germain a dat la umanitate, și cu ce curajul Godfré și Lotus au răspândit această instrucțiune, le veți mulțumi cu toată dragostea inimii tale.
  Întregul univers se bucură de acest dar care a fost făcut oamenilor.
  Pas cu pas, dragii mei, cu toată puterea pe care legea ființei voastre ne permite să o folosim, cu siguranță, intrăm în corpul vostru emoțional ceea ce va produce victoria voastră completă, definitivă și, sperăm, rapidă.
  Victoria ta va fi rapidă în măsura în care sentimentele tale vor refuza acceptarea oricărei limitări aparente și discordante spunând: „nu ai nici o putere!”
  Dacă aveți această convingere, și apoi vă apel prezența dumneavoastră puternic AY AM în acțiune pentru a produce un eveniment, veți găsi că energia inteligentă a prezenței dumneavoastră va acționa cu o viteză extraordinară, pentru că vei au scapi sentimentele tale de orice obstrucție.
  Discordie de sentimentele tale este singura cauză, care este înlumea ta individuale, care poate crea obstrucție.
  Vezi că victoria sau înfrângerea sunt în mâinile tale.
  Acum depinde numai de dumneavoastră puternic prezență AY AM, acest este cel mai încurajator lucru în această instruire, activitatea și acceptarea de prezența dumneavoastră puternic AY AM.
  De exemplu, unul care simte parțial realitatea propriei sale prezențe va spune, „Cred că este adevărat” într-o zi, dar el va spune, „eu nu sunt atât de sigur” a doua zi.
  O persoană care ezită în acest fel, nu va avea o victorie rapidă.
  Să presupunem acum că un individ spune, „Știu că prezența este acolo și nimic nu mă poate separa de ea!”, aceasta intră într-o stare pozitivă de spirit și el va câștiga putere mai repede.
  Toți cei care au contemplat Carta, chiar dacă sunt ezitant, au o certitudine cel puțin în inima: în cazul în care nu efectuează Înălțarea în această încorporare, ei vor face cu siguranță în următoarea.
  Aceasta este una dintre frumusetile si unul dintre miracolele de înțelegere prezență. Tot ceea ce ați dobândit într-o încorporare, vă păstrați în mod clar în conștiința atunci când părăsesc corpul fizic.
  Respingând corpul fizic, te vei simți liber.
  Maestrii Ascensionati te vor duce in octavian lor de lumina.
  Ei vă va oferi sentimentul complet al realității dumneavoastră și victoria ta. Și când veți recâștiga un corp fizic, veți câștiga rapid Victoria Înălțării.
  Acesta este motivul pentru această înțelegere este atât de puternic și atât de departe-ajungând.   
  Fiecare pas înainte în înțelegerea prezența este veșnică. Nu se poate pierde sau uita, acest rămâne gravat în sentimentul tău.
  Intelectul este un actor foarte curios: sare de la un subiect la altul și judecătorii numai prin aparențe. Inima, el, este stabil și ferm: el știe, și el nu sare de la un lucru la altul, el acceptă întotdeauna Mighty prezență AY AM.
  Intelectul, primind informația parțială numai din mărturia simțurilor, face în mod constant greșeli. El a spus la inima, „Nu, nu, nu! Aceste lucruri nu pot fi adevărate!” Dar inima continuă seninătate calea lui, neglijând opinia intelectului și știind că într-o zi acest intelect va trebui să se supune și să dea ascultarea  de prezență.
  Acesta este modul în care puterea inimii poate acționa pe deplin.
  Apoi vine Libertatea.
  Apoi, puțin câte puțin, inimile tuturor vor fi pline de debordant cu bucuria prezenței!
  Stii afirmatia: „AY AM, eu sunt usa deschisa pe care nici o creatie umana nu o poate inchide.”
  Știi ce înseamnă asta cu adevărat?
  Acest este extinderea dragostei tale, care este acest ușa deschisă, pentru că această dragoste vine de la puternica prezență AY AM.
  Expansiunea iubirii tale este ușa ta deschisă pe care nimic nu o poate închide pentru că te ține în starea unui canal pur și deschis, permițând radiației glorioase și energiei prezenței tale să se verse pentru a te binecuvânta.
  Înainte să terminați, permiteți-mi să vă spun: nu acceptați să vă lipsit de energie în corpurile voastre. Să nu mai faci asta niciodată.
  Doar conceptele tale umane te limitează.
  Cu un gest de mâna ta, arunca în aer până orice lucrurile umane care încearcă să te limiteze.
  Permiteți Marea Flot a energiei puternice de prezență să se răspândească în tine la apelul dumneavoastră. Încercaţi! Spune: „prezență puternică AY AM, umpleţi mintea mea și a corpului cu dumneavoastră nelimitat de energie și de sănătate perfect! Tu ești acțiunea perfectă a trupului meu! Prezență puternică, am uitat acest lucru, dar, acum, din moment ce știu, nu mai accept nimic în lumea mea, cu excepția dumneavoastră perfect de activitate! „
  Acest lucru va risipi rapid sentimentul și ideea de vârstă. Te vei simți întinerit!
  Îți amintești ce a spus iubitul nostru Iisus? El a spus: „Dacă nu devii ca un copil din nou, nu vei intra în regat!”
  Vezi ce înseamnă asta?
   Dacă intrați în contact conștient cu prezența dumneavoastră, și sunteți în măsură să elibereze energia sa prin apelul dvs., această energie nelimitată de prezență vă va oferi libertatea de acțiune, și o alertă Intelligence, dar, de asemenea, o sănătate și tineret Veşnică.
Întinerit, veți intra în regat!
  Este un lucru admirabil și este la îndemâna tuturor celor care doresc să creadă și să-l accepte.
  Saint-Germain, Victory, Nada (Notă de mm: maestru feminin, care este responsabil pentru a șasea rază de pământ este, de asemenea, numit Nada), Marele Director Divin și Eu, am discutat recent despre posibilitatea de mai sus.   Sperăm că legea cosmică va face, de asemenea, unele lucruri pentru unii studenți AY AM, cum ar fi oferirea de exemple pentru alții.
  Luând, de exemplu, un student care pare să fie în anii șaizeci și ajutându-l să manifeste Tinerea veșnică și frumusețea, atât în ​​aparență cât și în activitate, oamenii ar vedea mai bine rezultatul puterii de prezență și ce poate face pentru ei. Câteva cazuri ca aceasta ar putea convinge o mulțime de oameni.
  Cu siguranță vor exista lucruri care se vor face în acest fel.
  Știi cât de înfometați sunt oamenii pentru fenomene și dovezi sensibile. Dar este în forma umane sa, ca acolo e mai mare dovadă a universului. Dar oamenii nu vad, și nu știu asta.
  Există multe planuri dezvoltate de către Masters pentru a ajuta omenirea accepta Marea expansiune al prezență puternica AYAM, și pentru a grăbi momentul victoriei.
  Este o bucurie pentru mine să te pot ajuta prin umilul meu efort.
  Vrei să te gândești des la sentimentul meu și la prezența mea, pentru victoria ta?
  A fost doar câțiva ani de am făcut ascensiunea mea: Gandeste-te la asta. Ceea ce vă spun s-a întâmplat atât de recent!
  Iubit Saint-Germain crede că tocmai datorită caracterului recent al Înălțării mele, pot să-ți comunic mai ușor sentimentul meu despre această victorie care va deveni și a ta.
   Te iubim cu o dragoste care este o activitate de solvent puternic! Se dizolvă orice imperfecțiune care a existat vreodată în lumea ta.
  Acceptați acest lucru și cereți prezența dumneavoastră pentru a finaliza această purificare cu acțiunea al flacără Violet consumatoare.
  Fii liber și fericit!
  Pentru ca Dumnezeu, puternica prezență AY AM în tine, este victoria ta definitivă!
  Eu vă mulţumesc.
  Nada, sau doamna Rayborn.
Apeluri de la iubita Nada
  1. prin iubit prezența puternic AYAM omniprezent că eu sunt!
  AYAM-sunt acoperită în Marea flacără de dragoste a victorios cosmic Hristos al inima de propria mea iubit prezență puternică AY AM, de inima soarelui fizice, de inima marelui soare central, de inimile Maestrilor ascensionati, de ființe cosmice și de coruri angelice. Aceste flăcări, care coboară de sus, forma în jurul meu și toți cei care sunt sub această radiație de piloni mari de forță a căror putere se intensifică atunci când am apel meu iubit puternic prezența AY AM în acțiune pentru manifestarea victoriei lui Hristos Cosmic în octavă fizică, acum și pentru totdeauna!
  2. Ia atitudine:
  AY AM-eu sunt-legea poruncii cosmice a lui Cristos victorios!
  AY AM-eu sunt-legea poruncii cosmice a lui Hristos victorios în deplină suveranitate în tot ceea ce facem pentru totdeauna!
  3. Prin iubita prezența puternica AYAM, că eu sunt!
  Poruncesc ca toată puterea nemuritoare de purificare a întregului univers, care este Marea activitate a focului sacru, să treacă în intenția îngrozitoare a umanității de a-i conduce pe toți cei care tânjesc după lumină în distrugerea și depravarea forțelor destructive. Poruncesc ca impuritatea lor să fie anihilată pentru totdeauna!
  4. iubit prezență puternică AY AM!
  Fă-mă să mă simt, și pentru toți cei care sunt sub această radiații, ceea ce este SENTIMENT ființe cosmice care sunt legea de Comandamentul cosmic pentru pamant!
  Eu comand ca sentimentul lor de Hristos victorios pătrunde în toată energia ființei noastre și a lumii noastre, și să ne facă să simțim ceea ce simt ei în suveranitatea lor asupra tuturor lucrurilor din această lume.
  (trăiești apoi în aceste SENTIMENTS până când sunt saturate cu suveranitatea acestei flăcări)
  5. AY AM-eu sunt-puterea legii de Hristos cosmic care guvernează toate acest sistem de lumi, cu control pentru totdeauna!
  6. AY AM-I am-legea de comandă cosmică, și Hristos victorios guvernează în pacea nemuritoare a posedării veșnică a totul, peste tot. Toate rutele externe sunt controlate și își pierd așa-numita autoritate, acum și pentru totdeauna!
   7. Iubit prezență puternică AYAM, și bine iubit zeita muzicii!
  Prin iubita prezența puternic AYAM omniprezent că eu sunt! Poruncesc să produci tonurile, acorduri și sunete ale muzicii lui Octavian vostru, și ordon ca ei să treacă prin atmosfera Pământului și ca ei să facă tăcea sunetul tuturor discordiei pentru totdeauna!
  8. În numele și prin autoritatea poruncii lui Dumnezeu cosmic a tuturor energiei Pământului!
  Poruncesc ca Cristos victorios să fie suveranul și autoritatea în fiecare națiune, să fie el legea și controlul energiei în fiecare națiune, pentru a permite focului sacru, condus de ființele cosmice în atmosfera Pământului, să purifice toate circumstanțe mai repede și mai repede!
  9. Iubita prezență puternică AYAM și corul mare de masterat Ascensionați!
  Ordon ca toți cei din Europa care doresc să conducă o viață constructivă, să fie umple (x3) cu puterea și cunoașterea poruncii cosmice a lui Cristos victorios, astfel încât dorința lor de a fi constructivă să fie intensificată.
  10. Iubita prezență puternică AYAM!
  Permiteți-mi să experimenteze ceea ce aceste mari ființe, care sunt legea-în-acțiune, simt despre legea vieții din toate acest sistem de lumi; care este sentimentul lor de legea poruncii cosmice a lui Cristos victorios!
  Eu comand ca ei să guverneze totul în mine și în jurul meu, toți cei care sunt sub această radiație, tot ceea ce se referă la cei care sunt constructive, și că victoria lor să fie menținută în noi toți, pentru totdeauna!
  11. Bine iubita prezență puternică AYAM, și bine iubit prezența puternic AYAM al Mare centrală soare!
  Toate dintre voi care sunt legea de acțiune și de viață în toate acest sistem de lumi, eu poruncesc să va apară – să fie legea acestui octavian fizic! Face toată lumea să se simtă puterea ta cosmică de comandă, care este întotdeauna victorios în utilizarea focului sacru! Încărcați-vă dragostea și senzație în mine-  Fă-mă să simt autoritatea voastră și control voastra asupra tuturor forțelor distructive în această lume, pentru totdeauna!
  12. AY AM – Eu Sunt – legea poruncii cosmice și Hristos victorios zdrobește tot ceea ce nu este ca el, acum și pentru totdeauna!
  13. AY AM – Eu Sunt – legea de comandă cosmică și victorios Hristos este acum singura autoritate în octavă fizice în tot ceea ce privește ființa mea și lumea mea!
   14. AY AM – Eu Sunt – legea Comandamentului cosmic al luminii pentru pamant-Cristos victorios! Simt lumina asta! Se întoarce să ne servească! Este propria lui apărare și oferă pentru toate nevoile celor care-l instituie în lume! Aceștia sunt autoritatea și puterea poruncii sale cosmice, ceea ce facum cu ei Hristos victorios în tot ceea ce realizează, pentru totdeauna!
  15. AY AM-eu sunt legea cosmică a iubirii nemuritoare a flăcării spontane a prezenței puternic victorios AY AM !
(putem face un apel complet cu acest appel)
  16. AY AM-I am-Victoria cosmică și sentimentul de porunca mare de iubita Nada !
(putem face un apel complet cu acest appel)
  17. prezență puternică AY AM, iubita zeita a justiției și Seraphs iubit!
  Simt prezența ta lângă mine. Vă ofer dragostea și binecuvântările mele. Vă implor să răspândiți puterea invincibilă a iubirii voastre prin mine, pentru a asista națiunea și lumea noastră. Vizualizează-le în lumina creației divine, și ridică-le în echilibrul perfect care permite planului divin să se împlinească-acum și pentru totdeauna!
  Puternic AY AM (x3)!
  Mulțumesc, s-a făcut.
  Recunoştinţă:
  Iubita Nada și iubitul Donald. \

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *