IUBITA META.

  

IUBITA META.

  Iubiți Copii ai Luminii! Vă întindem brațele cu Iubire, pentru că aici faceți un efort conștient de a vă elibera de creațiile și limitările umane. Știu ce înseamnă asta și mă bucur pentru toată Fericirea care va fi a ta, dacă persisti, cu hotărâre, în a cere Prezenței tale Puternice „AY AM” să-ți inunde sufletul, corpul și lumea cu Activitatea Sa Puternică și Iubitoare, și făcând pentru tine ceea ce numai această Prezență poate face. Atunci fiecare dintre eforturile tale va produce rezultate permanente, care te vor servi pentru totdeauna.

  Cei care au cunoașterea Prezenței lor Puternice AY AM sunt privilegiați. Acolo ai un Sceptru Atotputernic care te poate transforma într-un Mare Soare de Aur. Chiar și un copil de 4 sau 6 ani poate și va începe să folosească acest Sceptru cu o anumită precizie. Așa se va crea o forță vie și rezultate care vor sfida toată creația umană.
Toți cei care am realizat Înălțarea am mers pe această cale pe care ați intrat. Există pentru întreaga umanitate doar această Cale Unică către Perfecțiunea și Libertatea Eternă: este Cunoașterea Prezenței, așa cum o explică Saint-Germain. Nu există altă Cale în întregul Univers. Fiecare dintre Noi a urmat acest Cale pe care vi-l indică acum Saint-Germain în termeni simpli și precisi.
Pe vremea noastră totul era mult mai complicat. Marile Ființe ale lui Venus au fost cele care au ajutat la explicarea Legii în termeni atât de simpli. Marele Maestru Victory a fost cel care a insistat asupra necesității de a avea această Instrucțiune într-un limbaj atât de simplu, fără termeni tehnici, pentru ca toți să o poată înțelege. Marea Înțelepciune care a inspirat Decretul Său a produs deja nenumărate manifestări.
Copiii sunt la fel de capabili ca și adulții să pună în practică Instrucțiunile date, iar rezultatele obținute dovedesc că Maeștrii Ascensați sunt Înțelepți în explicarea Legii cu atâta simplitate. Nu mai există nicio urmă din vechile terminologii care au provocat atâta confuzie. De fiecare dată când a fost creată o Cale către Adevăr, explicațiile, care erau identice în substanță, erau diferite în exprimare.
Uită-te la India și Persia unde am câștigat victoria noastră. Fie în Răsărit, fie în Vest, niciodată această Cunoaștere a Prezenței nu a fost expusă atât de simplu și cu atât de multă Puritate, precum a făcut-o Saint-Germain. Toți cei care vor aplica, cu profundă hotărâre, Directivele pe care El le-a dat, lăsând deoparte toate prejudecățile și conceptele din trecut, vor obține rezultate magnifice, de neimaginat pentru cei care nu au încercat încă.
Cu Mare Bucurie Vin la voi, pentru a vă învălui în Radiația Noastră și pentru a vă face să simțiți cât de aproape suntem de voi. Este ca și cum v-am îmbrățișa pe fiecare în parte, apăsându-vă de Inima Noastră pentru a vă face să simțiți cât de reali suntem. Nu suntem intangibile.
Vouă, tați și mame, vă spun că sunt Mama a trei Copii. Maestrul Cha Ara este unul dintre Fiii Mei, dar ceilalți doi Copii nu sunt cunoscuți ca El în lumea exterioară. Cei trei Copii și-au făcut Înălțarea după Mine. De îndată ce mi-am îndeplinit Înălțarea, am putut să-i ajut și, prin ascultarea lor iubitoare, ei au putut să-și atingă Înălțarea rapid.
Cred că vorbindu-ți astfel simplu, Inimă la Inimă, simți Realitatea Noastră și Adevărul Cuvintelor Noastră, pentru că Inima ta recunoaște ceea ce este adevărat în ciuda minții tale. Toți studenții adevărați dobândesc rapid convingerea în acest sens. Așa cum ți-a spus Godfré: „Oricine, fără nici cea mai mică scânteie de Credință, care dorește sincer să apeleze la Puternica Prezență AY AM, va obține dovezile pe care le dorește și va câștiga Credința dacă nu l-a avut deja.” Este o afirmație uimitoare, dar este adevărată.
Lumea a încercat să trăiască din Credință, dar fără Înțelegere. Rezultatele nu au corespunde întotdeauna așteptărilor. Acesta este ceea ce a cauzat atât de multă suferință oamenilor. Rugăciunea auzită ca în religii a dat uneori rezultate, când sentimentul era suficient de intens pentru a provoca o revărsare a Prezenței.
Acum, prin Cunoașterea Prezenței, care este cea mai mare Putere din Univers, veți obține rezultate, deoarece Chemarea este infailibilă.
Înfruntați-vă Prezența, care este Viața voastră, și rămâneți strict la această Instrucțiune a Maeștrilor Ascensionați. Nu are nevoie de credință. Știi unde este Sursa Puterii, iar Inteligența ta știe în mod pozitiv că faci parte din ea. Această Putere fiind ancorată în Inima voastră, voi dețineți Autoritatea Ei acolo. Dacă Apelul tau este hotărât, este imposibil ca intelectul tău să intervină. Dacă nu vă abateți de la aceasta, apelurile voastre vor fi răspuns infailibil.
Acum știți că Inima voastră este o parte a Prezenței voastre Puternice AY AM. Este ancorat acolo și funcționează în forma ta umană. Prezența cunoaște Perfecțiunea totală. Corpul vostru Mental Superior este Inteligența voastră selectivă, discriminatoare și este încântat când poate aduce din Prezență ceea ce este necesar pentru voi. Această Inteligență știe exact de ce aveți nevoie pentru o anumită realizare.
Am învățat acest lucru și l-am aplicat serios, apoi Am descoperit că Am vorbit cu adevărat cu această Prezență, și uneori chiar cu voce tare. Am primit Instrucțiuni direct de la Prezența Noastră. Ea Ne-a dat anumite Sugestii și Ne-a permis să eliberăm anumite Curenți de Energie care ne-au transformat Corpurile. Apoi, printr-un Mare Flux de Lumină, Prezența Noastră a măturat orice discordie din Sufletul și Corpul Nostru.
Este întotdeauna cu utilizarea Flăcării Violete Consumatoare ca trebuie să înceapă munca de purificare și consumare a acumulării discordante a trecutului. Nu durează atâția ani dacă se face cu sinceră și mare hotărâre.
Iubiților, folosiți în mod dinamic această Flacără Violetă Consumatoare pentru a dizolva chiar și cea mai mică particulă de substanță numită discordie. Aceasta este mila magnifică acordată de Prezență umanității. Oricât de enorme ar fi erorile, prin utilizarea constantă a Flăcării Consumatoare, toate pot fi dizolvate și consumate. Toate acestea se pot face rapid dacă acceptați posibilitatea; veți simți rezultatul prin ușurința formelor voastre și o Libertate mai mare. Când folosești Flacăra Violetă Consumatoare, Prezența o activează și o susține, chiar dacă ești ocupat cu alte lucruri. Flacăra Violetă acționează și continuă să acționeze dacă îi ceri Prezenței să facă acest lucru până la desăvârșirea totală a discordiei secolelor.
În acest fel, Iubiți Mei, în curând veți fi eliberați. Nu permiteți niciunei îndoieli să vă răpească Puterea și Viteza cu care Prezența voastră vă poate elibera. Trebuie să vă vegheați pe voi înșivă. Prin folosirea Flăcării Violete Consumatoare și a Tubului de Lumină, vă puteți izola și rămâne invincibil față de orice discordie din lumea exterioară.
Prezența poate, atunci, de douăzeci, treizeci sau patruzeci de ori mai repede, să vă ofere ceea ce cereți. Nu este necesar să știi în exterior ce ai acumulat. Și este norocos pentru tine că nu trebuie să știi asta.
Ne am făcut Apeluri către Marele Director Divin și către Ființele care se ocupă de această Activitate, pentru a vă îndemna să utilizați Flacăra Violetă Consumatoare în mod dinamic, atunci nu veți fi niciodată obligați să priviți creația umană discordante.
Dacă ai putea realiza ce reprezintă Mila folosirea Flăcării Violete Consumatoare, ai cânta pentru totdeauna Lauda Lui. Anterior, Studenții erau obligați să se uite la o parte din acumularea lor discordante: era un lucru groaznic. Am fost forțați să facem asta. Acum că s-a dat un mijloc de a evita acest lucru, s-ar putea să credeți că Noi insistăm să îl folosiți, și să vă cruți de lucrurile foarte dificile prin care a trebuit să trecem înainte de a obține victoria și împlinirea noastră.
La începutul Liberțatii nostre, ideea dominantă era menținerea vieții în corp pentru o perioadă foarte lungă de timp. Am deținut Perfecțiunea și Tinerețea timp de peste cinci sute de ani înainte de Ascendere. Fiul Meu Cha Ara și-a menținut Trupul în Perfecțiune și Tinerețe timp de trei sute de ani înainte de Înălțarea Sa. Acum, prin Cunoașterea Prezenței, oamenii o pot chema în acțiune și pot îndepărta, aproape instantaneu, orice imperfecțiune și pot păși în Victoria Eternă și Libertatea Ascensiunii. Acest lucru era de neconceput pe vremea când Iubită Nada a făcut Ascensiunea.
Acum nu fi nerăbdător dacă este nevoie de câțiva ani pentru ca restul umanității să se trezească brusc la Înțelegerea Puternicei Prezențe AY AM și să poată primi Libertatea și Binecuvântările pe care aceasta le aduce. Nu vrei să-ți faci cererea în fiecare zi cu mai multă hotărâre?
În curând va veni ziua în care oamenii vor locui din nou în case, nu în clădiri în care sunt îngrămădite sute de oameni. Când locuiești în aceste clădiri, este mai dificil să ții presiunea discordiei masive în afara corpului emoțional. Totuși, dacă vrei să-ți iei de cap, Adevărul este că o singură familie poate face ca Armonia și Fericirea să domnească într-o clădire întreagă. Se poate face acest lucru, pentru a avea Bucurie și dovada că, chemând Prezența în acțiune, chiar și ființele fără Înțelegere reacţionează favorabil dacă clădirea este încărcată cu un sentiment de Armonie.
În fiecare dimineață ridicați-vă mâinile către Prezență, ca și cum ați păși în marea Substanță Luminoasă a Octavei Maeștrilor Ascensați și aduceți-o înapoi, acea Lumină, cerând ca pereții camerei voastre să fie încărcate cu ea. Cere ca această Substanță Pură a Puternicei Prezențe AY AM să locuiască acolo, revărsând strălucirea ei de puritate și armonie asupra tuturor celor care vin la tine și să fie menținut veșnic! Oh! daca ai putea sa faci asta!
Știi că este foarte ușor să uiți discordia: trebuie doar să o vrei, depinde doar de tine; ai liber arbitru. Tu ești cel care decreți ce va acționa în împrejurimile tale, afacerea și activitatea ta. Ceea ce decreți despre tine trebuie să se manifeste dacă nu întrerupi manifestarea prin discordia sentimentelor tale.
Este Legea, Marea Lege a Vieții!
De îndată ce înțelegi că orice constructiv, asupra căruia ți se concentrează atenția, va avea succes, Prezența voastra îți va aduce tot ceea ce este necesar pentru Fericirea și confortul tău și îți va oferi toată abundența dorită pentru Serviciul Luminii.
Doresc să te fac să simți cât de aproape suntem de tine. Cât de reali sunt Maeștrii Înălțați, Legiunile de Lumină și Ființe Cosmice care mătură și pătrund în Marea Lumină și Focul Cosmic în Pământ. Sunteți parte din Noi și din aceste Activități și nu mai permiteți îndoielilor să vă despartă de această Mare Lumină Cosmică. Împreună cu Chemările la „Prezență AY AM”, Asistența dată de Lumina Cosmică trebuie să fie glorificată.
De ce, pe lângă ceea ce vă oferă Prezența voastră, primiți acest Ajutor Puternic și Special de la Marea Lumină Cosmică care inundă Pământul? Se datorează faptului că propria voastră Lumină a Inimii este un magnet care atrage acea Lumină în locul în care vă aflați în Univers. Așa că vedeți că Legea Cosmică vă ajută fără limite și că, de partea voastră, puteți presta un serviciu foarte mare atragând și fixând această Lumină acolo unde vă aflați.
Niciodată în istoria omenirii nu a fost oferită o asemenea posibilitate. Vi se aduce, în confortul caselor voastre, o Instrucțiune pe care unii oameni au primit-o doar după laborioase cercetări și peregrinări. Știți că înainte și după slujirea lui Isus, cei care doreau Lumina făceau lungi pelerinaje pe jos pentru a-i găsi pe cei care cunoșteau această Lege! Și chiar și atunci, au primit în lumea exterioară doar o parte din ceea ce vi se dă acum, ca un Dar gratuit al Iubirii.
Vreau să vă ajut să realizați ce binecuvântare minunată vi se oferă pentru că de acum înainte nu mai trebuie să îndurați limitările pe care le-ați creat prin greșelile voastre. Simte asta! Fii profund convins de asta: nu trebuie să mai suferi limitări, indiferent care au fost greșelile tale.
Chemați în mod dinamic Legea iertării în acțiune; folosește Flacăra Violetă Consumatoare; cere Prezenței să te învăluie în Tubul Său de Lumină Albă. Astfel, vei fi împlinit tot ce cere Legea și Legea, care este „Lumina lui Dumnezeu care nu cade niciodată”, trebuie să-ți răspundă, pentru că îi aparții Lui.
Iubiților, nu sunteți despărțiți de această Lumină care vă face inima să bată. Gândește-te mereu la asta. Dacă discordia exterioară încearcă să vă atingă, trageți-vă împreună și spuneți cu o seninătate calmă: „Încetează cu prostiile astea! Taci, umanul! Puternica AY AM Prezență, Tu porunci aici! Preia comanda aici și îndrumă-mă cu Puternica Ta Inteligență! nu dați-mi voie să fac cea mai mică greșeală! fă ca tot umanul care este in mine să se supună! „
Așa că ați pus în acțiune Marea Lege, Legea Universului, Legea Vieții voastre care va face fără greș ceea ce este necesar.
Le spun mai ales tinerilor, copiilor, că ei pot produce rezultate cât mai minunate în viața lor. În mai puțin de cinci ani poți avea o astfel de Radiație de Armonie și Fericire în jurul tău, încât toți cei care se apropie de tine te vor iubi. Peste tot va fi căutată compania voastră.
Chemând în acțiune Marea Prezență AY AM, tuturor le va plăcea să colaboreze cu voi, mari și mici, pentru că astfel permiteți Divinității să intre în acțiune pe Pământ. Amintiți-vă că tineretul prezent va vedea stabilită pe Pământ, o Perfecțiune pe care este greu de conceput acum.
Amintiți-vă că Legea Cosmică nu este greșită. Tot ceea ce Bien Aimé Victory a arătat în Oglinda Cosmică de la Royal Titon to Bien Aimé Godfré, (a se citi Misterele Dezvăluite) se va împlini. Această perfecțiune va conduce Pământul în mai puțin de un secol. Nu vă lăsați intimidați dacă aparențe discordante continuă să apară de ceva timp. Persistați neobosit în a chema „Puternica AY AM Prezența” în acțiune, pentru a prelua și păstra comanda Franței, Europei și Planetei. Acest Decret Puternic continuă să acționeze în mintea și sentimentele oamenilor și, în curând, cu miile, ființele vor prelua acest Decret și vor cere Prezenței să îndrume Guvernele prin Inteligența divină, şi să binecuvânteze întregul Pământ! Când Puternic Arcturus a spus: „Dacă este necesar, Lumina celor Zece Mii de Sori va coborî pe Pământ și va consuma toată discordia și egoismul uman de pe Planetă!” El știa despre ce vorbea El!
O parte din umanitate trebuie păstrată până când Plenitudina Epocii de Aur care începe să-și ia deplina Suveranitate; Pământul trebuie să devină luminos așa cum a decretat Lumina Cosmică. Trebuie să se răspândească și să emită Lumina! Nu mai depinde de umanitate, este un Ordin al Luminii Cosmice și așa va fi.
Toți cei care vor coopera cu Legea vor experimenta o astfel de extindere a Luminii lor, încât nu vor mai fi conștienți de nicio discordie. Vor circula în lume neatinse de discordie. Ei vor fi izolați în Radiația Iubirii a Prezenței lor și vor răspândi această Lumină și această Iubire pentru a ajuta la Eliberarea tuturor. Vedeți, scumpii Mei Copii, cât de mare este privilegiul vostru; nu numai că vei avea propria ta libertate, dar poți și ajuta nefericita umanitate care se luptă cu disperare.
Știi cât de dureroasă și atât de inutilă este lupta; toate acestea doar pentru că ați pierdut Înțelegerea acestei Prezențe Puternice AY AM. Pășește acum în acea Libertate a ta și fii Perfecțiunea manifestată a Puternicei Prezențe AY AM în acțiune.
Iubiții Mei, nu uitați că, pe lângă Chemarea la Prezență și Asistența Luminii Cosmice, Prezența voastră ține la dispoziție rezerva întregului Bun pe care l-ați realizat deja, meritele voastre, care este reprezentată de sfere colorate (corpul tău cauzal) care înconjoară Corpul Electronic pe Carta Prezenței. Când ați acordat suficientă atenție Prezenței voastre, ea va putea să coboare din acest Corp Cauzal ceea ce poate fi folosit pentru uzul vostru extern, deoarece este Tripla Activitate a Puternicei Flăcări Spontane, cea mai Puternică Activitate care poate fi dat copiilor Pământului.
Mai târziu, această Flacără Triplă Spontană va deveni vizibilă în mai multe locuri de pe continent. Atunci toată legislația umană va fi de prisos; prin Marea Lumină Interioară, toți vor acorda în mod voluntar și natural Ascultarea Legii. Va fi ca pe vremea acestei civilizații trecute menționate în poveștile lui Godfré. Toată această Perfecțiune se va întoarce, dar pe o spirală mai înaltă și, de data aceasta, totul va fi menținut veșnic.
Traiesti vremuri extraordinare. Gandeste-te la asta! Cereți Puternicei Prezențe „AY AM” să controleze sufletele și trupurile tuturor tinerilor; să-și păstreze suveranitatea în ea, să-și manifeste în ea frumusețea și perfecțiunea Sa. În fața tuturor provocărilor externe, păstrează întotdeauna armonia în sentimentele tale.
Veți descoperi că casele voastre, Viețile voastre, vor fi rapid inundate de Gloria Prezenței voastre care este Iubirea Divină în Acțiune. Va fi suficient să fii prezent pentru a dizolva orice discordie și confuzie. Acolo unde unul sau mai mulți se confruntă cu Prezența lor și nu se retrag din lipsă de armonie, Radiația Prezenței se extinde fără limită și produce miracole de Activitate armonioasă. Puteți deveni, fiecare dintre voi, un stâlp de Lumină care circulă în lume, iar Radiația Prezenței poate fi atât de puternică încât să excludă orice discordie.
Este o posibilitate minunată disponibilă fiecăruia dintre voi. Prezența voastră nu este limitată în ceea ce poate face în voi, pentru voi și prin voi, dar este esențial să păstrați Armonia neîntreruptă suficient de mult pentru a permite Puterii Prezenței să-și ia Suveranitatea completă în voi. Simțiți acest lucru și păstrați această convingere în conștiința voastră exterioară, astfel încât să aveți Binecuvântarea, Libertatea și Gloria Luminii care se manifestă mereu în și în jurul vostru.
Nu te lăsa descurajat de o aparentă lipsă de bani. Prezența voastră Puternică AY AM este Comoara voastră și, dacă o chemați cu seriozitate în Acțiune, Ea va găsi căi și mijloace pentru a vă oferi continuu ceea ce aveți nevoie.
Prezența voastră nu dorește să vă impună privațiuni, dar are nevoie de Armonia voastră permanentă pentru a vă umple cu tot binele pe care ți-l rezervă. Există doar trei lucruri pe lume care fură cu adevărat oamenii de tot binele pe care l-ar putea avea și acestea sunt: ​​critica, judecata și suferința umanității. Ar fi atât de ușor să oprești asta și să o dizolvi. Doar chemați Legea iertării și puneți-o în acțiune pentru a dizolva toate erorile. Crede-mă că segur Sceptrul Puterii este în mâinile tale pentru a te elibera.
În ceea ce privește spațiile și tot ceea ce este necesar pentru sanctuarele și școlile tale AY AM, dacă faci Apeluri hotărâte, banii necesari nu pot să nu vină. Toți cei care își dau ajutorul pentru extinderea acestei Lucrări vor fi binecuvântați. Nimic nu poate limita Serviciul Luminii. Ne bucurăm să vedem curajul și puterea celor care au făcut un pas înainte pentru a pune în mișcare această Lucrare. Este un lucru minunat.
Acolo unde există una voință, există o cale.
Amintiți-vă că determinarea voastră exterioară este activitatea Voinței Interioare a Puternicei voastre prezențe „AY AM”. Această convingere trebuie să fie înrădăcinată în sentimentele tale. Când ești hotărât să faci ceva constructiv, Puterea Prezenței tale, Sinele Interior, te îndeamnă să faci asta. Nu numai că această Putere vă va menține în continuare, dar vă va oferi întotdeauna ceea ce aveți nevoie pentru a menține o acțiune armonioasă și rezultate satisfăcătoare, dacă credeți și simțiți acest lucru.
Din toată Inima Mea, îi binecuvântez pe cei care au început această Activitate. Nu vă fie teamă, Prezența voastră vă va sprijini și va oferi o expansiune din ce în ce mai mare acestei Instrucțiuni, pentru ca toți să beneficieze de ea și toți Copiii să cunoască Prezența AY AM. Permiteți-mi să adaug asta: baza fundamentală a oricărei educații este Cunoașterea Puternicei Prezențe AY AM. Tot restul educației devine atunci ușoară pentru Copii.
Dacă chemați Puternica Prezență AY AM în acțiune pentru a-și produce Perfecțiunea în sistemul educațional, adevărata activitate educațională se va manifesta. Orice lucru care este cu adevărat benefic în acest domeniu va fi dezvăluit Apelului tău. Nevoile de zi cu zi vor fi satisfăcute în Ordine Divină Perfectă. Nu este corect să punem studiile și educația înaintea Prezenței „AY AM”! Pune prezența AY AM înainte și deasupra tuturor! Și restul educației umanității va intra în Ordine Divină Perfectă. Asa ar trebui sa fie lucrurile. Trebuie să înțelegi asta.
(Iar este la fel în toate domeniile vieții.)
Adevărata educație nu constă într-un mod extraordinar de a preda. Dacă Cunoașterea „Puternica AY AM Prezența” este stabilită mai întâi, Ea va aduce în Ordinea Divină Perfectă sistemul de educație de bun augur ca o consecință naturală. Dacă apare inarmonie sau confuzie, veți ști că a existat o abatere de la adevărata educație.
Cunoașterea prezenței puternice AY AM este echilibrul dintre religie și educație: este adevăratul mod de viață.
Mulțumesc !
Meta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *