IUBITA MARIA 1 – 2 – 3

  

Iubită Maria, discursul nr. 1

  Iubiți copii ai luminii ai Europei!
  De ce Eu nu aș veni să vorbesc cu tine? M-ai retrogradat până acum încât nu mai pot să-ți exprim Dragostea Mea? Știu că nu ați făcut acest lucru și Eu profit de ocazia acestei sărbători a Înălțării Mele, pentru a vă vorbi, pentru că noi pătrundem mai si mai mult în activitatea lumii exterioare, care are mare nevoie de Ajutorul nostru acum.
Situația este la fel de critică precum a fost pe vremea Ministerului nostru acum 2.000 de ani. Nu ar trebui să spun Ministerul Meu cu Fiul Meu iubit și, totuși, mă gândesc încă la El în acești termeni …
Știi, noi mamele suntem ființe curioase, nu? Nu uităm niciodată complet de minunata noastră maternitate. Este extraordinar! Dar cât și mai minunată va fi ziua care va urma când adevărata Maternitate și Paternitate a formei prin Proiecția directă a razelor de lumină va fi restaurată pe Pământ!
Preaiubitii mei, prietenii mei de odinioară, intrăm acum în Epoca Perfecțiunii permanente, pentru care, cu toții, am lucrat atât de serios timp de secole.
În mai multe rânduri, obscurizarea Luminii în umanitate ne-a făcut să ne îndoim de Victorie, este un fapt. Chiar și în statul ascensiunat – având în vedere absența luminii în umanitate – Ne-am întrebat cât va dura pentru a fi trezite suficient ființe până când vom putea le oferi această Asistență pe care ei primesc acum.
Îmi va fi permis în această zi să exprim de ceea ce Inima Mea debordează?
E vorba de Preaiubit Saint-Germain. Ce s-ar fi întâmplat cu voi și cu mulți alții dacă El nu ar fi avut curajul și hotărârea de a face eseul prezent și de a face efortul de a aduce din nou această Instrucțiune în umanitate! Îți spun, Copiii Mei Prețioși, că umanitatea nu îi va putea niciodată să-l mulțumească suficient. Vă voi spune ce fac eu, în statul ascensiunat? Dacă acest lucru vi s-a părut ciudat, nu credeți că este … O dată la douăzeci și patru de ore, conform măsurării dvs. de timp, Eu exprim la Sursa infinită de lumină, Lăudarea Mea, Binecuvântarea mea și Recunoștința Mea pentru aceasta munca pe care Saint-Germain desfasoara pentru umanitate!
Într-o zi, veți vedea că toate acestea sunt reale și ce reprezintă o binecuvântare în mâinile oamenilor!
Înțelegerea Prezenței AY AM este un sceptru al puterii pe care toată lumea îl poate folosi pentru a se elibera de limitări și pentru a atinge ascensiunea.
Vreau să vă vorbesc ca Maică a voastră tuturor. Știți că uneori o mamă are o putere mai mare decât Tatăl de a comunica anumite sentimente Copiilor ei. Deci, fiți ca copiii mei: permiteți-mi să vă vorbesc de la inimă la inimă. Pe măsură ce vocea mesagerului (Godfre citește mesajul scris în scrisori de foc în atmosfera camerei) exprimă Cuvintele Mele, Inimile noastre vorbesc reciproc în tăcere. Ziua nu este foarte departe când vei cunoaște această realitate mai mare, pentru că vei comunica simțind, de la inimă la inimă, la fel de clar cum îți vorbești acum cuvinte.
Toți Maeștrii Ascendenți comunică astfel prin sentiment. Uneori folosim expresia verbală, dar acest lucru nu este esențial. De îndată ce avem o idee, o culoare apare, care dezvăluie sentimentul, deoarece ideea exprimă forma, iar sentimentul determină culoarea.
Ideea generează forma și sentimentul, culoarea.
Este la fel de natural ca respirația și la fel de sigur! Nicio greșeală nu este posibilă, așa cum se întâmplă uneori în cuvinte. Recunoaști semnificația fiecărei culori și a fiecărei forme imediat ce apar. Fiecare formă este expresia unei idei bine definite. Este la fel și în lumea de activitate tale, iubitii mei. Se întâmplă constant, invizibil pentru majoritatea dintre voi, dar totuși perfect tangibil. După cum vi s-a spus deja, ceva poate fi invizibil și totuși tangibil. La fel și cu ideile și sentimentele. Acest proces este invizibil, dar este foarte tangibil.
Gândește-te la adesea, și că te ajută să ai mai multă ușurință în controlul asupra tă! Cu alte cuvinte, poate reuși să vă guvernați sentimentele cu mare ușurință! Asta, pentru că progresul tău te-a adus la un grad de exprimare a Luminii care necesită în tine o Armonie completă.
Iubitii mei, începeți să vedeți cât de naturală este această Instrucțiune? Vă examinați reciproc; Te examinăm și, bineînțeles, o facem întotdeauna cu un sentiment perfect constructiv, iar tu și, vei ajunge acolo!
Avem multă răbdare, pentru că vedem răbdarea infinită a marilor ființe cosmice care stăpânesc lumile, planetele și sistemele a lumilor! Aceste ființe așteaptă să se desfășoare anumite activități pe planetă, care îi vor permit să-și manifeste Perfecțiunea completă. Așadar, de ce, noi, am fi nerăbdători dacă umanitatea rămâne uneori sub standardul pe care ar trebui să-l exprime?
A avea cunoștințe intelectuale despre ceva este bun. Exprimarea acestei cunoștințe în a simți-l și a o trăi-l, este mult mai puțin simplă și toți ai experimentat-o! Dar marea Bucurie pe care o aduc victoriile tale mari și minunate vă compensează durerea pe care o suferiți. După cum a remarcat Marele Maestrul Himalaya, victoria voastre depășește ceea ce puteți înțelege, ceea ce nu înseamnă că puteți da drumul și să vă opriți eforturile, cu siguranță nu!
Am observat umanitatea, inclusiv pe noi înșine, înainte de a ajunge la Realizarea noastră. Forța creației umane a fost constantă de-a lungul secolelor; nu a existat nicio schimbare sau diferență în acțiuni și abilități care a fost inferioare sub Perfecțiune. Acțiunea energiei descalificate a fost identică în umanitate și în natură. Dar, de îndată ce ajungeți la punctul în care începeți să vă simțiți propria dominație și victoria asupra forțelor opuse, ce transformare are loc în sfera voastra de acțiune!
Cu toate acestea, numai prin menținerea atenției, concentrate asupra Unuia, sursa supremă a vieții, această inversare poate să apară și să fie susținută.
Nimeni nu are o putere permanentă fără cunoașterea Prezenței divine individualizate, a Prezenței puternice AY AM și toată lumea trebuie să știe unde se află focus propriei sai Perfecțiuni.
Experiența de secole de eșec a arătat că nimic permanent nu poate fi obținut de umanitate atât timp cât ignoră Prezența AYAM – Eu Sunt.
Ființele umane au progresat până la un anumit punct, apoi s-au retras. Au atins o anumită înălțime, apoi au căzut. În fiecare încorporare, fiecare a înregistrat progrese mai mult sau mai puțin, dar înțelegerea necesară pentru a stabili acest progres și a-l menține a lipsit.
Indivizii, la sfârșitul fiecărei încorporații, și-au părăsit forma lor fără o dorință suficient de intensă de perfecțiune, astfel încât această dorință să devină motivul determinant pentru următoarea încorporare. Pe de altă parte, de fiecare dată când o ființă a terminat cursul unei Vieți cu această dorință intensă de Perfecțiune, Viața următoare a adus o mare Iluminarea în minte.
În prezent, ești dovada a ceea ce poate aduce puterea atenției atunci când este fixată pe Sursa ta de viață, care este Dumnezeu, Prezența ta puternică AYAM.
În timpul Ministerului Fiului Meu, Noi am primit identic aceleași instrucțiuni și tehnici ca și cele comunicate la tine. Marele Director Divin i-a învățat lui Isus, și Isus i-a explicat lui Ioan cel Iubit și Mie. Acest lucru ne-a permis să ne facem repede Înălțarea.
Vă asigur, iubiților mei, că de îndată ce Înțelepciunea Maeștrilor Ascensi va vedea ocazia, va fi oferită o descriere și o explicație perfectă și completă a unui Maestrului Ascensionat cu privire la Ministerul lui Isus. Tot ceea ce a fost corupt de opiniile omului va fi clar explicat și ceea ce nu a fost încă dezvăluit va fi complet explicat (cartea „cele 9 fețe ale lui Hristos” a apărut de atunci în edițiile Ariane, și alte cărți, în special discursurile lui Isus, nota de mm). Astfel, veți cunoaște toată activitatea Ministerului nostru.
Maeștrii Ascensionați au facultatea de a citi cu cea mai mare ușurință înregistrările tuturor civilizațiilor, care sunt vizibile în eterul de deasupra fiecărei localități. Ele pot fi citite la fel de ușor ca orice carte!
Nu este nimic extraordinar, chiar dacă la început pare așa, este doar pentru că umanitatea nu a înțeles-o încă. Pe scurt, nu există o manifestare sau activitate a Vieții care să fie extraordinară. Te rog, iubitii mei, încearcă să consideri totul drept firesc.
Oricât de transcendent este o ființă, activitate sau manifestare, este mereu firesc. Ele sunt rezultatul unei operațiuni a Legii vieții. Orice manifestare este întotdeauna în conformitate cu o Lege a vieții!
Toate condițiile limită în care umanitatea se regăsește sunt rezultatul calificărilor eronate pe care indivizii le-au impus, prin sentimentele lor, energiei vitale: energia sau legea vieții nu sunt responsabile pentru aceasta!
Umanitatea are liber arbitru și pot alege modul în care vor să direcționeze energia. Această energie se revarsă tot timpul și cred că majoritatea dintre voi încep acum să vadă de ce nu au mai multă energie și perfecțiunea ei în utilizarea lor: este doar pentru că nu știați că Prezența este chiar deasupra ta.
Unele învățături metafizice au învățat că Divinitatea, Hristos, este în interiorul vostru. Este adevarat! Dar în ce măsură? Noi, de asemenea, aveam aceste cunoștințe, dar, chiar și cu realizările vieților noastre anterioare, nu puteam realiza Ascensiunea. Noi puteam o realiza datorită Explicației Prezenței AY AM așa cum vi se oferă acum.
Dragii mei, este cu adevărat curios să vedem cum umanitatea pune stăpânire pe o idee sau o ființă și le denaturează printr-o creație și concepte ale minții sale inferioare. Aceste fantezii sunt rareori corecte. Cu toate acestea, în măsura în care indivizii sunt receptivi, de acum încolo, vor primi o comunicare mai mult sau mai puțin clară și completă de la toată sau o parte a Legii vieții.
Sper că voi reuși să vă ancorez ferm în conștiința sentimentul că vi se oferă toate mijloacele pentru a vă face fericit și confortabil.
Poate că mă privești ca o Ființă specială? Fiecare ființă umană este specială. De ce ? Pentru că Prezența ta divină îți oferă viață, energie, substanță, care dau existența formei tale, acum, pe Pământ. Deci nu este adevărat că toată lumea este specială?
Toate învățăturile religioase ale lumii au ascuns Adevărul prin concepte umane. Crede-mă, căci Eu declar lumii întregi că religia catolică, de exemplu, a fost instituită de Maeștrii Ascensiunați și întreținută de Puterea lor. Între credincioșii acestei Biserici a existat întotdeauna un Maestru Ascensiunat care a fost Păzitorul ortodoxiei sale și care a rectificat-o atunci când erorile umane au amenințat-o să devieze.
Acum, iubitii mei, punctul culminant este atins pentru toate activitățile care urmăresc să îndrepte atenția către Divinitate. Toate bisericile, toate religiile, toate modalitățile metafizice, orice, pretutindeni, ceea ce a contribuit la ridicarea în orice măsură sau mod spre Înțelegerea vieții și spre Recunoașterea Divinității, totul, fără distincție, trebuie duce la acest punct central unic: Prezența puternică AY AM!
O vedem și știm că trebuie să se întâmple.
Dacă iubita umanitate ar putea înțelege Prezența Puternică AY AM, dacă toți predicatorii ar fi vrut să ia această Cunoaștere și să aibă neînfricarea să o învețe în toate Bisericile, pretutindeni, este cu viteza fulgerului că umanitatea ar fi eliberată de discordie și limitările actuale, pentru a cunoaște în cele din urmă Bucuria și Fericirea inerente Vieții și Planului divin!
Cel care va porni, fără a acorda nici cea mai mică atenție opiniilor umane, va deveni neînfricat zi de zi, iar această lipsă completă de considerație pentru ceea ce ar putea spune umanul va crea în jurul cel care are această calitate, o radiație care va facilita foarte mult extinderea Predării Prezenței puternice AY AM.
Înainte de a începe extinderea acestei Predări, asigurați-vă că nu mai aveți nici cea mai mică vibrație de îndoială cu privire la acest Adevăr, pentru că, dacă nu, este posibil ca interlocutorii dvs. să fie înclinați să argumenteze, să pună la îndoială, în mod inutil. O certitudine absolută în sentimentul dvs. cu privire la înțelegerea prezenței puternice AY AM, dimpotrivă, va exclude, în general, toate îndoielile și toată rezistența.
Cine declară Adevărul, fără să încerce să-l impună celorlalți, va câștiga urechea și inima aproapelui său, pentru că toți iubesc și apreciază că libertatea lor este respectată. Faceți apeluri, trimiteți Binecuvântarea prezenței voastre și dragostea curentului vostru de viață celor din jurul vostru. Sunați Prezența lor Puternică AY AM în Acțiune, astfel încât Ea le trezească și să își deschidă înțelegerea la acest Adevăr și, amintiți-vă mereu, că Activitatea Prezenței este instantanee, este „Acum”!
Nu credeți, nu acceptați sugestia că într-o zi poate, poate într-o zi, individul va accepta acest Adevăr! În schimb, vorbiți cu prezența lor puternică AY AM și spuneți: „Organizează-le să ei se deschidă și să accepte această Instrucțiune, acum, deoarece Eliberarea lor este în joc! Dă-le curaj și forță să accepte!” Deci, voi acordați asistenței maxime aproapelui dvs. obținând pentru el Curaj, Putere sau tot ceea ce este necesar pentru a accepta posibilitatea Eliberării sale.
Toti trebuie să fie liber! Acesta este motivul pentru care Saint-Germain a spus de la începutul acestei Activități că orice organizație analogă lucrărilor și bisericilor ar fi dăunătoare pentru Activitatea AY AM, deoarece ființele trebuie să fie libere și trebuie să se îndrepte către Prezența lor puternică AY AM.
Mai devreme sau mai târziu, Prezența lor îi va ghida infailibil și îi va conduce să facă lucrul indispensabil. Doar în acest fel, ființele umane vor putea decide și se comporta singure, prin propria lor intuiție spirituală …
Adeseori gândiți-vă la privilegiul de a avea Carta, așa cum este înaintea voastră, la Harul de a putea folosi flacăra violetă consumatoare, la avantajul de a putea forma acest tub de lumină care poate deveni o protecție invincibilă în jurul vostru! Și permiteți-mi să vă spun că această protecție este mult mai esențială împotriva sugestiilor decât împotriva cataclismelor! … Dacă cereți Prezenței dvs. să vă țină în Invincibilul Tub de Lumină, nu veți accepta sugestii de altele, chiar dacă sunt aruncate în mod conștient de tine, iar acest lucru este extrem de important. Vedem constant, cum bietii fiinte umane acceptă, suferă și execută impulsurile forței sinistre, mai degrabă decât să urmăm dorințele propriei inimi.
Ei nu ascultă Vocea Prezenței lor puternice AY AM, deoarece obiceiurile ancestrale îi antrenează să depindă de lucrurile externe. Voi, dimpotrivă, iubiții mei, prin Cunoașterea Prezenței voastre, vă puteți elibera. Este atât de simplu să folosești apelurile și vizualizările care ți-au fost date. Mulți studenți reușesc să se elibereze cu adevărat. Aceasta este Frumusețea, Majestatea și Puterea acestei Instrucțiuni. Vă puteți imagina Bucuria noastră?
Există simultan aspectul patern și aspectul matern al lui Dumnezeu, prezența puternică AY AM; acesta este doi factori puternici care încă funcționează în lumea umană și în formele umane. Intelectul este masculin, iar intuiția este feminină. Corpul emoțional este guvernat de ambele aspecte.
Inima spune intelectului: „Dacă dorești să îmi permiți să guvernez, va domni Pacea, Armonia și Abundanța, dar dacă vei lua frâiele, având doar lumea aparențelor la dispoziție pentru a vă forma concepte, vei face greșeli; inima, fiind însăși Activitatea prezenței sub forma umană, nu va face aceste greșeli! ”
Amintiți-vă că, păstrând atenția asupra prezenței, dragostea, înțelepciunea și puterea în echilibru perfect sunt în acțiune, și Ei mențin atât forma cât și acțiunea în forma! Dacă permiți vocea inimii de a fi audiate, ascultând intuițiile care vin din prezența ta prin corpul emoțional, vei ajunge rapid la o certitudine cu privire la originea impulsurilor tale. La început, trebuie să apelați la Discriminarea corpului vostru superior mental. Se poate întâmpla că abia după executarea impulsului veți observa de unde a venit, dar apelați în mod constant la prezența în acțiune și, chiar dacă se întâmplă să faceți greșeli, nu vă descurajați .
Nu vei fi perfect până nu vei fi complet peste toate limitările umane, adică după Înălțarea ta. Deci, nici o descurajare pentru o greșeală ocazională, chiar și după un apel la Prezența voastră puternică AY AM! Spuneți-vă: „Perseverență! Și tu, Prezența puternica AY AM, stai de pază și nu îmi permiteți să încep din nou!”
În acest fel, veți putea repede să evitați greșelile.
Marea Frumusețe și Puterea acestei Instrucțiuni rezidă în faptul că nu necesită decât intenția corectă și o mare sinceritate din partea ființelor care o practică. Dacă aceste prevederi sunt menținute, într-un timp relativ scurt, Marea Perfecțiune și Marea Claritate Inteligenței conducatoare al Prezentei Puternice AY AM se vor manifesta și vor ajuta umanitatea să prevină eroarea.
Nu încercați să faceți acceptat această Instrucțiune prin forță, dar cu toții puteți fi de mare binecuvântare pentru ceilalți, binecuvântând aproapele și apelând la Prezența sa Puternică în Acțiune. Vă dam toate afirmațiile puternice, care vor scoate din prezența dvs. tot ceea ce este necesar pentru a vă guverna activitatea și vă va oferi tot ceea ce este necesar și vă va proteja.
Pot să vă atrag atenția asupra a ceea ce se întâmplă uneori? Studentul se străduiește sincer să aplice Instrucțiunea, apoi intră în contact cu lumea exterioară. Cu un cuvânt sau o sugestie, el este distras și se îmbarcă într-un alt tren de gânduri și sentimente. Astfel, fluxul de energie este complet schimbat și tot ceea ce el plănuise pentru o anumită realizare este anulat. De aceea, unii dintre voi nu au rezultate rapide. Unii studenți, dimpotrivă, au rezultate minunate și aproape instantanee. Este posibil să nu aibă o înțelegere mai mare decât ceilalți, dar se pare că au descoperit Marele Secret Fundamental, adică: atât timp cât sentimentele sunt perfect în Armonie, și ca Apel la Prezență se face cu persistență, răspunsul la fiecare apel se manifestă foarte repede. După ce sunt în posesia acestui secret, nu mai lasă sugestii verbale sau de altă natură să le afecteze. Ei nu renunță, dar persistă cu o determinare neclintită în apelurile lor.
Vreau să răspund la o întrebare pe care am citit-o în mintea multor studenți. Folosim expresii diferite, unele terminologie, dar care este întotdeauna simplă, iar explicațiile noastre nu pot fi înțelese sau interpretate greșit. Spunem, toți Maeștrii Ascensionați vă spun: „Faceți față, și rămâneți sub Prezența voastră puternică AY AM!”
Este vorba de a face doar asta.
Când vă confruntați cu Prezența Puternica AY AM, înseamnă că sunteți atenți, fără a vă distrage atenția, Prezenței dvs. și că rămâneți în puterea radiației sale. Când vă puneți „sub ordinelor”, înseamnă că atenția dvs. este complet fixată pe un obiectiv definit. Dacă doriți să aveți experiența unei manifestări, atenția dvs. trebuie să fie fixată pe un obiectiv, iar apelurile dvs. la Prezență trebuie să fie inflexibile. Prin excluderea oricărei intruziuni sau a oricărei întreruperi a apelului, răspunsul va veni rapid.
Când ați făcut un apel serios către Prezența voastră, nu uitați să-L ceriți să vegheze la acest apel și să împiedicați tulburările sentimentelor voastre până în momentul manifestării. Prezența o va face!
Amintiți-vă, iubiții mei, că Corpul vostru mental superior este una dintre cele mai magnifice activități ale rasei umane, pentru că este cu adevărat inteligența dvs. selectivă, discriminantă, care știe tot ce este esențial.
Prezența ta și corpul mental superior îți doresc să te inunde cu tot binele posibil, dar dacă sentimentele tale descalifică toată Energia pe care o numești în Acțiune, putem învinui Prezența sau Corpul Mintal Superior? Dacă nu doriți să vă controlați atenția și dacă sentimentele dvs. rămân discordante și distorsionați Energia, Perfectă în Sine, pe care o numiți, atunci se dovedește că persistați în vechile voastre concepții umane și că cădeți din nou în erorile trecutului, in loc sa produceti rezultatele dorite!
Aici sunteți în prezența Activități Grozave! Totul este atât de simplu! Cei Mari Maestri au dispus ca această Cunoaștere să fie exprimată într-un limbaj simplu și nu va mai fi schimbată niciodată. Terminologia tehnică și complicată nu este potrivită pentru exprimarea activității Prezenței divine, Prezența puternică AY AM. În general, termenii tehnici sunt folosiți pentru a masca o lipsă de înțelegere cu privire la subiectul discuției. Marea lege a vieții nu are nevoie de terminologie tehnică complicată, jargon încurcat, pentru a fi explicată.
Aruncați o privire, de exemplu, la limbajul legal al așa-numitelor instanțe! Dacă toată lumea ar putea înțelege ce s-a spus acolo, în curând veți avea dreptate divină pentru toată lumea! Dar va veni această Justiție, iubiți din Saint-Germain, nu vă descurajați! V-am spus că Marea Lege Cosmică permite în prezent Maeștrilor Ascensi să radiaze mai multă Putere și Lumină. Ei nu vor mai tolera imperfecțiunea umană.
Imperfecțiunea umană a atins punctul său vulnerabil, Iubitorii mei. Își pierde intensitatea în fiecare zi! Crede-mă ! Acceptați ceea ce vă spun și, la fiecare apariție tulburătoare, spuneți: „Sunteți fără putere!”, Iar această apariție nu va mai avea puterea de a afecta umanitatea.
Mulți, în guverne și în sfere tulburi ale activității umane, încep să audă Vocea Adevărului. Pentru încurajarea ta, îți pot spune că o mare trezire se întâmplă în umanitate. Oamenii încep să conștientizăm aproape peste tot că, sub aparențe frumoase, lucruri eminamente distructive au ontrodus și că oamenii au fost înșelați în mod scandalos. Da, Iubitii! Umanitatea se trezește la Marea Realitate a vieții și nu va fi ușor să o înșeli altă dată.
Vorbiţi cu respect și dragoste despre România …
Prezentați ceea ce este constructiv în Biserici, de exemplu, în Biserica Ortodoxă, iar cei care nu sunt încă pregătiți să înțeleagă această Instrucțiune a AY AM în realitatea sa profundă vă vor urma pe teren patriotic sau religios. Vor studia această Lege și o vor folosi pentru Protecția Patriei și a Bisericii!
Ești infinit privilegiat, iubitii mei, să fii purtătorii de lumină ai acestei mari perfecțiuni emergente! În prezent nu există un mare serviciu mai mare pe Pământ! Dar vă spun și tuturor studenților AY AM, asigurați-vă că înțelegeți corect această Cunoaștere a Prezenței puternice AY AM și Explicația Cartei. Vă spun tuturor liderilor și tuturor celor care răspândesc această Lumină: „Credeți-mă, nimic nu este atât de important ca înțelegerea acestei legi!”
Ați primit descrierea corectă a Cartei, urmați-o și nu o modificați. Acest lucru va oferi tuturor o fundație neschimbabilă pe care să poată construi o structură perfectă și, odată cu Flacăra Violetă, au mijloacele cele mai puternice pentru a dizolva și a consuma vechile structuri imperfecte.
În orașele tale măcelăști mahalale și le înlocuiești cu clădiri noi, frumoase și confortabile. Același lucru trebuie să se aplice structurilor civilizațiilor antice sau creațiilor umane. Trebuie să abandonăti vechiul. Trebuie dizolvat și consumat. Atunci trebuie să reconstruiești cu Forța și Înțelegerea Prezenței, așa cum ți-au fost date. Aceasta este Singura cale de a avea perfecțiune!
Cât de mare va fi Bucuria atunci! Inimile noastre sunt legate și la fel de împerecheate cu ale voastre, și dorim atât de intens libertatea voastră! Bucuria noastră este, aș spune, „extremă” atunci când câștigi o Victorie. Da, Victoria este a ta! Fii neclintit pentru că ești binecuvântat! Păstrează Armonia în ciuda tuturor aparențelor și persistă în Apelurile tale la prezență. Este Legea vieții. Apelul este infailibil. Răspunsul trebuie să vină infailibil, dar dacă îndoiești, dacă gândești sau dacă spui: „Mă întreb dacă sunt capabil, mă întreb dacă se va întâmpla asta sau asta”, atunci îți împarți puterea și vei avea doar rezultate parțiale. Asigurați-vă în prealabil că subiectul Apelurilor dvs. este complet constructiv și mergeți mai departe, fără a se opri, menținând ferm apelurile. Ești infailibil în asta!
Dificultățile financiare ale maselor nu te scapă, ființele se cred singure și au devenit în imposibilitatea de a-și asigura nevoile, deoarece au acceptat inconștient în sentimentele lor presiunea masivă de limitare și suferință.
Așa cum v-au spus și alți Maeștri, vă repet că prin Cunoașterea prezenței puternice AY AM, sunteți infailibil. Indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea exterioară, nimic din acestea nu poate interfera cu ceea ce Prezența voastră vrea să facă pentru fiecare dintre voi. Vi se pare ciudat să mă auziți spunând asta? Dar nu ! Suntem în domeniul Legilor vieții! Nu este egoismul să doriți să îmbunătățiți, precum și condițiile sale de viață!
Ceea ce i-a determinat pe toți oamenii să se rătăcească, până în ziua în care Saint-Germain a lansat această Explicație Prezentă, a fost sentimentul că trebuie să sacrifice totul. Această credință dăunătoare nu a făcut decât să le facă complet neputincioase să facă progrese!
Cu toate acestea, numai prin îmbunătățirea dvs. și a propriilor condiții de viață, veți avea Puterea de a-i ajuta pe ceilalți!
Puteți oferi servicii excelente cu mult înainte de ascensiunea dvs.! Puterile curentului tău de viață vor intra în acțiune, iar în mersul tău către perfecțiune, poți face cel mai mare serviciu imaginabil doar apelând la prezența altora în acțiune în el!
ACEST ESTE LEGEA VIEȚII! Fiecare trebuie să se pună sub propria sa prezență și, mai devreme sau mai târziu, să aducă Perfecțiunea Sa completă în manifestarea externă. Aceasta este Perfecțiunea stării formale, și este Adevărata Înălțare!
Este posibil ca oamenii să creadă că dorința de perfecțiune a corpului sau dorința de frumusețe este reprobabilă? Sunt apărați?
Ar fi adevărat dacă ar fi doar deșertăciune, dar Înțelegerea adevărată a vieții ne învață că, în plinătatea expresiei sale, toată forma manifestată este Frumusețea și perfecțiunea, fie în octava fizică, fie în octavele de sus. Viața este frumusețe și perfecțiune!
Viața nu conține imperfecțiuni! Numai atunci când ființele umane îmbrăcă energia Vieții cu vălurile sentimentelor lor discordante, Viața apare în forme imperfecte sau forme în care Frumusețea este absentă. Prin activitatea sa naturală, Viața generează Fericire, Frumusețe și Perfecțiune a tuturor formelor manifestate. Este suficient nu împiedicați desfășurarea Sa naturală și spontană. Acest lucru se întâmplă de îndată ce umanitatea nu mai impune energiei vieții vălul sentimentelor discordante și limitate.
Trebuie să ve dăti seama că la începutul practicii acestei instrucțiuni, este esențial să fim puternici și fermi pentru a exclude toate lucrurile discordante care ar continua să producă impresii de limitare. Mai presus de toate, trebuie să fii ferm și să nu-ți permiți să ai cea mai mică părere despre oameni, lucruri, locuri sau circumstanțe; dimpotrivă, trebuie să vă concentrați toată atenția asupra Prezenței și să repetați afirmația: „Prezență puternică AY AM, nimic nu mă privește de cât îmbunătățirea propriei mele sfere de acțiune”. Apoi, tot ceea ce vă abordează va dori să fie în Radiația dvs. de care vor simți Frumusețea și Pacea.
În Viața în societate, ai o mare responsabilitate unul față de celălalt, pentru că în măsura în care impui discordie acestei Energii Puternice, ești responsabil pentru efectul produs asupra celorlalți.
Fiecare student AY AM ar trebui să-și amintească întotdeauna de un lucru: „Am grijă de afacerile tatălui meu, de afacerile a puternică mea Prezența AY AM ”. Având atenția fixată acolo, veti uită să observăti dezavantajele aduse de alții.
În fact, situația a fost mai rău când am trăit pe Pământ pentru a câștiga Victoria Ascensiunii. Aveți cel puțin dreptul, libertatea și privilegiul de a gândi și de a-L venera pe Dumnezeu după cum doriți.
Acum îți cunoști Prezența și știi că nu există nimic în Univers capabil să se opună puterii acestei Prezențe atunci când este chemat în Acțiune. Nu există forță adversă pentru unul care nu acceptă ideea. Uneori credeți că anumite persoane, locuri sau circumstanțe vă opun. De fapt, nu este. Nimic nu se poate opune Extinderii Luminii tale sau a Progresului tău, decât pe tine însuți. Ceea ce unii oameni percep ca opoziție este pur și simplu o negociere între sentiment și intelect. Intelectul susține; sentimentul are intuiția inimii, dar intelectul spune: „Cred că greșești” și are loc o discuție. În curând, vei avea certitudinea că inima nu greșește niciodată.
Amintiți-vă că un maestru a spus: „La începutul căutării mele pentru adevăr, am auzit o mulțime de voci. Deodată, deasupra mea, am auzit o singură voce și când a fost auzită, toate celelalte voci au tăcut. Acest glas a spus Adevărul. ”
La fel și cu Prezența ta când îi dai ocazia să fie auzit prin corpul tău superior mental. Toate vocile externe, vizibile sau invizibile, sunt tăcute în fața Prezenței, pentru că este Suveran!
Iubiților mei, simți asta acum, din toată inima.
Mulțumesc Prezenței AY AM pentru această oportunitate de a fi capabil să vă vorbesc. Fie ca plinătatea luminii Prezenței puternice AY AM Amplifica și luminează mintea, ca El să te elibereze în Plinătatea Perfecțiunii Sale manifestată, acum, în împrejurimile tale!
Mulțumesc !
Maria.

IUBITA MARIA 2
IUNIE 11, 2019 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
Iubita Maria,
discursul nr. 2
Iubitorii mei. Vin la tine pentru a te înfășura în această mare Flăcări a păcii și a puterii de vindecare pe care sunt pentru Pământ! Timp de secole îndelungate am turnat această Flacăra și nimic nu poate rezista iubirii Mele.
Fii în pace, copiii mei prețioși, fiți în pace! Voi continua să vă inund cu această Flacăra Iubirii până când veți fi identificat cu aceeași Putere și această Pace.
Suntem atât de recunoscători când inimile oamenilor ne solicită ajutorul. Suntem deosebit de recunoscători atunci când acest apel este făcut în mod conștient și cu înțelegerea acțiunii Legii, acceptând realitatea noastră și știind că puteți și cum să cooperați cu noi. Numai atunci putem întoarce-te la tine și extinde cea mai mică scânteie de Lumină din tine și din jurul tău pentru a te face să atingi sentimentul că ești Suveranitatea cosmică a tot ceea ce, pe această planetă, a fost descalificat de om.
Vreau să simțiți profund că fiecare victorie câștigată în tine, printr-o limitare sau calificare umană, te face să stăpânești această limitare identică oriunde în lumea exterioară. Când ai stabilit Pacea în tine, până în punctul de a putea păstra calmul și ușurința în mijlocul circumstanțelor discordante care te înconjoară, atunci ești Stăpânul de acest. Cea mai mică scânteie de energie, toate ființele Elementelor, percep clar dacă aveți controlul elementelor din propriul corp și atunci recunosc că sunteți Stăpânul lor.
Toate aceste lucruri care sunt probleme pentru tine nu sunt probleme pentru noi. Îmi spui că uneori dificultățile sunt amenințătoare; Eu recunosc-l; dar uiți că unii dintre noi au trebuit să treacă mult mai rău, când au realizat ascensiunea lor. Nu credeți că viața noastră a fost o cale de trandafiri! Știți că până în ziua Înălțării Fiului Meu iubit, a trebuit să fiu în garda mea în fața acestor forțe distructive teribile, și asta timp de treizeci și trei de ani de viață mea? Încă nu te-ai luptat atât de timp.
Toate forțele malefice au fost concentrate pentru a-l împiedica pe Isus să lăse exemplul ascensiunii pe care El a dat-o. Vrăjitorii negri aveau decis să împiedice stabilirea înregistrării eterice pe care El a creat în atmosfera Pământului; dar erau neputincioși înaintea Puterii Luminii pe care El manipula.
În ceea ce privește Saint Germain, El v-a spus deja că, dacă știți ce experiențe îngrozitoare a trebuit să treacă în Evul Mediu atunci când a câștigat măiestria Sa, părul dvs. va ridica în groază.
Știu că greutatea discordiei cântărește uneori foarte mult pe corpurile tale emoționale, dar noi nu cerem nimic mai bun decât să te scutim. Anul acesta, ne-am apropiat tot mai mult de tine, în atmosfera ta; scopul acestei apropieri este de a vă păstra învăluit în substanța Iubirii noastre și a luminii noastre, pentru a vă pătrunde în corpurile fizice pentru a vă permite să păstrați Pacea. Indiferent de ceea ce este agitat în sentimentele celor din jurul tău, Pacea noastră vă poate învălui și penetra energia, îi poate oferi Calificarea noastră, o poate izola și exclude atât de complet acțiunea vibratorie externă încât devine la fel de inexistentă.
Vreau să aveți senzația că orice discordie nu este altceva decât o rată vibratorie energetică care trece prin substanță. Ce se întâmplă în planurile interioare, când încărcați prin ea, Perfecțiunea flăcării cosmice a iubirii cosmice? Dacă apelați la Prezența voastră puternică AY AM sau la un maestru ascensionat, o flacără coboară efectiv, inunda și înveliți fiecare ritm vibratoriu care constituie un set de circumstanțe. Flacara acționează acolo o transformare; modifică substanța; crește vibrația și îi impune natura Flăcării cu aceeași ușurință cu care șirurile unei harpe sunt reglate.
Prin schimbarea tensiunii corzii, vibrația este modificată și vechea vibrație dispare. Același lucru este valabil și pentru circumstanțele discordante.
Perfecțiunea flăcării cosmice a dragostei cosmice învăluie condițiile discordante, le crește și le absoarbe. Poate părea ciudat să spunem că această Flamă avansează și „îi place” ritmul vibrator mai mic, pana în punctul de a o ridica la înălțimea sa. Nu este să iubim discordia, ci, strict vorbind, puterea focului sacru este cea care dizolvă discordia. Când focul fizic consumă o bucată de hârtie, acesta este transformat și absorbit de natura focului, nu? Hârtia dispare și Flacăra este încă Autoritatea principală! Ambele au devenit UNU, dar natura Focului nu s-a schimbat; este hârtia care a fost transformată. Este la fel cu ritmul vibratoriu al corpurilor tale.
Dacă ați trecut prin multe experiențe nefericite, prin atenția acordată acestor condiții tulburi, o anumită cantitate de energie, care nu a primit Binecuvântarea Vieții, s-a acumulat în jurul corpului fizic și cântărește mai departe l. Dacă apelezi la Perfecțiunea Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice, Binecuvântarea Vieții intră în această condiție, iar viteza vibratorie va fi crescută, iar această substanță va fi absorbită de Flacăra. Astfel se vindecă corpul fizic.
Trebuie să simți că tu, adevărata ta identitate, ești corpul de Lumină care pătrunde în structura atomică. Nervii (nadi) corpului distribuie Lumina corpului vostru mental superior și prin radiație, controlează structura atomică a cărnii și îl face să-și execute ordinele. Tu, ești Ființa Luminii, Corpul Luminii, pe care sau în jurul căreia se aglomerează substanțele chimice atomice (structura atomică). Acest corp de Lumină ești tu. În acest corp de lumină trăiești noaptea când crezi că dormi. Amintiți-vă și mirosiți acest lucru frecvent în timpul zilei si spune: „Ei bine, Eu Sunt, AYAM, Ființa de Lumină a Marelui Soare Central, care animă această structură atomică”.
Simțiți-vă ca un scafandru sub apă. Este omul care mișcă costumul în care se află înfășurat. Este la fel cu tine: Corpul tău de Lumină preia structura atomică pentru a circula în atmosfera Pământului, dar nu ești această structură atomică. Tu esti Fiinta Luminii care poarta trupul.
Când folosiți Flacăra Cosmică a Iubirii noastre Vindecătoare, gândiți-vă la ce se întâmplă când țineți un burete sub un flux de apă pentru a-l scăpa de impuritățile acumulate.
Ca o respirație, Vindecarea noastră poate trece prin corpuri fizice, te poți purifica acolo ca într-un torent sau o cascadă până când vei fi în pace totală.
Vizualizați această Flacară Roz mai întâi, iar Aur apoi. Este acțiunea vibratorie a Flăcării care va circula radiația noastră de pace, în nervii (nadis) ai corpului. Această Flamă satura nervii (nadis) cu o acțiune vibratorie specială de aur lichid, care oferă întotdeauna pace. Trebuie să înțelegeți că puterea cosmică răspunde la apelul pe care ni-l adresați. Chiar dacă în prezent structura atomică pare să vă creeze probleme, totuși lasaţi marea noastră simțire a iubirii pentru structura atomică să se strecoare prin corpul vostru. Folosiți doar cuvintele: „AY AM, Eu Sunt Pacea Iubirii Cosmice”. Și de fiecare dată, vizualizați această Flamă roz și aur care traversează corpul și răspândind Binecuvântarea Sa la tot, oriunde în Univers.
Dragostea cosmică este hub-ul Universului. Este cea mai mare viteză vibratorie a elementului de foc. Când ați generat suficientă presiune din Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice, totul din Univers supune și devine această Prezență a Iubirii în Acțiune.
Vreau să fii pătruns și debordant de sentimentul nostru de iubire cosmică.
Simțiți această Flacăra de Aur și Roz care umple întreaga parte superioară a corpului și vedeți-o care inunda toate vietii cu dragostea sa . Vedeți această Iubire, această Binecuvântare și această Perfecțiune răspândită fără alt motiv decât extinderea de el insuși!
Nu te condamna singur. Nu-i învinovăți pe ceilalți.
Doar rămâneți în acceptarea Iubirii voastre cosmice și răspândiți-vă binecuvântările peste viață; pe fiecare scânteie de viață pe care o percepi; Dragii mei, ziua în care vei fi complet identificat cu Flacăra cosmică a dragostei cosmice, Marea Bucurie din fiecare din zilele tale va consta în răspândirea prin fiecare bătaie a inimii tale și prin fiecare expirație a acestei iubiri cosmice spunând către Viața peste tot: „Dragostea Mea te va elibera! AY AM, Eu Sunt Flacăra Iubirii Cosmice a lui Dumnezeu care te va elibera!”
Vizualizați în mod constant această Lumină a Flăcării Cosmice răspândind și învăluind ființe și lucruri. Toată Perfecțiunea Planului Divin în Acțiune este cuprinsă în Focul Sacru al Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice. Este mijlocul Vindecării Universale, aplică-l Națiunilor Lumii.
Adesea gândiți-vă că Flacăra cosmică a iubirii cosmice nu poate fi suprimată sau oprită, deoarece este Manifestarea Legii Cosmice! Toate ritmurile vibratorii mai mici trebuie crescute până la înălțimea vibratorie a flăcării Cosmic Love. Prin urmare, toată creația umană va avea un sfârșit, în timp ce Divinul este etern. Perfecțiunea flăcării cosmice a iubirii cosmice este divină: nimic și nimeni nu o poate modifica!
Pot să vă rog să luați în considerare fiecare celulă lui organismul voastre ca unul dintre copiii dvs.? Conștiința ta se află în fiecare celulă a corpului tău și dacă ai vrea să iubești și să-ți dai iertare, mai întâi pentru tine și apoi pentru tot ceea ce este în jurul tău, care a servit pentru a impune discordia asupra structurii tale atomice; dacă ai vrea să iubești și să ierte toate acestea; uită pur și simplu totul și apoi dăruiește-ți iubirea și binecuvântarea ta fiecărui atom al corpului tău, nu numai că te-ai putea vindeca, ci îți înfrumusețezi corpul și îi oferi aproximativ asemănarea cu corpul tău superior mental.
Trupurile tale sărace au fost teribil de criticate. Ele sunt rareori binecuvântate. Acum să inversăm această stare de lucruri. Spune: „Ei, hai să oprim asta! Astăzi este o nouă zi!” Ordinea zilei este să iubești, să mulțumești și să binecuvântezi fiecare atom al corpului tău pentru serviciile pe care ți le-a oferit, pe care ți le oferă acum și pe care ți le va oferi în timpul restului a veni cu ! Gândește-te la corpul tău ca prieten, colaborator, amic, într-un fel. Dacă ai acest sentiment de afecțiune și binecuvântare pentru acest corp, dacă îi mulțumești pentru că îți permite să îndeplinești Planul divin, corpurile tale vor fi foarte recunoscătoare pentru bunătatea sentimentelor tale! Până la urmă, în fiecare celulă a corpului tău se află Viața și Viața are dreptul la Binecuvântarea Ta. Acesta nu este un motiv pentru că o anumită acțiune vibratorie a fost impusă asupra corpului, lipsindu-l de Pacea și confortul său natural, pentru a nu opri acest lucru acum și a începe să binecuvânteze acest corp.
Te regăsești în circumstanțele lumii fizice și suferi contactul discordiei pe planul fizic, deoarece, timp de multe secole, ai făcut parte din acțiunea vibratorie a lumii exterioare. Este cu propria energie vitală ai creat această discordie în lumea exterioară. Sunteți parțial responsabil pentru aceasta și tocmai din această cauză puteți utiliza Autoritatea pe care o aveți pe planul fizic pentru a elimina pe Pământ calamitățile războiului și de abuzul îngrozitor care a fost făcut din energia Vieții!
Dacă v-a fost posibil să folosiți Autoritatea suficientă pentru energia dvs. vitală pentru a provoca, prin mintea și corpul vostru fizic, discordia care domnește în prezent, atunci este clar că puteți utiliza aceași Autoritate al Viața voastră și ordonați conștient ca această discordie să fie înlocuită cu Manifestările de perfecțiune pe care doriți să le aveți acum.
Nu dați niciodată Autoritatea voastră, la nimic din Univers, ci încredințați-o puterii și păcii Prezenței voastre AY AM și corului Maeștrilor Ascensionați.
Uneori este necesar să vorbim într-un mod extrem și dinamic pozitiv în fața ființelor și a circumstanțelor lumii exterioare; în timp ce în alte momente poți fi la fel de pozitiv dinamic, dar folosind Puterea Tăcerii!
Tăcerea are o Putere extrem de deconcertant pentru forțele distructive, pentru că ele nu știu la ce să se aștepte. În fața celui care păstrează Tăcerea, așa-zișii adversari se află în incertitudinea cu privire la ceea ce vei face. Când apelați la Flacăra Cosmică a Inimii Tăcerii Cosmice sau la Flacăra Cosmică a Puterii și Tăcerii Marelui Păzitor Tăcut, Tăcerea și presiunea acestei energii pot umple o cameră cu o astfel de concentrare încât un corp fizic devine o găsește imobilizată atât timp cât este menținută această Putere.
Ce se întâmplă din acțiunea vibratorie a forțelor sinistre atunci când brusc Paznit Tacut stabilește această presiune și toate ritmurile vibratorii sunt blocate de această tăcere până când Flăcarea cosmică a dragostei cosmice le pătrunde și își stabilește Autoritatea?
Cred că nu ai folosit suficient de mult Paznit Tacut. Radiația Lui dă o pace formidabilă! Bien Aimé Saint Germain și Godfré au spus adesea: „Toată puterea divină este în tăcere”. Păzitorul Tăcut are o Putere care depășește limitele înțelegerii tale și făcând apelul la Flacăra Lui Cosmică a Iubirii și Tăcerii Cosmice, toate ritmurile vibraționale ale corpului tău vor fi obligate să se supună. Vreau să simțiți această ușurință, această măiestrie și această putere!
Trăind în sentimentul Prezenței Păzitorului Tăcut, înțelegând că ai Autoritatea și Abilitatea de a numi această Putere a Flăcării Cosmice a Tăcerii Cosmice în tine și în jurul tău, impunând Tăcerea asupra a tot ceea ce este nu Lumina, puteți condensa această substanță și acest sentiment în atmosfera din jurul vostru, până în punctul în care oamenii din lumea exterioară nu sunt capabili să rostească un discurs distrugător în prezența voastră. Mi se pare o izolare admirabilă pentru tine. Când ajungeți acolo, veți începe să vă faceți o idee despre ce este Puterea!
Înainte de a putea manipula Puterea Cosmică, trebuie să stabilești această Tăcere în tine, în jurul tău și în jurul întregului tău flux de viață, pentru că poți fi chemat să te confrunți cu forțe extrem de distructive. Această autoritate lui Pazitor Tacut va impune Tăcerea creațiilor vicioase din jurul persoanelor, înainte de abordarea ta.
Vei face un mare serviciu umanității, făcând a simți la oamenii că avem autoritate asupra a tot ceea ce este uman și că putem reduce la Tăcere ceea ce este uman și că putem reduce la tăcere ceea ce ar provoca discordie, înainte lasa sa fie exprimat. Trăind în flăcări și în prezența luminoasă a veghetorului tăcut, poți învinge ordinele distructive din diverse surse din lumea exterioară. Aș dori să vă văd că utilizați această putere a tăcerii pentru a forța ființele simțitoare fie să vorbească armonios, fie să tacă. Aceasta ar găsi o explicație adecvată într-o instanță în care trebuie tratată atât de multă discordanță. Este mai bine, pentru tine, să paralizezi, adică să oprești ritmul vibratoriu al creațiilor vicioase din jurul anumitor persoane; reduce-le la neputință, mai degrabă decât să fie la mila lor!
Iubiților mei, este ridicol pentru cei care au cunoștințele acestei legi să vă lăsați permanent deranjați de discordia celorlalți și să credeți că trebuie să suferiți acest lucru și că nu puteți scăpa de ea. VOI POTI ASTA!
Acesta este unul dintre motivele pentru care vă atrag atenția asupra Flăcării Mâinii lui Pazitor. Când acest veghetor tăcut ridică Mâna, El nu rostește cuvinte, Flacăra se ridică și Tăcerea domnește Suprem!
Puteți face înca un lucru care va oferi o mare asistență în afacerile naționale. Rugați-l pe Veghetorul Tăcut să pună stăpânire pe toate emisiunile radio și în presă și să impună liniște tuturor ritmurilor vibratorii care nu răspândesc Puritatea, Binecuvântarea, Pacea și Perfecțiunea Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice.
Autoritatea lui Pazitor Tacut este mult mai mare decât vă puteți imagina. Apelați colaborarea Puternic Ariès, din Puternic Himalaya, a Zeului Aerului, în atmosferă. Dacă un grup de ființe, ne-ascensiunat, ar apela la veghetorul tăcut pentru ca El să-și stabilească autoritatea și puterea sa cosmică în atmosfera de deasupra Țării tale pentru a reduce la tăcere toate sunetele distructive, inima lui ar sări de bucurie, pentru oportunitatea de acțiune care i-ar fi oferită.
Făcând aceste Apeluri la Flacăra Cosmică a Iubirii și Vindecării, nu lasați niciodată la ispita de a crede că nu sunteți Autoritatea și Stăpânul circumstanțelor. Stabilind în tine acest sentiment de măiestrie, rămânând bine și plin de dragoste pentru cei care ai de-a vindeca, vei descoperi că apelurile tale tot mai intense la acțiunea elementului de foc, îți vor oferi întotdeauna mai multe dispensări de la Marelui Soleil Central.
Adică că tot mai mult ajutor vă va fi acordat pentru viața din lumea exterioară. Apelăti întotdeauna mai întâi AY AM Prezenta, apoi Paznitor Tacut pentru a impune tăcerea în toată țara, asupra a tot ceea ce provoacă distrugere și limitări pentru popul, la orice sugestie hipnotică îndreptată către oameni. Trebuie să cereti ca asta să fie înlocuită de Iluminarea completă a Iubirii noastre cosmice. Păzitorul tăcut va avea astfel o oportunitate de a acționa asupra întregii națiuni și, prin autoritatea Sa, El va putea dizolva tot ceea ce, în guvern, a devenit o piedică pentru Viața Neamului și pentru oameni.
Puteți acorda umanitate Asistență Cosmică, dacă invocați Autoritatea Prezenței puternice AY AM din toate fluxurile vieții, dacă faceți apel la Autoritatea Marelui Director Divin și a Păzitorului Tăcut pentru a impune Tăcerea tuturor cuvintelor distructive care au fost rostite în atmosfera Pământului.
Știați că cuvântul „STOP” sau „HALTE” constituie un șoc puternic neașteptat pentru energia distructivă? Când eliberezi Puterea cuvântului Tăcere cu un sentiment de Autoritate, oprești expansiunea ratelor vibraționale distructive ca un șoc brusc. Puteti aplica cele de mai sus în domeniul vindecării.
Iubitii mei, suntem obligați să folosim cuvântul „STOP” atunci când dorim să eliberam un individ de condițiile distructive care îl înconjoară sau când vrem să risipim creațiile înfricoșătoare. Atunci când dai o ordine, fiind conștient de Autoritatea Prezenței Puternice AYAM, și vorbind direct cu conștiința care animă această creație distructivă care produce suferința unui individ, poți spune la acest lucru, deoarece este un lucru: „În numele Prezenței puternice AY AM, tăceți-vă! dispăreţi!”
Crezi că creația umană a oricui nu este imobilizată atunci când spunem aceste cuvinte? Tu ești Viața. Sunteți aceeași viață ca noi!
Dacă este posibil ca prin Autoritatea Vieții să spunem aceste cuvinte și să anihilăm creația umană, atunci și tu poți. Viața este Viață și toată Viața are Puterea de a dizolva toate descalificările umane care au fost impuse Vieții. În prezent vorbesc mai dinamic ca niciodată în atmosfera Pământului. Este pentru a aduce în corpul tău emoțional memento-ul Autorității Cosmice care este al tău! Puteți da ordine să opriți și să dispăruți la oricărui lucru distructiv pe care îl observați! Vă spun acest lucru pentru a vă încuraja și pentru a vă pregăti pentru a vedea decretele dvs. intră în vigoare foarte repede.
Intensificarea luminii cosmice în atmosfera Pământului va duce la o accelerație esențială în procesul de a stabili în jurul tău o atmosferă de calm absolut, a cărei Putere va impune Tăcerea asupra tuturor discordiilor umane din jurul tău. Cuvântul de vizionare este: „STOP! STOP! TACERE! DISPARE!”
Când Isus a vindecat nebunii, El a spus: „Pleacă de acolo!” prin abordarea conștiinței acestei creații care le-a posedat. Fie că este o formă produsă de ura față de individ însuși sau dacă este o entitate dezafectată, nu contează, Isus vorbea cu Autoritatea vieții, iar această autoritate este supremă.
Prin crearea unei forțe vii prin apelurile tale cosmice către îndurarea cosmică, pentru întreaga umanitate, vei avea o putere secretă care va forța Marele Soare Central să acorde dispensări speciale pentru a duce la îndeplinire apelurile tale.
Atunci când unii dintre Maeștrii Ascensionați merg la Marele Soare Central pentru a cere mai multă asistență pentru a face față problemelor lumii, se iau în considerare cererile și, în general, ulterior, se acordă „dispensări”, dar când un grup de ființe neascensiunati, forţează apelurile să pătrundă în inima centrală a acestui sistem de lumi și apela direct la Marele Soare Central, cerând Milostenia pentru toată viața, aici mai jos, așa că, ei face violență către cer și obțineți dispensele pe care noi nu le facem nu sperase niciodată să obțină.
Îți ofer această explicație pentru a te încuraja să nu încetezi niciodată să dai aceste apeluri. Timp de secole, noi am sperat că Marile Ființe ale Soarelui Central vor acorda anumite Dispenses, și Eu vă asigur că Chemările voastre către îndurările cosmice vor atrage activități care sunt complet necunoscute pe Pământ.
Ați introdus un nou ciclu. Vă aflați la începutul epocii de aur și, solicitând ca Milostenia să fie acordată toate vieții, voi dați nota fundamentală a acestei epoci. Asta este ceea ca mari fiintele așteaptă înainte de a produce anumite manifestări externe.
Iubitii mei, persistă în chemarea Iertării și a îndurării cosmice, guvernate de Flacăra Cosmică a Iubirii și Dreptateii divină față de toate Vieții! Ordonaţi : Tăcerea și anihilarea totală al toată discordia. Apoi, exprimă-ți infinita Recunoștință pentru Darurile Vieții și astfel veţi putea folosi Puterea noastră Cosmică totală și Autoritatea noastră peste octava fizică, înainte de Înălțarea ta. Este cel mai rapid mod de a-ți produce propria Ascensiune, cea a poporului tău, a Națiunilor și a lumii.
Apelurile tale către Autoritate și Puterile Observatorului Tăcut pentru stabilirea controlului Său în atmosfera Pământului vor aduce schimbări rapide și uimitoare.
Vreau să simțiți încrederea și asigurarea pe care o avem atunci când dăm ordinele noastre discordiei umane, deoarece este mereu singura Viață care poruncește, prin tine ca prin noi.
Este adevărat că avem o concentrare mai mare de energie. Am acumulat mai multe substanțe-lumina, mai multe activități de foc sacru în și în jurul corpurilor noastre vizibile. Cu alte cuvinte, forța noastră vie de energie este mai mare decât a ta, dar Autoritatea, calitățile și acțiunea vieții sunt identice în noi și în tine; ele sunt înnăscute în tine, deoarece viața ta este Lumina ta, iar Lumina conține toate posibilitățile Perfecțiunii.
Flacăra cosmică a Iubirii cosmice perfecte conține posibilitatea Perfecțiunii universale!
Când spui: „AY AM, Eu sunt Flacăra Cosmică a Păcii și Eu dau Pacea la toată Viața!” așa că val după val această pace se răspândește prin tine.
În ceea ce privește practica injecțiilor care pun substanțe distructive în fluxul sanguin al oamenilor, Saint Germain a spus: „Au folosit Viața pentru a introduce fizic aceste substanțe, așa că este la voi trebuie aplică Viața ta pentru a le elimina fizic. Viața ta este, fără îndoială, la fel de puternică ca a lor, așa că nu există niciun motiv să te tulburi de aceste practici. ”
Îți repet la fel! dacă prin utilizarea energiei vitale ai deschis ușa, și ai permis să intri o creație care produce primejdie în corp, atunci prin utilizarea propriei energii vitale poți apela la Puterea care poate schimba stare de fapt.
Niciodată, ai nici cea mai mică teamă, Prețiosii mei copii; nu accepta nici un sentiment de neputință sau disperare, deoarece știi că deasupra ta este această Prezență glorioasă AY AM și că Maeștrii Ascensionați așteaptă și sunt gata să răspundă la cel mai mic apel.
Știi cum apelurile tale vin la noi? În momentul în care pronunți, gândești sau simți ceva despre noi, suntem conștienți de aceasta în Octavele noastre, printr-un străfulgerare de lumină. De ce? Pentru că numele noastre sunt Viața noastră! Este imposibil să gândiţi, să pronuntați sau să scrieţi numele noastre fără ne să fim instantaneu conștienți de acest lucru în Octavele noastre, deoarece un fulgerare ne ajunge când cineva atinge sau menționează ce constituie Cupa Luminii pe care îl utilizați pentru a ne identifica.
Viața noastră este doar Lumină. Când trasezi numele Lumii noastre în lumină, o vedem foarte clar. Oamenii încă nu știu cât de puternice sunt numele Maeștrilor Ascensiți. De aceea, Isus ți-a spus: „Întreabă-l pe Tatăl ce ai nevoie în Numele Meu, iar El ți-l va acorda”.
În Biblie se spune: „cu privire la lucrările Mele, dă-Mi poruncile tale”. Aceasta nu înseamnă că dai ordine și că Ființele Octavurilor superioare trebuie să te supună, cu siguranță nu! Dar, când prin numele și autoritatea cuvântului creativ universal AY AM, ordonați să apară o manifestare conformă cu planul divin, atunci Prezența și Maeștrii Ascensionați se grăbesc să vă ajute. Să presupunem că poruncești ca Perfecțiunea Planului divin, în ceea ce privește sănătatea ta, să se manifeste în corpurile tale, apoi, Prezența ta AY AM și Maeștrii Ascensioați concentrează imediat ceea ce este necesar pentru a produce această manifestare, cu condiția să păstrezi o Armonie Neîntreruptă, și că apelurile și atenția dvs. rămân fixate doar la noi.
Iubiții mei, când comandați împlinirea Planului divin prin Flacăra cosmică a iubirii cosmice, prin Flăcarea cosmică a tăcerii cosmice, manifestarea trebuie să apară. Este Legea activității vieții! Nimic pe această planetă nu poate interfera cu Comenzile dvs. dacă le păstrați! Decretele dvs. sunt în conformitate cu Perfecțiunea universală; cu tot ce este Autoritatea Vieții! De ce Viața nu și-ar îndeplini propriul Plan de manifestare?
Vreau să vă dau un exemplu pentru a vă face să simțiți această Iubire Cosmică cu care trebuie să vă înconjurați corpurile. Aș dori să te văd iubind și binecuvântând aceste trupuri ca și cum ar fi un copil pe care îl prețuiești; ai lua acest copil în brațele tale, sărutându-l și mângâindu-l și el ar fi umplut de fericire de această Iubire. Dacă ați dori să faceți la fel cu trupurile voastre, înconjurându-le cu Iubire și Recunoștință, turnând în ele substanța Iubirii noastre cosmice, pentru că v-au oferit atât de multe servicii, aceste corpuri ar fi purificate și vindecate.
Când respirați punctele de lumină ale atmosferei în plămâni, radiația lor intră în corpuri; atunci când acceptați Raza de Lumină a prezenței dvs. AY AM, Lumina și Perfecțiunea pătrund în structura corpurilor voastre.
Substanța care provine din Prezență este complet pură și perfectă; deci trebuie să-i dai Iubirea Ta și binecuvântările Tale. Ea îți oferă toată Perfecțiunea Sa să o folosești așa cum vrei.
De ce să nu-L iubim? Este o comoară care vă este încredințată. Trupul tău este Templul Cel mai Înalt Dumnezeu Dumnezeiesc! Flacăra Spontană este ancorată în inima ta! Dacă înveți să iubești și să binecuvântezi această substanță, nu vei avea niciodată probleme în sufletele tale, în corpurile tale sau în afacerile tale. Continuați să calificați toata substanță prin Flacăra Iubirii Cosmice, Puritatea Cosmică, Pacea Cosmică, Sănătatea Cosmică, Tăcerea Cosmică, Perfecțiunea Cosmică sau orice altceva doriți să construiți. Vă atragem în permanență atenția asupra acțiunii cosmice a focului sacru și a diferitelor săi flăcări, a activității lor și a calității lor, care trebuie să fie concentrate în octava fizică, deoarece dorim să stabilim atmosfera noastră de vindecare în jurul vostru. Este doar o chestiune de a continua apelurile dvs. și manifestări se vor întâmpla. Ca răspuns la apelurile noastre, Viața ne-a înzestrat puterea vindecării. Din Inima Centrală a acestui sistem de lumi, am făcut ca Flacăra Vindecării să apară în valuri neîntrerupte și Forța noastră de Viață a devenit atât de mare încât putem auzi instantaneu orice Apel care ne vine de pe Pământ.
Asta Noi am făcut și voi puteți face la fel. A fost o perioadă în care și noi nu eram Maestrii Ascensionați! Vreau să recunoști că ești capabil să faci ceea ce este necesar pentru a produce Perfecțiune aici și acum. Nu trebuie să aștepți pentru că suntem gata să te ajutăm!
V-ați gândit vreodată să vă binecuvântați corpurile cu Flăcările cosmice ale purității și libertății?
Flacăra cosmică a libertății este cadoul pe care Saint Germain ți-l oferă. Astfel, el ar avea ocazia să se concentreze în jurul tău astfel de activitate a flăcării violete de care ai avea nevoie la un moment dat: fie flacăra roz, flacăra de aur, fie orice altă flacără de culoare de care ai avea nevoie. Dragii mei, Saint Germain nu te-a refuzat niciodată și nu te va refuza niciodată nimic. Mi-aș dori mult ca fiecare dintre voi să devină Extinderea extraordinară a puterii flăcării vindecătoare.
Dacă te ai gândi să vizualizezi Flăcarea Purității și Iubirii Cosmice care îți trece prin mâini atunci când îndeplinești o lucrare, poți vindeca, purifica, proteja, binecuvânta și umple pentru realizarea Planului divin, tot ce mâinilele tale ating , peste tot.
Conștientizați întotdeauna că mâinile dvs. sunt un cadou al Iubirii din Prezența dvs. AY AM. Binecuvântează-ți mâinile și acceptă că acestea sunt instrumentul care face ca Iubirea și Puritatea Cosmică să pătrundă în tot ceea ce atingi, si care va fi îmbunătățit; această îmbunătățire poate deveni permanentă dacă ești sincer și credincios luminii.
Există multe modalități de a utiliza Flăcările cosmice încărcate cu puterea de vindecare, dar trebuie să vă purificați mai întâi.
Voi cunoașteți expresia: „Marea Respirație a Iubirii Atotputernicului”. Ei bine, repetând: „AY AM (x3) Eu sunt Marea Respirație a Iubirii Cosmice a Atotputernicului, Marea Respirație a Focului, Focul Sacru al Flamei Vindecării Divine; AY AM, Eu sunt Flacăra Vindecătoare a lui Dumnezeu; flacăra cosmică a vindecării pentru toată viața!”, puteți obține toată intensitatea puterii de vindecare divină pe care o doriți, dar este nevoie de atenție concentrată, de curățenie cosmică, de armonie neîntreruptă și de apeluri repetate dinamic.
Vei ajunge să fii atât de absorbit în a pune în acțiune diversele Activități ale Focului Sacru, încât vibrația ta va fi treptat crescută și egală cu cea a acestor Flăcări; ai fi ca un stâlp al Puterii lor în octava fizică, chiar înainte de Înălțarea ta.
Puterea noastră de Vindecare se poate răspândi prin casele dvs., Sanctuarele și Templele muzicii AY AM, care trebuie să se manifeste peste tot pentru a binecuvânta toată Viața! Nimic uman nu va putea opune imediat ce va apărea Forța noastră Vivă! Și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, decât pentru a răspândi Binecuvântarea și îndurarea noastră asupra toate vieții. Dacă efectuați chemarea către Marele Soare Central și ființele sale cosmice: „O, Doamne, Milostivire pentru toată umanitatea, și sa fie Flacăra cosmică a Curății Tale și Iubirea Ta învăluie toată Viața”, atunci Perfecțiunea este în acțiune și trebuie să se manifeste și să domnească suprem! Gândiți-vă, iubiților mei, la nenumăratele vindecări care au avut loc în toate sanctuarele dedicate Mie din întreaga lume! Și totuși, eu sunt doar un curent individualizat al vieții.
Sute de mii de ființe mă invocă în permanență și, cu fiecare chemare care ajunge la Mine, răspund instantaneu cu un bliț de lumină care ajunge la ființe pe curentul de întoarcere al apelului lor, pentru că știu că Eu Sunt AY AM, această Iubire care nu cunoaște limite. Deci, Flacăra dvs. Cosmică poate produce vindecare peste tot.
Preaiubit Saint-Germain v-a oferit afirmația: „AY AM, Eu Sunt aici, AY AM, Eu Sunt acolo, AY AM, Eu Sunt Dumnezeu în Actiune peste tot”. Orice ființă animată, care solicită asistență, poate, prin urmare, să primească Flăcarea noastră de puritate și iubire cosmică, care le este trimisă la curentul de întoarcere și dacă atenția lor ar rămâne suficient de lungă asupra noastră, el s-ar vindeca aproape instantaneu și pentru totdeauna.
Din păcate, atenția se abate rapid de la noi și se fixează pe corp sau pe limitările din jur; ușa nu este ținută suficient de deschisă pentru a permite Perfecțiunea să fie permanent ancorată în individ.
Vreau să va adopt ca pe copiii mei ai Puritatei, ai Dragostei și ai Îndurării. Fiți asta pentru toate ființele și toată viața! Fiți milostiv cu structura atomică a propriului corp. Fiți milostivi și pentru Viața în atmosfera și în împrejurimile voastre, binecuvântând totul; apelând mereu la Perfecțiune. Marea flăcări de vindecare cosmică vă poate folosi pentru a oferi asistență tuturor celor care o solicită. Aș dori să vă ajut să produceți fenomene de vindecare, deoarece acest lucru ar clasifica Studenții din Saint-Germain ca instrumente care servesc la producerea perfecției pentru toate instantaneu și permanent. Acest lucru mi-ar permite să-i dau iubitului Saint-Germain o dovadă a Iubirii mele!
M-a protejat în acei ani în care lupta a fost atât de intensă și nimeni nu poate înțelege exact care sunt sentimentele mele pentru el. Ar fi una dintre cele mai mari bucurii ale Existenței mele daca fiecare dintre voi care reprezenta Libertatea Saint-Germain pentru Pământ să devină un Acasă Puternic al puterii vindecătoare infailibile, producând întotdeauna Perfecțiune la fiecare chemare. Atunci umanitatea ar începe să realizeze ceea ce se cuvine Saint-Germain.
Puteți coborî în fundul unui iad al creației umane, dar aveți nevoie de o izolație, si Flacăra de protecție cosmică a Paznitului Tăcut vă va oferi. Ca răspuns la apelurile tale, El va elibera întreaga intensitate a puterii cosmice care este necesară pentru a tăcea tot ceea ce este vicios și distructiv, pentru că vei fi izolat în spatele unui perete de oțel pe care totul se va rupe.
Periodic, oamenii au nevoie de un șoc care îi trezește din letargia hipnotică a propriilor greșeli. Trebuie să-i considerăm pe cei care par să acționeze rău și să-i facă pe ceilalți să sufere, ca victime ale propriilor lor creații din trecut. În loc să-i privești ca pe niște monștri ai nelegiuirii, să știi că sunt doar oameni nefericiți legați de trecutul lor. Deci sentimentele tale însărcinate cu milă vor avea mai multă putere pentru a da Decreturile care trebuie să anihileze toate aceste creații distructive!
În această oră crucială pentru … Romenia și oamenii săi, suntem cu toții pregătiți să acordăm asistență cu toată puterea pentru a permite Iubitul Saint-Germain să ofere victoriei, libertății și perfecțiunii cosmice întregii vieți. Apelați întotdeauna la Prezența voastră puternică AY AM, mai întâi, și apoi apelați la această Flacăra Cosmică a Vindecării, din care am o Forță de Viață grozavă. Vă voi susține, pentru că aș dori să vă dau ca exemplu lumii, și să fac de voi dovada vie că Saint-Germain este Libertatea, Milostivirea și Iubirea divină care răspund tuturor celor care apelează la Lumină!
În calitate de Studenți din Saint-Germain, ar trebui să produci Manifestări și Miracole atât de multe și atât de repede încât profesia medicală este obligată să le observe și să le țină cont. Lasă-l să învețe Adevărul și să fie redus la Tăcere și să nu poată critica această Învățătură. Este timpul ca tot ce se opune Extinderii acestei Lumini să fie măturat de pe Pământ. Purificarea profesiei medicale a început. Tot ceea ce este bun va fi întotdeauna binecuvântat, protejat și răspândit, dar viciul îngrozitor care domnește în această profesie trebuie să se oprească! Purificarea fluxului de sânge al raselor umane trebuie să înlocuiască contaminarea îngrozitoare care a fost și este încă impusă vieții.
Așadar, începe prin a face apeluri la Paznit Tacut; apoi chemați Puritatea Mea și Puterea Mea de Vindecare Cosmică; apoi ordonați-vă ca Libertatea și victoria luminii lui Saint-Germain să-i învăluie pe toți cei care solicită ajutor și vom vedea, dacă de acum lumea exterioară nu va respecta ceea ce poartă numele Saint-Germain!
Iubiților mei, trăiți în contemplarea a ceea ce v-am spus. Simțiți că Iubirea noastră este Pacea și Puterea Vindecării, că Viața noastră îi place să vă binecuvânteze Viața, Viața noastră îi place să contribuie la Extinderea Puterilor inerente în viața voastră și Viața noastră nu va înceta niciodată să ajute Viața până în ziua Triumfului Perfecțiunii și înființarea Supremației Sale incontestabile.
Îți aduc expresia Iubirii lui Isus și a tuturor celor care sunt direct responsabili de activitățile de vindecare.
În lunile următoare vom intensifica Puterea Vindecătoare Miraculoasă Puternică a Iubirii noastre, în special la toți cei care ne cheamă, astfel încât în jurul cele Șapte Săptămâni Sacre să fii gata să fii îmbrăcat în Glorie și Puterea Cosmică a Vindecării Instantane pentru toți cei care vor cere ajutorul tau.
De asemenea, cereți expulzarea tuturor comunismului din țara voastra, Paznit Tacut vă ascultă! Te învăluiesc în Flacăra Vindecării Cosmice pe care Eu Sunt! Vreau să intensific Puterile fluxului tău de viață, astfel încât împreună să putem elibera toată viața de orice creație umană distructivă.
Fie ca toate ființele să învețe să cunoască Realitatea Prezenței lor puternice AY AM și Iubirea, Libertatea și Victoria Prețiosului nostru Saint-Germain! Toată dragostea eternă nu va fi suficientă pentru a-I mulțumi pentru tot ce a făcut pentru Mine și vă implor, faceți tot ce puteți pentru a anihila toate conceptele umane în ceea ce privește el, și că numele Lui să fie sinonim cu „Libertatea”, pentru cel mai mic pic de viață, al întregii planete.
Fie ca toată opoziția față de Lumina lui AY AM și a celor care o răspândesc să fie anihilată! Fie ca Îngerii mei vindecători să vă însoțească și să vă păstreze, ca ei să vă ajute să obțineți pace și libertate în lume!
La revedere, te iubesc, mulțumesc și te binecuvântez!
Maria.

IUBITA MARIA 3
IUNIE 11, 2019 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
IUBITA MARIE,
discursul nr. 3
Iubiți din inima Mea!
Vă aduc astăzi o radiație care vă va inunda sentimentele cu pace; Sper să ancorez, în corpurile tale emoționale, o Asistență care să-ți permită să dai Pacea în toată viața din jurul tău.
Dragostea Mea, Pacea Mea și Puterea Mea de Vindecare sunt Marea Bucurie a Vieții Mele și este Privilegiul Meu, precum și cel al altor Maeștri, să direcționez Activitatea de Vindecare către Națiuni atrase în violență sau în războaie.
A fost Ministerul Meu timp de multe secole. Săracii copii obosiți ai Pământului au primit Dragostea noastră, Binecuvântarea și Puterea noastră de Vindecare! Nu am încetat niciodată să le turnăm asupra umanității.
Mie mi se pare că asta eram ieri ca am fost printre voi pe Pământ și, cu mare bucurie și plină de mulțumire, am răspuns întotdeauna tuturor celor care au apelat la Mine.
„AY AM”, nu-mi pasă de greșelile care au fost făcute! „AY AM, Eu Sunt puterea vindecării, a îndurării și a dragostei care ignoră eroarea!”
Este vindecând toate Vieții că Eu dau Binecuvântările fluxului Meu de viață. Bucuria mea este să ofer tot ce poate fi acceptat, astfel încât Pacea și Fericirea Iubirii să se răspândească.
Oh! De ce oamenii nu vor să renunțe la acest resentiment îngrozitor pe care îl cultivă unul față de celălalt?
Vom continua să devărsăm puterea noastră de vindecare tot timpul! Nimeni nu m-a chemat în zadar niciodată, căci trăiesc doar ca să vărs lumina și puterea vindecătoare a iubirii mele asupra ființelor aflate în suferință. Nu știu decât Iertarea, Iubirea și Vindecarea! Nu refuz niciodată; dar tot ce am făcut de secole nu a reușit să-i facă pe oameni conștienți de propria lor Autoritate. A trebuit să așteptăm ziua în care iubitul si prețioasă Saint-Germain a dezvăluit o înțelegere a „AY AM”!
Acum, Ființele se trezesc în număr mare și în straturile sociale unde ne-am aștepta mai puțin să găsim această trezire !!!
Astăzi, dacă îmi permiteți, vreau să vă ajut să priviți lumea cu probleme, din perspectiva Octavei noastre. Iubita Meta (Mama lui Cha-Ara = Emile), Iubita Nada (și celelalte trei Nada) și Iubita Quan-Yin sunt de partea mea pentru a ajuta la ameliorarea suferinței umanității.
Am pus Speranța noastră în Activitatea Saint-Germain; prin muzica dvs. AY AM, ca răspuns la apelurile dvs., prin radiația dvs. și învățându-vă să direcționați în mod conștient puterea de vindecare, am dori să producem astfel de manifestări pe care masele nu le-ar mai putea nega.
I-am vindecat pe toți cei care au apelat la Mine, dar, în general, nu mi-au permis să ancorez, în mintea lor, Iluminarea necesară pentru a-i împiedica să comită aceleași greșeli care îi fac să sufere din nou.
Datorită Saint-Germain, condițiile sunt schimbate, deoarece, prin Cunoașterea AY AM, nu numai că vă puteți vindeca pe voi și pe ceilalți, dar vă puteți adauga, de asemenea, cu fiecare chemare a Vindecării pe care o faceți, cu fiecare Binecuvântare care o trimiteți, un apel special pentru iluminarea minții ființelor și a națiunilor!
Trebuie să vindecăm umanitatea de ură și egoism, apoi celelalte rele vor dispărea.
În lumea exterioară, e menționăt rar ceea ce facem în Octavele noastre de lumină. Doar în această activitate AY AM recunoaștem pe deplin și dăm Adorație Maeștrilor Ascensi și Corurilor Angelice care cooperează cu noi în Asistența masei umanității suferințe.
Există nenumărate legiuni de îngeri vindecători! Ei păstrează puterile de vindecare care au fost concentrate pe obiective definite. Când doriți să vindecați, adaugați-vă Apelului dvs. un apel pentru Iluminarea minții și a sentimentelor al bolnavului, apoi trimiteți-vă Iubirea către Corul Îngerilor și mai ales către Îngerii Vindecători, pentru ca toate condițiile necesare pentru a produce Manifestarea să fie a complete, în și în jurul persoanei pe care doriți să o ajutați. Îngerii vor veni și vă vor executa chemarea!
Dacă ar fi posibil să fim nefericiți, vederea umanității cufundata în sărăcie și suferință ne-ar îndurera; cu toate acestea, noi, din Octave-ul nostru, precum și corurile îngerilor, suntem întotdeauna gata și așteptăm să putem elibera ființele umane de nenorocirile lor. Dar, indiferent de suferințe, nu putem impune măsuri care să le elibereze, dacă nu doresc să caute și să înțeleagă Lumina.
Lumina nu s-a opus niciodată exercitării liberului arbitru și, dacă ființele umane vor să scape de toată această suferință, trebuie să se întoarcă la Lumină prin propria lor decizie, deoarece Lumina nu le va forța trebuie s-o fac. Lumina îi învelește cu Iubirea ei și, în Lumină, exista Atracția Magnetică a Marelui Soare Central care ridică conștiința celor care se confruntă cu Lumina, dar cei care s-au abătut de la Lumină trebuie să se convertească, și să înfrunta-l din nou, dacă vor să primească Binecuvântările și Libertatea care sunt inerente Luminii.
În toate Națiunile Lumii, Ființele îmi dau Devoția lor și fac apel la Mine să fiu ușurat în suferința lor. Așa cum am mai spus, răspund la toate apelurile, dar toată energia care ne-a venit în aceste apeluri și toată energia pe care am turnat-o pentru a vindeca oamenii, a fost în general folosită doar pentru a calma suferința corpurilor fizice.
Puțini sunt cei care, în același timp cu Vindecarea, cer iluminarea pentru a nu comite aceeași greșeală care a produs suferința; și puțini cer să primească cunoștințe pentru a oferi asistență altora așa cum au primit de la noi.
Iubita Quan-Yin, la fel ca Mine, nu s-a oprit niciodată, de secole, dăruind, dăruind și iertând! Ca mine, Ea nu refuză niciodată, dar Ființele trebuie să se trezească și să devină conștiente. Este necesar ca, odată cu Vindecarea, să primească Înțelegere și să nu mai creeze cauzele care au generat nenorocirile lor; și chiar trebuie să aibă o înțelegere conștientă și suficientă a Legii, pentru a reuși să manipuleze Puterile Legii care fac posibilă instruirea și vindecarea celorlalți, așa cum am făcut-o pentru ei. Aceasta este ceea ce prevede legea.
Așteptăm să putem turna Iubire, Binecuvântări, Pace și Vindecare pe corpul umanității și vrem să dizolvăm ceea ce a provocat toată această suferință. Suntem gata să armonizăm condițiile de viață și o putem face cu un singur gest al Mâinii noastre! Nu refuzăm niciodată, dar ce este bine, dacă oamenii creează din nou aceleași condiții și repetă greșelile care inevitabil produc aceeași suferință și aceleași probleme.
Îngerii pot și vor fi întotdeauna recunoscători pentru a face acest lucru, pentru a oferi un anumit Serviciu: pentru a lumina gândurile și sentimentele celor pentru care solicitați Vindecarea, Pacea, Puritatea și Perfecțiunea trupului.
Maestrul, care este interesat de Vindecare, eliberează Puterea care produce corectarea situației și, prin radiația Sa, încearcă să lumineze pacientul, dacă vrea să o accepte. Însă, făcând un apel către Îngerii Luminii, în același timp cu Chemarea Tămăduirii, acești Îngeri vor veni și vor intensifica Iluminarea Maestrului Ascensionat, în și în jurul pacientului, până în punctul în care presiunea crescândă a luminii lor îl va face pe Ea să pătrundă și să accepte din intelect.
În vindecările care vor fi operate de AY AM Muzica, Iluminarea minții va fi atinsă simultan, dacă apelați Îngerii Luminii în Acțiune pe conștiință în timp ce Muzica este redată.
În viitorul apropiat, acești Îngeri vor intra în Viața externă și, dacă Iluminarea poate fi obținută pentru un număr mare de ființe umane, Puteri vindecătoare miraculoase vor fi folosite pentru a produce Manifestări extraordinare pentru a trezi omenirea.
Multe lucruri ar putea fi permise în acel moment, în domeniul vindecărilor extraordinare, dacă Legea cosmică crede că va avea ca rezultat oamenii, trezirea dorinței de a se supune Legii. Aceasta ar fi, de exemplu, reconstrucția membrelor amputate, a ochilor noi sau a altor părți ale corpului.
Aceasta este ceea ce am dori să producem și, dacă persistați în apelurile dvs. și nu vă limitați Prezența și Maeștrii Ascensionați, s-ar putea obține dispensări și, numai Ființele Marelui Soare Central știu ce Asistență neașteptată, Legea cosmice ar putea da omenirii prin intermediul unora dintre voi, care ar iubi sincer să devină vindecator, dacă Iluminarea se poate realiza în acest fel.
De fapt, această întrebare este soluționată de corpul mental superior și de prezența puternică AY AM a fiecărui flux de viață. Dacă prin Vindecarea corpului fizic se poate realiza Iluminarea minții și Victoria Înălțării în această viață sau în următoarea, atunci aceste Puteri pot fi folosite. Asta sperăm pentru a neutraliza în mare măsură pagubele cauzate ca urmare a războiului.
Maria.
Apeluri date de Iubita Marie.
1. Prezență Puternică Iubită AY AM, Maria Iubită și Iubită Invincibilă Iubire Sacră Focului sacru. Înfășoară-mă în flacăra vie și în dragostea focului sacru, pentru a împiedica să accept în mod inconștient imaginea sau contactul cu condițiile și creațiile discordante pentru care apelurile mele cer dizolvarea sau corectarea, pentru Eliberarea umanitătii, instantaneu și pentru totdeauna!
ô Puternic AY AM (x3)!
VIZUALIZARE:
– Unirea de la inimă la inimă cu Bien Aimée Marie.
– vizualizați prezența Luminosă deasupra acestui loc.
– vizualizați prezența Luminosă deasupra planetei.
– Vezi din inima ta valuri succesive de lumină roz și aur.
2. AY AM – Eu Sunt Pacea Iubirii Miraculoase. (X10)
AY AM (x3) – Eu Sunt Marea Respirație a Iubirii Miraculoase din Atotputernic.
AY AM (x3) – Eu Sunt marea suflare a focului, focul sacru al flăcării miraculoase a vindecării de la Dumnezeu.
AY AM (x3) – Eu Sunt flacăra vindecătoare a lui Dumnezeu, eu sunt flacăra vindecătoare miraculoasă pentru toate vieții.
Același apel către pace sau orice altă calitate a Focului Sacru:
AY AM (x3) – Eu Sunt marea suflare a focului, focul sacru al flăcării miraculoase a păcii lui Dumnezeu.
AY AM (x3) – Eu Sunt Flacăra păcii lui Dumnezeu, Eu sunt Flacăra Pacii Miraculoase pentru toate Vieții.
3. AY AM – Eu Sunt victorie cosmică și vindecare prin lumina Mariei iubite care acționează …
Notă: chemările Mariei pot fi precedate de cele două chemări ale Victoriei referitoare la Fecioara Maică și Imaculată Concepție.
1. AY AM – Eu Sunt forța victoriei cosmice a victoriei, zdrobind toate registrele eterice distructive și toate conceptele umane cu privire la Fecioara Maică și Imaculată Concepție.
2. AY AM – Eu Sunt forța victoriei cosmice a Mariei iubite anihilând toate conceptele false cu privire la Fecioara Maică și Imaculată Concepție.
Recunoaștere: Iubita Marie.
notă: Qwan Yin este un maestru de sex feminin, care în Asia și în special în China are aceeași notorietate ca Marie în Europa. (În Japonia, Ea se numește Canon și este numele său, care este utilizat pentru faimosul brand de camere Canon)
Lady Qwan Yin a răspândit flacăra purpurie a vindecării pe planetă înainte ca acest serviciul să fie preluată de iubitul Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *