MARELE DIRECTOR DIVIN 1 – 2 – 3

  

Ei bine iubit Marele Director Divin.
  Discursul numărul unu.

  Pentru tine care au devenit iubitii inimii mele!
  În timp ce eu vă vorbesc, simțiți că intrați mai adânc și mai adânc în flacăra curentului meu de viață!
  De-a lungul secolelor, am acordat o mare asistență umanității, dar este evident că acest ajutor trebuie intensificat. Pentru aceasta, am decis să folosim unele activități de foc cosmic, care sunt irezistibil.
  Prin puterea concentrată în Peștera luminii, India, creația umană este consumată în corpurile fizice, în sentimentele și mintea studenților care sunt admiși la ea, și sunt eliberați, manifestându Victoria și Puterea Luminii.
  Emisiile al marea lumina cosmica fac un serviciu identic pentru Europa și pentru pământ.
  Pământul trece prin initieri purificatoare, de aceea puterile cosmice de foc sacru, venind direct de la marele soare central și de la soarele fizic, converg și intră într-o activitate concentrată în atmosfera inferioară a Pământului, și acolo consuma tot ceea ce nu are nici un drept de a exista, tot ceea ce este fără rezultat constructiv și care este o pată pentru viață.
  Aș dori să vă fac să simțiți că este esențial să vă reamintesc, de mai multe ori pe zi, că structura atomică a corpurilor voastre de carne este o cupă în care iubita voastră prezență AY AM a pus focul ei etern.
  Noi, oferindu-vă ajutorul al focului sacru de octavian noastra, v-am înfășurat Cupa vieții în focul nostru cosmic.
  Adu-i aminte frecvent la mintea exterioară că acest organism trebuie să fie tratate și respectate ca o vaze de cristal prețioase.
  Oamenii au devenit mired în depravare și au dezonorat viața, pentru că ei nu au fost capabili să respecte trupurile lor!
  Astăzi, eu încarc, prin Europa și această națiune, marile curenții de forță electronică și de foc cosmic, în scopul de a trezi în oameni un sentiment de onoare și respect, care sunt datorate de sine extern, acest sinele extern care trebuie să devină un receptacul adecvat pentru calitățile divine care vor opera mântuirea.
  Paralel cu această acțiune concentrată de foc cosmic prin formele cărnii omenirii, stabilim o activitate consumatoare în sferele interioare, pentru a dizolva dorințele îngrozitoare care au adus aceste condiții îngrozitoare în planul fizic.
  Toate suferințele și necazurile au apărut pentru că umanitatea a intrat deliberat în conflict cu dreptul, inerent în viață, de a manifesta perfecțiunea, dreptatea divină, puritatea veșnică, care dau fericirea permanentă.
  Pe măsură ce colții de venin ai unui șarpe sunt smulși, așa că va trebui să îndepărtați din sentimentul de oameni și de toate ființele vii de pe acest pământ, tendințe pentru a produce limitări, tortură și distrugere.
  Oamenii, mired în discordie-propria lor discordie auto-a creat-va trebui în curând să aplece capetele lor înainte de cei care sunt autoritatea în univers.
  Persoane nefericite, prin determinarea necontrolată de a distruge și de a mutila ceea ce marile activități constructive ale vieții au adus în prim plan, provoacă șoc în schimbul degradării pe care au impus-o vieții divine.
  Ființele elementelor suferă de modul dezgrațios în care umanitatea impură și discordante le folosește, și mai devreme sau mai târziu aceste ființe ale elementelor vor respinge această acumulare degradantă și trimite-l înapoi la umanitate.
  Toate acestea au fost provocate de acumularea îngrozitoare de egoism.
  Umanitatea are nevoie de un șoc pentru a-l trezi și a-l face să realizeze că bunurile acestei lumi nu aparțin celor care doresc să-i priveze pe alții de drepturile lor divine.
  Când acest foc cosmic va provoca, pentru indivizi și situații discordante, să sufere șoc în schimbul lor de acumulare distructive, nu fi surprins, și nu ve pasă de nimic, cu excepția pentru a face față voastră iubit puternic Prezența AYAM, și apelul în tot mai multă acțiune a focului cosmic al lui Cristos victorios pentru a consuma tot ce urmărește să distrugă și să limiteze viața.
  Când suntem în punctul în care depravarea ființelor și forțelor îi poate incita pe cei din biroul public din fruntea Națiunilor, si în întreaga lume, să abuzeze de autoritatea lor pentru satisfacția motivelor personale egoiste, când în lume acest lucru este practicat intens, vă spun că pericolul este extrem de mare!
  Asta e situatia in care te afli!
  Dar nu se va spune că umanitatea poate continua să distrugă și să abuzeze de lucrurile care au fost plasate pe această planetă pentru a produce fericirea permanentă și perfecțiunea pentru toată viața.
  Este privilegiul și responsabilitatea voastră de a apela focul cosmic al lui Hristos victorios în acțiune, și pentru a ordona ca fiecare bucată de substanță să fie eliminate instantaneu de la cei care doresc să abuzeze de ea pentru a distruge oamenii, sau să-i înrobi în depravarea.
  Rugați ce cei care doresc să domesticeze energia vieții să fie lipsiți de orice mijloace de acțiune, pretutindeni.
  Ca autoritate, aveți puterea de a pronunța „Fiat”, care poruncește la focul cosmic că energia să fie eliminate din toate organizațiile și planurile distructive.
  Dacă persistă în a cere ca orice energie, și orice posibilitate de acțiune, să fie eliminate de la cei care au planuri distructive și care intenționează să utilizeze resursele țării dumneavoastră de a distruge, puteți provoca un șoc în schimb, care va fi îndreptate în mod exclusiv la persoane distructive, și apoi vom vedea cine deține puterea!
  Focul cosmic al lui Cristos victorios este singura putere și autoritate de-a lungul universului.
  Iubitul tău prezență puternică AYAM, puternicul Helios care stăpâneste soarele fizic, și marile ființe cosmice care conduc viața marelui soare central, acestea sunt autoritatea.
  AY AM – Eu Vreau să vă simțiți, în fiecare fibră a ființei voastre, că focul cosmic al lui Hristos victorios este autoritatea supremă!
  AYAM – Eu Aprins vei cu focul ăsta!
  Am decis să aduc această flacără la viață în tine, și pentru a vă oferi toate curajul și puterea necesare pentru a pulveriza instantaneu toată forța distructivă prin apelul tau.
  Vreau să știți prin fiecare fibră a ființei voastre că acest foc al lui Hristos cosmic nu este doar realitatea, ci și autoritatea oriunde este numit în manifestarea externă.
  Vreau să simți cât de aproape este acest foc pentru tine, și că îl poți introduce liber oricând dorești. În orice circumstanță și în orice moment, puteți intra în această flacără, și dacă vă creați obiceiul de a accepta realitatea lui, veți simți acest foc cosmic penetrant tine și de stabilire a vă ablaze!
  Timp de secole, I-am tinut pe cei care au venit in pestera luminii pentru Initiatiile lor in flacara iubirii inimii mele, ei bine! Acum poți să te întorci la mine, să mă suni, să intri în flacăra mea și să o simți trecând prin tine.
  Prin conștient comandă, eu am stabilit această flacără de a elibera de viață!  O fac de secole!
  Am oferit focul cosmic al iubirii mele în flacăra iubirii inimii mele, pentru a distrugem orice acumulare discordante, în curentul de viață al tuturor celor care-și întorc atenția către mine și care doresc să rămână în flacăra mea până când ea și-a împlinit Servicii perfecte!
  E ca și te-ai pune în fața unui radiator ca să-i absorbi căldura, și să stai acolo până te simți confortabil și armonios datorită radiației acelei temperaturi bune pe care o distribuie.
  Astfel, poți veni la mine, și să te ține în flacăra iubirii inimii mele!
  Când vă întoarceți atenția la mine, și rămâneți în flacăra iubirii inimii mele, puteți simți că ea trece prin formele voastre de carne, și ea realizeze pentru tine ceea ce numai această flacără poate produce!
  Acesta nu este un produs al imaginației umane.
  Sunt real!
  Știu ce-ți dau și nimic nu-l poate schimba!
  De-a lungul secolelor, Eu am eliberat mii și mii de curenți de viață prin această activitate precisă pe care eu conduc de către Comandamentul conștient.
  Le spun acelora dintre voi care doresc să fie liberi de limitările pământului: „acceptați ceea ce vă ofer!”
  Obișnuiți-vă, cu sinele vostru exterior, pentru a înțelege că, de îndată ce vă aflați în fața Cartei, și că atenția voastră se duce la iubitul tău puternic prezență AYAM, Flacăra Violet se toarnă imediat prin tine.
  Puteți simți această acțiune care se intensifică întotdeauna, ridicând rata vibrațiilor al cărnii până la punctul în care nu va mai provoca probleme sau discordie de orice fel.
   Forma acest obicei de a accepta și senzație, în orice moment, Flacara Consumatoare Violet, de îndată ce vă întoarceți atenția asupra Prezenței.
  Ordonați sinele exterior să stea nemișcat, până când simțiți flacăra ridicându-vă prin voi, și de îndată ce simțiți se ridică flacăra, poruncește-l să consume tot ce nu este puritatea sa nemuritoare.
  Puteți face același lucru prin invocarea flacăra spontană a inimii tale.
  Întorcându-vă atenția asupra prezenței sau Cartei voastră, simțiți-vă înfășurați imediat în flacăra spontană și rămâneți acolo până când concentrația vă dă senzația de pace, echilibru sau control perfect, ca tangibil ca orice în lumea fizică.
  Vă puteți antrena să simțiți aceste flăcări în mod conștient și la voință, prin propria voastră ordine conștientă.
  În curând veți avea dovada că focul cosmic nu este o creație a imaginației umane!
  Dacă doriți asistența mea pentru a vă ajuta să respingeți toate creația umană, și să fie liber de aceste limitări, vezi-te mental ca venind la mine, și în picioare în fața mea, până la flacăra iubirii din inima mea a pătruns în forma ta de carne, și ea a schimbat toate ratele vibrationala în tine, pe care le simti pacea, puritatea și puterea iubirii mele, care este focul cosmic îndreptate spre pământ!
  Dacă vrei darurile pe care ți le pot da, mă vei accepta pe măsură ce accepți radiație unui radiator.
  Și sunt foarte mai mult puternic decât un radiator!
  Focul pe care îl conduc poate face mult mai mult pentru tine decât căldura unui radiator!
Continuarea…
  Nu ești încă convins că pot ajunge la tine și să te ating în fiecare moment. Dar eu pot!
  Puteți rămâne în raza luminii care vă aparține, de fiecare dată când vă întoarceți gândurile și sentimentele față de mine.
  În acest Ray of Light este proiecția cosmică a focului pe care am privilegiul să ți-o ofer, pentru a elibera formele tale fizice și afacerile tale din limitările al Octavian fizice.
  În măsura în care ve mă simți penetrez mai adânc în tine, veți vedea puterile vieții mele pus la dispoziția dumneavoastră în exterior Life: vei fi îmbrăcat cu puterile noastre cosmice, care vă va permite să reziste la toate că încearcă să te distrugă în lume extern.
  Sinele exterior fiind limitat de simțurile fizice nu vede imediat ființa care îi oferă ajutorul său.
  Sinele exterior este închis într-o coajă care învăluie corpul emoțional și îl împiedică să simtă puterea deplină a iubirii noastre, cu excepția situațiilor excepționale sau în timpul unei crize, când sentimentele sunt exaltate și când atenția se întoarce către noi cu forță concentrată.
  Dar poarta de comunicare cu Octavian al nostru a fost deschisa, dragii mei, pentru ca ne-am oferit constiinta noastra de maestri Ascensionati care este continută in focul cosmic pe care îl conducem.
  Dacă înregistrați vocea pe un disc, o puteți roti pe dispozitiv fără a o găsi extraordinară pentru a vă auzi propria voce: sunteți obișnuită cu această idee.
  Ei bine, de ce crezi că sunt departe sau separat de tine?  Pur și simplu pentru că nu m-ai văzut niciodată cu ochii tăi fizici.
  Ți-ai văzut vreodată vocea? Nu, și totuși crezi că vocea ta îți vorbește pe înregistrare? Nu vrei să-mi acorzi același credit?
  Dacă contrazi cine vorbește cu tine, știi că rezultatul este de obicei un conflict. Ei bine, sentimentele tale au refuzat în repetate rânduri să accepte prezența mea atunci când am stat aproape de tine!
  Dacă acum doriți să puneți sentimentele în ordine, pentru a le face să înțeleagă că sunteți stăpânul lor, și că ei vor simți darul focului sacru care este făcut pentru ei de către fiecare ființă divină, atunci tot ce este uman va fi aruncată până când vom putea consuma.
  Tu esti cel care trebuie sa-ti dicteze la sinele extern tot ce trebuie a simti de octavian al nostru, pentru ca de indata ce ai sunat, ne am raspuns!
  Ți s-a spus de secole: „înainte de ele chema, ne am răspuns! „.
  Răspunsul nostru la apelul voastră este instant!
  De aceea, depinde de tine, de determinarea ta și de controlul absolut pe care îl ai asupra sentimentelor tale, pentru a-i obliga să simtă ceea ce dăm.
  Dacă aș fi în locul tău, aș spune la sentimentele mele: „îți poruncesc să simți realitatea Maestrilor Ascensionați. Vă poruncesc să acceptați și să simțiți puterea lor de a produce perfecțiunea la chemarea mea!”
  Trebuie să te ocupi de energia corpului emoțional tau, iubitii mei.
  Nu poți ști cât de rebelă el este.
  Nu poți concepe astăzi cât de rebelă a fost acțiunea vibrațională a energiei sentimentelor tale!
  Vreau să vorbesc despre rebeliunea împotriva perfecțiunii care emană continuu din prețioasa ta prezență AY AM.
  Viata ta mereu curge, si aceasta viata este perfectiunea.
  Dar rebeliunea în lumea sentimentelor refuză în mod constant să accepte această perfecțiune.
  Vrei să facem un pact?
  Permiteți-ne să fim de acord că atunci când spuneți: „AY AM – Eu Sunt Legea Perfecțiunii Arzătoare a Marelui Director Divin” veți recunoaște acțiunea acestei legi în propria voastră energie fizică și, oricât de adevărat ați trăi în acest univers, voi pune această flacără în acțiune în tine!
  Îți amintești că ți-am spus cândva, într-un discurs: „te-am ținut în flacăra inimii mele, chiar și fără permisiunea ta!” ?
  Și de ce crezi că am făcut asta?
  Este pentru că focul cosmic al iubirii mele este legea Infinitului, legea eternității, legea prezentului, trecutul și viitorul.
  Nu trebuie să cer nimănui sau oricui din univers permisiunea de a răspândi dragostea focului meu cosmic, pentru a elibera viața de tot ce nu are nici un drept să existe.
  Dacă am răspândit flacăra iubirii mele asupra voastră pentru a vă consuma creația umană, este pentru că dragostea mea onorează Marea prezență divină, puternicul AYAM, în timp ce discordia creată de umanitate a dezonorat toate lucrurile din univers.
  Nu trebuie să cer permisiunea de a acționa!
  Prin urmare, iubitii mei, dacă v-am oferit focul iubirii mele pentru a consuma creația voastră umană, și am luat asupra mea sarcina de a vă elibera, victoria voastră este sigură.
  Pentru încurajarea dumneavoastră, trebuie să știți că, de îndată ce Fiat a fost dat pentru eliberarea acelor curenți de viață care au acceptat realitatea de prezență puternică AY AM și care stau în lumină, făcând apeluri pentru eliberarea lor și că din toate ființe, acest Fiat intră în actiune!
  Când v-ați stat ferm și suficient de mult la acest, iubitii mei, legea cosmică, pe care o reprezint pentru ca pământul, intră în actiune!
  AY AM – Eu Sunt cosmic fire care este unul cu iubitul tau puternic prezență AY AM!
  „AY AM – Eu Sunt focul cosmic al soarelui fizice și Marele soare central, și acest foc este autoritatea singura în toate creație! „
  Astfel, când din înălțimile puterii cosmice, cu toată autoritatea focului sacru, vă aduc darurile pe care numai dragostea le poate dispensa, atunci Eu Sunt conștiința acestui foc cosmic care judecă fiecare curent al vieții care aparține jurisdicției mele.
  Acum vă întrebați cu siguranță cum puternicul Cosmos și Maestrul Isus se pot numi, de asemenea, autoritățile care guvernează curenții tale de viață?
  Pot exista atât de multe autorități pe curenții tăi de viață?
  Problema, totuși, nu este dificil de rezolvat de îndată ce aveți înțelegerea unității focului sacru, pe care fiecare ființă cosmică sau maestru ascensionati îl reprezintă pentru pământ.
  Libertatea Eternă a Vieții poate fi găsită numai în Focul Cosmic, fie în Flacăra Spontană a inimilor voastre, fie în Corpul vostru Mental Superior, fie în Prezența voastră Electronică, fie în Soarele fizic, fie în Marea Centrală Soare, sau în Maestrii Ascensionați sau în Ființele Cosmice, orice!
  Există doar un singur lucru în întregul univers, care este nemuritor liber, și că este Focul Cosmic de Prezența ta iubit AY AM.
    Din moment ce suntem ființe libere, în acțiunea cosmică pentru serviciul acestui mare creator foc al lui Hristos victorios, prin urmare, oriunde există o scânteie a acestui foc blocat într-o substanță, noi suntem autoritatea peste ea.
  Avem dreptul de a obliga purificarea oricărei substanțe în care acest foc funcționează, și avem dreptul de a-l ridica în cea mai mare perfecțiune a propriului destinul sau!
  Ca focul cosmic al preaiubitei tale Prezențe AY AM este Autoritatea pe propriul tău curent al vieții în lumea exterioară, este la fel cu Focul Cosmic al Soarelui regizat de Marile Ființe Divine care conduc acest sistem al lumilor și care sunt Autoritatea Cosmică pe toate națiunile Pământului.
  Focul cosmic al lui Cristos Victorios este Puterea Spirituală care este toată Autoritatea pentru toată activitatea umană din această lume.
  Așa că unește-te cu asta!
  Intrați în Flacăra inimilor noastre!
  Simțiți-vă unitatea esențială cu Focul Cosmic care conduce această planetă și veți deveni Legea Libertății nemuritoare a Prezenței Puternice AY AM a întregului Cosmos!
  Apoi, focul sacru al lui Cristos victorios va deveni o realitate manifestată în fizic vostru Octavian, prin porunca voastră conștientă.
  Acesta este dreptul tău divin de naștere!
  Asta e moștenirea ta!
  Aceasta este puterea pe care o oferim pentru utilizarea dumneavoastră!
  Aceasta este autoritatea de toate creație!
  Când comandăm la Focului Cosmic să se manifeste, tot ceea ce există este obligat să intre în acest Foc Cosmic, iar Focul Cosmic al lui Cristos Victorios fiind Maestrul elementar în tot universul, el este Puritatea Eternă unde Perfecțiunea rămâne: prin prin urmare, tot ceea ce intră în acest Foc Cosmic trebuie să devină etern pură.
  Deci, dacă vrei să-ți întorci atenția către mine, fă apelul, și apoi simte-te în mod constant în flacăra inimii mele, legea mea a universului, legea vieții este astfel încât, de îndată ce focul meu cosmic se varsă în tine, el te obligă să te eliberezi de toate limitări umane.
  Vreau să vă spun: „Dacă vreți să încercați ceea ce vă ofer, cuvintele pe care le auziți astăzi vor deveni o amintire vie a ceea ce este al vostru pentru totdeauna.”
  Știi, iubitii mei, că atunci când îți întorci atenția către mine, o flacără fulger din dragostea mea te învăluie instantaneu.
  Daca energia voastra vieții vine la mine într-un act de dragoste, recunoștință și adorație, curentul său aduce înapoi Focul Cosmic al nostru Octavian, care este stăpânirea în lumea noastră, și, prin urmare, de asemenea, în a ta.
  Încercați să simțiți Focul de Stăpânirea, iubitii mei!
  În Peștera a Luminii din India, de secole, Eu am eliberat o curentul de viața după o curentul de viața. Am asistat la apogeul și declinul tuturor Națiunilor. Am ajutat la construirea civilizației după civilizație, și umanitatea le-a distrus unul după altul.
  Noi oferim din nou ceea ce poate încă a liberă viață de la toate creațiile umane nefericit.
  Dragostea singur te poate elibera.
  Înțelegeți acest lucru: numai Focul Cosmic al acestei mari Prezențe Victorioase a Christului Cosmic, care este preaiubitul vostru Prezență AY AM, numai acest Foc Cosmic vă poate elibera pentru totdeauna.
  Fie prin flacăra violet consumatoare, sau de flacăra spontană, sau prin flacăra septuplă a celor șapte măreți Elohim, fie prin flacăra iubirii inimii mele, sau inima marelui soare central, nu contează! Singur, dragostea cosmică de foc a lui Cristos Victorios te poate elibera pentru totdeauna, sau adu-ți victoria aici!
  De ce credeți că ne v-am atras atenția ta atât de des pe explicația reînnoită a focului cosmic?
  Acest lucru se datorează faptului că aceasta este ceea ce este necesar în lumea fizică pentru a vă aduce la eliberare. Forțele distructive nu pot-o folosi. Ei nu au această putere.
  Așa că cei care urmăresc înțelepciunea eternă trebuie să-și amintească:
    – să facă apel pentru a aduce acest Foc Cosmic în manifestare pentru utilizarea lor,
    – să stea în el,
    – să trăiască în protecția sa și substanța sa oferită liber,
    – și să avanseze pentru împlinirea planului divin.
  Focul Cosmic al iubirii mele guvernează toate ființele elementelor.
  Prin urmare, dacă ve obișnesti în sinele exterior tale pentru a trăi în flacăra inimii mele, și de a recunoaște dragostea mea ca realitatea veșnică a oricărei autorități din lume, autoritatea iubirii cosmice asupra tuturor vieții, prin urmare, dacă locuiți în flacăra inimii mele, veți găsi Maestrie cu privire la toate condițiile care anterior limitat tine.
  Știu că nu este foarte încurajator să recunoască modul în care este înrobit unul, dar, iubitii mei, zi după zi, ne v-am oferit libertatea ta.
  Zi după zi, ne am îndepărtat câteva din creațiile tale umane, dintre care unele te-ar fi făcut se  ridica parului pe capul tău dacă numai tu trebuia să te uiți la ele.
  Cu toate acestea, cu o fulger a Focului Sacru, putem lua aceste creații și forța anihilarea lor.
  Aceasta este stăpânirea Vieții!
  Aceasta este puterea Christului cosmic!
  Aceasta este autoritatea victorioasă a îndrăgit voastră Prezență puternică AY AM!
  Examinez frecvent toți studenții.
  De îndată ce atenția mea se atașează la un curent al vieții și detectează cea mai mică aspirație spre lumină, cea mai mică dorință de a efectua acțiuni constructive, atunci este privilegiul meu să întăresc această dorință printr-o radiație de foc cosmică al Octavian nostru.
  Acest lucru duce la o expansiune a luminii care produce perfecțiunea, și ridică acest curent de viață la beatitudine și eliberarea de înălțare!
  Când vei da la foc cosmic de dragostea noastră suficient libertatea de a acționa în energia din lumea ta emotionala, toate condițiile din lumea exterioară cu care trebuie să vină în contact se va manifesta perfecțiunea pentru a vă binecuvânta.
  Deci, dacă acceptați realitatea prezenței mele și realitatea eternă a cadoului meu,
  dacă comanzi sinele tău exterior să-l simți,
  dacă îl forțați să-l folosească pentru a produce perfecțiunea în acțiunea fizică în lumea exterioară,
  apoi, vei avea tot mai mult la dispoziția ta tot ceea ce este în nostru Octavian, până când îl aduci aici pentru uz permanent.
  Toate aceste mari puteri pe care le dorești, iubitii mei, vin de la Focul Sacru.
  Ei rămân în flacăra inimii tale!
  Ei rămân în violet flacara consumatoare!
  Ei rămân în flacăra spontană!
  Ei rămân în flacăra septuplu a celor șapte măreți Elohim!
  Ei rămân în flacăra inimii fiecărui maestru ascensionati, din fiecare ființă cosmică!
  Pentru că am dat frâu liber acestui foc prin sinele nostru extern, am produs manifestări mai mari!
  Prin urmare, dacă lăsați flacăra spontană a inimii tale o libertate mai mare prin sentimentele de sinele vostru extern, va forța perfecțiunea să se manifeste aici.
  Atunci va fi mai ușor pentru voi să veniți la noi și să stați în flacăra inimilor noastre pentru a primi cea mai mare libertate pe care am realizat-o în univers.
  Atunci vei avea puterea cosmică necesară pentru a depăși condițiile distructive ale acestui octavian fizic.
  Când vei ajunge la acest nivel și simțiți ca frica, îndoiala și incertitudinea dispar, sentimentele voastre vor sări de la o bucurie pe care nu ați experimentat-o niciodată.
  Când începeți să vă simțiți controlul complet asupra condițiilor distructive prin senzația focului nostru sacru, veți cunoaște locul puterii unde rămâne Dumnezeu.
  La începutul acestei activități AY AM, m-am oferit să consum o treime din creația umană a fiecărui student.
  Când ne v-am văzut eforturile conștiente de a apela flacăra violet consumatoare, sinceritatea și cererea voastră au primit de la marea lege cosmică tot ce ne permite să proiectăm focul cosmic și să consumăm a doua treime din acumularea voastră.
  Apoi, te-ai aplicat cu loial pentru la anihilare de treia rămase, ne am văzut diligența voastră și, în multe cazuri, consumate acest ultima treime.
  Acum, nu credeți că vă puteți aminti de asteptare puterile noastre de foc sacru al lui Hristos cosmic pentru a vă proteja de orice creație umană în viitor?
  Acest lucru ne va permite să utilizăm puterile care vă vor oferi libertate nelimitată în timp ce vă aflați încă în lumea fizică.
  Apoi, focul tău sacru, condus de comandamentul conștient în lumea fizică, va binecuvânta fiecare ființă cu care intri în contact și-l vei ajuta să-și consume propria creație umană, așa cum ne te-am ajutat să-ți consumi a ta.  
  Acesta este privilegiul tău în viață!
  Aceasta este obligația ta față de univers!
  Aceasta este responsabilitatea voastră în utilizarea cunoștințelor voastră de prezență puternică AY AM care a fost oferit pentru tine, pentru ca Viața se așteaptă acest lucru de la tine, ca răspuns la ceea ce ea v-a dat.
  Când iubitul tău Prezență puternică AY AM și Maestrii Ascensionați fac efortul de a ajuta sinele extern să se elibereze de acumularea sa, este pentru că se așteaptă să ve proiectezi acest foc cosmic pentru a ajuta la eliberarea țării voastră, și prin Franța, Europa și prin Europă, Lume.
  Astfel, focul cosmic încasează, în darul lui însuși în expansiune, astfel încât perfecțiunea se poate manifesta pretutindeni, și că viața își poate exprima libertatea pentru totdeauna.
  Nu este o chestiune de alegere, ci aplicarea unei legi cosmice.
  De îndată ce legea v-a conferit puterile sale, ea vă cere să folosiți focul cosmic pentru a elibera toate ființele cu care intrați în contact.
  Astfel, focul cosmic, în marea sa iubire sacră, îi poate numi în octavian nostru al vieța, care este patria lor veșnică.
  În acest fel, lumea voastră va deveni octavian nostru al perfecțiunii prin acțiunea focului cosmic pe care l-ați adus aici, în dragostea lui Hristos cosmic victorios pe care ați plantat-o, flacără după flacără, în lumea fizică, până când realitatea sa este percepută prin simțurile fizice ale tuturor ființelor.
  Acest lucru se va întâmpla!
   Apoi vă continuați aplicația ta și cereți ca focul nostru cosmic al lui Cristos victorios să devină legea țării voastre, legea lumii, până când restaurați pământul și tot ce trăiește acolo, în inima Focului Cosmic al lui Hristos victorios și că, din nou, planeta Pământ poate cânta imnul său de laudă în corul sistemului de lumi la care aparține!
  Pe măsură ce veniți la mine și rămâneți în flacăra inimii mele, pentru a simți dragostea mea și puterile mele victorioase ale vieții care controlează toate lucrurile din lumea fizică, astfel, forța țării voastre va se ridice și să revină la Focul Cosmic care aduce puritate, si aceasta va fi menținută pentru totdeauna, odată ce umanitatea a decis să se întoarcă departe de ceea ce torturează-o.
  Comorile Infinitului se găsesc în dragostea inimilor noastre.
  Porunca noastră conștientă pentru a vă oferi libertate include oferta, din partea legii cosmice, pentru a vă întări țara.
  Așa că Simțiți-vă responsabilitatea față de națiunea voastră și de toată omenirea în fiecare zi.
  Veniți și puneți-vă în fiecare zi în aceste activități diferite ale focului sacru și, în timp ce stați acolo, cereți ca ei să intre în structura Pământului și să fie ancorați acolo pentru eternitate.
    Astfel, din nou și din nou, acest element sacru va veni să ancoreze în structura Pământului, până când prezența sa a purificat totul, și umanitatea merge înainte în libertatea de împlinire a planului divin, care, niciodată din nou, va permite că există discordie pe acest pământ.
  Tot ceea ce a produs condițiile care prevalează astăzi trebuie să fie purificate și consumate.
  Iar energia necesară pentru împlinirea planului divin poate fi controlată, purificată și folosită doar de puterea Focului a Christului Cosmic al Iubirii noastre.
  Omenirea nu are încă destulă dragoste pentru a aduce acest foc în manifestare cu suficientă putere pentru protecția sa.
  Noi, pe de altă parte, care avau iubit mult mai mult decât tine, putem aduce acest foc cosmic în tine, și în jurul tău, până la flacăra lui este suficient de puternic pentru a controla condițiile cu care intrați în contact, în fizic octavian.
  Apoi, acest foc va creste tot mai mult, până la purificarea Pământului este completă!
  La inima sa cosmică, te încredințez!
  Voi astepta, si voi privi cu interes determinarea ta de a te tine, in fiecare zi pentru un timp, in flacara inimii mele, in timp ce, in tine si in jurul tau, va trece tot ceea ce, in pestera luminii din India, a adus fiintele la eliberare.
  Am eliberat mii de ei!
  Nu am pierdut nimic din puterea mea și am puterea de a te elibera!
  Vino la mine, stai în flacăra mea, și lasă-mă să te eliberez!
  Veniți la mine, copii, vă rog! Și permiteți-mi să vă separ de toate circumstanțele discordante ale lumii exterioare, astfel încât să puteți fi îmbrăcați în focul sacru al victoriei cosmice!
  Apoi, prezența ta va fi o binecuvântare oriunde ai trece, și flacăra care va precede vă înfășura pe toți cei cu care veți veni în contact.
  Toată lumea te va iubi, și va fi recunoscător pentru existența ta în univers.
  Veți putea apoi să înainți și să Comandați orice doriți, iar focul lui cosmic Hristos îl va aduce în manifestare: veți trăi din nou liberi, așa cum ați fost la început.
  Întoarceți-vă la casa tatălui, în utilizarea puterilor cosmice care au fost ale voastre, și care trebuie să devină voastre din nou pentru utilizarea în lumea exterioară.
  Doar destulă iubire poate aduce manifestarea lor în lume, iar focul cosmic este porunca lor victorioasă asupra tuturor lucrurilor din această lume: te poate face stăpânii tuturor condițiilor de aici de pe pământ, așteptându-te să alegi să vii la noi, în octavian nostru, la comanda prezenței tale AY AM, pentru eternitate.
  Fie ca focul iubirii mele să rămână cu voi, și toată perfecțiunea sa vă va îmbrăca cu glorioasa sa victorie!
  Fie ca el să te facă să simți puterea libertății eterne!
  Fie ca nemurirea sa prezență purificatoare rămână oriunde te-ai duce!
  Fie ca el să purifice toate lucrurile cu dragostea noastră arzătoare și porunca Christului cosmic al octavian nostru!
  Când stați în flacăra inimilor noastre, dragostea noastra și dragostea voastră sunt porunca eternității care îl onorează pe Dumnezeu – prezența puternică AY AM – pentru totdeauna, cu fericirea, perfecțiunea și expansiunea focului cosmic, pentru crearea de sisteme al lumi care mereu glorifica viața nesfârșită a marelui soare central!
  Fie ca cei care vin sub îndrumarea mea să rămână mereu cu voi și să vă proiecteze pe voi din când în când tot ce puteți absorbi din acest foc cosmic, până când veți deveni plinătatea autorității sale victorioase asupra tuturor lucrurilor din această lume!
  Sper că mă vei vizita în fiecare zi așteptând ce te aștept să-ți faci ascensiunea în octavian al nostru.
  Fie ca această dragoste a focului sacru, de care lumea are atât de rău nevoie, să se răspândească prin voi toți, și să devină forța de foc cosmică a autorității noastre, să elibereze ființe umane din întuneric cât mai repede posibil.
  Fie ca focul lui octavian al nostru, în autoritatea sa cosmică, să proclama acum puterea lui cosmic Hristos, până când prezența sa consumatoare se răspândește pretutindeni pe suprafața Pământului, iar umanitatea se trezește la ceea ce oferă dragostea, și cine, singur, poate să pună capăt suferințe generala.
  Fie ca haina puterii sale, armura protecției sale, și focul iubirii sale, să vă aducă repede, iubitii mei, la suprema victorie.
  Fie ca iubitul nostru Saint-Germain, ca autoritate în această națiune, da focul de libertății sale, și fie ca puritatea sa să fie suverană în întreaga țară.
  Vom aduce apoi expansiunea sa, până când întregul pământ va fi pus înapoi pe calea lui divină de lumină, iar că Gloria perfecțiunii sale în continuă creștere aduce focul creației în uz extern pentru a produce perfecțiunea pretutindeni, și libertatea pentru toți!
  Este înveselitor dincolo de ceea ce se poate concepe că a avea acces la utilizarea acestui foc, și pentru a vedea ca, un curent de viață după altul, ajunge la fericirea lui veșnică.
  Marele sunt privilegiul și responsabilitatea noastră!
  Mare este oportunitatea care este oferit pentru tine, și mare, de asemenea, va fi victorios realizare a celor care au ales să accepte dragostea mea!
  Fie ca el să fie suficient de mare pentru a vă aduce pe toți la eliberarea veșnică!
  La revedere.
  Mulțumesc, te iubesc și te binecuvântez!
Marele Director divin.
Bine-iubit marele director divin,
Discursul 2
  Iubitii mei, vreau să vă dau un cadou pe care îl puteți folosi în orice moment, odată ce ați înțeles conexiunea cu mine, și autoritatea ca Eu Sunt pentru curenții de viață din această lume.
  Dacă aveți convingerea profundă, și dacă vă purtați în viață prin practicarea Uniunii de prezența voastră și de mai mare corp mental ta cu mine, puteți invoca dragostea miraculoasă a focului sacru și ancora că dragostea în tine și în jurul tău. Acest lucru îmi va permite să încarc în tine anumite activități ale focului sacru din care eu sunt singurul maestru.
  Dacă vă concentrați atenția asupra iubirii miraculoase, și dacă apelați la această dragoste a focului sacru, fiind pe deplin conștient de unitatea flăcării inimii voastre cu maestrii Ascensionați și cu mine însumi, voi fi capabil să ancoreze în tine, și în jurul tău, protecție al autorității mele care corpul voastră mentale superior are nevoie, pentru puate da la tine uz fizică a puterilor de prezența voastră puternic AY AM, și de fluxul tău de viață.
  Nu are rost să producem fenomene, așa cum s-a întâmplat în secolele trecute, pentru ca oamenii au fost atrași de curiozitate, dar nu au vrut să facă efortul necesar pentru a se purifica până la punctul în care puteau folosi aceste puteri inerent în viață, fără pericol pentru ei înșiși și pentru alții.
  În instrucțiunea AYAM dat în prezent, procesul este inversat. Sunteți obligați să vă purificați și să dobândeți un anumit grad de conștiință a Uniunii cu dragostea miraculoasă a focului sacru, înainte de a primi utilizarea puterilor vieții voastre.
  Prin sentimentul de Uniune a flăcării inimii tale cu flacăra iubirii inimii Maestrilor Ascensionati și flacăra inimii mele, noi formăm flacăra onoarei marelui dragostea miraculos si etern.
  O picătură izolată de apă în ocean nu se mișcă rapid, dar în cazul în care picătură este prins într-un curent mare, acesta va călători rapid. Dacă printr-un sentiment al Uniunii de energie din viața, ta mi se alăture, și la autoritatea mea și dragostea mea miraculoase pentru toată viața, veți ajunge rapid nemurirea. Nu există nemurire, nici o manifestare permanentă fără dragostea miraculoasă a focului sacru. Această iubire trebuie să umple și să învăluie orice manifestare pentru a-i da un caracter de permanență.
  Într-un discurs anterior, am explicat importanța sentimentelor tale. Dacă ai avea certitudinea absolută și încrederea totală în cuvintele mele, ai putea să te eliberezi în câteva ore de concentrare perfectă.
  Îți amintești că ți-am spus, „te-am înfășurat în flacăra inimii mele, chiar fără să-ți cer permisiunea?” Puterea sentimentului este de așa natură încât, dacă te calmezi prin invocarea iubirii mele miraculoase a focului sacru din tine, poți cu câteva ore din acest sentiment pur și arzătoare de iubire, poți a reordonarea întreaga viață ta extern, și să devii în acțiunea exterioară această perfecțiunea care este esențială pentru împlinirea planului divin.
  Ați citit ceea ce am spus, și chiar dacă vă aduceți aminte, asta nu a mers, nici în intelectul voastră, nici mai ales în sentimentele tale, pentru că sunt în mod constant preocupat de agitația vieții obișnuite.
  În instituirea Ritului Euharistiei, Isus a spus: „Fă acest lucru pentru amintirea de mine!”
  Aceasta înseamnă că de fiecare dată când efectuăm acest ritual, ne amintim de Isus, de dragostea lui și de învățăturile sale și, în acest fel, deschidem larg ușa prin care prezența noastră solară vă poate penetra, vă purifică și vă comunică experiența noastră de stăpânirea și suveranitatea.
  Dacă faci apel la autoritatea iubirii mele miraculoase pentru toată viața, aș putea opera în tine, după o concentrare de șase ore, o schimbare atât de totală încât să fii de nerecunoscut celor din jurul tău.
  De-a lungul secolelor, Eu am operat asta de mii de ori pentru cei care au fost admiși în Peștera al Luminii din India.
  Fiintele care au fost supuse radiatiei mele au ieșit din peșteră in corpurile lor purificate, si au trait inca doisprezece pana la cincisprezece secole, liber de toate limitarile, inaintea Inaltarii lor. Dar este necesar să respingi agitația și chinuirea lumii îndeajuns de mult, pentru a permite iubirii miraculoase a focului sacru să producă transmutare.
  Ceea ce ți-am oferit, îți ofer pentru totdeauna.
  Focul sacru al vieții, flăcările inimii Maestrilor Ascensionati și ale mele sunt întotdeauna gata să realizeze ceea ce ne am spus.
  Depinde de tine să ai curajul să împingi lumea exterioară, și sunt forțat să accept că ai destul curaj să faci asta.
  Deci, au neclintit determinare, și spune la toate că este lumea exterioară: „înapoi, dispari! Vreau să iubesc și cult Dumnezeul meu, meu puternic prezența AY AM!”
  Apoi, focul sacru și dragostea sa miraculoasă vor intra în tine, va rămâne în tine și va controla pentru totdeauna circumstanțele exterioare din jurul tău.
  Isus a spus: „veniți la mine și vă voi da tărie și pace.”
Și acum vă spun, „veniți sub autoritatea mea a focului sacru, și vă voi penetra cu autoritatea mea asupra vieții acestei lumi, și voi dizolva umbrele care vă asuprește.”
  Chiar aici, voi face pentru tine ceea ce am făcut pentru Rex, nada, Pearl și Bob în India (a se vedea: „prezența magică” de Godfré Ray King). Prin radiația de fruntea mea și inima mea, strat după stratul, Eu am disipat de umbre și de substanța descalificată a creației umane. Apoi lumina inimilor lor a fost capabilă să-și ia întreaga expansiune și să devină autoritatea și stăpânirea care să permită împlinirea planului divin.
  Vă atrag atenția asupra acestui lucru, pentru că îmi place să vă ajut și să vă eliberez cu mulți ani înainte de Înălțarea voastră. Vreau să te văd trăiești fericit, fără chin sau obstrucție.
  Meditați asupra cuvintelor mele și repetați afirmarea: „AYAM, Eu Sunt dragostea miraculoasă a autorității marelui Director Divin asupra tuturor vieții, și Eu rămân în dragostea sa miraculoasă a focului sacru”.
  Deci, ia un stand, ia o atitudine de comandă, și comanda pentru retragere de tot ceea ce este de la lumea exterioară. Asta trebuie făcut într-un mod impersonal. Tu nu trebue să vorbească în acest mod la indivizi, pentru flacăra în inima lor este flacăra unică a vieții.
  Este creația umană care trebuie rânduită, cu sentimentul autorității prezenței divine și focului sacru din voi. Nu există nici o bătălie posibilă, nici cu focul sacru, nici cu prezența AY AM, nici cu mine. Te-am învăluit în calmul, pacea și Gloria suverană a flăcării divine a focului sacru care ești. Transformați toate lucrurile și produceți perfecțiunea în această lume.
  Fii victoria lui Octavian al Maestrilor Ascensionati aici pe pământ. Comandă cu bucurie. Chiar și o mică forță-Vive în această atitudine și acest decret, va face scoate flacără care transmută orice aparentele.
  Vă ofer autoritatea iubirii mele pentru a vă conduce, fără luptă și fără o zgudui, la stăpânirea vieții.
  Te-am învăluit în fericirea iubirii miraculoase a prezenței vizibile și tangibile a focului sacru, în prezența solară a victoriei tale, pentru totdeauna!
Marele Director divin.
Ei bine iubit Grand Divin Director,
Discursul 3.
  Copiii din marea lumină, tatăl unic, prezența puternica AY AM, cât de mare este privilegiul voastră de a fi returnate la cunoașterea de prezența puternica AY AM, după secole lungi, lungi de pelerinaj la pământ în multe încarnări similară cu aceasta, Inima care aspira întotdeauna, dar intelectul refuzănd în mod constant sentimentul și acțiunea inimii din cauza uitării că activitatea divină acționează în inima.
  Acest lucru este adevărat acum, așa cum a fost la început, pentru că dumneavoastră puternic prezența AY AM este ancorată în inima ta. Fizicul tău devine astfel inima prezenței tale puternice AY AM în acțiune.
  Știi că prezența ta se află deasupra ta, și dându-i atenția ta, aduci, în lumea ta de activitate externă, puterea prezenței tale a cărei ancorare în Octavian a vieții umane se află în inima ta fizice.
  Copii prețios, aveti bunătatea să te concentrezi și să te simt profund cele de mai sus, în timp ce Eu vorbesc cu tine, pentru că Eu doresc să efectueze un anumit serviciu pentru tine.
  La cererea lui Saint-Germain am venit să ajut popoarele pământului.
  Saint-Germain, după ce a lucrat timp de multe secole, a decis să încerce să-i trezească din nou. De fiecare dată, după ridicarea lor într-o anumită măsură, sentimentele umane, răzvrătita împotriva disciplinei indispensabile necesare pentru a permite eliberarea de energie puternica din propria lor prezență divină, a cauzat căderea lor din nou.
  Am venit de la casa mea de lumină și după întoarcerea serviciului în India, așa cum este descris în „prezența magic”, am spus la Saint-Germain: « Vreau să încerc cu tine și să facă un efort final pentru a elibera lumina în destul de puțini oameni, pentru ca ei să poată avea binecuvântările pe care le are lumina în magazin pentru ei ».
  Lumina din corpul tau provine din puternica ta prezență AY AM și din nicăieri altundeva. Cei care nu cred că AYAM prezența lor este asa cum ea este descrisă în cartă va rămâne în lanțuri lor. Nimeni nu-i poate opri să facă asta, dacă le convine. Individul este liber; Prieteni vă asigur că niciodată în istoria Pământului nu a existat o astfel de eliberare formidabilă de lumină și energie comparabilă cu cea care va veni să binecuvânteze oamenii.
  Nu putem forța ființele să accepte și să folosească acest lucru, dar putem da acest cu tot mai mare putere și energie, deoarece, prin atenția lor fixate pe prezența lor puternica AY AM, studenții sunt gata să-l accepte. În cazul în care sentimentele lor accepta orientările dat, nimic din lume nu poate preveni eliberarea lor, succesul lor și Înălțarea lor.
  Eu doresc să te fac să realizezi, Iubitii mei, că toate timpurile marile ființe ascensionati și marile ființe cosmice au stat de pază asupra vieții și experiențelor oamenilor. Dacă acest lucru nu ar fi fost făcut, umanitatea nu ar mai exista ca urmare a acumulării creațiilor discordante pe care ea atras în atmosfera Pământului. Acest discordie acumulate este ceea ce se numește „astral” sau „lumea psihică”.
  Aici există doar calitățile distructive generate și condensat de umanitate pentru secole, deoarece oamenii s-au îndepărtat de la cunoașterea lor puternica prezență AYAM individualizat, și asta pentru nenumărate secole. Nici măcar nu vreau să încerc să-ți dau o idee despre când s-a întâmplat asta.
  În prezent, pentru prima dată în istoria Pământului, această cunoaștere a Maestrilor Ascensionați este explicată în cele mai precise detalii ale sale. Dacă ființele umane vor să profite de ele, prin apelurile lor către prezența lor, ei se pot elibera total și complet.
  Folosind flacăra violet, ei se pot elibera de toate lucrurile discordante pe care le-au tras în jurul lor. Individul care este suficient prost să refuze să folosească flacăra violet, va rămâne în lanțuri și limitări. Fără a folosi flacăra violet nu te poți elibera de propriile tale creații.
  Este o prostie să credem că flacăra violet poate fi periculoasă, pentru simplul motiv că oamenii nu au puterea de a produce Flacara violet consumatoare. Prezența ta, singur, care este tot perfecțiunea, precum și Maestrii Ascensionați pot produce Flacara violet consumatoare. La chemarea ta, prezența face să apară prin corpul tău și lumea ta de acțiune și creațiile tale, dizolvarea toate creațiile discordante în tine și în lumea ta. În acest fel, flacăra violet vă eliberează, și este mijlocul care vă permite, cu ajutorul prezenței dumneavoastră și prin apelul către Maeștrii Ascensionați, pentru a vă purifica corpul, până la punctul în care prezența vă poate permite să faceți ascensiunea.
  Utilizarea tubului de lumina din jurul tău este esențială în prezent, dacă vrei să te muți în lumea fără să fii atinsă de creația umană discordante din jurul tău. Doar așa poți s-o faci.
  Nu fiți surprinși daca vă îndemnăm să rămâneți la instrucțiunea pe care Saint-Germain a dat-o. Acolo se află adevărul nealterat; Cuvinte și înțelegere a Maestrilor Ascensionați fără concepte umane. Aceste cuvinte sunt putere, și cupele care conțin calitățile pe care le exprimă. Această înțelegere va elibera umanitatea mai mult decât orice altceva. Nu este faptul că nu există lucruri admirabile în lume, dar știm că cunoașterea actuală este nealterate și complet, ca ea este dat.
  Asta e ceea ce ne am folosit. Toți maestrii Ascensionați au folosit aceeași aplicație, exact aceleași cuvinte și expresii ca cele date de Saint-Germain. Toate acestea au fost date și păstrate nealterate și fără interferențe. Aceasta este ceea ce vă va elibera cât mai repede posibil de limitările dumneavoastră și vă permit să facă Înălțarea, dacă vă decret-o. Oricine pune această predare în practică poate efectua Înălțarea în această încorporare. Acestea sunt frumusețea și puterea acestei tehnici!
  Daca lumina unei ființa nu a ajuns la suficiente esxpansion pentru a permite împlinirea în această încorporare, se va întoarce cu înțelegerea deplină a acestui AY AM, deoarece, în timpul perioadei intermediare, acesta va fi instruit în cunoaștere de prezența sa puternică AY AM și el va fi capabil să facă Înălțarea și să aibă libertatea veșnică.
  Nu ne pasă cine acceptă sau nu. Putem spune că, uneori, insistăm un pic, dar niciodată nu forțăm, pentru că oamenii trebuie să se întoarcă din voința lor liberă.
  Este în joc eliberarea ta eternă, pentru că tot ce realizezi prin prezența ta AY AM este o activitate pentru instituire a puterii prezenței tale în lumea ta emoțională. În măsura în care i-ați numit puterea, este ancorată acolo și devine prezența în acțiune.
  Iubitii mei, e foarte evident! Cum să nu înțelegem?
  Ți s-a repetat că armonia păstrată în lumea emoțională a ființelor este cea mai importantă activitate, pentru a permite puterii prezenței să-și ia suveranitatea în minte și în corpurile fizice, pentru a produce perfecțiunea. Fără această armonie, veți continua să descalificați această energie puternică care, lăsată în starea sa naturală de armonie, v-ar putea elibera rapid și voluntar. Există o singură modalitate de a opri de energie descalificare: este de a păstra întotdeauna armonie în sentimentele tale.
  Vreau, iubitii mei, să știi că, din trupul meu, o rază de lumină și energie merge în inima fiecăruia dintre voi.
  Întoarceți-vă la puternica prezență AY AM, și de apel puterea al violet flacără consumatoare în acțiune, pentru a dizolva și consuma toate lucrurile discordante în lumea ta.
  Introduceți prompt în această bucurie și libertate că prezența își rezervă pentru tine, mai degrabă decât să rămână în sentimentele tale, și decât să trebuiască să renunțe aceste organisme și să se întoarcă în circumstanțe similare.
  Nu vezi că asta fac oamenii de secole? Există doar un singur lucru în univers care poate rezolva problemele umane, și să le facă soluția permanentă: pentru a apela puterea de prezență în acțiune, pentru a armoniza lumea ta, pentru a face apel la prezență, astfel încât acesta poate prelua comanda de umanitate și guvernele lumii.
  Prin intermediul acestui apel, orientările divine și puterea divină necesare vor veni cu adevărat. Apoi, așa cum a spus puternicul ARCTURUS: această lumină, ca o mie de sori, va coborî în pământ, va dizolvă și consumă tot egoismul planetei.
  Sfârșitul veacurilor e aici! O spunem pentru că o știm. Și dacă ființele umane le-ar putea interpreta, ar vedea nenumărate semne în lumea fizică confirmând ceea ce se spune în această învățătură.
  Oamenii pot primi asistența noastră prin apel pentru prezența lor puternic AY AM. Acesta este motivul pentru care această predare este dat și, în scopul de a grăbi Marea epoca de aur pentru a produce perfecțiunea sa pentru umanitate, ființele umane pot colabora, sau pot refuza să-l accepte, și piară în discordie al propria lor distrugere.
  Oamenii se confruntă acum cu alegerea. Marea lege cosmică nu va aștepta! Oamenii au avut ocazia, încorporarea după încorporare; Acum, marea lumină cosmică, din care un mare val va intra în pământ, nu va mai aștepta pentru alegerea oamenilor. Lumina intră în acțiune.
  Dacă oamenii insistă că distrugerea lumii aparențelor continuă să acționeze la momentul acestei activități viitoare al Luminii, atunci sute de mii de oameni își vor pierde oportunitatea. Sunt convins că nici unul dintre iubiți AYAM studenți vrea să-și piardă această șansă! Vorbim de la inimă la inimă, dragostea noastră este mare pentru tine, care au făcut un efort serios și sincer în acceptarea prezenței voastră. Dacă vrei să ții cu noi, nici unul dintre voi nu va eșua.
  Vrem să te vedem liber, dar nu o putem face pentru tine. Te putem ajuta foarte mult, dar trebuie să păstrezi armonia. Răspândiți dragostea și binecuvântările pe umanitate. Indiferent care au fost defectele lui. Toate umanitatea este în eroare. Cine nu a comis niciun greșeală? Cine va judeca dacă o greșeală este mai mare sau mai mică decât alta? Totul este o lipsă de perfecțiune!
  Nu vreți să adopți această atitudine de a lăsa puterea prezenței să-și toarne activitatea sa puternică de dragoste divină de la Maestrii Ascensionați? cum să face asta? Pur și simplu păstrarea atenția asupra prezenței voastră și puterea ta de calificare. Prin chemarea ta la puterea iubirii divine a Maestrilor Ascensionati, cerându-i să se toarne prin tine și lumea ta, cu aceste raze puternice de lumină care sunt proiectate de prezența ta (Vezi șeful Cartei).
  Sunați-i în acțiune fără limită! Prezența ta nu te limitează, nu vezi asta? Puteți spune prezența dumneavoastră pentru a proiecta o mie, sau mii de raze lui peste tot, pentru a aduce activitatea sa armonioasă în corpurile oamenilor; în toate circumstanțele, în toate localitățile, pentru a asigura protecția necesară.
  Amintiți-vă, iubitii mei, că sunteți acum gardienii luminii AY AM!
  Lumina asta e reală! Instrucțiunea pe care Saint Germain a dat-o este adevărul!
Experiențele al iubit Godfré sunt adevărate! Nu există nici cea mai mică inexactitate în această învățătură! Dacă oamenii scapă de sentimentele lor de ticăloșie, vor vedea că este adevărul. Dar una a cărei lume emoțională este vicioasă și odioasă nu poate discern adevărul.
  Dragostea, divina iubire pură a Maestrilor Ascensionati, este ușa deschisă către plinătatea perfecțiunii. Oricine invocă această iubire divină pură a prezenței sale, cerându-l să preia comanda sufletului și trupului său și să-și mențină dominația, va cunoaște perfecțiunea.
  Bucuria mea este mare pentru a fi în măsură să vă facă de servicii!
  Dragii mei, crezi că ceva nu e tangibil pentru că nu-l Vezi? Te rog, nu face greșeala asta! Lucrurile cele mai tangibile în prezent pe fața acestui pământ sau în altă parte sunt aceste raze de lumină din inima mea și penetrant în a ta. Eu vorbesc de forma mea și lumina mea, care sunt nelimitate, și eu nu sunt un individ fără trup. Nu face nici o greseala despre asta!
  Este privilegiul meu să ancoreze aceste curenți de lumină în inimile voastre, pentru a vă oferi curajul, puterea și sentimentul de capacitatea voastră de a apela puterile prezenței voastră în acțiune pentru a vă elibera, și a pus lumea ta în ordine divină.
  Toți cei care doresc să accepte serviciul meu vor primi binecuvântarea și beneficiul de el. Într-o zi vei ști că suntem mai tangibili decât tine. Trupurile noastre sunt eterne, perfecte, și am venit de la marii Octavieni ai luminii pentru a face acest serviciu pe pământ.
  Saint-Germain, Isus, Kuthumi au fost instruiți de mine, în această cunoaștere și practică identică a prezenței puternice AY AM, care este dat la tine de Saint-Germain. Cuvintele și aplicarea sunt exact la fel. De aceea vă cerem să rămânem strict la textele date în ritual, pe care le-am aprobat pentru activitatea de grup, pentru că astfel puterea noastră intră în acțiune în lumea voastră și vă va aduce libertatea cât mai curând posibil!
  Noi nu încercăm să te priveze de a vă exprima individual, sau ceea ce v-ar plăcea să te faci, dar știm că, prin lipirea la ritual și expansiunea dat de noi, veți ajunge la libertatea dumneavoastră cât mai repede posibil. Acesta este singurul motiv pentru cererea noastră.
  Daca studenții nu folosesc Flacara violet consumatoare, în mod dinamic, ei vor experimenta mare primejdie și nu va fi capabil să se elibereze.
 Amintiți-vă, prin atenția dumneavoastră față de prezența dumneavoastră, veți elibera în mod automat mult mai multă energie decât atunci când nu știați de AY AM prezență.
  Unii dintre voi încă nu vă simțiți abilitatea de a elibera aceste puteri de prezență care vă pot elibera.
  Vă spun că, da, puteți dezlănțui o putere și energie de o sută de ori mai mare decât înainte de a cunoaște această prezență.
  De aceea insist să vă controlați ferm sentimentele, pentru că dacă persistați în descalificarea, prin discordie, aceste volume mai mari de energie, ei devin foarte distructive; propriul discordie este amplificat.
Marele Director divin.
  Plinătatea prezenței toarnă asupra noastră dragostea lui indispensabilă.
  Plinătatea prezenței ne dă toate lucrurile dorite.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *