MAITREYA 1 – 2

  

Preaiubit Lord Maïtreya, Discursul nr. 1

  Trezește-te! Ridică-te, O, Copii ai Luminii! Lumina ta strălucește deasupra ta! În astă Lumină, Victoria ta este asigurată.
Noi am observat umanitatea de nenumărate secole, sperând mereu că va fi găsită o cale care să ne permită să fixăm atenția ființelor simțitoare într-o manieră suficient de intensă și prelungită pentru a atinge un scop bine definit.
Voi care sunteți serioși și sinceri, ați avut, fără îndoială, experiențe care v-au făcut să vă dați seama că există un Principi de Lumină care este Viața voastră, care este toata Viața. Știind că această viață este ancorată în inima ta, o poți face să se extindă în tine și în sfera ta de acțiune.
Știi că această Lumină este Marea Inteligență care guvernează Universul, dar ai uitat că Conține Puterea care aparține vieții tale. Uitând această Putere, v-ați permis să acceptați puterea aparentă a lumii exterioare și i-ați permis să vă limiteze.
Acum, gândindu-te la asta, vei înțelege totuși că acest lucru este imposibil! Într-adevăr, toate manifestările externe produse de Puterea acestei Lumini sunt doar efecte: nu este cauza mai puternică decât efectele ei?
Penetrează-te în înțelegerea acestor Adevăruri și fii din ce în ce mai practic în fiecare zi. Toți Maeștrii Ascensi sunt extrem de practice și cred că Saint-Germain este cel mai practic dintre toate, deoarece Slujirea Lui privește mai precis octava umană. Majoritatea Maeștrilor Ascensionați sunt concentrați pe alte octave, dar în prezent mulți dintre ei s-au alăturat acestei mari activități AY AM în speranța de a elibera umanitatea.
Cred că, Iubiți, având în vedere Radiația din jurul vostru, că sunteți în stare să auziți Adevărul. Vă dați seama unde vă aflați în comparație cu restul umanității?
Știți că în fiecare din inimile voastre există o ancoraj a acestei Puteri de Lumină, Viață, Energie și Inteligență, care sunt guvernatorul suprem al tuturor circumstanțelor manifestate. Spune-ți că acest Adevăr etern este absolut invariabil. Opiniile umane sunt variabile, dar Adevărul nu este niciodată. Ea este identică cu Ea însași, astăzi și pentru totdeauna.
Se datorează faptului că ființele nu au înțeles sau, mai precis, nu au pus în practică acest Adevăr, că nu au reușit să se elibereze.
Punerea în aplicare a acestui Adevăr poate fi înțeleasă de toată lumea: „este posibil să aveți picioarele pe Pământ și capul în ceruri”.
De ce este folosită această expresie atât de des și chiar de noi? Știți că, înclusiv în corpul vostru uman, se trage linia de demarcație dintre cer și pământ? O linie trasă chiar sub plexul solar indică separarea. Dacă atenția ta este sub această linie, sunteți tras în condițiile vieții pământești, iar dacă atenția ta este peste această linie, sunteți tras în condițiile vieții cerești și ridicați în Perfecțiune și Puterea Prezenței Tale. Astăzi, deși vi s-a spus foarte des că atenția ta fixată pe prezență este cel mai puternic lucru din întregul univers, vreau absolut să vă ofer asigurarea mea personală: este cu adevărat Activitatea mai puternic în toate experiențele a Curentului tău de Viață.
Acest lucru depășește adesea dincolo de înțelegere, dar ființele umane și mulți studenți, care înțeleg intelectual Realitatea prezenței lor chiar deasupra lor, continuă să sufere lumea aparențelor, continuând să-l ofere puterea de a le înspăimânta sau să-i îngrozească.
Prezența dvs. va răspunde întotdeauna apelului dvs., dar dacă persistați în recalificarea răspunsurilor și a binecuvântărilor Sale cu frica sau teroarea dvs. în fața aparițiilor, procesul de eliberare poate dura mult timp.
Acum, luați poziția și ridicați-vă mâinile cu hotărâre către Prezența voastră și spuneți-vă sinelui vostru uman: „Nu vă mai acord o uncie de putere. Si nu veți mai crea interferențe cu mine. Nu mă vei fi mai înspăimânta, nu mă vei fi teroriza din cauza acestei lumi a aparițiilor. Prezența mea puternica AY AM, Tu, Tu iei comanda aici, oprește uman și impune-l tăcerea! ”
Atunci faceți ceea ce aveți de făcut cu determinare.
Există câteva puncte din activitatea de Prezență AY AM, pe care sper să vi le clarific pentru tine, și sper că le veți ține cont întotdeauna în progresul dvs. către Suveranitate.
În primul rând, trebuie să vă asigurați că există o cooperare completă în sentimentele voastre cu apelul făcut la Prezența voastră: atunci când ați făcut un apel, nu lăsați uman în voi să aibă cea mai mică opinia cu privire la acest apel, dar vizualizaţi clar imaginea sau manifestarea a ceea ce ați solicitat.
Dacă ați luat o poziție fermă cu Prezența voastra, nu veți avea probleme pentru a obține rezultatul. Sute de studenți au răspunsuri mai rapide și mai rapide la apelurile lor.
Apoi, Eu Pun pe toți studenții în gardă și le Eu Spun: când Puterile Prezenței în Acțiune încep să se manifeste prin formele tale fizice, stai de pază și ai grijă ca uman din tine să nu dea buzna, și ca el să nu încerce de a folosi aceste Puteri fără discriminare.
Nu este că puterile de Prezență sunt limitate – nu -, dar utilizarea practică a acestor puteri necesită o discriminare foarte mare, având în vedere circumstanțele actuale în care trăiți.
Aceste câteva puncte au o importanță capitală și vitală.
Nu ni se pare înțelept să oferim întotdeauna explicația activității interioare, dar cred că acum aveți suficientă încredere în noi pentru a avea încredere în noi, până când veți vedea lucrurile din punct de vedere interior așa cum îi vedem, noi, care am fost Marele Inițiatorul umanității de sute de secole.
Știm exact ce se cere necesar pentru fiecare voi, Iubitele mele și mă bucur să văd că s-a realizat deja o mare Purificare.
Am dori să spunem multe lucruri bărbaților, ceea ce ar fi o mare încurajare pentru mulți, dar alții ar putea să-i considere licențiosi. Deci trebuie să așteptăm până când toată lumea are suficientă înțelegere sau până când se formează grupuri, unde toți membrii vor avea pregătirea necesară. Nici măcar nu sunt sigur că acest lucru se va întâmpla, deoarece este Marea Lumină Cosmică cea care inundă Pământul acum, care va deveni ea însăși, în viitor, Marele Inițiator. Bărbații nu vor mai merge în centrele secrete, pentru că va fi posibil să primească inițierele și să dobândească Eliberarea, rămânând în lumea exterioară. Iar Victoria obținută în acest fel va fi mai mare decât cea obținută în centrele închise, ca în trecut.
Experiențele lumii exterioare, care ți se par dure, sunt lucru mic în comparație cu cele care trebuia sa se incruciseze odinioară cei care au câștigat odată victoria. Aparițiile lumii sunt uneori îngrozitoare, dar inițiații trecutului s-a confruntat cu apariții și mai terifiante.
Legile și regulile de inițiere au fost foarte reale; aceste experiențe inițiative nu erau lucruri imaginare. Au fost uneori create și intenționate să testeze inițiati, dar pentru el erau cu adevărat tangibile. În prezent, trăiești în condiții aproape similare, deoarece din lumea mentală și emoțională a umanității, toate lucrurile imaginabile sunt proiectate asupra ta.
Fii atent la acest punctul, Iubitii mei: formele, gândurile și sentimentele lumii și acumulările umane sunt în permanență catapulte în corpul tău mental și emoțional și în lumea ta. Acest lucru afectează studenții și unii sunt deviați de la grup într-un moment în care garda lor este insuficient.
De asemenea, mi se pare că, în general, studenții nu înțeleg foarte clar care este forța sinistră, așa cum o numește Saint-Germain: este doar o masă de energie și substanță descalificate, provenind de creație umane, inclusiv a voastră. În măsura în care ai permis exprimarea discordiei prin acțiunile, gândurile, sentimentele și cuvintele tale, ai devenit o parte a acestei acumulări masive de umanitate.
Forța acestei mase de acumulare distructivă a fost folosită de ființe care au eșuat pe Calea Luminii. Acestea sunt desemnate de termenul magicienii negri.
Aveți în interiorul vostru Forța pentru a vă câștiga victoria, indiferent de circumstanțele cu care vă confruntați.
În inițiativele trecute, nimeni nu a fost nevoit să depășească forțe sinistre mai mari decât cele pe care Godfré a trebuit să triumfe. Magicienii negri care l-au urmărit erau în permanență în căutarea lui pentru a-l priva de corpul său fizic și, astfel, a-l împiedica să-și continue acțiunea în lumea exterioară. Cei care se aflau în Centrele de inițiere și care îl urmăreau făcându-l de multe ori, tremurau pentru el, dar Godfré nu se temea niciodată.
Dacă Eu Citez cazul său, nu este să-l puneți într-o situație măgulitoare, ci să vă dau dovada că este adevărat că, în prezent, testele inițiatice au loc în lumea exterioară, mai mult decât în temple. Acest lucru este posibil din cauza de extinderea luminii în individ, care cunoaște acum Forța Prezenței sai AY AM, care este Puterea și Inteligenței care duce si controlează totul.
Acestea sunt fapte care nu au nimic imaginar. Ei vă dovedesc că aveți o protecție infinită și că, prin atenția dvs. păstrată exclusiv asupra prezenței dvs. de viață, aveți o inteligență puternică diregând. Încercați să simțiți această forță care vă va permite să nu renunțați niciodată. Simțiți puterea Prezenței voastre care vă guvernează și lumea voastră, care poate produce Perfecțiune aici și poate scoate din Comoara Sa Cerească tot ceea ce puteți folosi.
Nu renunțați niciodată in fata aparentelor, ci rămâneți fermi, pozitivi și de neclintit în apelul vostru, până va veni răspunsul.
Nimic din lume nu vă poate împiedica să utilizați tot ceea ce este necesar pentru Serviciul de Lumină, dacă luați și mențineți o poziție sub Prezență voastra. Nimic din lume nu se poate opune Luminii și nu o face niciodată. Numai imaginația voastră este cea care vă creează opoziție.
De exemplu, dacă credeți că o entitate, o obligație din lumea exterioară, o datorie, un aspect de dizarmonie sau boală au putere asupra voastră, în momentul în care acceptați aceste sentimente, vă dați Viața și Puterea voastră la aceste apariții care, în realitate, nu au niciuna. Prin atenția voastra concentrată pe ele, îi țineți în viață.
A sosit momentul în care acest punct trebuie să fie ferm ancorat în conștiința ta. Apoi te vei îndrepta spre Victorie ca o rachetă. Toți studenții trebuie să își dea seama că nu mai trebuie, și nu mai pot a da puterea la orice aparitie, care nu este Perfecțiunea, concentrându-și atenția asupra ei. Îndepărtați-vă imediat aceste imagini și spuneți-vă sinelui vostru uman: „Vino aici, tu! Întoarce-te la Prezența ta și nu mai te mișca!”
Amintiți-vă: când apare ceva discordant, nu provine din prezență! Deci asta nu are mai multă putere decât cea pe care i-o dați!
Păstrând această fermitate despre care vă vorbesc, luând această poziție împotriva oricărei discordii, Puterea vieții voastre care a fost absorbită de această discordie este retrasă de la ea și nu vă mai poate atinge sau vă mai răni. O, fiți ferm și nu renunțați niciodată în fata acești paraziți și vampiri care v-au absorbit viața!
Dragii mei, nimic din lumea exterioară nu vă poate atinge, afecta, limita sau folosi energia dvs. decât prin puterea atenției voastre. Controlul atenției este cheia câștigării victoria, sau căderii!
Nimic nu poate acționa în tine, dacă tu nu îi acorzi atenția, pentru că pentru a acționa, asta are nevoie de Viața ta.
Aceste legi sunt eminamente practice. Aceste adevăruri puternice ale vieții au o importanță primordială și acum le punem în acțiune cu puterea.
Dragi copii ai luminii, vă atrag atenția asupra faptului că și noi avem radioul nostru. Prin emisiunile noastre de radio interne, lucrăm puternic.
Când venim la tine prin grupuri mici, poate îți este greu să înțelegi și să îți imaginezi că aceasta este doar o mică parte din ceea ce se realizează în lumea mentală și emoțională a întregii omeniri. Dar când cuvintele noastre sunt rostite înaintea voastră, ele întră ca fulgerul, peste tot.
Amintiți-vă că lumea mentală și emoțională a umanității este Unu. Există o octava mentală umană și o octava emoțională umană. Când pronunțăm aceste Adevăruri puternice, ele se răspândesc în atmosferă și în întreaga umanitate ca dinamită, deoarece le-am calificat așa. Calificăm Emisia noastră cu puterea de a se răspândi și de a acționa în mințile și sentimentele tuturor oamenilor.
Într-o zi vei vedea cât de minunată este această activitate.
Deci, voi care sunteți prezenți aici nu sunteți singurii care primesc Binecuvântarea acestei Lumini. Sute, mii de ființe simt atingerea acestei lumini și aceste curenți puternici care intră în lumea lor mentală și emoțională.
Amintiți-vă: Energia mea, Lumina mea, Calitățile mele care se răspândire Sunt Inteligență!
Ei își găsesc calea în mintea și sentimentul ființelor și acționează acolo unde găsesc reglaj suficient. Acesta nu este un joc de noroc, nu este o activitate care uneori poate și, uneori, nu poate produce rezultate; este Direcția puternică și inteligentă a luminii; acestea sunt marile curente de energie care acționează prin Inima ființelor și care, într-o bună zi, vor produce manifestări în activitatea umanității. Atunci toată lumea se va trezi ca de la un coșmar. Și această trezire a început deja!
Multe ființe, la prima atingere a acestor Instrucțiuni prețioase, au simțit Flacăra în inima lor tresărind de bucurie și modul lor de a privi Viața s-a schimbat complet.
Când aceste Instrucțiuni se răspândesc, atenția lumii este atrasă de Prezența, Ființa Unică, Supremă a Universului.
Nimic nu te poate atinge dacă accepți Puterea Prezenței tale și apelezi la El.
Bărbați! Femeile! Recunoașteți Gloria Tubului de Lumină pe care Prezența o poate face Invincibilă în jurul vostru. Puteți circula apoi în lume fără a fi afectat de discordie. Dar atâta timp cât acceptați posibilitatea ca ceva să poată intra prin acest Tube de Lumină, voi creați un canal care permite intrarea discordiei.
Spune cu hotărâre fermă: „Când am rugat la Prezența să-și atragă tubul de lumină în jurul meu, nimic nu poate intra în el!”
Îi rog pe toți studenții care ar fi deranjați de o entitate să ia această atitudine fermă, deoarece entitățile nu-întruchipate sunt tenacice. Spune cu hotărâre: „Nimeni nu va mai atinge persoana mea sau mintea mea! Dispar!”
De îndată ce ai fixat ferm acest sentiment în tine, acest lucru se va opri. La tot ceea ce încearcă să te atingă sau să te afecteze, spune cu hotărâre de nezdruncinat: „Ieși! Ești neputincios!”
Amintiți-vă întotdeauna, Studenți Prețioși, că puterea Prezenței voastre este ce care acționează și că nu cunoaște nici rezistență, nici interferențe.
Efectele au loc când aducerea luminii din Prezența ta în corpul tău și prin corpul tău. Arată-mi ceva din lumea modernă care are stăpânire pe Puterea Lumină a lui Dumnezeu, Prezența ta Puternică AY AM! Nimic ca asta există!
Apelând întotdeauna Prezența voastră în acțiune, veți ajunge rapid la un anumit nivel de încredere, un sentiment de Credinţă în puterea Prezenței voastre, care este protecția voastră, inteligența voastră de direcție, cu care nimic din lume nu poate interfera. Iată de ce, iubiților mei, vă spunem: nu renunțați niciodată o clipă, pentru ceva inferior acestei Perfecțiuni și acestei Puteri a Prezenței voastre pe care o doriți, iar Prezența va implini toate dorintele voastre.
Este obligatorie, deoarece este Puterea Luminii care trebuie să răspundă la apel!
Îți Voi Spun Eu cât de mult tânjește Inima oamenilor pentru această Lumină? Mulți nu sunt conștienți de asta. Mulți nu o observă, dar noi, care citim în Inimile lor, vedem dorința lor intensă pentru această Lumină.
Asta provine de la faptul că Lumina Cosmică amplifică în individ cea mai mică aspirație către un sentimentul de Lumină.
Vedeți ce activitate puternică se ascunde în spatele termenului „amplificare”? Sunteți familiarizat cu amplificarea cuvântului, de exemplu, la radio, dar Activitatea creată prin amplificarea Puterilor Puternice a Radiației în mintea și sentimentele umanității este un lucru uimitor.
Tot acesta, Iubitele mele, este motivul pentru care vă rugăm să nu fiți deranjați, descurajați și nu vă loviți de nicio apariție a lumii exterioare. Încă nu vezi tot ce s-a realizat. Nu știți ce mare activitate se răspândește prin aceste decrete și afirmații puternice date într-un grup.
Iată un exemplu: dacă intenționați să trimiteți o rachetă de la Bucharesti la Tecuci, nu ați folosi aceeași o sarcină de combustibil ca să o trimiteți la Roma; Același lucru este valabil și cu utilizarea Decretelor tale.
Într-o sferă de acțiune determinată de raza brațului tău întins (uneori puțin mai departe), poți suna și concentra toată Puterea Prezenței tale pe care o dorești. Prezența voastră este cea care produce putere și, prin apelul vostru, voi deschideți ușa pentru ca Ea să facă ceea ce doriți.
Prezența reprezintă taxa care va trimite racheta – dar trebuie să specificați dacă racheta trebuie să meargă la Roma, deoarece sunteți cel care decide unde trebuie să meargă racheta și trebuie să vă chemați Prezența, astfel încât să elibereze forța propulsoare.
Aceeași putere dinamică care ar fi fost folosită pentru a lansa racheta poate fi încărcată în corpul tău emoțional pentru a dizolva și a consuma orice lucru discordant acolo, și pentru a stabili acolo Suveranitatea Prezenței și, astfel, pentru a produce pentru tine fără limită tot ceea ce este necesar în lume exterior.
Vedeți că Legea, energia, lumina și inteligența care sunt puse în acțiune pentru a produce rezultatele solicitate sunt absolut practice.
Nu vedeți voi că Puterea produce in mod nediferențiat orice formă? Prezența nu este preocupată dacă această formă este bani, fericire, controlul de tine, haine, o sursă, un drum, case, mașini, un avion sau orice altceva ceea ce este necesar. Prezența pur și simplu eliberează Puterea și Energia care vor pune în forma ceea ce îți dorești.
Corpul vostru Mental Superior cunoaște toate formele necesare pentru cea mai mare fericire, confortul și libertatea voastră. Prin decretele tale, îți obligi Corpul Mental Superior să acționeze cu inteligența Prezenței pentru a produce rezultatele. Nimic din lume, în afară de tine, nu poate împiedica acțiunea imediată.
Pentru a vă ajuta, vă spun: amintiți-vă că numai voi, prin sentimentele voastre, puteți crea limite oriunde în Univers. Dacă luați o hotărâre fermă de a refuza puterea de a vă limita în sentimentele voastre umane în viitor, apelurile voastre la Prezența ta și la noi vor produce rezultate magnifice în tot ceea ce este necesar.
Toate forțele distructive generate de acțiunile și sentimentele umane discordante, toți magii negri din lume, toate entitățile sunt neputincioase atunci când vorbești cu Prezența și accepți Atotputerea Sa în Acțiune în, prin și în jur tu!
AY AM – Am încărcat asta în lumea mentală și emoțională de pretutindeni!
Unii au păstrat conștiența că entitățile sunt prezente: îi au ruminat asta, și au provocat probleme.
Ordonăm ca acesta să se oprească, peste tot, printre toți studenții!
Fii calm, ferm și hotărât în conștientizarea puterii Prezenței tale, iar tu și lumea ta vom fi inundați de Perfecțiunea Sa. Într-o zi, va trebui să creați Perfecțiune: deci luați decizia de a o face acum!
Iubitii Mei, când vine vorba de sănătatea, forța și energia ta, nu renunți niciodată in fata de senzație sau sentimente tulburătoare. Lasă-mă să te ajut să depășești iluzia lipsei de energie sau a apariției bolii. Aceste lucruri rezultă din faptul că v-ați concentrat atenția asupra a ceea ce s-a întâmplat în trecut. Sau în conversații, ați auzit despre nume sau diagnostice ale diferitelor boli și, de îndată ce simțiți o mică furnicătură sau o mică răsucire, vă spuneți: „Aici este! Am prins asta sau asta!”
Nu credeți că glumesc, pentru că nu știți cât de ușor sentimentele tale acceptă toate aceste sugestii.
Așa că trebuie să fii permanent în gardă. Dacă, din motive de diplomație, trebuie să ascultați conversațiile care conțin astfel de sugestii, apelați Prezența ta și roagă-L să stea de veghe și să refuze să accepte vreo sugestie umană.
Lumea buna medicală pare să creadă că este o parte necesară a activității sale de a inunda umanitatea cu sugestii de boli. Medicii spun că „în funcție de diagnostic, aveți acest lucru sau acela”. Dacă îi asculți, îl vei avea.
Să presupunem că există o astfel de apariție. Dacă luați imediat poziția opusă și spuneți cu un sentiment de convingere: „Puternica Prezența AY AM, dizolvați asta! Nu vreau să am asta”, înainte de a vă da seama chiar, lucrul va dispărea!
Este Tu, singurul, care ai dreptul să decreteze ce se va întâmpla în corpul tău și în lumea ta, inimile mele dragi!
Simte-l, stui-l și fii-l!
Nimeni nu îți poate câștiga victoria nici pentru tine. Și trebuie să luați o poziție fermă pentru aceata victoria. În mod evident, vrei să-ți câștigi victoria, nu vrei ca altcineva să o avea: prin urmare, în orice ai nevoie din Prezența ta, nu aceptați niciodată la ispita de a crede că puterea proprie nu este suficientă.
Timp de secole, întreaga umanitate a fost învățată să apeleze la ceva din afară pentru ajutor, în timp ce Puterea care face ca inima să bată este nelimitată și infinită. El este Atotputernic. Este Perfecțiunea Sănătății, ca toate realizările în tot ceea ce este necesar.
Trebuie doar să trăiești în Acceptarea puterii propriei tale vieți: simți-o profund! Fii asta!. Fii Gloria lui Dumnezeu, Prezența Ta Puternică AY AM în deplină Poruncă, în toată Suveranitatea, Puterea și Acțiunea.
Cât de departe de pământ credeți că sunteți în timp ce vă vorbesc?
Crezi că stai într-o cameră, dar eu îți spun că Suntem dincolo de atmosfera Pământului, pe cât de paradoxal ar părea. Într-o zi vei afla că este adevărat.
Profit de această ocazie pentru a oferi Dragostea Mea, Salutări și Binecuvântări, tuturor studenților din Saint-Germain din întreaga lume. Sper să vă întâlnesc din nou în glorioasa victorie a luminii Prezenței voastre puternice AY AM.
În viitor, gândește-te la acele vremuri în care te-ai simțit atât de liber de toată lumea din afară. Amintiți-vă și evocați această conștientizare și sentimentul la discreție! Aveți acest privilegiul.
Este Bucuria mea și Marea mea Dorință de a vă oferi toată asistența posibilă pentru a grăbi Ora Libertății și a Victoriei voastre în lumină.
Din această zi, Eu Ancorez aici o rază de lumină a acestei mari octave de lumină din care vin, pentru a menține echilibrul în Regiunea Sacră și Țara în care vă aflați. (discurs rostit în Franța, în Provence)
Oricare ar fi aparențele distructive din jurul vostru, vă confirm că, în voi, Exista Puterea și Lumina Universului, care conțin în ele, și, prin urmare, în Tine, chiar și în corpurile voastre fizice, Victoria luminii !
Eu va Multumesc!
Lord Maitreya.
Plinătatea Prezenței revarsă asupra noastră Iubirea Sa indispensabilă.
Plinătatea Prezenței ne oferă toate lucrurile de dorit.
Saint Germain.

MAITREYA 2, SI APELURI
IUNIE 11, 2019 MM LASĂ UN COMENTARIU EDITEAZĂ
Preaiubit Lord Maïtreya,
Discursul nr. 2
Prețiosi Preaiubitii! Voi, care călătoriți prin această lume, voi care ați călătorit deseori prin această lume, Eu Vin la voi cu toată Puterea Iubirii, din care am porunca, să vă dau tot ce vă poate ajuta să obțineți cele mai mari victorii, cea mai puternică libertate și cea mai glorioasă realizare!
Voi care ați venit din Octavele Luminii și celor care ați venit să vă oferiți Asistență, vreau să vă fac să simțiți această Iubire și Recunoștință care se revarsă din Inimile noastre, din Inimile Maeștrilor Ascensi, care au așteptat Milenii că ființele, care au o înțelegere conștientă a Legii AY AM, ca aceste fiintele folosesc Autoritatea pe care Viața o acordă în această octavă, permițând astfel să se elibereze umanitatea și planeta.
Ne am așteptat un timp foarte, foarte lung, pentru ca oamenii să prindă Suveranitatea Luminii pentru a se elibera de lanțurile pe care le-au falsificat.
Voi, care faceți față acestei Lumini și care ați acceptat Explicația AY AM dată de Saint-Germain, vă treziţi și conștientizaţi ceea ce este cerut de Legea cosmică: ca ce poate elibera Pământul de orice suferință, ceea ce poate elibera ființele umane de propria lor creație nefericită, trebuie să fie răspândit în și prin tine.
Ați călcat pe Pământ de nenumărate ori, experimentând o mică fericire aici și multă tristețe acolo și încă o mică fericire și apoi și mai multe limitări; ascensiuni și coborâșuri în urma oscilațiilor sentimentelor umane în timpul experimentelor din această octavă.
Adesea, te-aveai săturat până la moarte când o mare manifestare a Luminii te-a ridicat spre Înălțimi. Dar nu ai fost niciodată în stare să te ancorezi și să faci din ea o experiență permanentă, deoarece fără Acceptarea stabilizatoare a prezenței tale AY AM, nu există nicio putere de stabilizare permanentă în experiențele umane ale acestei lumi.
Eu Sunt numit „Marele Inițiator”. Înseamnă că sunt prezent atunci când treci de la o experiență la alta, când te ridici deasupra circumstanțelor de suferință de către Puterea Luminii, Iubirii și Înțelepciunii pentru a obține o împlinire mai mare. .
De fiecare dată, ești pus la încercare. De îndată ce ați asimilat un Val al Puterii Luminii, Iubirii și Înțelepciunii și ați integrat întreaga intensitate în experiențele Curentului vostru de viață de către Autoritatea de liber tau arbitru, ai acces la un nivel superior. Ori de câte ori trebuie să vi se acorde mai multă iubire și mai multă lumină, AY AM – Eu Sunt prezent să vă ajut.
Cei care merg în jurul lumii pentru a răspândi un mesaj al luminii și pentru a da ajutorul, au rămas întotdeauna în Flacăra Inimii Mele; și în timp ce Se răspândea în și în jurul lor, i-am însărcinat cu Activitatea Focului Sacru. Acest lucru le-a dat Forța, Curajul și Iubirea necesare pentru a trece prin toate experiențele umane, în timp ce se confruntă mereu cu Lumina; rămânând credincioși Luminii cu toată Puterea necesară pentru a transcende problemele care i-au confruntat.
Pe măsură ce te ridici prin experiențe în această lume, ai nevoie atât de o protecție mai mare din partea noastră, cât și de un control mai mare asupra ta.
Vreau să vă avertizez că ispitele și capcanele forțelor distructive vor deveni din ce în ce mai subtile pe măsură ce Puterea și Lumina pe care le-ați dobândit fie prin propria aplicație, fie cu ajutorul Maeștrilor Ascendenți vor crește să-ți câștigi victoria. Acesta este motivul pentru care vă rog să încărcați fără a aștepta toate aplicațiile dvs. cu Puterea al Dragoste Divin. Acest lucru vă va permite să folosiți mai multă putere în siguranță, ferm și continuu.
Există doar cantitatea de Iubire Pură Divină, calificată de Conștiința Maestrului Ascendent și pe care o permiteți să vă răspândiți prin sentimentele voastre în activitățile lumii exterioare, care vă pot face să atinge Înălțimi Mari.
De îndată ce se ajunge la un anumit punct al Căii, Activitatea Iubirii Cosmice Divine este obligată să ofere protecție indispensabilă împotriva înșelăciunilor subtile și a umbrelor aruncate de forțele opuse, care fac ca oamenii sa se impiedice pe Calea din Lumina.
Încărcarea Iubirii divine în sentimente dă, în general, Fericirea și un sentiment de Confort, și este o Putere formidabilă. Dar trebuie să ai forța pozitivă a Înțelepciunii pentru a direcționa această Putere și a planifica manevrele subtile ale umanului care ar încerca să-ți tulbure sentimentele.
Acesta este motivul pentru care cei care vor aduce Lumina în omenire vin mai întâi la Mine, pentru a primi o Activitate Ascendentă Specială: Eu Ancorez în corpul lor mental și emoțional, iar în atmosfera lor, Substanța Octavei mele de Lumină și Flacăra Iubirii al Inima Mea.
Au devenit astfel o parte din mine însumi. Oriunde ele merg, și orice fac, totul este semnalizat în atmosfera care mă înconjoară. Dacă sunt ascultători de Lumină, atunci toată Forța întregii Iubiri și toată Puterea Victoriei Luminii care se află sub Comandamentul Meu se îndreaptă spre ei. Dacă ascultarea lipsește, atunci trebuie să îi ajut, trebuie să eu conștientizez sentimentele lor, să veghez asupra lor în timp ce trec prin aceste inițieri, să observ gradul de lumină a curentului lor de viață, puterea lor și în ce măsură transformă totul în lumină.
Sper că te va ajuta Explicația Legii cosmice, de care majoritatea dintre voi ignoră.
Periodic, mari Valuri de Lumină, Iubire, Înțelepciune și Putere, sunt conduse de mine, de alți Maeștri Ascendenți și Ființe Cosmice, în și în jurul fiecărui Curent de Viață care progresează pe Calea, în ordine pentru a intensifica Lumina care se străduiește să ia Suveranitatea prin forma umană. Atunci când o anumită cantitate de Lumină a fost pusă în ei de către noi, trebuie să așteptăm și să observăm în ce măsură ființa absoarbe, folosește și asimilează această Lumină pentru a crește propria Iluminare.
De îndată ce, prin eforturile și porunca ei conștientă, o ființă a adus Forțele și Puterile propriei Vieți într-un anumit punct, el este gata să primească următorul Val de Putere. Cand acest lucru este făcut, trebuie să ne îndepărtăm și să ne întrerupem Asistența! Trebuie să observăm cum se comportă această ființă în timpul experiențelor care i-sunt impuse, care este Forța propriei Lumini și câtă incertitudine și ezitare există încă în ei.
Aceasta este ceea ce se numește teste de inițiere. În aceste momente crezi că ești complet abandonat.
Așadar, nu vă descurajați, dar trebuie sa știți că într-o zi, va trebui să vă bazați doar pe propria dvs. prezență AY AM, pe toate Maestrie Sa, Puterea, puterile sale și va trebui să le permiteți să domnească prin forma voastră umană, pentru Serviciul la Viata, cât timp sunteți încă aici pe Pamant.
Cu cât folosiți prezența dvs. puternică AY AM, bazându-vă complet pe ea, cu atât Lumina Cosmică ne permite să vă ajutăm; și, foarte des, folosim pentru Protecția voastră a puterilor a căror acțiune în sferele interioare v-ar face tăcut cu stupoare.
Ori de câte ori treci prin astfel de încercări severe, încât parcă nu mai poți suporta mai mult, amintește-ți Prezența ta AY AM! Când un sentiment de izolare, luptă sau lipsă de împlinire a dorințelor tale încearcă să te pună stăpân pe tine, să te întorci la Prezența ta, să ridici brațele și să ela atragi spre tine spunând: „Coborâți în mine și rămâneți cu mine pentru totdeauna! Locuiește pe Pământul prin mine și duce la îndeplinire planul tău divin! Păzește-mă în inima Ta! Ține-mă în pace și fă-mă să reprezint Victoria Ta a Luminii în toate lucrurile!”
Dacă doriți să faceți acest lucru, mai degrabă decât să hrăniți, doar pentru o clipă, sentimente de abandon sau de auto-milă (sau de tristețe …) sau de descurajare pentru că nu pari să faci toate progresele pe care le-ai dori, vei câștiga victoria. De îndată ce sentimente de acest fel încearcă să se înregistreze în tine, sări din nou în brațele Prezenței tale și să spui: „Ține-mă în inima Ta și fă-mă asemănător cu Tine!”
Câteva momente de devotament intens și adorație acordate acestei Ființe Glorioase care ești vor face ca norii acestor vremuri de încercare să dispară și tensiunea lor va fi mult redusă.
De vreme ce știi Fericirea de a-ți iubi Prezența AY AM, trebuie să te umpli de această Putere a Măiestriei și a Majestății Cuceritoare a Victoriei tale: Putem emite apoi prin tine un nou Val de Lumină si te mai fac cu un pas.
Foarte adesea, studenții ar putea coopera cu noi și să reducă mult lupta, dacă ar fi conștienți de ceea ce se întâmplă. Dar puțini sunt cei care știu cu adevărat ceva despre acțiunea Legii: Suntem obligați să urmărim cum Legea să acționeze, și să ne arate gradul tău în forța luminii pe care ai acumulat-o.
Când Inima dorește mai multă Lumină și mai multă Putere pentru a-i ajuta pe ceilalți, progresul este făcut de toți cei care sunt sinceri și hotărâți să trăiască în Lumină. Când dorința și flacăra dragostei din inimă se ridică într-o aspirație către prezența puternică AY AM, ființele cosmice și Marele Soare central, când cererea de mai mult ajutor pentru eliberarea vieții în umanitate este gata, apoi Lumina Inimii se extinde cu o Puterea Cuceritoare și o Forta care te va încânta mai târziu.
Dorința ta de a obține Putere, din Inima Creației, de a elibera Viața, vine din Extinderea Flăcării Iubirii și a Luminii din Inima ta! Cu cât faceți mai multe solicitări pentru libertatea vieții care vă înconjoară, cu atât mai mari marile puteri ale vieții vă vor ridica în marea lor libertate. Prin urmare, înaintarea ta pe Calea și Extinderea propriei Luminări depind de decizia ta înflăcărată și fermă de a elibera toate formele de Viața de orice calificare umană, oriunde o percepi. Trăirea cu o hotărâre arzătoare de a elibera Viața de ceea ce a înlănțuit-o în discordie vă permite să primiți cea mai mare asistență posibilă de la cele mai mari ființe cosmice pe care le cunoașteți sau către care vă puteți îndrepta atenția. Orice mare ființă cosmică de lumină din Univers vă va veni în ajutor, indiferent de Sfera din Universul din care face parte, dacă motivul dvs. de a elibera omenirea de umbrele suferinței este persistent. Pentru că nu este suficient o explozie de simpatie sau un impuls momentan. Nu, ai nevoie de o decizie fermă, și predeterminată de a extinde Lumina în tine, pentru a deveni o Putere cu care creația umană va trebui să bazeze.
Determinarea ta de a-ți glorifica Prezența Mighty AYAM prin manifestarea puterilor sale trebuie să fie atât de puternică și atât de sinceră încât Ființele Cosmice și Maeștrii Ascendenți, văzând lumina ta și expansiunea ei tot mai mare, fără să pâlpâie, spun: în sfârșit! Aici avem o cupa de Lumină în care putem avea încredere!
Lumina ta va străluci întotdeauna mai luminos. Apelurile dvs. vor primi răspunsuri mai și mai rapide. Legiunile nelimitate de lumină vor oferi Serviciul care va elibera Viața peste tot atunci când o solicitați.
Ca mare inițiator, este o parte a datoriei mele să ajut, cu toată Iubirea pe care mi-o pot comanda, să dezvolt și să extind într-un curent de viață Dragostea Prezenței acestei ființe, Dragostea inimii mele, a octavii maeștrilor ascensionați și a Marelui Soare central, dacă acest curent al vieții este folosit pentru a oferi asistență masei umanității.
Serviciul meu constă în ancorarea în corpurile emoționale și mentale ale celor care se află în Serviciul spiritual al umanității, Puterea Luminii și Iubirii care le va asigura victoria.
Când vă adresați Prezenței voastre și apoi Minei sau altui Maestru Ascendent, cu determinarea inflexibilă de a avea o putere mai mare a luminii pentru a elibera Viața, veți experimenta Fericirea, Bucuria și un sentiment de măiestrie că nimic altceva nu-ți poate oferi; vei simți atunci Flacăra Inimii noastre învăluindu-te instantaneu. Această flacără poate apara instantaneu și poate fi Forța care vă va susține ore întregi. Această Flăcarea Iubirii Mele îți poate pune pe voi un haina de pace impenetrabil oricărei creații umane tulburătoare.
Suntem întotdeauna atenți să extindem Lumina pana celor care încearcă să trăiască constructiv; iar când umbrele din atmosfera lumii exterioare devin foarte dense, Ajutorul nostru devine și mai necesar.
Pe măsură ce te ridici pe Calea, vei descoperi că Puterea Iubirii Cosmice Divine este ca o Forță de Maiestrie Majestuosa care va pătrunde în tine și care, prin mâna Sa, va aduce Pacea din jurul tău în tot ceea ce a încercat să te tulbure.
Este în această etapă de „odihnă în acțiune”, ca Eu Încerc să vă ridic. Îmi doresc să te văd trăind în aceste maiestrie și autorități calme și echilibrate în decizia ta de a elibera Viața, fiind conștient că toată Puterea Cosmică și toate Ființele Luminii sunt de acord cu tine și sunt instantaneu gata să îți îndeplinești dorințele atunci când ele privesc libertatea al tuturor.
De ce sunt gata să-i învăluiesc cu Iubirea Mea pe cei care, purtând Lumina, vin în contact cu masele? Pentru că trebuie să-și croiască drumul prin discordia care înconjoară aceste ființe umane și, prin urmare, au nevoie de mai multă Dragostea Mea pentru a le proteja; pentru a-i izola de această discordie care se înghesuie în jurul lor și al cărei ele comandă consum.
Cine alege să pună lumina în acțiune pentru eliberarea unei multitudini de ființe trebuie să primească mai mult decât asistență obișnuită, deoarece acest serviciu are o importanță extraordinară și întrunește concentrații excepționale de forțe vicioase.
Indiferent de aparițiile lumii exterioare în care te regăsești, amintește-ți întotdeauna acest lucru: când ai concentrat Lumina într-un anumit grad; când ați făcut apeluri și ați pus instrucțiunea în practică într-o anumită măsură; când forța ta de viață a atins un anumit grad, trebuie să testăm această putere pentru a realiza în ce măsură ai ancorat măiestria prezenței tale puternice AY AM în fluxul tău de viață.
Nu te descuraja niciodată dacă par să fii în opoziție când încerci să dai asistență. Spuneți doar la această situație: „Această problemă este aici pentru a fi rezolvat și Prezența mea AY AM domină situația. Dacă trăiesc în brațele prezenței mele, Puterile Sale vor intra în acțiune și vor guverna situația.” Așa, voi luați atitudinea cu adevărat corectă față de orice obstacol, considerând-o doar ca un fulcrum care vă permite să folosiți toată măiestria.
Aceasta este ceea ce fiecare flux de viață care vine sau va veni pe acest Pământ trebuie să realizeze într-o zi.
De asemenea, vreau să vă arăt cum puteți, dacă doriți, să construiți în jurul corpului dvs. o ancoraj a substanței cosmice a iubirii divine. Aceasta înseamnă: un focus al elementului de foc și substanța octavii maeștrilor ascensionați, însărcinat cu PRESIUNEA cosmică a energiei lor, care de secole a fost concentrată într-o forță vie la nivelul creației cosmice.
Atunci când aveți o problemă cu care vă confruntați, voi apelați la puterea interioară prin intermediul decretelor tale, a muzicii ta AY AM și a devotamentului tau pentru Prezență. Odată rezolvată problema, vă simțiți fericiți și recunoscători și uitați de Puterea divină. Intensitatea ei scade apoi până când apare o altă dificultate și te obligă să o suni înapoi în acțiune. Dar asta nu se mai întâmplă când am ancorat în jurul și în corpurile emoționale și mentale ale unei ființe substanța iubirii mele cosmice, căci conține înțelepciune terifiantă și PRESIUNE cosmică.
Această binecuvântare și această încărcătură trebuie să fie centrate în jurul celui care se pune în slujba umanității ca purtător al luminii. Când serviciul este prestat, lumina acestei ființe s-a extins, iar noi îi oferim o nouă sarcina. Când v-am încărcat cu toată puterea pe care structurile dvs. o pot susține, voi mergeți mai departe pentru a oferi Serviciul tau și imediat ce Lumina ta a luat un anumit grad de Extindere și intensitate, vă oferim mai mult.
De fiecare dată, PRESIUNEA energetică este intensificată.
Uneori este nevoie de luni, chiar de ani de pregătire, timp în care Puterile prezenței tale sunt eliberate treptat, pentru a obține o Realizare. Manifestarea fizică nu se vede imediativ vizibil. Cu toate acestea, poate fi întrezărită în timp ce se acumulează energie și substanțe.
Așa dăm Serviciul nostru ființelor umane!
Să presupunem că o localitate are nevoie de o mare purificare: înseamnă că are nevoie de multă Lumină.
Există mai multe moduri exterioare de a curăța o localitate, dar atunci când lucrăm cu Lumina și pe care o introducem treptat într-un loc specific, este ca și cum am fi plantat un Arbore al Luminii pe care îl înconjurăm cu o mulțime de de îngrijire. Cu cât i se acordă mai multă atenție și binecuvântări, cu atât creșterea ei este mai importantă și rapidă. Și în curând Lumina Arborelui inundă întreaga localitate, iar oamenii se minunează de schimbarea realizată.
Oriunde te duci, înrădăcinezi Copacii Luminilor, când plantezi un cuvânt, un sentiment, o încurajare pentru cei care sunt ai Luminii, că îi scapi o vreme de presiunea umbrelor. Dacă Presiunea luminii prezenței voastre și a Maeștrilor Ascensionați care vă înconjoară structura este suficientă, veți fi irezistibili, iar cei cărora le vorbiți nu vor uita niciodată ceea ce le-ați spus, se vor gândi despre aceasta de multe ori, vor fi fericiți sa te vada din nou, se vor simți încurajați, lumea lor va fi inundată cu mai multă Lumină și, într-o zi, umbrele vor dispărea.
Cine va spune importanța și amploarea efectului produs de câteva cuvinte vibrante de Încredere în Puterea Luminii, asupra celui care luptă, copleșit de întuneric și fără speranță sau mijloace de eliberare?
Prin contactul cu noi, atmosfera dvs. este taxată la 65% din radiațiile emise de noi și de apelurile dvs. Te-ai obișnuit să simți printre studenți această radiație a fericirii, a curajului, a puterii și a forței care te înconjoară pe toți. Oamenii din lumea de afară simt că atmosfera ta degajă o presiune care dă curaj și pe care alții nu o au.
Tocmai această PRESIUNE ca vă pot da.
Pot concentra în jurul unei ființe această presiune crescută a puterii cosmice a iubirii noastre divine. Asta devine o forță care face ca acest fiinta să fie irezistibil și binevenit, oriunde în lumea exterioară, pentru Slujba Luminii. Și dacă, cu ocazie, o forță sinistră nu i-ar plăcea așa ceva, nu va fi nevoie să vă faceți griji.
Vreau să vă spun ceva care vă va oferi o mare protecție dacă doriți să vă amintiți-l: în toate activitățile lumii exterioare, există multă gelozie; este consecința acumulării masive de toată energia descalificată de oameni.
Dacă doriți să vă bucurați de Protecția noastră și dacă doriți să vă câștigați victoria și libertatea voastră în Lumină, nu vă răzbunați niciodată, nu vă faceți griji pentru această gelozie. Continuați-vă drumul, rămâneți bun și acționați ca și cum asta nu ar exista.
Dacă, totuși, uneori, atacul te face să simți suferință, întoarce-te și îmbrățișează Prezența ta spunând: „Ia-mă într-o inima ta și rezolvă aceste circumstanțe”.
Iubitii mei, pot oferi protecție invincibilă fiecărei ființe umane de pe Pământ care vor controla acest tip de sentiment de gelozie și care nu vor permite resentimente, ranchiună sau dorința de răzbunare să se înregistreze în sentimentele sale.
Vă reamintesc ce a spus Saint-Germain într-un discurs despre Marie-Antoinette. Iată ce a spus El: „Am însoțit-o în noaptea sosirii ei în Franța. Am stat lângă ea până cu o zi înainte de execuția ei. Am rugat-o să nu aibă nicio dorință de răzbunare. Și dacă ar fi putut să rămână blândă și bună, în ciuda întregii nedreptăți cu care a fost copleșită, nu ar fi trebuit niciodată să treacă prin aceste experiențe”. Acest lucru te poate face să realizezi ceea ce poți evita, permițând niciodată dorinței de răzbunare să intre în sentimentele tale. Dacă ceva se manifestă, spuneți rapid: „Puternică AY AM Prezenta, nu este de la Tine! Distruge pentru totdeauna un astfel de sentiment al corpului meu emoțional și al toate vieții de pe Pământ. Înlocuiți-l cu Măiestrie, Majestate și Putere al Prezenței și conștiinței maeștrilor ascensionați. Ajută-mă să păstrez armonia, moliciunea și ascultarea, care îmi vor oferi o protecție invincibilă.”
Nici o discordie nu poate intra în corpul tău decât dacă există deja discordie în tine, există frică, tensiune sau o anumită perturbare în sentimentele tale cu care discordia externă poate conectați; altfel nu ar putea intra niciodată în experiența ta.
Asemănătorul atrage aceleași.
Fie există o discordie care atrage discordia, fie există ceva care deschide ușa și permite discordiei să pătrundă.
Pentru a evita astfel de experiențe, încerc să vă înfășur în Flacăra Iubirii Inimii mele, care este Puterea Cosmică a Înțelepciunii și Iubirii divine. Este o PRESIUNE care înconjoară ființa și care respinge tot ceea ce încearcă să producă necazuri.
Resentimentul, amărăciunea și răzbunarea nu fac parte din Învățăturile din Saint-Germain și nici din Conștiința Maeștrilor Ascensionați. Toate acestea sunt create pentru că partea umană a sinelui exterior dorește să fie șef, în timp ce Prezența este Autoritatea unică și unicul agent al tuturor binelui.
Nicio ființă ne-ascensionată nu are autoritate asupra Fluxului vieții altora. Dacă vi se întâmplă experiențe dureroase, îndepărtați autoritatea pe care umanul a uzurpat-o și puneți-o între Mâinile Prezenței, spunând: „Prezența puternică AY AM, vă rog să o tratați conform planului vostru divin, și deturneze-mi sentimentele de la ea!”
Vă asigur că, atunci, numai Miracolele Perfecțiunii vor putea ieși din aceste circumstanțe pentru toți cei vizați.
Miracolele iubirii divine cosmice sunt o forță pozitivă încărcată de o înțelepciune irezistibilă.
Vi s-a spus că nimic nu poate înlocui Bunătatea! Și vă spun: „Nimic nu poate înlocui Puterea Cosmică, această PRESIUNE a Iubirii divine pe care Ființele Cosmice o controlează și o direcționează pentru Protecția a tot ceea ce aparține Luminii”.
Omul vrea să fie întotdeauna justițiar, iar aceasta este o uzurpare a puterii și a autorității prezenței AY AM. Dacă reușiți să vă păstrați controlul în mijlocul circumstanțelor tulburătoare și dacă persistați în a cere prezența dvs. AY AM să vă țină în brațele Sale și să ajustați armonios circumstanțele în funcție de propriile Sale vederi, veți fi surprins să vă simțiți fericiți și ferit de tot felul de complicații, deoarece, pur și simplu, aveţi să refuzaţi să te descurci singur cu lucrul!
Nu există o Putere mai mare decât cea a Marii Tăceri, iar Puterea noastră a Iubirii Cosmice Divine este o parte a acestei Tăceri, care forțează circumstanțele să se schimbe, armonios și permanent, fără nicio intervenție umană .
Niciun efort nu este prea mare pentru a atinge acest grad înalt de măiestrie care vă permite să rămâneți în brațele și iubirea Prezenței voastre și să așteptați deciziile sale înainte de a intra în acțiune fizică.
Este ceva pe care oamenii încă nu l-au înțeles: nu este pentru că mintea se hotărăște brusc să facă ceva care pare constructiv, ca este momentul prielnic pentru a realiza Planul Divin. Mintea nu se deranjează să se adreseze mai întâi Prezenței pentru a-L întreba dacă este într-adevăr, în acest moment precis, împlinirea Planului divin pentru fluxul vieții. Sinele exterior a creat un obicei adânc înrădăcinat de a acționa asupra impulsurilor sale, în grabă și după bunul plac, până în punctul în care a uitat complet că este necesar să-l punem pe Dumnezeu înainte și mai presus de toate! Dar sinele exterior trebuie să apeleze la Prezența puternică AY AM pentru a afla dacă ceva este Planul divin la un moment dat. Ceva poate fi constructiv în sine, dar este posibil să nu fie constructiv tocmai atunci când mintea a ideea.
Doar cerând prezenței puternice AY AM să vă lumineze asupra acestui punct, ea vă va dezvălui Planul ei divin cu privire la acest lucru și momentul exact în care trebuie îndeplinit. Prezența vă va trimite Prieteni, ghidați de Maeștrii Înălțați, care vă vor duce în împlinirea Planului Său divin, când va veni timpul. Atunci orice activitate vă va aduce bucuria și fericirea nelimitate a Prezenței.
Apelând la Puterea mea cosmică a Iubirii divine și la cea a Atotputernicului Elohim Orion, voi deschideți ușa și permiteți forței de viață a curentului nostru de viață să intre în activitate pentru a vă ajuta.
Vă oferim acest lucru la fel de gratuite ca aerul pe care îl respirați. Dacă doriți să vă încărcați atmosfera cu PRESIUNEA noastră cosmică și puterea noastră cosmică a iubirii divine cosmice, nu veți întâlni antagonism la cei în mijlocul cărora circulați, deoarece această presiune și această putere a iubirii noastre divine emană o bunătate înmuiată și echilibrat de înțelepciune și presiune, care sunt universal acceptate ca autoritate și putere. De asemenea, creația umană a oricui nu va încerca nici măcar să se opună acestui lucru.
Această Putere, de care eu, Maeștrii Ascensiți și Ființele Cosmice sunt învăluite, impune zborul sau dizolvarea întregii creații umane. Cu toate acestea, nu există nicio apariție de luptă în Lumina noastră.
Nu credeți că merită să faceți cel mai bun efort pentru a ajunge la acel punct al măiestriei?
Se simte mult mai confortabil.
Nu ți-ar plăcea să fii învăluit în acest sentiment și în această substanță pe care nici o creație umană nu visează să o opună, de acum, în timp ce ești încă în starea ne-ascensionată? Ați vedea apoi că nimic uman nu vrea să intre în conflict sau în discuții cu voi: uman se apleca, fuge sau este dizolvat la abordarea voastră – toată rezistența încetează! Ați începe apoi să vă simțiți măiestria și să dați Prezenței ta Puternica AY AM o șansă de a vă manifesta și de a îndeplini Planul său divin prin intermediul vostru.
Când a spus: „Opriți-vă! Că să înceteze această teribilă luptă umană!”, Îndrăgitul Godfré a pledat cauza libertății voastre.
Cu Puternic Orion, Eu vă Rog să acceptați Puterea noastră cosmică a dragostei divine, care pune capăt opoziției, luptei sau rezistenței oricărei creații umane. Tot ceea ce este uman pe acest Pământ știe că nu are nicio șansă de supraviețuire în fața PRESIUNII luminii terifiante pe care o posedă Ființele Cosmice. Puterea noastră cosmică a dragostei divine este o concentrare a substanței luminoasa calificate drept bunătate și armonie, iar atunci când o încărcăm cu o astfel de presiune terifiantă în jurul tău, poți merge mai departe, fără a lupta cu oamenii.
Vreau să ajungi la această stare de conștiință. Vreau să simți Puterea propriei tale stăpâniri: veșnica, invincibilă măiestrie a Prezenței tale puternice AY AM, amplificată de presiunea noastră cosmică de lumină pe care nimic uman nu visează să o conteste.
Ființele cosmice și maestrii ascensionați nu cunosc nicio rezistență; Presiunea cosmică a dragostei pe care ei o răspândesc oferă întregii Vieți Asigurarea Armoniei și Fericirii și nimic nu dorește să reziste acestor Sentimente; totul este, dimpotrivă, ascultător instantaneu de Voința Ființelor Cosmice și a Maeștrilor Ascensionați.
Forțele distructive umane pot intra în conflict cu o ființă neascensionată care are sentimente umane de rezistență sau luptă. Dar toată creația umană de pe planetă se teme să se regăsească în prezența Mea sau în cea a celor șapte puternice Elohim. Aceste forțe sinistre nu ne deranjează și va fi la fel pentru dvs. dacă încărcați în jurul vostru această putere cosmică a iubirii divine cosmice și dacă creați o forță vie care va deveni invincibilă.
În progresul tău pe Calea Luminii; în persistentele tale apeluri pentru libertatea Europei și a lumii, poți avea toată Dragostea Inimii mele pe care o poți accepta.
Îți voi oferi tot ce vrei și multe altele!
Eu Îți Ofer tot ce este necesar pentru a potoli orice luptă umană și Eu nu Cer nimic în schimb. Eu Vreau să te eliberez pentru că Eu te Iubesc, pentru că ești Viața și că Eu Trăiesc pentru a elibera Viața de pe această planetă și pentru a ridica Viața la Octava noastră de Perfecțiune permanentă și Fericire.
În calitate de Mare Inițiator, Eu Trăiesc pentru a pune în acțiune Puterile Cosmice pe care Eu le Conduc; să înfășurați și să ghidați activitățile vieții care sunt pentru extinderea luminii și ascensiunii în octavia noastră.
În ceea ce privește umbrele, le putem abandona … vor fi dizolvate de Lumină.
Dacă vrei să trăiești în Flacăra Iubirii Inimii mele, Eu Sunt sigur că vei avea odihnă, pace și realizări care te vor surprinde și te vor umple de bucurie.
Nu știu nicio protecție mai mare decât presiunea cosmică a dragostei cosmice divine. Această presiune nu cunoaște nici rezistență, nici luptă. Iubirea noastră și Lumina noastră înaintează ca Autoritatea Maestră: totul se aplecă și se supune. Așa aș vrea să te văd devenind!
Nu se va întâmpla totul dintr-o dată. Trebuie să începeți o zi și, puțin câte puțin, cu apelurile dvs. persistente pentru această presiune a puterii cosmice a dragostei cosmice divine, această presiune va fi ancorată în jurul vostru. Poate fi intensificată până la nivelul stabilit de tine, deoarece nu există nicio limită la Puterea care poate fi dobândită prin apelurile tale.
Tot ceea ce se manifestă în Octavele noastre de acțiune cosmică va fi pus la dispoziția dvs. dacă ați decis să vă faceți Lumea similară cu Octava noastră: este suficient să vă creați și să vă creșteți Forța Viva zilnic. Apoi, veți progresa pe o cărare plată în care nu se cunosc piedicile, rezistențele și lupta umană teribilă: toate acestea vor fi dispărut din experiența și sentimentele voastre.
Vreau să devii această Iubire Cosmică care răspândește radiația și Presiunea din Puterea Cosmică a Iubirii Divine a cărei Lumină intră în întuneric și caută acolo cei care apelează la ajutor, care doresc Lumină, și se străduiesc a serviți-l în timp ce sunt încă în mijlocul umbrelor.
Tu trebuie să fii Lumina. Tu trebuie să fii Presiunea Cosmică a acestei Lumini și această Iubire care va elibera toată Viața dizolvând forțele distructive ale acestei lumi.
Fără oprire, secole după secole, forțele distructive și-au sporit forța de viață. Fără oprire, ființele cosmice au trimis, Val după val, Lumina lor, Dragostea și binecuvântarea lor pentru a elibera și ajuta umanitatea. Pe o parte, un râu de lumină, pe cealaltă un râu de întuneric. Acum, perioada de tranziție ciclică se apropie de sfârșit, umbrele trebuie dizolvate de Lumină, iar de acum sunteți Lumina acestei lumi!
Permiteți-mi iubirii să vă învăluie, și puneți mâna în a mea. Acordă-ți asistență Marelui Inițiator al acestei Lumi răspândind Puterea Cosmică a Iubirii Cosmice Divine până când concentrarea discordiei este forțată în tăcere de Lumină și îndepărtată de pe această planetă pentru totdeauna! Până când Viața din fiecare Inimă umană a văzut Lumina și a simțit această Iubire pe care noi avem privilegiul să o aducem celor care se află în întuneric.
Iată ta – și oportunitatea mea!
Ai privilegiul de a folosi Dragostea Mea și cea a altor Ființe Cosmice pentru a te clesti și a fi învăluit într-o Putere atât de Mare încât toată lupta va dispărea din lumea ta.
Veți fi iubit peste tot, deoarece nu veți crea o luptă și Lumina voastră va da ființelor simțitoare senzația că veniți să le eliberați.
Nimic nu poate înlocui Flacăra Inimii Mele!
Este Puterea Cosmică a Iubirii Cosmice Divine și puteți deveni și folosi Măiestria și Majestatea acestei Calități Prodigioase.
Puteți deveni un ocean al expansiunii sale.
Lupta ta se va încheia.
Cei care sunt încă în dificultate, simțind această Iubire, se vor îndrepta spre tine ca florile spre Lumina Soarelui și vor primi ceea ce va pune capăt luptei lor.
Lumea are nevoie de mai multă Lumină, iar umbrele vor fi dizolvate doar prin presiune și prin prezența luminii iubirii divine a acestor octave cosmice a căror putere depășește orice concept uman. Puteți apela această presiune, dacă doriți. Vă invităm să folosiți toată puterea noastră cosmică pentru a elibera Pământul de umbre pentru totdeauna.
Când ultima umbră va părăsi Pământul, muzica AYAM din sfere va izbucni în atmosfera Pământului, iar „Cântecul de lumină” va inunda întreaga creație a unei bucurii a cărei amintire va dura de secole până la secole!
Te iubesc! Te binecuvântez! Dacă doriți să o acceptați, las flăcarea dragostei cosmice divine a inimii mele și a presiunii sale nelimitate ca o manta în jurul vostru și luptele voastre vor fi terminate.
Îl direcționez și către cei care sunt iubiți ai tuturor celor care se află sub această radiație. Fie ca această presiune cosmică să difuzeze în atmosferă Lumina necesară pentru a da cel mai mare număr posibil de ființe în secole pentru a veni experiența și memoria că Lumina este Singura Realitate și că Perfecțiunea Atotputernicului Autoritatei vieții este Singura Prezență în Acțiune pentru totdeauna!
Lumina se aprinde peste tot! Și dacă furtuna încă pare să facă ravagii în locuri, nu vă temeți nimic! Apelează la presiunea cosmică a dragostei cosmice divine! și consumă tot ceea ce a înlănțuit Viața în suferință, indiferent de motiv!
Fie ca Flacăra Inimii Mea să vă învăluie într-o Presiune a Iubirii Mele cosmice atât de mare încât toată lumea își simte Prezența. Fie ca pacea să domnească în ființa voastră până în ziua în care Măreția Inimii Prezenței voastre AY AM vă va învălui în Presiunea Iubirii Sale cosmice și a măiestriei Sale pentru totdeauna!
Dragostea Mea este la dispoziția ta și Inima Mea se revarsă de această Lumină a Iubirii Mele care eliberează totul pentru totdeauna!
Multumesc!
Lord Maitreya.
Apeluri și decrete luate dintr-un discurs
al îndrăgitului Lord Maïtreya.
Vizualizare: fiți pozitiv din punct de vedere dinamic, și înainte de a da porunca dvs., luați un moment pentru a vizualiza Flacăra Inimii Mele, Aurul și Roz, învăluindu-vă extern, apoi traversând corpul tău fizic, ca și cum aș fi în spatele tău și că Flacăra Mea treci prin tine.
Înainte de a începe decretele, simțiți-vă întotdeauna unirea voastră cu Flacăra Inimii Mele și cu Inima Marelui Soare Central.
1. AYAM, Eu Cer toată puterea focului sacru al Marelui Soare Central, care este necesară pentru a bloca orice concept uman!
(Pentru a opri sentimentele care produc haos într-o ființă  În Numele Preaiubite Puternice Prezență AY AM și al Iubitului Domn Maitreya și prin Flacăra Inimii Sale, ordon încetarea a tot ceea ce este uman!
(Fii alert și când observi un lucru discordant, dă următoarele comenzi 
2. Iubita Puternica AY AM Prezență și Puternica AY AM Prezența a tot ce este în Europa și în Marele Soare Central!
Eu comand anihilarea (x3) a tot ceea ce a produs distrugerea sau care ar produce-o în continuare, acum și pentru totdeauna!
3. Preaiubita mea puternica Prezență AYAM, și iubita puternica Prezența AYAM a soarelui fizic!
Declanșează toate puterile elementului de foc care sunt necesare pentru a anihila și a preveni orice distrugere îndreptată împotriva națiunii noastre și a Europei și împotriva a tot ceea ce este constructiv în lume.
4. În numele Preaiubitei Puternice Prezențe AY AM, Eu Fac apel la Marele Soare Central, astfel încât toate lucrurile distructive să fie anihilate!
5. Prin Prezența Invincibilă, Arzătoare și Victorioasă Puternică că AYAM Eu Sunt, prin Mâna Invincibilă și Arzătoare a lui Hristos Cosmic, și prin toată Dragostea curentului meu de viață, cer ca Ființele Flăcării, Purtătorii intensității puterii Domnului Maitreya, și a Iubirii Sale pentru Octava fizică, să intre în atmosfera Pământului și să binecuvânteze Europa iubită, și să menţină Perfecțiunea acolo, pentru totdeauna!
6. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt, Eu Comand ca lumina Iubirii Miraculoase să apară și să forțeze dizolvarea și soluția permanentă a tuturor erorilor și a tuturor problemelor, trecutului și prezentului, imediat si pentru totdeauna!
7. Prezență Puternică Iubită AY AM, și Marele Cor al Maeștrilor Ascendenți, Eu Comand că toată Puterea Cosmică a Iubirii Nemuritoare și al Luminii eterne a Maeștrilor Ascendenți ai Marelui Soare Central coboară în toate problemele, în obiceiurile, dorințe și circumstanțe discordante și le anihilează (x3) pe toate, și obligă Flacăra Maeștrilor Ascensi să le ia locul și să le stăpânească peste tot și pentru totdeauna!
8. Iubită prezență puternică AY AM!
Eu Poruncesc ca Flacăra Inimii Domnului Maitreya și Flăcarea Iubirii inimii Tale să se radieze prin mine și să se deschidă ca un evantai pe Neamul nostru și Europa, astfel încât să se țină în Iubirea Inimii noastre care va pătrunde Lumina cosmică, Iubirea nemuritoare și Lumina Prezenței puternice AY AM a Marelui Soare Central în toate problemele naționale, în sentimentele popurilor, intensificându-le Lumina, trezindu-le și arătându-le ceea ce trebuie sa face să oprească forțele sinistre care încearcă să distrugă totul în granițele noastre.
9. În numele dragostei, înțelepciunii, puterii, autorității și victoriei Prezenței mele puternice iubite AY AM, Eu Comand ca intensificarea forței luminii cosmice la popoarele din Europa pentru a distruge egoismul care încearcă să distrugă Neamul nostru. Eu Ordon ca puterea luminii nemuritoare a Maeștrilor Ascensi, a Marelui Soare Central, să fie încărcată (x3) în Europa, și să forțeze (x3) dizolvarea întunericului care acoperă motivele celor care vor să ne distrugă poporul.
10. Preacurată Prezență Puternică AY AM și Iubitul Domn Maitreya!
Încărcați (x3) prin mine și toți cei care sunt sub această radiație, întreaga intensitate a luminii cosmice care este necesară pentru a distruge întunericul și egoismul, care sunt introduse în guvernul nostru și care încearcă să înlănțuiască poporul nostru!
11. Iubita Prezența puternica AY AM și Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți!
Încărcați (x3) Puterea nemuritoare a Iubirii și luminii Maeștrilor Ascensiți în sentimentele popoarelor europene!
Poate consolidează impulsurile lor constructive și inflamă hotărârea lor de a lupta pentru Protecția binecuvântărilor și a libertății care ramează.
12. Preaiubită Prezență Puternică AY AM, Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți, toate Marile Ființe și Puterile Luminii!
Eu Ordon ca un fulger de lumină să pătrundă în orice substanță calificată drept distrugere, producând un șoc care o dezintegrează și obligând (x3) popoarele să genereze presiunea necesară pentru a respinge toate aceste umbre!
Cu apeluri noastre, fie ca acțiunea aceasta de lumină să fie declanșată cu viteza fulgerului, în toate activitățile acestei națiuni și să fie menținută acolo pentru totdeauna!
13. Prin Prezența puternică AY AM – Omniprezent că Eu Sunt!
Eu Ordon ca Puterea Iubirii Marelui Soare Central, a Maeștrilor Ascensi să spulbească, să se dezintegreze și să consume tot egoismul care întunecă țara noastră!
Eu Stau în Flacăra Inimii Maeștrilor Ascensi și Eu Poruncesc Focului Sacru să consume tot egoismul peste tot și pentru totdeauna!
14. Preaiubita Prezență puternică AY AM!
Accept Lumina și Flacăra Iubirii din Inima Iubitului Domn Maitreya, că El revarsă din Marele Soare Central asupra mea și asupra tuturor celor care se află sub această Radiație, pentru ca El să ne deconecteze sinele nostru exterior de hoarde de întuneric încercând să ne lege în activitățile lor distructive!
Preaiubita Prezență puternică AY AM!
În virtutea acestei Inițieri și pentru că încep să înțeleg ce înseamnă să rămâi în Flacăra Inimii Domnului Maitreya, Eu Am devenit astfel o Extindere a acestei Flăcări în această Națiune! Eu Porunc ca Flacăra Inimii Sale să ofere Curajul Nelimitat tuturor celor care încearcă să protejeze această Națiune de egoismul întregii planete!
15. În Numele și de către Autoritatea Prezenței Mea Puternica AY AM!
Eu ordon ca tot egoismul să fie anihilat în mine și în toți cei pe care îi contactez! Eu Am interzic că umbrele sunt încă aruncate pe Curentul de Viata al Dragoste Divin!
16. În Numele Prezenței Puternice AY AM, și în Numele Libertății Europei, Eu Ordon că toate Puterile Focului Sacru, esențiale pentru a distruge și anihila tot egoismul în cei care încearcă să se dezbrace Europa libertății sale, ar fi dezlănţuit acum și pentru totdeauna!
17. Preaiubita Prezență puternică AY AM și Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți!
Pecetluiește-mă în Flacăra inimii tale, și în cea a inimii iubitului Lord Maitreya. Apelez la Marele Soare Central, astfel încât toată puterea de foc sacră necesară, să fie declanșată pentru a forța anihilarea a tot ceea ce nu are dreptul să existe!
(creați o forță-vie prin acest apel 
18. AY AM – Eu Comand Coborârea puterii (x3) a Hristosului Învingător, într-o lumină atât de intensă, încât nimic uman nu poate subzista acolo!
19. AY AM – Eu Sunt Legea focului sacru al Prezenței puternice AY AM care anihilează umanul înainte să poată acționa! Oriunde o văd!
20. AY AM – Eu Sunt Legea Prezenței puternice AY AM care anihilează tot ceea ce este uman pentru totdeauna!
21. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că sunt!
Eu Comand autorității nemuritoare a Prezenței puternice AY AM din Marele Soare Central și Flacăra Domnului Maitreya, care este Legea, să apară și să forțeze anihilarea a tot ceea ce înfățișează lucruri distructive!
22. Prin Prezența Puternică AYAM că Eu Sunt!
Eu ordon ca popoarele Europei să fie încărcate (x3) cu conștiința stăpânilor ascendenți, cu autoritatea și puterea lor de la Marele Soare Central. Fie ca acestea să fie imbuiate de o astfel de putere a luminii, încât numai Iubirea le poate influența, a le face să acționeze și să ducă la îndeplinire Voința Iubirii – Voința divină și Puritatea!
23. Preaiubită Prezență puternică AY AM!
Încărcați-mă și pe toți cei care sunt sub această radiație cu Flacăra Inimii Domnului Maitreya! Cu puterea nelimitată de lumină a Marelui Soare Central, cu Conștiința și autoritatea Maeștrilor Ascendenți, care sunt atât de intense încât vederea fizică este orbit! Faceți aceste Flăcări, pătrundând în și în jurul nostru, să disipați instantaneu toate forțele distructive!
24. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt și Prezența Puternică Iubită AY AM a Marelui Soare Central!
Eu Poruncesc ca toată obstinația din mine și în toți cei care se află sub această Radiație să fie anihilată instantaneu și pentru totdeauna!
Interzic orice incapatinare sa ma opun actiunii vietii!
Îi poruncesc Flacăra Inimii Domnului Maitreya să ne învăluie și să pună capăt a tot ceea ce este uman!
25. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt!
Eu numesc corurile îngerilor care sunt sub conducerea îndrăgitului Domn Maitreya! Fie ca ei să mă facă să simt Flacăra Iubirii Sale, care îmi permite să consum orice lucru distructiv pe care îl observ – și care face ca toate forțele distructive să cedeze până la dispariția lor completă!
26. Prezența mea iubită Puternică AY AM și Prezența Puternică Iubită AY AM a Marelui Soare Central!
Îți Eu Ordon să te ridici! Zdrobiți (x3) și anihilați (x3) toată distrugerea îndreptată împotriva acestui oraș și împotriva acestei regiuni, împotriva națiunii și împotriva Europei, înainte să poată acționa și să provoace toată viața să sufere!
27. Eu Ordon Puterilor și Acțiunii Prezenței Puternice Iubite AY M din Marele Soare Central să toarne toată Lumina Focului Sacru necesară anihilării (x3) a tot ceea ce nu aparține Hristosului Cosmic Victorios aici !
28. Prezență puternică iubită AY AM și Prezență puternică iubită AY AM a Marelui Soare Central!
Vă mulțumesc că m-ați investit cu Autoritatea Ta asupra tuturor vietii, ceea ce îmi permite să vă atrag Puterea și Puterile voastre în planul fizic și să pun capăt experiențelor distructive ale umanității!
29. AY AM – Eu Sunt Presiunea Cosmică a Iubirii Miraculoase a Iubitului Domn Maitreya care acționează …
30. AY AM – Eu sunt Victoria Cosmică și Iubirea Luminii Domnului Maitreya care acționează …
recunoaștere:
Iubit Lord Maitreya,
Iubit Marele Soare Central și Marile Ființe Cosmice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *