VIZUALIZAREA

  

VIZUALIZAREA.

  (Misterele Dezvăluit,
  de Godfré Ray King, capitolul 3, sfârșitul):
  Vizualizarea.
  Godfré : Da, am răspuns, un anumit subiect mi-a atras atenția de ceva timp. Asta e vizualizare. Ce este vizualizarea adevărată și ce se întâmplă când vizualizezi?
  Saint-Germain : Adevărata vizualizare este un putere, un atribut al lui Dumnezeu ; acest este puterea de viziune care acționează în inteligența omului. Când cineva se reprezintă în mod conștient în minte, o dorință pe care cineva ar dori să o îndeplinească, utilizam unul dintre cele mai puternice mijloace pe care le poate da omului de a-și aduce dorința în o realitatea vizibilă și tangibilă. Există o mulțime de confuzie și incertitudine în majoritatea minților legate de vizualizare. Mai întâi de toate, ceea ce este cert este că nici un formular nu a fost vreodată realizat oriunde în univers fără ca cineva să creeze și să mențină conștient imaginea în gândul său. Fiecare gând conține o imagine a ideii din care provine. Chiar și o idee abstractă conține o imagine specială sau cel puțin imaginea conceptului mental pe care cineva la creat.
Vreau să vă dau un exercițiu în care să puteți dezvolta, controla și direcționa conștient vizualizările pentru o realizare specifică. Există mai multe faze în această metodă pe care fiecare student le poate folosi în orice moment și în orice loc. Acest proces aduce rezultate vizibile și tangibile atunci când este efectiv aplicat.
Prima fază constă în fixarea în sine, în stabilirea în mod determinat a unui plan clar definit sau a dorinței de a fi realizat. În aceasta, întotdeauna vezi că este pentru un scop constructiv, onorabil, vrednic de timpul și eforturile tale. Verificați cu atenție mobilul înainte de a aduce o astfel de creație la realizarea sa. Obiectivul dvs. trebuie să fie cinstit atât pentru dvs., cât și pentru ceilalți. Nu trebuie să fie un capriciu, o fantezie, o moft sau pur și simplu satisfacerea unui apetit pentru simțurile fizice. Amintiți-vă că există o mare diferență între utilizare, dorință și apetitul: utilizarea este execuția, împlinirea Legii mare universale a slujirii;  dorință este expansiunea, înflorirea Activității Divine prin care Manifestarea lui Dumnezeu este susținută în mod constant și atinge perfecțiunea Lui; apetit este doar un obicei stabilit de satisfacția continuă a dorințelor noastre fizice, și este numai energia concentrată și calificată de sugestiile lumii exterioare, de sine, de personalitate.
Asigurați-vă, de asemenea, să nu ascundeți un sentiment interior care să vă facă să vă bucurați de un profit în detrimentul altora. Un adevărat student, singurul care va avea un rezultat tangibil prin această metodă, el ia conducerea în mâinile sale, și el determină, decretează la disciplină, să-și controleze conștient „sinele uman”. El alege ceea ce trebuie să fie sau nu să fie în sfera sa de acțiune și, prin procesul de vizualizare, în gândirea sa, el atrage imaginea unui plan specific de viață, îl menține în minte și îl aduce în manifestație.
A doua etapă este să vă exprimați planul cu cuvinte, cât mai clar și cât mai concis posibil. Scrie-l în jos; așa că faceți o înregistrare a dorinței voastre în lumea vizibilă și tangibilă.
A treia etapă este închiderea ochilor, evocarea în gând a unei imagini mentale a dorinței sau a planului, a împlinirii, a realizării sale, a condiției perfecte și a activității sale.
Meditați că este posibil să creați și să vedeți o imagine în gândire, fi conștienți de faptul că acest lucru este atributul lui Dumnezeu, puterea sa de viziune sale care acționează prin intermediul vostru. Acceptați că puterea voastră de imaginație nu este altceva decât Omnisciența divină care acționează prin voi. Activitatea viziunii și puterea creației sunt atributele sinei voastre divine pe care o percepeți și o simțiți în voi în fiecare moment. Viața și Puterea Divină sunt în acțiune în conștiința voastră pentru a propulsa în împrejurimile voastre imaginea a cărei viziune și senzație sunt în viață în voi. Amintiți-vă constant intelectul că puterea imaginației este un Atribut Divin: este Puterea Viziunii. Puterea de a simți, de a vizualiza, și de a trăi în unire cu o imagine perfectă este o Putere Divină.
De asemenea, substanța folosită pentru a da putere imaginii și planului voastre este „Substanța Divină Pură”, deci trebuie să concluzionăm că Dumnezeu este Singur care este Autorul, că El este Legea și Acțiune, care El este împlinirea oricărei forme constructive care a fost vreodată adusă în manifestare.
Dacă utilizați aceste trei faze cu mod constructiv, este imposibil ca planul vostru să nu se manifeste în lumea voastră vizibilă. În timpul zilei citiți cât mai des posibil scrisul pe care l-ați făcut din planul sau dorința voastră și o faceți întotdeauna înainte de a adormi, deoarece imaginea lasă o impresie profundă în conștiința voastră umană și rămâne acolo, fără a fi deranjat în timpul orelor de somn. Imaginea este astfel înregistrată profund în mintea voastră externă, permițând suficientă forță pentru a fi generată și acumulată pentru ao propulsa în experiența vieții exterioare. În acest fel, puteți să vă luați orice dorință sau imagine în conștiința voastră când ve intră în Marea Tacere în timpul somnului. În „Inima Marii Tacere”, imaginea este umple pentru Atotputernicia Divină și pentru Activitate.
În nici un caz nu trebuie să vorbești cu alții sau să le spui nimic despre dorința sau activitatea de vizualizare. Acesta este un imperativ absolut. Nu vorbi, nici tare, nici cu voce tare, cu voi, înșivă despre viziunea voastră. Cu cât este mai mare acumularea de energie generată de vizualizarea, contemplarea și sentimentul realității imaginii tale, cu atât va fi mai rapidă manifestarea în experiența voastră externă. Milioane de dorințe, ambiții sau idealuri s-ar fi manifestat în experiența externă a unor oameni dacă nu ar fi discutat-o ​​cu prietenii sau cunoștințele lor.
Când luați hotărârea de a declanșa o experiență prin utilizarea conștientă a vizualizării direcționate, ve identificați-vă cu Legea lui Dumnezeu, Legea de Unu care nu știe nici o opoziție. Trebuie să luați decizia vostra și să o mențineți cu toată puterea voastră. Aceasta înseamnă că luați o decizie irevocabilă și că trebuie să rămâneti la ea. În acest scop, trebuie să știți și să simțiți că Dumnezeu este cel care știe, că Dumnezeu este cel care simte, că Dumnezeu este cel care manifestă și care controlează toate lucrurile legate de planul vostru. Este legea unității, a lui Dumnezeu și a lui Dumnezeu singură.
Până când acest lucru nu este pe deplin înțeles de către Student, nu va exista niciodată o manifestare, pentru că în momentul în care un element uman intră în joc, îl eliminați din mâinile lui Dumnezeu și, desigur, planul nu poate pentru a fi realizat pentru că îl neutralizați prin conceptele voastre umane despre timp, spațiu, loc și o mie și una alte condiții imaginare necunoscute lui Dumnezeu.
Nimeni nu îl poate cunoaște pe Dumnezeu atâta timp cât admite o forță „opusă” lui Dumnezeu, deoarece, presupunând că două forțe pot acționa simultan, el își neutralizează activitatea. Pe măsură ce ajungi la acest punct de neutralizare, nu mai ai nici o calitate definită într-un fel sau altul: nu ai și nu poți avea nici unul din rezultatele pe care speri tu.
Când Îl recunoști pe Dumnezeu, El Unu, Perfecțiunea se manifestă mod instantaneu, pentru că nu există nimic care să se opună sau să o neutralizeze, să nu intervină timpul timpului și în aceste condiții totul să fie îndeplinit, nimic nu se poate opune decretului lui Dumnezeu. Nimeni nu își va îmbunătăți condițiile de viață atâta timp cât nu dorește Perfecțiunea, atâta timp cât persistă în a crede într-o putere opusă lui Dumnezeu sau în existența oricărui lucru pe lângă El sau în El, care putea împiedica expresia Divină a Perfecțiunii.
Acceptarea ceva inferior lui Dumnezeu – Întregul Divin – este alegerea deliberată a imperfecțiunii, și este această alegere care a cauzat căderea omului. Acest lucru se face în mod deliberat și gânditor, deoarece, din cauza voinței sale libere, omul poate alege în orice moment între perfecțiune și imperfecțiune. Să spunem în paranteze: nu necesită mai multă energie să te reprezinte perfecțiunea decât să te reprezinte imperfecțiunea.
Tu ești cel care reprezintă Creatorul pentru a produce Perfecțiunea în împrejurimile voastre în locul pe care îl ocupați în Univers. Pentru a atinge perfecțiunea și suveranitatea, puteți cunoaște și accepta numai Legea Unuia: Unitatea Divină există și controlează absolut totul în Univers – sunteți Conștiința Individuală a Vieții, Conștiința a Celui Unic, Conștiința a Prezentei Supreme a Marii Flacari de Iubire si Lumina. Numai prin voi este alegerea și puterea de a hotărî în ce formă să vă investiți viața, pentru că voi sunteți singura energie care animă lumea voastră și sfera voastră de acțiune.
Când simțiți sau când vă gândiți, o parte din energia voastră de viață este detașată de ființa voastră pentru a vă susține creația. Chase din mintea ta orice îndoială și orice teamă cu privire la împlinirea vizualizare. Dacă sugestiile imperfecțiunii, care sunt doar emanații umane, vă pătrund în gândurile, sentimentele sau conștiința voastră, înlocuiți-le imediat recunoașterea deplină a faptului că Sinele vostru Divin și împrejurimile voastre sunt viață a lui Dumnezeu Unu.
În afara perioadelor de vizionare, fiți complet indiferenți și fără să vă faceți griji. Nu puneți nici o limită la momentul realizării și trăiți în prezent. Adoptați această disciplină, practicați-o și veți avea o putere irezistibilă de acțiune care nu poate și niciodată nu a eșuat.
Întotdeauna amintiți-vă că imaginația voastră este de origine divină:
– tu ești  Divin Intelligence care este directorul,
– sunteți puterea lui Dumnezeu în acțiune,
– Este substanța voastra pe care o manipulați și această substanță este divină.
„Când ați înțeles acest lucru și ați meditat adânc și frecvent despre acest subiect, totul din Univers se va grăbi să vă umple dorința, să vă execute ordinea, să dați manifestarea dorită, deoarece este în întregime constructivă și în conformitate cu Planul Divin Original pentru orice viata de sine constienta.
Dacă sinele exterior acceptă cu adevărat Planul Divin, nu poate exista nici o întârziere sau eșec, căci toată energia consumată este natural perfectă și se grăbește să servească creatorul ei. Nu există altă predestinare decât perfecțiunea. Dacă dorința sau viziunea voastră este constructivă, ve reprezentați Dumnezeu – Dumnezeu bucurându-se în planul vostru. Viziunea lui Dumnezeu este un decret sau o comanda irevocabila a manifestarii instant.
În crearea acestui Pământ și a acestui sistem al lumilor, Dumnezeu spune: „Să fie Lumină, și Lumină a fost”. Nu a durat milioane de ani de timp pentru a crea Lumina! Același Putere a lui Dumnezeu este în voi acum, iar când vizualizați și decretați, este darurile viziunii și cuvântului Creator care acționează în tine și prin tine.
Dacă realizezi ce înseamnă asta cu adevărat, poți comanda cu toată puterea și autoritatea sa, pentru că tu ești conștiința lui de viață. Doar conștiința de sine a propriei vieți care poate comanda, vizualiza sau dori un plan constructiv și perfect.
Fiecare plan constructiv face parte din planul divin. Așa că aveți asigurarea că este Dumnezeu în acțiune care comandă: „Fie ca această dorință sau plan să se manifeste acum, și se face!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *