ASCENSIUNEA

  

Ascensiunea.

  Invocare:„Iubit Maestru Saint Germain, dă-ne Conștiința Maestrului Tău Ascensat și înțelegerea instrucțiunilor tale. Înregistrați-l în corpurile noastre eterice, emoționale și mentale, purifică corpurile noastre fizice și corpurile subtile în același timp și dă-ne putere să îndeplinim Legea. Cerem acest lucru pentru toți studenții AY AM și pentru întreaga umanitate.”

  Instrucțiuni pentru Īnălțarea, de Iisus Iubit.
  Unii Studenți și-au imaginat că Înălțarea ar putea fi realizată după așa-zisa moarte; dar acest lucru este imposibil, pentru că chemarea la Înălțare trebuie făcută către Puternica Prezență AY AM și Maeștrilor Ascensați în timpul vieții în Planul Fizic. Nu o poți face altfel și nimeni nu a făcut-o vreodată. Când fluxul de energie vitală este întrerupt, retras din inima și corpul tău, această formă este abandonată. Substanța sa se dezintegrează și revine la universalul din care provine.
Nu vedeți, așa cum vedem noi, că Substanța și Forța Electronică sunt identice cu substanța din care au fost compuse corpurile voastre înainte de a fi implîne de descalificări umane.
Nu este un lucru excepțional și vreau să te gândești la asta și să simți această puritate care este a ta.
Dragi Copii ai Luminii, acum aveți ocazia să extrageți din corpurile voastre suficientă substanță purificată pentru a urca în Corpul vostru de Eternă Tinerețe. Îți dai seama ce reprezintă asta? Prin dizolvarea prin Flacăra Violetă a ceea ce este nedorit în Fluxul vostru de Viață, puteți într-o zi să priviți înapoi și să vedeți doar Frumusețea și Perfecțiunea realizărilor voastre și să luați acea amintire înapoi în Corpul vostru Etern de Lumină… Se spunea că Moise a fost dus într-un car de foc, iar alții au fost prinși într-un car de foc, pentru că acesta era conceptul zilei. Fiecare este prins în acest Foc al Purificării care aduce Gloria și Perfecțiunea Vieții, care transmută Corpul tău Purificat într-un Corp Etern de Lumină.
Știți că Corpul vostru Mental Superior ESTE Hristosul. În corpul Meu fizic, am fost Isus Ființa fizică. Corpul Meu Mental Superior era Hristosul pe care speram să-l ating și când am coborât în ​​mormânt am fost învăluit în Majestatea Sa, Prezența Sa și Puterea Sa.
Când am înviat, eram Corpul Meu Mental Superior, în Acțiune. Apoi, în ziua Înălțării Mele, am devenit IISUS HRISTOS ASCENSIONAT, intrând în această Mare Prezență, Propriul Meu Puternic AY AM deținând toată Autoritatea asupra tuturor Substanțelor și Energiei de pe această planetă.
Acesta este modul în care toată lumea realizează Înălțarea. Este dragostea Preaiubitului tău Maestru Saint Germain pentru mine, care L-a văzut câștigând biruința Înălțării Sale. Dragostea voastră pentru El și pentru Mine vă va ajuta să vă înălțați și să vă amintiți, Dragi Copii ai Luminii, acestea nu sunt promisiuni goale. Dispensarea obținută pentru Înălțarea ta intră în acțiune atunci când unul dintre Dragii noștri Studenți sosește la momentul trecerii. Îngerul Prezenței veghează mereu, iar Asistența necesară este întotdeauna acordată.
Nu vă faceți griji cu privire la modul în care se realizează schimbarea sau trecerea. Nu vă faceți griji pentru corp, forma goală, învelișul exterior.
Păstrează-ți atenția fixată asupra scopului: ÎNĂLȚAREA și Marea Înțelepciune a Prezenței se vor ocupa de orice altceva. Deoarece Corpul vostru Mental Superior este cel care direcționează Puternicele Fluxuri de Energie, Lumină și Inteligență care vă vor elibera, El va oferi Serviciu Chemării voastre.
Șansele voastre de succes sunt mari și permiteți-mi să vă încurajez să aplicați această Lege cu toată ardoarea Ființei voastre. Nu ascultați cuvintele discordante rostite împotriva acestei activități AY AM, ci perseverați de parcă ați urca o scară de trepte de lumină care vă ridică până la Inima Prezenței voastre. Vizualizați acest lucru, faceți o imagine mentală clară și puternică a acestuia. Vedeți acești pași care vă conduc în Inima Prezenței voastre. În fiecare noapte înainte de a merge la culcare și în fiecare dimineață când te trezești, vizualizează-te urcând aceste trepte de Lumină. Și prin Chemarile voastre către Puternica voastră Prezență AY AM, veți fi deodată scăpați de plicurile umane, ridicați în Gloria și Victoria Luminii: ÎNĂLȚAREA!
Bucuria lui Isus.
De ce nu poate lumea să creadă că Eu Sunt un practic fiinte, de ce nu s-a vorbit niciodată despre Bucuria pe care am exprimat-o atât de des? De ce am fost reprezentat cu o față lungă fără zâmbet?
Bucuria și înțelegerea Vieții dă fericire, dragii mei prieteni, și este greu să fii fericit fără un zâmbet! Un zâmbet poate fi atât de puternic!
Iisus.
Victoria al Ascensiunii.
Victoria al Ascensiunii este despre transformarea fluxului tău individual de viață într-un Focal în continuă intensificare de Lumină Albă strălucitoare. Când acceptarea, conștientizarea și simțirea acestei Lumini atinge un anumit nivel, acțiunea sa vibratorie ridică și luminează toată Substanța pământească pe care ați fixat-o în corpurile voastre.
Instrucțiuni referitoare la Înălțare, de Saint-Germain, Marele Director Divin, și Victorie.
Saint Germain
Dispensarea Ascensiunii
Dragi Copii ai Luminii, vreau să vedeți și să simțiți recompensa pe care Viața o dă unora dintre voi al căror Flux de Viață le permite.
În epocile trecute, Ascensiunea putea fi realizată doar prin luarea corpului fizic purificat în Corpul Mental Superior. Prin mijlocirea Zeiței Luminii, a Zeiței Libertății și a Victoriei Puternice, care s-au dus la Sanat Kumara, au obținut un dar al Iubirii care este oferit umanității de pe Pământ: c adică pentru unii Studenți care nu pot finalizați ascensiunea înainte de momentul final al încorporării lor prezente, Esența Purificată a corpului fizic va fi absorbită în Corpul Eteric. În acest fel, ei vor putea să urce lăsând drumul structurii exterioare, care este discordia formei umane. Această asistență este cel mai magnific ajutor oferit umanității. Acest lucru este grozav. Acesta este ceea ce îți dă Viața în schimbul efortului tău sincer și al ascultarii de Legile Sale.
Maeștrii Înălțați au explicat că Legea Vieții cere ca o anumită cantitate de energie să fie acordată prin efort personal, venită din partea fizică a existenței, pentru a realiza Înălțarea. Această proporție reprezintă cel puțin o treime din energia și substanța necesară.
De asemenea, în întruchiparea în care Înălțarea este realizată, Studentul primește de la un Maestru Ascensat instrucțiunile care sunt date acum în Instrucțiunea AY AM:
1) Cunoașterea clară și precisă a Prezenței Puternice AY AM.
2) Utilizarea verbului Creator AY AM.
3) Utilizarea conștientă a Flăcării Violete Consumatoare.
În anii, lunile sau zilele premergătoare Înălțării, Corpul Mental Superior și Maeștrii Ascensionați care dau Radiația lor, absorb treptat Substanța purificată a formei fizice în Corpul Mental Superior. Când are loc retragerea finală a Luminii, Energia Vieții din corpul fizic, Corpul Eteric părăsește carnea. Rămășițele sunt doar o aparență. Corpul eteric, compus din elementul Substanța Rară a Pământului, conține înregistrările tuturor experiențelor tuturor încorporărilor. În momentul Înălțării, toate înregistrările discordante ale tuturor întruchipărilor sunt anihilate. Prin utilizarea conștientă a Flăcării Violete Consumatoare, această operațiune este pusă în mișcare și în cele din urmă este finalizată cu ajutorul unuia sau mai multor Maeștri Ascensați. Acest ajutor este esențial. Prin incinerare, discordia cărnii este consumată și din substanța brută a elementului pământ. Uneori trec câțiva ani între începutul și finalizarea procesului de Înălțare.
Elevii ar trebui să se concentreze cât mai des pe ideea Înălțării și să aducă toate laudele și recunoștința în mod conștient pentru posibilitatea acestei Realizări.
La trezire, primul gând ar trebui să fie bucuria de a fi cu o zi mai aproape de Înălțare. Fă-ți un obicei din a încărca toată Energia și Substanța Ființei tale cu Victoria Ascensiunii.

Mare regizor divin
Nu există moarte
Iubiții Mei, când găsiți un public dispus să vă asculte, declară întotdeauna că nu există moarte. Acesta este ceva inexistent în istoria Universului. Conceptele umane distorsionate au tulburat intelectul până la punctul în care ființele umane și-au imaginat tot felul de lucruri! Prin valuri succesive, Lumina a revelat omenirii că nu există moarte. Ființa care a părăsit acest Plan, nu a făcut altceva decât să-i schimbe învelișul, așa cum o faci cu trecerea de la iarnă la vară; a lăsat un plic greu pentru un vehicul care îi oferă mai multă libertate.
Ce lucru frumos inimile mele dragi!
Neînțelegerea acestei realități a făcut ca omenirea să-și creeze durere și tragedie teribilă.
Dimpotrivă, este o chestiune de bucurie să știi că oamenii, trecând prin plicuri de substanță rafinată, sunt momentan eliberați de discordia pământească. Fie ca trecerea cuiva drag să nu vă provoace niciodată descurajare, ci binecuvântați Milostivirea Divină care îi acordă o perioadă de Viață într-o sferă în care este mai multă Lumină.
Victoria.
Îi implor pe toți Studenții serioși să-Mi facă o favoare: să nu permită atenției lor să stea o clipă asupra gândului morții în următoarele șase luni. Nu există moarte în tot Universul. Multe ființe din Octava Umană cred asta. Dar aceasta este o greșeală! Vă rugăm să vă uitați la voi și să nu lăsați gândul morții să vă ocupe gândurile pentru o clipă.
Saint Germain
Ascensiunea este la fel de practică ca și motorul pe benzină pentru că este legea Vieții. Din punct de vedere fizic, nu l-ai putut realiza nici măcar într-un milion de ani, dar Chemările tale către Prezența ta AY AM o pot realiza prin acțiunea Corpului tău Mental Superior.
Dar trebuie să fii practic și să continui cu treaba ta. Ei vă oferă suficient timp pentru a spune de zeci de ori: „Puternica AY AM Prezență, încarcă Corpul Meu Mental Superior să mă urce în Ascensiunea în această întruchipare”. Aceste apeluri silențioase pot fi efectuate toată ziua. Corpul vostru Mental Superior aude totul și cu Forța și substanța acestor Chemări, vă poate atinge rapid Ascensiunea. În Chemarile voastre, rămâneți conștienți de faptul că Marea voastră Prezență AY AM, Puterea Universului care vă ridică, dizolvând partea densă a structurii voastre carne și absorbind în Corpul Mental Superior partea subtilă, apoi ridicând Corpul Mental Superior în Corpul Electronic atunci când Înălțarea este realizată, făcându-vă Maestru Ascensat, o Ființă liberă de toate limitările.
Vă îmbrăc cu mantaua Radiației Maestrului Ascensat; că de acum înainte Ființa ta expiră parfum de crini și trandafiri; ca toți să perceapă radiația Rară și Pură a Ființei voastre, neatinsă de discordia umană; plin cu această Prezență Puternică și Puterea Sa care este Activitatea Perfecțiunii, răspunzând tuturor Chemărilor voastre, apoi ridicându-vă în extazul Înălțării voastre, liber pentru totdeauna.
Mare regizor divin.
Mii de Studenți care ar trece în mod obișnuit prin schimbarea numită „moarte” vor avea oportunitatea de a Înălța prin Dispensația care a fost dăruită.
Ordonați celor din jur ca în momentul apariției morții, rămășițele dumneavoastră să fie păstrate (pe gheață dacă este posibil) timp de 3 zile, apoi incinerate și să nu poată fi atinse pentru îmbălsămare.
ASCENSIUNE
Este necesar ca toți Studenții să înțeleagă clar care este Acțiunea Elementului Foc în procesul de Înălțare, atât sub vechea cât și sub noua Dispensație.
Purificarea Structurii Atomice a corpului se face prin utilizarea conștientă a Elementului Foc. În orice Ascensiune, numai Substanța purificată a corpului Fizic este vreodată ridicată în Octava Vieții Maeștrilor Ascensionați, pentru că nimic impur nu poate exista în ritmul vibratoriu al acestei Octave a Vieții.
Pe măsură ce Iubitul Isus a creat Înregistrarea Eteric a Înălțării, trebuie să ne referim la procesul Înălțării Sale pentru a ști cum s-au realizat Înălțările sub vechea Dispensație.
În timpul crucificării, Conștiința lui Isus a fost retrasă în Corpul Mental Superior. După înmormântare, prin Capul, Inima și Mâinile Corpului Său Mental Superior, Isus a proiectat Flacăra propriului Flux de viață în carnea structurii Sale fizice. Stăpânul său, Marele Director Divin, L-a asistat pe Isus. O rază de lumină cosmică din octava Sa de viață l-a învăluit pe Isus și flăcările pe care Isus le-a proiectat din Corpul Său Mental Superior și le-a izolat de acțiunea vibratorie a atmosferei pământului până când toate Punctele de Lumină ale structurii Corpului Carnei au fost absorbite de către Corpul Mental Superior, în timp ce substanța care preia acești electroni a fost dizolvată și returnată la Substanța Universală. Acest lucru împlinit, Iisus a ieşit din Mormânt (Învierea – Paşte) şi a circulat în Corpul Său Mintal Superior de unde cuvintele adresate Mariei Magdalena: „Nu mă atinge, că încă nu m-am înălţat la Tatăl Meu” (AY AM Prezența; Corpul Electronic).
Au trecut patruzeci de zile între momentul învierii și cel al Înălțării. În Ziua Înălțării, Marele Director Divin și Ceilalți Maeștri Ascensați care și-au oferit Asistența au proiectat din Octave Lor, Marea Rază de Lumină, învăluindu-L pe Isus în Corpul Său Mental Superior. Activitatea acestei Raze de Lumină a acționat ca un magnet puternic asupra substanței Corpului Mental Superior al lui Isus și l-a făcut să se ridice în Octava de Lumină și să intre în Corpul Său Electronic al Puternicei Prezențe AY AM. Isus a realizat astfel Nemurirea Prezenței Divine individualizate. În această stare de Conștiință a Vieții Eterne, El rămâne în slujba umanității suferinde și radiază neîncetat către toți cei care invocă Razele Sale personale de Lumină asupra Lui ca răspuns la Chemările lor; Acordând cu înțelepciune Asistența necesară pentru împlinirea Planului Divin al Vieții lor individuale și al planetei.
Sub noua Dispensație, întreaga structură fizică nu mai trebuie să fie purificată și absorbită de Corpul Mental Superior. Cu această diferență că carnea trebuie să se întoarcă la Universal prin acțiunea focului fizic (incinerare) și prin acțiunea mai lentă a Forței altor elemente, restul procesului rămâne similar cu ceea ce a fost făcut de Isus și pentru El de către Marele Director Divin, Ceilalți Maeștri Ascensionați și Îngerii.
În acest sens putem interpreta cuvintele lui Isus: „Lucrările pe care le fac Eu, și le veți face mai mari”.
Înălțarea lui David Lloyd (vezi capitolul VIII din Misterele dezvaluite și discursul lui David Lloyd).
Lumina lichidă care a umplut „cupa de cristal” care s-a format în mâna iubitului Godfré (domnul Ballard) a fost o concentrație de substanță luminoasă electronică dată de Corpul mental superior al lui Godfré și de Saint Germain.
Prin absorbția acestui Lichid, rata de vibrație a corpului de carne a crescut foarte mult și electronii (punctele de Lumină) au început să se ridice în Corpul Mental Superior care a învăluit forma fizică.
Când „Cupa de Cristal” a fost oferită a doua oară, Substanța de Lumină Lichidă a făcut ca rata de vibrație a corpului cărnii să crească din nou, iar gravitația și-a pierdut puterea asupra acestui corp al cărui conținut electronic fusese intensificat.
Această acțiune a Elementului Foc a consumat densitatea care a preluat electronii (carne) și structura a început să leviteze sub acțiunea puternică a corpului Mental Superior. Pe măsură ce Lumina creștea din ce în ce mai mult, orice urmă de vârstă sau imperfecțiune a fost distrusă, iar substanța și învelișul Corpului Mental Superior au absorbit ceea ce a rămas din corpul fizic.
Asistat de marile Raze de Lumină proiectate de Maeștrii Ascensionați și Îngerii care au fost prezenți, Corpul Mental Superior al lui David Lloyd a fost atras în Octava Maeștrilor Ascensați și a intrat în Corpul Electronic al propriei sale Prezențe Puternice AY AM ca fac Isus. El este așadar veșnic liber și Stăpân al întregii energii și substanțe a acestei lumi.
Orientări practice pentru Înălțare.
1) Efectuați Apelul Ascensiunii de mai multe ori în fiecare zi:
Iubita prezență ayam eu sunt, încarcă corpul meu mental superior să mă ridice în ascensiune în această întruchipare prezentă.
sau acest decret mai complet:
„O, Puternica Prezență AY AM – EU SUNT, ia-mi sufletul și trupul sub porunca Ta deplină. Pregătește-mă pentru ceea ce intenționezi să fac. Sunt gata și dispus. Fie că mă înalț în corpul prezent fără a trece prin schimbarea numită ‘moarte’!
„Controlează că ating Perfecțiunea pe care o cereți. Fie ca Marea Ta Înțelepciune să mă ghideze în toate lucrurile. În ceea ce privește Înălțarea mea, iubirea Ta să fie Puterea Dirijatoare.
„Vedeți să slujesc în toată măsura Abilității Tale în orice cere Înțelepciunea Ta.
„Mulțumesc, s-a terminat!”
2) Califică totul pentru Înălțare.
3) Vizualizați electronii din celulele corpului.
4) Vizualizați flacăra spontană întru electroni.
5) Vizualizați-vă pe scaunul electronic de la Peștera Simbolurilor din Colorado. vezi prezența magică, continuarea Misterelor Dezvelite, am tradus acest pasaj pentru tine…
6) Acordați atenție zilnică Grotei Luminii din India. (discurs al Marelui Director Divin)
7) Vizualizați ovalul luminii și chemați-l pe David Lloyd.
8) Recitiți diferitele discursuri referitoare la Înălțare.
9) Vizualizați Acțiunea Magnetică a Înregistrării Eterice a Înălțării lui Isus (Dealul Betaniei).
Marele Director Divin a proiectat noi corpuri de Substanță de Lumină, ușor inferioare ca Perfecțiune față de cele ale Maeștrilor Ascensionați. Aceste corpuri vor servi omenirii în timpul erei permanente de aur și cristal de pe Pământ.nu, mai este asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *