CUM FUNCȚIONEAZĂ FLACARA VIOLETĂ?

  

Cum functioneaza flacara violeta?

  „AY AM, Eu Sunt Flacăra Violetă Puternică care consumă fiecare eroare trecută sau prezentă,causă sa, efectul său și orice creație nedorită de care este responsabil sinele exterior!”

  ACȚIUNEA FLĂCĂRIEI VIOLETE,
  Lumina electronică (Electroni) a cărei rată de vibrație se numește „Violet”, are efectul de a crește rata vibratorie a toate substanțele prin care trece. Consumă instantaneu tot ce este impur sau vibrează lent. Flacăra Violetă, care umple interiorul Tubului sau Coloanei de Lumină, este Harul, Milostivirea, Iertarea Iubitoare a Iubirii Divine.
Flacara permite Energiei astfel eliberate să revină în Rezervorul Universal.
Este în interiorul și în jurul corpului nostru fizic care este tot cumulul de substanță descalificată pe care l-am generat și intensificat în această viață și în viețile noastre trecute.
Legea cosmică ne obligă să purificăm Energia pe care am folosit-o în creații imperfecte, prezente sau trecute. Prin urmare, trebuie să ne numim Prezența „AY AM – EU SUNT” în Acțiune, astfel încât să încarce Flacăra Violetă în acumularea noastră discordantă și să ne elibereze de această energie descalificată prin Acțiunea Sa Purificatoare, scăpându-ne astfel de limitările cu care ne-am înconjurat, că am creat prin gândurile, sentimentele, cuvintele și acțiunile noastre imperfecte, care sunt atâtea energii descalificate care vibrează în noi și în jurul nostru.
Când o chemați în numele lui Dumnezeu, Flacară Violetă coboară ca o rază de energie spirituală și vă izbucnește în inimă ca o flacără spirituală cu calități de milă, iertare, dreptate, libertate și transmutație.
Flacăra Violet funcționează un pic ca un săpunul.
Săpunul îndepărtează murdăria de pe haine folosind sarcinile pozitive și negative ale atomilor. Funcționează deoarece fiecare dintre moleculele sale are două laturi – una care este atrasă de murdărie și una care este atrasă de apă.
Partea atrasă de murdărie acționează ca un magnet care este târât într-o cutie de agrafe de hârtie. Cealaltă parte a moleculei prinde apa care aduce murdăria cu ea.
Când invocăm flacăra violetă, aceasta stabilește o polaritate între nucleul atomului și centrul de foc alb al flăcării. Nucleul, fiind materie, își asumă polul negativ; centrul de foc alb al flăcării violete, fiind spirit, își asumă polul pozitiv.
Interacțiunea dintre nucleul atomului și lumina intensă a Flăcării Violete produce o oscilație. Această oscilație dislocă densitățile prinse între electronii care orbitează nucleul. Pe măsură ce această substanță întărită care reține atomul este eliberată, este aruncată în Flacăra Violetă și dusă cu ea.
Dar, spre deosebire de săpun, Flacăra Violet nu doar înconjoară și îndepărtează resturile, dar le transformă în ENERGIE LUMINĂ PURĂ. Odată eliberați de aceste resturile, ELECTRONII ÎNCEP SA MICĂREZĂ LIBER, ei se lipesc astfel ridicându-ne vibrația și propulsându-ne către o stare de ființă mai spirituală. (Exemplu de titirez)
În ceea ce privește acțiunea Flăcării violete, ar trebui subliniate două perspective – perspectiva spirituală (dezvăluită de Maeștrii Ascenși) și o perspectivă științifică bazată pe progresele recente în fizică și medicină. Fiecare dintre aceste explicații implică conceptul de vibrație și nu sunt departe una de cealaltă.
În fizică, vibrația este viteza cu care vine și merge sau oscilează ceva. La nivel spiritual, vibrația este, de asemenea, rata de rotație a electronilor în jurul nucleului atomului.
Când facem un Decret sau o chemare la Flacăra Violetă, Foc Violet penetrează fiecare atom care ne formează. Flacăra Violet funcționează pe cele patru corpuri ale noastre, schimbându-le viteza vibratorie. (Memento: Corpul eteric și în special cel de-al patrulea eter conține registrele tuturor vieților noastre trecute: este un disc de memorie.)
La nivelul celulei sau al moleculei, substanța descalificată apare ca praf, funingine, gudron sau chiar ciment: Maeștrii au folosit imaginea cuiva care ia o găleată de gudron lichid și care o toarnă într-un butoi umplut cu bile. Spațiul dintre bile este înfundat de gudronul care coboară și în curând masei este complet înghețată.
Maeștrii ne spun că atunci când corpurile noastre sunt blocate cu energie negativă și karma, aceasta încetinește vibrația electronilor celor patru corpuri inferioare. Apoi începem să rezonăm mai mult cu negativitatea decât cu energia cosmică pură care provine din Prezența noastră divină și în cele din urmă ne îmbolnăvim. Cu cât avem mai multe substanțe discordante în cele patru corpuri inferioare, cu atât vibrațiile sunt mai mici și cu atât suntem mai grei. Din punct de vedere spiritual, acesta este motivul pentru care oamenii mor.
Sănătatea optimă apare atunci când energia curge liber prin corpul nostru. Când substanța karmică se solidifică, este ca o întărire a arterelor corpurilor noastre spirituale. Când rezonăm cu negativitate, devenim treptat această, dacă nu facem ceva pentru a schimba cursul.
Flacăra Violetă transmutează orice negativ depus oriunde în ființa noastră spirituală sau fizică. Aceasta include totul, de la nuclee de auto-detestare la viruși fizici.
Când invocăm Prezența noastră sau Maeștrii Ascenși pentru a pune Flacăra Violetă în acțiune, aceasta trece prin spațiile umpleți între electroni și nuclee. Ea scoate aceste particule de substanță densă din corpul tău și le dizolvă. Acest proces transmută energia negativă în energie pozitivă și o restabilește la puritatea inițială.
Oricine va apela sincer, serios și persistent la Flacăra Violetă, păstrând Armonia în sentimente, va putea obține această Asistență purificatoare din Prezența sa AY AM și Maeștrii Ascenși, pentru a-i permite să transmute imperfecțiunea umană în Perfecțiunea Divină.
Atunci Energia Vitală a Prezenței tale AY AM, care conține posibilitatea de a manifesta și produce pentru uz tot ceea ce îți dorești pentru Bucuria și Fericirea ta, va fi în cele din urmă liberă să-ți dea această Perfecțiune, această Liniște și aceea Armonie că ai căutat degeaba în altă parte.
A trăi înseamnă a folosi în mod continuu Energia, conferindu-i o calificare. Dacă înveți să califici ca Perfecțiune tot ce gândești, spui sau faci, de mai multe ori pe zi, prin Folosirea Puterii Flăcării Violete a Maeștrilor Ascenși, o mare ușurință va fi stabilită în tine și presiunea discordiei exterioare va trebui să cedeze, în jurul tău și al celor din jur.
Ca ființe individuale, ne bucurăm de liberul arbitru, ceea ce ne permite să folosim Energia după bunul plac pentru a crea conform dorințelor noastre, și pentru a purifica creațiile noastre imperfecte sau non-divine ale Planului, trebuie să folosim conștient Flacăra Violetă.
Sinele exterior nu are însă controlul asupra Razei Violete și nici asupra vreunei activități a Focului Sacru: acesta este motivul pentru care Apelul Conștient trebuie făcut către Prezența Puternică AYAM, și către Maeștrii Ascenși.
Toate ființele întruchipate în acest timp au nevoie de utilizarea intensivă a flăcării violete consumatoare pentru a dizolva acumularea de energie descalificată de sute și mii de secole de încorporări. În timpul numeroaselor noastre încarnări, am folosit greșit de multă energie (gânduri greșite, cuvinte negative rostite, acte discordante …), și că am încărcat și încărcat din nou în corpurile mentale, emoționale și eterice. Drept urmare, am cristalizat în ele calități de natură negativă și distructivă care „ne leagă și ne limitează”.
Prin Acțiunea Legii, care este declanșată de Apeluri, Prezența AY AM și Maeștrii Ascenși proiectează Flacăra Iubirii Focului Sacru, care este cea mai mare rată vibrațională în manifestare. Prin pătrunderea acestei cele mai intense concentrații a Forței Electronice Pure într-o anumită persoană, stare de fapt sau circumstanță, purificarea are loc prin creșterea ratei vibratorii până la punctul în care discordia nu mai poate fi înregistrată.
PRACTICA AUTOVINDECĂRII cu o Sferă învartoare a flăcării purpurii.
Când recitați un decret cu flacără violetă: imaginați-vă că o sferă mare de lumină purpurie se formează în jurul vostru. Pe măsură ce ridicați ritmul decretului, încercați să vedeți pe ecranul dvs. mental sfera care începe să se rotească din ce în ce mai rapid. Apoi, vedeți sferele mai mici de flacără violetă suprapuse peste fiecare organ corporal sau zonă aflată în dificultate. Vizualizați acțiunea sferelor cu flacără violetă care elimină toate negativitățile și le consumă instantaneu dând perfecțiunea organelor. Rugați-vă Prezența să păstreze aceste sfere de flacără purpurie în jurul vostru în timpul zilei. Consolidați această cerere prin vizualizări frecvente ale sferelor în timpul zilei. (flash cu decretul ales)
*Decretele, invocațiile sau afirmațiile pot fi rostite oriunde, oricând, cu gânduri, cu voce joasă sau cu voce tare, în funcție de circumstanțe. Decretele scurte sunt mai ușor de reținut, dar pot fi citite și în mod conștient cu sentimentul și vizualizarea perfectă a rezultatului dorit.
„AY AM, Eu Sunt Dumnezeu în Acțiune!”
„Ayam Eu Sunt sănătatea perfectă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *