CERCUL ELECTRONIC

  

Cercul electronic,
  de către marele director divin.

  Este prin dragostea ta pentru prezența ta, prin constiinta ta a tubului de lumina, de raza de lumina care coboară din prezența ta și de cercul electronic în afara tubului luminos, că protecția ta, împotriva condițiilor atmosferice discordante, se formă.
  Tubul tău luminos protejează corpul și atmosfera sa imediată, și asigura purificarea sinelui exterior.
  Cercul tău electronic, care se află în afara tubului luminos, este, ca să zicem așa, un rezervor în care energia pe care o atragi cu decretele se acumulează. Această energie permite producerea de evenimente. Mai târziu, aceasta vă va permite să utilizați cele mai mari puteri al flux vietii tale, așa cum puterea de precipitații sau etherialization, sau puterea de a efectua orice altă acțiune în viața ta exterioară pentru a produce manifestări ale perfecțiune permanentă.
  Cercul electronic este, prin urmare, un rezervor de puteri în timp ce tubul de lumină este protecția dumneavoastră individuală. Nu-i confunda.
  Tubul de lumină asigură izolarea ta de lumea exterioară și servește la purificarea lumii mentale și emoționale și a corpului tău fizic.
  În spațiul dintre tubul luminii și cercul electronic se formează forța vie formată din acumularea de energie atrasă de decretele. Când această forță vie (impuls energetic) atinge un anumit grad de intensitate, uneori este nevoie de un singur apel pentru a elibera energia necesară pentru a produce o acțiune fizică instantanee. Cu cât v-ați acumulat mai multă energie în cercul electronic prin decretele, cu atât mai apelurile tale au niste răspunsuri rapide.
  Atunci când se ajunge la un anumit grad de forță vie, organismul cauzal poate, ca să zicem, să deschidă și să inundă cercul electronic cu substanța sa luminoasă, permițându-vă să utilizați cele mai mari puteri ale propriei voastre vieți.
  (notă: corpul cauzal este reprezentat pe cartă cu cercurile de lumină care înconjoară corpul electronic al prezenței Ayam, este, asa cum cercul electronic, o rezervă de energie, cea care a fost acumulat în timpul existențe anterioare)
  Am ancorat flacăra inimii mele în cercul tău electronic pentru a te ajuta să progresezi mai repede în îndeplinirea apelurilor tale, și pentru a-ți permite să folosești aceste mai mari puteri ale vieții tale pe care într-o zi trebuie să pui în acțiune în mod dinamic, pentru a stăpâni circumstanțele exterioare și să manifeste împlinirea planului divin.
  Flacăra inimii mele rămâne pentru totdeauna în cercul tău electronic și, prin activitatea flăcării violet, ea respinge în mod constant, departe de tine, tot ceea ce ar provoca probleme, cu condiția ca tu ești conștient de ea, și că veți accepta acțiunea sa, prin tine și în jurul tău.
Explicație a cercului electronic
dat de Iubitul SANAT KUMARA.
  Dacă persistați în încărcarea iubirii etern a iubirii al VENUS în cercul vostru electronic, veți găsi că va forma o acumulare de putere, și ca o rezervă care vă va permite să produceți evenimentele instante.
  Trebuie să fiți conștienți de faptul că acumularea puterii acestei flăcări, care se ridică în cercul vostru electronic, este iubirea victorioasă a lui cosmic Hristos pentru care faceți apeluri.
  Este esențial să voi recunoști acest lucru conștient și de a folosi dragostea de flacără din inima noastră de a avea mai mult și mai multă putere pentru a face față afacerilor dumneavoastră și circumstanțele externe, și de a câștiga victorii tot mai mare.
 Vizualizarea cercului electronic
  A se vedea în electronic Blue Light la o distanță de cel puțin cincisprezece metri într-un cerc în jurul tău tubul luminii.
  1/ Dacă ați vrut să completați cercul electronic cu cele șapte flacără lui Elohim, vei deveni atât de conștienți de prezența ta puternic AY AM și lumina lui în tine și în jurul tău pe care le-ar putea trece prin circumstanțele distructive fără măcar să observe discordia, inarmonia și imperfecțiunea prin care treci.
  2/ Dacă ființele umane ar putea înțelege ce înseamnă să încarci atmosfera din jurul corpului fizic!
  Dacă oamenii știau puterea pe care o pot avea prin încărcarea cercului lor electronic cu puritatea invincibilă, forța herculeană, armonia și victoria tuturor activităților focului sacru al Victory puternice!
  Apoi, solicitând celor șapte măreți Elohim să se concentreze în cercul electronic toate puterile focului sacru pe care le direcționează, intensitatea elementului de foc din jurul fiecăruia s-ar răspândi automat în problemele înconjurătoare și ele ar fi dizolvat înainte de a fi văzute chiar.
Acesta este modul în care putem neutraliza cauzele create de erori și de a preveni reacțiile adverse.
  3/ Am dori să te văd face un obicei de a cere dumneavoastră iubit puternic prezența AYAM zilnic pentru a envelop, în numele tuturor umanității, cele șapte puternice Kumara de atât de mult dragoste și recunoștință, că asta s-ar forma ca o ușă deschisă, care ar v-ar permite, în fiecare zi, să te tîn înaintea prezenței lor vizibile și tangibile și să le mulțumiți personal pentru dragostea lor care v-a ajutat să vă eliberați.
  Dacă ați dorit să vă calificați cercul electronic cu flacăra iubirii lui Venus, ați fi încântați de rezultat.
  Dacă ați vrut în fiecare oră, încărcați cercul electronic cu toate activitățile de foc sacru că Kumara și noi, cele șapte puternic Elohim, noi conducem, AYAM-sunt convins-că v-ar simți un sentiment Prodigious de elevație și pe care le ar câștiga victorii rapide.
  (A se vedea apelurile la Kumara în al doilea volum al ritualului)
  3/ Dacă doriți să rămâneți în cercul electronic al preaiubita prezență voastra puternică AYAM, un oval de substanță luminoasă va începe să se formeze în jurul formei voastre fizice, cum așa s-a întâmplat în primele două ani epoci de aur.
  În cazul în care, apoi, marginea exterioară a acestui Oval este calificat cu flacăra albastră, veți găsi că oriunde te duci, esti o binecuvântare: oriunde te duci, perfecțiunea se va răspândi și totul vă va binecuvânta pentru totdeauna.
Decrete.
  1. AY AM, cer și poruncesc ca cercul meu electronic să fie încărcat cu protecția invincibilă și perfecțiunea lui Cristos victorios, cu planul divin invincibil realizat, cu Victoria invincibilă a Înălțării. Ordon acest lucru pentru toată omenirea și, în special, pentru Europa noastră iubită.
  2. Iubita prezență puternică AY AM!
Poruncesc ca totul în cercul meu electronic să fie încărcat și umplut cu Victoria măreții Victory, cu flacăra inimii marelui Director divin, al preaiubitului Isus, al preaiubitului Saint-Germain, al iubitului Godfré și al tuturor celorlalți maeștri Ascensionați, Ființe cosmice și coruri angelice, în scopul de a da-mi toate puterile cele mai mari că viața lor alone poate da, și forța, forța, forța totul, în ființa mea și în lumea mea să fie și să manifeste perfecțiunea lor invincibil, peste tot și pentru totdeauna!
  Puteți da aceleași decrete prin specificarea calităților și numelor diferitelor maestrii Ascensionați în funcție de nevoile momentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *