VIRGO

  

Discursul de iubit Virgo.

  Vin la voi să vă aduc o binecuvântare care va face ca structura corpului voastre să se supună mai repede poruncii voastre conștiente. Reprezint elementul terestru, cu alte cuvinte, această substanță care formează planeta și elementele care alcătuiesc structura ta atomică. Ele aparțin Regatului mineral care este sub îndrumarea mea și controlul meu-pentru că eu sunt responsabil nu numai pentru structura Pământului în sine, dar, de asemenea, pentru fiecare parte a elementului pământ care face până trupurile voastre.
Responsabilitatea mea față de viață mă obligă să purific, și să ridic, până la octavă al Maestrilor Ascensionați, fiecare parte a acestui element, transmutând-o într-o substanță nepieritor și luminoasă de la sine.
În Marea activitate cosmică, ce care este responsabilitatea ființelor cosmice care dirijează și controlează cele patru elemente, și slujirea lor pentru umanitate, este să purifice, să perfecționeze și să ilumineze întreaga substanță a planetei prin procesul de o acțiune vibratorie constante.
Inițial, structura pământului era luminoasă și trebuie să devină din nou așa. Eterializarea acestei părți a substanței pământești care formează corpurile voastre fizice este inclusă în activitățile mele. Prin procesul de înălțare, ceea ce face acum parte din elementul mineral este transdezactivat de flacără și devine o parte a elementului de foc în sine.
Forța cosmică a fulgerului cosmic albastru de puritate cosmică, trecând prin substanța Pământului, o purifică și îi ridică ritmul vibratorie, transmutându-l în substanța pură translucidă care, mai târziu, devine luminoasă. Se poate trece apoi în octava superioară, octava de lumină cel mai apropiat de lumea fizică.
Astfel, este privilegiul meu să vă ajut să ridicați acțiunea vibrațională a elementului mineral din corpurile voastre la rata care va permite-l, o zi, să devină substanța pură luminoasa din corpul mental superior.
Umanitatea ignoră aproape totul despre activitățile mărețe ale vieții, care genera o planetă și dezvăluie viața plantelor indispensabile pentru a individualizat curenților vietii care sunt încorporate în ea. Prin expansiunea facultăților și a atributelor divine ale fiecărei flăcări a vieții care este individualizată pe o planetă, substanța planetară care constituie corpurile ființelor este înălțat, prin activitatea vieții care exprimă tot mai multă perfecțiune, fericire, frumusete, care sunt naturale la ea și care sunt planul divin îndeplinite în orice manifestare.
Voi explica ceea ce se întâmplă atunci când forța electronică a fulgerului albastru intră în structura Pământului, și că este exact la fel apelurile voastră la prezența puternic AY AM și maestrii Ascensionați: asa cum fulgerul fizice purifică substanța Pământului, în același mod forța electronică, ca răspuns la apelurile dumneavoastră, vă purifică corpurile de carne.
Dacă aveți posibilitatea de a trece prin anumite locuri în munți unde piatra este aparentă, observați venele de cuarț alb. Oamenii de stiinta nu au fost încă în măsură să vă spun ce le-a produs, dar eu vă spun că este fulgerul pe care le puteți vedea în timpul unei furtuni care, prin penetrarea structurii atomice a Pamantului, produce acest rezultat. Oriunde trece fulgerul, toată substanța este topită și transmutată în substanță transparentă pură: cuarț alb. De-a lungul secolelor, diferitele minerale și activitățile lor se dezvoltă în această substanță albă pură.
Inițial, pământul a fost alcătuit în întregime din această substanță pură transparentă, reflectând tonurile strălucitoare ale curcubeului, fiecare culoare producând o substanță specială, toate minunat frumos și emițătoare lumina. Dar discordia generată de ființe umane de-a lungul secolelor, impuritatea gândurilor și sentimentelor lor s-au condensat în această substanță cristalină; Această acțiune vibrațională a adus structura Pământului la această densitate și culoare pe care le vedeți acum.
E ca și ai lua un pahar cu apă pură și ai turna un colorant în ea. Vreau să înțelegi clar asta. Să presupunem că ați pus într-un pahar de apă o culoare luminoasa și frumoasă, și apoi o altă culoare care nu se armonizează cu primul; Această a doua culoare poate fi minunat de frumos în sine, dar daca cele două tonuri nu sunt în armonie, atunci când ve amesteci, veți obține o nuanță plictisitoare și noroioase.
Exact asta s-a întâmplat în structura Pământului. Oricine cu o cunoaștere de amestecare de culoare știe că, dacă le amesteca, puteți obține o culoare treia care arata ca nici unul, care va fi perfect frumos în cazul în care cele două sunt în armonie, dar teribil de urât în cazul dimpotrivă.
Iată ce se întâmplă în structura atomică a corpurilor voastre: atunci când apelați puternicul prezență AY AM, Maestrii Ascensionați și ființele cosmice, astfel încât să treacă prin voi, fulgerul cosmic albastru al purității cosmice, ei trimit această forță electronica în însăși substanța cărnii tale unde ea dizolvă și consumă rate vibraționale lente sau calități impur. Acesta este motivul pentru care îi datorezi o recunoaștere eternă iubitului tău Saint-Germain care, prin utilizarea pe care el v-a dat-o al flacarii violet consumatoare, v-a adus o binecuvântare și un sceptru al puterii pe care nu o veți putea aprecia și înțelege perfect decât atunci când veți fi complet eliberați și ascensionati.
Acum, vreau să-ți explic ce se întâmplă când oamenii aruncă impuritățile fizice de care vor să se descotorosească. Crezi că atunci când îngropi ceva în pământ, sau îl arunci în apă, sau în aer, îți cureți împrejurimile. Puteți, în acest fel, să eliminați această substanță din mediul dumneavoastră imediat, dar când o plasați în substanța pământului sau în substanța apei sau a aerului, ființele elementelor trebuie să se lupte cu aceste impurități și să suporte greutatea lor.
Numai elementul de foc poate purifica complet celelalte elemente. Este nevoie de acțiunea forței electronice, sau foc, a marii soare centrale prin intermediul soarelui fizice, condus de ființe cosmice ca mine, pentru a restabili la substanța celorlalte elemente structura lor primitivă, pentru ca atunci când umanitatea a impus pe substanță a Pământului, apă sau aer, o vibrationrate produs de sentimente discordante, se formează o condensare de energie pe această substanță-și condensat de energie devine materie solidă.
Voi nu înțelegi suficient, în general, că lucrurile fizice sunt, în realitate, doar energie condensat, care poti a califica în funcție de dorințele tale. Aceasta este ceea ce umanitatea a făcut de secole… și vezi rezultatul. Nenumărate încorporări au avut loc pe acest pământ, și toate discordie generate în timpul acestor pasaje aici pe pământ a fost impusă pe substanția organismelor fizice și pe pământ în sine. Puteți vedea cât de mult se zbată substanța Pământului. Și acest lucru nu face ca ființele de elemente sunt fericit! Pentru că discordie în gândurile și sentimentele tale nu aduce fericirea pentru tine, nu? Deci cum ar putea aduce fericirea ființelor elementelor?
Pentru că există ființe ale elementelor!
Există o ființă care păstrează fiecare copac. Există o ființă care păstrează fiecare obiect!
Ființele naturii urmează liniile directoare ale Lordului Mahachohan, când dorește să aducă anumite forme de viață vegetală în manifestare. Ființele elementului pământ se supun direcției mele pentru a aduce manifestarea în zonele montane și în diversele activități ale structurii Pământului, anumite tipuri de substanțe care aduc beneficiul lor special întregului pământ și emit radiații pentru a binecuvânta omenirea.
Acesta a fost planul original. Dar umanitatea a impus atât de mult discordie asupra substanțelor pe care noi, împreună cu marile ființe cosmice ale soarelui fizic și uneori, de asemenea, de la marele soare central, trebuie să direcționeze periodic acțiunea elementului de foc în elementele de pământ, aer și elemente de apă, pentru consume și să respingă ratele vibraționale ale discordiei umane și impurități impuse asupra substanței elementelor.
Acum, am de gând să vă întreb pe toți, atunci când doriți să scăpați de lucruri care au devenit inutil – haine vechi, alimente sau orice deșeuri – la a încerca cu amabilitate, atunci când este posibil, pentru a arunca aceste substanțe direct în foc. Dacă focul este suficient de intens, el eliberează electronii – substanța-lumina pură – de la tot ce este arsă, pentru a le returna la Universal; acestea intră, astfel, ciclul de viață pentru a servi din nou, pentru foc este Atotputernicul purificator element. Ființele umane aruncă o mulțime de lucruri în elementul de apă, și se spune că apa purifică totul. Dar ei nu știu ce spun. Apa separă în părțile sale constitutive substanța pe care o aruncați în sânul său, dar acțiunea vibrațională a discordiei, impusă substanței, nu este schimbată pentru asta.
În calitate de studenți AY AM, ați învățat să-l chemați pe puternicul Elohim al purității. În discursul său, el ți-a cerut să-l apelati puternicul fulger cosmic al purității cosmice. El a spus să-l cheme în mintea, creierul și corpul tuturor oamenilor pentru că atunci când fulgerul albastru cosmic de puritate cosmică hit-uri structura atomică a creierului și trece prin corpul fizic, se consumă, sau mai degrabă purifică complet întreaga substanță prin care trece, ca fulgerul fizic topește substanța Pământului și îl transformă în cuarț.
Observați că cuarțul este translucid. Dacă nu ar fi fost pentru impuritatea structurii atomice a cărnii tale, multe corpuri umane ar emite o lumină albă moale, care ar forma un halou în jurul lor. Ei ar fi făcut luminos de lumina însăși a vieții lor, care vine de la puternica Prezență AY AM, de acest raza de lumina descendent din inima al prezența, trecând prin partea de sus a capului și venind să ancoreze în atom permanente, care este în inima. Acest raza de lumina este de fapt un curent de substanță-viață provenind de la corpul electronic, și trecând prin corpul mental superior, pentru a vină se ancorat în corpul fizic. Dacă această substanță te-ar putea inunda din ce în ce mai mult fără a fi interceptată de discordie, ți-ar purifica corpurile automat și le-ar face translucide și luminoase din nou.
Cel mai important lucru, așa cum au spus deseori marile ființe la studenților, și pe care vreau să le retipăresc astăzi în voi, este nevoia de a menține armonia fără întrerupere. Mulți dintre voi păstrează armonia pentru o vreme, dar mai devreme sau mai târziu se întâmplă ceva care duce la discordie. Doriți să vă amintiți, dragii mei copii, că discordie, orice discordie, este o impuritate impusă chiar în momentul pe substantia de trupurile voastre, fie că a corpului mental (mai mici), că a corpului emoțional sau a corpului fizic, sau pe atmosfera din jurul tău.
Urmând marele plan cosmic al creației, acesta este elementul terestru care oferă substanța minerală a trupului tău. Corpul tău mental superior extrage cea mai bună parte a elementului Pământ pentru a forma corpul tău eteric. Acesta este arhetipul luminii, sau replica exactă a corpului tău mental superior. Elementul de Apă oferă substanța corpului tău emoțional, iar cea mai rafinată parte a elementului de Aer este folosită de corpul tău mental superior pentru a forma conștiința intelectuală externă, denumită de obicei personalitatea ta. Elementul de foc rămâne în inimă ca o flacără spontană trimisă de prezență.
Acum înțelegeți că orice limitare suferiți, orice sentiment de primejdie și orice lucru care v-a făcut nefericit în trecut sau acum, este doar condensarea discordiei asupra substanței acestor trei corpuri sau în atmosfera în jurul tău.
Nu dorim să vă atragem atenția asupra trupului sau discordiei care o opapărește. Știi deja la ce să te aștepți. Ești conștient de fiecare zi a limitărilor de care încercăm să te eliberăm. Ceea ce vrem, iubitii mei, este că nu uiți niciodată cele două moduri care îți vor aduce corpurile la perfecțiune pe care trebuie să le atingă, sau cel puțin să le aducă înapoi la perfecțiunea corpului tău mental superior. Acest lucru este realizat mai întâi prin utilizarea flăcării violet consumatoare, și în al doilea rând prin utilizarea fulgerului cosmic albastru de puritate cosmică a Elohim de puritate. Pentru atunci când discordie este condensat cu jet continuu peste aceeași substanță, devine din ce în ce mai dure; se solidifică și acest lucru aduce densitatea structurii fizice.
Fiecare ființă individualizată are propria sa armonie care este dată sinelui exterior de către Prezență prin corpul mental superior. În anumite ființe a căror atenție și devotament sunt păstrate pe Prezență cu hotărâre fermă, structura atomică devine din ce în ce mai rafinată.
Corpurile tale au devenit mult mai sensibile de când ai intrat în activitatea AY AM. Absolut toți cei care au făcut apeluri sincere la Prezență și au folosit flacăra violetă consumatoare, au structură atomică este astăzi de cel puțin o sută de ori mai rafinată și mai sensibilă decât atunci când au intrat în această activitate. Absolut toți. Ce a produs acest rezultat? Acestea sunt chemările voastre către flăcării violete consumatoare, dragostea și adorația voastră pentru Prezența puternică AY AM, chemările voastre către Elohim al curățeniei și către Dumnezeul și Zeița Purității.
Toată Lumina și fluxul de purificare care a intrat în corpurile tale au fost direcționate de sus, de Puternica Prezența AY AM, nu-i așa?
Aș dori să vă dați seama că distribuiesc, prin Elementul Pământ, Iubirea Inimii Mele, care nu numai că îți luminează corpurile, dar, de asemenea, le energizează și îi ajută să devină mai rafinate și mai strălucitoare. S-a impus atât de multă discordie asupra structurii Pământului, încât umanitatea responsabilă este acum obligată să răscumpere Pământul, să-și îndeplinească Răscumpărare, prin înțelegerea Legii, și prin chemarea conștientă aceasta Legea în Acțiune pentru a ne ajuta pentru a-l purifica, pentru a-l crește viteza de vibratie, pentru a-l face din nou auto-luminoasa și semi-transparenta.
Vă puteți imagina Pământul ca fiind semitransparent ca cuarțul alb, traversata cu venele de toate culorile curcubeului?
Aș dori să vă fac să înțelegeți, iubiți mei, ceea ce voi și cu mine putem face împreună pentru a restabili structura Pământului această Puritate, care o va face să revină la cea mai mare perfecțiune a sa.
Ori de câte ori Viața voastră răspândește Flacăra Iubirii din Inima voastră și faceți chemarea spre anihilarea oricărei impurități din structura Pământului, pot să trimit Curentele Mele în structura atomică a corpurilor voastre și să vă fac simți mai mult Forța mea superioară, Armonia și Frumusețea mea.
Pentru că absorbiți o mulțime de forța electronica care provin de la elementul Pământ.
Luați în considerare dieta ta: mâncarea pe care o mâncați aduce elementele minerale ale solului direct în corp, și sunt nenumărate ori când oamenii au fost vindecați doar mergând pe pământ sau dormind pe sol, absorbind astfel, prin Elementul mineral al Pământului, esențele vitalizante și purificatoare.
Cum se poate întâmpla asta?
Pentru că Elementul Pământ distribuie o cantitate enormă de Esență a Vieții celor care sunt în contact cu Pământul, de exemplu, mergând pe jos.
Din păcate, umanitatea a uitat pur și simplu să iubească elementul Pământ!
Bărbații folosesc mineralele și metalele pe care le găsesc în munți; folosesc lutul pentru a-și construi casele; ei iau lemnul din regatul vegetal pentru a fabrica, produce și construi tot ce vor; dar ei nu gândesc niciodată să mulțumească Elementului Terre în sine, pe care însă îl folosesc pentru a-și proteja corpul și pe care le transformă pentru a-și face casele, fabricile, mijloacele lor de transport …
Îți dai seama, dragii mei, că fiecare bit de substanță solidă care compune obiectele vieții tale zilnice este o formă a Pământului Elementul? Vă acord că intră-l o puțin din elementul de apă, elementul de aer și elementul de foc în compoziția lor, dar în mai mare parte, obiectele fizice pe care le manipulați sunt o condensare a substanței de pământul.
Haideți să intrăm împreună în Marele Laborator al Creației – în Inima Centrală a Vieții! Cine furnizează substanța Pământ pentru a modela această planetă? Sunt eu!
Fără substanța Pământului, nu ar exista lume! Nu iese în discuție că concurez cu Puternic Neptune, dar elementul de apă ar rămâne pur și simplu o masă fără o formă definită dacă substanța Pământului nu ar fi acolo pentru a o conține și a forma oceanele – ar fi ca apa conținută în atmosferă, adică fără o formă definită …
Deci, dacă doriți să produceți forme, trebuie să apelați la o anumită cantitate a Pământului Element. În Marele Plan al Creației, curentul meu de viață a condensat acest element al Pământului și care conține centrul său – Flacăra Spontană. Poartă elementul de apă pe suprafața sa și este înconjurat de elementul de aer.
Pământul este cel care servește pentru a stabili toată viața plantelor.
Forța electronică a Soarelui fizic întrepătrunde întregul.
Fiecare ființă cosmică dă substanța elementului său particular pentru a forma o lume pe care se pot manifesta manifestări și care devine un habitat pentru Flăcările individualizate ale Marelui Soare Central care vin să locuiască acolo, ca ființele umane, într-o încorporare fizică.
Conștiința acestor ființe umane trebuie luminată astfel încât să-și poată exprima Recunoștința față de Viață, și apoi, pentru ca Viața să-și îndeplinească Planul Său divin. Fără a-și exprima recunoștința față de Viața care acționează prin Ființele Cosmice care guvernează Pământul, niciun curent de viață de pe planetă nu va putea fi eliberat! Este esențial ca Iubirea și recunoștința unei persoane să se ridice spre Sursa Vieții, prezența puternică AY AM, pentru a pune în acțiune Forța Ascendentă care va ridica Curentul Vieții din octava fizică.
Totul din tine și din afara ta este un Dar al Vieții. Puternica ta prezență AY AM, corpul tău mental superior, flacăra ta spontană în inimă; Substanța solului pe care te calcă, Aerul pe care îl respiri, Apa care îți stinge setea – tot ce este pe această planetă este un Dar al Vieții – care îți permite să te manifeste aici – pentru a face Expansiunea Flăcării Spontane al curentului tău individualizat al vieții, și pentru a-ți crea o forță vie a focului sacru, care îți va permite, într-o zi, să fii creatorul unei lumi – sau chiar a unui sistem de mult lumi!
Nu vin să cer o mică dragoste pentru mine însumi – are vârste în care nu aștept așa ceva din partea umanității. Ceea ce vă întreb este să iubiți Pământul Elementul, astfel încât Ființele, care sunt sub direcția Mea și care produc manifestările în structura Pământului și pe suprafața sa, să primească o puțină Iubire și de recunoștință și ca ei să fie eliberați de discordia umană. Ei vor deveni apoi colaboratorii voștri și vor produce rapid evenimentele pe care le solicitați: frumusețe și perfecțiune, care va fi o binecuvântare pentru întreaga umanitate și pentru Pământul însuși!
Dacă credeți că Pământul este un lucru neînsuflețit și insensibil, vă înșelați.
Știți ve că există curenți care transportă în anumite părți ale scoarței terestre, Substanța Lumina a Soarelui fizic și a celorlalte planete ale sistemului, la fel cum nervii tale transportă Substanța Lumina a corpului vostru mental superior în forme tale de carne?
Există, în scoarța pământului, o rețea de curenți de forță electronică, care este analogă rețelei tau circulatorii de sânge, și prin această circulație a luminii este menținută planeta. Astfel este produsă substanța care formează tot ceea ce oamenii folosesc zilnic.
Iubitii mei, Pământul este o Ființă și corespunde corpului fizic al unei Mari Ființe.
Pământul este Creatura mea! Este corpul unei ființe cosmice! Și AYAM, Eu sunt guvernatorul de el, în ceea ce privește controlul elementului Pământ. Ca și corpurile tale care conțin cele Patru Elemente, la fel Pământul este compus din aceleași Patru Elemente, care sunt agenții tuturor manifestărilor fizice.
Voi, care ați primit atât de multe Binecuvântări de la Ființele Elementelor, Eu vin să vă solicite Asistență ta pentru Ființele Mele ale Elementului de Pământul.
Prin apelurile către prezența ta puternică AY AM și către Maeștrii Ascensionați, solicitând ca puterea purificatoare a elementului de foc să fie încărcată cu toată intensitatea necesară în Elementul Pământ, îl poți elibera de impuritate și discordie că masa umanității impune acestui Element Pământ.
Știți că umanitatea ar putea beneficia de o îmbunătățire uriașă în toate culturile vegetale, dacă toți paraziții, verminii și majoritatea animalelor ar dispărea de pe fața Pământului?
Dacă, prin câțiva ani, Viața care este în prezent încarcerată în aceste forme distructive, a căror radiație impură și discordantă a pătruns în substanța Pământului, dacă această viață ar fi eliberată, ea ar produce o vegetație de astfel Frumusețea ca Grădina Edenului menționată în Biblie ar fi din nou vizibilă și tangibilă fizic, ca în timpul celor două Evuluri de Aur anterioare, când Puritatea, Frumusețea și Luminozitatea au domnit pe Pământ.
La voi care înțelegeți Legea lui AY AM, care sunt avangarda umanității, vă explic că puteți începe să restaurați pe structura Pământului Puritatea sa inițială, exact așa cum vă restaurați, în corpurile voastre fizice, Frumusețea și Puritatea Corpului vostru Mental Superior, care corespunde acelor ale vârste trecute.
În cele doua Epoci de Aur, nu voi aţi arătat la fel ca acum! Ai fost ca corpul tău mental superior pentru că erai credincios planului divin original, în toată frumusețea și strălucirea lui. Atunci când discordia a început să domnească, formele voastre s-au schimbat și au luat aspectul dens și denaturat pe care îl au în prezent.
Vă cer ajutorul, pentru a restabili la Pământ, Frumusețea și Perfecțiunea Corpului său Mental Superior. Toți cei care vor face chemarea și vor turna Iubirea curentului lor de viață pe Ființele Elementului Pământ vor primi Binecuvântările care sunt vărsate de aceste Ființe.
În măsura în care vă veți răspândi asupra Ființelor mele, a Iubirii și a Binecuvântărilor pe care vi le oferă Prezența ta Puternică AY AM, veți fi plin de tot ceea ce doriți să aveți pentru a vă ajuta în Extinderea Luminii sau pentru a vă perfecționa locuinţele sau bunurile voastre, permițându-vă să dați mai multe binecuvântări în jurul vostru.
Bărbații desfigurează Frumusețea Munților, îi spintecă violent pentru a smulge suficient pentru a-și ucide semenii. Dacă doreau să se supună Prezenței lor puternice AY AM și trăiesc în Fericirea și Bucuria răspândirii Iubirii și Binecuvântărilor acestei Prezențe pe Ființele Elementelor, poruncind la totul să manifeste Perfecțiunea Planului Divin Realizat, ei nu ar trebui să se omoare la lucru, pentru a asigura o subzistență slabă, așa cum se întâmplă în general.
În realitate, totul de pe această planetă a avut ca scop, prin însăși natura sa, să ofere tot ce trebuia să îndeplinească Planul divin, care prevede Fericirea și libertatea tuturor – căci Frumusețea vieții este Singur Scop al Extinderea vieții în această lume.
Viața îți oferă întotdeauna mai mult de Sine prin toate căile de manifestare pe Pământ. Viața ți-a dat o lume în care să trăiești; Viața îți oferă utilizarea celor patru elemente în corpurile tale și în lumea înconjurătoare; Viața îți oferă propria sa flacără în inima ta! Ți-a oferit un model de perfecțiune. Te-a înzestrat cu liber arbitru, permițându-ți să alegi toată Frumusețea care te ispitește; puteți avea toată Puterea dorită; puteți utiliza toată substanța Pământului care vă este convenabil să realizați toate dorințele inimii voastre, dacă este pentru a răspândi Perfecțiunea și frumusețea Planului divin și, astfel, pentru a extinde Perfecțiunea care este în elementul de foc, flacăra spontană din inima ta!
Viața nu a impus niciodată limitări Ființelor înzestrate cu liberul arbitru și care au Flăcarea Spontană ancorată în Inima lor.
De îndată ce atenția ta va fi din nou îndreptată către corpul tău mental superior, pentru a primi Iluminarea Lui, și vei plăcea să-i dai ascultare, astfel încât Planul divin să se realizeze pe Pământ, nu va trebui să cerșești Ființele elementelor să te slujească: se vor grăbi spre tine și te vor inunda cu binecuvântările lor!
Când armonia este menținută în tine, un curent neîntrerupt de dragoste și puritate curge pe ființele elementelor din anturajul tău, iar cele care au cadouri de oferit pentru tine, și pe care dorești să le răspândești, sunt atrase automat de tu!
Viața plantelor și a planetei – Viața mineralelor și a metalelor – Viața Elementului Pământul – fac parte din Viața ta, deoarece carnea ta conține unele dintre aceste elemente. Așa că vă voi spune: dacă doriți ca structura atomică a cărnii voastre să vă fie supus, în locul vostru, aș numi Flacăra cosmică a iubirii cosmice, astfel încât să binecuvânteze fiecare element din corpul vostru de către Autoritatea Sa de Perfecțiune – pentru că Flăcăra Cosmică a Dragostei Cosmice are o mare putere purificatoare! Este Autoritatea Creației, Ea este Atot-Înțelepciune și Atotputernică!
(nota de mm: flacăra cosmică a iubirii cosmice este un alt mod de a numi Flacăra Spontană)
Vă rog să nu credeți că astăzi Eu Sunt greu cu voi… dar, în adevăr, nu v-ați gândit niciodată să binecuvântați substanța corpurilor voastre! Poate credeți că ați făcut-o: vă spun că nu!
Dacă ai fi numit Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice a Marelui Soare Central pentru a binecuvânta substanța celor patru elemente care alcătuiesc corpurile tale, dacă ar le binecuvântezi în mod constant cu această Flăcări cosmice a iubirii cosmice, ai fi incapabil să ai un orice suferință sau imperfecțiune în corpurile tale!
Atitudinea generală față de aceste corpuri a fost să le folosească, să le critice, să le condamne, să le exploateze în toate scopurile, fără să ne dăm seama niciodată că fiecare este responsabil față de viață pentru utilizarea care este făcută din cele patru Elemente care alcătuiesc aceste corpuri!
Știți cât durează pentru a construi Corpul Eteric al unui individ, ceea ce permite Flăcării Spontane să coboare și să constituie identitatea fizică a unei ființe umane? Știți cu adevărat cât durează pentru a crea un Corp Eteric?
Este nevoie de secole, iubiții mei!
Pentru a permite unei ființe să se individualizeze, corpul mental superior, cu cooperarea Ființelor celor patru elemente, concentrează, într-o focal, cel mai rafinat element al substanței de această planetă. Această substanță, cea mai subtilă a elementului Pământ, este condensată de ființele elementelor într-un corp eteric, care este o reproducere perfectă, auto-luminoasă a corpului mental superior.
Când Ființele Elementelor și-au încheiat Opera, Corpul Mintal Superior proiectează Flăcarea Spontană și astfel individul devine O Ființă Individualizată, înzestrată cu o conștiință intelectuală și care posedă, în structura cerebrală, o ancorare flăcării septuplu din cei șapte puternice Elohim. În corpul eteric se găsește această flacără și este acest corp eteric care este construit de Ființele elementului Meu.
Acesta este motivul pentru care vă cer dragostea și binecuvântarea voastră pentru nenumăratele ființe ale Pământului Element care au oferit acest serviciu umanității. Este faptul că umanitatea, în disprețul său pentru Viață, prin războaie neîncetate, nu numai că distruge corpurile fizice, ci consideră, de asemenea, că asta este neimportantă dacă înregistrări distructive sunt imprimat pe acest magnific corp de substanță auto-luminoasă pură provenind de la elementul Pământ și care este prototipul divin al identității corpului tau mental superior.
Elementul Pământ are dreptul la Iubire, la Binecuvântare și la Recunoștința umanității, care nu a încetat niciodată să-l folosească și să-și primească Darurile timp de secole!
Depinde de tine – purtătorii de Lumină ai Pământului, tu, care răspândești această instrucțiune AY AM de Saint-Germain, tu, care ai privilegiul folosirii acestei flăcări violete a iubirii Sale – din care El este îngerul Deva și Directorul pentru planetă – tu, care poți folosi Forța Electronică Cosmică a Elohimului Purității pentru a purifica orice vrei, că adresez apelul meu! Faceți apeluri cosmice pentru purificarea elementului Pământ și cereți mai multă asistență pentru umanitate, până când această Lumină de AY AM s-a extins mai mult și ne putem trezi în masa omenirii un sentiment de recunoștință față de viață și aprecierea tuturor darurilor sale.
Pentru ce serviciu este plasat aurul în structura Pământului? AY AM, Eu Sunt, de asemenea, cu puternicul Helios, autoritatea asupra acestei substanțe. Umanitatea sapă Pământul pentru aur, dar ea nu mulțumesc-l niciodată! Nu este de mirare că haosul domnește peste tot! Și lăsați forțele de război să amenințe mereu!
Această ingratitudine este cauza.
Egoismul a luat locul acestei Iubiri cosmice, care, singur, construiește și posedă Universul care ne înconjoară. Ignoranța umană a înlocuit inteligența și înțelepciunea divină a acestei iubiri cosmice a marelui soare central care produce toate manifestările.
Încearcă asta, iubiți Studenți AYAM din Saint-Germain!
Încercați să binecuvântați Ființele Elementelor Pământului în corpurile voastre, în Pământul pe care mergeți, în obiectele pe care le manipulați și pe care le folosiți.
Încercați, vă spun, să efectuați acest apel la flăcăra cosmica iubirii cosmice, astfel încât să ofere elementului Pământ Binecuvântarea curăției sale cosmice și … urmăriți ce voi face pentru voi. Îți reamintesc că am toată substanța Pământului și că tot ceea ce alcătuiește obiecte fizice îmi aparține, iar dovada este că, atunci când oamenii părăsesc aceste corpuri fizice, trebuie să abandoneze Pământul și toate aceste lucruri care – au crezut că au.
Vă rugăm să vă turnați dragostea pe ființe Mele iubiti Elementului de Pământ, și faceți apelul la Purificarea Pământului de către Fulgerul albastru de puratatea cosmica – pentru purificarea utilizării făcute de umanitatea Elementului Pământ, și ca aceste Ființe să fie eliberate de discordia creată de umanitate!
Dacă dai suficientă dragoste și binecuvântare acestor ființe, îți vor aduce cadourile alese – cele mai splendide bijuterii ale lor – cele mai frumoase flori – opulența lor inepuizabilă. Fă-i prieteni, îți vor îndeplini toate dorințele!
Îmi este ușor să-ți ofer toate bogățiile, dar voi face acest lucru numai dacă sunt folosite pentru înălțarea umanității. Opulența, pretutindeni pe Pământ, nu trebuie să aibă alt scop decât să urce umanitatea în Octavele Maeștrilor Ascensi, și să transmută planeta la o soare resplendent, centrul unui întreg sistem planetar.
Iată destinul Pământului: trebuie să fie o ședere în care Curentele individualizate ale vieții să poată face o Extinderea Focului Sacru în Frumusețea Planului Divin care este îndeplinit – trebuie să poată deveni Ființe Cosmice a cărui inteligere conducătoare va guverna Sistemele lumilor.
Studenții mei iubiți ai AY AM, în măsura în care vedeți că oamenii folosesc elementele Mele în mod rau, vă rugăm să vă intensificați apelurile, pentru puterea purificatoare a luminii, pentru fulgerul cosmic albastru al purității Cosmic și pentru Flacăra Violetă, astfel încât acestea să purifice, să purifice, să purifice în continuare Forțele Elementelor de toată această discordie care le-a fost impusă de oameni.
Spre deosebire de Foc, care distruge mai degrabă ceea ce este în opoziție cu acesta, Apa, Pământul și Aerul sunt permeabile la impuritate. Prin Acțiunea de Foc a Heliosului Puternic și a Marelui Soare Central trebuie consumată impuritatea impusă elementelor; dar această acțiune trebuie declanșată de comanda conștientă a ființelor individualizate ale inimii divine și care au flăcarea spontană ancorată în inima lor.
De îndată ce veți fi o Ființă a Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice, păstrând Armonia fără întrerupere, imediat ce vei aduce această Flamă a Iubirii Cosmice în structura Pământului, sub picioarele voastre, în tot ceea ce vă ocupați, și binecuvântând toată viața, astfel încât Planul Divin să fie îndeplinit; în ziua în care vei fi o astfel de Ființă, vei cunoaște Privilegiul care constituie Utilizarea Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice!
Vei fi iubit și susținut peste tot și fiecare vă va oferi tot ce este mai bun.
Dragii mei, aceasta este calificarea unică pe care viața o cere!
Este suficient să chemi continuu Flacăra Cosmică a Dragostei Cosmice și să o faci să pătrundă în substanța celor patru Elemente – atunci să-ți păstrezi sentimentele în armonie – pentru ca în acest moment, tu dai la Prezenței tale glorioase AYAM o posibilitate reală sa extinde Flacăra Spontană prin tine și sa dezvăluie Măiestria, Frumusețea Lui, Perfecțiunea Sa, Opulența și Libertatea Sa.
Oamenii nu pot folosi substanța acestei lumi cu impunitate pentru a crea impuritate și distrugere, și Eu vă Spun că această discordie este imprimată pe carnea lor și nu pot scăpa de ea.
Corpurile sunt formate din cele Patru Elemente ale acestei lumi și orice veți impune acestor Elemente va veni la voi din nou mai devreme sau mai târziu.
Pe de altă parte, dacă înțelegeți Legea AY AM, puteți deveni oriunde v-ați afla și pentru toate ființele elementelor către care vă direcționați atenția, o sursă vie de binecuvântări și un Focus puternic al Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmic a cărui puritate și perfecțiune, fericire și împlinirea planului divin vor radia în jurul vostru; trebuie doar să păstrează-ți atenția asupra Prezenței tale și solicită asistența Focului Puternicului Helios și al Marelui Soare Central.
Vei observa în curând că lucrurile spuse a fi neînsuflețite vor deveni ascultătoare direcției tale conștiente!
Iubiții mei, nu vă ofer Puterile în schimbul respectării Legii, deoarece Legea trebuie respectată pentru Iubirea Legii și nu pentru recompense.
Vă subliniez, totuși, că una dintre puterile Prezenței voastre, Levitația, este produsă de Extinderea conștientă a Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice a cărei Armonie Neîntreruptă este cea mai mare Binecuvântare a Vieții pentru Ființele Elementelor. Individul care știe să păstreze această Armonie poate conta pe Ascultarea Perfectă a tuturor Elementelor necesare pentru orice Împlinire.
Mă întreb dacă vă puteți imagina care ar fi Frumusețea Munților dacă substanța lor, în loc să fie neagră, maro, gri sau de o culoare nedeterminată, ar deveni transparentă sau perlată ca o perlă delicată, și totodată asa puternică în radiații ca Puternic Helios dorește!
Știți cum ar fi produsă această Frumusețe? Dacă structura scoarței terestre și a întregii vegetații ar fi purificate într-un anumit grad, Radiația Flăcării Spontane din Inima Pământului și Radiația turnată de Lumina lui Helios ar intra în contact cu structura Pământul și Pământ avea sa devina luminoasa, dezvăluind culori mai minunate decât oamenii pot imagina , precum culorile curcubeului.
Deoarece aceste culori sunt perfect pure, radiația și frumusețea lor ar fi suficiente pentru a vindeca orice discordie umană.
Când avem în vedere Frumusețea Supremă a Creației, această acțiune vibrațională este absorbită de vedere și este imprimată în substanța corpului, iar frumusețea și perfecțiunea corpului mental superior sunt eliberate prin carne.
Și aici este altceva, iubiții mei: sub nici un pretext, nu te lăsa atras într-un sentiment de condamnare de sine. Dacă ați săvârșit fapte care vi se par o dizgrație față de viață, cereți prezenței voastre să-și atragă vălul de lumină în spatele vostru și să șterge aceste amintiri; să-și consume cauzele, efectele, înregistrările și amintirile, apoi să se refugieze în brațele Prezenței tale Iubitei AY AM.
Circulați pe suprafața Pământului și difuzați Lumina Inimii voastre către toate ființele celor patru elemente. Purificați-vă creierul atât de mult încât puteți vedea Ființele elementelor, chiar și cu vederea fizică, la fel de ușor cum vă vedeți.
Numai impuritatea în gândurile și sentimentele tale te împiedică să vezi aceste Binecuvântate Ființe, pentru că dacă gândurile și sentimentele tale ar fi pure, structura ta atomică ar deveni rapid luminoasă de la sine! Dar, indiferent de densitatea creată în trecut: nu este nimic de câștigat revenind în trecut și condamnându-te atât pe tine cât și pe ceilalți.
Nu uitați că Lumina se află în fața voastră și deasupra voastră. Sub tine este Elementul Meu, pe care l-am produs pentru a te binecuvânta.
Lumea exterioară nu-și creează decât propriile mizerii, și el are nevoie de Apelurile tale, pentru am putea oferi ajutorul nostru.
În călătoria ta către Libertatea eternă, nu uitați să invocați Prezența puternică AY AM și Ființele Cosmice, astfel încât acestea să realizeze ceea ce poate opri egoismul și mizeria umană.
Ora se va lovi unde cantitatea de lumină cosmică, regizată de acest mare grup de Maeștri Ascensionați ai Marelui Soare Central, care guvernează această activitate către Pământ, va concentra și condensa în atmosfera Pământului și pătrunde în Mea Element. Apoi, traversând cele patru elemente care alcătuiesc structura atomică a umanității, va forța dizolvarea tuturor discordiei și egoismului uman.
Corpul Mintal Superior își va relua Autoritatea și intelectul uman va servi ceea ce a fost destinat: să conceapă, să producă și să răspândească Perfecțiunea care este o binecuvântare pentru ființele tuturor elementelor și pentru întregul Univers, pentru a vreodată!
Soarele fizica nu își distribuie binecuvântările către întregul sistem? Nu toate Stelele binecuvântează totul în jurul lor? Toți sori mari ai universului din toate sistemele lumilor și cerurilor de deasupra ta nu își urmează cursul armonios? Nu este Lumina lor un binefacere pentru întregul Univers?
De ce nu ai face același lucru?
Din propria voință liberă, ați venit aici să răspândiți Binecuvântarea Flăcării ta Spontane pe toată planeta. Acesta este angajamentul tău etern și responsabilitatea ta din momentul individualizării tale.
Ați luat în mod liber hotărârea de a veni și a rămâne pe această planetă și atâta timp cât nu să păstrezi angajamentul pe care l-ai făcut față de viață, de a răspândi Flacăra cosmică a iubirii cosmice pentru a binecuvânta toate elementele și toate Ființe care îndeplinesc activitățile acestor elemente, Viața te va trimite mereu aici până când promisiunea ta va fi împlinită.
Este Viața ta proprie care te obligă să-ți păstrezi angajamentul față de Viață.
Îți ofer un secret pe care masa umanității nu îl înțelege: în această perioadă, făcând Apelul pentru Flăcarea Cosmică a Iubirii Cosmice din Inima Prezenței Tale Atotputernice AY AM, din Inima Soarelui fizic și din Inimă a Marelui Soare Central, prin Inima ta fizică, făcând ca această Flăcată să pătrundă în toată substanța pe care o contactezi, în toate Ființele tuturor Elementelor, ai în mână Sceptrul Puterii Vieții, Inteligența Conducătoare, și Controlul secret al celor patru Elemente.
Când vei fi asigurat de ascultarea lor în structura ta atomică și în Flacăra Spontană a Inimii tale, vei descoperi că, automat, tot ce te înconjoară este la dispoziția ta.
Dacă vă păstrați Armonia fără întrerupere și dacă nu aveți altă preocupare decât să răspândiți Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice pe întreaga Manifestare, veți fi îmbrăcați cu un Soare de Lumină Scânteietoare, care va pătrunde în structură de pe Pământul pe care mergi, și imediat ce această Forță-Vie va fi suficientă, Ființele Elementelor îți vor inunda Calea în această lume a Darurilor lor perfecte; Frumusețea și Bucuria pe care le oferi acestor Ființe se vor întoarce la tine sub forma pe care o dorește Dragostea ta.
Puteți răspândi Flacăra de Dragoste Cosmică a Corpului tău Electronic puternic în fluxuri nelimitate! Tot ceea ce Flăcarea Cosmică a Dragostei Cosmice în Activitatea Cosmică conține, tot asta poate radia și intensifica de către voastra către Ființele elementelor.
Puteți inunda Pământul, și Lumea are nevoie de el atât de mult!
Copiii mei prețiosi, voi care aveți grădini și care sunteți interesat să scoată în evidență noua vegetație a epocii de aur, în concert cu Mahachohan, Dumnezeul naturii și alți Maeștri care vor acorda asistență, Eu oferă Mie pentru tine, Eu ofera vegetatie mea – și va fi un privilegiu pentru mine să face o înflorire în grădinile tale cu minunate flori necunoscute, precum și fructe și legume.
Cine știe! Poate într-o zi Ființele elementului meu îți vor aduce bijuterii de o frumusețe minunată, ale căror fațete se vor înmulți în jurul tău Lumina și binecuvântările elementelor. Frumusețea care a domnit pe Pământ se va întoarce și veți înțelege ce vrea să zică Victoria atunci când face aluzie la Grădina voastră de lumină. În prezent, acest este încă o figură de vorbire, dar poate și trebuie să devină o manifestare reală pentru tine, în octava fizică.
Iubiții mei, cu înțelegerea acestei instrucțiuni, grădinile tale ar trebui să fie mici paradisuri și produsele tale, minunate! Adu-ți aminte de cuvintele Mele: dă-mi această cooperare și ajută-mă să dizolv condițiile care oprim Ființele Elementului Pământ și vei deveni ca Farurile care luminează Lumea și Europa în mai puțin de cinci ani!
Nu uitați să binecuvântați Ființele elementelor cu Flăcarea Cosmică a Iubirii Cosmice a Marelui Soare Central, cu Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice a Inimii lui Helios, cu Flăcarea Cosmică a Iubirii Cosmice a Prezenței voastre puternice AY AM, cu Flacăra Cosmică a Dragostei Cosmice a Maestrilor Ascensionați, și a Marilor Ființe Cosmice. Este cea mai mare realitate din Univers!
Nu încetați să apelați această Flamă Cosmică a Iubirii Cosmice, astfel încât să pătrundă în toată structura atomică până când devine pură, frumoasă, luminoasă și ascultătoare la cea mai mică dorință ta, permițându-vă să produceți manifestări care vor uimi masa umanității.
Vă stau la dispoziție!
Dacă doriți să binecuvântați și să binecuvântați în continuare Ființele elementului Meu, voi fi alături de voi și vă voi ajuta să produceți această Substanță de care au nevoie cei care vă solicită ajutorul.
O nouă substanță trebuie produsă și o parte a corpului trebuie restaurată în Perfecțiunea sa. Așadar, aveți nevoie de Substanța mea pentru a modela acest organ în Frumusețea și Perfecțiunea Planului Original.
Eu Am un rol de jucat în restaurarea Perfecțiunii formelor fizice ale umanității. Eu Sunt cea care a furnizat această substanță și voi fi recunoscătoare și fericita să pot răspunde la apelurile pe care le veți adresa mie. Nu am refuzat niciodată! Și nu o pot face, pentru că Lumina Mea este acolo pentru a da Perfecțiunea Vieții; Eu nu Am niciun interes pentru aparențele imperfecte, decât pentru a le dizolva și restabilesc totul la Frumusețea Planului Divin.
Iubiții mei, spectacolul acestei umanități, împotmolit în discordie, obscuritate și ignoranță, nu este plăcut!
Ascultă-mă, dacă toate cadavrele care au fost îngropate în pământ ar fi fost incinerate și consumate de Foc, nu ar exista aceste războaie!
Cereți, cât mai repede posibil, mintea și structura creierului oamenilor să fie complet iluminate de Lumina Cosmică, deoarece este în minte ca se află obstrucția. De asemenea, încărcați Cosmic Lumina, Cosmic Fulger Albastru, și Cosmic Purity în corpul emoțional al umanității.
Acest lucru îi va face pe oameni mult mai receptivi la Iluminare că Saint-Germain răspândește prin această Instrucțiune AY AM și vom putea face ideea de cremare acceptată.
În acea zi, Inima Mea va cânta Lăudarea, Dragostea și Recunoștința Sa către Marele Soare Central, pentru a sărbători Eliberarea Ființelor din Elementul Meu din această impuritate îngrozitoare și din această discordie. Ființele elementelor sunt obligate să facă față acestei putregaiuri incredibile. Fie ca tu să binecuvântezi întotdeauna Heliosi iubiți pentru elementul Său de foc; căci în Foc, se consumă discordia și impuritatea umană și tot ceea ce nu este Perfecțiunea dispare din Univers. Rămâne doar forța electronică pură! Și substanța purificată poate fi reutilizată pentru a îndeplini Planul divin.
O, dragii mei, încărcați Fulgerul Albastru Cosmic, și Flacăra Cosmică a Purificarei Cosmice în elementul Pământ al corpurilor voastre!
(nota de mm: fulgerul albastru cosmic,
mai întâi flacăra cosmică a iubirii cosmice, flacăra spontană a inimii lui Dumnezeu hrănește flăcările spontane din inima elementelor, apoi flacăra albastră explodează acumulare discordiei care înconjoară punctele de lumină, și flacăra purpurie apoi îl dizolvă și consumă …)
Fie ca Prezența voastră să le încarce în structura Pământului și lăsați-Mă să vă binecuvânteze așa cum nu ați fost niciodată! Permiteți-mi să vă arăt substanțele magnifice pe care le-am putut produce pentru a vă înfrumuseța casele, clădirile, orașele sau mijloacele de transport.
Sunteți doar o mână de ființe în comparație cu masa umanității, dar aveți Cunoașterea Legii și, prin urmare, puteți fi purtătorii de lumină care vor ajuta masa să iasă din nefericitul ei condiții de viață.
Orice ființă umană nefericită constituie o presiune a nefericirii asupra Ființelor Elementelor.
Nu vrei să-ți păstrezi armonia neîntreruptă, astfel încât Flăcarea Cosmică a Dragostei Cosmice să-și poată radia Beata Sa în toate ființele, peste tot? Permițându-Mă să te binecuvânteze și să răspândesc această Binecuvântare prin tine, Lumina va intra în conștiință și în mintea masei, deoarece lumea mentală, precum lumea emoțională a întregii umanități este una!
Lumina pe care ți-o dau, Dragostea și Binecuvântarea pe care le dai Ființelor Elementelor produc Lumina în conștiință și în sentimentele întregii umanități. Trebuie să ridicăm întreaga umanitate în Lumină, în Perfecțiune și în Puterea în creștere, pentru a atinge această perfecțiune a primelor Evul de Aur și pentru a dovedi ființelor cosmice că opera lor din nenumărate secole o face nu a fost în zadar.
Nu voi înceta niciodată să binecuvântăm iubitul nostru Saint-Germain, pentru că Unul său pasaj și radiația Lui de dragoste purifică și eliberează Ființele elementului Meu.
Oriunde este raspandit Instrucțiunea Sa AY AM, Lumina se intensifică, Armonia stabilește, Înțelepciunea dirijează și Iubirea purifică totul.
Înțelegi acum de ce te iubesc? Înțelegi de ce vin să vorbesc cu un număr atât de mic de oameni? Acest lucru se datorează faptului că poți fi o asemenea Binecuvântare atât de mare pentru întregul Pământ și pentru tot ceea ce trăiește acolo!
Profitați de ocazia care vă este oferită și fiți convinși că voi fi fericit să vă ofer ceea ce aveți nevoie, dacă vă veți adresa Apelul meu. Elementul meu Pământ și Marea mea Dragoste Cosmică față de Univers vă stau la dispoziție.
Întrebați și veți primi … Binecuvântări Alegere!
Te observ, și dacă ajuţi Ființele elementului Meu, Dragostea Mea și Asistența Mea îți vor reveni fără limite. Este o faptul că iubesc Ființele elementului Meu, fie că sunt pe Pământ sau în corpurile voastre și mă simt responsabil pentru Viața lor și pentru Slujirea lor față de Viață. Dacă mă ajuți, vei experimenta Bucurie în continuă creștere și libertatea ta va fi dobândită.
Eu Sunt alături Puternic vostru Saint-Germain în serviciul Său pentru curățirea Pământului și a locuitorilor săi. Pământul și umanitatea trebuie purificate și eliberate și trebuie să poată intra în Flacăra Iubirii Cosmice a Heliosilor iubiți. Sunteți familia a Iubit Saint-Germain și vreau să vă ofer binecuvântările mele. Tot ce vă rog este să vă păstrați Armonia și să răspândiți Puritatea Divină în jurul vostru. Toate dorințele tale vor fi împlinite.
Veți experimenta o mai mare puritate, mai multă fericire și bunăstare în corpurile voastre. Darurile Naturii vor veni la tine.
Iubitul Domn Mahachohan de asemenea te iubește și te va dovedi recunoștința Sa pentru tine, pentru că El iubește Ființe elementelor Pământului. Că aibă loc evenimente neașteptate magnifice la comanda voastră conștientă! Fie ca Minunile frumuseții, puritatea, puterea și perfecțiunea să oblige atenția umanității să se ridice la Prezența puternică AY AM și la Maeștrii Ascensionați, astfel încât, așa, Cunoașterea Conștientă a AY AM va produce Înălțarea oamenilor și Eliberarea lor prin Lumină!
Apelaţi la acțiune Legea Iertării (Flacara Violet) pentru folosirea greșită a Pământului, și pentru toată discordia impusă Ființelor tuturor elementelor. Apoi, intrați în acțiune și binecuvântați, binecuvântați fără încetare și răspândiți Flacăra Cosmică de Dragoste Cosmică peste ființele elementelor. Porunciţi ca toată impuritatea să fie consumată și ordoneti ca Frumusețea divină să fie dezvăluită, ca Planul divin să fie îndeplinit și ca atenția umanității să fie ancorată în Victoria Luminii. Purifica! Embellisez! Și pune în ordine divină locurile în care stai și tot ceea ce contactezi …
Începeți cu corpurile, gândurile, sentimentele și asigurați-vă că lucrurile pe care vi le-a acordat Viața sunt păstrate în ordine; să le mulțumiți, protejați și folosiți pentru împlinirea Planului divin și pentru extinderea bucuriei pe Pământ.
Apelaţi la acțiune Legea Iertării (Flacara Violet) pentru folosirea greșită a Pământului, și pentru toată discordia impusă Ființelor tuturor elementelor. Apoi, intrați în acțiune și binecuvântați, binecuvântați fără încetare și răspândiți Flacăra Cosmică de Dragoste Cosmică peste ființele elementelor. Porunciţi ca toată impuritatea să fie consumată și ordoneti ca Frumusețea divină să fie dezvăluită, ca Planul divin să fie îndeplinit și ca atenția umanității să fie ancorată în Victoria Luminii. Purificati-l! înfrumuseţaţi-l! Și pune în ordine divină locurile în care stai și tot ceea ce contactezi …
Începeți cu corpurile, gândurile, sentimentele și asigurați-vă că lucrurile pe care vi le-a acordat Viața sunt păstrate în ordine; să le mulțumiți, protejați și folosiți pentru împlinirea Planului divin și pentru extinderea bucuriei pe Pământ.
Dacă dai bucurie Ființelor elementului Meu, îți voi arăta ce poate manifesta Flacăra cosmică a iubirii, recunoștința și bucuria unei ființe cosmice pentru a te răsplăti pentru totdeauna!
Te învăluiesc în Flacăra inimii mele – în Flacăra cosmică a inimii mele. Fiți plin de tot ceea ce Elementul Pământ poate produce pentru Binecuvântarea și Libertatea voastră, pentru a vă ajuta să creați această Perfecțiune care este scopul șederii tau pe Pământ și Destinul tuturor manifestărilor.
Am bogății imense pe care vi le pot oferi instantaneu. Nu pentru asta vă rog să iubiți Ființele elementului Meu: pur și simplu dați ascultare Legii și tot ceea ce este necesar pentru voi va veni la momentul potrivit. Vei avea acces gratuit la orice, fără a provoca gelozie și egoism din lumea exterioară. Nu am mai vorbit despre asta înainte, dar vă atrag atenția că Ființele elementului meu pot face invizibile lucrurile la forțelor distructive, daca nu li se permite să folosească – cred că am spus suficient!
Ca poți fi prietenii și colaboratorii mei pe calea către perfecțiune! Că de acum încolo Ființele Elementului Pământ să-ți primească Iubirea și să-ți ofere în schimb Darurile lor și Plinătatea Eliberării tale Eterne.
Iubită familie din Saint-Germain, te iubesc și te binecuvântez! Binecuvântez Elementul Pământ în trupurile voastre cu toată Iubirea, Puritatea și Perfecțiunea Inimii mele! Vei simți bunăstarea și vei avea dovada că Iubirea pe care ți-o ofer este o substanță, o realitate și o parte eternă a vieții tale!
La revedere, cu toată Dragostea Mea și Recunoștința Mea, mulțumesc.
Virgo.
Apelurile pentru eliberarea al fiintele elementele :
(Există mai multe apeluri de acest ordin, și acestea sunt aceleași apeluri pentru elementele de aer condus de Ariès și pentru elementele de terestru de Virgo.)
Prin numele și prin iubire, înțelepciune, putere, autoritate și victorie a preaiubitei prezențe AYAM – din iubitul Neptun, dintre toate marile ființe care conduc elementului apa pe pământ – și al iubitului Elohim al purității!
Eu întreb, eu comand, insist și eu sunt această prezență AYAM care ordinele și menține pentru totdeauna că fiecare particulă a elementului de apă în fiecare celulă din corpul meu-în corpurile de toate umanitatea-de pe pamant si atmosfera sa-instantaneu devine fel de pura ca fulgerul albastru al Elohim de puritate, și ca orbitor și luminos ca soarele la prânz !
ô puternic AY AM x3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *