ARIES

  

Discursul de Preaiubit Aries.

  Preaiubitii Flăcări divine într-o călătorie al cărui itinerar trece prin Pământ! Eu Am traversat eterii pentru a vă aduce toată asistența posibilă pentru Iluminismul minții voastre. Vreau să vă explic acțiunea Elementului Aer în mintea voastră, în corpul vostru și în atmosfera Pământului. Acest lucru vă va ajuta să obțineți iluminismul pentru care efectuați apeluri și de care lumea are nevoie.
  Deoarece Iluminismul minții este produs de activitatea elementului Aer, este firesc ca unul dintre marile mele servicii pe Pământ să fie sa dea Inspirație din Octavele Luminii. Astfel, omenirea primește oportunitatea de a aduce în activitatea exterioară unele dintre cele mai puternice manifestări ale Octavianlui nostru. Prin Iluminism, oamenii se pot bucura peste tot de Marile Puteri Divine ale Manifestării, cu condiția ca acestea să fie folosite constructiv și pentru împlinirea Planului Divin al Vieții.
  Acum intrați într-o Epocă de Aur în care Elementul Aer devine preponderent, de aceea doresc să le ofer celor care se află sub această radiație tot ajutorul posibil. Vreau să vă dau protecția noastră și inspirația noastră puternică pentru utilizarea marilor puteri ale vieții – acest lucru va permite unora să aducă în manifestare progresele în transportul aerian și în alte zone ale Elementului Aer. Asta va aduce împreună popoarelor, și va permite realizări armonioase.
  Instrucțiunile pe care fiecare Ființă Cosmică care guvernează Ființele Elementelor v-au dat, împreună cu ale mele, constituie ceea ce a fost numit „Piatra Unghiulară a Templului”. Orice manifestare într-un sistem planetar, și nu numai pe Pământ, Soare și planetele sale, dar în orice sistem planetar, necesită utilizarea celor patru elemente pentru structura sa fundamentală.
  Activitatea aerului este de a învălui ceea ce este creat: formează radiație și aura oricărei manifestări. Atmosfera unei planete este produsă de radiație planetei și de umanitatea ei, la fel atmosfera ta individuală este produsă de la radiație corpului voastre fizic și a corpurilor tale subtile sau interne.
  Este Elementul de Foc care activează structura celulară și își menține pulsul ritmic, permițând valurilor vieții emise de prezența puternică AY AM să se răspândească la intervale regulate în manifestarea externă, apoi să absoarbă în corpul fizic cantitatea de Forță Electronică al Aer, care va compensa valul de lumină emisă și să mențină echilibrul structurii atomice.
  Prin urmare, este extrem de important să înțelegeți natura „Suflarei de foc a lui Dumnezeu” și aceasta este ceea ce reprezint pentru Pământ.
  Impulsuride lumină de la prezența dumneavoastră sunt de emisie a elementului de foc și emisie de substanță luminoasă al flame de viața individualizată în corpul electronic. Prin aceste pulsații, prezența ta se dă ea însași universului înconjurător și absoarbe o parte din Forța Electronică a Universului.
  Respirația menține echilibrul prin alternarea inspirației și expirației; astfel, activitatea vieții este stabilită în structura atomică a formei fizice; pentru doar tine deveni o ființă individualizată după ce a luat prima inspirația a Aerului din această lume fizică în plămâni. Din acel moment, sunteți un individualizat fiind de operare în modul independent. Este Elementul De Aer, penetrant structura atomică, care completează manifestarea.
  Examinând activitatea celor patru elemente, constatăm că Elementul de Foc îi interpătrunde pe ceilalți trei, iar această Forță Electronică a fost desemnată „respirația de foc lui Tot-Puternic”. Prin acest Foc Sacru, fiecare Element intră în acțiune și își dă slujirea vieții, făcând astfel posibil manifestarea. Prin cooperarea armonioasă a celor patru elemente, toate substanțele și formele sunt produse. Trei dintre elemente (pamant-aer-apă) forma o Cupa unde care Flacăra coboară atunci când Legea de acțiune și de reacție intră în acțiune. Prin extinderea binecuvântării ei asupra întregii creații, Flacăra atrage pe Ea binecuvântarea a tot ceea ce a fost inundat cu dragostea ei.
  Acum ve intrați în ceea ce se poate numi Epoca Aerului, pentru că acest este prin Aer ca sunt produse manifestarele.
  Este necesar ca corpul mental uman să fie clarificat, purificat și iluminat de lumina transmisă de Element Air. Acest lucru este esențial, deoarece condensarea Forței Electronice a Elementului de Aer este cea din care se formează substanța, din care se formează corpul mental. Nu dorim să detaliem în continuare explicațiile privind corpurile subtile, interne; cu toate acestea, trebuie să aveți o anumită înțelegere a acestor activități interne.
  Încercați să realizeze că Prezența ta Puternica AY AM, fiind Flacăra Spontană a Inimii Soarelui Mare Central, este inteligența călăuzitoare, și liber-arbitrul individualizate care controlează alte elemente de către și prin Flacără. Există, de asemenea, o acțiune externă provenind din cele patru elemente care alcătuiesc lumea exterioară, dar aici, de asemenea, este Flacăra care este Elementul Maestru.
  În flacăra spontană a inimii tale, în septuplă flacăra a elohimelor întra frunte, în flacăra corpului mental superior, în flacăra corpului electronic, acest este întotdeauna elementul de foc, a cărui acțiune constituie inteligența călăuzitoare și stăpânirea, care controlează toate celelalte elemente, indiferent dacă acestea sunt în tine sau în jurul tău. Elementele sunt controlate de foc, deoarece există întotdeauna un anumit conținut de foc în fiecare element.
  La începutul unui ciclu în care mintea umană trebuie să fie iluminată, substanța-lumină cosmică de  despre care Saint-Germain v-a spus intră în atmosfera Pământului. Un grup determinat maeștrilor ascensionati concentrează această substanță de la Marele Soare Central, și îi oferă o calificare și o activitate specifică care sunt apoi încărcate în Pământ, mintea și corpul ființelor umane.
  Pe de o parte, oamenii au nevoie de Iluminare pe care Saint-Germain le oferă prin explicația clară a tot ceea ce privește prezența AY AM, unde Ea se află, ce poate face pentru ei și ce anume obligațiile și responsabilitățile lor curente; iar pe de altă parte, mintea și atmosfera umanității trebuie să primească această Lumină de Substanță Cosmică care consumă toată discordia umană și luminează Substanța Elementului de Aer.
  Prin discordia și impuritatea sa, umanitatea respinge constant în elementul de aer o radiație care provine din diversele sentimente și calități care au fost generate. Acest lucru trebuie tratat, deoarece constituie o acțiune vibratorie densă în aerul pe care îl respiri. Această densitate în atmosfera Pământului, care se ridică la o anumită altitudine, împiedică oamenii să vadă și să audă de la distanță sau să înțeleagă ce are loc în straturile superioare ale atmosferei care înconjoară Pământul.
  Purificarea atmosferei face parte din responsabilitatea mea față de Saint-Germain, deoarece eu guvernez elementul de aer care învelește și întrepătrunde Pământul și corpurile oamenilor. Puternicul Himalaya colaborează cu Mine în acest Serviciu pentru umanitate, răspândind o Lumină Substanță Specială care pătrunde în conștiința oamenilor pentru a o vitaliza. Pătrunderea acestei Lumini în intelect și în structura cerebrală a corpurilor fizice dizolvă conceptele umane acolo și le înlocuiește prin Adevărata Înțelepciune a Corpului Mintal Superior și prin Radiația și Iluminarea care provin de la Maeștrii Ascensionați și Ființele Cosmice.
  Asta radiația proastă în atmosfera Pământului este o astfel de cauză de distrugere pentru lumina corpului mental superior, încât oamenii nu mai pot înțelege acțiunea luminii; iar masa umanității nici nu-și dă seama de această stare de lucruri!
  Ființele elementului de aer sunt agenții forței electronice de care umanitatea are nevoie pentru a menține echilibrul în structura atomică. Când Prezența eliberează, prin Pulsarea Inimii, o presiune dată, care acționează din interiorul structurii atomice spre exterior, atunci, prin atmosfera Pământului, Eu răspund cu o emisie de forță electronică că individul inspiră, iar această presiune menține echilibrul în structura sa atomică. În ceea ce privește echilibrul structurii Pământului, suntem obligați să intervenim deseori prin Acțiunea Focului pentru a consuma discordia generată de umanitate.
  În mod normal, situația este destul de rea, dar când izbucnește un război, devine teribil. Oamenii sunt absolut ignorănd de pagubele groaznice pe care le produc Creației Divine prin emisia constantă de sentimente nelegiuite și prin utilizarea de explozibili care sunt concentrați de energie pentru distrugere.
  Substanță-Lumina emisă de Maeștrii Ascensionați vine în unde succesive a căror presiune este proporțională cu ceea ce Pământul poate absorbi. Această forță electronică nu numai că dizolvă și consumă substanța calificată ca discordie, ci constituie o presiune care menține forțele distructive aproape de Pământ și le împiedică să depășească o anumită altitudine.
  Datorită marii Prezențe Divine a Vieții, efectele exploziilor cauzate de război nu pot depăși o anumită altitudine, deoarece în partea superioară a atmosferei domnesc Puritatea și Puterea noastră a forței electronice. Din Octava Maeștrilor Ascensionați, Substanța-Lumină coboară și, pătrundând tot mai mult în straturile inferioare ale atmosferei, Împinge înapoi substanța descalificată în ceea ce a produs-o și, într-o zi, cei care creează discordie nu numai că nu va mai putea să-l răspândească, dar se vor găsi complet blocat în propria lor substanță descalificată.
  Radio, aviația și televiziunea sunt invenții minunate, dar având în vedere daunele produse de utilizarea lor greșită, nu este surprinzător faptul că Legea cosmică nu permite apariția de noi progrese în aceste domenii: oamenii trebuie să învețe mai întâi să folosească în mod constructiv aceste instrumente.
  În ceea ce privește utilizarea elementului de aer în corpurile dvs., Instrucțiunea de bază vă învață cele trei tipuri de respirație care sunt singurele pe care vi le-a oferit Saint-Germain și anume: echilibrând respirația, respirația energizantă și respirația ritmică.
  Prin menținerea fermă a atenției pe Prezența dvs. puternică AY AM, puteți, utilizând aceste respirații, să aduceți un echilibru perfect în corpurile dvs. și să le încărcați cu forța electronică a elementului de aer. Respirația echilibrând, cu o comandă dată de „AY AM”, poate elimina durerea din orice parte a corpului.
  Saint-Germain a indicat aceste trei tehnici pentru a vă permite să vă eliberați. Li s-a explicat clar, atenția dvs. le-a fost atrasă în mod repetat, dar dacă nu le practicați, nu puteți beneficia de ele și este imposibil pentru mine să vă ajut mai departe prin „Elementul de aer” dacă nu utilizați ceea ce v-a fost deja dat.
  Dacă în tine există ceva care se răzvrătește împotriva utilizării acestor tehnici, nu putem depăși anumite limitări.
  Mecanic vorbind, sunteți construit astfel încât să produceți o alternanță în respirația. Cu fiecare respirație, voi absorbiți substanță-lumina a propriei dvs. Prezențe puternice AY AM; Circula în corp și apoi curge de la interior la exterior când expirați. Inhalarea prin nara stângă, menținerea dreaptă închisă, nervii din partea stângă primesc fluxul de substanță-lumina și, invers, partea dreaptă este irigată când inspirați prin nara dreaptă închizând stânga. Această respirație alternativă produce un echilibru în corp – mătura orice tensiune sau obstrucție și permite Lumina Prezenței AY AM să circule natural în corp, apoi să curgă în atmosfera din jur.
  Practicând respirația energizantă, dimineața și seara, încărcându-vă cu Forța Herculeană clară și radiantă, și cu energia Maeștrilor Ascensionați înainte de a începe apelurile, va deveni imposibil să experimentați oboseală sau epuizare.
  Energia universală se găsește în abundență în atmosfera din jurul tău. Flacăra inimii tale este o sursă nelimitată de energie. Flama septupla a Elohimului pe frunte este o sursă de energie nelimitată. Corpul dvs. mental superior și prezența dvs. electronică sunt surse nelimitate de energie. Prin urmare, nu există nicio scuză pentru cei care se află sub această radiație să aibă vreodată aspectul de oboseală sau sănătate slabă. Dacă nu sunteți întotdeauna într-o formă bună și radiantă cu sănătatea, nu poate rezulta decât din neglijarea dvs. de a urma directivele care v-au fost date – pentru că nu puneți aceste directive în practică. Dacă credeți că vă lipsește Energia în această țară minunată, unde aveți privilegiul de a trăi, cu toate explicațiile și apelurile care v-au fost date, atunci sunteți ca peștii însetați, în apă.
  Vreau să înțelegeți că vă îmbăiați în mod constant într-un ocean de binecuvântări și viață! Dacă nu profitați de ea – dacă nu o absorbiți – este din cauză că există revoltă în voi! Dacă această rezistență este în sentimentele tale, atunci lasă-mă să o dizolv acum, și să nu mai vorbim despre aceasta!
  Deschideți-vă la toate binecuvântările elementelor de aer!
  Dacă speri să ai o armonie neîntreruptă în mintea ta, a sentimentelor și a afacerii tale, atunci trebuie să fii echilibrat. Dacă sperați să fiți aleși ca Păzitori ai Marii Bogății destinate extinderii luminii, este esențial ca o armonie neîntreruptă să domnească în sentimentele voastre. Cel mai mic resentiment față de oricine sau orice altceva îți tulbură sentimentele și îți rupe Armonia.
  De multe ori observ, în ființe, sentimente care, degeaba în lume ar trebui să aibă, iar acest lucru arată care sunt forțele sinistre subtile care se joacă cu ființe și despre care sunt ignorate. Ar fi suficient ca, într-o zi, voi să fiți pus în fața unei oglinzi, care să-ți arate culoarea sentimentelor tale pentru a te lumină pentru totdeauna!
  Aș fi fericit dacă fiecare dintre voi, în privat, și toți, în grup, ar da un decret pentru anihilarea oricărui resentiment și a tuturor rebeliunii din voi. Nu are rost să analizăm. Declama anihilarea și înlocuiește asta cu Iubirea, Înțelepciunea și Puterea Cosmică a Flăcării Spontane care produce Realizarea Planului Divin, Echilibrul și Controlul perfect al tău însuți.
  Vă întreb acest lucru, pentru că doresc să vă aduc în punctul în care trupurile voastre vor deveni slujitorii voștri docili și voluntari, și veți fi Stăpânul lor, bun și înțelept, și vă veți exercita Suveranitatea așa cum o face un adevărat Maestru. Astfel, veți exprima dubla activitate a vieții: a servi și a fi servit într-o pace inalterabilă.
  Preaiubiții mei, atmosfera din jurul tău este foarte favorabilă Eliberării tale. Dacă nu ești fericit aici, este din cauză că există rezistență în interiorul tău. În aerul pe care vi-l ofer, există doar Bucurie, Frumusețe și Forță. Mai întâi face față Iubirii și Luminii Prezenței voastre puternice iubite AY AM, intră în Inima divină și rămâne în iubirea și liniștea Lui. Absorbiți-le în fiecare particulă a ființei voastre, preiați de această Putere și de această Radiație și apoi dați-le celorlalți – Radiația ta singură poate fi de mare ajutor, la care puteți încă să adăugaţi explicație al Carta și din Legile privind utilizarea de energie.
  Dacă reușești să stăpânești cele patru elemente în tine și păstrezi o moderație inalterabilă, te putem lua, sub diverse pretexte, și te vom pune în contact cu ființele. Radiația ta va fi suficientă pentru a produce în aceste curente ale vieții o iluminare care să le permită corpului lor superior mental să preia controlul și să le trezească interesul pentru această instrucțiune. Poate săptămâni sau luni mai târziu, vor accepta, cu Iubire și Devoție, această Instrucțiune și se vor deschide rapid către Înțelegerea ei. Tot asta este realizabil, dar depinde de calmul și radiația ta perfectă.
  Elementul de aer poate fi utilizat ca vehicul pentru a vă informa multe lucruri de care complet nu știți. Maeștrii Ascensionați vă pot oferi foarte mult ajutor, prin Aerul pe care îl respirați. Una dintre cele mai de invidiat experiențe pe care studenții le pot avea pe Calea Realizării este aceea a auzirii muzicii AYAM al Sferelor. Dar mai întâi trebuie să atingeți acest echilibru interior și liniștea interioară – trebuie să mergeți din ce în ce mai adânc în pacea și tăcerea interioară.
  În general, nu auziți această Muzică, deoarece atenția ta este fixată asupra lucrurilor din octava fizică; ești concentrat asupra lumii exterioare. Unii dintre voi sunt însă capabili să realizeze o astfel de concentrare și tăcere interioară, încât devine posibil să percepeți muzică interioară.
  Antrenează-te către această calmă interioară – stabileste-te în Invincibila Putere a Tăcerii. Când toată discordia va fi eliminată din sentimentele tale, vei auzi automat muzica AY AM al Sferelor.
  Orice ritm vibratoriu care nu este Bucuria, Fericirea, Armonia și Balanța Vieții, se află ca o umbră între tine și Lumina Prezenței Tale AY AM; Armonia păzită fără întrerupere ar deschide Ușa și ar permite Audierea muzicii AYAM al Sfere.
  Iubiții mei, dacă păstrezi această Pace Interioară și Devotiunea la care ai ajuns cu toții uneori, dacă împingi Purificarea trupurilor tale puțin mai departe prin folosirea Flăcării Violete, și a Fulgerului Albastru de Puritate cosmică, nu vă va fi dificil să contactați în mod conștient, și la discreție, Acțiunea Vibratoare a acestei Muzici AY AM care vibrează în atmosfera din jurul vostru.
  Nu intenționez, astăzi, să vă ofer explicația completă cu privire la tot ceea ce este realizat în tine prin tehnicile respiratorii. Dar vreau să vă atrag atenția asupra posibilităților care există pentru a atrage în voi, prin inspirație, orice calitate sau activitate pe care vă fixați atenția. În partea superioară a atmosferei, mai presus de cea mai mare parte a creației umane, există mulți Maeștri Ascensionați, și periodic, de asemenea, Ființele cosmice, Legiunile Luminii și Corurile Angelice și, înconjurându-vă în mod constant, există Ființele elementului aerului.
  Îți reamintesc că ar fi de dorit să-l suni pe Oromasis, Prințul focului și să-I ceri, frecvent, să-și face a răspândi Activitatea sa al elementele de foc, în toate spațiile unde sunt adunați mulți oameni.
  Există multe ființe care abia așteaptă chemarea voastră pentru a-i oferi serviciul lor pe Pământ și pentru umanitate. Ei sunt gata să toarne, pe toți oamenii, Lumina, Substanța, Iubirea, Perfecțiunea și Activitățile Speciale ale lui Dumnezeu, Focul Sacru pe care îl dirijează și care aparține Curentului lor de viață. Toți cei care vin în mod conștient în contact cu Ființele Luminii pot primi Substanță-Lumină pe care aceste Ființe o distribuie. Este la fel de condensat ca zăpada și intră în corpurile tale subtile și în atmosfera din jurul tău. Pentru a atrage o activitate specială a focului sacru sau a luminii cosmice sau a calității specifice a unui maestru ascensionat sau a unei ființe cosmice, trebuie să folosiți respirația energizantă: Acordă-ți atenția și dragostea ta acestor ființe și roagă-i să te umple cu calitatea lor particulară, în momentul inspirației. În acest fel, sunteți în legătură directă cu Curentul lor de viață, și Ei pot ancora Perfecțiunea lor și toată Asistența al Octavei lor de Viață în câmpul dvs. de acțiune.
  Vreau să te ajut să-ți faci confortabil corpurile subtile: trebuie să-ți relaxezi corpul emoțional și, pătrundând adânc în Tăcere, Lumina te va putea pătrunde fără întrerupere. Vei fi apoi într-un astfel de echilibru încât respirația ta va fi perfectă, fără știrea ta. Dificultățile de respirație apar dintr-un exces de substanță din organism; dacă ar scăpa de orice substanță de prisos, energia intensificată ar trece cu ușurință prin tine. Prin păstrarea Armoniei în corpul emoțional și prin slujba de purificare cu flăcăra violeta și cu flăcăra spirale albastra, toată obstrucția va dispărea în mod natural.
  Când inspirațiile și expirațiile tale sunt complet echilibrate și sentimentele sunt în armonie neîntreruptă, când îți exprimi în mod constant Iubirea pentru toată viața, iar atenția îți este fixată pe Înălțimi, devii capabil să radiați fără limite și fără epuizare.
  Preaiubitii mei, vrem să te vedem încetând să lupți. Dacă mușchii și nervii din corpul tău sunt tensionați, te distrugi pe tine însuți, nu pot spune asta mai bine. Tensiunea structurii fizice provine dintr-o tensiune a corpului emoțional. Trebuie să fii relaxat, altfel este imposibil să păstrezi o armonie neîntreruptă. Lasă-mă să te ajut și să îți ofer o ușurare completă.
  În această regiune, este posibil să reconstruiți un corp complet nou în mai puțin de un an, dacă se păstrează Armonie, dragoste și asistență la serviciu. Rămâneți constant într-o atitudine de detașare binevoitoare în față de Viață, intrați în fiecare zi pentru o anumită perioadă în Marea Tăcere, și veți constata că va deveni posibil să auziți Muzica AYAM al Sferelor. Este cel mai puternic factor de vindecare din Univers. Auzind AYAM Muzica al Sfere vă poate relaxa, vindece, vă purifica și vă aduce Pur Elementul Electronic de Aer în corp. Știți sau v-ați dat seama că Air este agentul de transmisie al AY AM Muzica al Sfere?
  Nu concurez cu Virgo (Pământ), Neptun (Apa) sau Helios (Foc) și toți suntem la fel de esențiali. Activitatea noastră la toate cele patru este necesară pentru a produce manifestările lumii fizice, dar fără elementul de aer, ar fi imposibil să producem sunetul și nu am putea auzi muzica AYAM din sfere.
  Templul tau vieții este construit prin intermediul celor patru elemente, fiecare dintre ele fiind esențial și toate trebuie să colaboreze într-un echilibru perfect. Cu toate acestea, Preaiubiții mei, vreau în mod special să vă văd corpul emoțional, sentimentul tau interior, într-o relaxare perfectă, deoarece, atunci, veți fi în repaus în acțiune și veți înțelege care este Armonia inimii Creației. Vei fi reglat „la Cântarea Luminii”! Această expresie nu va mai fi un cuvânt gol pentru tine. Dacă obțineți Tăcerea completă a tuturor elementelor corpului dvs., veți putea, într-o jumătate de oră de această Tăcere și de auzirea acestor sunete magnifice care vibrează în atmosfera superioară a Pământului și în octavele de lumină, să vă încărcați suficientă energie, forță și putere pentru câteva săptămâni.
  De ce această muzică AY AM, a cărei amploare este comparabilă cu cea a sutelor de organe, este în Univers? Aceste manifestări în atmosfera superioară a Pământului pot avea alt scop decât vindecarea, purificarea, iluminarea și perfecționarea umanității? Ele există pentru a ridica umanitatea la Perfecțiune. Când aceste Melodii, în Plinătatea compozițiilor lor gigantice, vor intra în manifestarea externă, întreaga umanitate va fi atinsă de Puterea Ascendentă a acestui sunet. Această muzică este deja scrisă în sferele interioare, iar această armonie, această dragoste, această pace magnifică și această putere purificatoare vor fi încărcate în aerul pe care îl respiri. Atunci vei ști ce este Perfecțiunea în Inima Creației! Aceste sunete, la intrarea în atmosferă, vor consuma toată discordia, ca o furtună de zăpadă care dizolvă impuritatea. Preaiubiții mei, aș dori să te vedem în acest odihnă activă care nu are nimic în comun cu inerția. Nu este vorba să stai într-un colț, să nu faci nimic și să dormi. Nu, aceasta nu este Perfecțiunea vieții. Viața noastră nu este nici somn, nici inacțiune, ci mișcare perpetuă – căci odihna în acțiune este la fel de naturală ca bătăile inimii!
  Fiecare pulsație de inimă alternează cu un timp de oprire. Puteți face la fel. Puteți acționa cu atâta satisfacție și libertate încât nu veți mai experimenta oboseală și totuși acest lucru nu vă va împiedica să vă petreceți nopțile pe picioare. Vei face ceea ce este necesar în timpul orelor de veghe cu ajutorul unor forme fizice, apoi vei depune aceste corpuri, le vei părăsi și apoi, în timp ce corpul este în repaus, vei cunoaște Marile Puteri. Activitatea și realizările dvs. magnifice vor continua pe planurile interioare și veți păstra o cunoaștere completă a acesteia la trezire, iar zi după zi va fi încărcat cu aceleași Puteri pe care le veți folosi noaptea.
  Corpurile tale trebuie să fie în stare mai bună în fiecare zi, dacă vrei să ai opulență mai mare; fiecare zi trebuie să aducă mai multă Bucurie, Putere și Victorie. Planul divin Împlinirea și victoria trebuie să se manifeste mereu mai viu în activitățile voastre superioare.
  Pe măsură ce voi reprezenta Inspirația minții, vă voi oferi câteva idei care vă pot ajuta să vă eliberați corpul de orice obstrucție, cel puțin dacă vă amintiți să puneți în practică aceste Directivele. Am observat că unele dintre corpurile tale au încă blocaje considerabile. În primul rând, nu trebuie să credeți că decretarea într-un grup timp de două sau trei ore poate provoca oboseală. Decretând, vă atrageți radiația Maeștrilor Ascensiți și a Ființelor Cosmice și primiți energie. Nu simțiți că bucuria de a gusta Muzica Sferelor AY AM îți crește energia? La fel este și cu Decretele tale, dacă le dai cu Inimă și cu Bucurie. Trebuie să renunți la vechiul concept că tot ce faci este munca, munca grea, efortul sau lupta. Trebuie să renunțați la ideea că nu sunteți suficient de fericiți pentru a face lucrurile constructive care trebuie a fi realizate. Cuvântul meu, dragii mei, ești întotdeauna suficient de puternic când vine vorba de a-ți da opinia cu privire la asta sau aia, sau a fi dominator sau iritat!
  Dacă sunteți de acord, vom încheia o înțelegere împreună: dacă, de partea dvs., exersați în mod regulat respirațiile indicate și păstrați o armonie neîntreruptă, de partea mea, mă voi asigura că suficientă lumină vă pătrunde pentru ca totul sentimentul de luptă sau de tensiune este înlăturat de la tine și știi Bucuria de a oferi un serviciu vieții, executând ceea ce este constructiv.
  Iată de ce este de ce te-ai săturat când lucrezi: se datorează faptului că lucrezi cu stomacul în loc să lucrezi cu Flăcarea Spontană a Inimilor tale. Flăcarea spontană nu prezintă epuizare. Dacă în timpul lucrului fizic devii suprasolicitat sau grăbit, atunci energia plexului solar este conectată, într-un fel, la ceea ce faci, ea este absorbită de lucrul în cauză și, la sfârșitul o vreme te simți epuizat. Vreau să vă scap de acest obicei enervant. Orice ai face, fă-o întotdeauna cu Bucurie și mare grijă și cu ușurința păsărilor care zboară în văzduh.
  Posibilitățile activităților vieții nu sunt uimitoare? O pasăre mică poate progresa împotriva vântului care suflă ca un uragan; el merge acolo unde vrea, fără să întâlnească niciun obstacol, deoarece se supune Legii vieții Nu ți-ar plăcea să fii liber ca vulturii? Nu doriți să fiți la fel de ascultători față de Prezența ta Puternica AYAM, ca ei sunt cu Legea ființei lor? Oh! Știu că vrei să fii ascultător, sinceritatea ta nu este pusă în discuție, dar spune-mi, de când v-a spus Saint-Germain că sentimentul luptei este cel care provoacă lupta? A trecut deja ceva timp de când asta vi s-a explicat, așa că astăzi, lăsați-Mi să-mi dizolv sentimentul tau de luptă, ideea ta că necesită eforturi mari.
  Vreau să vă duc în punctul în care vă puteți calma perfect chiar acum, unde puteți auzi AY AM Muzica al Sferelor la discreție, unde veți putea primi ceea ce este în lumină, vedeți Lumina și ajunge la ceea ce este destinat pentru tine. Vreau să poți face acest lucru la fel de natural pe măsură ce vă hrăniți. Vreau să conștientizezi propria ta măiestrie.
  Toate acestea nu sunt doar pentru îmbunătățirea corpurilor tale, ci pentru ca tu să poți să servi drept instrumente pentru cei ai Maeștrilor Ascensi care acționează constant în atmosfera Pământului și care difuzează în minte, intelect și sentimente ale întregii omeniri ceea ce ți se oferă aici. Deoarece atunci când substanța de lumină cosmică coboară în straturile inferioare ale atmosferei, el energizează orice emisie constructivă pe care o faceți.
  Puternicul Himalaya (numit și maestrul Babaji), în concert cu alți Maeștri Ascensionați, posedă tehnica care permite să difuzeze în intelect și în sentimentele celor care se află în această națiune și în alte națiuni și care au deja un grad ridicat de Lumină, Puterea care este rezultatul din Decretele, apelurile și afirmațiile dvs.
  Această putere este direcționată în mod conștient în un tunel de lumină prin atmosferă și, dacă tăcerea și reculegere ta ar fi suficiente, ai putea vedea celălalt capăt al tunelului. Este posibil, nu numai să vezi, ci și să vorbești cu cineva printr-un astfel de tunel de lumină. Desigur, este nevoie de ceva antrenament.
  Orice lumină care este concentrată în mod conștient poate fi ridicată de Maeștrii Ascensiți și direcționată dintr-o națiune în alta.
  Cei care au o înțelegere conștientă a Legii își pot pune Puterea și Energia la dispoziția Maeștrilor Ascensiți, care îi direcționează către cei apți să primească Instrucțiunea actuală. Această substanță-lumină și cunoștințe conștiente este direcționată către razele personale ale Maeștrilor Ascensi cu care colaborezi și către alți Maeștri Ascensionați care lucrează pentru Iluminarea altor națiuni și alte părți ale Pământului.
  V-ați putea întreba: de ce Maestrii altor națiuni nu dau Instrucțiunea direct acolo? Preaiubiții mei, iată motivul: făcând apeluri și declarații AY AM, obținând înțelegere conștientă și păstrând Instrucțiunile date în timpul serviciilor, prezența dvs. AY AM și Maestrul președinte dea jos Substanța-Lumina necesară pentru a manifesta răspunsul la dorințele pe care le-ați exprimat. Îndeplinirea dorințelor voastre este rezultatul direcției conștiente a acelei luminai mai mari pe care doriți să le manifestați acolo unde vă serviți. Intervenția noastră constă în amplificarea și direcționarea acestei Lumini în alte națiuni unde există Copii ai lui Dumnezeu care au deja multă Lumină. Îi protejăm și îi ajutăm să răspândească această Lumină națiunilor lor respective.
  Dintre cele trei elemente, este probabil elementul de aer cel mai ușor de purificat, deoarece este ușor permeabil la elementul de foc. Este un joc, preaiubitii mei, să purifici aerul într-o cameră pe care o ocupi. Ați folosit foarte bine flacăra violetă consumatoare și fulgerul albastru cosmic de puritate, iar aerul care vă înconjoară emană mirosul de ozon produs de flacără violeta consumatoare.
  Prin apelurile dvs., puteți schimba parfumul într-o cameră. Puteți atrage din Octavele noastre orice parfum care vă place și este benefic pentru tine. Dacă vă concentrați pe manifestarea parfumurilor la fel de mult ca și pe Flacara Violeta, vă putem îmbăia în parfumul rar al sferelor superioare. Este la fel de natural ca respirația.
  Am dori să vă puteți bucura de aceste Puteri interioare ale vieții. Vrem să te vedem mai liber. Obținând o înțelegere mai profundă a acțiunii celor patru elemente, veți ajunge să folosiți în viața de zi cu zi manifestările Puterilor vieții. Prin păstrarea în tine a unei armonii neîntrerupte, vei avea controlul conștient și măiestria puterilor inerente vieții și că vei putea direcționa în voie Puterile Creației. Perfecțiunea se va manifesta atunci nu numai în corpurile tale, ci și în atmosfera din jurul tău. Ne dorim ca trupurile tale subtile să fie perfect în ușurință, iar această ușurință și această pace să fie percepute de cei din lumea exterioară, la o distanță care poate merge până la cincisprezece metri în jurul tău. În acest fel, veți putea să vă oferiți un ajutor uriaș care nu vă va aduce decât Bucuria.
  Când toată distrugerea din tine va fi eliminată, Bucuria naturală a vieții tale te va inunda. Nu vă pot oferi o binecuvântare mai mare decât Suflul al Focului de la Atotputernic! Este privilegiul meu să direcționez  acest Suflul pe Pământ! Eu Produc elementul de aer, respirația focului, impulsul vital al flăcării. Concentrez Radiație Flăcării Spontane de la Marele Soare Central într-o Substanță care este Atmosfera Pământului. Îl poți inspira și, într-un mod moale și imperceptibil, Lumina și Acțiunea Sa Vibratorie vor armoniza totul din tine și vor produce acest Echilibru și această Stabilitate, care îți va permite să păstrezi Armonia fără întrerupere.
  Iubiții mei, ați făcut progrese remarcabile, dar nu vă se opriți pe reusitele tale. Armonia voastră permanentă și puternică trebuie să vă permită să vă orientați atenția către Înălțimi și să vă deschideți perspective pentru activități mai numeroase din lumea exterioară. Manifestările vor veni rapid și veți atrage mai multă protecție pe măsură ce folosiți cele mai mari puteri din viață. Sporește-ți sentimentul acestei protecții mai mari, și nu uita să ceri Protecția automată a tuturor acestor lucruri pe care le chemi în manifestare pentru Serviciul a Lumină!
  Știți, preaiubiții mei, că prin înțelegerea conștientă și binecuvântând toate ființele elementelor de aer, puteți primi de la Puternica dvs. Prezență AY AM și Maeștrii Ascendenți din Inspirațiile minunate. Însuși Inima Creației vă va inspira să produceți ceea ce va fi o Mare Binecuvântare pentru umanitate. Prin măiestria voastră a elementului aerului veți cunoaște doar Bucuria!
  Dar atâta timp cât nu vă este posibil să vă calmați instantaneu, în voie și în mod conștient, apoi să faceți Apelul către Înălțimile Perfecțiunii, pentru a vedea coborârea fulgerului albastru din ea care pătrunde în corpurile voastre și vă aduce l ‘Iluminarea dorită, vei fi primit doar firimituri de fericire. Apelurile tale la Înălțimea Creației îți pot aduce instantaneu ceea ce îți dorești, deoarece Viața Omniscientă nu cunoaște nici timpul, nici spațiul, nici obstrucția. Când sunteți gata să primiți, Iluminarea de Sus răspunde instantaneu dorinței dvs. de a crea fie o melodie muzicală divină, fie o pictură magnifică, o formă perfectă pentru un obiect dorit, o idee transcendentă pentru soluția o problemă în lumea exterioară, mai știu Eu ce ? …
  Știți că există ființe de element de aer pe care le puteți apela pentru a purifica aerul într-o cameră? Când Iubit Oromasis traversează o cameră, Flacăra care o înconjoară consumă instantaneu orice substanță de impuritate sau discordie care se află în aer, iar Ființele elementului de aer îți poate aduce o mai mare intensitate a Forțați Electronica dacă îi chemați în Acțiune.  Prin urmare, puteți avea toată forța electronică de aer dorită, fie în camera dvs., fie în voi prin inspirație, fie în atmosfera unui oraș, a unei regiuni sau a Pământului în sine. Ființele elementelor sunt vehiculul ales de Inima Creației pentru a transmite tuturor formelor manifestate Binecuvântările vieții.
  În plinătatea puterii pe care am privilegiul să o dețin, cer fiecărei ființe a elementului aerului, care, toate, mă ascultă instantaneu, să te umple cu binecuvântările lor, și să te înfășura în forța lor Electronica pentru a purifica tot ceea ce te înconjoară și pentru a te îmbăia în parfumul iubirii lor. Știți că sunt Ființele elementului de aer care distilează mirosul florilor și îl răspândește în atmosferă?
  Dacă Prezența voastră puternică AY AM dorește să vă învăluie într-un val al parfumului și al flăcării iubirii ei, ea are nevoie de Ființe elementului de aer pentru a transporta această radiație în jurul vostru și pentru a o răspândi în atmosferă să inunde camera cu Parfumul pe care Ea l-a eliberat.
  Aș dori că ve să recunoașteți că nu este mai dificil să primiți aceste binecuvântări elementelor de aer decât să mergeți la robinet să beți un pahar cu apă. Bând apă, primiți și absorbiți binecuvântarea elementului de apă. Ei bine, prin atragerea Sufla de Foc al Atotputernicului, Ființe Elementului de Aer îți vor transmite Binecuvântările Sale la tine și le poți folosi fără limite. Absorbiți asta în voi – mulțumiți și binecuvântați Ființele care v-o aduc, și răspândiți-o peste tot în Univers, amplificând Binecuvântarea!
  Am dori să vă facem să dobândim mai multe puteri din Prezența voastră puternică AY AM și să vă ajutăm să le manifestați în acțiuni externe pentru a le face cunoscute umanității – nu pentru a satisface curiositatea, ci pentru a dovedi, prin utilizarea naturală a acestorii Puteri inerente în viață, că există altceva decât ceea ce se știe în lumea exterior și că aceste Daruri ale Vieții pot fi utilizate fără limite.
  Ființele elementului de Aer sunt Modul care permite unei părți din Creație să transmită Binecuvântarea Sa către alta. Exact ca raza de lumină a Prezenței voastre îți transmite viața Lui, tot așa Elementul de Aer transmite ceea ce vrei să trimiți altora. Ființele elementului aer sunt prietenii tăi. Sunt create doar pentru Serviciu. Activitatea naturală a fiecărui element este să vă oferim ceea ce este constructiv. Prin păstrarea Armoniei ta fără întrerupere, Binecuvântările pentru toate vor fi eliberate fără oprire. Pur și simplu prin menținerea Armoniei și oferirea Devotiunii și apelurilor dvs. către Prezența dvs. AY AM, veți constata că Ființele Elementelor vă vor inunda cu Darurile lor, și va fi pentru ei în stare de bucuria Vieții lor .
  Ființele elementelor au iubit întotdeauna să slujească omenirii atunci când se stabilește Armonia. Orice lucru pe care îl puteți trage binecuvântări din ființele elementelor va trezi restul umanității. În prezent, este încă imposibil să înțelegeți cât de mult vă vor iubi aceste Ființe, imediat ce doriți să le binecuvântați și să cooperați cu ele.
  Apelând fulgerul albastru cosmic al curățeniei cosmice și flacăra violetă consumatoare sau flacăra cosmică a iubirii cosmice pentru a purifica atmosfera Pământului, ve purificati Ființele elementelor de la impuritățile pe care omenirea a impus pe ei. Dacă ai putea vedea în planurile interioare ce aceste apeluri atrage pe tine, ai fi încântat! Prin aceste apeluri făcute pentru ființa ta, anturajul tău, localitatea ta – oriunde te-ai duce – provoci în aceste Ființe o dragoste și o recunoștință precum cele pe care le simți atunci când o durere este îndepărtată de la tine.
  Dând aceste Apeluri în fiecare zi, Prezența voastră, și Marile Ființe pot îmbăia Ființele Elementelor într-un val de Dragostea lor și acest lucru provoacă pentru ei aceeași Bucurie ca cea pe care o obțineți de la Razele Soarelui. Nu este un serviciu dificil de face, și nu durează mult timp. Este suficient să spui: „Prezență puternică AY AM, răspândește-ți iubirea peste ființele elementelor! Binecuvântează-le, purifică-le, eliberează-le pentru totdeauna!”
  Ai spus atâtea cuvinte care au impus primejdie pe vieța! Acum că aveți înțelegerea activităților interioare de manifestare, faceți acest lucru, și val după val, Iubirea și binecuvântările voastre se vor răspândi peste Ființele elementelor. Sunt reale. Sunt la fel de tangibile ca Maeștrii Ascensionați și Marile Ființe Cosmice care îi direcționează. Dacă liniștea și armonia dvs. sunt menținute, le veți vedea la fel de clar pe măsură ce vă vedeți.
  Dacă doriți mai multă iluminare, cereți-mi să aduc, în tine, Conștiința mea a maestrului ascensionati al elementului de aer, și să vă lumineze tot ceea ce privește activitățile mele. Acest lucru îmi va permite să ancorez în sentimentele voastre Înțelegerea și Memoria a ceea ce vă explic și să vă ofer tot ceea ce Inima Mea dorește să vă ofere.
  Preaiubit Saint-Germain v-a spus că trei sferturi din toată Instrucțiunea sunt transmise prin radiație și doar un sfert prin cuvânte. Ce poartă radiația? Este elementul de aer …!
  Este pentru prima dată când ne am publicat atât de multe informații despre elementul aer pentru public, dar aceasta este doar o mică parte din posibilitățile acestui element. Îmi poți lua cuvântul și să-mi ceri Inspirația. Îmi poți cere să răspândesc în tine și în jurul tău toate binecuvântările ale căror element de aer este vehiculul.
  Există sunete de magnifică frumusețe care provin de la fiecare planetă din acest sistem. Există Melodii care nu au atins niciodată o ureche umană. Frumusețea și perfecțiunea anumitor sunete nu s-a manifestat încă pe Pământ! Aș fi fericit dacă ați putea fi Ușa Deschisă prin care aceste Binecuvântări s-ar putea răspândi pe Pământ pentru a-l purifica și elibera umanitatea!
  Frumusețea sunetului, frumusețea culorii și frumusețea formei se manifestă prin elementul de aer. Dacă îmi oferiți atenția voastră, voi turna în voi și în jurul vostru Binecuvântările Sufletului de Foc al Atotputernicului, iar Dragostea Mea vă va ridica spre Înălțimile Creației din care sunt excluse toate luptele umane.
  Vă mulțumesc pentru privilegiul pe care l-am avut vorbind cu voi. Sună-mă ca să mă pot întoarce la tine, ca să-ți ofer Iubirea Mea și binecuvântările ființelor elementului Meu. Vei cunoaște realitatea și tangibilitatea lor.
  Protecția noastră vă va înfășura peste tot și întotdeauna.
  La revedere!
  ARIES.
Tehnici de Respirație.
         Există trei forme simple de respirație: echilibrare, energizare și ritmică. Faceți aceste respirații pe un număr par (de silabe), repetând mental o Afirmare și păstrând atenția asupra Prezenței AY AM.
         Vizualizați-vă într-un Soare de Aur.
         Nu exagerați durata de inspirație sau de expirare.
         Faceți acestea exercițiile cu moderație, dar regulat.
         AYAM Eu Sunt = 4, AYAM Sunt Lumina = 6, AYAM Sunt Dragoste = 6, Eu sunt respirația de echilibrare = 12.
Respirație echilibrând:
  Inhalați prin nara stângă (dacă sunteți dreptaci, cu mâna dreaptă, așezați degetul arătător pe mijlocul frunții și așezați degetul mare în dreapta nasului și degetul mijlociu în stânga. Puteți închide ușor nara dreaptă alternativ, apoi nara stângă folosind degetul corect), spunând Afirmarea
– ține-ți respirația în timp ce repetați Afirmarea
– expirați-vă prin nara dreaptă în timp ce spuneți Afirmarea
– rămâneți goale în timp ce repetați Afirmarea,
apoi faceți aceeași operație în timp ce inhalați prin nara dreapta, pastrand respiratia si exhaland prin nara stanga, etc …
Respirație energizantă:
  Respirați profund fără a spune Afirmarea – spuneți Afirmarea în timp ce vă țineți respirația – expirați ca și cum ați dori să fluiere fără să o faceți și fără să dați Afirmația – spuneți Afirmarea rămânând gol.
Respirație ritmică:
  Inhalezi în timp ce dai Afirmarea – ții-ți respirația în timp ce dai Afirmarea – expiră în timp ce dai Afirmarea – rămâi goală și dai Afirmarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *