IUBITA VESTA

  

Iubita Vesta, discurs.

  Îndrăgit de inima divină care călătorește pe pământ, fiți conștienți de faptul că sunteți templul flăcării spontane care provine din inima divină în activitatea cosmică. Fiți conștienți de faptul că viața vrea să se răspândească prin voi pentru a manifesta slava puterii sale și puritate, în binecuvântări și în dragoste pentru toți.
  Ora cosmică a venit în cazul în care focul lui Hristos în întregime se va răspândi puritatea sa pe pământ. Este acest foc care păstrează casa vieții divine.
  Fiecare dintre voi trebuie să vă considerați un recipient al flăcării iubirii inimii mele; toată lumea trebuie să prețuiască acest foc, care este tot puternic. Este râul nesfârșit de perfecțiune destinat Pământului de către marile ființe cosmice (Elohim) care au complotat planul de frumusețe și lumină care va produce miracole și o bucurie nepieritoare.
  Încercați să înțelegeți că flacăra iubirii inimii mele vă păzește flacăra vieții în această lume. Focul cosmic al iubirii mele pastreaza puritatea pe care viata ta este chemată sa o exprime.
  Focul iubirii mele păstrează casa întregii rase umane. Voi păstra Europa și Eurafrique, și cei care reprezintă aici focul sacru al inimii marelui soare central. Ca gardian al focului sacru, este privilegiul meu să-ți protejez toate flăcările vieții. Flacăra inimii mele, care are puterea de a proteja toată viața în acest sistem de lumi, va sta de pază pentru toți cei care se luptă pe calea Înălțarea de puritate divină.
  Eu Sunt gardianul flăcării, Ayam – Eu Sunt gardianul casei de foc. Ayam – Eu Sunt gardianul purității divine eterne.
  Tu care te îndeparti de impuritatea restului lumii, intrați din oră în oră mai adânc în marea inimă cosmică a victoriei Christului cosmic. Nu există nici victorie, nici protecție posibilă în afară de puritatea a cărei flacără trebuie să crească în autoritate și putere în sinele exterior. Vehiculele exterioare trebuie să dorească protecția a tot ceea ce este pur, a ceea ce este constructiv, a ceea care exprimă dragostea cosmică a acestui mare râu al vieții, că prezența Ayam puternica nu a încetat niciodată să se toarne în univers, de-a lungul eonilor, și în această lume pământească.
  Având puterea și abilitatea de a concentra focul cosmic al iubirii divine pure, trimit această substanță care protejează tot ceea ce este pur.
  Ființele umane trebuie să înțeleagă că focul cosmic care apare fără oprire prin creație constituie proiecția și protecția iubirii divine pure.
  În calitate de studenți Ayam, aveți privilegiul de a deveni gardienii iubirii divine destinați Pământului. Fiecare dintre voi este casa vieții divine. Dacă permiteți acestei vieți să, de catre voi, se răspândească dragostea sa divină pură, puterile sale cosmice vor manifesta perfecțiunea Christului cosmic din jurul vostru.
  Dacă națiunea voastră vrea să supraviețuiască, trebuie să fie purificată și întreținută în întregul foc al lui Cristos a cărui iubire și puritate o poate elibera de distrugerea cauzată de impurități.
  Depinde de tine să accepți puterea substanței de foc pe care eu răspândit-o fără limite când se face apelul.  
  Voi stabili în jurul vostru garda întregului foc al lui Cristos, care este o concentrare a tuturor puterilor pe care viața voastră poate dorinta, pentru producă perfecțiune, să stăpânească condițiile exterioare și să depășească limitările umbrelor creația umană. Pe măsură ce lumina consumă întunericul, astfel flacăra iubirii inimii mele plic de puritate, pace și protecție, viața a tot ceea ce este constructiv.
  Cei care se oferă să se monteze cu mine garda libertății lui Hristos cosmic din măreața prezență Ayam poate deveni casa flăcării inimii mele. Veți experimenta acțiunea cosmică a puterii vieții mele, și vei avea ajutorul nostru pentru a face față la care vrea provoace distrugerea ta, și pentru ține-ți lumea împotriva asta.
  Prezenta ta iubită Ayam! Fie ca lauda ta să fie adresată ea pentru totdeauna! Dă ea o dragoste nelimitată! Serviti ea si respectati ea, pentru ca este Templul perfectiunii eterne.
  În vremurile tulburi când circumstanțele lumii exterioare încearcă să facă viața mizerabilă, găsește-ți refugiul în flăcările iubirii noastre. Mai întâi, în dragostea prezenței tale iubite Ayam, apoi în flacăra inimilor noastre, în inimile Maestrilor ascensionati și ale ființelor cosmice. Rămâneți în substanța asta de foc care este eliberată de marile temple ale vieții noastre, si din care manipulăm puterile pe care omenirea în starea sa actuală nu le poate manipula.
  Pentru a fi liberi de forțele sinistre care încearcă să se opună îndeplinirii planului divin, aveți nevoie de protecția noastră. Dacă îți faci cu sinele exterior recipientul substanței mele de foc, dacă devii locuința flăcării iubirii inimii mele, vei trăi într-o pace pe care nimic nu o poate deranja. Această pace vă va crește vibrația și veți fi în armonie cu activitatea mea cosmică perfectă, pentru totdeauna În afară de problemele.
  Abundența focului total al lui Hristos se va manifesta pentru tine. Voi, cei care vă luptați pentru traiul vostru și pentru ceea ce este constructiv în lumea exterioară, nu uitați niciodată că în locuința focului total al lui Hristos se află sursa tuturor binelui. Gândul tău la un lucru va face să apară ea imediat pentru serviciul tău. Prin puterea focului lui Cristos pe care eu l-am ajuns, puteți atrage obiectul tuturor dorințelor voastre constructive. Când viața mă cheamă, când mi se dă ocazia să stabilesc un vatra al flăcării inimii mele, întotdeauna aduc această puterea și protecția focului total al lui Cristos și de la perfecțiunea sa cosmică.
  Lupta și rebeliunea, lacrimile și revolta, disensiunea și dezacordul sunt absolut inutile. Singurul lucru care este întotdeauna benefic este dragostea lui Hristos Total și a focului său cosmic. Dacă devii casa acestei flăcări, îți va satisface toate nevoile până în ziua ascensiunii tale! Când plasați dragostea lui Cristos Total din inima preaiubitei voastre prezențe Ayam deasupra tuturor lucrurilor și a tuturor oamenilor din această lume, veți simți că ați intrat în casa voastră, în locuința voastră. Ordonați pentru sinele exterior, să locuiască aici! Acolo, în acest domiciliu, sunt fondate toate puterile flăcării tale de viață pe care le va dori să folosească în această lume.
  Te-am înfășurat în dragostea mea, iar astăzi am adus în tine sentiment meu al autorității focului total al lui Hristos cosmic, care este principiul creației.
  Orice limitare care se manifestă aici, fie că este vorba de lipsă de lucruri, de lipsă de armonie, de securitate sau de pace, este, în realitate, doar absența acestor flăcări ale focului total al lui Hristos și a iubirii lui. , care se răspândesc prin prezența voastră puternică ayam, prin maeștri ascensionați, ființe cosmice și coruri angelice. Această iubire ar trebui să se poată răspândi în toate condițiile vieții fizice pentru a produce perfecțiunea, a răspândi și ao proteja până când miracolele și fericirea veșnică a luminii sunt stabilite peste tot.
  Toate acestea au fost deja explicate oamenilor; intelectul lor este de acord, dar sentimentele lor nu au răspuns la instrucțiunile primite. Acum, vreau să ancoram în corpul emoțional al celor care se confruntă cu prezența puternică a iubiților lor ayam, flacăra iubirii inimii mele.
  Ați făcut efortul să vă întoarceți spatele asupra distrugerii lumii și aici vin să vă înzestrez cu substanța focului iubirii lui Hristos Total, pentru a vă învălui cu flăcările care sunt gardienii iubirii inimii mele și viața mea. Te voi ține până când slava a perfecțiunii va izbucni în jurul tău și flacăra inimii tale va reuși să răspândească perfecțiunea care îi aparține și care trebuie să producă împlinirea planului divin în lume.
  Este iubitul meu puternic Helios care este autoritatea asupra întregii vieți în manifestarea exterioară, căci, de la vârstă la vârstă, a inundat tot acest sistem de lumi cu flacăra iubirii și a vieții inimii sale. Serviciul meu cosmic este acela de a condensează substanța de foc a iubirii mele pentru viață, pentru a permite prezenței puternice ayam fiecărei ființe individuale să producă manifestări care glorifică sursa întregii vieți în marele soare central.
  Dacă fiecare dintre voi vrea să devină casa unei flăcări individuale a dragostei inimii mele, vă voi dovedi că am puterea de a vă păstra, de a fi gardianul flăcării voastre de viață, de puritatea voastră, de casele tale și ce se află în jurul tău.
  Există o singură putere: este focul lui Hristos cosmic și dragostea lui. Acesta este cel mai practic lucru, dar cel mai puțin folosit în casă ta. Dar de astăzi, dacă o hotărâți, cu flacăra iubirii inimii mele și cu substanța focului cosmic al marelui meu templu al vieții, voi deveni protectoarea ta pentru totdeauna!
  Dragii mei, vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Fie ca voi să ardeți focul veșnic al iubirii totale a lui Hristos, cu mai mult entuziasm, în voi și în jurul vostru, în țara voastră, în Europa, în Eurafrica, pentru a inversa forțele distructive ale pământului.
  La revedere. Te binecuvântez!
  Vesta.
Chemarea iubitului Vesta:
Iubit Ayam Prezență puternică și iubit Vesta!
Eu cer, eu comand purificarea trupului meu emoțional. Ordon ca corpul meu mental superior să-și radieze lumina cosmică în această energie cu o astfel de forță pe care am inteleg întotdeauna ceea ce trebuie să fac, la momentul potrivit, în mod corect, să exclud, pentru motivul corect și cu suficientă forță, toate Sugestiile de incertitudine care sunt proiectate pe mine, fie de către oameni, sau de condițiile generale ale atmosferei, care sunt generate de îndoială și teama de toată omenirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *