ELOHIM ARCTURUS 1 – 2

  

Preaiubitul Arcturus, discursul nr. 1

  Dragii Mei!
  Acum, când a venit momentul să folosești Puterea al flacăra violetă consumatoare într-o intensitate mai mare în circumstanțe fizice, este bine să-ți dau explicații care te vor ajuta să recunoști mai clar Orientările pe care dorește să ofere Prezența ta prin sentimentul tău.
  Este vorba de unificarea celor două activități ale Inimii și ale Capului. Prin aceasta vreau să spun că Flacăra Inimii, prin expansiunea sa prin cap, produce o reglare care reprimă substanța psihică și sugestiile distructive care veni de la mintea și sentimentele din masa umanității.
  Iată ce se întâmplă de obicei.
  Când aveți o decizie de luat, inițial aveți un sentiment corect despre ce trebuie să faceți, atunci ceea ce consideri a fi rațiune începe să funcționeze și vă prezintă o mulțime de argumente pentru a vă descuraja să-ți urmezi primul sentiment. Apoi, voi urmați ceea ce pare a fi direcția rațiunii și înăbuși primul sentiment, vocea mică a Inimii tale.
  Atunci, atunci când te afli în fața rezultatului erorii, spui: „Mă întreb de ce am făcut asta, am simțit că nu este calea de urmat, dar am făcut-o oricum!”
  De fapt, ai ascultat nici vocea Inimii tale nici vocea intelectului rezonabil, dar ai suferit o sugestie din mintea exterioară.
  Este împotriva acestor sugestii care te face luați o decizie contrară sau diferită de primul sentiment din partea Inimii, că trebuie să fiți în gardă.
  Trebuie să învățați să discerneți și să recunoașteți această voce a Inimii și să ascultați primul sentiment despre ceea ce este dreptul de făcut.
  Când voi veţi fi calm și veţi percepe clar această voce sau simțire, aceasta vă va oferi asigurare și liniște sufletească în ceea ce privește o anumită situație. Și cât timp veți avea această liniște sufletească completă cu privire la ce trebuie să faceți într-o situație dată, voi veţi putea considera că ați înțeles Orientările Prezenței voastre și că le executați.
De îndată ce se manifestă o indecizie sau un moment din pluțiti, pe de altă parte, trebuie să te oprești și să te îndrepți către Prezența ta, spunându-i: „Prezență puternică AY AM, ai grijă ca eu să fac doar ceea ce îndeplinește Planul tău divin, și dă-mi sentimentul Prezenței Tale în toate acestea.”
  Dacă după acest apel persistă incertitudinea, atunci abțineți-vă de la orice acțiune până când sentimentele tale sunt în pace și vedeți clar.
  Vreau să vă aduc în punctul în care veți fi întotdeauna din ce în ce mai siguri cu privire la ceea ce trebuie să faceți. Spune-ți prezența: „Prezența puternică AY AM, arată-mi ce ar face un Maestru Ascensionati în această situație!”
  Desigur, puteți invoca Numele oricărui Maestru Ascensionat și atunci când efectuați Apelul la Prezența ta spunând: „Arată-mi ce ar face un Maestru Ascensionati în această circumstanță, astfel încât asta să fie corect și servește la împlinirea Planului divin în ascultarea de Prezența mea!”, va veni răspunsul sigur și clar, prietenii mei dragi.
  Într-adevăr, atunci când cereți Prezenței puternice AY AM să vă arate ce ar face un Maestru Ascensionat în planul fizic, atunci voi dați Prezenței voastre iubite AY AM suficientă libertate, prin sinele vostru exterior, pentru Ea pentru a deschide Ușa prin care Perfecțiunea noastră poate acționa în afacerea ta.
  Vrem să vă ajutăm să faceți Asta, deoarece există atât de multe îndoieli și frici și incertitudini în lumea exterioară, încât aveți nevoie de ajutorul nostru pentru a vă izola de această presiune masivă care vă oferă uneori un sentiment de indecizie sau te împiedică să știi imediat în mintea externă ce este lucru corect să faci și să ai puterea necesară pentru a-l executa.
  În general, Prezența ta puternică AY AM vă arată ceea ce trebuie să faceți, dar voi ezitați, și în momentul următor spuneți: „Mă întreb de ce nu am făcut Asta!”
  Acest lucru se datorează faptului că ai suferit o sugestie din lumea exterioară.
  De îndată ce Prezența v-a dat indicația cu privire la ceea ce trebuie să faceți, întoarceți-vă la prezență și spuneți: „Prezență puternică AY AM, dă-mi puterea să o fac!”
  Puteți ști cu o mie de ani în avans care este lucrul corect de făcut, dar dacă nu aveți nici Forța, nici Lumina interioară care să o îndeplinească, acest lucru este de mică folos.
  Dragi inimi, atunci când informațiile vin în minte, acestea trebuie utilizate. Vorbesc, evident, despre informații și cunoștințe care se referă la lucruri constructive. Atunci când Corpul tău mental superior se deranjează să-și comunice anumite cunoștințe sinelui exterior, acest este să fie folosit.
  Corpul Mental Superior se așteaptă ca apoi să efectuați Apeluri, să acceptați aceste cunoștințe și să o utilizați pentru a atrage mai multă Perfecțiune în lumea voastră.
  Din nefericire, de-a lungul secolelor, omul nu a reușit decât să respingă această Prezență binecuvântată, voia Sa bună și toate eforturile Lui de a aduce mai mult bine, până la punctul în care sinele extern, prin această neascultare, a facut doar să impună pe el însuși din ce în ce mai multe probleme și limitări.
  Astăzi, Eu vin să vă scap de aceste probleme, și sunt încrezător că veți avea o viață fericită când se va termina acest lucru.
  Când îți este foame, tu ceri o bucată de pâine, cineva o dă și tu o iei, o mănânci și ești plină. Ei bine, este la fel când îți spui la Prezența ta: „Arată-mi ce să fac, dă-mi puterea să o execut, controlează-mă și încurajează-mă să o fac!”
  Așadar, când prezența îți va oferi indicații, le vei accepta și le vei folosi pentru a produce Perfecțiune aici în lumea exterioară, te va duce la succes și te va face fericit.
  Pe scurt, nu există nicio diferență între a folosi cunoștințele pe care Prezența ți le oferă pentru a produce Perfecția dorită aici și a accepta pâinea pentru a-ți potoli foamea.
  Foarte des, vrei să faci lucruri minunate constructive, iar apoi, dintr-o dată, mintea începe să rătăcească, sare dintr-un lucru în altul, va ciuguli în dreapta și în stânga, ia frâul al gura sa, și apoi voi uiți de acestea idei minunate care au apărut, la care v-ați gândit o clipă, dar nu reușesc să se concretizeze în viața exterioară și să producă schimbările dorite.
  Când Prezența permite unei idei constructive să coboare în intelect, să-l iați și să-i spuneți Prezenței voastre: „Această idee asupra căreia mi-ați atras atenția, eu da-l la tine să vă îndepliniți Planul vostru divin. Arată-mi cum să-l folosesc. Ține-mă ascultător și dă-mi puterea să fac ceea ce se cere în lumea fizică pentru a îndeplini Marele tău plan divin. De asemenea, permiteți-mi să produc în fiecare zi ceea ce este mai bine pentru toată lumea.”
  De multe ori vedem ca studenții admirabili se apropie de o realizare magnifică și, dintr-o dată, forța sinistră, printr-o simplă sugestie în atmosferă, își monopolizează atenția care începe să rătăcească aici și acolo, și ei pierd legătură cu această minunată ideea, care le-ar fi adus Binecuvântări și Minuni.
  Cunoașteți vechiul proverb care spune: „Când norocul vă bate la ușă, apucați-l, țineți-l și folosiți-l!”.
  Asta trebuie să faci!
  Când Prezența voastră iubită vă oferă îndrumări și dacă, după apelare, vă oferim asistența necesară, atunci la rândul tau, dacă doriți să reușiți, trebuie să luați ceea ce v-am oferit și să-l folosiți în conformitate cu Orientările din Prezența ta.
  Pentru a avea succes în stăpânirea lucrurilor acestei lumi, trebuie să ai un control perfect asupra minții tale.
  Ați reușit să vă guvernați destul de bine sentimentele și să păstrați armonia, dar, de asemenea, trebuie să învățați să guvernați mintea și să vă opriți instabilitatea sa.
  Este ca o mică minge sărind continuu. Se gândește la un lucru și în momentul următor este ocupat cu altceva și nu este niciodată în repaus suficient de mult încât să-mi permită să operez Unirea Flăcării Inimii cu cea a Capului.
  Este necesar să înveți să calmezi mintea, cum asa voi aţi calmat sentimentul și corpul. O persoană obișnuită nu are nici o idee cum să calmeze mintea. El plutește în derivă. Ți s-a spus de multe ori: o minte puternică, dar bine disciplinată, este un servitor minunat.
  Dar dacă permiteți minții să vă domine, atunci nu veți cunoaște pacea până în ziua în care veţi fi pus colierul, așezați-o în locul care lui potrivește, și ați făcut-o ascultătoare la Prezență.
  Numai prin lipsa controlului gândirii și atenției, masa umanității a ajuns să creeze acest haos mental incredibil, care nu poate fi înțeles decât văzându-l din punct de vedere interior cum o vedem.
  Acest haos a produs un nor în jurul corpului mental care este ca o ceață groasă. Oamenii nu pot naviga în acest haos mai mult decât un automobilist care încearcă să conducă o mașină în ceață puternică. Nici nu știe unde se conduce exact și poate provoca un accident în orice moment.
  Este absolut esențial ca obiceiurile minții și controlul atenției să fie sub direcția Prezenței de către corpul mental superior înainte de a putea aveți ordine în lumea ta.
  Vreau să vă scap de tine de orice incertitudine și îndoieli cu privire la faptul dacă Prezența ta vă răspunde instantaneu atunci când este nevoie.
  În acest scop, Iubitul Saint-Germain v-a rugat să vă umple cu Omnisciența divină care vă permite să luați decizii corecte instantaneu.
  De acum înainte, când ai senzația că poți face ceea ce trebuie, că nu te aud spunând după aceea: „Ei bine, am avut ideea corectă să fac asta sau asta, dar nu l-am urmat! „
  V-am ascultat uneori și vă avertizez că probabil veți auzi prezența care vă răspunde: „Dar de ce nu ați făcut asta? Am fost acolo și v-am dat îndrumările corecte!”
  Trebuie să ajungi la punctul în care te simți mereu mai aproape de prezența ta.
  Dacă v-ați obișnuit să nu ascultați suficient Prezența care vă împiedică să greșiți, atunci trebuie să lucrați dinamic cu flacără violetă consumatoare și să cereți ca sentimentele asculta la directivele Prezentei puternice AY AM.
  Cereți Prezenței să își asume responsabilitatea pentru acest control.
  Lupta ta se va încheia.      
  Solicitânți Prezenței să preia controlul asupra sentimentelor tale, încât mintea nu poate ignora niciodată ceea ce spune Prezența sau care sunt directivele sale, si vei obține succesul.
  Atâta timp cât sinele extern nu este complet ascultător la Prezență, nu se obține nimic permanent. Dar vă spun că este divin să vedem ființele care ajung la un punct de sensibilitate atât de mare ca ei surprinde cu exactitate Orientările Prezenței, și că întotdeauna îi permit Lui să-i ghideze spre Realizările Victorioase.
  Când intelectul a luat obiceiul de a surprinde ideea care este în acord cu sentimentul Prezenței, atunci nu mai inca există un văl între interior și exterior.
  Nu mai este vorba de a spune: „Nu, am grijă de ceea ce mă privește aici mai jos, Prezența mea este acolo sus, dar eu, am altceva să fac aici, iar dacă mă găsesc blocat, eu mă va adresa Prezenței mele”.
  Acest lucru se întâmplă atât de des.
  Dragii mei, trebuie să puneți un pumn de fier pe sinele exterior și, prin apelurile către Prezența voastră și către noi, trebuie să vă îndepărtați de aceste sentimente.
  Luați-vă acest sinele extern în mână și spuneți: „AYAM, Eu Sunt Prezența care vă poruncește să ascultați Împlinirea Planului divin și de acum nu mai aveți autoritate sau capacitate de a face orice, în afară de a asculta această Prezență că AY AM – Eu Sunt! „
  Astfel, intuiția va deveni din ce în ce mai activă.
 Vă atrag în mod special atenția asupra acestor puncte, deoarece, în contactul cu sugestiile din lumea exterioară, este posibil să fiți afectat de incertitudinea majorității persoanelor care se întreabă ce se va întâmpla. Îndoiala și frica au ajuns aproape la punctul de saturație. Cu toate acestea, nu este necesar să fiți afectat de asta.
  Dacă mintea exterioară nu pare să primească în mod clar Orientările de la Prezența, pur și simplu întoarceți-vă la ea și spuneți: „Ei bine, Prezența puternică AY AM, va trebui să vă ocupați de asta. Îți ofer libertatea necondiționată în prin acest eu extern preia comanda și nu mai permite să se întâmple greșeli în lumea mea!”
  Dragii mei, Prezența voastră poate aduce o astfel de lumină sau o astfel de explozie a flăcării violete în și în jurul vostru, încât tot ce a încercat să provoace confuzie sau să vă facă să faceți ceva greșit va fi dezvăluit, iar prin intensitatea Flăcării, vei fi deconectat de ce care încerca să te apuce.
  Este suficient ca tu să ai o hotărâre de nezdruncinat să fii ascultătoare total și exclusiv cu Prezența ta, să-I poruncești să ia sinele exterior sub Dominația Sa completă și imediat ce ai ordonat Prezența ta să acționeze liber în interiorul și în jurul tău, aceste forțe perturbatoare se vor retrage și nu veți mai fi chinuiți de incertitudinea și uneori de depresie, cauzată de sentimentul de avea nu acționa corect, în timp ce din punct de vedere intern nu ați făcut greșeli.
  Foarte des aceste forțe psihice din atmosfera Pământului încearcă să vă confunde în timp ce faceți tot posibilul să rămâneți fideli a ceea ce este constructiv, voi începeți să ezitați și credeți că v-ați deviat, atunci când nu este nimic.
  Toate acestea provin doar din sugestii negative în atmosferă.
  Prin urmare, dacă nu sunteți sigur și dacă credeți că aveți o greșeală, apucați acest sine exterior și impuneți lui: „tăcere!”, mai inâi. Apoi cereți-vă sfatul Prezenței și spuneți: „Prezență puternică AY AM, Îți ofer libertate necondiționată prin acest sinele extern; ia stăpânire pe mine și proscrie orice eroare din lumea mea. Vreau să știu succesul tău. Acționează liber și îți cer să anihilezi tot ceea ce a fost un eșec, astfel încât asta nu poată acționa ca o sugestie pentru vreo parte a vieții.”
  Dragii mei, în mai puțin de treizeci de zile ai putea să-ți transformi lumea atât de mult încât prietenii tăi să nu va mai ar recunoaște!
  Vreau să fii liber de aceste lucruri negative. Este o parte din Serviciul meu către viață să te ancorezi în punctul în care, prin expansiune sa, Flacăra inimii tale (Flacăra Spontană) se alătură Flăcăra septuplă a celor șapte puternic Elohim în frunte, și unde aceste două flăcări unite se apoi unesc cu Flacăra Spontană în partea de sus a capului.
  Această fuziune nu poate avea loc atât timp cât există o substanță descalificată între aceste Flăcări. Această substanță descalificată este constituită prin condensarea sugestiilor psihice care obscurează atmosfera Pământului.
  Atâta timp cât pare să existe o anumită incertitudine în minte sau în sentimente, atâta timp cât nu sunteți absolut sigur de lucrul corect, este pentru că rămân aceste sugestii hipnotice între flăcări.
  Mai întâi ve trebui să tăcem sinele exterior și apoi să spunem: „Prezență puternică AY AM, vă poruncesc să acționați cu libertatea necondiționată prin acest eu exterior, să puneți stăpânire pe mine și să aduceți aici ce care va împlini Planul vostru divin.”
  Apoi, rămâneți liniștiți și tăcuți și vă asigur că prin evenimente ale Vieții, asupra cărora uneori nu aveți niciun control, sau cel puțin cu care sunteți fără contact, Mâna Prezenței va acționa și va face minuni mari pentru tine, de parcă, în tăcere, Prezența ți-ar spune: „Iată, Copilul Meu, te voi umple de Binecuvântări Nelimitate când îmi vei oferi Libertatea pentru a produce Fericirea pe care o doresc pentru tine”.
  Prezența ta își dorește doar Fericirea ta.
  În curând veți ajunge la punctul în care Puterea ta de împlinire va fi grozavă, și fiecare lucru vă va aduce mai multă Bucurie în loc de mai multe probleme.
  Nu vedeți că Prezența nu a creat niciodată o singură problemă în toate secolele trecute sau prezente? Singurul lucru care creează probleme este obiceiul rău al sinelui exterior care încearcă să facă lucruri în lumea exterioară, fără a consulta Prezența.
  Fără să-l asculte
  Fără a-L cere să acționeze prin sinele exterior cu Libertatea Completă pentru a produce Perfecțiunea Sa aici.
  Dă poruncă autorității Prezenței tale.
  De fapt, Ea este Autoritatea, dar dacă nu deschideți ușa pentru ca El să acționeze, atunci nu este Prezența care este responsabilă pentru dificultățile voastre.
  De acum înainte, prin jobul mai dinamic și mai hotărât pe care îl veți face cu flăcăra violeta consumatoare, va deveni mai ușor să comandați sinelui exterior pentru a tăcea. Doar spune-i: „Tăceți-vă, și retrageți-vă înainte Prezența că AYAM – Eu Sunt, Ea poruncește și are toată Libertatea aici!”
  Nu fiți timizi și vorbiți aspru la această substanță care a fost calificată cu obstrucție. Imediat ce îți afirmi autoritatea, aceasta se va dizolva și te vei întreba de ce nu ai făcut acest lucru de secole.
  Oricum, dacă nu aveți ideea să o faceți cu secole în urmă, o puteți face acum.
  Nu trebuie să aștepți încă un secol!
  Iubitii mei, conștientizează că, folosind flacără violetă consumatoare, tu elimini din structura cerebrale, și din sentimentele  (ale corpului emoțional), această substanță descalificată care oferă un punct de ancoră pentru circumstanțele discordante ale lumii exterioare, să te penetreze la tine, și să te împiedice să știi, în toate circumstanțele, exact ceea ce Prezența vrea să faci.
  Într-o zi sau alta, trebuie să eliberați drumul tau, și este privilegiul meu să te ajute. Dragostea mea de Flacăra Violetă vă protejează și am puterea, am autoritatea să cer tăcerea sinelui exterior și să o fac să simtă că, AY AM, Eu Sunt cel care porunc!
  Urmărește Sfatul pe care ți-l dau, Copiii mei prețioși!
  Continuați și imediat ce Prezența voastră va lua Suveranitatea Sa în treburile voastre, veți fi umple de Minuni care v-au așteptat de secole. Vă veți bucura de puterile miraculoase ale Prezenței voastre puternice AY AM și veți avea o libertate pe care lumea exterioară nu vă poate oferi.
  Mă alătur Puternic Cyclopea (cel de-al cincilea ray elohim) pentru a vă ajuta să folosiți în lumea exterioară aceste Puteri Magnifice, care vă vor permite să faceți ușor și rapid ceea ce trebuie realizat pentru ca totul să reușească, până când iubita voastră Prezență Puternică AY AM să fie singura Prezență cu comandă, și ca sinele tau extern  să aibă nicio alternativă doar sa supune Prezenței.
  Îți doresc să ai Plinătatea Libertății și îți voi atrage în continuare atenția asupra acestei Fericiri Eterne și a acestei Slavă a Victoriei care te așteaptă aici, acum.
  Acest lucru vă va oferi Puterea și Bucuria de a face față oricărei erori.
  Te învăluiesc în Dragostea Mea a Flăcării Violete, care face cinste vieții și care are puterea de a face uman să cedeze înaintea Divinului.
  De îndată ce Prezența va ști că ați luat decizia de a pune capăt tuturor interferențelor umane cu Fericirea eternă care vă aparține, vă va inunda cu Gloria Sa și vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie în lumea exterioară. Fie ca victoria Prezenței în tine și în treburile tale să te mpachetează și să te umple cu această Putere Victorie de Realizare.
  Prin Flacăra de Onoare a Iubirii Sale, fie ca Prezența să permită să faceți, cu un val de mână, ceea ce ar fi necesitat săptămâni de muncă asiduă! Merită, dragii mei, pentru că utilizarea Marilor Puteri ale vieții nu creează oboseală.
  Nu vei fi niciodată epuizat din nou!
  Când efectuați Apeluri pentru Forța al Flăcării Violete, Eu Sunt foarte recunoscător, pentru că asta îmi permite să vă inund cu ea. Nu veți fi lipsiți de aceasta pana în ​​ziua în care totul va fi transformat în Bucuria Acțiunii Victorioase din voi și din lumea voastră.
  Multumesc.
  Arcturus.
Sfaturi practice.
       1. Exersează zilnic meditația de dimineață.
       2. Vizualizați frecvent Flacăra Spontană a Inimii care crește, crește, se alătură Flăcării Frunții și izvorăște la partea de sus Capului.
       3. Vizualizați ochiul al Cyclopea în centrul capului *. (vezi discursurile al Cyclopea)
       4. Adesea, face respirația alternativă cu Afirmarea: „AY AM – Eu Sunt respirația echilibrând”. (vezi discursul lui Ariès)
* glanda pineală.
Preaiubiți Arcturus.
discursul nr. 2
  Pământuri mari iubitoare de inimi!
  Este privilegiul meu să vă atrag atenția asupra activităților importante la care participați. Un nou și important influx de lumină cosmică va pătrunde pe Pământ.
  În timp ce cuvintele Mele vor fi rostite, Lumina Mea va intra în mintea și sentimentele umanității pentru a o pregăti pentru a primi Extinderea acestei Mari Lumini Cosmice.
  Înțelepciunea Marilor Ființe Cosmice este cea care va decide dacă această manifestare va fi vizibilă sau nu; dar vor exista întotdeauna câțiva studenți AY AM care vor simți un fior de bucurie în contact cu acest mare influx cosmic. Calificați-l ca fiind permanentă imediat ce o percepeți! Dar indiferent dacă îl percepi sau nu, proiecția Lui va avea o acțiune eternă în viața ta.
  Vedeți, dragii mei, nu este o realizare de moment. Fiți conștienți că fiecare pas înainte, fiecare realizare obținută „poate fi calificat ca permanentă și etern și progresiv activă”, în viața, inteligența, corpul, lumea și afacerea dvs., dacă doriți.
  Dragii mei, ai intrat într-o activitate foarte puternică și foarte precisă. Lasă-mă să-ți spun din nou, acest Mare Curent de Viață în care ai intrat este o Substanță Inteligentă și Auto-Luminoasă.
  Penetrează-te, umple-te cu acest Adevăr, cu această Realitate și prin Acceptarea Prezenței tale, simți că absoarbați constant în structura ta atomică această substanță de sine luminoasă și inteligentă.
  Înțelegeți, Copii Prețioși, că în toate circumstanțele vă puteți bucura de sănătate perfectă, energie nelimitată și orice realizare pentru perfecțiunea voastră.
  Vă asigur că vă aflați într-o activitate dinamică, care este diferită de orice se știe până acum. Prin intensitatea și seninătatea sentimentelor tale, libertatea ta este implementată. Se va manifesta în mintea ta, în corpul tău, în lumea ta și în afacerile tale.
  Rămâneți ferm instalat în Acceptare Prezenței voastre și amintiți-vă, dragii mei, că determinarea voastră este activitatea Voinței interioare a Prezenței puternice AY AM.
  Spuneți că Europa va fi gratuită! Fii ferm!
  Spuneți apelurile tale produce rezultate imediate! Fii ferm!
  Spuneți că omul din voi sau din alții nu poate impune o altă calitate decât cea a acțiunii imediate pe ceea ce numiți în manifestarea! Fii ferm!
  În acest fel, veți dobândi o forță vie și veți afla în curând că Răspunsul la apelurile dvs. vine într-un mod regulat, ritmic și puternic.
  Nu mai sunteți Copii. Prin Cunoașterea Prezenței tale, ești Zeii Luminii!
  Prin dizolvarea cauzei discordiei și blocarea a ceea ce rămâne uman în tine, permiteți Prezenței voastre puternice AY AM să fie Puterea Unică în Acțiune.
  Vă ascult decretele și mă bucur că văd voia bună pe care o puneți în apărarea Europei voastre.
  Când o calificați drept „Țara AY AM”, sau „Țara luminii lui Dumnezeu care nu eșuează niciodată!”, dați seama că Cuvintele voastre eliberează cea mai mare putere a Universului pentru a produce ceea ce spuneți!
  Cum se ar putea menține perfiditatea și discordia în Europa dacă Decretele puternice sunt emise în Bucurie și Serenitate? Puterea cu care emiți decretele produce rezultate de neconceput. Maeștrii Ascensionați pot vedea Puterea și Lumina care este produsă.
  Timpul în care Copiii Luminii a trebuit să cedeze forțelor distructive a trecut, atât în ​​viața lor privată, cât și în lume, în orașule lor, precum și în guvernele.
  La toate aparenție discordante, spuneți: „Nu ai nicio putere!” Și acea apariție, care nu are putere, nu mai poate acționa în lumea ta sau în țara ta.
  Marea Lumină care va mătura Pământul va impune tăcerea cu tot mai multă forță asupra oricărei minciuni, oricărei înșelăciuni în sferele guvernamentale. Această Lumină Puternică va duce Pământul în Puterea și Gloria care îi aparțin.
  Nimeni și niciun grup de oameni nu mai are nici cea mai mică putere de a sulița în continuare atmosfera Pământului cu discordie sau trădare. Nimeni nu va mai avea cea mai mică putere de a interveni și de a influența masa bărbaților pentru a crea discordii în Europa.
  Ascultă cu atenție! Apelul Copiilor Europei pentru această Lumină, pentru această Protecție, este singurul lucru care a fost necesar pentru a declanșa Acțiunea Marii Lumini Cosmice și pentru a permite acesteia să ofere această Protecție! Am spus deja: Dacă este nevoie, Lumina celor Zece Mii de Soari va mătura Pământul și îi va aduce Ajutor și Protecție!
  Și va fi așa.
  Bărbații nu mai sunt la mila acestor forțe a căror natură nu le cunoșteau. Astăzi, toți studenții AY AM știu ce reprezintă forța sinistră și nu se mai tem de ea. Atunci când Lumina Puternică, Activitatea Puternică a Prezenței AYAM este apelat, atunci Puterea Universului este pusă în acțiune pentru a realiza Lucrarea Sa Perfectă în toate problemele referitoare la toată lumea, individual, colectiv și național.
  Observați diferența care există, Iubiții mei, între momentul în care bărbații au ignorat sau nu au acceptat Puterea lor divină și momentul prezent, când ființele individualizate cunosc această prezență puternică care face ca inima să bată.
  Apelul dumneavoastră la această prezență pune într-adevăr o putere universală în acțiune pentru a realiza ceea ce doriți să fie făcut și va continua să acționeze dacă nu blocați drumul cu sentimente discordante. Doar dumneavoastră, prin posibila ta dizarmonie, puteți împiedica apariția răspunsului la decretele dvs.
  Gândiți-vă la ea! Toată responsabilitatea revine corpului tău emoțional.
  Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă mențineți calmul în sentimentele tale atunci când emiteți o apel, și ar trebui să cereți să i se răspundă rapid.
  Fii ferm!
  Persistați în determinarea ta și este imposibil ca rezultatele să nu se întâmple.
  Unii oameni vor înțelege în curând acest Adevăr Puternic cu simplitatea și realitatea sa, pentru a putea colabora în Libertatea Europei și în umanitate.
  Observă, dragii mei și reține-ți că niciun lucru uman discordant nu are cea mai mică putere de a crea obstrucție pe Calea Luminii a Prezentei Atotputernice AY AM. Orice încercare în această direcție este doar nebunie pură sau copilării! Cei care ar încerca să o facă vor culege doar nenorocirea sau mizeria, ce care nu ar avea nici o putere să oprească această Puternica Avalanșă a Lumini.
  Fie ca Dumnezeu să-i ajute pe cei care încearcă să se opună acestei Lumini, căci ar fi fost mai bine pentru ei să nu se încorporeze, decât să profite de această încorporare pentru a răspândi calomnie despre ea. Cele mai grave calamități sunt susceptibile să cadă asupra lor și va fi doar șocul în schimbul malignității lor.
  Odată cu Înțelegerea Prezenței Atotputernice AY AM, fiecare Student are puterea de a se proteja pe sine și orice discordie îndreptată împotriva Lui se va întoarce împotriva celui care o proiectează.
  Este nefericit că nu toată lumea înțelege acest lucru.
  Studenți iubiți care lucrează serios, dacă nu aveți încă rezultatele dorite, mai ales, nu vă descurajați!
  Te rog, persistă!
  Persistați în aplicația ta: nu poate eșua!
  Într-o zi, zidul creației umane se va prăbuși și vei vedea Lumina care este a ta. Vei ști atunci că eforturile tale sincere nu au fost în zadar.
  Niciun efort serios nu este niciodată zadarnic dacă se face în Acceptarea Prezenței Atotputernice AY AM. Asa ca fii sigur: dacă apelurile tale nu au produs încă rezultatele pe care le așteptați, cereți Prezenței să vă purifice lumea emoțională de orice sentimente discordante care pot exista acolo care vă împiedică să aveți rezultate imediate.
  Bucuria mea este nelimitată când văd cât de mare este Forța ta!
  Lumina ta radiază glorios și va oferi Asistența necesară pentru a stabili Perfecțiunea în lume.
  Vă rugăm să nu acceptați vești proaste din presă, radio sau alte mijloace de comunicare.
  Nu acceptați nimic care este inferior Perfecțiunii. De îndată ce primiți vești despre limitatie, stres sau tulburări, calmați-vă și spuneți: „Prezența puternică AY AM! Refuz să accept asta în lumea mea și în Europa. Ia-o acum! Oprește-l pentru totdeauna și nu-l lăsa să se mai întâmple.”
  Dacă doriți să faceți acest lucru, imediat ce veți vedea lucruri discordante, ele vor dispărea repede și nu vor mai acționa, nici în mintea ta, nici în mediul tau, orașul sau țara ta.
  Este necesar să eu insist din nou asupra acestui fapt, că Decretele tale acționează în lumea emoțională și mentală a întregii umanități, cu o Putere care depășește cu mult ceea ce mintea exterioară își poate imagina?
  Nu vă limitați în apelurile tale. Simțiți și știți că se răspândesc în toată Europa și în întregul Univers pentru a crea Perfecțiune.
  Mintea umană este Una; lumea emoțională a bărbaților este Una! Deci oamenii nu au puterea de a vă limita activitatea.
  Gândiți-vă la ea!
  Dragi inimi, de acum înainte aveți senzația profundă a puterii Prezenței voastre puternice AY AM care intră în acțiune pentru a îndeplini lucrarea Sa perfectă.
  Nu ești tu cel care o faci fizic, dar apelul tău dezlănțuie puterea Prezenței.
  Nu contează dacă corpul tău fizic arată viguros sau contrariul.
  Voi, doamnelor, care simbolizați corpul emoțional al planetei, nu acceptați să credeți că sunteți prea slabi pentru a da Decrete și pentru a obține rezultate splendide.
  Iubiți, permiteți-mi să vă spun ce observăm în atmosfera Pământului. Oamenii din așa-numita societate înaltă sunt obișnuiți să-și irosească orele lungi jucând cărți sau alte ocupații similare. Gândiți-vă ce ar face dacă acele ore ar fi folosite pentru a face apeluri la Prezență pentru a crea perfecțiune în lumea lor individuală și în Europa.
  Nu este curios că, din obișnuință, oamenii caută o modalitate de a ucide timpul? Dumnezeule mare! A ucide timpul! Gândește-te la milioane de ori această expresie nefericită a fost folosită! „Oh! Încerc doar să omor timpul!”
  Dragii mei prieteni, dacă ați folosit vreodată această expresie, nu o faceți mai niciodată.
  Cuvintele sunt cupele si ele poartă calitățile din ceea ce exprimi.
  Când proiectăm puternice Raze Luminii care, din Octave-ul nostru, ne permit să observăm Pământul, vedem că timpul este irosit și că oamenii fac exact ceea ce spun cuvintele lor: omoară timpul! Înseamnă pur și simplu că se privează de timpul acordat lor pe Pământ pentru a produce Perfecțiune în lume.
  Nu vă obosiți să vă acordați atenția asupra prezenței ta care, singura, poate produce perfecțiune pentru voi.
  Nu uitați că toate aplicațiile acestor instrucțiuni pe care le puteți face sunt absolut infailibil.
  În timp ce îți vorbesc, încărc în sentimentele tale o activitate care îți va oferi o încredere absolută și asigurarea perfectă că cererea ta trebuie să-și producă manifestările.
  Vreau ca fiecare dintre voi să simtă că aveți această Putere și această Certitudine, deoarece nu există niciun motiv pentru care să continuați să trăi în discordie atunci când aveți posibilitatea să vă eliberați într-o singură lovitură puternică mătură.
  Începând de astăzi, toți studenții vor simți efectul a ceea ce Eu încărc în sentimentele lor. Poți să înțelegi, iubiții mei, cât de nelimitată Puterea unei Ființe Ascensionat sau Cosmice, si poate acționa în lumea afacerilor umane.
  Asistența Luminii nu cunoaște limite.
  Unii, care ar dori să accepte Asistența al Prezenței puternice AY AM, consideră totuși că nu o pot face complet. Este din cauza unui dezechilibru între intelect și sentiment. Intelectul spune: „Vreau să îl accept, dar sentimentul nu este complet de acord.”
  În acest caz, spuneți: „Prezență AY AM, sunteți atotputernic și eliminați această rezistență din sentimentele mele; apoi faci ca sa fie-l receptiv la ceea ce vreau să exprim”.
  Vezi cât de simplu este!
  Poți oricând să-ți reglezi lumea emoțională pentru ceea ce vrei să realizezi.
  Nu acceptați nici măcar o secundă că Aplicația ta poate eșua.
  Vreau să impun în sentimentul tău o convingere și o încredere sigure, clar definit, absolut că, în aplicarea acestor mari legi ale Prezenței voastre puternice AY AM, eșecul este imposibil. Prin mici victorii succesive, vei face să dispari tot ceea ce te-a limitat și, chiar și în lumea aparițiilor externe, te vei ridica ca Ființă a Luminii și a Libertății.
  Pot să vă atrag atenția asupra a ceea ce numiți lumea fizică?
  Știți că, în realitate, această lume fizică nu există? Voi explica de ce. Lumina care se află în fiecare celulă a corpului tău și care este arhetipul luminii, este Prezența Puternică AY AM fără limite, iar descalificarea cu care ați acoperit aceste puncte puternice de lumină este această creație umană pe care lumea exterioară o numește lume fizică.
  Dacă, acceptând Prezența voastră puternică AY AM, acceptați Arhetipul de lumină din corpul vostru fizic, atunci, deoarece nu are imperfecțiuni, voi faceți să dispariți ceea ce numiți lumea fizică.
  Dacă vă mențineți atenția fixă ​​pe Prezență, Lumina este intensificată și ceea ce o acopera si o ascunde, sau densitatea cu care aţi acoperit-o, se dizolvă și dispare rapid și sigur. Este Legea vieții!
  Este Legea.
  Nu este o chestiune de credință, este Legea vieții voastre, a întregii vieți.
  Legea vieții este cea care guvernează și viața naturii. Așadar, atunci când bărbații acceptă Prezența puternică AY AM și o apelează în acțiune în viața lor și în lumea lor pentru a produce Perfecțiune, toată Natura trebuie să manifeste și acea Perfecțiune care a fost chemată în Acțiune.
  Acesta este motivul pentru care veți vedea schimbări mari în mediul dvs. Veți vedea, de exemplu, mai multă frumusețe, armonie, o mai bună distribuție a umidității, un echilibru mai mare în toate lucrurile.
  Iubiții mei, oamenii au căutat întotdeauna dovezi ale Existenței sau ale Autorității, dacă doriți mai mult, ale acestor Mari Ființe Cosmice, ale acestor Maeștri Ascensionați, ai Legiunilor Luminii și ai celor care, pentru atât de mulți secole au dat Ministerul lor la Pământ. Ei bine! Există manifestări constante ale Puterii lor, dar oamenii nu le văd sau când le văd, nu le acceptă; dimpotrivă, ei fac tot felul de scuze pentru a nu fi nevoiți să recunoască această lege puternică a vieții și atunci când se întâmplă ceva, ei spun: este hazardul! Bărbații sunt prinși în ignoranța lor din cauza acumulării enorme de îndoială și frică în lumea lor mentală și emoțională.
  Până când bărbații vor lua decizia fermă de a recunoaște Lumina Prezenței puternice AY AM, ei vor rămâne prizonierii acestor îndoieli și temeri.
  Este mult mai bine să greșești uneori în atribuirea unui eveniment activității interne și apoi să notăm că a provenit dintr-o cauză externă, mai degrabă decât să lași să treacă o manifestare a realului, oferindu-i o cauză externă.
  Asta nu înseamnă că trebuie să fii credul, nu, dar dacă nu ai obiceiul să accepți Manifestările cosmice mari și marile puteri interioare, cum poți beneficia de asta?
  Atenția ta, acceptând aceste lucruri, îți creează Puterea.
  Puterea ta de calificare funcționează constant și, dacă nu începi să accepți aceste Marile Activități, ele nu se vor putea manifesta în Viața ta. Puterea Acceptării este un lucru minunat, la fel de mult ca atenția.  
  Dacă doriți să acordați o atenție serioasă Prezenței ta, fiecare dintre voi individual, veți primi toate manifestările de care aveți nevoie, lin, amabil, puțin câte puțin. Apoi vor veni evenimente mai mari care vor sterge toate îndoielile din lumea ta.
  Dragii mei, vreau să simțiți că nu mai sunteți legat în niciun fel.
  Înainte de a adormi, nu ratați sa nvocaţi Legii Iertării pentru orice greșeală făcută, conștient sau nu. Apoi, spuneți: Prezență puternică AY AM, încărcați-mi lumea cu minunata voastră perfecție; în timp ce corpul meu se odihnește sau doarme, faceți ca corpul meu mental superior să-mi inunde ființa și lumea mea cu raze și radiații de lumină atât de puternice încât toată creația umană și toată dizarmonia sunt dizolvate acolo pentru totdeauna.
  Copii prețioși, nu știi încă de ce ești capabil. Chiar sunteți zei, iar atunci când veți simți asta, vă veți cunoaște libertatea completă.
  Să examinăm tocmai cum, în timpul somnului, puteți cere Corpului Mintal Superior să acționeze, sau la Prezența prin Corpul Mintal Superior, pentru a curăța, purifica, și ordona lumea ta, casa și afacarea.
  Vedeți, dragii mei, în timp ce corpul se odihnește sau doarme, nu există nicio îndoială, nici o teamă și nici o rezistență în sinele vostru exterior.
  Dacă ceri Prezența ta să acționeze prin corpul tău superior mental în timp ce corpul doarme, te vei simți adesea, la trezirea, unei Glorii Perfecte care radiază prin tine, în timpul zilei, pe toți din jurul tău.
  Trebuie să înțelegeți că singura obstrucție care există astăzi în lumea voastră acționează în timpul orelor de veghe, prin sentimentele acumulate în corpul vostru emoțional, și pe care îl numim creație umană. Pas cu pas, vă ajutăm să vă recâștigați Suveranitatea, prin Recunoașterea Prezenței voastre. În curând veți fi eliberați de toate obstacolele, chiar și în activitățile voastre din lumea exterioară. Prin dizolvarea omului din tine, nu vei mai acționa într-o lume umană, ci divină. Această lume a activității divine va fi sfera ta de acțiune în viitor.
  Când Epoca de Aur va fi în plină manifestare, nu veți mai acționa ca bărbați, Doar Divinul în voi, Prezența Puternică AY AM, va fi în Acțiune.
  Vă atrag atenția asupra Activității Superioare a Inimii în forma umană, care reprezintă Prezența puternică AY AM în acțiune aici, pe planul extern. Simțiți acest lucru cu tărie și nu mai acceptați că o altă putere decât cea a puternica Prezența AY AM poate acționa aici.
  Studenții se întreabă adesea de ce nu trebue să folosească terminologia veche sau să o amestece cu această nouă explicație dată. Motivul este că puterea în acțiune și eficacitatea acestei explicații date de Saint-Germain rezidă în simplitatea și claritatea sa. Dacă acceptați că în Inima voastră fizică, aici, Prezența voastră puternică AY AM este în acțiune, atunci totul ce care de dorit, toate senzațiile de sănătate, toate posibilitățile de îmbunătățire a condițiilor de viață din jurul vostru acționează direct de Inima voastră.
  Gândiți-vă la acest aspect și dezvoltați acest sentiment în interiorul vostru și veți constata că Puterea în Acțiune este mult mai puternică.
  Chiar dacă cea mai mare parte a puternicei tale prezențe AY AM este deasupra ta, această parte a prezenței care este ancorată în inimă așteaptă doar momentul în care vei oferi-l mai multă atenție, să se crește și să se extinde, și să măturați și să dizolvați tot ce este limitativ și discordant.
  Nu acceptați niciodată să credeți că nu sunteți capabil să apelați Prezența ta în Acțiune cu intensitatea necesară pentru a dizolva rapid tot ce este mai puțin decât perfect. Voi toți sunteți capabili să efectuați apelurile cu intensitatea necesară pentru a avea rezultate imediate.
  Dacă nu ai crede-o, ai amâna doar momentul Eliberării tale.
  Observați, dragii mei, că determinarea voastră este activitatea externă a voinței Prezenței voastre puternice AY AM.
  Așadar, nu este nevoie să intrați în toate stările tale sau să vă smulgeți părul, faceți doar apelurile cu determinare și fermitate și acceptați în sentimentul că Prezența voastră puternică AY AM vă răspunde imediat. Foarte repede veți obține o astfel de încredere și astfel de victorii încât fiecare dintre apelurile tale va aduce rezultate în câteva ore sau într-o zi sau două.
  Ne am văzut asta cu Iubit Godfré. El a fost mult mai timid decât mulți dintre voi și, dacă această transformare a putut fi realizată pentru El, nu există niciun motiv pentru care să nu se realizeze pentru voi.
  Știți că, în cazul Lui, este voia Sa absolută de ascultare, care a fost factorul determinant în Marea Sa și Rapidă Victorie. Bien Aimé Godfré nu a făcut niciodată nicio opoziție; când Lumina Maestrilor ceru-l să facă asta sau acela, el uită de toate celelalte și făcu ceea ce Ea ceru-l să facă.
  Dacă studenții au urmat în mod voluntar și cu bucurie Instrucțiunile prezenței lor, ei ar vedea apariția unor demonstrații grozave, dar ei insistă prea des să-și impună propriile idei. Ei nu sunt conștienți de asta de cele mai multe ori, și Eu nu îi critic, Eu spun doar acest lucru pentru a explica și a scoate la iveală sentimentele care lucrează în unii oameni.
  Tot ceea ce Saint-Germain a dat ca instrucțiune, precum tot ceea ce face, este absolut clar și perfect. Cu toate acestea, mulți își închipuie că pot adăuga lucruri la el sau pot da explicații mai clare. Sunt sinceri și este doar un obicei uman care constă în a crede că cineva înțelege mai bine decât aproapele. De asemenea, preferă să privească pe altcineva să facă lucruri și să critice dacă este necesar.
  Vă rog, iubiții mei, acceptați Instrucțiunile care au fost date și puneți-le în practică pentru voi înșivă și vă veți elibera rapid.
  Cu mare bucurie profit de această ocazie să vă vorbesc de la inimă la inimă.
  Vorbim cu adevărat de la inimă la inimă, și îl veți realiza pe deplin mai târziu. Inima mea funcționează în a ta și este un lucru admirabil să simți pulsațiile inimilor tale binecuvântate: Inimile Prezenței puternice AY AM!
  Te-ai gândit vreodată la faptul că Inima ta nu-ți aparține? Te-ai gândit vreodată la asta? Este inima Prezenței puternice AY AM! Acest lucru nu împiedică unii oameni să creadă că au probleme cardiace. Omul este amuzant uneori …
  În viitor, nu permiteți sinelui vostru exterior să creadă că Inima voastră nu este Inima Prezenței puternice AY AM. Acesta este Adevărul Absolut: nu este inima sinelui exterior, deoarece Inima este ce care vă dispensează Viața și, prin urmare, el aparține Prezenței.
  Acum, să facem raționamentul cu un pas mai departe. Voi acceptați că inima ta este inima Prezenței voastre puternice AY AM. Acum, din inimă vin punctele de lumină care se află în fiecare celulă a corpului tău. Deci și ei aparțin Prezenței puternice AY AM, nu? Spune-mi, ce a mai rămas, care nu aparține Prezenței voastre puternice AY AM?
  Acest este numai ce care acoperieaza Punctele de lumină, adică celulele.
  Este ceva ce încă nu realizezi! Dacă o faci, celulele corpului tău vor asculta la tine instantaneu. Cu viteza fulgerului!
  Dar ai uitat de atâta timp încât ești Stăpânul corpului tău, încât celulele par să te reziste, și ei asume un fel de autonomie pe care, de fapt, nu o au. Ei au luat prioritate asupra ta. Ei te blufa!
  Vedeți, eu folosesc propriile expresii voastre pentru a vă face să vă simțiți cât de aproape suntem de tine!
  Poate crezi că mă cobor daca o fac, dar dacă o faci singur, de ce nu ar trebui să o facem și noi?
  Vreau să te fac să simți că nu suntem foarte departe de tine și vreau să te fac să te simți, înainte de a pleca, că suntem Realitate. Eu Sunt încântat să văd că în Inima ta accepți din ce în ce mai mult Realitatea Prezenței noastre, iar acest lucru înseamnă că din ce în ce mai mult te apropii de Eliberarea ta de tot felul de limitări.
  Acum treceți mâna peste corpul vostru și simțiți Asistența pe care vreau să o ofer.
  „Puternica Prezență AYAM, mătură de pe toți cei care sunt aici orice limităre și consumă toate acestea în flacără consumatoare violet! Eliberați pe toți prin Înțelegerea clară și prin sentimentul că propria lor prezență puternică AY AM este Activitatea Unică în forma lor umană și în lumea lor.”
  O spun încă o dată: „Puternică Prezență AY AM, îndepărtați-vă de aceste forme umane toate lucrurile limitante sau discordante! Disolvați-l rapid și consumați-l în Flacăra Violetă Consumatoare! Puternică AY AM Prezență, scapă conștiința tuturor de toate imperfecțiunile și limitările! Înlocuiți asta cu substanța și inteligența octavei maestrilor ascensionați, că ele acționează cu Puterea deplină pentru a produce marile manifestări ale Prezenței Atotputernice AY AM atunci când ea este chemat în acțiune. Păstrează-ți Suveranitatea în lumea emoțională și dăruiește tuturor această încredere completă și puternică în Prezența lor individuală puternică și în puterea Sa deplină și în capacitatea Sa de a face orice lucru constructiv care-l se cere.”
  Acceptăm că toate dorește doar activități constructive și, prin urmare, chemăm prezența în acțiune în inima fiecăruia, rugându-L să se extindă rapid în corp, în anturaj și în lumea acțiunii, menţinând acolo Suveranitatea sa.
  Vreți cu toții să acceptați și să simțiți acest lucru ca o activitate continuă și atotputernică?
  Îți transmit salutările de la Marele Cor al Maeștrilor Ascensionați, Legiunile puternice ale Luminii, Marile Coruri Îngerice, Marele Devas, Zeii munților, Dumnezeul Aurului și Dumnezeul Luminii.
  În fiecare epocă în care domnea marea perfecțiune, aurul a fost folosit liberal, deoarece aurul este energia vitală pură. Timpul se întoarce pe Pământ, unde oamenii vor folosi aurul, liber, pentru a înfrumuseța și decora casele și monumentele.
  Acceptați astăzi Prezența a tot ceea ce este necesar, încredere, curaj, fericire, bani și tot ceea ce este de dorit. Să acceptăm Plinătatea Prezenței puternice AY AM care inundă lumea cu toate lucrurile bune. Că asta să fie folosit pentru binele tuturor!
  Cunoscând Prezența ta puternică AY AM, nu vă mai puteți simți limitat, totul este acolo! Gândiți-vă la ea!
  Vi se pare ciudat? În inima ta este tot aurul pe care vrei să-l folosești. Știți, iubiți mei, că există trei activități de aur?
– în munți se găsește aur metalic,
– aur lichid care este utilizat într-un mod minunat în perioadele de mare perfecțiune;
– și esența aurului care este viața ta!
  Oricât de serios sunteți, dragi studenți, nu cred că greșesc spunând că nu ați înțeles încă pe deplin că Lumina de Aur, cu care ne v-am recomandat să vă inundați, este însăși esența de la care provine aur metalic.
  Gândește-te la asta, gândește-te!
  Puteți utiliza Aurul în aceste trei forme și există oameni care ucid pentru câteva monede atunci când toate sunt umplute cu Aur tot timpul! Ei bine, este probabil ca acești indivizi să le lipsesc-l oarecum, dar totuși, nu sunt fără asta complet.
  Mă bucur, iubiți mei, că te văd pe toți transformați, glorificați și plini de Curaj, încrezători în cererea ta, în abilitățile tale, a vedea că sentimentul tău este șters de toate limitările, că nu mai există obstacole pe Calea ta, care este inundat de o lumină minunată.
  Reprezinți-ve tot asta, și simte-l profund! Dacă o umbră încearcă să se proiecteze pe această Lumină, spuneți: „Nu, totul s-a terminat, înaintez pe Calea Prezenței mele Puternice AY AM și nu mai există creație umană, a mea sau a celei din altul, care poate intra.”
  Fii ferm! Faceți-o pentru Mine și mai ales pentru voi înșivă.
  Bucuria mea este fără limite de a avea privilegiul de a vă oferi serviciul acestei zile!
  Ia acest sentimentul cu tine până în ziua victoriei tale!
  Ziua în care ne întâlnim în Marile Octave de Lumină, Vom strânge mâna și te voi întâmpina. Între timp, Vă vom ține de multe ori cu mâna în perioada terminală a pelerinajului vostru pământesc, iar prin radiația noastră, vă vom oferi libertate, curaj și încredere în victoria voastră, pentru Dumnezeu, prezența puternică AY AM în voi, este victorie voastre sigura pentru totdeauna!
  Multumesc.
  Elohim Arcturus.
Addendum:
  Este posibil ca oamenii să fie chinuiți de entități nu incarnate. În acest sens, vreau să vă spun că sentimentele tale nu ar trebui să fie lăsate să creadă o clipă că o entitate nu a fost eliminată imediat ce ați emis Decretul. Adesea, cei care fac apeluri pentru a elimina entitățile continuă să le simtă încă prezenți. Cu toate acestea, imediat ce efectuați apelurile în această direcție, entitățile nu incarnate sunt eliminate; este o Lege care poruncește Îngerilor lui Fulgerul Albastru să înlăture orice entitate neincarnate imediat ce este făcut apelul și această Lege nu poate eșua.
  Dacă rămâne vreo îndoială sau sentiment negativ în conștiința unei persoane, voi care observăți acest lucru, puteții a face apelul la prezență pentru a cere să înlăture sentimentul persistent. Astfel, veți oferi un Serviciu excelent celor care încă cred că sunt influențați de entitate.
  Este exact la fel pentru orice limitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *