ELOHIM ASTREA 1 – 2

  

Iubitul Astrea: discursul nr. 1

  Iubiți, este o bucurie, un privilegiu și o datorie pentru mine să răspund la apelurile voastre.
  Diferitele organizații create pentru a face cunoscut adevărul au învățat mereu unul sau mai multe aspecte, dar niciodată nu a fost dezvăluit întregul adevăr.
  Numai atunci când oamenii înțeleg prezența puternică Ayam, prezența divină individualizată, ei vor cunoaște întregul adevăr: adevărul care îi va face liberi. Numai atunci când oamenii înțeleg prezența puternică ayam, prezența divină individualizată, ei vor cunoaște întregul adevăr: adevărul care îi va face liberi.
  Ei vor fi eliberați pentru totdeauna de roata încorporărilor, de toate limitările și de orice putere care le leagă de Pământ.
  Aceasta este prima dată când îmi proiectez cuvintele direct pe copiii pământului și serviciul meu este în proces: voi purifica atmosfera Pământului pentru epoca de aur care începe.
  O forță distructivă mare a fost acumulată în Europa, dar cu ajutorul luminii, totul este posibil și pot avea loc schimbări majore. Din centrul lumina din Arabia, din orașele de aur, și din marele soare central, ar putea fi transmisă o astfel de radiație, încât orice discordie să fie tăcută.
  Ceea ce vă spun nu ar trebui să vă facă să vă relaxați vigilența și apelurile tale la protecție.
  Mulți oameni par rău, dar nu sunt în inimile lor, ei cred că sunt comuniști, liberali sau alții, sunt dominate de sugestii de ură și frică și toate acestea sunt rezultatul acțiunii magicienilor negru. Acești magicieni caută să fixeze atenția ființelor umane asupra lucrurilor distructive, cu scopul de a le distruge. Dar lumina îi recunoaște pe magicieni și pe ceilalți.
  Adesea, la începutul secolelor, o luptă aparentă și așa-numită luptă are loc între lumină și întuneric, și trebuie să așteptăm care marea roată cosmică să se întoarcă și să ajungă la un anumit punct înainte de a putea realiza anumite lucruri. Acest moment a sosit, și acesta este singurul motiv pentru care ființe mari au venit să-și introduca instrucțiunile direct înainte omenire.
  O zi va veni când omenirea se va bucura că aceste instrucțiuni au fost răspândite. Aceste discursuri aduc omenirii ajutorul maestrilor ascensionați. Nimic nu este comparabil cu ei și nu va fi niciodată, pentru că ei sunt împlinirea legii.
  Dumneavoastră le dețineți și, prin urmare, sunteți foarte privilegiați. Și dacă nu ați știut acest lucru până acum, atunci simțiți-o profund acum. Când citiți aceste discursuri, trebuie să știi că ele sunt ca o ceașcă de cristal care turnă calitățile și viața stăpânilor ascensionați în lumea voastră.
  Cei care critică aceste discursuri sunt nefericit. Fie ca Dumnezeu să-i ajute, pentru că într-o zi ei vor realiza valoarea a ceea ce au refuzat.
  Iubitii mei, când numiți binecuvântări pentru omenire, fiind conștient de faptul că cuvintele mele sunt cesti de cristal care îmi revarsă calitățile mele, puterea mea de calificare și forța mea de viață pe umanitate, tu faci cel mai mare serviciu posibil.
  Dacă faceți apeluri cu grup, toată lumea primește aceeași binecuvântare amplificată de numărul de participanți. Aceasta nu este o iluzie! Este o acțiune puternică și reală a legii!
  Este un mare privilegiu să vă puteți apela la puterea, direcția și perfecțiunea prezenței voastre. Apelați-o adesea în acțiune și spuneți: „Prezență puternică Ayam, ia-mă sub comanda ta, și fă pentru mine că niciodată eu nu fac greșeli din nou!”
  Lumina voastră crește rapid, si cu ea, bucuria dvs. este mare și este în continuă creștere. Persistă și vei câștiga încredere în apelurile tale. Veți ști că li se răspunde imediat: este cea mai mare fericire pe care o puteți atinge.
  Acționând în afara prezenței voastre, voi v-ați creat limitările, necazurile, și discordia care vă înconjoară. Astăzi aveți mijloacele de a vă elibera din nou și de a recupera marile perfecțiuni pe care le-ați cunoscut înainte.
    Toți cei care sunt atrasi de radiația noastră au cunoscut deja perfecțiunea acestei legi odată. Ei își spun: „Dacă este adevărat că am cunoscut deja această perfecțiune, cum mă găsesc eu în aceste limitări?” Acest lucru se datorează faptului că ați renunțat la prezența puternică Ayam. Nu este util să se plângă: răul se face. Dimpotrivă, poți fi fericit pentru că te întorci acasă.
   Sunteți pe drumul spre casă și așa mai repede, cu viteza unei rachete, vă întoarceți la Dumnezeu, prezența voastră puternică AYAM. Este cea mai minunată, cea mai magnifică experiență posibilă pentru ființele umane.
  De știu că voi avea privilegiul de a asista copiii de pe Pământ, m-am observat activitățile lor și, cu toată puterea ființei mele, am simțit dorința de a ajuta omenirea să se elibereze.
  De mult timp, nu puteam face decât să proiectez razele mele pe Pământ, pentru că ființele umane nu voiau să ascultarea lumina. A fost necesar ca acest lucru dat de Saint-Germain să sosească, astfel încât ei să-și îndrepte din nou atenția asupra sursei, a zeului lor, prezența puternica Ayam.
  Acum este necesar ca atenția lor să fie fixată pe prezență prin suficient timp, pentru a permite o împlinire permanentă.
  Iubiților, repet că sunteți fericiți și că nu trebuie să lăsați ca aparențele externe să vă descurajeze sau să vă îndepărteze de această cale.
  Cei care încearcă să distragă ființe din acest curent de lumină sunt nefericit! Aceasta este cea mai mare binecuvântare dată vreodată omenirii.
  Ascension este singurul scop pe care omenirea trebuie să îl atingă. Eliberarea este acordată tuturor celor care cunosc prezența lor puternică Ayam: singurul lucru necesar este o practică serioasă și sinceră a afirmațiilor, și menținerea armoniei în sentimente.
  Toate ființele umane care vor asculta de acest lucru, care vor păstra armonia în sentimente și vor pune serios învățătura în practică, vor găsi că lumea lor este complet transformată.
  Este necesar doar să perseverăm suficient de timp pentru a permite acestor mari curenți de energie să dizolve și să consume toate discordiile și tulburările care au fost generate. Acest lucru se poate face numai prin puterea și utilizarea al violet flacăra consumatoare.
  Fie ca toate ființele să profite de această ocazie magnifică de a numi prezența Ayam în acțiune, pentru a trece flacăra violetă prin în ele.
  Vă intensific toate apelurile.
  Daca ve persistă, vei vedea în curând sentimentele tale libere de orice limitare. Lumea voastră emoțională nu este atât de mare! Și acțiunea prezenței tale este foarte rapidă, nu există nici o dificultate pentru ea: lumina a sa se răspândește și restul dispare …
  Când intrați într-o cameră întunecată, rotiți comutatorul și izvoarele luminoase. Nu există luptă, nu-i așa? Lumina este acolo.
  Înțelegeți, iubiților mei, că este același lucru când numiți prezența voastră puternică Ayam în acțiune: puterea, energia, inteligența și lumina ei sunt răspândite în și în jurul ființei voastre, iar umbrele dispar. Lumina prezenței voastre vă inundă corpul, structura atomică a corpului, as lumina electrică inundă o cameră când rotiți comutatorul.
  Vedeți cât de ușor este să puneți în practică aceste legi minunate ale vieții.
  Din păcate, vechile școli oculte le-au învățat pe oameni că totul este îngrozitor de dificil, că este necesar să se supună perioade lungi de pregătire. Și este adevărat că ar fi dificil daca că partea umană a trebuit să o realizeze.
  Omenirea, această parte umană nu poate chiar să fie actorul. Prezența Ayam este actorul: este puterea, perfecțiunea, și cel care este în acțiune.
  Vedeți întinderea erorii vechilor școli oculte care limitează elevul la fel de mult ca și instructorul, pentru că ei nu știu că este prezența care acționează.
  Cu toate acestea, cei care au învățat dvs aceste metode antice nu sunt de vină, deoarece lumina cosmică nu ne-a permis încă să dezvăluim multe lucruri cu care lumea este în prezent inundată. Dar astăzi studenții vechilor căi oculte au dificultăți în a accepta noua metodă și se tem să se rătăcească pentru că nu cunosc autoritatea care aduce această nouă tehnică.
  Bucuria mea este grozavă să vă pot familiariza cu unele dintre aceste lucruri, deoarece aceasta vă va oferi o relaxare plină de bucurie și o încrederea în practica apelurilor voastre. Adesea, nu aveți suficientă încredere în voi. Aplicați pentru a vă simți că prezența dvs. răspunde instantaneu și cu putere completă la apelurile dvs.
  În acest fel vei câștiga mai multă putere, și totul va deveni mai ușor.
  (Astrea nu o spun aici, dar putem spune: Ayam eu sunt autoritatea!)
  Iubitilor, permiteți-mi să vă avertizez împotriva obiceiului rău de a repeta în gânduri, sau în sentimentele voastre, sau cu prietenii dvs. necazurile trecutului. Oricât de real ți se pare. Doar spuneți: „Fiți dizolvați, sunteți fără putere!” Simțiți acest lucru profund și să fie determinat să fie, și vă veți simți liber și clar.
  Este adevărat, iubitii mei, că propria voastră creație umană care te hărțuiește este neputincioasă dacă nu o hrănești cu propria ta viață.
  Înțelege acest!
  Creația voastră umană nu are puterea să vă afecteze, sau să vă atingă dacă nu vă dați pentru ea viața și puterea voastră cu energia atenției voastre.
  Gândiți-vă la acest lucru!
  Nimic nu te poate afecta dacă refuzi să îți dai atenția pentru el, și dacă spui: „Ești neputincios, ești dizolvat în lumină!” Deci ve opriți totul, și acest nu vă mai poate face rău.
  Spunând: „Opriți-vă! Ești dizolvat în lumină!” la orice durere sau suferință din corp sau în condițiile din jurul vostru, ve eliberați puterea pe care o aveți.
  Este lumina prezenței voastre care face această dizolvare.
  Fă-o. Ești capabil de asta!
  Într-o zi, va trebui să o faceți, deoarece expansiunea luminii o va face automat, deci de ce să nu o faceți acum?
  Iubitilor, la fel de adevărat precum aceste cuvinte sunt pronunțate, dacă cu hotărâre fermă luați poziție în prezența voastră puternică Ayam, lucrul va fi lichidat în douăzeci și patru de ore.
  Preaiubiții locuitori ai Pământului, nu credeți că venirea noastră de a vă oferi asistență este un eveniment minor sau o poveste a copiilor! Este punerea în acțiune a puterilor transcendente pentru binecuvântarea și eliberarea omenirii! 
  Sunteți studenți serioși, acceptați acest lucru: vorbim cu autoritate, suntem legea când vă adresăm ve aceste cuvinte.
  Aceste cuvinte sunt cupe de cristal la fel de reale ca cupa de cristal în mâna lui Godfré pe pante de Mount Shasta. Fiți convins de acest pentru că este adevărul.
  Cuvintele maeștrilor ascensionați și a ființelor cosmice sunt tangibile as cupe,  și ele poartă calitățile noastre în lumea voastră și acționează asupra lor.
  Privilegiul tău este minunat.
  Dacă persistă în cererea dvs. și dacă refuzați să acceptați lumea aparențelor și să îi dați orice putere, vă asigur că în curând veți experimenta o asemenea bucurie, putere și încredere în sine că voi veți trăi mai presus de toate problemele acestui Pământ.
  A fost deja o schimbare semnificativă în lumea ta emoțională. Simțiți-o și simțiți bucuria și libertatea pe care le ve oferă.
  În contact cu lumea, nu permiteți omului care este în voi să acceptați din nou condițiile vechi. Trebuie să vă păziți asupra lumii dvs. mentale și emoționale – în special despre sentimentele voastre. Amintiți-vă că trebuie să vă urmăriți lumea emoțională și cu la cel mai mic semn de discordanță, spuneți: „stop!” 
  Poți spune asta foarte ferm și tăcut. Desigur, nu trebuie să te duci strigând pe stradă.
  Amintește-ți, iubitii mei, că ești singura autoritate din lumea ta. Dacă utilizați autoritatea dumneavoastră și dacă vă dau decrete dvs., veți vedea rezultate rapide. Încrederea și curajul tău vor crește imediat.
  Prin supunerea deplină și sârguincios a directivelor marilor ființe, lumea voastră va fi transformată rapid.
  Dacă în viața privată sau de familie există circumstanțe cu care nu sunteți de acord, eu vă implore, nu vă implicați în discuții despre asta. A discuta creează antagonism care face lucrurile mai rele.
  Apelați la prezența voastră și la cea a oamenilor implicați și cereți ca prezențe să preia comanda, să producă perfecțiunea și să-și mențină suveranitatea.
  Veți vedea că totul va fi pus în ordine și corectate fără dificultate.
  În mod regulat, de îndată ce un om crede că vede ceva de reparat, el sare pe persoana și critic. Este o greșeală care creează întotdeauna antagonism care previne corectarea situației.
  Spune numai: „Toți suntem liberi!” Apoi, în tăcere, dar cu fermitate mare în sentimentele tale, spune: „Prezență puternic Ayam, aici sunt copiii tăi! Toate au prezența lor puternic Ayam! Preia comanda corpului și a minții lor, produc perfecțiunea și menține suveranitatea pentru fericirea, libertatea și succesul tuturor! „
  Asigurați-vă că prezența este în acțiune imediat, și nu permit omului să spună:  „Vai, se înrăutățește! „
  Nu asta spui când circumstanțele nu se schimbă imediat?
  Și puteți face exact același lucru cu aparențele durerii în organism.
  Iubiți, toate acestea lucrile sunt foarte simple dar nu sunt mai puțin puternice dacă le dați puterea calificării. Iar ființele umane continuă să rateze acele simple lucruri care le-ar putea oferi libertatea pe care o doresc dacă le-ar respectau.
  Ți s-a spus că în tot universul nu există bariere pentru dragostea divină.
  De ce crezi că sunt aici? De ce marile ființe dau aceste discursuri puternice? Pur și simplu din acest motiv nu există nici o barieră în calea iubirii divine: el este cel care vă dă aceste chemări pentru libertate, iar apelurile voastre se întorc la noi, la marile ființe, și la sursa vieții.
  Iubitii, persista!
    Parasi marea putere a vieții să se răspândească în toată bunătatea sa. Nu tolerați în voi înșivă orice sentiment opus față de orice creatură, căci este prin armonia sentimentelor că minunata putere a iubirii divine care dizolvă toată teama și ura – tot ce a fost generat de omenire – este pusă în acțiune.
  Amintiți-vă: atunci când este necesar să se ocupe urgent cu o dificultate, este momentul pentru a restabili calm în tine, și de a parasi sa raspandit mare putere de dragoste divină de prezenție puternic Ayam pentru a vă armoniza.
  Atunci tot ceea ce cereți va fi realizat.
  Dacă sunteți agitat, resentimente, supărat sau în primejdie, atunci corpul vostru emoțional este prea tulburat pentru a permite puterii prezenței să treacă curenții de energie care trebuie să meargă pentru a realiza ceea ce ați cerut.
  Îl înțelegi, iubitii? Nu este dificil să controlezi totul dacă dai atenție acelor lucruri din viață care nu pare important.
  Este atunci când aceste lucruri mici sunt neglijate că mari limitări și mare primejdie sunt create.
  Un cuvânt spune în mod neintenționat, despre cineva sau despre o situație, poate fi luat și distorsionat de alții. Dacă se răspândește și adăugăm niște comentarii neplăcute, se creează o tragedie. Lucrurile mici care merg neobservate pot produce mari efecte.
  Uneori ați permis lucrurilor mici să vă hărțuiască, să vă limiteze sau să vă deranjeze, alimentând lor cu propria voastră energie prin puterea atenției voastre.
  Din zi în zi, voi toți începeți să înțelegeți că autocontrolul, menținerea sentimentelor și a armoniei sunt ușile deschise care permit marele perfecțiune a universului să se răspândească.
  Este legea vieții!
  E ceva natural. Și nu acceptând acest lucru și dând puterea unor apariții tranzitorii noi creăm tot felul de limitări.
  Să luăm în considerare cele două aspecte: pe de o parte aparițiile inselatoare, si tragi-comice ale creației umane și, pe de altă parte, prezența voastră puternică Ayam Eu Sunt, sursa întregii puteri, inteligență și perfecțiune.
  Până acum, ați acceptat lumea aparențelor ca fiind reală, în timp ce aceasta este doar o acumulare de energie umană fără nici o putere sau principiu permanent. Deasupra ta sta prezența ta de viață. Ea este veșnică și mereu gata să vă umple cu perfecțiunea ei.
  Știind asta, dacă persistă în hrănirea acestei lumi de aparențe, cu energia voastră, pentru ai permite să te tortureze, nimeni nu te poate opri. Dar acum cunoașteți legea. Aveți posibilitatea să acordați o atenție dintr-o parte la alta dintr-o clipă. Puteți să vă îndreptați atenția către lumea aparențelor și să o amânați în prezența voastră. Ori de câte ori aparențele încearcă să câștige, alerga la prezența ta și sari în brațele sale. Acolo, știți acum că sunteți în siguranță.
  Toate acestea sunt foarte reale și sunt frumoase.
  Acum simți asta mai mult ca niciodată, și insist asupra acestui punct, astfel încât sentimentul meu să poată pătrunde și să persiste în lumea ta până când îți vei câștiga încrederea deplină și victoria a ceea ce eu știu că sa fie, și cine este în tine.
  Ce bucurie să te văd că te întorci acasă și în libertatea ta! Cu mâinile sale întinse spre tine, marea ta prezență Ayam îți spune: „Copiii mei, fiți bineveniți în casa voastră! Cu mâinile mele voi sigila pentru totdeauna ușa îndoielii și fricii, copii mei! Intrați în casa ta de Lumină, care nu a fost construit de mâna bărbaților, intrați în această lume glorioasă prin Poarta Ayam! „
  Stați acum și pentru totdeauna în prezența activă a luminii.
  Într-o zi, ne vom întâlni în marea octavă a luminii, vom strânge mâinile, și îmi vei spune: „Îmi amintesc încă de momentul în care libertatea mea a venit pe pământ!”
  Amintiți-vă acel sentiment de libertate pe care îl simțiți acum: încărcați-l în lumea voastră, lăsați-o să crească până când slava lui îți umple întreaga ființă și lumea voastră cu activitatea magnifică sa și puterea infinită.
  Eu vorbesc aceste cuvinte, și eu simt puterea lor care penetra și acționa în lumea voastră.Eu ordon ca această acțiune să fie permanentă și vă dă curajul, încrederea și tăria să rămână fără nici o leşin în lumina prezenței voastre Ayam, până când că toată puterea sa apare și își găsește suveranitatea în tine și în lumea voastră, că vă eliberează de orice limitare și vă dă victoria ascensiunii în lumină.
  Intrați în perfecțiunea voastră veșnică, corpul electronic al prezenței puternice Ayam Eu Sunt.
  Intră în gloria palatului tău de lumină, casa ta în lumină.
  Vă mulțumesc.
  Astrea.
Nota:
  În ceea ce privește Decretul pentru îndepărtarea entităților, trebuie să fiți cu toții răbdători în explicațiile pe care trebuie să le acordați în jurul vostru.
  Cei care cred în supraviețuirea sufletului trebuie să știe că numai un mare bun poate veni din utilizarea acestui decret.
  Toți cei decăzuți care au condus o viață bună și onestă sunt ținuți în octava de lumină care le convine: ei nu au nevoie imediat de asistență.
  Cei care, din diferite motive, sunt forțați să rămână în atmosfera Pământului, au nevoie de ajutor. Ele sunt într-un mediu în care nu există nimic bun, iar dacă au creat cauze care le obligă să rămână acolo, ele sunt în imposibilitatea de a se elibera de ea. Prin apelurile dumneavoastră pentru ca acestea să fie scoase din atmosfera Pământului și conduse în octava de lumină, numai cea mai mare binecuvântare poate fi obținută.
  Dacă aceste entități nu sunt în măsură să se extragă din partea de jos astrală, atunci marele director divin care posedă orice autoritate pe pământ le va oferi ajutor sau trimite legiunile luminii la ajutorul lor. Fără acest ajutor, ei ar fi obligați să rămână în atmosfera tragică a creației umane.
  Iubit, nu știi cât de privilegiat ești, chiar dacă ești în armura ta destul de dens carne; corpurile voastre fizice sunt o protecție împotriva condițiilor atmosferice care se ridică pana la 2500 metri deasupra pământului.
  Dacă oamenii ar fi mai sensibili, ar suferi mai mult.
  Marea lege a oferit o oarecare protecție pentru cei care trebuie să trăiască într-o astfel de acțiune vibratorie.
  Atunci când este creată o cauză a suferinței, chiar dacă oamenii umane sunt singurii responsabili pentru aceasta, există întotdeauna despăgubiri pentru marile Regate ale luminii.
Apel pentru entități.
  Prezență puternică AYAM, si Corul mare al Maestrilor Ascensionati, Ființe Cosmice, și Puterile Luminii de Soare Mare Central!
  Matura Europa, America, Africa, Asia și Oceania, pământul și atmosfera sa, în acest moment si mereu.
  Apucați, legaturați și alungați toate entitățile întrupat și neîntruchipat și emisarii lor, magicieni negri și emisarii lor, orice substanță descalificat, toate lorzii războiului, dictatorii, spionii, fomenters grevă, teroriști și toate persoanele distructive.
  Blocați-le în tabăra al luminii până când orice acumulare distructivă, cauză, efect, înregistrare și amintire este consumată, și că ei servesc perfecțiunea.
Iubitul Astrea: discursul nr. 2
cercul de flacără albastră
  Iubiți de lumină.
  Vă aduc felicitările acestor înălțimi ale puterii foarte foarte mari a purității foarte foarte mari. De la înălțimile unei astfel de împliniri, cu greu puteți, în acest moment, să realizați ce putere este necesară pentru a răspândi aceste binecuvântări tuturor popoarelor Pământului.
  Eu vin, ca întotdeauna, pentru a vă ajuta să consumați tot ceea ce a căutat de-a lungul secolelor să degradeze umanitatea și să abuzeze de darurile puternice ale vieții.
  Crede-mă, puterea care emană din octava superioară din care eu de obicei acționez nu poate fi dată de cei care locuiesc pe această planetă.
  Vă ofer toate lucrurile care sunt sub comanda mea să consumați tot ceea ce a încercat atâta timp să prevină realizarea planului divin pentru toate popoarele Pământului.
  Dragostea mea este foarte mare, și atunci când devine necesar pentru a opri o expansiune a ceea ce a distrus și descalificat perfecțiunea vieții, eu trebuie să pună în acțiune flacăra albastră pentru a purifica tot ceea ce este uman.
  Marea și marea milă a vieții în aceste magnifice avioane cosmice la care eu aparțin mi-a dat puterea de a folosi puterile pe care omenirea nu le știe.
  Acum vă ofer să vă dau cât mai mult din puterea mea, pe măsură ce veți putea apela la acțiune pentru eliberarea vieții peste tot în lume.
  Deoarece activitatea mea speciala pentru pamant este de a consuma aceste creatii care au tinut omenirea in limitele, pot sa va dau acum asistenta individuala a cărui mărime nu o veți înțelege decât după ascensiunea voastra.
  Oricare ar fi condițiile dureroase postbelice și libertatea cu care se va răspândi distrugerea, puterea Cercului meu de Flacără Albastră rămâne autoritatea atotputernică asupra forțelor distructive.
  Fie pentru a vă oferi asistența mea individuală, pentru retragerea creației umane, fie că este pentru îndepărtarea celor neîncorporate în restul lumii, sau dizolvarea formelor de gândire sau a formelor create de sentimentul de ură sau egoismul, în Europa sau în altă parte, șau pentru orice grup care are nevoie de ajutorul meu, trebuie să primesc apelul tău.
  Chemarea celor care cunosc această lege este indispensabilă pentru a-mi permite să da asistența care va elibera pământul cât mai curând posibil de aceste lucruri îngrozitoare care asupresc viața.
  AYAM – Eu nu Sunt limitate de nimic- o stii! Așa că atunci când legiunile, care sunt sub comanda mea, intră în acțiune în anumite situații distructive, sunt terifiante să observe.
  În cazul în care utilizarea o rază albastră, sau fulger albastru, sau cercul de flacără albastră se dovedește necesar pentru a opri acțiunea forțelor, situații sau creații distructive, este uneori necesar pentru a atrage o putere uriașă de fulgerului albastru.
   Desigur, în cazuri de război, asta trebuie se face, mai întâi pentru a ține în lesă orice altă acțiune, și apoi pentru a da ordinul care cauzează retragerea războiului acestei planete.
  Aș dori ca mai multe ființe umane să-mi cunoască existența în univers și să mă facă apelul care îmi permite să le eliberez.
  Dacă atenția nu este acordată acelor mărețe ființe care, ca mine, oferă asistența lor, cum ar putea fi acordată această Ajutor? Dacă vrei să treci printr-o ușă, cum o să treci prin ea dacă nu îți dai atenția?
  Dacă aveți nevoie de mai multă putere pentru a opri forțele sinistre care sunt instalate pe Pământ, ai va fi posibil pentru a obține această putere, dacă nu vă adresați sursei din care e provine?
  Poate ființele umane să cunoască puterea entităților care guvernează Universul înconjurător, dacă refuză să le acorde atenție acestor ființe și manifestărilor pe care le au mereu înaintea ochilor?
  Dacă atenția ființelor umane este fixată constant asupra distrugerii a ceea ce Dumnezeu a creat, acest va da mijloacele de a controla situația?    
   Evident, ai nevoie de ajutorul meu și cel al ființelor mari a cărui autoritate totală este necesară pentru a elibera Țara de ce care sa opus desăvârșirea lui Dumnezeu, viața și Planul Divin al Universului.
  Sunt convins că, înainte de a ne despărțim, voi fi reușit să-ți arăt clar, și să face penetrarea adânc în sentimentele tale care trebuie să vă amintiți să mă sune în acțiune în toate circumstanțele distructive.
  Cercul de flacără albastră de care am comanda poate coborî, și forma în jurul unei creații umane, și acest lucru cu viteza de fulgerul, atunci când veți fi stabilit contactul cu mine, prin acceptarea de zi cu zi prezența mea și de a face apel pentru Asistenţă mea.
  Vreau să stabilesc această legătură cu tine pentru că ai nevoie de ea. Nu am nevoie de tine, dar ai nevoie de mine.
  Te iubesc, și astfel devii o parte din mine, și ai nevoie de ajutorul meu acum dacă vrei să fii, într-o zi, eliberată de creația umană care te înconjoară.
  Când vedeți în lumea extern circumstanțele produse de sugestii hipnotice și de acțiunea forțelor distructive care s-au acumulat până la punctul în care puterea lor trebuie să fie controlată și învinsă, atunci chemați-mă pe mine și pe Cercul de Flacără Albastră, până când el se închide asupra tot ceea ce vrea să distrugă viața.
  Puteți apela în acțiune cercul meu de flacără albastră de o mie de ori în fiecare zi, dacă doriți, și acest lucru va permite-mi să loc, aici si acolo, și oriunde l-ai numi, un cerc de flacără albastră care oprește extinderea forțelor distructive, și care se închide pe ele, și le consumă.
  Abuzul neînfrânat al energiei vitale, care se face de către oameni, se apropie de sfârșit! Timp de secole, am fost de așteptare pentru acest moment, și manifestările pe care oamenii vor putea să le observe în fiecare zi, atunci când aceste mari activități ale vieții vor fi gata să ia controlul extern, va fi astfel încât acestea vor fi un punct de reper în Analele al Planeta. Nu vor fi uitate niciodată de viața acestei lumi și de umanitatea ei!
  Fii neînfricat! Vor veni demonstrații, care vor învăța ființele umane că aceste mari ființe și puterile lor, care au fost pus la îndoială de atâția oameni, sunt adevărate. Căci atunci când aceste manifestări intră în acțiune în lumea exterioară, ei vin pentru a consuma îndoieli și ignoranță, frică și ură, egoism și discordie. Ei vin să educe oamenii și să le dea înapoi amintirea a ceea ce au fost inițial, și că acestea pot deveni din nou, și chiar că acestea trebuie să devină din nou.
  Când masa de ființe umane a uitat atât de complet scopul de a încorporării fizice că nimic nu este realizat pentru a atinge acest obiectiv, atunci viața însăși ia problema în propriile mâini și trebuie să producă manifestări care opresc posibilitatea de a abuzează mai mult darurile vieții.
  Vă cer să sunați, individual și ca grup, Cercul meu de Flacără Albastră în acțiune extern.
  Apel Sabia mea de Albastră Flacără pentru a elimina, elimina și elimina orice care susține manifestări distructive.
  De fiecare dată când vedeți o opoziție față de lumină și o provocare pentru perfecțiunea puternică a creației, sunați-mă în acțiune pentru a elimina din toată conștiința ceea ce nu este lumina.
  Aceste creații în mintea și lumea emoțională a fiecărei ființe umane trebuie să fie dizolvate și consumate înainte de marile puteri ale fiecărei prezențe pot fi eliberate în plinătatea lor, prin intermediul formii fizică.
  Creațiile eronate ale unei națiuni trebuie înlăturate din această națiune înainte de libertatea și perfecțiunea pe care națiunea dorește să le producă poate fi returnată.
  De prea mult timp, forțele de război au avut ocazia de a preveni ca planul divin al vieții să se manifeste aici. Dacă ființele ale căror inimi sunt însetate de lumină și a căror inteligență știe că lumina este adevărul și realitatea vieții, dacă aceste ființe voiau să mă cheme când apar umbre, puteau fi eliberați mult mai repede de Primejdie.
  Ca și iubitul Saint-Germain, AYAM – Eu Sunt hotărât că forțele distructive se vor simți mâna mea, și sabia mea albastră de flacără va dizolvă tot ce s-a opus perfecțiunii și libertății luminii pe pământ.
  Autoritatea minuscul – așa-numita autoritate – uzurpat de către forțele distructive, care îndrăznesc să sfideze perfecțiunea universului care le înconjoară, este un lucru demn de milă pentru viață. Cu toate acestea, ea este neajutorat în fața Sabia mea de Flacără Albastră și Cercul meu de Flacără Albastră.
  Să nu uiți niciodată asta.
  Îți spun că aceste forțe sunt neputincioase când mă chemi să te eliberez. Oamenii nu ar fi la mila de forțe total distructive daca au vrut să acorde atenția lor la Asta, care este autoritatea universului care le înconjoară.
  Autoritatea minuscul – așa-numita autoritate – uzurpat de către forțele distructive, care îndrăznesc să sfideze perfecțiunea universului care le înconjoară, este un lucru demn de milă pentru viață. Cu toate acestea, ea este neajutorat în fața sabia mea de flacără albastră și cercul meu de flacără albastră.
  Să nu uiți niciodată asta.
  Îți spun că aceste forțe sunt neputincioase când mă chemi să te eliberez. Oamenii nu ar fi la mila de forțe total distructive daca au vrut să acorde atenția lor la Asta, care este autoritatea universului care le înconjoară.
  Câte ființe umane cunosc prezența mea?
  Câți dintre ei sunt dispuși să mă cheme pentru a-și eliberare vecinul?
  Câți vor să-și amintească și să accepte ajutorul le ofer?
  Cât de mult vor da la mine în fiecare zi posibilitatea de a opri ceea ce nu are dreptul de a exista?
  Cantitatea de atenție pe care o persoană sau un grup dă la un anumit canal de viață determină cantitatea de calități și de putere cu care canalul poate inunda lumea lor, și se pare că, în prezent, lumea este în mare nevoie de mine.
  Din marile noastre octave de activitate cosmică, acordăm întotdeauna tuturor asistenței permise de marea lege cosmică fără ca cerere să ni se facă. Dar marea lege cosmică cere, de asemenea, ca o anumită sumă de apeluri să fie făcută înainte de am putea răspunde.
  Fiecare chemare făcută de cei care cunosc această lege și o acceptă ca autoritate a vieții primește un răspuns imediat. Tu, care mă cunoști, și care mă apelaţi, tu primești răspunsul meu la apelul tău. Legea cosmică nu se opune acestui lucru.
  Individual, puteți primi toate asistența pe care o am, dar masa bărbaților trebuie să mă cunoască și să mă sune astfel încât circumstanțele care afectează masa să poată fi complet dizolvate pe pământ.
  După ce atât de multe manifestări au fost date de-a lungul secolelor de către Marii Maeștri Ascensionati, de către ființele cosmice ale luminii, de Corul angelic și de prezența puternică AY AM, ea însăși în formă fizică, după tot ce a fost făcut în timpul secole, mă întreb cum masele pot uita să-și dea atenția asupra Asta, căror ajutor a venit în vremuri de încercări mari. Sunt uimit că putem uita să facem apel la Asta, care a dat deja asistență în toate timpurile de criză.
  Mii și la nesfârșite manifestările au fost date oamenilor de-a lungul secolelor. Și totuși, ei sunt acum legați în umbra propriilor lor sentimente pentru că pur și simplu m-au uitat.
  Funcția mea, vis-à-vis de pământ, este de a elibera-o de orice influență a planului psihic, de la toate că toarnă sugestii de distrugere în conștiința de oameni sau prin conștiința umană. Cu toate acestea, eu sunt obligat să aștepte pentru că eu nu primesc apel!
  Îmi vei acorda mai multă atenție, cu această instrucțiune pe care ți-o dau: îmi va permite să folosesc o putere mai mare, și va fi ușor să-ți eliberare drumul în răspunsul la apelurile pe care tu o să faci la mine.
  Vă adresez personal. Dacă, prin dragoste pentru vecinul tău, care este mare în AY AM studenți,  continui să mă sunați în acțiune pentru a elimina ceea ce cântărește foarte mult pe lume, veți da-mi o oportunitate mai mare de a elibera pământul mai repede.
  Masa umanității trebuie să-mi recunoască prezența. Ea trebuie să înțeleagă asistența pe care o pot da pentru că nu se poate elibera însusi. Ea are nevoie de ajutorul corului Maestrilor Ascensionati și al ființelor cosmice din care Eu Sunt membru!
  Este ciudat, foarte ciudat că sentimentul uman rebeli atunci când unul este nedrept pentru el, dar doarme atunci când vine vorba de a face dreptate altora. Asta trebuie schimbată. Oamenii trebuie să dobândească această determinare pentru a acorda dreptate și libertate tuturor. Atunci voi putea să le ofer mâna mea și, cu apelurile lor, vom putea elibera rapid pământul de coșmarul distrugerii.
  Dacă vrei să accepți în sentimentele tale radiația inimii mele, îți vei aminti de mine oricând ești în primejdie, iar acest lucru îmi va permite să intru în acțiune mai puternic în viața ta cotidiană, nu numai pentru soluția problemele tale, dar, de asemenea, pentru iluminarea de restul omenirii prin rezolvarea problemelor voastră.
  Acest lucru poate părea ciudat pentru tine, dar de asteptare mine pentru a scăpa de ceea ce vă cauzează primejdie, pot pune în schimb lumina mea care luminează întreg.
  Dragostea ta pentru libertatea umanității, care vă solicită să mă sunați în acțiune în circumstanțe bine definite, îmi dă o legătură directă cu aceste circumstanțe și îmi permite să pun legiunile care am porunca în acțiune extern. Ele sunt terifiante pentru forțele distructive-cu toate acestea nu folosim niciodată teama de a realiza nimic. Nu avem nevoie de ea-puterea acestor legiuni care mă asistă nu a fost văzută niciodată de bărbați, dar cred că vor avea ocazia să-l observe înainte de lichidarea forțelor sinistre.
  Nu doresc să vă atrag atenția în special asupra acestui subiect, dar vă spun că provocarea sentimentelor umane din față viața să fie îngrozitoare! Disprețul pentru binecuvântările vieții, de către unele grupuri distructive, este îngrozitor!
  Atunci când este necesar să a apuca de ființe total distructive, în scopul de a opri depravarea lor față de alții, ei încep să chicoti și să devină disprețuitor, până când văd Zidul meu de Flacără Albastră: atunci ei știu că ordinul dat este inevitabil, atunci și numai atunci, dispreț lor stupid pentru randamente Viata! Când ei văd acest Zid al Flăcării Albastre, își înclină capetele și intră în cercul în care masterat-autoritatea a vieții începe dizolvarea și consumarea nefericitului lor creații.
  Când cercul meu de flacără albastră este apelat în jurul anumite creații umane-și eu sunt acum vorbesc despre formele de gândire și forme de sentimente care s-au acumulat, uneori, și a intensificat la un punct destul de imens în unele localități sau în jurul unor indivizi, atunci, Eu pot lua măsuri și dezlănțui forța necesară pentru a consuma rapid ceea ce a durat mulți ani pentru ca forțele distructive să fie acumulate. Prin cercul meu de flacără albastră, și sabia mea de flacără albastră, Eu dizolv rapid aceste acumulări păstrate timp de secole prin forțe sinistre, și care cauzează în unele localități repetarea acțiunilor distructive identice, inca si inca.
  Este purificarea unor astfel de vortexuri distructive, care este esențială pentru eliberarea planetei. 
  Dacă doriți să apelați la acțiunea cercul meu de flacără albastră în jurul a tot ceea ce amenință libertatea Europei și Victoria acestei lumini, vom acționa în multe lucruri în Europa și în restul lumii.
  (Scoaterea disîntruchipată peste tot în lume este un serviciu imens – acestea sunt deja răpit în Elveția și America, și este un serviciu care merită recunoștința voastră veșnică.)
  Libertatea și binecuvântările pe care le aveți, îndatorezi-l ființelor luminii, iar protecția voastră viitoare depinde de controlul atenției voastră și de decretele pe care le veți da pentru țara dumneavoastră și pentru Europa.
  Daca, cu toată autoritatea de propriul curent de viață – voastră puternic Prezență AY AM – și în numele dispense acordate de către marele soare central, vă decret că Europa va fi liber de la toate distrugere, și apoi vă apel la mine și la marele maestrii ascensionati pentru răpire, din atmosferă și în planul mental și emoțional al fiecărei ființe umane, de orice creație umană în Europa, acest lucru ne va permite să intervină rapid pentru a opri distrugerea în restul lumii.
  Vă pot oferi o asistență enormă, dacă-mi cereți cercul meu flăcării albastre să profite și să închidă pe orice circumstanță proastă și orice plan distructiv.
  Acest lucru va preveni o mulțime de rău de la manifestarea în sine.
  La chemarea ta, cercul meu de flacără albastră va acționa ca o mână care apucă o circumstanță și o îndepărtează de pe pământ, până când acesta este dizolvat și consumat.
  Vă rugăm să păstrați această imagine în memoria voastră pentru a ajuta ființele, localitățile, națiunile și lumea.
  Spune clar: Cercul de Flacără Albastră de Astrea, acest este numele său special!
  Poți să-mi spui, „Puternic Astrea! Proiectați cercul de flacără albastră în jurul acestui lucru. Scoate-l din existență instantaneu și înlocuiți-l cu perfecțiunea veșnică a Maestrilor Ascensionați!”
  În acest fel, iubitii mei, putem elimina, din planurile interioare, multe lucruri și de a le împiedica să se manifeste în experiența externă.
  Vreau să vă arăt căile și mijloacele pe care le folosim pentru a face serviciul pe care îl presupun și că am privilegiul de a dă pământului.
  Dacă ați putea vizualiza acțiunea completă care răspunde apelului voastra, ați primi manifestări aproape instantanee. O imagine mentală vă permite să vă concentrați atenția mai puternic și, astfel, să atragă, cu o putere mai mare, energie în acțiune externă.
  Pentru a oferi serviciului dumneavoastră toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă elibera foarte repede, am nevoie de apelurile dumneavoastră speciale în ceea ce privește situațiile și locațiile specifice. Un apel mai general îndeplinește doar parțial ceea ce este impus de legea cosmică: daca apelul voastră specifica circumstanțele, acesta creează, prin prezența voastră, o ancoră și un punct de conectare care este necesar pentru a concentra forța care permite să dizolva situatia.
  Este posibil ca noi să proiecteze peste un oraș de mai multe mii de locuitori o atmosferă interioară de substanță și lumină care sufoca cumva expansiunea circumstanțelor distructive. Totuși, în cadrul acestui lucru, este nevoie de un cerc de flacără albastră pentru a înconjura fiecare focar special de distrugere, pentru a elimina-l, dizolva-l și consuma.
  Este un pic ca îndepărtarea unei buruieni într-o grădină: daca are rădăcini profunde, nu este ușor să-l eliminați toate dintr-o dată. Trebuie să sape peste tot în jurul ei: acesta va deveni apoi mai ușor să-l rupeți cu toate rădăcini sale. Același lucru este valabil și pentru controlul de situații distructive în planurile de interior.
  Prin emițând zi după zi, continuu, iritație și sentimente distructive, oamenii creează un capac greu și o acțiune vibrațională dureroasă în jurul lor și în atmosferă pentru cei care sunt armonioase. Când această acumulare ajunge la un anumit punct, devine din ce în ce mai dificil pentru cei care doresc să conducă o viață constructivă și de a face ceea ce este necesar pentru a elibera țara și lumea, pentru a vedea în mod clar și să acționeze în consecință.
  Deci, dacă cereți ca atmosfera să fie purificată, folosim o acțiune cosmică de lumină cosmică de la marele soare central. Dar dacă vrei să penetrezi adânc în stratul distructiv, atunci cere ca cercul meu de flacără albastră să fie plasat în jurul fiecărei centrul de energie care hrănesțe ură, furie, ticăloșie… în sentimentele poporului.
  Acesta va fi ca și ați smulge toate buruienile cu toate rădăcinile sale, pentru că putem purifica apoi o localitate sau continent mai repede, și prin acest apel specific pe care eu vă cer să facă, veți obține un sentiment de eliberare rapidă și intens.
  Unii au făcut deja apeluri pentru cercul meu de flacără albastră să fie plasate în jurul toate instanțele din țară, și să consume tot ceea ce susține nedreptate în aceste activități, dar aș aprecia dacă inca mai multe dintre aceste apeluri au fost date.
  Dacă doriți să cereți ca oricine care intră în aceste instanțe să fie ținut în cercul meu de flacără albastră până când se consumă orice discordie, acest lucru mi-ar permite să ofer o mare asistență tuturor acestor curenți ai vieții. Într-adevăr, ținând cercul meu de flacără albastră în jurul unei persoane, acumularea distructivă care îl înconjoară este ținut în control și astfel împiedicată să atingă o altă parte a vieții.
  Făcând apelul pentru crearea umană a fiecăruia dintre aceste ființe să fie dizolvate și consumate, și ca fiecare curentul de viață va fi eliberată pentru împlinirea planului divin, asistența individuală poate fi acordată curenților de viață care circulă în aceste instanțele, și acumularea zilnică de discordie generată de sentimentele exprimate în aceste locuri poate fi dizolvată.
  Tribunalele sunt una dintre cele mai proaste surse de discordie, și care o mențin. Nu că instanța, nici scopul pentru care a fost creat, este de ei înșiși forța care menține discordie, dar este discordie care este adus acolo zilnic și generate de argumente constante, sentimente vicios, ceea ce le face Vortex care alimentează discordie în întreaga țară.
  Asta vrem să curățăm.
  Aceasta este una dintre activitățile umane unde există multe de făcut, și aș aprecia foarte mult daca eu primirea cel puțin o dată pe săptămână apelul pentru a încărca sabia mea de albastră flacără în aceste locuri, și apelul pentru a le înconjura cu cercul meu de flacără albastră, și a elimina toate ceea ce putea susține nedreptatea în aceste activități, care au fost totuși instituite pentru ca justiția divină să fie pronunțată.
  În acest fel, vom ajuta Zeita de Justiție (Portia) pentru a menține mai puternic echilibrul în activitățile externe ale guvernului.
  Există o mulțime de activități în cazul în care forțele distructive acționează și sunt generate zi după zi, astfel încât prin apelarea cercul meu de flacără albastră în acțiune specială în aceste activități, întreaga țară va fi inundat cu mai multă putere, care, prin extinderea sa, va acționa ca un factor de elevație.
  Eliberând oameni și localități din aceste acumulări distructive, lumina fiecărui curent al vieții va primi o oportunitate de a prelua controlul mai puternic și de a preveni ca aceleași greșeli să se întâmple din nou.
  Este prin crearea și acumularea de forță distructive în același loc, secol după secol, că condițiile actuale ale lumii au fost produse. Aceeași ură a fost generată în același loc și de multe ori de către același curenții de viață, de sute de ori.
  Acum este posibil pentru mine să te eliberez de aceste lucruri și, prin apelurile tale, putem îndepărta de pe pământ tot ce a menținut distrugerea timp de secole.
  Aceasta nu se va face în câteva momente, dar trebuie să se facă într-o zi, și ne mișcăm rapid înainte.
  Aceasta este explicația aveam să-ți dau, sau mai degrabă că trebuie aveți, pentru dea la mine deschidere prin care pot să vă aduc ajutorul pe care îl cere.
  În ceea ce privește mare primejdie cauzate în mintea și sentimentele multor curenți de viață din cauza circumstanțe distructive, va fi capabil să le elibereze prin apelurile la sabia mea de albastră flacără și puterea de vindecare pe care pot da.
  Într-adevăr, în momentul în care creația umană este îndepărtată, prin Prezența, de la minții și a corpului emoțional, în mod automat, lumina fiecărui curent al vieții profită de această libertate sporită de a turna mai multă lumină prin sinele exterior. În acest fel, vindecări aproape instantanee apar în momentul în care creațiile umane sunt îndepărtate.
  În jurul anumitor instituții, cum ar fi: spitale, aziluri a nebunești, închisori, etc., există întotdeauna o acumulare de creații distructive.
  Când proiectați cercul meu de albastru flacara în jurul acestor locuri, în același timp, faceţi apelul că tot ceea ce cauzează circumstanțe distructive fie eliminate din curenții de viață care sunt acolo, și cereţi ca mila infinită a vieții elimină complet, de la aceste locuri, toate vortexuri distructiv. Atunci va exista un sentiment imens de eliberare și, prin ricoșeu, lumina cosmică va fi capabilă să încărcați în atmosfera acestor locuri o putere mai mare pentru consumul al orice activitate distructivă creată de aceste vortexuri străvechi.
  Îți ofer flacăra iubirii inimii mele!
  Vreau să-l simți!
  Deși eu sunt o ființă cu o putere terifiantă, eu nu sunt nici auster, nici deosebit de severe. Dacă acceptați flacăra inimii mele, voi fi în măsură să confere puterea mea pe tine și, prin radiație, voi fi capabil de a răspândi asistența mea și iluminarea în conștiința celor din jurul tău. Acest lucru le va da un sentiment de prezența mea, și ceea ce pot face pentru ei.
  Sunt obligat să folosească o forță pozitivă imensă pentru a face față circumstanțelor discordante, deoarece acestea sunt foarte rele și încărcate cu o mulțime de energie!
  Albastru Flacara și Albastru Raza acțiuni sunt necesare pentru a elimina ceea ce a fost activ pentru atât de mult timp. Si, de îndată ce acesta este îndepărtat, acesta trebuie să fie înlocuit cu perfecțiunea Maestrilor Ascensionați, care trebuie să preia comanda întregii situații.
  Apreciez toată dragostea care mi-a fost arătată până acum. Dar de cele mai multe ori, am fost chemat doar pentru a elimina ceva îngrozitor. Dacă mi-ai exprima la mine, mai des, dragostea și recunoștința, pentru tot felul de mici circumstanțe nefavorabile, aș putea folosi mult mai multă putere pentru tine și să-mi stabilesc perfecțiunea în lumea ta.
  Nu este că eu sunt în căutarea iubirii tale, pentru că nu ne lipsește dragostea în univers. Dar ar fi o diferență pentru tine. Când îți trimit dragostea mea, este favorabil universului, dar când îmi trimiți dragostea ta, asta face ceva pentru tine pe care nimic altceva nu-l poate face.
  Fără dragostea ta pentru noi, suntem cumva neajutorați; Nu că ne lipsea puterea, ci pentru că legea cosmică nu ne permite să facem pentru voi tot ceea ce inimile noastre doresc să facă, dacă nu ne dai dragostea ta.
  Ați putea fi interesat să știu că Eu Sunt de lucru îndeaproape cu iubit Saint-Germain, Zeita de Puritate și Zeita a Justiției (Porția). Grupul nostru trebuie să aibă grijă de creațiile nedorite ale umanității și, cu toate acestea, iubim frumusețea, perfecțiunea, fericirea și muzica la fel de mult ca și alte ființe mari ale luminii!
  Din fericire, avem mai multe activități frumoase care compensează serviciul nostru pe pământ, pentru că altfel ar părea foarte greu să îndepărtați întotdeauna corupția.
  Așa că te înfășor în dragostea mea, pentru că el poate dizolva în jurul tău lucruri despre care nici nu știi.
  Îți ofer această asistență pentru că te iubesc, și dacă, trimițându-mi dragostea ta, îmi dai oportunitatea de a face pentru tine mult mai mult decât bănuiești, cred că te pot încorpora în legiunile mele de lumină pentru a purifica pământul. Vom putea apoi să eliminăm mai repede tot ce trebuie să dispară înainte ca Saint-Germain să poată da plinătatea libertății sale; înainte ca victoria luminii să domnește în Europa și Zeița Purității stabilește o frumusețe permanentă și conferă lumii darurile pe care le deține în rezervă. Acest lucru va permite, de asemenea, Zeița Justiției să stabilească cu adevărat dreptatea divină în activitățile externe și Zeita Luminii va fi, de asemenea, capabilă să colaboreze.
  Indiferent de serviciul nostru de pe pamant, este întotdeauna dragostea noastră, care este în primul rând necesar. Acest lucru este, de asemenea, cazul pentru tine, si pentru toata viata peste tot. Dragostea este forța inițială care merge înainte pentru a deschide poarta care vă permite să vedeți ceea ce este în spatele ei.
  Prin urmare, vă rog să simțiți dragostea inimii mele, astfel încât dragostea ta și dragostea mea împreună să poată atrage în țara voastră și Europa asistența pe care Saint-Germain trebuie, să o scape de ceea ce v-a fost impus.
  Multe dintre aceste curenți distructive care acționează peste tot și încearcă să țină popoarele înrobit nu aparțin curenților de viață din Europa. Din cauza acestei nedreptăți vă pot oferi o mai mare asistență, pentru ca, prin explicațiile pe care ți le dau, acum știi ce cere legea.
  Sunt convins că-mi vei da apelurile necesare, ceea ce-mi va permite să-l ajut pe Saint-Germain, pe tine și pe toți cei din lumină, aducând rapid mai multă libertate, o victorie mai mare și o lumină mai mare!
  Puteți avea încredere: când ați chemat cercul flăcării albastre în acțiune și ați cerut ca tot ceea ce este uman să fie îndepărtat și înlocuit de perfecțiunea eternă a flăcării iubirii inimii mele, va fi ca și ne am crea o grădină.
  Vom îndepărta buruienile și le vom înlocui cu trandafirii perfecți, iar aroma iubirii mele va fi dovada că viața te inundă cu dragostea mea, puterea mea și libertatea mea acționând în colaborare cu voința preaiubitului Saint-Germain de a purifica Europa a tot ceea care nu este Lumina.
  Dacă Europa ar fi eliberată din tot ceea ce a fost impus, ar putea fi Grădina planetei. Saint-Germain ar putea apoi să vă umple cu această perfecțiune și fericire pe care el dorește să dea la toate, și victoria sa ar fi completă. Victoria sa, și tot acest sistem de lumi, ar fi ca un cântec de recunoștință la viață.
  Fie ca dragostea ta, și dragostea mea, și recunoștința noastră pentru el, să vă inspire pentru a face aceste apeluri de multe ori.
  Tu faci apelul, eu dau răspunsul, și împreună vom goli calea care îi va permite să dea libertatea și binecuvântările sale în Europa și în Lume. Zeița Dreptății va menține apoi echilibrul iubirii, înțelepciunii și puterii pentru împlinirea planului divin al Pământului.
  Libertatea Sfântului-Germain și dreptatea divină a Zeiței Dreptății trebuie să fie stabilite, precum și puritatea eternă a inimii Zeiței Purității și Elohim Purității.
  Pentru aceasta, îndepărtarea de creații distructive mă preocupă.
  Voi cei pe care Eu iubesc, voi care iubiți Europa și Saint-Germain, veți fi ca o flacără a inimii mele și, prin înțelegere că v-am comunicat, și prin dragostea pe care o extindem, vom face o lucrare de purificare și vom plăti un tribut de recunoștință pentru Saint-Germain pentru tot ce a făcut de secole. Fie ca toți cei care au favoarea de a fi sub radiațiile sale acum simt libertatea sa necondiționată, cât mai puternic posibil, și răspândesc această libertate peste tot pe toată viața!
  Când veți vedea undeva o bucată de viață încarcerat de discordie, apoi sunați-mă și împreună vom elibera această viață de la ceea ce nu este libertatea lui și victorie.
  Legiunile mele de lumină sunt la comanda voastră și vă ofer tuturor asistența mea nelimitată. Dragostea mea este veșnică și constituie un pașaport pentru libertatea de Saint-Germain, si tu, care sunt ca familia sa, sunteți singurii care au înțelegerea necesară pentru a mă asista în împlinirea a ceea care va elibera umanitatea.
  Înțelegeți, dragii mei, cât de prețios sunteți pentru mine? Știi că restul oamenilor nu mă vor sună să-i ajut? Voi sunteți singurii care mă cunoașteți și mă sunați! Așa că am nevoie de tine.
  De aceea, dragostea mea te va împacheta, ajuta și proteja, astfel încât să puteți ajuta Saint-Germain da victoria sa la Europa!
  Asta trebuie să se întâmple!
  Fie ca cercul meu de flacără albastră să încercuiască orice creație umană nefericită și să o țină neajutorată și legată până când fie dizolvă și se consumă! Fie ca sabia mea de flacără albastră să taie toate legăturile din jurul fiecăruia dintre curenții tăi de viață, care nu sunt puritatea și libertatea inimii Saint-Germain! Fie ca iubirea mea să te inunde cu tot ce te va izola de discordie până când pământul va fi purificat!
  Libertatea Saint-Germain este cântecul luminii pentru Europa și pentru planetă. Nimic nu va depăși ceea ce el a făcut pentru această lume! Acum să ne pune la dispoziția vieții ceea ce îl va asista în victoria sa cosmică a libertății eterne!
  Dragostea mea va dovedi realitatea mea pentru tine: am ridica sabia mea de flacără albastră pentru a vă elibera acum! Acceptă asta! Vezi-l! Sună-l în acțiune! Efectuați apelurile de care am nevoie și permiteți-mi să vă arăt cât de profundă este dragostea mea, așteptând ca lumina să fi reluat totul în inima sa.
  Fie ca muzica sferelor să răspândească libertatea Sfântului-Germain și Victoria de Victory pe tot pământul!
  Fie ca amintirea tuturor creației umane să fie consumată în cercul meu de flacără albastră și să dispară, pentru totdeauna, de la Analele universului!
  Fie ca toate că inima mea dorește vă dea, se răspândit în lumea ta, și pe toate cele dragi pentru tine. Că, prin apelurile celor care cunosc legea AY AM și care, prin dragostea pentru lumină au dat ascultare necesare, cercul meu de flacără albastră se dizolvă de pe pământ acumularea sinistru de secole!
  Fie ca lumina mea și dragostea mea să fie eliberarea ta și Victoria Europei acum!
  Eu vă mulţumesc.
Astrea.
Apeluri de Astrea.
I. Apeluri de Puritate.
1. Preaiubitul Astrea, și preaiubitul Prezență AY AM!
AY AM, eu cer, eu comand, că ființele de foc sacru care guvernează acest sistem de lumi profite, în planurile de interior, toată energia locuitorilor din acest oraș (această țară, această națiune, acest continent) și încărcați-l cu lumina cosmică a 10000 Sori și manifestarea victoriei al măreața Victory!
  Fie ca această energie să fie încărcată cu puritatea invincibilă a iubirii și a focului sacru al lui Octava al Maestrilor Ascensionați în loc să se piardă în sentimente necontrolate, deoarece atenția se concentrează asupra activităților distructive.
* ô Puternic AY AM x3,
   relua la : eu cer, eu comand, și să termine cu:
* de mâna divină x3,
* prin marea porunca divină x3,
* prin toate legiunile fulgerului albastru al lui Hristos cosmic și glasul lui Dumnezeu x3,
* cât mai repede posibil x3,
* prin toată dragostea miraculoasă a mamei cosmice.
mulţumesc:
  Preaiubitul Astrea și Victoria iubită,
Te iubim,
vă mulţumesc
și vă binecuvântăm.
II. Activitati ale Cercului de Flacara Albastra al Maestrului Astrea.
a. Puternic Astrea, încărcați Cercul voastră de Flacara Albastra în jurul orice punctul focare de energie care hrăni ură, furie sau ticăloșie în oameni de… (oraș, țară, continent).
  Anihilați aceste punctele focare în acest moment și înlocuiți-le cu perfecțiunea eternă a Maestrilor Ascensionați.
b. Puternic Astrea, plasați cercul vostru de flacără albastră în jurul tuturor instanțelor de justiție și tuturor celor care le frecventează. Dizolvat și consumat tot ceea ce susține nedreptate și discordie în aceste activități, și înlocuiește acest lucru cu perfecțiunea veșnică a Maestrilor Ascensionați.
c. Puternic Astrea, aruncâ cercul tau de flacără albastră în jurul…*
dizolvat și consumă tot ceea ce nu este Lumina, și să înlocuiască acest lucru cu perfecțiunea veșnică a Maestrilor Ascensionați.
* de a face cu clădirile publice,
    Președinția Republicii,
    Adunarea națională și Senatul,
    Adunarea Europei la Strasbourg, Luxemburg și Bruxelles…
* Toate spitalele și clinicile,
* Tribunalele și închisorile,
* Biserici, Temple…
* Școli și universități,
* Cinematografe, teatre, sălile de dans, și diverse spectacole, pornografie,
* azilele nebunilor, de vechii, pepinierele…
* Cimitire
* Orice miscare si oricine comunica cu lumile nefericite ale astrului,
* Toate ființele luate de entități,
* În jurul orice alt loc și circumstanță discordante,
* în jurul a tot ceea ce vezi care e discordante…
  Și întreb, eu comand anihilarea completă a stratului fizic din atmosferă, astfel încât ignoranța, răutatea, corupția și perversitatea să fie dizolvate și consumate în toate ființele, pentru totdeauna.
* Puternic AY AM x3
* Prin mâna divină x3
* Prin Marea porunca divină x3
* Prin toate legiunile fulgerului albastru al lui Hristos cosmic și glasul lui Dumnezeu x3
* Cât mai repede posibil x3
* Prin toată dragostea miraculoasă a mamei cosmice x3
mulţumesc:
  Iubitul Mahachohan,
  Preaiubitul Astrea și marile ființe cosmice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *