NOTA DESPRE ELOHIM

  

Eu sunt AYAM Elohim Păcea.

  Copiii mei de lumină, atunci când flacăra spontană a inimii tale se ridică în flacăra gâtului tău, că se ridică în flacăra septuplă a frunții tale, iar acesta din urmă se alătură celor 7 flăcări ale celor 7 Elohim care te înconjoară, tu efectuați o activitate ascendent.
  Când aceste flăcări devin una, din inimă până în vârf, nu mai există nici un obstacol între prezența ta și sinele tău.
   Gâtul este centrul puterii tale, culoarea lui este albastră.
  Flacăra spontană are în mod natural trei culori (galben, roz și albastru) și flacăra septuplă pe frunte este compusă din 7 flăcări, fiecare fiind cea a unui Elohim, care este motivul pentru care esti mult mai legate de Elohim decât crezi.
  Cel din mijloc este Cyclopea, este al treilea ochi.
  Primul din dreapta este Orion, care guvernează activitatea iubirii divine, Raza lui este albastru și roz, albastru interior și roz peste tot în jurul.
  Apoi vin Elohim de puritate, Astrea, apoi Hercules (nici o informație de culoare pentru ei).
  Pe partea stângă, prima este Cassiopea al cărei Raza este de aur, următorul este Elohim de pace, al cărui Ray este, de asemenea, de aur, dar aceste flăcări sunt diferite în intensitate și au culoarea lor special principal:
      -culoarea principală a înțelepciunii (Cassiopee) este de aur și acest Ray are o Radiance albastru,
      -culoarea principală a păcii este de aur, înconjurată de roz.
  Apoi vine Arcturus, Raza violet. Culoarea sa principală este violet cu o inimă roz, Saint-Germain este cu siguranta atașat la acesta.
  Raza de cristal Ciclopea lui este alb ca zapada, strălucitor cu o strălucire albastră în interiorul. Cu toate acestea, atunci când Cyclopea acționează ca autoritatea de precipitații, acesta utilizează Green și aur raze. El este îngerul Deva al templului de jad, Maestrul templului de cristal și Templul de smarald, acesta din urmă formând unul cu templul de jad: centrul templului de smarald este un verde profund care se extinde pentru a deveni jad afară. Inima de orice activitate precipitații este întotdeauna de aur, cu o strălucire de mere verde.
  Gândiți-vă la instrucțiunea mea, copiii mei, atunci cele 7 flăcări ale frunții voastre se vor intensifica și prin ele veți primi calitățile celor 7 Elohim.
  Te binecuvântez, Eu Sunt AYAM Elohim păcii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *