ASTREA

Iubitul Elohim de Puritate,
Chicago, Illinois, 2 ianuarie 1950.
Armura luminii.

  Pentru tineret de predare AYAM a Maestrilor Ascensionați.
  Ei bine iubit tineret din AYAM predarea al Maestrilor Ascensionati, al Puternic Saint-Germain și Lumină peste tot, Eu Am venit la tine astăzi pentru a vă aduce bucuria și plăcerea de perfecțiune a puterilor noastre mare de viață – tot ce dorinți cu ardoare în adâncimi de tine, uneori știind-o, uneori ignorând-o.
  Uneori, dorinta pentru puritatea si perfectiunea noastra este atât de ardere în lumea ta emotionala ca aceasta poate fi satisfăcută doar atunci când vă oferim ceea ce noi singuri poate da. Și dacă vă va umple sinele extern cu satisfacția marea noastră dragoste și puritatea noastră față de viață, nu va mai fi afectată de circumstanțele din lumea exterioară, care sunt pur hipnotic – pentru că absolut tot ceea ce nu aparține perfecțiunii veșnice a vieții și mărețul său, marea, dragostea infinită, venind de la marele soare central, tot ceea ce nu este puritatea noastră eternă, tot ceea ce nu este libertatea fără limite și utilizarea necondiționată a tuturor puterilor perfecțiunea vieții, tot ceea ce nu este „Asta”, aparține forței sinistru și este nimic, dar sugestie hipnotică.
  Ascultați-mă bine: vrem să vă ajutăm prin experiențele care vă așteaptă încă, fiind cruțate de aceste circumstanțe ale lumii exterioare care cad asupra oamenilor obișnuiți; pentru că ei nu știu-persoanele din lumea exterioară nu știu-cum pentru a preveni aceste circumstanțe de la penetrarea în ele, ele sunt conduse de eșecul lumii exterioare și îngropați.
  Vreau să vă simțiți astăzi că, dacă doriți puterile de masterat ale vieții, avem autoritatea de a le conferi pe tine. Din momentul în care ați pus Prezența ta puternic AYAM – Eu Sunt pe primul, și ca vă trimite-l dragostea ta, si apoi ca te întorci la noi pentru a obține orice extra puterea de care aveți nevoie în curentul tau vieții pentru a vă conduce înainte, în mod victorios, peste tot când vă concentrați pe ceva – cu condiția ca acest ceva este constructiv, atunci vă vom îmbrăca cu puterea nelimitată de a realiza orice dorește inima voastră!
  Ascultați -mă, încercăm să te îmbrăcăm cu haine a substanței noastre și unele activități ale focului sacru care vă vor permite să traverseze circumstanțele din lumea exterioară. Vei putea să le observi și să vezi efectele pe care le produc, fiind protejate de dorința de a lua parte la ceea ce te-ar fi distrus într-o zi.
  Marea lege a purității este legea perfecțiunii și, din moment ce toate puterile universului sunt cuprinse în marea comoară a iubirii puternice Christice și cosmice a vieții, atunci, dacă pur și simplu ceri ca sinele tău exterior să devină un soare strălucitor de Prezența acestei comori, și că flacara violet consumatoare consumă totul altceva, apoi când cererea pentru tine o protecție invincibil, o armura facut din puritatea noastră și din o intensitate puternică a luminii, acest lucru vă permite să utilizați fără pericol aceste cele mai mari puteri ale vietii; Acesta este modul în care te face demni de a le folosi în lumea fizică.
  Dragii mei, cineva trebuie să fie responsabil de atragerea lor la lumea exterioară, astfel încât umanitatea poate, o zi, face progresele.
  S-ar putea să credeți că umanitatea progresează prin acea sau aceasta împlinire a lumii externe; Vă spun că, atât timp cât oamenii nu vor găsi Puritatea, nu va exista un progres permanent.
  Se poate ca ei să dorească Puritatea, se pot revolta furios, de asemenea, împotriva prețului pe care trebuie să-l plătească continuu pentru necurăția lor, dar dacă nu se întorc, cu Smerenia, Recunoștința și Ascultarea, către Prezența Atotputernică AYAM – Eu Sunt, și daca ei nu se îmbracă în Iubirea Sa Eternă, Invincibilă a Purității Veșnice, cu excepția cazului în care toate acestea se fac mai întâi, ei vor continua să stat pe loc, să nu facând nimic altceva decât făcând și desfăcând lucrurile pe care ele vor să le facă în lumea exterioară.
  Au trecut doi milioane și jumătate de ani de când umanitatea și-a petrecut timpul construind, construind, construind și apoi demolând ceea ce a construit.
  Ce credeți că rămâne pe pământ, în termeni de realizări constructive, care a fost salvat, sau conservate prin out-of-secol, astfel încât cei care trebuie să construiască perfecțiunea permanentă a viitorului le poate folosi în lumea exterioară?
  Absolut tot ceea ce are o oarecare valoare pe acest pământ și este o realizare constructivă a trecutului a fost ținut la partea de jos a oceanelor, sigilate ermetic.  Totul de pe pământ care are orice existență permanentă a fost conservat și protejat de armata ascensionati și nu de către oamenii înșiși.
  Deci, dacă, în viitor, doriți să fiți siguri de realizarea victorioasă, indiferent de ceea ce doriți să faceți, atâta timp cât este constructiv, veți avea nevoie de Invincibilul nostru, puritatea eternă și protecția noastră în jurul vostru, atât în timp ce fă-o, și în jurul căilor și înseamnă că vei folosi.
  Fără această protecție, atunci o forță distructivă va veni, tocmai când voi veţi crede că ești pe cale să ajungi la victorie, și apoi acea forță distructivă va veni să ți-o smulgă din mâini.
  Asta vă va umple cu resentimente la care nu obtinerea de succes care ai vrut.
  Acum sunteți constructorii viitorului! Trebuie să ia asupra ta ceea ce se va întâmpla cu această națiune în viitor-ai putea aproape spune în prezent: în viitorul nu-atât de îndepărtat, la toate.
  Dar, iubitii mei, dacă nu ești protejat de armura noastră eternă și invincibilă puritate, dacă nu invoci dragostea lui cosmic Hristos prin prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, cu excepția cazului în care cererea de protecție Invincibil în jurul tău și ceea ce aveți de gând să realizeze, veți găsi te întrerupt, în mod intermitent unul va opune tot ceea ce se angajeazi, și acest lucru până când ați fi dobândit forța și puterea de a pune în acțiune în lumea exterioară acest forța focului sacru care cosește tot ce îndrăznește să se opună la Dumnezeu și la perfecțiunea divină a prezenței puternice AYAM – Eu Sunt.
  Este în interesul voastră să luați decizia acum pentru a acționa concentrându-vă atenția asupra acestei prezențe, cerând ca ea să proiecteze puterile sale de victorie invincibilă pe voi, deoarece decrete și apelurile voastre nu sunt suficiente pentru tine să ai victoria.
  Victoria se realizează când sinele extern asculta la  marile curenți de energie pe care prezența și noi înșine le eliberăm și care trebuie să curgă prin voi pentru a face lucrurile care realiza planul divin.
  Deci trebuie să începeți prin a lua voi în propriile mâini și cerând puritatea invincibilă care este forța eternă, deoarece, fără puritate, nu puteți obține forța eternă; dacă uneori, de fapt, te simți destul de obosit și copleșit, este din cauza impurității lumii exterioare că ești-l.
  Prin urmare, dacă vă ridicați în vigoare, curajul și puterea de flacăra propria inimii al Prezența ta puternic AYAM – Eu Sunt, și dacă vă cere ca dragostea de Hristos cosmic al marelui soare central intră în tine prin prezența ta, intră în afacerea ta, și urcă garda în jurul tău, și, apoi, dacă te întorci la noi pentru a cere unul sau altul dintre puterile pe care avem privilegiul de a vă trimite să utilizați, va fi mult mai puternic, chiar înainte de a avea folosit această putere.
  Sunteți constructorii viitorului! Dacă doriți, puteți construi cea mai puternică Perfecțiune care a existat vreodată pe Pământ.
  Este suficient acest grup de studenți AYAM, voi esti suficient, voi, care faceți parte din tinerețe, din tinerețe lumii de AYAM predare al Maestrii Ascensionati, chiar dacă nu există nimeni în afara celor care sunt aici în această cameră care să se angajeze în acest serviciu pentru America.
  Dacă mă înțelegeți bine azi, și dacă luați decizia fermă, înainte de a începe ceva, să cereți ca cea mai puternică iubire eternă a lui Hristos cosmic să treacă prin prezența ta, ca el penetrează în sinele vostru exterior, si ca el intre aici, în acest loc, și ca el câștige victoria sa în tine, atunci, să cereți-ne ca te îmbrăcăm cu marele foc cosmic sacru al Purității noastre Invincibile și Veșnice Cosmice și al Puterilor de Octave ale Maeștrilor Ascendenți, astfel încât să puteți merge înainte și să faceți toate aceste lucruri cu Bucurie și Dragoste Mare că Viața își dorește, atunci nu va mai trebui să lupți din nou, nu vei mai lipsi de nimic din nou, și nu vei mai ști niciodată limitările, interferențele sau întârzierile!
  Cred că este într-adevăr merită să facă toate aceste eforturi personale pentru a goli modul în fața ta, astfel încât să puteți câștiga apoi victorie după victorie.
  Vă continuați împlinirea pentru a manifesta acest lucru! Binecuvântează-ți împlinirea, apără-l, ordonați expansiunea sa și, ca rezultat, aveți o responsabilitate inca mai mare de a împlini planul divin care îl privește.
  Acesta este modul în care treci de la o realizare magnifică la alta în cea mai mare bucurie pe care omenirea a cunoscut-o vreodată.
  Vreau să îndepărtez, din viața, ta orice sentiment de luptă sau nenorocire. Nenorocirea nu poate rămâne acolo unde este Iubirea noastră. Nenorocirea nu poate subsista acolo unde Puritatea și Puternica noastră Flacară intră în acțiune în lumea exterioară.
  Este numai energie, Iubitii, toată această energie, care pare a fi un obstacol în lumea ta, nu este altceva decât o energie a vibrațiilor lentă și dacă o încarci cu Invincibila noastră Puritate Veșnic, îi crești frecvența, o încarci cu Fericirea noastră care face te să vibrezi, îți oferă energie și te protejează și te ridică până când aceste realizări minunate te umplu de euforie.
  Și nu vei mai da gres niciodata.
  Vă rog, acceptați ceea ce vă ofer astăzi și nu permiteți nici unei ființe umane de pe Pământ să vă descurajeze și nu vă imaginați că Dumnezeu a creat ființe cu autoritate specială care să le permită să vă domine.
  Nu vreau să spun că trebuie să-i provocați pe părinți. Deloc! V-au oferit o binecuvântare extraordinară, oferindu-vă trupul cu care vă puteți înălța. Merită că îi onorezi, că îi iubești, că îi ajuți și că îi supui.
  Dar dacă ceri puternicei Iubiri Christice a Marelui Soare Central, cel mai puternic din toată Infinitatea, să intre în sinele tău exterior prin Prezența ta Atotputernică AYAM – Eu sunt și poate această Putere să radiaze prin tine, el va elibera cale tau. El va fi Lumina în întuneric! El va fi Forța din tine care te va împinge înainte și îți va da îndrăzneala să acționezi și te vei bucura de Victorie peste forțele acestei lumi.
  Credința mea, de ce să nu-ți iei victoria în bucurie, mai degrabă decât în sentimentul că trebuie să lupți?
  Vă asigur că corectarea circumstanțelor acestei lumi nu este, pentru noi, o activitate care ne obligă să fim afectați. Când ascultăm Marea Muzică a sferelor și hotărâm să transformăm această Putere într-o Flacăra pentru a acoperi suferința umană, ce pot face discordia? Nimic decât să se dizolve și să dispară.
  Și tu, poți face așa cum facem noi.
  Vrem ca vă îndreptați atenția, încă o dată, dar în mod constant, spre prezența voastră puternică AYAM – Eu sunt, și asupra necesității de a atrage către voi cea mai puternică Dragoste Cristic Cosmică a Universului, această Dragoste – și activitățile Sale ale Foc Sacru al prezenței Atotputernice AYAM – Eu Sunt de la Marele Soare Central, cu care Curentul tău de viață a fost doar unul la început.
  Ai existat dintotdeauna și vei exista mereu.
  Dar unele activități de viață pe care le-ați avut în Marea Soare Centrală sunt ținute în rezervă, pentru voi, sub responsabilitatea Corpului vostru Mental Superior și a Prezenței electronice.
  Puteți primi această moștenire. Puteți primi orice facultate conținută în viața care produce perfecțiune pentru utilizarea voastră în lumea exterioară, concentrându pe el cu atenția intelectului vostru și a iubirii Inimii voastre.
  Nu există nimic prea mare care să nu poată fi realizat! Nu este nimic prea mic, care să nu merite să beneficieze de Perfecțiunea pe care o comandați prin atenția voastră.
  Nu există niciun obstacol, Dragii mei, pentru cine stă în fața acestei Prezențe AYAM. Nu dacă o faci cu reticență sau dacă te afli într-o frică groaznică, deoarece problemele cumplite par gata să te zdrobească. Vreau să spun că trebuie să-l faceți un obicei al sinelui exterior, al fiecărui zi, în fiecare oră, în fiecare moment: vărsă-ți dragostea pe Prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, în valuri succesive! Mulţumiţi-o pentru tot! Și așteptați-vă că următorul val va fi infinit mai puternic decât precedentul.
  Mergeți înainte, și folosiți-o pentru a înfrumuseța lumea, a o purifica și pentru a ridica toate ființele cu care intrați în contact.
  Folosește-l pentru a da curaj, forță și iluminare restului umanității. Folosește-l pentru a purifica circumstanțele lumii exterioare. Mulțumesti-o din nou. Trimite-l înapoi valul, și primește pe următorul și pe următorul, care va fi și mai mare.
  Ascultă-mă bine. Este la fel de ușor și la fel de mecanic ca rotirea butonului de volum pe radiourile tale. Indiferent ce problemă este: voi folosiți energie! Puteți extrage cantitatea dorită, mare sau mică.
  Liberul tău voință este cel care decide cât de mult aveți nevoie în lumea exterioară. Dar nu atât încât oamenii, locurile, circumstanțele și lucrurile să te convingă că trebuie să accepți discordia și imperfecțiunea lor și că aceste lucruri exercita presiune în jurul tău.
  Voința voastră liberă acționează atunci când vă ridicați și o zdrobiți cerând Victoriei Domnului Hristos Cosmic să vă încarce cu Puterea Sa continuă în expansiune, cu Fortia și Curajul Său pentru a merge mai departe să proiectăm Fulgerul Flăcării Perfecțiunii și să ordonăm că se manifestă în Octava fizică; apoi s-o sprijiniți și să o amplificați până când umanitatea își dă seama că aveți puterea de a produce Perfecțiune, oriunde mergeți, și că voi aveți grijă de afacerile Tatălui atunci când vă bucurați să aduceți Perfecțiune către lumea exterioară pentru ca el să o folosească.
  Vi s-a spus deja despre Marea Lege a Energiei și a Vibrațiilor, dar trebuie să vi se reamintească în mod regulat.
  Marea Lege a Energiei, care este Viața, nu este zgârcita, dar nu tolerează abuzul. Prin urmare, dacă veți folosi greșit resursele de energie, substanță sau Prezență în lumea ta, acesta va reveni la voi într-o zi sau alta ca o penurie.
  În acest caz, să presupunem că ați făcut aceste erori, să presupunem că aceste limitări există în lumea aparențelor, pentru fiecare dintre ele și pe măsură ce vin la voi, cereți ca Brațul Prezenței Puternice AYAM abată Sabia Cosmică a Flăcării Albastre asupra situației, cereți ca El consumă-l în acest moment, și ca El oblige anihilarea cauzei sale și a tot ceea ce implică. Apoi, cereți ca Flacăra Spontană, prin Acțiunea Sa a Hristosului Cosmic al Cel mai Puternic Iubirii din toată Creația, să vină să se stabilească acolo pentru toată eternitatea!
  Apoi, oriunde te duci, vei înlocui imperfecțiunea cu Flăcarea Perfecțiunii.
  Și, dacă continuați să turnați această Flamă în acest modul obișnuit în jurul vostru, este imposibil ca să nu deveniţi automat această Flamă.
  Aceasta este pur și simplu Legea energiei și vibrațiilor. Nu ține cont de oameni. Nu știe cine ești, habar nu are despre motivele tale. Ea nu știe ce vei face cu această energie. Dacă apelați Energie, este eliberat, ea vine. Daca voi calificați-l cu limitări sau discordii sau cu dorința de a domina pe cineva, ea va reveni la voi și o veți domina.
  Dacă există o penurie de ceva în lumea ta, Dragii mei, știi că acest lucru este explicat. Nu ar putea fi în lumea voastră, sau în relație cu lumea voastră, sau în contact cu lumea voastră, dacă, undeva la origine, nu a fost conectat la energia lumii voastre. Și dacă este conectat, atunci – să presupunem că este întoarcerea unei erori din trecut, spuneți: înțeleg, sunteți parte a vieții mele, și am impus acest lucru la tine, te ridic acum prin Iubirea și Iertarea Hristosului Cosmic, această viață care este al meu, în Marele Soare Central, a cărei flăcări violete consumatoare te atrage în Inima Iubirii Sale, te purifică, consumă tot ce este discordii în tine, și îmbrăca-vă cu Flacăra Spontană. Mergeți mai departe acum, pentru că sunteți libertatea mea!
  Iubitele mei, este valabil pentru oricare dintre problemele tale, pentru oricare dintre facturile tale, pentru oricare dintre limitările tale, indiferent dacă îți privește mintea, corpul fizic sau afacerea. Prin această utilizare a flăcării violete consumatoare și prin apelul tău la dragostea lui Hristos cosmic – cel mai puternic din toată eternitatea – să el ia măsuri, să acționeze asupra acestor lucruri și să revărsă această Iubire, porunci ca această energie să devină autoritatea libertății tale; și circumstanțele și manifestările Libertății vor apărea cu siguranță, la fel de sigur că existeți și astăzi în Univers.
  Iubiții mei, vă rog să vă amintiți ce vă spun astăzi: oricât de mare este această activitate, oricât de minunată este împlinirea voastră, rămâneți umili, plini de recunoștință și ascultare față de această Prezență Atotputernică AYAM – Eu Sunt, și atribuiţi lui absolut tot Meritul a ceea ce se întâmplă.
  Dragii mei, pe măsură ce Puterea ta crește, forța sinistră folosește multe mijloace mult mai subtile pentru a ajunge la tine, astfel încât, împingand-ve pe o alt drum, discordia se manifestă mai devreme sau mai târziu.
  Nu trebuie să faci acest tip de experiență.
  Cu cât puterea ta crește, cu atât atitudinea ta față de Prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, și Armata Maestrilor Ascensionati trebuie să fie umilă și dezinteresată, pentru că ei sunt cei care ți-au dat totul.
  Tot ceea ce este bun în lumea ta astăzi este un cadou al acestei Prezențe puternice AYAM – Eu Sunt, și al armatei maestrilor ascensionati. Și tot ceea ce nu aparține libertății, iubirii lor, fericirii și puterii lor este doar calificarea greșită a gândurilor și sentimentelor voastre trecute.
  Astăzi, vreau să tranșez toate link-urile pentru voi esti liber!
  Dumneavoastră, Tinerii al predare AYAM a Maeștrilor Ascensi, ar trebui să deveniți Autoritatea Libertății.
  La urma urmei, preaiubitul Saint-Germain te-a încorporat în propria sa familie. Și cum Mesagera (Lotus) ți-a explicat înainte de începerea dictării, Saint-Germain te-a chemat să fii parte din El însuși pentru ca tu să participi la Marea Sa Activitate și Autoritate, notează-o, pentru ca tu să poți comanda Libertatea pentru Pământ
  Voi veţi putea avea apoi toate modalitățile și mijloacele de a produce Libertate pentru tine și pentru ceilalți.
  Poți fi Curajul Libertății din Saint-Germain, poți fi Autoritatea Libertății sale, folosind Flacăra Violeta Consumatoare fără nicio restricție pentru a forța ca fiecare circumstanță discordantă să fie întoarsă complet și să devină pentru tine un Miracol al Iubirii, și o Binecuvântare.
  Apoi, nimic nu vă va deranja, veți avansa pe un drum nivelat, deoarece Iubirea cosmică a acestei Prezențe Hristoase Atotputernice, Puternic AYAM și Marele Soare Central vor exercita acolo Autoritatea lor eternă.
  Puritatea voastră invincibilă, dragii mei, în intimitatea gândurilor și sentimentelor voastre interioare, va fi concretizată și va găsi un ecou în treburile voastre printr-o puritate din ce în ce mai mare care va produce Perfecțiunea care îndeplinește Legea.
  Acum, amintiți-vă de această veche zicală, pe care ați auzit-o de mai multe ori: propriile gânduri sunt secrete, sentimentele voastre sunt secrete și Legea vieții vă răsplătește public. Vă explic, pentru că asta credeți și sper să putem face o bilă de hârtie din toate acestea și să o aruncăm în Flăcara Violetă Consumatoare și că aceasta va fi consumată pentru totdeauna.
  Eliberați-vă sentimentele de problema vârstei minime necesare pentru a vă alătura predare tineretului AYAM al Maeștrilor Ascendenți. Știi, dacă nu pui capăt acestor lucruri, sentimentele tale personale se vor epuiza, iar când te trezești la realitate, încă nu ai rezolvat problema. Vă nu confruntați cu această întrebare sau alta, atunci când vă întrebați la un moment dat sau altul: Am dreptul la aceasta? Sau pot merge acolo dacă am o astfel de vârstă sau o asemenea vârstă? Sau ceva similar.
  Este la fel pentru problema de a fi căsătorit sau nu.
  Lasă-mă să-ți amintesc de Fa.
  Privește voi însasi din afară, și face o revenire asupra ta; te va învăța multe.
  Puteți fi căsătorit și la fel de pur ca Inima Marelui Soare Central și celibatar și la fel de nedemn ca conținutul al grajd.
  Acum Legea este Legea: revine fiecărui individ să își facă alegerea. Atâta timp cât îți păstrezi cu adevărat cele mai secrete gânduri și sentimente, precum și imagini în mintea ta, la fel de pure ca Inima Marelui Soare Central, dacă o faci cu adevărat, vei găsi asta în jurul voi, totul dobândește acea Puritate, acea Lumină și acea Perfecțiune Bucuroasă care sunt Autoritatea Libertății.
  Și, iubitele mele, aceasta este autoritatea unică și libertatea unică în tot Universul!
  Prezenta ta puternică AYAM – Eu Sunt îți poate oferi Perfecțiune în treburile tale din lumea exterioară, în mintea și corpul tău fizic, cu condiția ca Puritatea propriei Flăcări al Inimii Sale, care este Iubirea care vine de la Marele Soare Central, curge în tine și purifică toată energia corpului tău emoțional și mental, și îndepărtează din mintea ta și atmosfera din jurul tău toate imaginile care nu reprezintă nici puritatea, nici perfecțiunea.
  Umanitatea, iubițile mei, și-a urmat calea sa, făcând ca un struț care-și cufundă capul în nisip, pentru a-și imagina că poate continua să folosească în mod gresit Marea energie a vieții, fara ca noi vedeam-l, și, astfel, există întotdeauna ceva care atacă această umanitate din spate, care o trimite în iad și o aruncă într-un nou vârtej, într-un nou război.
  Te implor, nu făci ca un struț.
  Acum sunteți studenți AYAM!
  Dacă doriți Adevărul, suntem gata să vă spunem. Dacă nu vrei, va trebui să te întorci în lumea exterioară pentru a suferi până la sfârșit, asta este totul.
  Nu-mi este teamă să vă spun că cine nu vrea să audă Adevărul, care nu vrea să cucerească acest sine urât extern, se condamnă la suferință.
  Vă spun că, în următoarele câteva luni, forțele, diabolice până la extreme, vor pune presiune asupra lumii mentale și a lumii emoționale a umanității. Și dacă Etern nostru, Dragostea noastră Invincibilă a Hristosului Cosmic și această Puritate Victorioasă pe care Eu Sunt acum pentru Pământ nu te umplu și nu te protejează ca o Armură, nu vei avea puterea de a rezista la circumstanțele lumii exterioare care sunt răspândite peste tot.
  Dacă luați decizia de nezdruncinat să vă întoarceți spatele asupra a ceea ce nu este Victoria noastră, veți descoperi că Forța noastră din voi vă va face victorios!
  Dacă sunteți hotărât să dați totul la prezenței voastre puternice AYAM – Eu sunt, ea va veni în voi și vă va dezvălui frumusețea și perfecțiunea Gloriei sale, iar ea va fi realizarea veselă victorioasă a tuturor lucrurilor din această lume.
  Dacă sunteți de acord să fiți sau să eliberați Maestrie Sa peste toate lucrurile din această lume, atunci, cei dragi, vom fi aici pentru a vă ajuta!
  Vom fi acolo pentru a vă proteja!
  Vom fi acolo pentru a vă oferi toate lucrurile bune, și pentru a vă ridica mai presus de orice agitație.
  Dar, vă rog, nu folosiți instrumentele forței sinistre, în speranța a primi protecției Maeștrilor Ascensiți, pentru că nu o veți obține. Nu vreau să las în afara celei mai mici neînțelegeri despre aceste lucruri care se încadrează în Marea Lege și în Lege privind controlul energetic al Universului.
  Dacă folosești cea mai mică înșelăciune, se datorează faptului că te-ai plasat sub legea forței sinistre. Minciuna „evlavioasă” este ceva care nu există pentru noi. Nu a existat niciodată și nu va exista niciodată! Tot ceea ce nu este Adevărul este o minciună și fiecare minciună conține în sine sancțiunea sa.
  Mesagera (Lotus) v-a spus că în noaptea trecută. Câștigă reputația de a fi intractabil cu ceea ce știi că este adevărul și nu da un centimetru! Și veți avansa de la o Victorie Puternică la alta, iar forța sinistră vă va fi frică de voi și, în sfârșit, nici nu va îndrăzni să se apropie. Tot ce ai nevoie este o aderare de nezdruncinat la Perfecțiunea Prezenței Tale Puternice AYAM – Eu sunt, și de a știu că Ea este Autoritatea, care poruncește și plonjează cu forța tot ceea ce sunt sentimente umane, discordie umană, planuri umane sau idei umane, sa între în flacăra violetă consumatoare atunci când îl comandați.
  Și așa este.
  Nu ești la mila acestor forțe ale lumii exterioare, Dragii Mei! Ai legiuni de prieteni printre maeștrii ascensionați care pază în jurul tău ca și cum ai fi Diamante, pentru că fiecare dintre voi este o ușă deschisă prin care Lumina, Puritatea și Dragostea noastră a Hristosului Cosmic pot inunda atmosfera Pământului oriunde te-ai afla.
  Și ar fi mai bine dacă, chiar acum, ai putea câștiga reputația cuiva care a luat această decizie într-un mod absolut ferm și inflexibil.
  Dacă ai dreptate și o știi, rămâi pe pozițiile tale.
  Și cum vi s-a reamintit de multe ori, nu trebuie să evitați probleme sau să ezitați să răspundeți clar. Când cineva îți pune o întrebare directă, dă-i un răspuns direct, pentru că, dacă nu o faci, cazi în capcanele lumii exterioare.
  Lumea de afară s-a gândit atât de mult încât poate ascunde lucrurile! Dar oamenii nu pot ascunde nimic, Iubitii mei.
  Acest vechi intelect uman este atât de hipnotizat, de sine hipnotizat de propria sa putere de imaginație! Cu toate acestea, este doar o stare tranzitorie, deoarece nu este susținută de nicio rezervă eternă de energie. Până acum, intelectul și-a imaginat că este capabil să ascundă lucrurile. Și-a urmărit drumul cu această mândrie nerușinată și astfel a căzut din ce în ce mai adânc într-o suferință mai mare.
  Oamenii cred că ascund lucrurile de alții, că poate nu le spun lucrurile, că pot flata pe cineva într-un mod înșelător; dar ei uită cu asta, că dacă este în lumea emoțională, în timp ce stai în atmosfera unii de alții, iar lumea ta emoțională se întinde pe o rază de cel puțin cincisprezece metri în jurul tău și în toate direcțiile, apoi oricine care este în lumea voastră emoțională să vă poată percepe sentimentele.
  Mai mult decât atât, este în afara problemei să puteti înșela Prezența, Legea sau să ne înșelăm. Intelectul a preferat să se înșele însuși, dar, într-adevăr, nu a înșelat oamenii din jurul său. Oamenii devin sensibili la aceste lucruri. Nu recunoști discordia când intri în atmosfera cuiva supărat? Chiar dacă nu spune nimic, asta nu te împiedică să-l știi. Nu simți asta când te apropii? Ei bine, toată lumea simte sentimentele tale la fel.
  Dacă cineva are intenții proaste, va fi dezvăluit mai devreme sau mai târziu.
  Mai ales dacă decideți, într-un mod de neclintit, să apelați la « Ochiul Atotvăzător al lui Dumnezeu »*, « Spiritul Omniscient al lui Dumnezeu »*, « Lumina Atotputernică a lui Dumnezeu »*, pentru ei să poruncească, știind că sunteți întotdeauna luminat de « Pur Duhul Cosmic al lui Dumnezeu al Maeștrilor Ascensi »* și, de asemenea, știind că tot ce este ascuns vă va fi descoperit cu privire la ceea ce trebuie să știți pentru a menține o Protecție eternă și invincibilă asupra a ceea ce este constructiv pentru a îndeplini Planul divin în stilul lui Maeștri Ascensionati, pentru a-L amplifica și pentru a oferi asistență tuturor celor care vor să încerce să slujească Lumina.
(notă: vezi discursurile lui Cyclopea, Ochiul Divinului Total Viziune, elohim al celei de-a 5-a raze,
pentru spiritul omniscient al lui Dumnezeu, vezi discursurile lui Cassiopea, elohim al Înțelepciunii, a 2-a rază,
și pentru lumina atotputernică a lui Dumnezeu, vezi discursurile lui Hercules, elohim de raza I,
acest discurs fiind un discurs al elohim purității, spiritul cosmic pur al zeului, Astrea, elohim razei a 4-a)
  Ascultă-mă bine. Dacă veți face ceea ce vă spun și vă veți continua pe calea ta ca și cum forța sinistră nu ar exista, cu excepția închiderii ușii în fața lui de fiecare dată când această apariție apare temporar, veți merge mai departe, iubitii mei.
  Poți să-ți croiești drumul printr-o junglă adevara, mulțumită acestei porunci conștiente, deoarece nu eul tău exterior face toate acestea. Lasă-ți prezența veni, sau lasă corpul tău mental superior să-și proiecteze flacăra și razele luminii în corpul tău fizic, iar aceste razele luminii te vor preceda și vor alunga circumstanțele care altfel ar deveni lupta ta umană.
  Și dacă doriți să vă îmbrăcați Armura Purității noastre Invincibile Veșnice, a Autorității noastre pentru Eliberarea Pământului, a Autorității noastre a Hristosului Cosmic, adică a prezenței Atotputernice AYAM – Eu Sunt în Marele Soare Central, această autoritate se va manifesta întotdeauna, sub forma unei flăcări.
  Si este Asta care va fi armura ta!
  Sediul Tineretului din Predarei AYAM a Maeștrilor Ascensi poate fi, de asemenea, inundat cu flacar al prezența.
  Afacerea ta una cu alta, poate fi inundat în același mod, zi după zi. Puteți cere ca intensitatea Lui să fie de o mie de ori mai puternică în fiecare zi sau oră.
  Și daca țineți apăsat, dacă îți încarci Viața, dacă o dai la ceea ce îți spun eu, calificat în acest fel, atunci viața îți va veni în același mod.
  Tot ce este necesar este să vă retrageți, să vă deconectați atenția de circumstanțele și limitările discordante ale lumii exterioare suficient de mult pentru a da această poruncă. Apoi te ocupi de afacerea ta și descoperi că acest val de Lumină te-a precedat și că ea a realizat ceea ce tu, în lumea fizică, nu poți face.
  Avem Voința, iubițile mele, să vă facem victoria a ceea ce decretăm în chemările noastre.
  Niciodata, vom abandona Tineretul al predarei AYAM al Maeștrilor Ascensionati. Vom monta Garda în jurul tău, cu condiția să nu mai experimentezi suferință în lumea exterioară.
  Dacă nu ne credeți, dacă nu credeți că suntem reali, dacă nu doriți să respectați această lege, vă vom accepta deciziile. Du-te în lumea de afară, suferă cat vrei. Acesta este privilegiul tau – și nu avem nicio dorință de a interveni cu el – decât atunci când vei fi devenit destul de nefericit și eu cred că, în acest moment, vă veți aminti de noi, asta faceți de obicei.
  Este ceea ce am văzut de-a lungul secolelor: lumea exterioară nu a făcut altceva decât să experimenteze suferința de la sfârșitul celui de-al doilea epoca de aur. Ori de câte ori o Mare Ființă a Luminii venea să-ți ofere un Dar Transcendent, El sau Ea a fost persecutat sau răstignit, sau la fel ca în timpul vieții Sale pământești. Și în cele din urmă, tot ce a făcut El sau Ea a fost zădărnicit.
  Veți descoperi că lumea din afară nu vă poate oferi altceva decât nenorocire, suferință și limitări, dacă nu vă țineți apasat în decizia de a îmbraci cu dragostea Hristosului Cosmic al Marelui Soare Central și proiectează Focul acestei Lumini în lumea din jurul tău, pentru a construi lumea aici mai jos în conformitate cu Perfecțiunea Legii.
  Apoi, dacă îți umple lumea cu Dragostea Puternică Christică a Prezenței Tale AYAM – Eu Sunt, și cu Dragostea de la Octava noastră, atunci Cercul tău electronic – care este lumea ta, Sfera ta de viață – va fi umplut cu Perfecțiunea și puterea noastră, care sunt capabil a realiza orice este necesar pentru ca tu să trăiești în această lume, permițându-ți în același timp să îți urmezi calea către Victoria ta și Eliberarea.
  Pentru ca ceva să trăiești în lumea ta, Iubitele, trebuie să-i dai viața ta, altfel nu poate trăi.
  Depinde de tine. Tot ceea ce vrei să faci sau să te manifeste în lumea exterioară trebuie să trăiască absolut cu viața ta sau nu va fi în lumea ta.
  Ar trebui să vă aprofundați reflecția asupra asta la care doriți să vă dați Viața ta.
  Tot ce există în Cercul tău electronic, tot ce există în lumea afacerii tale trăiește doar pentru că i-ai dat energie, adică din viața ta – iar Viața ta este Iubirea Prezenței Tale, iar Prezența ta este Iubire și Flacăra din Marele Soare Central.
  Prin urmare, orice vrei să faci în lumea exterioară, o poți face pentru că Iubirea este Atotputernică.
  Dar trebuie să vă dați atenția ta la lucrului pe care doriți să îl faceți, că vă revarsați în ea Energia voastră calificată drept Iubirea Hristosului Cosmic și Perfecțiunea Maeștrilor Ascensionați, dacă doriți ca aceasta să fie susținută și extinsă, pentru că tot ce care nu este Perfecțiune nu este demn de a exista în Univers și nu putem da Energia noastră la ceva care nu este constructiv, asta e evident!
  Nu putem folosi energie discordantă.
  Nu putem folosi energie de oboseală calificată. De asemenea, te implor, când spuneti Decretele, faci-l cu Bucurie și Fericire și cu hotărârea acerbă de a obține această perfecțiune. Sau, odihnește-te înainte de a spune Decretele. Dar nu ocoliți în cercuri, luptându-vă să puneți un picior în fața celuilalt, în speranța că Decretele tale se vor împlini, sa va intreb apoi de ce Perfecțiunea nu se manifestă.
  Vă voi spune acum ceva despre ceea ce vom insista de mai multe ori.
  Este important ca noii veniți la această activitate să o învețe și, pentru cei care sunt deja în această activitate, dacă a fost obiceiul lor, ei bine sa fie se corectează, este tot. Va rog, supravegheaţi tonul vocii tale.
  Te rog, supravegheaţi calitatea a ceea ce pui în voce; și pe măsură ce trăiești, respiri și dorești ca totul să fie decent, de dragul cerului, încetează să vorbești pe un ton plânsitoare! Nu este nimic mai iritant, nici o invitație mai flagrantă la întregii forțe sinistre decât o voce plânsitoare.
  Enervează nervii, este o cădere de energie.
  Este total negativ și nu are nimic de făcut în Univers, este totul!
  Tonul vocii care se vindecă, tonul vocii care este pozitiv, care face lucrurile care merită făcute, se află în registrul de mijloc. Iar pentru aceia dintre voi care cântăm, vom face, într-o zi în curând, o experiență cu voi și vă vom arăta, printr-o experiență reală că veți trăi în propriile corpuri, diferența care există între acțiunea vibratorie din voce tonuri medii și tonuri scăzute și efectul pe care îl pot avea tonurile stridente.
  Vă putem arăta acest lucru pe magnetoferele tale, vă putem arăta-o cu clopotele tale sau cu orice altceva. Și dacă acest Grupul Studenților retine ceea ce spun, cuvintele tale vor fi încărcate cu mult mai multă putere. Vei vorbi cu o convingere mai mare și vei fi mult mai convingător pentru oamenii din lumea exterioară în tot ceea ce vrei să realizezi.
  În ceea ce privește vocile tale atunci când cântați, acestea se vor îmbunătăți vizibil dacă mențineți un ton bun, în un registrul bun al vocilor, pozitiv, fericit, în registrul mediu al vocilor voastre.
  Te poți vindeca uneori spunând un singur cuvânt.
  Imediat ce oamenii se enervează sau se supără, tonul ridică. Când tonul ridică, devine strident. Furia apare întotdeauna în registrul înalt.
  Nu ai auzit niciodată pe nimeni să dea o ordine care este urmată, altfel decât în ​​cele mai joase tonuri ale vocii.
  Ascultă-mă bine. Acestea sunt doar lucruri mecanice care vă vor ajuta să împiedicați lucrurile iritante ale lumii exterioare să vă invadeze.
  În calitate de Tinerii AYAM al Predare Maestrilor Ascensionati, ar trebui să decizi chiar acum ce vrei să realizezi cu adevărat la sediul tău și dacă vrei să ne suni!
  Amintiți-vă că cei șapte puternice Elohim sunt constructorii acestui sistem. Nu am uitat cum să construim – veți fi uimiți!
  Și nu construim nimic care să nu fie frumos. Nu construim nimic care nu poate fi veșnic întreținut, iar ceea ce construim este darul pe care vi-l oferim.
  Dacă doriți să construiți așa cum facem-o, dacă doriți Iubirea noastră pentru construi lucrurile, dacă doriți ca, cu Iubirea noastră, noi să protejăm ceea ce construiți, și dacă doriți ca asta fac serviciu vieții, pentru ajută la înfrumusețarea planetei – poți cere luna de pe cer!
  Nu este nimeni în octava fizic care să vă ofere acest lucru! Bărbații pot crede că ele pot da luna, dar asta este greșit!
  În timp ce vă concentrați mental pe ceea ce doriți să faceți, setați granițele, lăsați imaginea să fie foarte clară! Atunci, iubiți această imagine a întregii voastre inimi, a întregului suflet, a tuturor sentimentelor voastre, a tuturor energia ființei tale! Comandați în numele și autoritatea prezenței voastre puternice AYAM – Eu sunt! Cereți ca ea să intre în manifestarea exterioară prin Autoritatea și Puterea celei mai puternice Iubiri christice și cosmice din toată creația. Atunci cereți-ne, în calitate de cei șapte constructori puternici, să stăm de pază, și să ne asigurăm că ceea ce construiți este o cu Perfecțiunea Iubirii lui Hristos Victorios, că asta-i de-a face un serviciu inimaginabil, și că asta nu poate produce decât Fericire pentru toți cei care sunt în cauză.
  Dacă faci ceea ce am spus, dacă îl amplifici și dacă, prin ceea ce produci, voi raspandiți asupra semenii tăi tot ceea ce îi binecuvântează, atunci vei fi meritat tot ce vei primi pentru tot restul eternitatii.
  Așadar, și asta ar putea să vă ofere o anumită ocupație pentru multă vreme – ar trebui să știți că aveți un rol de jucat acum în construirea tuturor orașelor care trebuie sprijinite, precum și a tuturor orașelor noi cine se va naște – asta face parte din mandatul tău. S-ar putea să aveți un număr mare de Orașe de Lumină de construit.
  Dacă vă antrenați și faceți serviciul de astăzi în mod corect, cine dintre voi poate spune ce vă vom încredința? Cum ați putea ști ce vom extrage pentru voi să utilizaţi, dacă asta nu există încă în octava fizică?
  Dragostea nu are limite!
  Viața nu are limite!
  Energia nu are limite!
  Conștiința nu are limite, cel puțin nu a noastră. Și vrem să-ți dăm ai noștri să-ți înlocuim ai tăi.
  Ascultă-mă, este mai bine decât diar un simplu schimb echitabil. Dacă ne oferiți conștiința voastră, vă vom da a noastră. Dar nu vom folosi conștiința ta. O vom pune în Flacăra Violet.
  Este calea noastră de a vă purifica corpul mental și dacă ne oferiți sentimentele dvs. de tulburări și de suferințe, vă vom oferi în schimbul sentimentele noastre al iubirea lui Hristos cosmic!
  Și iată o altă târg facut!
  Astăzi, vă fac o propunere comercială. Am stabilit o afacere împreună, nu-i așa?
  Noi suntem Constructorii și voi sunteți constructorii.
  Vrem să mergeți înainte, ca niște copii fericiți, și să construiți în Libertate, dar cu acea încredere pe care numai Iubirea o poate oferi, și apoi veți ști ce este Măiestria.
  De ce să nu știi acest lucru acum, în locul ca în ​​zece sau cincizeci de ani?
  Nu trebuie să așteptați Înălțarea voastră pentru a observa ce este măiestria; și veți experimenta infinit mai multă Bucurie și veți avea mult mai multă măiestrie pe această lume descoperind-o acum, mai degrabă decât chiar înainte de ascensiunea voastră. Ea va pune capăt experienței ta, dar vă puteți bucura de o mulțime de puteri Sale minunate pentru utilizarea voastră în lumea exterioară, cu mult de ani înainte de a ajunge la Înălțare.
  Și noi singuri, vă putem oferi sentimentul acestei măiestri care este a noastră!
  Dacă sunteți muzician, puteți transmite elevului sentimentul dvs. despre o compoziție muzicală; iar dacă elevul se calmează, el îți poate absorbi senzația și se poate juca ca tine.
  Noi, vă putem oferi sentimentul nostru de Elohimi de creație. Vă putem oferi Simțul nostru de măiestrie și, iată, acum, acest ceea ce este cel mai minunat dintre toate binecuvântările: vă putem oferi sentimentul nostru de iubire cuiva care nu vă place!
  Te-ai gândit vreodată la asta? Uneori, când vi se pare dificil să turnați Iubirea Domnului Hristos Cosmic în cineva de care credeți că nu este demn sau în cineva care a făcut ceva care vă înfuria, dacă faceți apel la noi, putem proiecta un fulgerul al Flăcării Iubirii noastre în acest individ, sau cel puțin în Prezența sa și în Corpul său mental superior și în tot ceea ce este constructiv în el.
  Putem proiecta un fulger al flacarii al dragostea nostra și putem face lucruri în acel moment pe care nu sunteți capabil să le faceți, deoarece sentimentele tale poate nu sunt sub control complet și vă putem ajuta să-i stăpânească.
  Astfel, vom începe să construim Perfecțiunea în tine, prin apelurile tale către Dragostea Cosmică și Christică din Marele Soare Central, care este Stăpâna Autorității de pretutindeni, această Atotputernică Prezența AYAM – Eu Sunt, a cărui Dragostea și Viața în Marele Soare Central sunt Maestrii tuturor lucrurile din univers.
  Sună-i până când ei vă califică energia.
  Atunci cheamă Dragostea noastră, Dragostea și Măiestria noastră, Puritatea noastră Invincibilă și Autoritatea noastră, în tine, prin tine și în jurul tău, și mergi mai departe, construiește împlinirea Planului divin. Luați în considerare tot ceea ce construiți cu consecințele sale sau capacitatea sa de a aduce fericirea altora și, inevitabil, veți cunoaște și Fericirea, și voi.
  Dacă sunteți de acord să deveniți partenerii noștri și dacă iubiți modul nostru de a trăi, vom putea să vă arătăm lucruri încă necunoscute Pământului, care sunt încă de o frumusețe de nedescris, care se vor manifesta în activitatea lumei extern în acest epoca nou de aur.
  O Epoca de Aur permanentă.
  Puteți fi beneficiarii acestor cadouri! Puteți aduce Darurile acestei Frumuseți în manifestarea exterioară și puteți experimenta Bucuria la fiecare pas al drumului.
  Ascultă-mă bine. Dacă manifestați voința de a califica anul în curs cu Victoria Bucuriei noastre a Maestrului Ascensat, a Marii noastre Bucurii Cosmice și Christice a Dragostei Veșnice, Puritate Invincibilă și Putere Resurse nelimitate pentru toate lucrurile bune, iar dacă cereți insistent că Autoritatea eternă invincibilă a Atotputernice Prezenței AYAM – Eu Sunt te împinge în față pentru a construi așa cum fac Maeștrii Ascensionați, atunci Vom fi cu tine.
  Construcția va merge înainte.
  Vei avea tot ce ai nevoie, iar lumea din afară va fi uluită.
  Suntem alături de tine! Lumea de afară este împotriva ta. Și dacă nu mă credeți în mine, experimentați amândouă. Când vei avea săturat de lumea exterioară, vino să ne găsești. Dar nu trebuie să te duci să vezi ce se întâmplă acolo, dacă alegi să ne alături în primul rând.
  Putem face vă deplasați înainte spre ceea ce lumea exterioară este incapabil vă oferi.
  Deci, pe măsură ce înaintăm, simțiți Realitatea noastră cu toată puterea ființei voastre! Simțiți Puterea Iubirii noastre pentru a vă oferi toate lucrurile bune, și deveniți conștienți de Existența noastră.
  Alătură-te gândurilor și sentimentelor noastre. Cereți să fiți umplut cu Puterea realizării noastre victorioase și cereți ca Autoritatea Libertății noastre cosmice de dragoste și puritate cosmică, hristică, invincibilă și veșnică, să înainteze victoria noastră înaintea voastră; și oriunde te duci, succesul va fi asigurat, deoarece lumea din afară nu ne poate opune nouă sau ceea ce oferim.
  Vrem ca voi să fiţi total inaccesibil la limitările lumii exterioare, indiferent dacă ești liber, independent. Numai Iubirea poate da asta, iar Focul nostru Sacru este Plinătatea autorității Sale și Prezenții Sa victorioasă.
  Mulțumesc. În timp ce te învăluiesc în Flăcarea arzătoare a acestei iubiri a focului nostru sacru, cer să fii conștient de ea și să știi că ea rămâne în tine pentru a-ți oferi Bucurie, Perfecțiune și libertate nelimitată, până la sfârșit Plinătatea Înălțării tale.
  Mulțumesc.
Astrea.
Despre Elohimul Purității, extrase.
De iubitul Saint-Germain.
  Cu cât doriți mai mult Puritatea, cu atât va trebui să contemplați Puritatea. Atâta timp cât nu îți fixezi atenția asupra ei și dacă nu faci apeluri conștiente pentru a obține, doar o mică parte din Puritate se revarsă în lumea ta. Vei primi, prin Prezența ta, un anumit flux, într-un mod natural, dar îl poți intensifica dincolo de toate măsurile, ordonându-ți fixarea atenției pe Elohim, această Glorioasă, această Prezență Magnifică a Puritatea eternă invincibilă, această Ființă ale cărei haine sunt de foc alb, a căror strălucire este ca un fulger alb și a cărei iubire poate să vă răspundă chiar mai repede decât cea a oricăreia dintre aceste mari ființe cosmice.
  Îl simți?
  Vrei să o accepți?
  El este Lumina Purității Eterne Invincibile! Este Marea Centrala Cosmică sau Presiune de Puritate extrasă din Marele Soare Central!
  Pe lângă Cunoștințe Prezenței puternice AYAM și flăcări violet consumatoare, Surse ale libertății mele, umanitatea are nevoie astăzi, cu mult mai mult decât orice, că acest Elohim Puternic al Purității Invincibile Veșnica varsă asupra ei presiunea puterii cosmice pe care El o deține.
  Oamenii au nevoie de ea mai mult decât au nevoie de oxigen! …
  Ô Mare Elohim al Purității Eterne Invincibile, purifică aici structura tuturor acestor corpuri!
  Purifică-le lumea mentală și lumea sentimentelor! Purifică atmosfera oriunde ei merg.
  Fă cu ei ființa ta vie în acțiune și eliberează-ți presiunea cosmică de puritate eternă invincibilă în toată America.
  Purificați totul în limitele sale și exercitați-vă măiestria! O, Tu, Mare Creator al Creației, Tu ești Piatra Unghiulară a Universului!
 Iubitul Elohim de Puritate,
Flacara luminii albastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *