NEPTUN

  

Discurs de iubit Neptun.

  Dragii mei, care rătăcea pe planeta pământ, am venit să vă ajute cu o emisie de forță electronică prin intermediul elementului Apă, a cărui radiații vă va pune la usurinta, si in pacea pe care vrem să vă dau.
Voi explica acțiunea elementului Apă în celulele din corpurile voastre, și cum puteți purifica și iluminați acest Apă mult mai repede decât ați făcut până acum.
Structura celulară a organismelor dumneavoastră este compusă în mare parte din elementul de apă-într-un procent de 80%. Nu este dificil de a purifica elementul de apă, deoarece nu este foarte dens. Dacă comanda forța electronică a elementului de apă pentru a crește, atunci lumina lui poate ridica rata de vibrații la gradul în care imperfecțiunea și discordie nu mai poate fi impusă. Dacă toate elementele de apă în celulele din corpurile voastre au fost rapid purificate și dacă ați ordonat ca această apă să fie la fel de strălucitoare ca și forța electronică pe care am direcționa-o, acțiunea acestei lumini, combinată cu cea a flăcării Violet în restul al corpurile voastre, ar provoca dizolvarea și consumarea tuturor limitărilor.
Utilizarea forței electronice în acțiune în elementul Apă pe care o explic nu înlocuiește cea a flăcării violet, ci constituie o activitate a vieții care acționează în elementul Apă și din care prezența mea AY AM este directorul pe pământ.
Prin trecerea anumitor curenți electrici în apă poluată, este posibil să ridicați toată substanța impură la suprafață, să o scoateți și să o consumați complet. Acest proces electric simplu folosit mecanic poate fi, de asemenea, puse în acțiune pe celulele din corpurile voastre.
Când comandați punctele luminoase în celulele voastre pentru a încărca și intensifica fulgerul albastru cosmic de puritate cosmică în elementul de apă al organelor voastre, toată substanța solidă încărcată cu discordie este respinsă rapid, iar acesta este momentul să utilizarea în mod dinamic de flacără violet consumatoare; pentru astfel, elementul terestru care a fost taxat cu discordie este purificat și a revenit la universal. De fapt, oamenii ignoră faptul că substanța corpului lor emoțional este sub îndrumarea mea, deoarece este compusă din cea mai subtilă parte a elementului de apă, la fel corpul eteric este compus din cea mai subtilă parte a elementului terestru, iar corpul mentale din partea cea mai subtilă a aerului element.
Este pentru că discordie a sentimentelor umane a fost impusă de mai multe secole pe elementele Pământului, apă și de aer pe care le-au devenit solid la fel ca apa se transformă în gheață sub efectul de frig. Astfel, elementul de apă al corpului emoțional s-a îngroșat și a densificat, din cauza discordiei și impurității sentimentelor umane impuse asupra sa. Acum trebuie să recurgă la fulgerul albastru cosmic de puritate cosmică, care este concentrația noastră a forței electronice a elementului de foc, și ne trebuie sa încarcă în mod constant cu presiune gigantică această energie în condensul discordiei pentru a reuși să o spargi. Deoarece 80% din corp este compus din apă, puteți vedea în mod clar că este pe acest element că cea mai mare parte a discordiei, trecut și prezent, este înregistrată.
În timp ce acționați aici în structura atomică, carnea ta, această parte mai grosiere și mai densă a vehiculelor tale produce un efect de amortire în sentimentele corpului tău emoțional. Dar dacă, în mod paradoxal, ca rezultat de diferite experiențe, unele persoane se privează brusc de corpurile lor grosiere, apoi protecția structurii atomice este luată de la ei și se supun în corpurile lor emoționale acțiunea vibrațională de tot ce le înconjoară, fără nici o izolație… Structura atomică este, de fapt, o izolație pentru corpul emoțional, analoagă cu materialul izolator de fire conductoare electrice. Când acest material izolant este prea gros sau prea rigid și nu mai permite firul să se îndoaie și să fie adus în cazul în care doriți, apoi el pierde utilitatea practică sa. Același lucru este valabil și pentru corpurile emoționale ale umanității. Discordie impusă de apa element în aceste organisme s-a solidificat, și a produs densitatea și limitările în care umanitatea se luptă.
Având în vederea că AYAM – Eu Sunt autoritatea cu privire la eliberarea elementului de apă de pe pământ, și că eu sunt cel care are energie apa pentru a asista omenirea în victoria de înălțare, te pot ajuta pentru a obține puterea purificatoare conținute în mod natural în element de apă, și forța electronică a fulgerului cosmic albastru de puritate cosmică de care aveți nevoie.
Masa omenirii a considerat întotdeauna apa ca un element purificator. Cum se produce această purificare? Apa absoarbe și reducă impuritatea și discordie impuse pe ea, și înainte de sfârșitul discursului meu, sper să reușească în iluminarea sentimentele tale suficient pentru a vă face să înțelegeți, în cazul în care numai parțial, cât de mult impuritate și putrezire umanitatea deverse în toate apele planetei.
Amintiți-vă de descriere a creării planetei, așa cum este spusă în al doilea capitol al Bibliei, se spune: Dumnezeu a creat oceanele și tot ceea ce conțin, și a declarat că acest a fost bun. Bine! Mi se pare că ceva anormal sa întâmplat de atunci cu toate aceste creaturi care trăiesc acum în apele planetei, deoarece un rechin, o caracatiță, și atât de multe alte creații distructive care populează mările nu sunt cu siguranță bun! Acest e viață și substanță în închisoare! Voi menționa doar unul sau două exemple pentru a vă încuraja să realizeze cât de esențial este de a purifica elementul apa din corpurile voastre.
Când deschideți o stridie, corpul de această ființă nu este cu siguranță frumos-dar interiorul coajă este frumos! Știi cum a fost corpul acestei stridii în creația originală? A fost o mică ființă ca un elf, cu aripi mici moi, transparente, irizate, și la fel de pură ca inima zeiței purității. Acesta este murdăria turnat de către omenire în elementul de apă și condensat la partea de jos a mărilor, care a produs aspectul prezent al acestui minunat mic ființă.
Ceea ce știi acum ca o caracatiță a fost o ființă mică ca un soare auriu, cu raze lungi care au turnat lumina în elementul apa. A fost un mic soare plasat în apa, iar culoarea și forma tentaculelor actuale nu sunt decât condensarea impurității îngrozitoare și a urii oamenilor care au distorsionat această creație primitivă, și care a devenit obiectul distrugerii care există acum.
Din nefericire, este imposibil pentru umanitate să nu trebuiască să sufere un șoc în schimbul discordiei, urii și impurității care au fost impuse forțelor elementelor. Această contaminare a operelor divine nu poate continua pe termen nelimitat și, în mod inevitabil, aduce suferință oamenilor până când toate acestea sunt dizolvate și readus la puritatea originală prin acțiunea iubirii cosmice, ale caror lumina albastră al purității cosmice este o manifestare.
Sper să vă aduc un sentiment de responsabilitate față de corpurile voastre fizice, care vă vor încuraja să le păstrați curate pe plan intern și extern, și niciodată să nu mai puneți presiune asupra lor, cu sentimente și gânduri discordante, prezente sau trecut.
Dacă mă înțelegeți bine astăzi, sunt gata, în conformitate cu Elohim de puritate, pentru a elibera o intensitate mai mare a forței electronice de fulger albastru de puritate cosmică în fiecare celulă a corpului, pentru a produce o expansiune de lumină în prin elementul apa al structurii corpurilor voastre, ceea ce le va face pure, clare și spumante, asa cum splendoarea soarelui, chiar înainte de Înălțarea voastră! Responsabilitatea ta față de viață îți cere să ai grijă de structura atomică corpurilor tale. Viața vă va cere socoteală pentru utilizarea pe care o face de aceste organisme, și nu veți scăpa de vina și o penalizare dacă persistă în impunerea tot felul de sentimente pe substantia acestor organisme, pentru a le îndesat cu orice alimente în speranța ca corpul tau superior mentale va scapa de ea atunci când începe să te simți inconfortabil. Nu! Acest lucru nu este în conformitate cu legea vieții! Și tu nu-l ignorați!
Eu am fost cel care a purificat apele planetei timp de secole. Am dizolvat ura omenirii pentru a permite Pământului să supraviețuiască. Și nu numai 80% din substanța cadavrelor voastre sunt sub îndrumarea mea, ci și 80% din întreaga substanță a întregii planete. Elementul de apa și forța mea electronică, pe care o dau astfel încât toată viața de pe planetă să împlinească planul divin, interpătrundă totul pe planetă.
Ar fi de dorit ca toți studenții AYAM să se simtă responsabili și obligați să se califice toată apa pe care o beau ca precipitarea luminii electronice a lui Octavian a Maestrilor Ascensionați. Ce binecuvântare ar fi pentru tine! Și ce binecuvântare ați fi pentru elementul de apă pe care îl absorbiți în corpurile voastre!
Să nu fie o simplă formalitate! Ia timp pentru a simți forța electronică a luminii penetrant apa, făcându-l luminos, apoi circulă în corpul tău pentru a binecuvânta fiecare celulă, provocând expansiunea luminii în fiecare electron pentru a le ajuta să respingă impuritatea care le-a fost impusă.
Ar fi, de asemenea, bine pentru studenți să înțeleagă că pot comanda elementul de apă în ochii lor de a transmuta în substanță-lumina precipitata a masterilor Ascensionați, dizolvarea și consumatoare de orice obstrucție, permițând raze a Lumina prezenței a trece prin acești ochi, făcându-le spumante, perfecte în viziunea lor, și, astfel, impunerea perfecțiunii de prezență pe lumea înconjurătoare. Este de dorit ca studenții să binecuvânteze elementul de apă pretutindeni, încărcând-o cu dragostea cosmică cu propriul lor curentul de viață, mulțumind apă pentru energia pe care o dă umanității și pentru acțiunea sa purificatoare în structurile lor atomice. … pentru elementul de apă este absolut indispensabil pentru umanitate!
Iubitii mei, a fost doar după o discuție laborioasă că sa decis că voi veni și să comunice aceste cunoștințe pentru tine. Este ingratitudinea umanitatii fata de fortele elementelor care forjat lantul razboiului din intreaga lume. Nu puteți impune asupra ființelor naturii cu impunitate impuritatea sentimentului uman-rezultatul este întotdeauna suferă în organism. E timpul ca umanitatea să înțeleagă asta. Cei care impun un război umanității vor plăti un preț teribil pentru asta, pentru că elementul de apă al planetei este forțat să absoarbă o cantitate crescută de mizerii. Periodic, apele Pământului s-au ridicat și au respins, asupra oameni, propria lor distrugere, pentru că ei nu vor să-l oprească fără această lecție.
Vă puteți imagina energia este nevoie pentru a aduce elementul de apă în jos de la atmosfera la un oraș mare, în scopul de a păstra aerul curat și suficient de respirabil pentru a permite organismelor de oameni pentru a supraviețui în mijlocul discordiei actuale? Oamenii sunt în punctul în care tot timpul lor este absorbit de tot felul de lucruri, cu excepția ceea ce le-ar putea aduce mai aproape de Dumnezeu! Când am ajuns la punctul în care cei care pretind să ghideze umanitatea și care ocupă poziții de încredere în lume și în națiuni îndrăznesc să pretindă, pe de o parte, că tot efortul trebuie să fie concentrat asupra producției de armamente mai puternice, și pe de altă parte, că lipsa resurselor pentru masa poate fi compensată prin exploatarea resurselor altor planete, în loc să ofere ființe explicația legilor privind ocuparea forței de energia vitale, și adevărul simplu despre natura sa fii, atunci este timpul pentru mine să interveni! Nu contează dacă bărbații rămân legați de ignoranță, mândrie și ură! AYAM, eu sunt, posesorul a 80% din substanța planetei, precum și 80% din substanța fiecărui corpul de pe această planetă. AY AM, eu sunt, prin urmare, nu numai autoritatea, dar chiar și majoritatea dacă vrem să cripteze lucru în mod matematic.
Este dorința mea ca de acum încolo ve să încarci fulgerul albastru a puritate cosmică în fiecare picătură de apă de pe pământ, în elementul de apă, în corpurile și în exteriorul corpurilor întregii omeniri, în structura Pământului, pe pământ și în atmosfera sa. Nu încetați să sunați acțiunea cea mai dinamică concentrată a fulgerului cosmic albastru al purității cosmice a marelui soare central, astfel încât acesta să intre în fiecare atom al elementului apei planetei și al organismelor umanității – mai presus de toate, să se califice această acțiune cu substanța luminii cosmice. Comanda iluminarea elementului de apă, și vă garantez că veți simți în curând o scutire în greutatea discordiei care a cântărit puternic asupra voastră.
Brazenitatea nebuniei umane este cel mai surprinzător lucru despre viață. Această conștiință umană, care are aroganța de a vrea să-și asume o autoritatea, și care își imaginează că poate posedă planeta și ființele umane care alcătuiesc o națiune, este o nebunie pură! Există doar proști care își pot imagina astfel de lucruri: un individ sensibil gândește diferit. Sunati în mod conștient fulgerul albastru cosmic al purității cosmice a celor 10000 sori, dacă este necesar, și îl încarcarea în substantia elementului apa din corpurile emoționale ale umanității, și vă garantez că el va sparge toată creația umană, iar va face neputincioase chiar înainte de a provoca daune suplimentare. De mult timp, pământul se zbate sub greutatea urii, dar trebuie să fie purificat și să devină luminos de unul singur. În trecut, substanța pământului era la fel de strălucitoare ca soarele; este încă atât în inima sa centrală. Flacăra spontană în inimile voastre, și septuple flacără a Elohim de fruntul voastre sunt luminoase pentru noi, și ei vor deveni, de asemenea, luminos pentru tine, în ciuda opacitatea actuală a trupurile voastre. În primele două epoci de aur, corpurile umane au produce lumină și această lumină au format un halou în jurul cadavrelor; a fost o vibrație naturală care a exclus orice vibrație extern la perfecțiunea prezenței. Fiecare curent al vietii era menținu in actiunea vibratorie perfecta, î armonie cu tonul potrivit al existentei sale. Este pentru că umanitatea a uitat puritatea că energia folosită în lumea exterioară a fost contaminată de concepte umane de limitare și imperfecțiune.
Dacă, într-adevăr, doriți să câștige înapoi stăpânirea vieții, și să trăiască în corpuri pure și de sine-luminos, lucru este posibil! Acest ce a fost, acest pot întoarce! Viața nu a părăsit universul! Puterile vieții nu sunt dizolvate, și fiecare curentul al viață conține toate puterile inerente în viața însăși!
În cazul în care persoana cu liberul arbitru va poruncește conștient viață pentru a reveni la perfecțiunea naturală a vieții și luminii, care este autoritatea care guvernează toată substanța, viața va răspunde prin acordarea de cantitatea de substanță necesare.
Cât despre cei care au lacrimi cu ușurință, îi pot ajuta.
Este lipsa de control al energiei în corpul emoțional care cauzează lacrimi atunci când individul nu obține ceea ce vrea. Copiii plâng pentru că nu le pot face la cap-și mulți adulți sunt ca niște copii, nu s-au maturizat. Toți cei care doresc ajutorul meu trebuie să preia controlul asupra sentimentelor lor și să nu irosească energia oferită de prezență și de mine însumi în elementul de apă prin vărsarea lacrimilor.
Doar lacrimile recunostinta sunt permise. Când o ființă este eliberată de limitări, el poate, într-un sentiment de recunoștință, să verse lacrimi și să aibă un sentiment de relaxare în structura sa atomică; este eliberarea de această ființă care se manifestă în acest fel, mai ales dacă el a fost destul de dure în temperament. Recunoștința lui lacrimi produc echilibrul în corpul emoțional.
Dacă plângi doar pentru că ești supărat, eu va trebui să mă scoate: nu ai suficient respect pentru elementul pe care ți-l dau, pe care l-am umple cu dragostea mea, și îi impui tristețe, atunci nu mai pot continua.
Iubit Saint-Germain a explicat să vă că nu există nici un motiv de tristețe atunci când știți prezența puternica AYAM! Aici este pericolul: în cazul în care AYAM studenții se lasă să plângă pentru nimic, la cea mai mică supărare, ele se deschid la acțiunea vibratoare de tristețe și anxietate din lumea exterioară, și ei vin în contact cu această pustiire generală. Durerea, sau gelozia, ura sau furia, te deschide la presiunea masivă a discordiei umane. Vă spun tuturor: treci peste prostia asta! S-ar putea suna aspru pentru tine, dar este pentru tine că vorbesc: „nu plânge despre tine mai!” Auto-mila înmoaie caracterul, și în această activitate AYAM, avem nevoie de ființe puternice! Acest este pe lume, la care nu dai suficienta dragoste si lumina pe care ar trebui să plângă!
Iubit Godfré te-a avertizat împotriva mania de a dori întotdeauna să te justifici, despre dorinta de a se simti rau pentru tine sau pentru a plânge, sau pentru a vă înșela! Acesta este modul în care ființele umane rătăcesc și invita forțe sinistre pentru a intra în ele. Acestea sunt lucruri pe care le faci de bunăvoie, pentru că nimic nu te obligă să o faci: o faci pentru că îți place!
Ma arăt ferm cu tine, pentru că pentru 80% din substanța dumneavoastră, sunteți conectat la mine, și cu atât mai mult sunt ferm cu tine și cu atât mai bine este pentru mine! Nu am dreptul de a pune afacerile noastre de familie în ordine?…
Iubitii mei, sunt mereu recunoscător pentru dragostea ta, și toată dragostea pe care mi-o vei da se va întoarce mereu, acuzată de fulgerul cosmic albastru de puritate și luminozitate cosmică pentru a-ți purifica corpurile emoționale. Dar vă rugăm să urmăriți-vă, nu fi emotionala, sau overexcited. Puteți iubi intens prezența dumneavoastră, și maestrii Ascensionați, dar o puteți face foarte bine cu toate devotamentul din inimile voastre, stând într-un calm absolută și tăcere! Cel care are sentimente intense, dar pașnice experiențele dragoste pentru prezență la fel de puternic ca unul care este excitabil sau emoțional. Sunt hotărâtă să păstrez controlul energiei în corpurile voastre emoționale și să nu-l las să se balanseze dintr-o parte în alta ca un pendul. Corpurile voastre de dorință au nevoie de liniște, puritate, armonie și trebuie să fie la adăpost în spatele zidului Magic cosmic al iubirii cosmice Supreme. Atunci veți cunoaște odihnă, relaxare și opulență! Apoi, veți avea utilizarea puterilor magice ale vieții pentru a vindeca, binecuvânta, și de a ajuta la protejarea altora.
Am un scop cosmic în a veni la tine.
Vreau să vă ajut în purificarea cadavrelor voastre emoționale, pentru a vă întări și proteja-pentru a obține controlul asupra voastră, până la punctul în care veți fi avertizați împotriva simpatiei!… Trebuie să fie în măsură să se uite la primejdie umane, fizic, leziuni morale sau mentale, fără emoție, excitație sau simpatie.
Vă puteți imagina Isus, Helios, sau iubita Maria, sau pașnică iubit Godfré, arătând emoție? Vă puteți imagina le să se pună în toate statele lor, Noțiuni de excitat, vorbesc și gesticulating, irosirea vital energie, în timp ce ei pot concentra și o califică cu puterile cosmice ale Octave superior, și apoi o direct cu Autoritatea de prezență puternică AY AM, și așa vin pentru a ajuta pe cei din lumii exterior, și să realizeze miracolele de vindecare? Este esențial să vă purifice corpurile emoționale și să le controlați cu un calm perfect. Fă-i puternici ca oțel călit. Când vine momentul când va fi necesar pentru a da asistență pentru răniți, cei care au stăpânit anterior elementul de apă în ele, va fi autoritatea care va produce perfecțiunea pentru alții.
Cel care a obținut ascultarea elementului de apă în el însuși este demn de a fi propriul său stăpân. Prin supunerea dumneavoastră față de prezența voastră și prin purificarea structurii voastre atomice, puteți deveni autoritatea în utilizarea marii porunci și veți spune tuturor creației umane: „ieșiți din această persoană și fiți consumați în flacăra violet!”, iar curenții vieții vor fi eliberați instantaneu de creațiile care le-au impus suferință.
Avem nevoie de tine pentru a oferi asistență pentru lumea exterioară. Există milioane de curenți ai vieții a căror lumină este foarte mare; Corpul cauzal al unora dintre acești curenți de viață are rezerve formidabile de substanță-lumină acumulate în timpul vieții anterioare care au fost în serviciul de lumină. Acești curenți ai vieții au dreptul de a fi eliberați și, dacă daca ve voi înșivă curățiți, vă vom putea îmbrăca cu puterile noastre și veți putea să-i eliberați.
Amintiți-vă întotdeauna recomandările care au fost făcute la tine pentru a cere în mod conștient sentimentele tale de a refuza acceptarea oricărei calificări umane! Fii victorie și autoritatea de tot ce este divin! Comandați pe la energia organismelor voastre emoționale că sunteți controlul victorios al Maestrilor ascensionati ai acestei energii, atunci vă voi întâmpina și vă voi da o strângere de mână prietenoasă. Vă voi îmbrăca cu puterea mea cosmică care vă va permite să comandați elementul apa în curentul vieții altora, să o purifice și să oblige creația umană să se încline poruncii voastre. Vei ordona discordiei să intri în flacăra violet pentru a fi consumat, să dispari din univers, și că nici o ființă nu este mai afectată.
Tot ceea ce este creația umană așteaptă sa fie anihilată cu ordinea voastra conștientă pentru, și este în interiorul vostru că trebuie să începeți lucrul. De fiecare dată când ai chef de îi comanzi pe alții, oprești și comanzi pacea, fulgerul albastru al păcii cosmice, pentru a intra instantaneu în corpul tău de dorință, pentru a domni în mod suveran și a fi maestru, și pentru a purifica totul, astfel încât numai Perfecțiunea poate fi exprimată în tine. Obiceiurile cu care ați fost un sclav de secole pot fi rupte, și puteți fi eliberați instantaneu de la ei, și înțelegeți ce vă explic.
Dacă vă detecta în tine un sentiment, altele decât fericirea, puritatea și stăpânirea de probleme și circumstanțe, apel la mine, și cereți-mi să purifice element apa în tine și să-l la fel de pură ca lumina albastră a purității cosmice: puteți să vă simt eliberat instantaneu.
Iubitii mei, nimic nu este mai flexibil decât elementul de apă! Apa urmează forma în care îl Turnați, îl puteți pune într-o vază, într-o țeavă, într-un lac; cu excepția Foc, acesta este cel mai puternic element, deși cel mai docile. O picătură de apă, care întotdeauna cade în același loc se va sfârși prin perforat nimic: apa uze stâncile, și poate lua departe de munți! Dat fiind faptul că 80% din forța energetică a planetei este conținută în elementul de apă, este necesar ca umanitatea să aibă înțelegerea conștientă a legii care guvernează manifestarea apei.
Știi că oamenii au ideea barocă de a mă reprezenta cu un trident în mână, care e ca un fel de furcă. Inițial, a existat o anumită realitate la baza acestei reprezentări. A fost imaginea unui sceptru al puterii-un sceptru de cristal format de fulgere. Când sceptrul a fost îndreptat în apa, acest element a fost instantaneu scăpat de impuritățile pe care umanitatea le impune. A fost fulgerul albastru prin care am consumat nefericita creație umană: în prezent, încă folosesc fulgerul albastru. Îți atrag atenția acum. Încearcă să mă înțelegi. Adresați-vă corpul mental superior pentru a vă face deosebit de alertă, pentru a vă face să înțelegeți ceea ce vă spun și pentru a vă lumina complet pentru tine importanța cuvintelor mele. Ați înțeles că o funcție naturală a apei este de a fi un element conductiv de electricitate, sau forța electronică, pentru că, cu la trecerea acestei forțe, se produce purificare de apă. În timpul ploii furtunoasa, o anumită cantitate de electricitate trece în atmosferă și consumă o parte din ura și impuritatea umană.
De ce te simți mai bine după ce faci baie? Pentru că ați absorbit o mare parte din forța electronică a apei și o cantitate de impuritate a substanței dumneavoastră a fost absorbită de apă. Dacă ființele umane au înțeles tot ce a făcut elementul de apă pentru ei, cât de recunoscători ar fi! Dar ei folosesc toate aceste daruri divine ca și ar fi datorate lor: viața după viață, ei se bucură de toate darurile, fără a avea vreodată un moment de a realiza ceea ce ei ar trebui să dea în despăgubiri pentru univers-fără a se confrunta cu cel mai mic sentimentul de recunoștință pentru beneficiile pe care le oferă elementul de apă! Cum te simți atunci când sunt dat un pahar de apă pentru a potoli o sete mare? Cât timp poți trăi fără apă? Nu credeți că ar fi înțelept să apreciem mai mult toate serviciile prestate de apă Pământului ? Pentru a înțelege mai bine scopul prezenței sale și pentru a încerca să coopereze cu ea în serviciul ei original de purificare?
Fără a vrea să intervină în prerogativele de puternic Helios, și Agreewith cu Elohim de puritate, AYAM, Eu Sunt sigur că el nu vede nici o problemă cu ceea ce vă reamintesc că puteți încărca forța electronică elementul foc a fizice soare în elementul de apă al fiecărei celule din corpurile voastre, cerându-i să devină la fel de auto-luminos și la fel de pură ca inima lui Helios, și ca vindecare ca flacăra cosmică a iubirii sale. Acest lucru va permite luminii să se răspândească în elementul de apă al corpului și să vă elibereze de presiunea impurităților pe care le-ați impus nu numai asupra organelor voastre, ci și asupra atmosferei din jurul vostru.
Voi adăuga un lucru mai mult, pe care studenții, probabil, nu le înțeleg încă, și care este, totuși, important din punct de vedere interior. Păstrați-vă mâinile curate, Immaculate curățenie! În cazul în care acestea au fost pângărit prin contactul cu susbstances fizice în timpul executării unei lucrări, spălați-le de îndată ce acest lucru este terminat, pentru că este de mâinile tale că flacăra cosmică de dragoste din inima ta, și din inima de prezența puternica AYAM tale se răspândeşte. Flacăra vindecătoare a iubirii cosmice curge prin mâinile tale. Aceasta este ceea ce permite mâinile tale pentru a îndeplini dorințele dumneavoastră. Mâinile sunt un dar divin care permite manipularea substanței pure și a energiei universului. Prin intermediul mâinilor, puteți apela puterile luminii pentru a finaliza al planurile voastre, aici jos.
Spală-te des pe mâini. Că nici o impuritate fizică le contamina. Cei care au primit explicația legilor pe care vi-i dăm trebuie să-și păstreze trupurile în curățenia impecabilă, astfel încât lumina să poată turna prin aceste corpuri și să intre în substanța pământului pentru a o aduce înapoi în starea sa primitivă : Auto-luminozitate.
Când dragostea cosmică și pacea au domnit peste pământ, structura sa și tot ce a fost produsă de puterile naturii erau de o frumusețe magnifică, iar culorile erau pure ca cele ale curcubeului. În prezent, în regiunea Pământului condusă de Pelleur, vegetația este încă fildeș și roz. Știi că poți oferi un serviciu imens vieții animale, chiar și cu paraziți? Când vedeți astfel de manifestări, apelați imediat la legea iertării pentru impuritatea umanității, și Comandați ca viața, energia și substanța închiși în aceste forme să fie eliberate instantaneu și pentru totdeauna din această impurități impuse de discordie umană. Astfel, v-ar îndepliniți legea iubirii, și multe dintre aceste creaturi umane s-ar dizolva și dispar fără nici un alt efort fizic din partea ta decât cea a apelului.
Vă atrag atenția asupra anumitor responsabilități ale umanității cu speranța că voi, care aveți deja un anumit grad de înțelegere a legăturilor voastre cu viața universului din jurul vostru, care știu ce poate face prezența voastră, ce este autoritatea sa, și pe ce asistență puteți conta de la marile ființe, că veți face ceea ce este adecvat în lumea exterioară pentru a anula parțial acest discordie pe care le-ați impus pe viață.
O, dragii mei, oamenii nu-și dau seama și, chiar și voi, aveți doar o idee fragmentară despre ceea ce este impus iubirii, energiei și substanței vieții prin cuvinte rele. Dacă ați putea vedea ce este imprimat pe fiecare celula a corpului de fiecare dată când cuvintele, gândurile, sau sentimentele sunt discordant, sau atunci când te uiți la ceea ce este imperfect, iubitii mei, nu ve s-ar rosti din nou un cuvânt de critică sau condamnare. Asta te ar fi imposibibil! Să presupunem că hainele și atmosfera din jurul tău sunt la fel de albe ca zăpada, și forma, culoarea și calitatea a ceea ce spui, gândești, simți sau Vezi sunt imprimate pe ea și ești forțat să-l păstrezi în vederea ta până când e să-l ștergeți, eu sunt sigur că v-ar pierde în curând obiceiul de a crea aceste înregistrări! Nu ar trebui ca experiența repetate de multe ori pentru a vă aduce pentru a controla-te, sentimentele tale, cuvintele tale și atenția dumneavoastră.
Ordonați atenția să rămâneți o veșnicie în inima flăcării cosmice a victoriei cosmic! Apoi veți vedea că vei avea mereu asistența mea atunci când va trebui să controlați elementul de apă în sentimentele tale sau în lumea exterioară. Spune în atenție: „Du-te la inima lui Neptun, și stai acolo pentru totdeauna. Aflați legea de ascultare prin elementul de apă!”
Dragii mei, faceți acest lucru și vă voi trimite un val de iubire, pace și puritate care vă va permite să mențineți un sentiment de calm și control în orice circumstanță. Nici un chin pe pamant nu te mai poate deranja. Nu știi toată dragostea inimii mele! Nu cunoașteți puterea flăcării vieții inimii mele care, atât de mult timp, atât de mult timp, atât de mulți Aeoni, este autoritatea de apă element.
Este prin a comanda că atenția dumneavoastră să fie pecetluită în inima mea, care este unită cu prezența puternic AYAM, că veți simți iluminarea și responsabilitatea pentru elementul de apă. De îndată ce sunteți maeștri ai elementului de apă din voi, și îl păstrați pur, fiecare atom al acelui element din lumea exterioară este slujitorul vostru ascultător și vă execută ordinele instantaneu. Puteți merge pe apă, calma valurile oceanului, și comand ca apă în atmosferă să precipita pentru a forma o bautura racoritoare pentru toate, peste tot. Iubitii mei, în loc să te înconjoară cu limitările lumii exterioare, ai putea să-ți întorci atenția asupra noastră, și astfel să păstrezi ușa deschisă pentru tot care este atât de minunați și de perfecți. Acest lucru ne-ar permite să vă inundăm cu toată această putere, toată această înțelepciune și toată această dragoste, toată această inteligență și toată opulența pe care viața vrea să o dea.
Ridicați-vă la înălțimile de puritate veșnică în cazul în care eu sunt, și lumina creației vă va lumina și dezvăluie ceea ce vrei să știi și ceea ce ceri. Iluminarea provine de la Omniștiința divină și nu se obține prin reflectarea asupra discordiei umane sau prin exteriorizeze acesteia. Acolo, nu există nici o perfecțiune divină sau lumină! Lumina, alone, este rezervorul opulenței; Lumina, alone, este cunoașterea infinită; Lumina, singur, este prezența care dezvăluie AYAM în ființa individuală și în Octavian a Maestrilor Ascensionați!
Puteți oferi o mare ușurare pentru corpurile dumneavoastră prin comanda de mai multe ori pe zi și, desigur, atunci când faci o baie, care la fiecare particulă a elementului de apă în fiecare celulă a corpului, pentru a deveni instantaneu la fel de pură ca fulgerul albastru de Elohim de puritate, și ca luminos și etern de whiteness ca soarele în Zenith. Astfel, puteți încărca în elementul de apă al structurii atomice o astfel de cantitate de forță electronică a prezenței AYAM că corpurile voastre vor deveni din ce în ce mai strălucitoare. Acest lucru ne va permite, de la partea noastră, pentru a face aparea puternica noastră radiație, în elementul de apă al atmosferei, și să-l mai lucios. Corpurile voastre vor fi mai perfecte, sentimentele voastre mai liniștite și mai pașnice. Veți fi înconjurați de puritate, și într-o zi veți descoperi că sunteți ființa luminii înfășurată într-un soare stralucitoare pentru care ați făcut apeluri. În tine, nu va fi doar ascultarea, acceptarea prezenței dumneavoastră și maestrii Ascensionați. Oriunde v-ați duce, ființele elementelor vor veni la voi pentru a vă oferi binecuvântările și darurile lor, căci lumina voastră îi va elibera de impuritățile pe care le impune restul umanității.
Este prin a face apel la dumneavoastră puternic prezența AY AM, la corpul tau mentale superioare, și la noi, care au control de 80% din ceea ce constituie atmosfera din jurul tău și sol pe care te plimbi, pentru a încărca violet flacără și cosmic fulgerul albastru a Puritatea cosmică, în cantitatea necesar purificării elementului Apa, că veți descoperi că lumina din ape vă va oferi libertatea și puritatea dorită.
Iubitii mei, nu ți-ar plăcea că o ființă care ar fi dobândit, prin dragostea și puritatea sa, puterea de a controla elementul Apa veni la tine și, prin impunerea de mâinile sale, că el ar face toate distrugerea dispar în ochii tăi, de încărcare prin ele Dragostea cosmică al flăcării vindecării? Prin plasarea mâinile pe capul, el ar putea ilumineze mintea; El ar putea încărca lumina în structura atomică, îndreptați-l și restaurați-l în tineret și frumusețe a corpului mental superior. Nu i-ai fi recunoscător celui care ar putea face asta pentru tine? Așa că vă spun: Faceți supuși la prezența voastră puternică AY AM, purifică-vă și desăvârșiți-vă până la punctul în care aceste puteri și măiestrie pot trece prin voi și permiteți-ne să vă îmbrăcăm cu puterea noastră cosmică. Prin asistarea ființelor, veți câștiga dragostea lor și veți putea să-l oferiți la Prezența divină și astfel planeta va putea fi crescută în ascensiunea sa finală.
Vă puteți purifica până la punctul în care vă vom putea da puterea noastră de a oferi asistență la toate. Veți fi capabili de a face primăvară, de la inimile de ființe și curenți de viață pe care le va ajuta, o astfel de recunoștință a Prezenței lor și corpul lor mentale superioare că acțiunea cosmică a acestei recunostinta va fi ca un imens val de lumină și dragoste, care va ridica de mulțimile mari în lumină, și pentru totdeauna deasupra umbrelor de discordie.
Acest lucru se poate face, dar numai de către cei care au înțelegerea conștientă legii al Prezența. Sunt gata să te ajut, nu vreau, nu pot eșua. Prezența voastră nu vă va nega dreptul de a produce ceea ce cereți. Maestrii Ascensionati nu te vor refuza. Este imposibil că nu voi să primiți răspunsul la apelurile dumneavoastră dacă vă păstrați atenția asupra sursei de la care vine tot ajutorul.
Ordonați-vă atenția să rămână în inima prezenței puternice AY AM, în inima flăcării spontane, sau în orice sursă sau ființă de perfecțiune pe care o iubești-dar poruncește ca atenția să fie menținută și pecetluită pentru totdeauna acolo, și veți primi instantaneu un ajutor cosmic depășind toate așteptările dumneavoastră! Nu voi permite discordiei umane să-mi distragă atenția de la fericirea permanentă la care aspiră inima mea. Tot ceea ce vine din lumea exterioară vă distrage atenția de la fericirea permanentă și perfecțiunea planului divin realizat.
Veniți acum, iubitii mei! Înțelege ce putere îți pot da. Cere iluminarea elementului de apă în celulele corpului tău și în atmosfera din jurul tău! dați puritatea fulgerului albastru al purității cosmice jos oriunde v-ați duce și, în loc să inspira fumul și praful celorlalți, veți respira în atmosfera purității mele și a luminii mele, și îi veți face să intre în anturajul celorlalți pentru își dizolvă dorințele și limitările umane.
Dacă înțelegeți ce vă explic și dacă vreți să dați ordinul, de către autoritatea propriului vostru curent al vieții, a arunca fulger cosmic albastru al purității cosmica prin fiecare celulă din corpurile voastre și din atmosferă, veți deveni Prezență Maestrului și apa element autoritatea, peste tot! Prin stăpânirea acestui element în tine, vei atrage automat ființele acestui element pentru tine-ei te vor binecuvânta cu serviciile lor și nici o forță distructivă a acestui element pe care l-ai stăpânit te va atinge.
Veți ajunge doar la acest punct, cu toate acestea, cu ajutorul meu și că a Maestrilor Ascensionați. Fără dragostea mea și de asistență, nimeni nu ar putea deveni maestru al elementului de apă. Dacă efectuați apeluri către voastră Prezență puternică AY AM, vă voi oferi asistența mea. Nu uitați că purificarea a 80% din pământ legătură are cu mine. Eu voi fi fericit pentru orice apel vă face în această direcție, și dragostea ta pentru elementul de apă va reveni la tine infinit amplificat, pentru a binecuvânta și de a vă asista.
Încearcă să iubești fulgerul albastru cosmic al purității cosmice. Uită-te la el ca cel mai prețios și iubit lucru din lume. Păstrați-l în tine și cere-i să facă elementul de apă în tine la fel de pură ca inima marelui soare central. Dragoste puritate mai presus de orice altceva. Dragoste ființe mari de puritate, dragoste și perfecțiune. Toarnă dragostea ta pe ele, și apoi vom vedea într-un an de timp ceea ce AY AM studenții cum vor arăta!
Prin puritate, veți avea magia frumuseții și tineretul etern al corpului vostru mental superior! Deja, în acest an, s-ar putea la fel de bine bucura de frumusete, iluminare, perfecțiunea și confortul corpului tau mental superior, mai degrabă decât prezentarea ridurile din trecut. Amintiți-vă ce vă spun: „într-un an, nu trebuie să mai fiți încrețită dacă nu doriți.” Să ridurile merge, le voi șterge de către elementul de apă, dacă vă face apeluri de puritate.
Să mergem mai departe și să încărcăm apele planetei cu iluminare cosmică, care purifică pământul și face atmosfera transparentă și luminoasă ca soarele amiezii. Marile puteri ale luminii posedă tehnici care ar face absolut neputincioase toate ordinele bestiilor de război care infesta planeta. Ei cred că lucrează în întuneric, dar putem face atmosfera Pământului clar, limpede și complet transparentă, iar aceste fiare sunt total neputincioase în fața acestei clarități. Deci, dacă doriți să faceți apeluri pentru purificarea apei în tine și în atmosferă, Dumnezeu știe doar ce dispensații ar putea fi obținute de la marele soare central, și ce fenomene ar putea fi produse. Substanța luminii cosmice poate purifica corpurile și iluminează atmosfera și posedă căile și mijloacele de a neutraliza eforturile hoardelor de război și întuneric. Toată energia pe care umanitatea a descalificat-o poate fi purificată prin acest „Asta” care domină pământul și care de fapt o guvernează. Ține minte asta. Întoarceți-vă atenția la ceea ce este autoritatea și puterea, și voi veni și de a vă ajuta să controlați elementul de apă în tine: acesta va deveni pură, stralucitoare, și va răspândirea binecuvântarea lui oriunde tu vei duce.
Nu știi încă cât de mare e dragostea mea. Întoarce-ți atenția asupra prezenței tale puternice AY AM, și la mine, și prin apelurile tale, dă-mi oportunitatea de a te elibera și de a vă oferi o bunăstarea pe care nu ați cunoscut-o niciodată.
Toată energia pe care umanitatea a descalificat-o poate fi purificată prin acest „Asta” care domină pământul și care de fapt o guvernează. Ține minte asta. Întoarceți-vă atenția la ceea ce este autoritatea și puterea, și voi veni și de a vă ajuta să controlați elementul de apă în tine: acesta va deveni pură, stralucitoare, și va răspândirea binecuvântarea lui oriunde tu vei duce.
Nu știi încă cât de mare e dragostea mea. Întoarce-ți atenția asupra prezenței tale puternice AY AM, și la mine, și prin apelurile tale, dă-mi oportunitatea de a te elibera și de a vă oferi o bunăstarea pe care nu ați cunoscut-o niciodată.
Vă mulțumesc pentru atenție. Vă cer Prezența să vă lumineze tot ce v-am spus, să-l gravați pentru totdeauna în amintirea voastră, cu fulgerul albastru al purității cosmice. Purifică-te, și împreună vom curăța orașele tale, țara ta, Europa și lumea. Vom șterge, din înregistrările vieții, orice reamintește de suferința umană.
Te iubesc, și marile ființe care guvernează balanța altor elemente, Virgo pentru pământ, Ariès pentru aer, și Helios și Vesta pentru foc, ei te iubesc la fel de mult ca și mine.
Sper că toată lumea vă va explica acțiunea elementului său, și că veți avea înțelegerea interioară a ceea ce fiecare element a încercat să facă pentru tine în împlinirea planului divin al vieții tale. De acum înainte, vrem să vă oferim o mai mare cooperare.
Fie ca această zi să fie o binecuvântare pentru pământ, pentru tine și pentru atmosfera Pământului. Fie ca autoritatea eternă a luminii să-și ia înapoi suveranitatea pentru totdeauna, pentru totdeauna!
La revedere, mulțumesc, te iubesc și te binecuvântez.
Neptun.
Apelurile pentru eliberarea al fiintele elementele :
(Există mai multe apeluri de acest ordin, și acestea sunt aceleași apeluri pentru elementele de aer condus de Ariès și pentru elementele de terestru de Virgo.)
Prin numele și prin iubire, înțelepciune, putere, autoritate și victorie a preaiubitei prezențe AYAM – din iubitul Neptun, dintre toate marile ființe care conduc elementului apa pe pământ – și al iubitului Elohim al purității!
Eu întreb, eu comand, insist și eu sunt această prezență AYAM care ordinele și menține pentru totdeauna că fiecare particulă a elementului de apă în fiecare celulă din corpul meu-în corpurile de toate umanitatea-de pe pamant si atmosfera sa-instantaneu devine fel de pura ca fulgerul albastru al Elohim de puritate, și ca orbitor și luminos ca soarele la prânz !
ô puternic AY AM x3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *