HELIOS 1

  

Iubitul Helios, Discursul nr unu.

  Iubitii mei din flacăra de aur!
  Chemarea inimilor voastre m-a atins prin spații interstelare, și eu vin la voi într-o măreție și putere inimaginabile pentru mintea umană.
Eu răspund la chemarea inimilor voastre cu o dragoste și recunoștință pe care abia o înțelegeți, pentru că eu am așteptat secole întregi ca ființele umane să deschidă ușa de pe partea octavă lor de viață, pentru ca a lor dezvălui darurile care viață vrea să le dea să le transforme în slava perfecțiunii sale maiestuoase.
Am venit, îmbrăcat cu coats de acest element de foc, care este sacru pentru inima de Créattion – acest vatra puternica de lumina si dragoste pe care omenirea ignoră. În această vatra, luăm puterile vieții care produc evenimente care răspândesc fericirea și dragostea pe tot ceea ce există.
Ne turnăm continuu, pe toate planetele acestui sistem de lumi, expresii mereu tot mai mari de frumusete, perfectiune si fericire. Trăim doar pentru a răspândi această frumusețe perfectă, care este împlinirea planului divin în univers.
Trăim doar pentru a răspândi această frumusețe perfectă, care este împlinirea planului divin în univers. Trăim doar pentru a răspândi această frumusețe perfectă, care este împlinirea planului divin în univers. Furnizăm aceste activități ale elementului de foc, care sunt puterea maiestuoasă a vieții în victoria sa și libertatea sa cosmică!
Această viață pe care am turnat-o timp de secole pe pământ, este o dragoste cosmică intensă pe care am atras-o de la marele soare central prin acțiune și devotament concentrate asupra inimii creației. Iubim această inimă pe măsură ce adorați soarele fizic în zori.
Tot ceea ce există provine din inima creației, marele soare central, care radiază viața prin soarele fizic, pentru că chiar marile ființe cosmice care-și dau ajutorul acestei planete întotdeauna acționează în cooperare cu mine. Eu sunt cupa de cristal al focului sacru care conține toată viața destinată pământului: inteligența puternică, viziunea planului divin și toate puterile necesare pentru împlinirea și manifestarea acestui plan pe pământ.
Timp de secole, ființele umane au trăit în glorie, bucurie și perfecțiune iradiata de această cupă puternică a elementului meu de foc. Apoi a venit o zi când, folosindu-se de voința lor liberă, si orbiți de umbrele imaginației lor, ei s-au despărțit de frumusețea planului divin și ei au început să abuzeze de energia creativă.
Orice flacără de viață care lasă marele soare central, trecând prin soarele fizic, acceptă responsabilitatea de a direcționeze liber și conștient de energie, substanță și conștiință, știind foarte bine că toți au datoria de a realiza planul divin.
Aceste curenți de viață care au fost individualizați direct de la marele soare central prin soarele fizic, sunt un grup de individualități care au ținut întotdeauna într-o oarecare măsură conștiința planului divin inițial pe care trebuiau să o realizeze și astfel ei au fost capabili să atragă forța care a fost protecția divină a curenților lor de viață de-a lungul secolelor. Ei sunt garda planetei în sine. Vreau să spun că ancora acestor curenți de viață în planetă este acțiunea legii cosmice care ține pământul în legătură perfectă și în comunicarea perfectă cu celelalte planete ale acestui sistem. Razele puternice pe care le trimit prin soarele fizic adaugă la această activitate și, astfel, cele două râuri ale vieții care se manifestă pe pământ constituie activitatea de echilibrare a vieții care permite împlinirea planului divin.
Puterea elementului de foc care este îndreptată de la soarele fizic la întregul sistem al lumilor este viața care păstrează substanța Pământului în formă; este forța electronică care face posibilă orice manifestare, atât în substanța Pământului însuși, ca pe suprafața sa, cât și în atmosfera sa. Fluxulile de viață care vine pe pământ direct de la marele soare central prin soarele fizic, formează pe suprafața Pământului focarele individuale ale flăcării spontane, focarele individuală a flăcării spontane, care guvernează activitatea de energie și de substanță pe care am da prin soare fizice pentru a le permite să producă aceste manifestări de frumusete, de perfecțiune și de împlinirea vesel de splendoarea Planului divin.
Dacă ființele umane ar ști, ar avea în orice moment un mod direct de a comunica cu mine, prin flacăra spontană din fiecare inimă vibrantă la unison cu flacăra spontană din soarele fizic. Pe această cale de foc, oamenii ar putea comunica, de asemenea, cu îngerii din flacăra de aur, care păstrează acțiunea de foc de aur îndreptate către pământ.
Iubitii mei, există legiuni mari de îngeri, de flăcări de toate culorile. Acești îngeri sunt tutorii sau protecția acestor mari curenți de forță care sunt direcționate în substanța atmosferei Pământului, și în substanța structurii Pământului, pentru a dezvolta manifestările magnifice și infinite ale frumuseții Cosmic pe care inteligența guvernământ a vieții le-a produs pe pământ.
Există, de asemenea, ființe pe pământ care sunt într-o formă umană, dar care nu au fost inițial individualizat direct de la marele soare central. Ele sunt ființe ale elementelor care au trăit într-un mod constructiv prin servirea vieții sub îndrumarea unor maeștri ascensionați care le-au acordat nemurirea. Aceste ființe ale elementelor au fost ridicate la rangul de ființe individualizate care posedă flacăra spontană, prin dragostea unuia sau a celuilalt maestru ascensionați.
Va veni un timp, iubitii mei, unde vei fi crescut pe calea cea mare a luminii cosmice care aduce toată viața în fluxul său ascendent puternic pentru împlinirea planului de creație cosmică. Veți fi ființe capabile să guverneze o planetă. Și voi veți avea puterea de a acorda nemurirea ființelor elementelor pe care le-ați iubit, și care v-au servit continuu timp de secole, deschizând astfel ușa care permite ca nemurirea acestor ființe să fie acordată.
În acțiunea sa cosmică, viața este atât de frumoasă, încât ar fi suficient ca ființele umane să se uite până la ceruri să cunoască adevărul cuvintelor mele și să simtă că toate îndoielile dispar pentru totdeauna.
Este necesar ca ființele nu-ascensionați să reușească să onducerea atenția barbatilor la puterile celestiale. Ei trebuie să învețe, cu experiența, adevărul despre legea vieții, cea care ordonă ca fiecare chemare făcută cu dragoste la ființele care guvernează activitățile superioare ale vieții (ființe care sunt personificarea inteligenței universale) trebuie să primească un răspuns din această viață transcendentă.
Această extindere a elementului de foc, care este serviciul meu cosmic spre acest sistem al lumilor, este o concentrare tot mai intens, mereu în creștere, a flăcării iubirii marelui soare central; deoarece viața însăși, în plinătatea perfecțiunii sale, este expresia cosmică și autoritatea cosmică iubirii cosmice în toate manifestările sale infinite.
Flacăra cosmică a iubirii cosmice, flacăra spontană, conține toate calitățile, toate posibilitățile, toată înțelepciunea și puterea marelui soare central, care permit vieții care te animează să-și manifeste toate dorințele sale. Dragostea oricărei flăcări spontane posedă toată puterea necesară pentru a-și satisface dorințele, pentru a exprima frumusețea și perfecțiunea în manifestările veșnic autoluminoase. Orice flacără spontană, oriunde în univers, are această abilitate.
Gândiți-vă întotdeauna la acest lucru: sunteți viața! Sunteți magnifica autoritate a creației, și fiecare dintre dorințele voastre constructive este ca un ordin al marelui soare central care vrea să-și exprime și răspândirea, oriunde ați fi, frumusețea și perfecțiunea sa imperiabilă prin intermediul acestei puteri invincibile și bucuria focului sacru care este prezența master a creației.
Dacă doriți să se manifeste definitiv o anumită calitate în octavă fizice, apelul la flacăra mea de această calitate, astfel încât să ea gushes în momentul în care dai ordina, și că nepieritoare, invincibil și manifestarea auto-luminoasă apare instantaneu.
Nu sunteți aceste ființe limitate pe care le-ați convenit să pară pentru atât de mult timp. Nu ești structura atomică a acestor corpuri. Sunteți flăcările spontane provenind de la marele soare central și, când ați părăsiți sursa universului, ați promis la viață pentru a-și manifesta planul lui divin și cel pe care îl implică destinul vostru individual. Mai devreme sau mai târziu acest angajament trebuie să aibă loc printr-o formă fizică. Orice promisiune la viață trebuie să fie îndeplinită, chiar dacă este nevoie de eoni pentru asta. Orice dorință a oricărei părți a vieții care este ținută în elementul de foc, produce întotdeauna perfecțiunea veșnică. Autoritatea eternă, Victoria finală și împlinirea planului divin sunt absolute și irevocabile.
Pentru noi, aceste corpuri atomice a căror flacără spontană este acoperită sunt doar un mic văl de substanță.
Știm fiecare dorință a inimii tale. Vedem fiecare extindere a luminii tale. Vă vedem aspirația de a elibera viața oricărei limitări umane.
Dacă atenția unei persoane este fixată pe o ființă cosmică care guvernează elementul de foc, acea persoană va fi înfășurată în flacăra iubirii acelei ființă cosmică la fel de sigur există universul. Nu poate fi diferit.
Noi dăm cu noi înșine, și noi, care sunt autoritatea de elementul de foc, am proiect de flacără cu intensitatea și calitatea necesare pentru împlinirea planului divin prin o viața, atunci când atenția este îndreptată spre noi. Din nefericire, atenția ființelor umane este atât de absorbită de substanța pământească, de substanța cadavrelor și de sentimentele lor, încât este foarte rar ca ei să ne cheme pe noi să fim eliberați. Ființele umane nu cer să fie eliberate, așa că nu sunt.
Libertatea este un dar al elementului de foc al vietii. Nimeni nu poate fi liber atâta timp cât fiecare parcelă a substanței sale, energie și conștiință nu a fost purificată de trecerea prin ea a elementului de foc. Toată substanța elementului pământ, elementul de apă și elementul de aer care compun structura atomică a ființelor umane vor fi complet purificate numai după ce a trecut pe lângă foc.
Toate lumina și toate forțea electronica provenind de la soarele fizic provin din elementul de foc. Acest este prin flacăra care este ancorată în frunta fiecărei ființe umane.care cei șapte puternici Elohim difuzează în intelect conștiința și cunoștințele lor, care ajută ființele umane să rezolve lucrurile din lumea exterioară pentru împlinirea planului divin.
Este privilegiul meu să răspândesc peste tot în lume acțiunea elementului de foc al soarelui fizic, prin canalul celor șapte măreți Elohim, și să acționez prin ele, scăzând viteza vibratorie și intensitatea elementului de foc. Prin încărcarea în intelectul ființelor umane anumite facultăți ale Elohim, echilibrul este menținut în corpul mental inferior.
Este la fel pentru corpul emoțional. Puternicul Neptun, care guvernează acțiunea elementului de apă, menține un anumit echilibru în corpul emoțional al ființelor umane acționând prin flacăra spontană a inimii. Și așa este, încă o dată, elementul de foc care este pus în acțiune, în inima de data asta.
Neptun radis, prin elementul de apă, inteligența sa și puterea de purificare sa, care mențin echilibrul în energie care permite indivizilor să realizeze planul divin.
Este indispensabil ca ființele umane dobândi înțelegerea conștientă a utilizării elementului de foc pentru a le permite să ajungă la gradul de iluminare care dă înțelegerea conștientă a legii Ayam, a Prezenței Ayam, a „Eu Sunt” din fiecare Individuale.
De asemenea, este necesar ca bărbații să recunoască existența ființelor cosmice și, în special, a Sfântului-Germain, care este îngerul-deva al flăcării violet consumatoare. El este această acțiune a focului sacru care trebuie să traverseze corpul mental inferior, corpul emoțional, corpul cărnii și atmosfera Pământului, înainte de a fi posibil ca ființele umane să înțeleagă că scopul sejurului lor pe pământ este de a finaliza planul divin, care manifestă perfecțiunea este singurul lor destin.
Flacăra iubirii cosmice folosită pentru vindecare este o acțiune concentrată a elementului de foc care forțează armonizarea sentimentelor.
Energia corpului emoțional care constituie aspectul durerii, a suferinței sau a bolii trebuie purificată, și ea poate fi doar prin flacăra iubirii cosmice a vindecării care conține pentru uz practic toate culorile curcubeului, în Ordinea în care sunt în corpul cauzal.
În acțiunea acestor raze de cristal, ca și în cea a clipește de cristal, ne poate încărca instantaneu culoarea specifică, care este necesar pentru a neutraliza rata vibratoare care cauzează primejdie în corpul fizic și corpul mental sau emoţională.
Toată substanța care constituie vehiculele de ființe umane, corpul fizic atomic, corpul eteric, corpul emoțional și corpul mental inferior, toată această substanță este energie condensată, și fiecare rată vibrațională constituie un tip anumită substanță.
Prin utilizarea elementului de foc, puteți schimba rata vibratorie a tuturor acestei substanțe și această energie. Și ca și în elementul de foc, armonia este veșnică și permanentă, puteți crește rata vibratorie a acestei substanțe la gradul de vibrații în care armonia este veșnică.
Prin urmare, este necesar să existe o înțelegere conștientă a elementului de foc. Este necesar să-l numim conștient și pentru a ordona ca aceasta să producă împlinirea planului divin de flacăra cosmică a iubirii cosmice. Aceasta este bucuria creației!
Vreau să-ți explic importanța privilegiului de a înțelege în mod conștient (ca un maestru înălțat înțelege) legea vieții și folosirea focului sacru.
Faptul că ve a dat decrete pentru serviciul de lumină pentru toată omenirea va fi de mare importanță atunci când ve atins ascensiunea. Oferindu-vă dragostea voastră ființelor cosmice și Maestrilor înălțat acum, ceea ce ne permite să acordăm mai multă asistență lumii pentru a o scoate mai repede din primejdie, ve acumulați puterea cosmică pe care o puteți folosi după ascensiunea.
Există o diferență între un Maestru ascensionat și o ființă cosmică. Cele mai multe dintre cei care au primit înălțarea pentru că au fost privați de trupurile lor cu război, și mulți studenți care primesc ascensiunea atunci când părăsesc trupurile lor fizice, sunt curenții de viață care nu au făcut un serviciu lume pentru la viață. Aceste curenți ai vieții au fost în general constructive și armonioase. Ei au ajuns la înțelegerea conștientă a Ayam, au făcut apelul pentru înălțarea și sa urcat în octavă a Maestrilor ascensionați, în cazul în care au început serviciul lor permanent spre perfecțiunea vieții. Acești maeștri ascensionat posedă puterea perfecțiunii, dar nu posedă o forță considerabilă viații, precum cea dobândită În multe încarnări în care energia este în mod conștient utilizată.
Cel care, viața după viață, a pus în acțiune puterile divine ale creației pentru eliberarea și iluminarea omenirii și anihilarea tuturor suferințe, aceasta posedă o forță vie, conștient compusă din substanță, energie, cunoaștere și de putere. Un astfel de curent al vieții poate oferi asistență de importanță cosmică. Aceasta este diferența dintre cel care a făcut ascensiunea fără să aibă grijă de masa omenirii și cel care a servit această omenire timp de secole.
Preaiubitul maestru Godfré, de exemplu, este acum o ființă cosmică: în timpul multe vieții, el a invocat puterea divină pentru eliberarea și iluminarea întregii omeniri. El a fost Marele fizician Paracelsus. Puteți crea, de asemenea, o forță vie frumoasă, mai ales dacă reciți aceste decrete puternice AYAM în grupuri. Nu ai nici cea mai vagă idee despre energia care se acumulează în corpul cauzal al curentului tău de viață, când dai în mod conștient aceste afirmații și decrete pentru eliberarea tuturor viețiilor de la suferința umană.
Dacă ați ai fi ascensiune împreună, ați fi ca o legiune cosmică a puterii focului sacru.
Nu spun că se va întâmpla, dar dacă asta ar fi, puterea concentrată în jurul grupului tău ar fi o concentrare gigantică a elementului de foc.
Pot să-ți reamintesc, iubitul meu, că în toate apelurile tale, trebuie să te adresezi în primul rând propriei tale prezențe Ayam, și apoi te adresezi să ne, tuturor ființelor cosmice și Maestrilor înălțat, să ne ceri să-ți umplem prin Formele fizice, aici și acum, cu puterile noastre cosmice, pentru a vă ajuta în împlinirea a ceea ce lumea numește miracole.
Puneți-vă propria prezență puternică Ayam deasupra tuturor lucrurilor. Dă-i toată dragostea ta, devotamentul și supunere completă. Deveniți o cupa de cristal în cazul în care ea se poate turna esența sa, focul sacru al flăcării spontane, și apoi apel la puterea noastră cosmică acționează prin tine pentru a produce ceea ce ființele umane nu pot face.
Sunteți capabilă de asta. Ai dorinta. Ai înțelegere conștientă. Puterea ta crește de la o oră la oră și vom răspunde instantaneu la apelurile tale. Dezlănțuie dorințele inimii tale, dar ia-le cu la acțiunea cosmică a focului sacru, și realizări magnifice vor avea loc, și îi vor forța pe oameni să-i îndoaie capul.
Să vă simțiți ca și ați fi pecetluiți într-o sferă și un soare al flăcării mele, a flăcării iubirii inimii mele, și Îmi voi încărca-o în jurul formelor voastre fizice pentru binecuvântarea tuturor creației, pentru totdeauna!
AYAM – Nu sunt limitat!
AYAM – Prezența ta nu este limitată!
Focul sacru este la dispoziția la fel de mult ca aerul pe care îl respira. Ariès îți dă aer la voință, îți voi da dragostea mea fără să numeri! Flacăra mea de vindecare cosmică, dragoste și pace te va înfășoară oriunde te vei duce.
Puteți avea toată puterea pe care o doriți, atâta timp cât această putere este calificată de flacăra cosmică a iubirii și a înțelepciunii cosmice, pentru a menține echilibrul care permite împlinirea planului divin. Am atâtea să-ți dau, nu-ți voi refuza nimic!
Deveniți un soare al flăcării mele cosmice de dragoste cosmică și vindecare cosmică. Vă voi dezvălui cunoștințele pe care toată omenirea le are în mare nevoie. Ființele umane nu pot continua să trăiască în aceste limitări pe care le-au creat prin ignoranța lor. Manifestările puterii focului sacru pot apărea acum în jurul vostru, pentru a ajuta omenirea să se elibereze. Dragostea divină îi invită să intre în libertatea focului sacru al inimii divine.
Este necesar ca toată viața să fie înfășurată în flacăra cosmică a iubirii mele, concentrată în tine și în jurul tău conștient, conștient umplut de radiația flăcării cosmice a iubirii cosmice a prezenței tale puternice Ayam, și conștient trimis pentru a elibera viața de toate primejdie umane pentru totdeauna!
Inimile voastre doresc cu sinceritate să folosească puterea prezenței puternice Ayam pentru eliberarea celor în primejdie. Inima mea, de asemenea, dorește să elibereze toate ființele umane. Atunci nu vrei să te alături apelurilor mele și, prin comandă conștientă, să fii în octavă fizică cei care forțează anihilarea tuturor suferințe? Poți, dacă vrei.
Inimile voastre o doresc, și știu că vor persista.
Dacă creați, în interiorul octavă fizică, o vatră de orice calitate a focului sacru, va continua să se răspândească radiațiile sale, atâta timp cât va comandaț. Ați dat, la prezența dumneavoastră și la noi de asigurare că viața ta a luat în mod liber determinare, și, prin urmare, manifestarea va avea loc la fel de sigur ca soarele strălucește în cer.
Elementul de foc nu dă greș niciodată. Este la dispoziția dumneavoastră, de îndată ce ați comanda pe atenția dumneavoastră să se stabilească pentru totdeauna în inima focului sacru.
Vrem să vă facem să simțiți autoritatea, puterea, libertatea și Victoria, în inimile voastre, a focului sacru care se răspândește prin formele voastre acoperite de focul nostru sacru și care se intensifică cu porunca voastră de a împlini planul divin pentru toți.
Dați-mi atenția voastră conștientă și vă voi arăta ce se va întâmpla cu Adoratorii soarelui, și cât de importantă dacă te numesc adoratori ai soarelui? Veți fi plini de fericire și nu este o rușine să fiți radiați ca soarele, vă asigur!
Este adoratori soare care trebuie să consume umbrele de opinie umană în focul sacru. Cheamă-l în acțiune!
Flacăra violet consumatoare este acțiunea iubirii lui Dumnezeu, iertare și îndurare, oferită tuturor pentru dizolvarea și consumarea tuturor discordiei, armonioasă și pentru totdeauna.
Iubitul tău Saint-Germain, a cărui putere și responsabilitate sunt atât de mari, direcționează această splendidă flacără violet, și niciodată ochii omului nu au văzut toată frumusețea acestei flăcări violet consumatoare. Când pătrunde în umbre creației umane, ființele nu pot ajuta, dar iubesc, pentru că ei simt că este o manifestare puternică care posedă autoritate asupra lor.
Prin acțiunea de muzica AYAM, puteți răspândi toate activitățile de foc sacru și, într-o zi, veți vedea flăcările de toate culorile răspândit la sunetul de această muzică și construcțiile al lumina care ia formă. Veți fi încântați de frumusețea acestor creații.
Flacăra în sine este toată frumusețea, pentru ea este totul dragoste.
Te-ai gândit vreodată serios la acțiunea purificatoare a soarelui fizic? Ați înțeles că toată discordie pe care ființele umane au creat-o poate fi dizolvată și consumată de forța electronică a soarelui fizic? Această forță electronică, această lumină și aceste raze de soare schimbă toate parcele a structurii atomice de pe suprafața Pământului, Tot ce este expus la lumina soarelui. Lumina solară schimbă calitățile tuturor substanțelor din lumea fizică. Se poate schimba culoarea, calitatea, radiația.
Vatra concentrarea focului pe care o numești Soare este o activitate extrem de inteligentă a vieții. Este în cercul electronic al soarelui fizic că toate vatra individuale ale ființelor care dau asistența lor cosmică pe pământ sunt localizate. În acest cerc electronic sunt templele luminii, muzicii, vindecării și tăcerii; templele focului și conace ale Maestrilor ascensionați și ale ființelor cosmice, care lucrează în mod constant pentru a realiza planul divin pentru întregul sistem al lumilor.
Știi că unii dintre voi au casele lor acolo? Și te vei întoarce după ascensiunea ta.
În partea superioară a atmosferei Pământului fizic, deasupra unei anumite altitudine, în ceea ce se numește octavă de Lumină, rămân curenții vieții care aparțin Pământului. Ei stau acolo între două încorporări până în ziua ascensiunii lor. După ascensiune, ei intră în cercul electronic al soarelui și, de acolo, dau slujirea lor tuturor planetelor sistemului și nu numai Pământului. Acesta este modul în care Kumaras, Victory Puternic și alte ființe de Venus, care și-au dat asistența pe pământ de milenii, și-au dat seama că Pământul avea nevoie de mai multă lumină. Au venit, și prin dragostea lor, ei dizolva ura.
Dragii mei, în analiza finală și aducând totul la lucrurile esențiale, având în vedere împlinirea planului divin, trebuie să trăiți doar pentru a apela flacăra cosmică a iubirii cosmice în acțiune pentru a dizolva pe pământ tot ceea ce nu este de dragoste.
Când, prin comanda conștientă, flacăra iubirii cosmice a vindecării cosmice vine în atmosfera Pământului și trece într-un corp uman, ce face? Se oprește orice vibrație care nu este de dragoste față de viață și împlinirea planului divin.
Perfecțiunea planului divin pentru viață poate fi manifestată doar prin iubire divină.
Întoarceți-vă atenția către mine și cereți-mi să dizolv toată ura, furia și distrugerea prin flacăra mea cosmică de dragoste și vindecare cosmică.
Ce se poate opune acțiunii intense a soarelui fizic? Observați deșerturile de pe pământ: există unele în cazul în care nimic necurat poate supraviețui. Este la fel în atmosfera Pământului.
Ayam – Eu Sunt această ființă cosmică a cărei autoritate, și inteligență călăuzitoare, guvernează soarele fizic. Deci puterea mea și înțelepciunea mea pot controla tot ce este creat de inteligența întunecată a ființelor umane.
Dacă toată omenirea ne-ar acorda atenția lui timp de 24 de ore, toată forța sinistră ar fi redusă la nimic.
Puteți recurge la îngerii păcii, la Elohim de pace, și la îngerii flăcării aurii care sunt sub directia mea.
Ce este umanitatea în legătură cu toate astea? Prin apelurile tale, deschideți poarta al Octavian tău al vieții în lumea noastră, iar acest lucru permite legii cosmice să acționeze prin modalități și mijloace de care intelectul uman nu are nici o idee.
Dacă cereți ca manifestările și puterile focului sacru și întreaga autoritate a marelui soare central, care nu au fost încă folosite pe pământ, să fie puse în acțiune pentru anihilarea completă a tot ce care par să se opună planului divin, poti obține manifestări de un fel neașteptat, și conduse de marea înțelepciune a ființelor cosmice.
Nici măcar nu este permis să menționăm existența unora dintre aceste ființe care, totuși, vor răspunde la aceste apeluri.
Știi ce ai putea stabiliți în jurul corpului în mod constant dându-mi atenția ta? Ai putea stabiliți în jurul tău radiația unei anumite Substanție-Lumină și flacăra mea cosmică de vindecare care i-ar vindeca pe toți cei care se apropie de tine, și asta ar da la viață plantelor anumite elemente ale soarelui fizic. Prin comanda ta conștientă, ai putea da naștere anumitor soiuri de plante, daca cereti-mi să am acționat această putere de către tine.
Prin binecuvântarea ființelor de elemente, în mod suficient, ei ar putea face lucruri neobișnuite pentru tine, dar noi nu vrem să tu devini atât de fascinat de puteri extraordinare, ca ați evita punerea Prezența AY AM la sus de tot. Este întotdeauna la Prezența, pe care trebuie să adresați-vă mai întâi, și este la Prezenta în tine că trebuie să atribuie orice perfecțiune care se manifestă.
Este în cooperare cu voastră Prezență puternic AYAM că marile ființe cosmice, ca răspuns la chemarea ta conștientă, răspândirea perfecțiunea vieții pentru eliberarea de tot ceea ce contacți, fie în natură, în umanitate, sau în structura Pământului în sine.
Aveți deja apelul pentru miracole, dar v-ar fi tăcut cu admirație dacă ați putea vedea toate miracolele care au avut loc în munții din jurul tău, în atmosfera în care locuiți; Flacăra inimii tale, ființele cosmice și stăpânii Ascensionați care sunt în anturajul tău produc în mod constant miracole pentru tine fără numere.
Știi că flacăra spontană a inimii tale este o sursă de miracole pentru tine? Te-ai gândit vreodată că această flacără spontană poate produce în porunca ta, în fiecare zi, tot mai multe miracole pentru tine? Și că nu va fi niciodată un sfârșit la perfecțiune care poate primăvară din inima ta?
Meditați profund asupra acțiunii focului sacru și rugați-vă prezența și pe noi să vă dezvăluim la tine tot ceea ce el conține și să facă cu tine slava manifestării sale și o binecuvântare cosmică pentru toată creația pentru totdeauna.
Iubitii mei, să fii AYAM Prezența focului sacru pentru totdeauna. Fii manifestarea sa infinită de glorie și bucurie. Introduceți în cunoașterea focului sacru și puterea lui de perfecțiune.
Apelați la toate posibilitățile de acțiune ale focului sacru, la flacăra cosmică a iubirii inimii mele, inima soarelui fizic, inima marelui soare central, inima Maestrilor Ascensionati, pentru că, din aceste inimi poate veni tot ceea ce marile ființe Individualizat posedă deja manifestări de perfecțiune în curenții lor de viață.
Știi că viața ta actuală este „Cupa de cristal” prin care Marele soare central își toarnă perfecțiunea nelimitată. Trupurile și sufletul tău sunt Cupa de cristal pe care viața ți-o dă să conțină darul focului sacru al marelui soare central.
Flacăra spontană trebuie să fie în această cupă de cristal. Substanța luminoasă, lumina lichidă, trebuie să fie în această cupă de cristal. Fiecare particulă a elementului Foc din corpurile voastre poate și ar trebui să fie lumina lichidă a marelui soare central: atunci trebuie doar să cere și perfecțiunea se manifestă cu ordinea ta conștientă.
Dacă faceți apelul pentru protecția mea a flăcării cosmice a iubirii mele cosmice în jurul celor pe care îi iubiți, pot proiecta o acțiune a elementului Foc care va fi incomod de fierbinte pentru orice îi atacă.
Știi că radiația soarelui fizic se transformă în căldură în atmosfera Pământului și poate deveni insuportabilă. Putem intensifica acest lucru în jurul forțelor distructive și această presiune a flăcării noastre îi obligă să se întoarcă pe punctul lor de emisie și să se ardă.
Acesta este modul în care puternicul Astréa folosește cercul de flacără albastră, pentru că închizându-se asupra substanței descrise ca discordie, el consumă toată această substanță și energie și imobilizează ratele vibraționale până când, singur, puritatea al focul sacru rămâne.
Focul sacru al inimii marelui soare central este sursa tuturor creației.
De aceea flacăra cosmică a marelui soare Central poate purifica totul.
Prin soarele fizic, reprezint legea cosmică a punct focal acestui element de foc pentru acest sistem al lumilor.
Toți cei care doresc să facă conștient apel la mine au o cale directă spre mine prin atmosferă.
Voi răspunde la apelurile voastră pentru a produce perfection; să dizolve creația umană și să ajute viața să-și îndeplinească planul divin, astfel încât totul să fie manifestarea flăcării cosmice a iubirii cosmice, și că „cântecul luminii” să facă să rezoneze prin atmosfera Pământului ordinele al inima creației.
Dacă vizualizezi în mod clar aceste activități ale focului sacru despre care ți-am povestit, dacă trăiești în senzația acestei flăcări pe care o voi stabili în jurul tău, vei ști că sunt real, foarte real. Veți ști că te iubesc și că puterea al puternic Helios este o acțiune a focului sacru, care este Victoria și Eliberarea tuturor vieții pentru totdeauna!
Pentru iubitul tău Saint-Germain, ofer flacăra inimii mele pentru a-l binecuvânta în această sarcină gigantică a purificării Pământului, care îl va ridica din nou, și de această dată permanent, în starea luminii, care îl va transforma într-un soare al victoriei, libertatea și dragostea în funcție de inima lui!
Sunteți acei curenți ai vieții care au promis să fie Garda luminii și de aceea sunt gata să vă țin alături de cei pe care îi iubiți, atâta timp cât sunteți fideli făgăduinței voastre și hotărâți să trăiți în „Cupa” al focului sacru, care este autoritatea supremă a vieții, peste tot.
Aș vrea să simți radiația intensă a îngerilor flăcării aurii. Suna-le de multe ori, în timp ce lucrați sau atunci când vă odihniți. Obișnuiți-vă să simțiți prezența lor, pentru că ei vin numai dacă sunt invitați și dacă acceptăm realitatea lor! Simțiți puterea lor de pace, înțelepciune, dragoste și vindecare!
Îngerii din flacăra de aur sunt în așteptare pentru apelul dumneavoastră…
Fie ca ei să devină tangibili prin ordinul tău, fie ca toate voaluri umane să fie consumate.
Vezi le, ca vă vedeți pe tine. Frumusetea lor te va bucura, este cu Joy că le veți vedea în acțiune, dizolvând primejdie în lumea fizică.
Când, în cooperare cu ei, vei schimba tristețea în bucuria și creația umană în frumusețe și perfecțiune, fericirea ta va fi imensă.
Ei vor asculta întotdeauna flacăra iubirii inimii tale. Ele sunt legiunile mele de dragoste pentru pământ: fie ca ei să devină companionii tai și prietenii tăi pentru a vă ajuta să purifice complet pământul și să aducă pacea la viață pentru totdeauna.
Te pun pe tine în flacăra cosmică a vieții inimii mele și iluminarea cosmică a inteligenței mele, pentru ca tu să știi ce este necesar pentru a produce perfecțiunea. Fie ca inteligența călăuzitoare a tuturor activităților focului sacru să vă lumineze și să vă umple cu spumos sa perfecțiune pentru victoria eternă și libertatea Pământului!
Fie ca îngerii flăcării de aur să vă însoțească, și fie ca auziți cântecul lor și să-l cunoașteți în realitatea sa ca vindecarea Națiunilor Pământului!
AY AM – Eu Sunt flacăra cosmică de dragoste și vindecare pentru ambele națiuni și persoane fizice. Fie ca tot ce pe care apelați în manifestarea să fie ținuți și menținuți permanent de îngerii flăcării aurii pentru binecuvântarea tuturor vieții de pe pământ.
Mai ca o zi o bijuterie stralucitoare de lumina straluceasca pe inima ta ca un soare în miniatură care acoperă umăr-la-umăr piept cu radiații sale, și să fie pentru tine mărturia iubirii mele.
La revedere, mulțumesc.
Helios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *