SAINT-GERMAIN 9

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 9.

  Pentru Prezența interioară a putea să acționeze fără obstrucții, este necesar să-ți faci timp pentru a medita, de multe ori dimineața, seara și chiar noaptea, pentru a calma activitatea exteriora.
  Meditația înseamnă „a simți cu adevărat Prezența activă a lui Dumnezeu”. Așadar, atunci când mergi în meditație, trebuie să lași toate tulburările care te-au asaltat până acum, și să îndepărtezi în mod conștient sentimentul și atenția tot ceea ce provoacă aceste tulburări. Spune: „Știu Adevărul că AY AM – Eu Sunt și acest Adevăr mă va elibera!” (Recunoști și accepți în acest fel Activitatea Marii Prezențe Eu Sunt) și fii conștient că „AY AM – Eu Sunt” este Primul Principi și că El asigură Eliberarea Absolută în momentul în care este acceptat. Recunoaște în tine că AY AM – Eu Sunt este Prezența activă care guvernează perfect orice manifestare din viața ta și din lumea ta.
  Astfel vei fi învățat cu Adevărul care te va elibera.

  Imaginează-ți pentru o clipă că câinele tău își aduce oasele din bucătărie în sufragerie, și că el începe să-i roade acolo pustiiascand covoarele. Nu veți găsi nicio armonie în acest sens și ați aranja ca acesta să nu înceapă din nou. Cu toate acestea, iubiți studenți, faci mai rău decât câinele tău, cand permiteți gândurilor și sentimentelor să reînvie experiențe neplăcute. Experiențele sunt un lucru al trecutului, sunt ca apa care a curgut pe sub poduri și nu trebuie să le blocheze calea pentru a le împiedica să se îndepărteze. Aflați din eșecul dvs. și uitați și iertați! Darul și Iertarea sunt divine.
Fiecare experiență neplăcută, fiecare eșec se datorează inarmoniei care domnește în minte și în sentimente. Dacă în aceleași circumstanțe, același individ rămâne ferm stabilit în atitudinea că există doar Dumnezeu în acțiune, el va obține rezultatul perfect pe care el așteaptă. Dar păstrând memoria eșecului, îi permite să se manifeste din nou, deoarece eșecul nu aparține Perfecțiunii.
Fiecare are liberul său arbitru. Deci poți manifesta Perfecțiune în orice. Dar dacă nu îți controlezi lumea senzorială, vei distruge tot ceea ce îți aparține și tot ceea ce aparține altora din jurul tău, deoarece aceasta este Legea până când individul va corecta gândurile sale și sentimentele.
Fiecare persoană întrupată a făcut o mulțime de greșeli și acesta este un motiv pentru care nimeni nu poate crede că este mai sfințit decât altul. Toată lumea, dimpotrivă, trebuie să invoce Legea iertării și să regrete că a criticat, urât sau a condamnat un alt Fiu al Luminii, pentru se îmbogățească. Spune mental fiecărei persoane pe care o întâlnești: „Îți ofer Plinătatea Iubirii mele Divine, te binecuvântez și îți doresc să prospere!” Pentru că nu întâlnești oamenii din întâmplare și este atitudinea care te va elibera de toate necazurile activității exteriora.
Persoanele care continuă să se întoarcă, în discuțiile lor sau în mintea lor, despre afacerile eșuate trebuie să știe, prin urmare, că se distrug singuri dacă nu folosesc Legea Iertării pentru a șterge aceste situații.
De exemplu, cineva care menține o atitudine răzbunătora atunci când se confruntă cu un rău real sau imaginat, atrage la el o incapacitate mentală sau fizică, cum ar fi paralizia sau boala Parkinson. Aceasta este una dintre cele mai grave legi ale experienței umane, că lucrurile nedorite se întâmplă în mod constant celor care își permit să se reconecteze constant cu discordiile lor, în loc să le aduce remedii.
În realitate, umanitatea caută Pacea și Libertatea, care sunt ușile spre fericire. Recunoaște-l pe Dumnezeu în Prezență AY AM – Eu Sunt, recunoaște Prezența Lui ca inteligența unică care acționează în viața ta și în lumea ta și vei deschide aceste uși pe care le cauți atât de mult. Faceți o regulă cu asta, trăiți-o!
Cel mai uimitor lucru despre acest obicei de a-ți recunoaște Prezența AYAM în orice, este libertatea financiară. Stabiliți-vă libertatea financiară eternă și nelimitată, simțind profund și în toate fibrele ființei voastre că „AY AM – Eu Sunt este substanța, opulența, abundența tuturor lucrurilor constructive pe care le pot concepe și dori”. Aceasta este o libertate financiară reală, și o vei atrage către tine, și nu o vei mai pierde niciodată.
Omul poate folosi în mod conștient sau inconștient această prezență AY AM – Eu Sunt sau această energie divină pentru a acumula milioane de dolari în activitatea sa exteriora. Dar este sigur că le poate păstra? Este ceva imposibil de realizat în lumea exterioară, că o ființă poate conserva averea acumulată dacă nu ține cont de faptul că Dumnezeu este Puterea care le produce și le menține. Ne am văzut deseori imense bogății zburând într-o singură noapte. Mulți oameni au verificat-o, inca recent. Dar, dacă după ce au pierdut totul, ei iau în mod conștient decizia că „AY AM – Eu sunt bogăția lui Dumnezeu în acțiune, acum manifestată în viața mea și în lumea mea”, atunci ei deschid imediat ușa către o nouă abundență. De ce să spui „o nouă abundență”? Au devenit bogați, construind în sine un monument de încredere și, astfel, circumstanțele au fost coapte pentru ca bogăția să continue să curgă; dar în cele mai multe cazuri au permis, de asemenea, mari depresii, ură și condamnări să intre în lumea lor și asta a închis ușa spre progres. Ei trebuie acum să-și refacă încrederea și abundența.
Dragi Copii ai Luminii, vă pot asigura că nu a existat niciodată nimic mai rău în lume decât această atitudine care constă în construirea independenței financiare prin respingerea Prezenței active a lui Dumnezeu AY AM – Eu Sunt, și puterea Sa eternă. Insist că auziți acest lucru clar: dacă astăzi tronurile se prăbușesc, dacă averea individuală sau guvernele dispar, este din cauză că au fost construite în ignoranță și neînțelegere a Legii. Pentru că este Prezența Eu Sunt, Dumnezeu în Acțiune, care este Singura Forță de Construire a Credinței, a Încrederii și a Bogăției și este Singura Putere care a construit vreodată ceva de durată. Atunci când un individ suferă o pierdere economică în lumea aparențelor, el ar trebui să folosească imediat Minunata Afirmare a lui Isus: „AY AM – Eu sunt Învierea și Viața afacerii mele, și a înțelegerii mele!”
Nu există nicio speranță, pe Pământ ca în Cer, pentru cel care persistă în menținerea, în conștiința sa, a sentimentelor sau gândurilor critice, a condamnării sau a ura față de un terț sau chiar a unei ușoare nemulțumiri.
Acest lucru ne aduce să luăm în considerare un punct vital al învățării, deoarece nu este niciodată responsabilitatea ta să judeci o altă persoană, deoarece nu ai cunoștința forțelor care o influențează. Nu aveți decât cunoștințele care decurg din unghiul din care îl percepeți și când trimiteți acelei persoane gânduri de critică, condamnare sau ură atunci când nu au intenția de a face rău nimănui orice, atunci comiți ceva mai rău decât un asasinat fizic.
Motivul este că gândirea și sentimentul sunt singura putere creativă și chiar dacă acest gând și sentiment nu pot face prea mult rău țintei pe care le-ați desemnat pentru ei, acestea acumulează suficientă energie pe drumul de întoarcere pentru a vă distruge propria de afaceri. Înțelegeți bine prin aceasta că propriile tale lucruri pot fi distruse, chiar dacă nu ați afectat treburile altora!
Fie ca oamenii să se trezească în Legea, și să-și remedieze propriile lucruri, având grijă de treburile altora!
Timp de secole, au existat asociații comerciale în care unii oameni au avut intenția de a face atâta rău, încât alții care erau perfect nevinovați au fost găsiți vinovați și încarcerați. În conformitate cu legea care este infailibilă, cei care sunt cauza acestei închisori a oamenilor nevinovați vor atrag aceeași experiență în viața lor, și se vor găci la rândul lor privați de libertatea lor de acțiune, chiar dacă uneori asta are loc trei sau patru generații mai târziu …
Ar fi mai bine să lăsați plicul său carnal, decât să priva pe cineva de libertatea sa! Ce crimă mai mare poate fi decât folosirea minciunii pentru a fac să aresta pe cineva, ceea ce se numește calomnie care folosește dificultatea minții de a cunoaște adevărul în lumea exterioară!
Nimeni dintre cei care caută lumina nu ar trebui să judece un alt Fiu al Luminii. Ori de câte ori cineva pare să acționeze fără rațiune, cei din jurul său îl judecă și îl critică, pentru că lipsa de rațiune este considerată lipsită de rațiune. Dar nu este încă calomnia să spunem că cineva este nerezonabil doar pentru că nu le înțelegeți motivele? Nimeni nu poate ști ce Prezența altcuiva decât el însuși dorește să facă și este folosind acest adevăr fundamental că cineva evită criticile și că unul aduce o pace mare în viața altora și, prin urmare, în propria sa …
Lucrul de făcut în favoarea unei persoane care ni se pare că nu acționează corect este să-l umplem de dragoste, și să-l afirmam că „AYAM – Eu sunt Dumnezeu în acțiune, Activitatea unică care controlează acest lucru fratele sau sora Luminii „.
Când spun că trebuie să-l facem cunoscut, vreau să spun că este mai bine să vorbim direct conștiinței sale, ceea ce va transmite informații în mintea lui, deoarece argumentele verbale, cu astfel de indivizi, creează de cele mai multe ori, o situație de conflict care intensifică activitatea distructivă în loc să o ștergi și, cu siguranță, îți vei atinge obiectivul printr-o muncă silențioasă.
Studentul sincer va progresa mai repede dacă își va trimite iubirea în fiecare zi înainte de a adormi, tuturor oamenilor cărora el consideră că el a făcut rău, la un moment dat sau altul. Un gând al iubirii răsare ca o săgeată și se lasă în direcția celuilalt fără ca nimic să poată l-opri. Ea se duce instantaneu la locul unde este trimisă și începe imediat să creeze calitate și putere. Nimic nu creează mai mult disconfort în corp și minte decât sentimentul de ură față de cineva și nu se poate prezice ce va rezulta din el: într-un, efectul va fi acesta și în celălalt acesta va fi acela și înțelegeți că ranchiună și resentimentele sunt doar forme de ură deghizată.
Prea adesea efortul depus într-un caz nu este suficient pentru a preveni ruina sa, deoarece există în conștiința celui care acționează o judecată, o condamnare, o resentimente, care sunt ură ascunse, când se poate trăiește întotdeauna cu minunatul gând că „AYAM – Eu Sunt gândul și sentimentul creator perfect, în toate mințile și în toate inimile tuturor celor de pretutindeni!” Este un gând minunat care dă pace și odihnă celui care a trimis-o sau generat-o, dar care, de asemenea, provoacă daruri nelimitate de la Prezență.
De asemenea, puteți spune: „AYAM – Eu sunt Marea Lege a Justiției și Protecției Divine care acționează în mintea și inima tuturor!”, ceea ce vă va aduce o putere enormă în toate circumstanțele. Sau din nou aceasta: „AYAM – Eu sunt Iubirea divină care umple Conștiința și Inima tuturor ființelor de pretutindeni!”
Absolut totul în experiența umană poate fi guvernat de Prezență. Utilizarea Prezenței AY AM – Eu Sunt este cea mai înaltă activitate care poate fi predată. A spune „ Eu Sunt” înseamnă a-L pune pe Dumnezeu în acțiune! Când recunoști și simți importanța utilizării acestei expresii, vei realiza imensitatea puterii Sale. Când spui „AYAM – Eu Sunt Puterea Dumnezeului Atotputernic!”, nicio altă putere nu poate acționa, pentru că vei fi eliberat și aruncat Activitatea deplină a lui Dumnezeu.
Spune „AYAM – Eu Sunt amintire conștientă și înțelegere a tuturor lucrurilor!” și vei aminti asta că ești Puterea Cuvântului creator lui Dumnezeu!
Spune „Prezența AYAM – Eu Sunt, mă imbraca Într-O Haină De Lumina etern și transcendent !” și Ea o va face imediat.
Locul secret al Celui Preaînalt este această Prezență Eu Sunt. Nu ignorați niciodată aceste învățături sacre care vă sunt revelate acum. Ei Sunt Perle. Sunt Perle ale Înțelepciunii Veșnice. Gândește-te întotdeauna „AYAM – Eu sunt echilibrul perfect în modurile mele de a vorbi și de a acționa în orice moment, deoarece AYAM – Eu sunt prezența protectoare” și astfel vei fi mereu în gardă.
În mod neîncetat, Energia lui Dumnezeu așteaptă să fie direcționată. În expresia „AYAM – Eu Sunt”, este conținut suportul activității. Prin această expresie, timpul nu există și ești împins către Acțiunea instantanee, ca la Acțiunea eternă susținută a Prezenței. O liniște infinită va preceda întotdeauna manifestarea.
Saint-Germain.
Pentru cei care au o problemă legală:
„AYAM – Eu sunt Legea și Justiția!
„AYAM – Eu sunt judecătorul și juriul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *