SAINT-GERMAIN 8

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 8.

  Invocare.
  Ô tu, Atotputernic AYAM, Omniprezent! Te laudăm și îți mulțumim pentru fericirea care îi inundă pe toți cei care se află sub această radiație.
  Te lăudăm și te binecuvântăm pentru că ai dat această cheie pentru fericirea perfectă și ai ancorat acești copii ai lui Dumnezeu în propria suveranitate.
  Vă mulțumim pentru Armonia care domnește în fiecare dintre acești Studenți; pentru perseverența lor în această armonie.
  Te lăudăm pe tine, Puternic AY AM, pentru că controlezi toată activitatea externă și Perfecțiunea Ta este stabilită peste tot!

  Discurs.

  Toate ființele caută Fericirea, pe care o numesc uneori Beatitudinea; dar în această căutare persistentă, aproape toți au ratat cheia fericirii.
Această cheie simplă a fericirii și a puterii care o face permanentă este autocontrolul și purificarea de însuși.
Acest lucru nu este greu de realizat atunci când înțelegem că suntem Prezența AYAM, și Inteligența care controlează și comandă toate lucrurile.
Fiecare ființă individuală a creat o lume mentală în jurul lui. Prezența divină, AY AM, care este Unica Prezență activă în întregul univers și care direcționează toată energia, este încuiata ca o sămânță în această lume mentală. Această prezență divină AY AM este ca miezul înconjurat de pulpa unui fruct. Această pulpă reprezintă nu numai lumea mentală deja creată, ci substanța electronică universală, disponibilă întotdeauna pentru a fi manipulată prin determinarea conștientă a ființei individuale și pentru a fi precipitată într-o formă vizibilă, în conformitate cu dorința ființei.
Înțelegerea și utilizarea acestei puteri se obține prin autocontrol.
Ce se înțelege prin acest control?
1 °) Recunoașterea Inteligenței AY AM ca fiind Prezența unică în acțiune.
2 °) Această cunoaștere ne oferă certitudinea că puterea sa poate fi folosită fără limită.
3 °) și că ființa individuală, dată fiind liberul său arbitru, creează în jurul ei, prin concentrarea gândirii sale, toate pe care atenția sa este fixată cu determinare.
A sosit momentul în care toată lumea trebuie să înțeleagă că gândul, stimulat de sentiment, este Singur și Cel mai Puternic Creator al Vieții din întregul Univers. Prin urmare, este doar Autocontrolul, prin Purificarea Sinelui, care permite atingerea rapidă a întregii Puteri a gândirii și a sentimentului, care sunt: Dumnezeu în Acțiune.
Prin această Înțelegere se poate direcționa Puterea Creativă a gândirii conștiente fără nicio restricție. Când autocontrolul este dobândit, ființa se poate concentra pe împlinirea unei dorințe cu intensitatea flăcării unei torțe de oxigen. Prin păstrarea gândirii și a sentimentului concentrat fără ezitare asupra îndeplinirii unui scop, cu convingerea că Prezența și Inteligența AY AM este cea care concepe, și că Dumnezeu în Acțiune este cel care produce, este posibil să faceți vizibil, să precipitați, orice doriți.
S-a arătat într-o mie de moduri că nu este efectul sau obiectul care dă fericire, ci că unul trebuie să înțeleagă funcționarea Cauzei care le produce. Atunci ființa devine Stăpânul propriei sale lumi. El va înțelege, de asemenea, că fiind Creatorul a tot ceea ce se manifestă în Sfera sa de acțiune, el nu are dreptul să creeze ceea ce va produce discordie în anturajul altora. Deci fiecare va produce reacția propriei sale acțiuni, deoarece El este cauza creativă unică în Sfera sa de activitate.
Eu Sunt încântat să văd studenții, care se află sub această radiație, făcând progrese rapide spre autocontrol.
Stimați studenți, dacă ar fi posibil la voi să înțelegeți Măreție și Splendorul a ceea ce puteți obține prin Controlul vostru despre lucrurile externe, niciun efort nu vi s-ar părea prea mare pentru a atinge acest Control și această Măiestrie a tuturor expresiilor externe.
Prin menținerea unei armonii constante în voi înșivă, veți putea elibera Puterea interioară de la Prezența puternică AY AM și să o utilizați conștient și tangibil. Nu vă lăsați păcăliți de conceptele mentale despre timp, distanță sau spațiu. Prin simplitatea și fermitatea controlului asupra voi, aveți cheia care vă deschide accesul la sferele superioare.
Trebuie să meditați profund la următorul Adevăr: „Unde este Conștiința mea, acolo, Eu Sunt, pentru că AYAM – Eu Sunt este peste tot”.
Acceptând concepte umane despre spațiu și distanțe lungi timp de secole, oamenii au creat aceste lucruri. Este doar o stare de gândire și sentiment care constituie vălul subțire dintre conștiința ta externă și activitatea ta internă și puterea sa deplină. Cei care aspiră constant la Lumină, care doresc să trăiască în Lumină și să fie copiii Lui, locuiesc permanent în aceste sfere superioare a căror Frumusețe depășește toată imaginația și ale cărei creații sunt la fel de tangibile ca și construcțiile voastre fizice.
Repetați afirmația: „AY AM, Eu sunt Puterea controlului complet și permanent al însumi”. Acest lucru vă va ajuta să câștigați această măiestrie. Rețineți întotdeauna că, punând Prezența în acțiune, nu este posibilă nicio întrerupere sau interferență. Daca nu recunoașteți timpul sau spațiul, și veți dobândi sensul eternitatii.
Pentru a intra într-o Sferă mai sus decât lumea fizică, este suficient să-ți schimbi sau să îți reglezi conștiința. Cum? Recunoscând că sunteți în aceasta Sfera în mod conștient.
Prin cred sa în timp și spațiu, umanitatea a creat cel mai formidabil obstacol în calea libertății sale.
Cei care au înțeles că bogăția sau posesia lucrurilor externe nu dau fericire, vor descoperi, de asemenea, că este o mare binecuvântare să știe că prin Puterea Creatoare a propriului lor gând și simțire, se pot bucura de un Fericire, libertate perfectă și suveranitate.
De îndată ce elevul a înțeles că, prin atenția sa, se conectează cu obiectul pe care îl fixează, și că devine un parte din tot ceea ce este obiectul atenției sale, în măsura al intensitatea sa, va cunoaște nevoia de a-și abate atenția de la aparențele distructive ale experienței umane de tot felul.
Discutând erorile, incompetențele, eșecurile aparente ale prietenilor sau asociaților, voi aduceți aceste elemente nedorite în propria conștiință și întăriți aceste aparențe în altele.
Nu este un motiv, deoarece energia electronică pură a Prezenței puternice AY AM a fost direcționată greșit și contaminată de anumiți Copii ai lui Dumnezeu numiți magi negri, că trebuie să ne lăsăm atenția asupra acestui fapt. Singura noastră preocupare trebuie să fie să ne menținem atenția liberă și sub controlul nostru conștient, obligând-o, printr-o determinare conștientă de a rămâne la ceea ce am decis.
Puțini studenți au observat cât de des, și cât timp, atenția lor se îndreaptă către condiții distructive care i-au lovit; cât reia un incident neplăcut, când au puterea de a-și controla atenția și de a-l comanda. Puțini studenți, chiar și serioși, au înțeles puterea unei atenții controlate în mod conștient.
Mi-aș dori atât de mult, încât Studenții își dau seama cât de ridicol este de a fi afectat, de a fi nemulțumit sau deranjat de activitățile imaginare create de ignoranța sinelui exterior. Înțelegerea că: „AY AM, Eu Sunt Singura Prezența Atotputernică în acțiune în corpul meu, sufletul și anturajul meu” ar trebui să-i protejeze de orice perturbare venită din relațiile cu lumea exterioară. Unul trebuie să fie complet indiferent față de actele și judecățile lumii, oricare ar fi acestea. Concentrându-se pe acest Adevăr și exercitând autocontrolul, elevii vor dobândi un astfel de sentiment de pace și fericire încât circumstanțele externe, comentariile derogatorii, tulburările celor din jurul lor nu vor mai afecta starea de spirit sau afaceri lor.
De îndată ce studentul știe cu certitudine că poate controla Puterea Creativă a gândului și a sentimentelor sale, îi va apărea clar că poate precipita în utilizarea sa vizibilă sau poate atrage din exterior, toate ceea pe care el menține în puterea creativă puternic concentrată al gândirea sa și sentimentul sau. Prin urmare, această certitudine îl va face liber pentru totdeauna de ideea că are nevoie de bani sau de orice din lumea exterioară. Așa se face că Ființa câștigă măiestrie și suveranitate în sfera sa de acțiune, care este singura realitate care o privește și unde își poate exercita dreptul divin de naștere.
Vă asigur că nu există o lume supranaturală. Când trecem din această sferă de activitate într-o vibrație mai mare, totul devine la fel de real ca aici. Este pur și simplu o stare de conștiință diferită în care intrăm.
În câteva decenii, mii de mame, surori și femei vor avea bucuria și binecuvântarea de a-și purifica locuințele prin utilizarea razelor cosmice; vor putea, de asemenea, să-și țese tunicile fără cusurii, imediat ce vor renunța la capriciile modei lansate prin exploatarea comercială a frivolității feminine.
Studenții se întreabă adesea de ce Maeștrii cu toată Puterea Creativă preferă să trăiască în condiții foarte simple. Cu toate acestea, își petrec cea mai mare parte a vieții și își exercită activitatea în sferele superioare, direcționând raze puternice de lumină în ajutorul umanității.
Ele ocupă Palate și temple de lumină și înțelepciune, de frumusețe transcendentă și inimaginabilă. Aceste Construcții sunt veșnice și cresc mereu în Frumusețe. E doar în cele câteva ore trec în lumea externă, ei coboară ritmul vibratoriu al formelor lor transcendente, pentru a se face vizibili pentru cei care sunt încă în corpul fizic.
Prin urmare, studenții nu ar trebui să-și piardă timpul punând întrebări cu privire la aceasta, ar trebui mai degrabă să se axeze pe Prezența lor puternică AY AM. Acest lucru își va ridica conștiința până la punctul în care vor disprețui bogatii lumii exterioare și vor accepta Realitatea transcendentă a puterii creative inerente fiecărei ființe. Prin control și autocontrol, această putere poate fi utilizată. Vă spun „Dragi studenți, Copii ai Dumnezeului Unic, știind că nu există niciun eșec posibil, oare Acțiunea acestei puteri nu merită toti efortule? Luați Sceptrul puterii voastre creative și eliberează-te de limitările din trecut ”.
Este evident că Înțelegerea puterii tale creative îți permite să creezi ceea ce îți dorești în orice ritm vibrațional, fie că este vorba de Lumină sau de o altă condensare și să o menții acolo.
Vă puteți muta instantaneu gândul tau de la București la Tecuci, sau vă puteți transforma gândirea dintr-o stare de Lumina într-o condensare grea precum plumbul. Prin urmare, este evident că ceea ce se face în mod obișnuit și în mod conștient poate fi făcut într-un mod mai puternic, prin menținerea atenției concentrată pe ceea ce dorim. Precipitarea aurului sau a pietrelor prețioase din universal în formă vizibilă nu este complicată de îndată ce necredința și îndoiala, acumulate de mintea exterioară, sunt consumate și respinse. Umanitatea a creat limitări de-a lungul secolelor. Acum trebuie rupte și consumate într-un fel sau altul.
La început este nevoie de determinare pentru a începe, dar știind că este Puterea AY AM care acționează, nu există un eșec posibil. Mintea exterioară trebuie să rămână concentrată pe obiectul pe care dorește să îl manifeste. Meditați la cele de mai sus și în curând veți intra în activitatea de precipitarea, și veţi întreba de ce ați așteptat atât de mult înainte să o faceți.
În orice obiect precipitat sau în orice condensare a Luminii, lungimea razei este controlată de conștiința purtătorului. Dacă conștiința este ridicată spiritual, pâlpâirea este grozavă. Dacă ritmul vibratoriu al gândirii purtătorului este scăzut, bijuteria (diamant, smarald sau rubin) va fi fără luciu; dacă gândul este transcendent, bijuteria va deveni foarte strălucitoare.
Studentul sincer, care aspiră la Lumină, trebuie să califice totul, în anturajul său, cu Perfecțiunea Prezenței AY AM. Dacă frica te face să crezi într-o prezență peturbantă, depinde de tine să o reclasifici prin Prezența AY AM și să pui capăt discordiei; pentru că există o singură energie care poate acționa și din momentul în care recunoști doar Prezența AY AM, numai Perfecțiunea poate acționa.
Trăirea într-o stare de așteptare intensă a miracolului este o stare splendidă de conștiință, care produce întotdeauna manifestare. Prin secole de îndoială, individul a creat voaluri care ascund vederea sferelor transcendente, dar bunul simț și rațiunea spun că aceste voaluri pot fi dizolvate.
Trebuie Studenții mediteaza mult timp asupra simplității, ușurinței și siguranței care fac posibilă aducerea în vizibilitate a ceea ce dorim, prin Puterea Creativă a gândirii și a sentimentului ! Deci, acest sentiment de „pot Eu?” va fi dizolvat și înlocuit cu „Eu pot” și „Știu cum”.
Prin păstrarea Armoniei, studenții, prin sclipiri de conștiință, vor primi încrederea necesară. Perseverați când începeți și recunoașteți că veți primi toate cunoștințele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie.
Când părăsiți corpul, porunciți să readuceţi memoria conștientă a tuturor experiențelor.
Focalizând atenția asupra ceva, îl invitați să acționeze în experiența ta.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *