SAINT-GERMAIN 7

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 7.

  După lunile de experiențe în care ne-am străduit să vă oferim înțelegerea Prezenței puternice AY AM, care este libertatea voastră, este încurajator, iubiților mei, să notăm extinderea luminii în inimile tuturor Studenții din întreaga lume și să vadă această instrucțiune răspândită peste tot, aducând Lumina și Libertatea în toate părțile globului.

  Cu o Marea Bucurie simțim răspunsul iubitor al inimilor voastre și vă spun că acesta este doar începutul Marii Bucurii, a Marii Lumini și a Libertății care vă va reveni. Cei care au lucrat serios știu că într-adevăr nu există nicio limită la ceea ce poți realiza. De asemenea, cu toată dragostea ființei mele, te felicit pentru extinderea luminii tale. În ciuda dificultăților, ați progresat cu certitudine și determinare spre o mai mare perfecțiune a prezenței voastre, care este Puternic tau AY AM.
  Fii convins că Vom continua să te înconjoară cu radiația noastră, atât timp cât Armonia va fi menținută; dar Nu putem face acest lucru dacă nu există Armonie. Nu putem da radiația noastră celor care refuză să asculte de lucrurile simple pe care le cerem: fără ascultare, nimic nu poate fi realizat.
  În plus, nu vom pune la dispoziția nimănui volume mari de energie până nu știm cu certitudine că aceasta nu va fi calificată cu iritare, critică, ură, neplăcere sau orice calificare distructivă.
  Într-o zi veţi ști cât de mult Eu ve iubesc și că mă urmăresc la voi constant peste tot.

  Preaiubitii de lumină, fiecare bătaie a inimii tale este pulsul intoxicant al prezenței tale puternice AY AM, care te inundă de viață, viață, viață, mereu din ce în ce mai multă viață!
Când înțelegerea dvs. crește și simțiți că autoritatea voastră apelează întotdeauna mai mult la această energie puternică și inteligentă a Prezenței voastre puternice AY AM, oh! fiți în gardă și nu o descalificați, nu o reprezentați greșit!
Eu Sunt sigur că, în aceste servicii, simțiți întotdeauna Realitatea privilegiului care vă aparține, primind de la prezența voastră puternică AY AM Eu Sunt întotdeauna mai mult din inteligența Sa nelimitată, energia sa inepuizabilă, puterea Sa din ce în ce mai mare și o sănătate a lui din ce în ce mai perfect.
Vă spun pozitiv că succesul este sigur pentru toți cei care au înțeles că puteți refuza să acceptați circumstanțe și aparențe discordante; că puteți apela dinamic Prezență în acțiune. Toți, trebuie să aveți o sănătate perfectă. Este Legea Prezenței Tale, Copii Prețioși și nu contează circumstanțele și ceea ce arată razele X în corpuri.
Prezența poate turna, în și prin corp, acești curenți puternici de energie care vor mătura orice imperfecțiune acumulată. Vrei să accepți asta? Vrei să crezi? Lasă puterea să curgă prin tine pentru a-ți aduce sănătate perfectă, este un lucru esențial!
Dacă sunteți hărțuit în mod constant de sentimente de durere sau de suferință în corp, nu puteți acorda suficientă atenție Prezenței pentru a-i permite să elibereze mai multă energie în interiorul vostru. Uneori ai nevoie de încurajare și forță și am convingerea că nici un singur student AY AM, care vine în această radiație, nu va reuși să ofere acest ajutor în mod voluntar și vesel.
Le spun tuturor dragilor mei studenți: nu vă lăsați niciodată să aveți nerăbdare când unul vine să cere sfaturi sau ajutor la voi. Nu fi niciodată nepoliticos, nu refuză niciodată să ajute. Nu spuneți niciodată nimănui: „Aveți o prezență AY AM, de ce nu o numiți în Acțiune?”, Nu ar fi bine. Nu știți forțele care acționează asupra unei ființe și care ar fi putut-o descuraja. Dimpotrivă, așezați-vă mâna pe umărul acestui frate sau al acestei surori și spuneți: „Frate, soră, mâna mea este în a ta, cu toată puterea prezenței mele Atotputernice AY AM până când ai câștigă-ți victoria. Mergi mai departe și cheamă-ți Prezența puternică AY AM în acțiune, te voi ajuta.” Și nu-l lăsați fără să dați la el o senzația că sunteți cu adevărat interesat de Victoria sa.
Trebuie să știm, dragi inimi, tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Știți asta? De când ați intrat în Radiația Prezenței voastre puternice AY AM, prin această Instrucțiune pe care am dat-o lumii, îmi oferiți ocazia să vă observ lumea; Trebuie să te urmez pentru a te îndruma.
Când aflăm că există tendința de nerăbdare, vărsăm în voi o radiație de bunătate, care vă oferă putere și răbdare pentru a oferi ajutor altora.
Mai presus de toate, nu spuneți și nu lăsați niciodată să iasă din tine sentimente, care ar provoca o descurajare la unul. Nu uitați că nu trebuie să vă asociați individual sau colectiv cu cei care răspândesc discordia sau care atacă această activitate. Dacă o faci, vei închide ușa. Nu am dori să vi se întâmple acest lucru, dar nu vă putem împiedica să faceți acest lucru deoarece, în cadrul acestei radiații, toată lumea este și va rămâne mereu liberă să aleagă. Cât despre noi, cu toată dragostea și bucuria inimii noastre, dorim libertatea voastră, dar depinde de dvs. să apelați la Prezența voastră puternică AY AM și să fiți credincioși în fața Ea.
Astfel, Ne oferiți oportunitatea de a intensifica toate activitățile prin Prezența dvs. puternică AY AM, până când veți avea curajul, forța și puterea de a rezista tuturor sugestiilor exterioare, ceea ce v-ar priva Victoria ta, sau cine ar întârzia-o.
Nu doriți să vă suteți conectat atât foarte cu puternic de Prezența dvs. puternică AY AM, încât vă putem oferi întotdeauna ajutorul de care aveți nevoie, fie că este vorba despre sănătate, forță, curaj sau direcționând inteligența? Vă implor, voi, să nu acceptați niciodată ideea că vă este imposibil să primiți în mod clar directivele inteligente ale prezenței voastre!
Am un motiv major pentru a vă spune asta!
Există destul de mulți studenți care consideră că nu sunt capabili să-și apeleze Prezența în acțiune și primesc directivele Sale suficient de clar pentru a fi siguri de ceea ce au de făcut.
Preaiubitii mei, vine din faptul că, conștient sau inconștient, ai fost deranjat de anxietate, care a tulburat acțiunea vibratorie a ființei tale sau a sistemului nervos. Prin urmare, trebuie să vă calmați și să spuneți Prezenței voastre: „Prezență puternică AY AM, ajută-mă să mă calmez, astfel încât Inteligența voastră de direcție și energia voastră să ajungă la mine; faceți-mă să înțeleg, cu sentimentul sau altfel, clar, ce ar trebui să fac ”.
Dacă faci acest lucru, vei ajunge cumva să știi direct ce să faci.
Cu toate acestea, fii atent! Verificați dacă, în sentimentele dvs., nu detectați nicio îndoială cu privire la posibilitatea de a primi directivele inteligente din Prezența dvs. AY AM.
Dacă aveți îndoieli, atunci voi declanșați aceste vibrații înainte de a le conștientiza efectiv în intelect. Lumea voastră emoțională nu este întotdeauna ușoară, dar puteți să o guvernați, pentru că dacă îl întrebați pe El, Prezența o va face cu siguranță.
Sunt mulțumit de tot ce s-a realizat deja. De acum înainte, veți progresa cu un sentiment de calm, încredere și certitudine a Victoriei voastre. Ne-am oferit să vă dăm mâna până la victoria voastră. Nu ne-ați permite să vă dăm mâna până când nu vă veți elibera complet de toate limitările, simțindu-vă victoria în mod clar, puternic și definitiv? Vom fi atât de fericiți să facem acest lucru, întotdeauna prin radiația Prezenței voastre minunate.
Nu înțelegeți că Noi, Ființele Ascensionati, suntem „UNUL” cu Prezența puternică AY AM, a ta, pentru tine, care nu ești încă Înălțat? Acesta este motivul pentru care trebuie să știm totul despre tine pentru a vă oferi asistența necesară.
Cât de admirabil! Mă bucur să văd că sunteți capabil să vă calmați. Nu îți dai seama complet, dar întâlnirea ta răspândește o asemenea radiație armonioasă!
Marele Director Divin nu ar fi venit deja printre voi, aducând Marile Sale Curenți de energie în sufletele și în corpurile voastre, dacă El nu ar fi știut că puteți păstra calmul care vă permite să îl aveți Acțiune benefică. În Marea Sa Înțelepciune, El face acest lucru numai atunci când a venit momentul decisiv pentru această Acțiune Permanentă.
Îi felicit pe toți cei prezenți care, prin apelurile lor la Prezență, au obținut că circumstanțele favorabile le-au permis să participe la Servicii. Acest lucru în sine constituie deja o Victorie.
Aș dori să voi puteți vedea, în atmosfera umanității, câte ființe, care sunt sunt de bună voință, au fost excluse din această radiație, din cauza falselor sugestii răspândite împotriva acestei Instrucțiuni și a acestor Servicii. Este un lucru tragic pentru cei care cedează. Tu, care ai avut puterea să depășești toată opoziția, ai Victorie.
Toate ființele ar trebui să înțeleagă că unul progresează numai prin inițiativă personală. Trebuie să știi să alegi. Vorbesc la minte și la sentimentul întregii umanități: nu numai că trebuie să alegeți, dar sunteți și obligați să faceți acest lucru înainte de a primi mai multă Energie și mai multă Putere, care vor produce în lumea voastră Perfecțiunea dorită. Dacă rămâi afară, nu vei primi mult ajutor, dar dacă te ridici și spui: „Prezență puternică AY AM, mă angajez 100% sau 1000% cu Tine! Pune-ți marile puteri în Acțiune pentru eliberare a Ființei mele și a sferei mele de acțiune! „, credeți că energia prezenței nu va veni? Îți spun că ea va veni, nu există nicio îndoială în acest sens. Dar atâta timp cât există ezitări și îndoieli în Conștiința ta, aceste vibrații imprimă o descalificare a Energiei și ea nu poate produce ce trebuie produs, și ce ai dori să ai.
De cele mai multe ori, toate asta acționează în sentimentele, fără cunoașterea ființelor simțitoare. Nu cunoașteți de asta, dar dacă cereți Prezenței să-l corecteze, ea va face. Oricare ar fi acumularea de îndoieli în tine, dacă îți chemi Prezența în acțiune de trei ori pe zi, în zece zile experiența ta îți va oferi astfel de dovezi încât nimic din lume nu te va putea îndepărta de Prezență.
Cei care nu sunt încă ancorați în Prezență sunt influențați de calomnii răspândiți în lumea exteriora, și își permit să fie deviați temporar de Adevăr.
Nu doriți să le explicați celor interesați parțial? Se datorează faptului că oamenii ignoră Legile care guvernează anumite forțe, că sunt deseori lipsiți de libertatea, bucuria și binecuvântările care îi așteaptă. Orice ființă sau grup de ființe care încearcă să atace această Lucrare, Fundația Saint-Germain, prin calomnii, critici sau condamnări, va experimenta doar falimentul, și va aduce dizgrație însuși sau însași.
Instruirea AY AM nu este împotriva nimic sau a nimănui. Ea răspândește Cunoașterea acestei minunate Prezențe AY AM, și fiecare ființă umană ar trebui să fie încântată să o cunoască și să o înțeleagă.
Sunt surprins că există oameni care se încăpățânează atât să se îndoiască de Adevărurile puternice care sunt povestite în „Misterele dezvăluite” sau în „Prezența magică”.
Noi, Ființe Ascensionati, nu folosim niciodată forțe distructive. Stăpânii Ascensionați trag o Zidul Luminii și, atunci când răutatea indivizilor o atinge, zid l-trimite din nou, și ei sunt nevoiți să se descurce cu el, dacă pot.
Aceasta este Legea toti Ființe. Nu avem nici cea mai mică dorință de a face rău altora.
Îi învăluiesc pe fiecare student cu Dragostea Mea, dar vă implor, că nu să existe armonie între voi! Dacă un sentiment de inarmonie sau discordie încearcă să se strecoare între dvs. sau de la un grup la altul, realizează imediat că este forța sinistră care încearcă să-și pună gheara asupra voi, pentru a te împiedica să continui să faci tot binele care faci.
Înțelegeți bine, preaiubiții mei, că Eu și toți Maeștrii Ascensionați sunt în spatele vostru, și într-o bună zi veți vedea că suntem mai reali decât voi. Vei ști că nu suntem creații ale imaginației și că suntem capabili să fim foarte reali, foarte tangibili, în timp rămânând invizibili.
Nu uita asta! Cei care au încercat să găsească erori în ceea ce învățăm, într-o bună zi, vor regreta! Ne avem tot timpul nostru și puteți spune lumii: nimic și nimeni nu va reuși să distrugă Lucrare noastră! Va dura atâta timp cât mai există o ființă care nu cunoaște încă Prezența puternică AY AM și care nu a atins încă libertatea prin această cunoaștere. Îți spun asta pentru a te încuraja, a vă consolida și a vă face mai puternic. Calomnia, critica și condamnarea nu sunt decât o prostie neputincioasă pentru noi! Amintiți-vă, Copii Prețioși! Pentru orice apariție care nu este Perfecțiunea prezenței, spuneți: „Nu aveți putere!”. Fiți convins în sentimentele voastre și nu veți avea probleme să vă feriți lumea ta, liber de imperfecțiuni. Este adevărat, este absolut adevărat, că toate aparențele sau forțele discordante din umanitate sunt neputincioase dacă nu le hrănești cu gândurile, sentimentele, cu propria ta viață.
Observă cum decretele tale minunate au avortat aceste tentative de grevă. Continuați să faceți apel la Prezența Atotputernică în Acțiune, astfel încât să se oprească totul. Solicitați ca Justiția divină să fie instituită în relațiile dintre muncitori și angajatori și ca ideea de muncă să dispară, deoarece există doar Serviciul divin.
Încercați să simțiți asta în activitatea voastra exteriora, și veți scăpa de senzația de muncă, trudă, oboseală sau iobăgie. Oriunde te-ai afla și orice ai face, servești marea prezență AY AM pentru eliberarea ta. Încercați să simțiți asta și nu veți mai simți că sunteți condamnat la muncă silnică.
Știți că nu Eu iau parte activă în politică, dar că intervin în ea de către Direcția Marilor Curenți de Forță și Energie. Dreptatea divină și o mare activitate armonioasă se vor stabili în Europa. Poți să crezi ce îți spun! Vă rugăm să nu dați nicio speranță niciunui aspect, fie în viața ta privată, nici în guvern. Spuneți oricărei apariții discordante: „Sunteți neputincioși! Prezență puternică AY AM, măturați-o pe aceasta. Produceți-vă perfecțiunea și mențineți-vă suveranitatea aici. Direcți totul prin inteligență voastra puternica”.
Puteți face un serviciu care nu are egal în istoria lumii. Nu vrei să faci asta pentru Libertatea ta și pentru Libertatea al umanității?
Cu Bucuria am văzut că Forța și Curajul cresc în studenți. O forță care derivă din prezența puternică AY AM, care vă face coloanele puternice de lumină care circulă în lume și răspândind radiația lor peste tot.
Eu Felicit toți studenții sinceri din lume, și Eu radiez la toată Forța, Curajul și Puterea necesară pentru a le permite să progreseze victorioase în activitățile la alegere, astfel încât să umple lumea Frumuseții, Armoniei și Gloria Puternicului AY AM Prezență în acțiune.
Te învăluiesc în Plinătatea Iubirii Mele! Te acopăr cu Curajul Meu, Forța Mea, Sănătatea Mea Perfectă, umplându-ți sufletul și trupul până acolo încât nu vei fi în tine decât Iubire și Armonie.
Dacă Îmi vei permite.
Ne Am intrat în inima Prezenței puternice AY AM, guvernatorul universului. Să rămânem acolo și ca inima Lui să acționeze prin aceste forme umile: să ele fie electrizați de plinătatea Prezenței cuceritoare a celor puternici AY AM!
Rămâneți în marea Sa și calmă seninătate, realizând sentimentul că Dumnezeu, Prezența puternică AY AM, este Suveranitatea și Victoria voastră în toate activitățile care sunt serviciul vostru al lumină!
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *