SAINT-GERMAIN 6

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 6.

  Invocarea.
  Ô Tu! Puternică Prezența Iluminantă care Eu Sunt! Cu recunoștință și laudă, intrăm în plinătatea prezenței voastre și acceptăm pentru totdeauna Binecuvântările voastre nelimitate, puterea voastră, curajul vostru, entuziasmul vostru vesel, care sunt menținute permanent și divin.
  Știm că există o singură Prezență „AY AM – Eu Sunt”, această Prezență a întregii Activități, a întregii Înțelepciuni și a tuturor Puterii. În libertatea acestei Prezențe puternice, rămânem protejați de aparențele umane externe adverse.
  „AYAM – Eu Sunt, Eu rămân senin în prezentul tău etern. Reclam Suveranitatea Ta în tot ceea ce mă privește. Răstesc în radiația Dumnezeului etern și mă îndrept întotdeauna spre Fața Ta!”

  

Discurs.

  Îți trimit felicitări de la Maeștrii Înălțați. Ei te binecuvântează pentru Entuziasmul Bucuros pe care îl manifeste. Lasă-l să fie menținut ca hub al acestei radiații. Sa fie toți studenții să o simtă și să o exprime.
  Este foarte recomandat ca elevii să-și exprime dragostea reciprocă. Acest lucru simplu poate deschide larg ușa, cu care se va răspândi Plinătatea destinată fiecăruia.
  Voi fi fericit să vă văd cu toții, mai ales în acest moment și cu tot entuziasmul de care sunteți capabil, sa folosești Afirmația: „AY AM, AY AM, Stiu că Eu Sunt Utilizarea Opulentei Divine nelimitate”.

  Ar trebui să știți că, atunci când un grup de studenți lucrează de comun acord pe o baza de principiu, toți au avantajul puterii de acțiune de cooperare care este excelent. Folosind Afirmația de mai sus, ei vor avea Manifestarea acestei Mari Opulențe, nu numai în lumea lor și în utilizarea lor individuală, dar vor contribui, de asemenea, la aducerea aceleiași Manifestări pentru fiecare dintre asociații lor, deoarece: „AY AM – Eu Sunt Prezența în fiecare dintre noi!”
  Când studenții își păstrează un sentiment de binecuvântare iubitoare unul față de celălalt, Ei Sunt într-adevăr ținuți în brațele Marii Prezențe AY AM și, acceptând Activitatea Lui, ei comandă ca aceeași Binecuvântare și aceeași Acțiune să fie extinse la alți studenți.
  Aceasta este atitudinea corectă care trebuie luată și, dacă este menținută sincer în inima tuturor, nimeni din acest grup nu va fi lipsit de nimic bun. Dar orice student care păstrează cel mai mic sentiment, în afară de bunătatea și bunătatea afectuoasă față de colegii săi studenți, s-ar exclude însuși de la această mare radiație și binecuvântările Sale.

  Să vedem acum cum trebuie să înțelegem ce sunt Voința Divină și Voința Liberă.
  Voința divină este opulența voinței bunătății. Este dreptul din naștere, patrimoniul, apanajul oricărui copil al lui Dumnezeu. Când, prin utilizarea Prezenței puternice AY AM – Eu Sunt, voi aspirați la lumină cu sinceritate, nu vă este posibil să faceți altfel decât să apelați împlinirea voinței divine.
  De vreme ce Dumnezeu-Tatăl le-a dat copiilor Săi libertatea de a alege – liberul arbitru, este de responsabilitatea copiilor să înțeleagă că sunt singurii Maeștri care vor decreta ceea ce va acționa în viața lor, în sfera lor de acțiune și în jurul lor. De vreme ce Dumnezeu i-a dat libertatea de a alege, studentul trebuie să înțeleagă că Dumnezeu poate acționa în viața sa și a celor din jurul său numai în funcție de direcția sa conștientă (cea a Studentului).

  Dumnezeu este Principiul întregii vieți și fiecare Copil al lui Dumnezeu este o parte activă, conștientă, individualizată a acestui Principiul Transcendent al Vieții, al Iubirii și al Puterii. Fiecare dintre copiii lui Dumnezeu este Păzitorul acestei Minunate Conștiințe Omniprezente, care este oarecum elastic, și care poate fi redus într-un Punct de Lumină, ca un punct al unui creion care ar face posibilă scrierea cu Lumina, sau care poate fi mărit, extinzându-se până la punctul de a îmbrățișa întregul Pământ.
Conștiința poate fi întotdeauna direcționată prin utilizarea liberului arbitru.
Învățătura anumitor religii care îi face pe credincioși să creadă că Dumnezeu intervine prin propria Sa Voință în viața unui individ sau a unui grup de ființe este complet greșită și are consecințe dezastruoase.
Dumnezeu nu poate acționa decât prin mintea propriilor Sale Individualizări, care sunt îmbrăcate în aparențele personale ale ființelor din jurul tău. Acestea sunt vehicule utilizate pentru a permite individualității puternice, care este Voința lui Dumnezeu și libertatea Lui de acțiune, să se exprime prin funcționarea direcției tale conștiente și, prin urmare, a liberului tău arbitru.
Îți spun că fiecare funcție a corpului tău este supusă unei acțiuni conștiente, deși nu îți dai seama, dar atunci când pătrundeți din ce în ce mai profund în conștiința Prezenței puternice AY AM, veți înțelege că nici o acțiune externă nu este posibil fără activitatea de conștiință de sine.
Puteți verifica acest lucru în orice moment. Înainte de a efectua orice act fizic, cineva are întotdeauna ideea mai întâi, altfel nicio parte a corpului nu s-ar mișca. Pentru începând să vorbească despre acțiuni involuntare, oamenii s-au mistificat până la punctul de a nu mai înțelege nimic despre propria lor Ființă.
Sunteți ființe conștiente de sine (este conștiința de sine) și liberi să doriți și să acționați (este liber arbitru).
Îi rog pe studenți să accepte această explicație pe care le ofer cu umilință și să mediteze profund la ea, deoarece le va scăpa mințile și sentimentele de toate obstrucțiile. Acesta este un punct care este cu adevărat de o importanță vitală pentru toți studenții serioși pe care îi iubesc și pe care îi binecuvântez din toată inima.
De asemenea, Dorința Mea este de a-i face pe elevi să înțeleagă că Curentul Vieții care curge prin minte, sentimente și corp pătrunde în ele Pure și Nealterate, conținând toată Forța dorită, Curajul, Energia și Înțelepciunea, dar, prin absența Controlului gândurilor și sentimentului, ele adultează această Esență Pură și impun pe ea involuntar ideile lumii exterioare pe care este fixată atenția.
Pentru a păstra Puritatea acestui minunat curent al vieții și pentru a preveni colorarea sa și descalificarea cu conceptele false ale activității externe a minții, este bine să creăm obiceiul de a repeta și a fi pe deplin conștient de faptul că „AY AM – Eu Sunt Inteligența unică în acțiune”. Este într-adevăr Secretul simplu al întregii Perfecțiuni, dacă se poate înțelege.
Viața divină este pusă în stare pură și perfectă în slujba tuturor, dar, prin lipsa ei de înțelegere, mintea externă impune în mod constant concepte de discordie asupra vieții și, astfel, oamenii schimbă Acțiunea Sa Perfectă, și ei fac ca Ea exprimă limitările și discordie al activitatea lor exteriora.
Prin urmare, studenții pot vedea cât de simplu este să ia, în conștientizarea deplină a Divinității lor, o atitudine care ar păstra Parfumul său natural la această Minunată Viață Perfectă, care circulă constant prin Sufletul lor și corpul lor. Căci spun că, într-adevăr, cei care practică ceea ce tocmai am spus vor găsi că, într-o bună zi, emanația trupului lor va fi un parfum mai rar decât cel al paturilor de trandafiri.
Trăind în conștiința acestei perfecțiuni care curge constant pentru utilizarea lor, studenții o pot califica drept crearea sănătății perfecte, frumusețea feței și a staturii, iar această radiație le va învălui ca un soare radiant.
O, iubiți studenți, întrucât este atât de simplu și că nu necesită decât un ușor efort, menținut în mod conștient, din partea ta, pentru a intra în acest curent de viață și pentru a participa la plinătatea tuturor binecuvântărilor sale, e merită să concentrați pe asta și să faceți puținul care vi se cere, nu crezi?
Cu excepția lui Nada și a mea, toți Maeștrii Ascensionați aveau mari îndoieli cu privire la această posibilitate de a stabili centrelor luminii în lumea apuseană, care este atât de ocupat. Am încercat sub responsabilitatea mea proprie. Am spus că anumite ființe, în afara centrelor spirituale, mi se păreau gata să devină adevărați purtători de lumină. Victoria de Venus, și Lanto, din Royal Titon, ni s-au alăturat și, acum, când totul a fost perfect reușit, eu contează în mod firesc pe voi toți pentru a rămâne lângă partea mea și pentru a menține ceea ce a fost stabilit.
Acest lucru dovedește că este posibil să se înființeze un centru puternic de radiații AY AM în mijlocul unei furtuni de grindină. Întotdeauna am fost convins de acest lucru, dar am fost aproape singura din această părere. Cu toate acestea, în măsura în care studenții înțeleg utilizarea Prezenței AY AM, realizări extraordinare sunt posibile și, sincer, o spun pentru încurajarea dvs., dacă mențineți această minunată atmosferă de armonie și dragoste între voi, unii Ființele Ascensionati ar putea veni la tine și să poată conversa cu tine în Formele vizibile și tangibile. Această experiență nu depinde atât de dorința studentului, ci de pregătirea lui pentru acest fenomen. Această pregătire poate dura ani de zile, fără știrea lui conștiința externă a studentului, deoarece, în general, continuă în Invizibil.
A fost o mare bucurie pentru mine să dovedesc că în Vest, Centrele de Lumină ar putea fi create, și toate Kumaras și celelalte Ființe Cosmice sunt acum interesate și își dau Radiația.
Toată radiația este întotdeauna proiectată în mod conștient.
Radiația de la așa-numitele Stele nu poate intra în contact cu Pământul fără direcția conștientă a ființei cosmice care este prezența conștientă a acestei stele, sau a planetei. Prin această direcție conștientă, radiația dintre corpurile cerești ajunge la destinația sa; și această radiația nu conține niciodată niciun aspect advers față de nimeni sau nimic.
Legile cosmice universale, care guvernează Pământul și care provoacă desfășurarea posibilităților prin Legea experienței, conțin ceea ce individul numește rezistență. Fără această așa-numită rezistență, individul nu ar face niciodată un efort conștient. Atunci nu ar fi posibil să obținem o creștere a înțelegerii, sau „Întoarcerea la Casa Părintelui”, de la unde copiii au rătăcit.
Rezistența nu are nimic în comun cu discordia. Rezistența este o lege firească, discordia este o creație umană. Nu există nicio discordie în Univers, decât cea pe care eul uman o provoacă. Deveniți conștienți în mod dinamic că: „AY AM, Eu Sunt Mintea Pură Divină în toți cei prezenți aici”. Aceasta exclude orice dorință umană. Și deveniți conștienți că: „AY AM, Eu Sunt Prezenția care guvernează aici, sau asta”.
Întotdeauna este în primul rând în minte că dorința este formată, și dacă vă dați seama că: „AY AM, Eu Sunt mintea divină pură”, asta consumă ideea dorinței umane și o exclude complet.
În manifestările precipitațiilor, înainte de a începe, dați ordinul că lichidul precipitat este Lumina cosmică lichidă, iar El se va manifesta ca atare. Nu este esențial ca toți elevii să experimenteze aceeași activitate, nu sunt chemați să vadă sau să experimenteze aceleași lucruri.
Nu există un moment al zilei în care să nu vizualizăm ceva, deoarece Puterea Viziunii acționează continuu. Trebuie să excludeți din minte orice imagine, cu excepția a ceea ce doriți, pentru că restul nu vă privește. Nu lăsați atenția ta să se bazeze pe un aspect de gol sau de lipsă.
Binecuvântare.
Cu Devoție profundă, în Plinătatea Iubirii Inimii noastre și a Adorației noastre către Prezența divină AY AM – Eu Sunt, Iisus Hristos Ascensi,
Vărsăm recunoștința noastră și Lăudarea noastră pentru această prezență care menține tot binele care vine din această radiație care ne susține din oră în oră.
O, Prezență puternică! Ne învăluiți și ne pătrundeți cu inteligența voastră radiantă, cu puterea voastră nelimitată, curajul vostru invincibil care ne păstrează în lumina voastră puternică.
Noi Vă mulțumim!
Saint-Germain.
Plinătatea Prezenței revarsă asupra noastră Iubirea Sa indispensabilă.
Plinătatea Prezenței ne oferă toate lucrurile de dorit.
Note.
1. Corurile Îngerești se bucură când Copilul pierdut, care a căutat autoritate atât de mult timp în lumea exterioară, care i-a dat numai lovituri grele, se întoarce în Casa Tatălui. Când toată energia lui este epuizată, se întoarce la Casa unde se află Sursa de Apă Vie unde se poate reîncărca și șterge urmele a ceea ce se numește Bătrânețe. Calea vieții, a vieții divine, vă permite să vă reînnoiți și să redobândiți Plinătatea tinereții și a puterii.
Vorbind mereu cu bunătate și blândețe, mențineți o minunată acțiune vibratorie. Acțiunea internă produsă este perfect admirabilă. Pătrundeți toți în Fericirea și Dragostea unei supuneri Perfecte care eliberează Marea Putere divină. Pur și simplu întoarceți-vă de la exterior și intrați în interior pentru a vedea că toate discordiile dispar.
2. Deasupra principalelor deșerturi, există orașe eterice. Există orașe deasupra Arizona, în Statele Unite. Există unul deasupra Saharei și unul deasupra Gobi din Asia. Cea din America de Sud este deasupra Chaco-ului din Brazilia.
3. Este de dorit ca ființele umane să știe și să realizeze că, până la momentul ascensiunii, la nesfârșit, indivizii trec prin așa-numita moarte și se reincorporează în aceeași localitate, deoarece legăturile au create care le atrag în același cerc, atât timp cât aceste legături nu sunt dizolvate.
Studentul care ar mai trebui să se reîncorporeze ar trebui să ia următoarea comandă: „La următoarea mea reîncorporeze, mă voi întoarce la o familie de Lumină Mare”. Acest lucru i-ar permite să facă progrese mari rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *