SAINT-GERMAIN 5

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 5.

  Invocarea.
  Ô Prezență puternică, infinită!
  Ô, Tu, Prezența Vindecării, care întrepătrunde totul, coboară și îndeplinește Lucrarea Ta perfectă.
  Tu, Inteligență puternică, infinită, oferă tuturor încrederea și forța ta.
  Fie ca Prezența Ta Radiantă să calmeze sufletul și trupul tuturor.
  Completează fiecare celulă cu prezența Ta radiantă!
  Dă dovada Prezenței tale puternice de cucerire.
  Tu, Puternica Prezență-Maestra, în fiecare inimă, apare!
  Eliminați sinele uman și mențineți Suveranitatea voastră acum și pentru totdeauna!
  Tu ești Inteligența unică, prezența, esența și iubirea!
  Inundați aceste corpuri de carne cu radiația voastră și ordonați-vă ca, în acest fel, Perfecțiunea voastră să fie manifestată și menținută.

  Discurs.

  Vă salut în Numele al Corului Perfecțiilor care revarsă toată radiația și inteligența lor.
  Dă comanda: „AY AM, Eu Sunt esența electronică pură umplându-mi sufletul și corpul și orice altceva este expulzat!”
  Dumnezeu în tine este în orice moment Stăpân al tuturor circumstanțelor. Spuneți frecvent: „AY AM, Eu Sunt încă Prezența victorioasă al AYAM puternic!”
  Simțiți curenții puternici ai esenței electronice umplându-vă sufletul și trupul, eliminând instantaneu orice acțiune nearmonioasă și oferindu-vă conștientizare despre stăpânirea și victoria voastră.
  Ordonaţi: „Prezență divină! Turnă-ți radiația în acest suflet și în acest corp și asigură-te că Înțelepciunea Ta îndreaptă toată activitatea externă!”

  Fiți conștienți de radiațiile de vindecare care umplu acest sanctuar. Marea Nevoie a Ora este Vindecarea ființelor și națiunilor individuale. Întrucât o persoană este asistată de Extinderea Energiei Electronice prin celulele ființei sale, astfel o națiune poate fi, de asemenea, tratată. Națiunea este un corp mare format din indivizi și lucrări ale naturii. Prin Prezența individualizată a lui Dumnezeu în noi, avem Puterea divină.

  Vă puteți da seama că „AY AM, Eu Sunt omniprezent”. Când conștiința ia această expansiune cosmică, energia divină intră în acțiune peste tot: în celulele corpului planetei ca în cele ale corpului individual. Este necesar să dobândim convingerea că Prezența divină activă, Atotputernică, este prezentă pretutindeni; că este imposibil să ne imaginăm un timp sau un spațiu care este îndepărtat de această Prezență în Acțiune; că ea apucă, și leagă toată creația umană și că ea consumă instantaneu tot ceea ce este de natură inarmoniosa și nedorita.

  Utilizarea Cercului Electronic trebuie să ofere elevului siguranța că se poate înconjura cu protecție invincibilă. Înțelepciunea divină acționează prin acest cerc electronic, respingând prin acțiunea noastră conștientă tot ceea ce nu ar trebui să intre în ființa noastră. Această Înțelepciune și Inteligență Omniprezentă ne incită nu a lăsa pătrunde în noi, prin gand si prin senzatie sau mâncâ, de ceea ce ar putea perturba funcționarea armonioasă a ființei noastre.
  La fel ca fasciculele de lumină ale unui proiector mare, Activitatea naturală a curenților vieții are joc liber în atmosfera planetei. Activitatea dvs. externă ar trebui să fie întotdeauna receptivă la acești curenți de viață care sunt energie cosmică pură, care curge non-stop în atmosfera terestră. Este adevărat că aceste focuri, în contact cu acumulări prea dense, trec uneori deasupra sau sub ele, dar ele nu sunt niciodată oprite.
Toată lumea trebuie să realizeze că suntem cufundați în curenți puternici de energie vindecătoare. Prin Puterea Elohimului Cyclopea, prin Puterea Stelei dragostei secrete și razelor Orașelor de Aur, curenții de forță vindecătoare a puterii excepționale sunt direcționate în mod conștient în atmosfera Pământului. Ele sunt permanente prin natură, fiind energia lui Dumnezeu în Acțiune. Cunoscând aceste Raze, puteți intra în contact cu ei, în voie și întotdeauna.
Dacă aveți dragoste pentru patria voastră, trebuie să direcționați aceste curente de vindecare nu numai către ființe individuale, ci spre sfere guvernamentale și administrative, ca o flacără inteligentă care pătrunde tot ceea ce este oficial, producând peste tot, cu o putere irezistibilă, o sanitizie esențial.
Niciodată de la crearea acestei planete, nu a fost îndreptată atât de multă forță de protecție și ridicare prin copiii Pământului.
În măsura în care ființele devin conștiente cu adevărat și sincer de această Lucrare extraordinară, ele pot fi folosite ca instrumente ale acestei operații de asistență.
Influența sinistră care este adversarul nostru în activitatea externă este o forță mentală care se manifestă în mod conștient în comunism, liberalism și în toate „ismele” după aceea. Lăsați cei care slujesc Lumina să reflecte asupra acestui lucru până când vor înțelege importanța acesteia. Deoarece nu poate fi interceptat curentule de energie electronică, ei le va direcționa în mod conștient unde trebuie. Prin acest efort conștient de Asistență, Studentul va simți o nouă stare de conștiință care se dezvoltă în el.
În unele ființe, având o bună voință naturală, ideea de a renunța la anumite alimente sau la anumite activități provoacă un șoc. Le-aș sublinia că Inteligența divină care operează în ei îi va încuraja să abandoneze, la fiecare pas al drumului, tot ceea ce nu este în conformitate cu practica Marii Prezențe AY AM. Cu toate acestea, înainte ca o ființă să poată renunța în mod conștient la anumite lucruri, el trebuie să fie ancorat în prealabil în „Asta” pe care îl simte a fi mai puternic și superior față de lucrurile vechi. Treptat vor veni încredere și curaj, ceea ce va ajuta la luarea deciziilor.
Am sugerat deja că ar fi bun să împărtășiți conștient de una sau de mai multe ori pe zi casă ta cu Energia Electronică Pură și să mențineți această încărca; în acest fel, Prezența Divină Reală va exclude din casa ta orice mâncare, gânduri, oameni și lucruri nedorite.
Când aștepți vizitatori, fiţi conștient ca: „AY AM, Eu Sunt radiația pură a dragostei divine care învăluie aceste ființe, iar acest Palton le înconjoară când ajung și când pleacă”. Când vă aflați în această stare de conștiință, îi îmbrăcați cu această iubire divină; ei sunt îmbrăcați în ea în timpul vizitei lor și, de asemenea, atunci când te-au părăsit, iar această radiație va fi o putere care îi va ajuta în viață. Oricine vine în casa ta are dreptul la acest Ajutor, care îi va face receptivi la Asistența care iubești le a da.
Indiferent ce înțelegere ai, nimeni nu are niciodată dreptul de a impune cunoștințe sau disciplină altora. Doar prin aplicarea a ceea ce a fost dat și explicat, Elevul poate atinge Realitatea.
Când spui „AY AM”, accepți o Putere care descompune toate barierele și toate condițiile adverse. Dar eul uman este ca un animal muribund în junglă. În această conștiință limitată, el va încerca să rupe totul, chiar și cei mai buni prieteni, pentru a-și satisface poftele mai mici și pentru a acționa după bunul plac.
În tot ceea ce are legătură cu lumea astrală, există un element al dorinței umane. Dacă nu refuzați orice contact cu lumea astrală, sunteți expus pericolului de a renunța la executarea deciziilor excelente pe care le-ați luat; căci există în aceste planuri astrale forțe infinit mai subtile decât în lumea exterioară. Unii cred că există forțe bune în lumea astrală, dar vă asigur că o forță bună nu a venit niciodată din lumea astrală. Orice forță bună care pare să vină de acolo, trebuie să provină din sferele superioare trecând prin aceste planuri, și prin săparea tunelului propriu de lumină protectoare și izolatoare.
Din ce este făcută lumea astrală? Există un singur loc în care poate fi adăpostită creația umană nedorită și acesta este în planurile alăturate planului fizic, adică în sferele astrale. Într-adevăr, este acolo că toată activitatea nedorită și toată acumularea discordiei, care au fost generate de umanitate de secole trecute, sunt retrogradate. Prin urmare, este evident că nimic bun nu vine niciodată din vreun contact cu sferele astrale. Ei nu au absolut nimic în comun cu Hristos.
Există o diferență la fel de mare între sferele manifestărilor astrale și ceea ce unii au numit Steaua Astrală, ca aceasta care există între întuneric și Lumină. Așa-numita „Stea Astrală” este, de fapt, o neînțelegere. Numele real este „Etoile Astréa” și nu este un plan, ci o activitate a celei de-a patra sfere. Astrea este o Ființă Cosmică a cărei activitate constă în consumarea creațiilor astralei și în contactarea indivizilor a căror atenție este atrasă de lumile astrale pentru a le instrui și a le purifica de orice dorință de a contacta cu lumile nefericite din astral.
Copiii morți nu rămân în planul astral. Locuința lor se află în octava eterică.
Există un grad de conștiință în Prezența AY AM care permite unuia să atingă Înălțimi incredibile, atunci când este luat de sinele exterior înainte de a intra în somn. Această stare de conștiință permite ca cineva să traverseze vălul somnului și să funcționeze în afara corpului fizic cu o putere nelimitată.
Dacă, se pare, există o întrebare de rezolvat în activitatea fizică, puteți spune înainte de a adormi: „Prin Putere și Inteligență AYAM că Eu Sunt, îmi las corpul fizic, Eu iau contact, și Eu faceți orice este necesar în această situație, indiferent de ce este vorba”.
Deoarece această activitate este permanentă, este infailibilă. Este o modalitate puternică de a pune în acțiune prezența puternică AY AM. Tot ceea ce AYAM controlează în timp ce corpul doarme, trebuie îndeplinit.
Cine a intrat pe Calea Realizării Conștiente trebuie să facă întotdeauna câteva apeluri de protecție dacă trebuie să se deplaseze acolo unde ar putea exista pericol, pentru că până în momentul Înălțării vă aflați în funcție în sfere unde contactați mintea exterioară a umanității.
Dacă faceți alpinism, mașină, aviație sau călătorie prin alte mijloace de locomoție, trebuie să faceți o muncă de protecție și trebuie să o faceți cu conștientizare deplină. Vei ajuta, de asemenea, la evitarea accidentelor pentru alții.
Protecție în barcă: „Dumnezeu este Atotputernicul protejând și direcționând această navă, și el se deplasează într-o zonă de siguranță perfectă”.
Cu mașina: „Dumnezeu vede totul și știe totul și va evita orice contact nedorit”, sau „Dumnezeu conduce această mașină”, sau „Deoarece Dumnezeu conduce această mașină, drumul nostru este complet liber”.
Astfel, Viziunea Divină este pusă în acțiune și Intuirea va veni, făcând să aleagă calea care este liberă.
Pe Calea Realizării Conștiente, trebuie să fiți în permanență atenți. Este posibil ca mai întâi să te enervezi și să deschizi ușa armoniei. În al doilea rând, ai neglijat poate activitatea de protecție.
Faceți totul într-un mod dinamic și pozitiv, voi veţi da încredere în sine exterior, și succesul va fi sigur.
Pentru a proiecta Cercul Electronic în jurul altora, spuneți: „AY AM, Eu Sunt Centura de protecție electronică în jurul …”. Când spui „AY AM, Eu Sunt Cercul sau Centura de Protecție”, înseamnă că Cercul Electronic Invincibil este format instantaneu.
Fiți conștienți, când spuneți „AYAM”, ca tot ce este comanda se face instantaneu cu putere deplina. Daca utilizați Prezența AY AM, este imposibil a nu avea o activitate instantanee.
Spuneti adesea: „AY AM, Eu Sunt Inteligența Protecțională și Atotputernică care îmi guvernează sufletul și corpul meu”.
Acest lucru se manifestă instantaneu când spui „AY AM”.
„AY AM” care este omniprezentă realizează ceea ce se solicită la locul și la ora indicată. Așa ați pus AYAM în una Acțiunea Atotputernică, acest AYAM care este totul în general.
Amintiți-vă constant conștiinței externe că prin Cuvântul „AY AM, Eu Sunt”, puneți în acțiune toate Atributele Divinității.
Când sunteți cu adevărat conștienți de faptul că „AYAM – EU SUNT” este activitatea completă a tuturor atributelor lui Dumnezeu, trebuie să aveți rezultate imediate.
Întotdeauna mi-a plăcut să specific ce am vrut să fac sau să obțin. Dacă doriți sănătate corporală, spuneți: „AY AM, Eu Sunt Prezența care încarcă acest corp cu energie electronică pură”.
Când spuneți: „AY AM, Eu Sunt Înălțarea acestui corp fizic în acest moment”, ați acceptat că acest lucru este realizat și că punerea în acțiune este făcută. Întinzându-ți toate eforturile pentru acțiunea nelimitată a luminii, voi voi luptaţi pentru ce care este mai mari în lume.
Umple-ți lumea cu AY AM Prezența care Eu Sunt și simt că o faci în mod conștient.
Prin conștientizarea faptului că „AY AM, eu sunt Activitatea Perfectă a fiecărui organ și celulă din corpul meu”, aceasta trebuie să se manifeste; este suficient să fii pe deplin conștient de asta.
Afirmați adesea: „AY AM, Eu Sunt sănătatea perfectă manifestată acum în fiecare organ din corpul meu”.
Pune-ți încredere în Prezența AY AM și nu în alte lucruri.
Să presupunem că îți dorești o mare activitate inteligentă, spuneți: „AY AM, Eu Sunt activitatea inteligentă perfectă din acest corp”. Este imposibil să faceți acest lucru adresându-ne lumii exterioare.
Pentru a curăța mintea, ochii și urechile: „AY AM, Eu sunt Inteligența Perfectă care acționează în acest creier”, „AY AM, Eu sunt vederea perfectă privind prin acești ochi”, „AY AM, Eu Sunt Auzul perfect prin urechile alea.”
Exersați aceste tratamente cu determinare, ele sunt infailibil. Ai puterea, folosește-o.
Evitați orice cuvânt care pare o amintire a limitării.
Dacă aveți conștienți de AY AM, nu vă pasă ce fac alții. Trebuie doar să ai de-a face cu propria ta lume. Utilizați Activitatea AYAM pentru a exclude interferențele. Nu acorda atenție la ceea ce spun alții. Precizați ce doriți.
Continuați să repetați: „AY AM, eu sunt singura Prezență în acțiune în acest lucru”.
„AY AM, eu sunt singura Prezență care acționează în lumea mea.”
Pentru a găsi ceva: „AY AM, Eu Sunt inteligența și viziunea nelimitată care găsesc acest lucru”.
Vei fi surprins de sentimentul interior care se va dezvolta în tine atunci când folosești doar AYAM.
Ștergeți-vă mintea de tot ceea ce nu este operațiunea conștientă AYAM, deoarece nu mai există o putere puternică.
Dezvoltați-vă în interiorul dvs. Sentimentul ușurinței pentru a produce aceste minuni aparente, în mod constant.
Să presupunem că doriți să luminați o cameră, spuneți „AY AM, Eu Sunt Iluminarea acestei camere”. Acționezi, atunci, asupra electronilor din cameră. Nu este mai dificil să luminați o cameră decât să ridicați mâna. Puteți lumina o cameră în acest mod la fel de ușor ca în cazul iluminatului electric. Vă puteți conecta la curentul electric universal cu aceeași ușurință ca la curentul din firul electric.
Pentru a-ți lumina corpul, spune: „AY AM, Eu Sunt iluminare vizibilă prin acest corp acum”. Ai un focar de lumină în tine. AY AM în tine a creat toate lucrurile din Univers. Dacă trăiești cu încredere în AY AM, orice obstrucție va dispărea rapid.
Spuneți frecvent: „AY AM, Eu sunt Puterea și Prezența care consuma cea mai mică îndoială, frică și incertitudine în activitatea mea externă cu privire la această activitate Invincibilă a AY AM.” Persistați în această afirmație și veți ști întotdeauna, imediat, ce decizie trebuie să luați.
Conștiința individuală își impune, asupra forma, propriile sale concepte referitoare la această formă. Când o ființă a generat o anumită cantitate de energie, ea nu intră în contact decât cu formele propriilor sale concepte.
Dacă simțiți un impuls al Bucuriei, apucați-l să decreteze.
Binecuvântare.
O, tu, inteligență puternică, infinită! Vă lăudăm și vă mulțumim pentru Înțelegerea și manifestarea voastră în conștiința tuturor celor prezenți.
Dăruim Lăudarea și Recunoștința pentru că AY AM, Eu Sunt Înțelegerea perfectă care funcționează peste tot pentru tot ceea ce este necesar. AY AM, Eu Sunt Iluminarea tuturor celor care îmi vorbesc; AY AM, Eu Sunt activitatea inteligentă și radiantă în mintea tuturor oamenilor. AY AM, Eu Sunt Maestrul care acționează în creierul fiecărei ființe umane, forțând Iubirea, Dreptatea, Pacea, Armonia divină și Perfecțiunea să se manifeste pentru Europei noastre iubite.
SAINT-GERMAIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *