SAINT-GERMAIN 10

Preaiubitul Saint-Germain, discursul 10.

  Invocare.
  Puternică Prezență a luminii!
  AY AM, Eu Sunt Puterea Cuceritoare.
  AY AM, Eu Sunt Splendorul Radiant a cărui Plinătate produce întreaga manifestare.
  AY AM, Eu Sunt Viața care curge în manifestărea întraga.
AY AM, Eu Sunt Inteligența care guvernează toate activitățile interioare și exterioare în Unitatea Perfectă.
  Puternica Prezența AYAM că Eu Sunt!
  Prin Lumina Ta, totul este precipitat într-o formă.
  AY AM, Eu Sunt Energia inepuizabilă guvernată de minunata ta inteligență infinită!
  Lumina care luminează centrul acestor corpuri care intră sub această radiație, ia-ți expansiunea deplină și luminează aceste corpuri și aceste suflete, ridicându-le în Activitatea eternă și în Perfecțiunea de care vă îmbrăcați.
  0, Lumină puternică!
  Proiectează-ți razele în inimile tuturor ființelor umane, ale tuturor celor care ocupă funcții oficiale și poruncește-ți Expresia dreptății tale, iluminarea ta, perfecțiunea ta, pentru a da lumină, ajutor și răgaz umanității.
  Tu ești Principiul care guvernează totul, și care poate să ordone activitatea externă a oamenilor să-ți dea Ascultare!

  Discurs.

  Vă salut, în numele Corului Marilor Ființe de Dragoste care veghează mereu și îi susțin pe cei care îi invocă cu devotament!
După secole de activitate, am ajuns la punctul crucial în care toate experiențele anterioare intră în acțiune instantaneu, în care timpul și spațiul se rezolvă într-a Prezență Unică a Dumnezeu în Acțiune, acum.
Dacă ai înțeles că Prezența lui DUMNEZEU, AY AM, este cea care îți face inima să bată, atunci ar trebui să știi că Vocea Inimii este Cuvântul lui DUMNEZEU. Dacă meditați la acest mare adevăr: „AY AM, Eu Sunt activitatea supremă, inteligentă în mintea mea și în inima mea”, veți dezvolta în inima voastră o adevărată intuiție în care puteți avea încredere.
Până acum, umanitatea nu a cunoscut decât cea mai exterioară expresie a Iubirii. De îndată ce studentul își dă seama cu adevărat că „DUMNEZEU este iubire” și că adevărata activitate a iubirii este exprimată de inimă, el înțelege că, pentru toată Realizarea, atenția trebuie să fie concentrată pe dorința de a proiecta Dragostea, și că activitatea exteriora are privilegiul suprem de a genera Dragoste într-un grad nelimitat.
Ființele umane nu au înțeles încă că Iubirea divină este o Putere, o Prezență, o Inteligență, o Lumină care poate fi transformată într-o flacără sau un foc inepuizabil. Fiecare individualitate, în special un student al luminii, poate crea și genera, prin conștiința sa inteligentă, această „Prezență a Iubirii” care devine o Prezență „invincibilă, inepuizabilă”, producând pace oriunde individul dorește să o direcționeze.
Undeva s-a spus că nu se poate comanda de la Iubire. Dar Eu, vă spun: „Iubirea este Principiul inițial al vieții și poate fi generată și intensificată în orice măsură și fără limită pentru Slujire”. Acesta este privilegiul Majestic al ocupării forței de muncă și al direcție conștientă a iubirii. Când spun „generată” vreau să spun că, printr-o devotament conștient, este necesar să deschidem ușa spre extinderea acestei surse inepuizabile de iubire care este inima ființei tale, inima Universului.
Prin contemplarea puterii infinite a iubirii, un student poate deveni o sursă care răspândește această iubire și o poate direcționa în mod conștient și fără limită pentru orice realizare.
Dacă studenții mei iubiți doresc să-și grăbească eliberarea lor de anumite circumstanțe ale vieții externe, ei trebuie să spună: „AY AM, Eu sunt Prezența care comandă, energia inepuizabilă, Înțelepciunea divină care forțează împlinirea dorinței mele”.
În acest fel și în măsura în care Legea Ființei voastre le permite, veți fi eliberat rapid de toate circumstanțele nedorite. După ce ati înțeles acest lucru, puteți spune încă: „Prin Prezența AY AM că Eu Sunt, rămân insensibil la circumstanțele perturbatoare externe. Mă învăluiesc în seninătatea prezenței tale ineficiente. AY AM, eu sunt acțiunea perfectă a Legea divină și dreptatea ființei mele, ordonând ca toate lucrurile din sfera mea de acțiune să se manifeste în Ordinea divină perfectă „.
Acesta este cel mai mare privilegiu al oricărui student; această Atitudine poate fi luată și această Ordine trebuie întotdeauna dată.
Vă voi spune ceva foarte încurajator și sper că veți beneficia de el: orice student care se luptă serios pentru a atinge iluminarea este pus constant la încercare și întărit, așa cum se întâmplă cu un fier care dorim să îl transforma la oțel bine călit, rezistent și puternic. Aceasta ce face Viața cu experiențele sale pentru individ. Dacă, în momentul în care cineva aspiră să fie eliberat, apar noi experiențe enervante, se datorează faptului că oțelul caracterului trebuie să fie întărit și călit, astfel încât, în sfârșit, un controlul perfect și etern asupra tuturor lucrurilor externe să fie obţinut.
Acest lucru fiind bine înțeles, orice experiență care îl obligă pe student să se transforme și să se scalde în Prezența glorioasă minunată AY AM, este un prilej de bucurie. Deci, dragi studenți, nu vă obosiți să faceți bine și să faceți față experiențelor care uneori par să cântărească foarte mult pentru voi. Bucură-te, dimpotrivă, pentru fiecare pas înainte duce la Obiectivul etern și fiecare acquis este definitiv. Mi se pare că studenții uită adesea să spună: „AY AM, Eu Sunt Forța, Curajul și Puterea care mă fac să trec cu fermitate prin toată experiența oricare ar fi ea, și prin Glorios AY AM Prezenta care Eu Sunt, rămân vesel, înălțat, pașnic și armonios în orice moment.”
La începutul cursei, sportivul este plin de anticipare glorioasă, dar atunci când obiectivul se apropie și adversarul se apropie, simte că este aproape în afara respirației; cu un salt final, însă, a trecut linia de sosire pentru Victory. Același lucru este valabil și pentru studenții pe Calea, deși ei știu că folosind Prezența AY AM, nu pot eșua. Tot ce trebuie să faceți, este să vă catarama centurii, să vă armați corespunzător și, cu un val al mâinii, spuneți „adio” adversarului. Prin urmare, studenții sunt mai norocoși decât sportivii: ei știu din start că nu pot să eșueze de atingă scop: „AY AM, Eu Sunt energia și inteligența inepuizabilă care mă susțin”.
Elevul trebuie să înțeleagă, și să-și amintească întotdeauna că Puterea „Precipitației” este inerentă prezenței AY AM.
„AY AM, Eu Sunt aici, Principiul Vieții și Inteligența din acest corp. AY AM, Eu Sunt peste tot, chiar și în Inima lui Dumnezeu, Inteligența care guvernează Universul. În consecință, atunci când vreau să precipit un lucru, orice ar fi, Eu știu că:
1. AM AM, Eu Sunt putere activă,
2. AYAM Eu Sunt Înteligenta care duce,
3. AYAM Eu Sunt substanța pasivă și o modelez într-a formă vizibilă pentru utilizarea mea.”
Prin contemplarea și expresia corectă a acestei afirmații, studentul se poate apropia de Activitatea de precipitare fără tensiune sau anxietate.
În utilizarea puterii de precipitare a banilor, o întrebare se prezintă adesea elevilor: putem precipita banii fără să intervenim în echilibrul financiar al unui guvern?
De când utilizarea banilor ca mijloc de schimb, întotdeauna Aurul este Standardul, ca o Inimă care dă stabilitate unei monede. Cu toate acestea, în toate țările, aparent, trilioane de aur au dispărut în diferite dezastre: incendii, cutremure, naufragii etc.
Prin urmare, este posibil, în toate țările, să precipita banii fără a risca să depășiți limitele legale. Deoarece, în general, unul precipită Aurul în lingouri, nu există nicio ingerință în legile țărilor, deoarece în această formă, utilizarea Aurului este legală.
Numai în activitatea externă a lumii fizice se simte nevoia unui mediu de schimb. Când studentul cucerește Puterea precipitațiilor, nevoia de numerar dispare. Când, unul după altul, vei ajunge în Statul Ascens, vei râde de inimă de importanța aparentă a problemelor lumii fizice externe. Toate acestea sunt doar „maya”, adică impermanență și schimbare constantă.
Amintiți-vă că există o singură realitate permanentă și eternă: Prezența puternică AY AM, Dumnezeu în tine care deține, creează, și a cărui inteligență guvernează toate formele manifestate. Deci, Conștiința care ești, această Prezență AY AM te face independent de orice manifestare externă.
Totuși, nu faceți greșeală cu privire la semnificația Cuvintelor mele. Știu că mai întâi trebuie să obțineți suficientă Înțelegere înainte de a avea beneficiul practic.
Dar, dacă sunteți sincer, dacă aveți o determinare intrăpidă în Acceptarea singurei Prezențe AY AM, Dumnezeu în Acțiune în voi, veți fi repede ridicat într-o Suveranitate și o Independență care vă va permite să spuneți tuturor lucrurilor externe : „Cum este posibil ca voi aţi fi putut a deranja ma!”
Unii dintre voi știu din experiență cât de grosiere sunt formele în lumea exterioară când ești eliberat de ele. Pentru simțurile tale subtile, superioare, pare incredibil că ai fi putut rămâne în forme atât de grosiere și le-ai fi folosit. Ar fi fost necesar, demult, să acceptați, să revendicați și să vă bucurați de Prezența AY AM, așa cum faceți acum, atunci aceste forme externe ar fi fost perfecționate și le-ați putea folosi fără dizgrație. În orice caz, ar trebui să te bucuri de fiecare pas făcut, cu ideea a ceea ce speri să obții mai târziu; căci Speranța devine Credință, iar Credința devine Realitate.
Mai presus de toate, dragi studenți, nu vă lăsați deranjați de experiențe din lumea exterioară, ci bucurați-vă pentru că, în fiecare zi, în fiecare oră și în fiecare minut vă aduce mai aproape de Obiectiv, de această libertate, de această eliberare din orice limitare, atât de dorită și atât de mult a sperat.
Lumina devine foarte densă în unii dintre voi. Persistați, cu calm, intrepidare și determinare, să urcați pe Înălțimi pentru că: „AY AM, Eu Sunt marea și infailibilă Prezență care mă susține!”
Pe vremuri, când unul voia să îmblânzim pe cineva, în special un soldat, spunem: „Ești un galben și un laș”. Acum, vă spun, dragi studenți: „Nu sunteți lași, ci sunteți galbeni, aurii de lumina ușoară a adevărului, suveranitate, măiestrie asupra a tot ceea ce v-a legat. Momentul vino, cu un singur gest al acestei Prezențe AY AM, vei rupe toate legăturile, vei distruge orice sentiment de limitare și vei apărea în această libertate, în această radiație glorioasă a ființei maiestuoase care ești cu adevărat.”
Îmi place foarte mult afirmația: „AY AM, Eu Sunt aici și AY AM, Eu Sunt acolo”. Dacă aveți în vedere această afirmație, nu veți mai simți o separare. La început, elevul este întotdeauna mai mult sau mai puțin incert și acest lucru provoacă o anumită anxietate care creează tensiune. Când te vei ridica într-o activitate superioară, vei fi din ce în ce mai relaxat. Luați întotdeauna o Atitudine Calmată Ponderată în fața oricărui eveniment. Fii întotdeauna fericit și bucurat pentru că Prezența este acolo; dar păstrează echilibrul și rămâne centrat și echilibrat în Prezența ta, departe de toate extremele. Ne putem bucura la fel de profund într-un echilibru calm ca într-o emoție exuberantă.
Cei din jurul tău au nevoie de echilibrul tău calm, pentru că îi ajută să păstreze calmul și echilibrul de care unul are nevoie întotdeauna, astfel încât să nu fii prins prin surprindere.
Ponderarea oferă o putere de control și dominare a sinelui, care este foarte esențială. Nu vei fi doar surprins, dar încântat de rezultatele minunate pe care le produce Calmul. Spune: „AY AM, Eu Sunt Ponderare perfectă care controlează totul”. Când utilizați Prezența AY AM, păstrați Asigurația că totul este permanent.
. Toți trebuie să folosiți și să persistați în următoarea afirmație: „AY AM, Eu Sunt Prezența care încarcă această apă cu esența vieții pe care o absorb și care îmi reînnoiește corpul în sănătate perfectă, tinerețe eternă și frumusețe”.
. Adesea spun: „AY AM, Eu Sunt aici și sunt acolo și AY AM, Eu Sunt Acțiune conștientă peste tot”.
. Pentru orice activitate discordantă, spuneți: „AY AM, Eu Sunt Prezența care împiedică acest lucru. AY AM, Eu Sunt Controlul pozitiv și pașnic al întregii situații.”
. În AY AM, Conștiința se află Înțelepciunea care știe ce i se cere. Afirmați întotdeauna: „AY AM, Eu Sunt Prezența care controlează și guvernează această întâlnire sau această situație”.
. Tot ceea ce se manifestă într-o formă fizică este mai întâi perfecționat în Invizibil care sunt planurile superioare.
Binecuvântare.
O, Prezență minunată a lui Dumnezeu AY AM!
Te lăudăm și îți mulțumim, deoarece Certitudinea Prezenței Tale crește în conștiința Studenților care se află sub această Radiație.
Ne bucurăm pentru Extinderea Marii tale Lumini care învăluie pe fiecare Student și care se răspândește în întreaga umanitate, schimbând discordia în Iubire și Pace.
Vă mulțumim!
Saint-Germain.
Plinătatea Prezenței ne revarsă asupra noastră Iubirea Sa indispensabilă, Plinătatea prezenței ne oferă toate lucrurile de dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *