SAINT-GERMAIN 27

Iubit Saint-Germain, Discursul nr. 27

Ziua Recunoștinței.

  (Discurs ținut în Statele Unite în ziua de Thanksgiving, o sărbătoare care are loc în ziua de 4-a joi din noiembrie. Canadienii sunt, de asemenea, sărbătorește, dar a doua zi de luni în octombrie).
  Recunoștința este o Flacără.

  Îndrăgita mea familie de Recunoștință eternă, pentru că aceasta este ceea ce ați devenit!
O, pretioși și prețioși copii ai luminii! Inima mea se revarsă cu bucurie când văd că, din ce în ce mai multe, ființele acceptă această Lumină a AYAM; că vor să facă apelurile și să fie recunoscători, deschizând astfel toată-mare Ușa, astfel încât tot ceea ce guvernează această lume fizică și tot ceea ce aparține Luminii în planul fizic să poată intra în viața lor.
În expresia iubirii divine, probabil că nu există o nuanță a acestei iubiri care să atragă mai multe binecuvântări decât cea a expresiei recunoștinței! Când ești recunoscător, nu numai toată energia corpului tău emoțional este armonioasă, dar și o emisie și o expansiune a luminii din propriul curent de viață se dezvoltă! Acesta este motivul pentru Recunostinta aduce Binecuvântări gigantic pentru cei care fac o „Cupa” pentru flacăra lui puternic și expansiunea lui lumină stralucitoare față de tot ceea ce ei contact, fără restricții și peste tot.
Fiind recunoscător pentru binecuvântările pe care viața răspândește abundent asupra ta, voi oferiți într-un fel la puternic AY AM Prezența o oportunitate de a matura departe orice obstrucție a sentimentelor tale. Expresia recunoștinței permite acestei Ființe Glorioase a Luminii, Prezența voastră puternică AY AM, să intensifice Raza Luminii care intră în corp prin partea de sus a capului și care este ancorată în Inimă.
Cu fiecare sentiment de recunoștință flacăra spontană a inimii tale crește, fiecare punct de lumină din carnea ta este intensificat. Daca un mare sentiment de recunoștință ar fi în mod constant emise prin formele tale fizice, prin gândurile și sentimentele tale, pentru viață întreagă oriunde te duci, toate apelurile ar fi răspuns cu o viteză și putere care te-ar uimi.
A fi recunoscător, dragii mei, este a restitui la viață expansiunea acestei perfecțiuni, care este împlinirea Planului Divin. Acesta este motivul pentru Recunoștință va elibera umanitatea de limitările sale. Nimic nu-l poate înlocui!
Este, evident, o formă de iubire, a acelei Mari Iubiri Divine Cosmice de care ați auzit întotdeauna; și numai prin răspândirea iubirii și recunoștinței tale spre toată viața de pretutindeni, îți veţi păstra angajamentul pe care l-ai făcut Marelui Soare Central, înainte de individualizarea ta. Pentru că ați venit prin hotărârea voastră liberă, pentru a răspândi perfecțiunea și a manifesta Planul Divin, astfel încât să se poată acorda mai multă dragoste restului Universului.
Astfel, când ești recunoscător pentru lucrurile din jurul tău și pentru tot ceea ce Viața îți dă în mod constant, voi turnaţi pe toată Viața dragostea și armonia care îndeplinesc Planul Divin; vă aflați apoi în Armonie Divină și în cooperare perfectă cu puternica voastră Prezență AY AM.
Unul dintre efectele cele mai uimitoare de recunoștință este că acesta oferă protecție automată, pentru că nu puteți lipsi bunătate și drăguțul pentru oricine, dacă sunteți ocupat exprimând recunoștință și dragoste.
Recunoștința este o Flacără.
Mai degrabă, este desfășurarea unuia dintre aceste flăcări care formează Lotus, care a fost desemnat ca „Lotus cu o mie de petale ale inimii”. Flacăra spontană este considerată Bijuteria Focului Sacru, iar Lotusul cu o mie de petale este extinderea sau desfășurarea flăcărilor individuale, din flacăra spontană, fiecare dintre aceste flăcări fiind una dintre calitățile indispensabile pentru împlinirea Planului Divin… și această expansiune merge la Infinit.
Acest lucru permite, de exemplu, unui Maestru Ascensionați să creeze câte trupuri dorește și să le îndrume oriunde dorește; pentru că aceste trupuri sunt doar extinderea vieții inimii Sale condensate într-o formă de substanță electronică, complet pură și perfectă. Asa cum mâna ta este o extensie a corpului tău, în același fel, aceste corpuri multiple sunt extensii ale Maestrului Ascensionati.
Prin răspândirea Flăcării Cosmice a Iubirii tale Cosmice, formezi, prin Flacăra Spontană a Inimii tale, o extensie a puterii de expansiune a iubirii. Este dragostea cosmică a propriei tale puternice prezențe AY AM care crește mai întâi prin corpul tău mental superior și apoi prin forma ta fizică. Deci, prin exprimarea recunoștinței față de viață în fiecare persoană de pretutindeni și în orice circumstanță, Flacăra crește și își răspândește perfecțiunea pe termen nelimitat.
Este ca și ați aprinde focuri peste tot, iar Acest Foc începe să purifice, să lumineze și să producă Perfecțiunea în ființe și lucruri. Intensificarea, amplificarea și extinderea Flăcării Cosmice a Recunoștinței Cosmice prin voi toți, Iubitii Mei, este Prezența AY AM a Armoniei Divine care împiedică apariția discordiei. Este imposibil să fii iritat și recunoscător în același timp! Nu poți să-ți fie frică și recunoscătoare în același timp. Nici un sentiment distructiv nu poate pătrunde în tine când îi spui Rugăciunea!
Recunoștința, Dragii mei, este o formidabilă solvent cosmică a tuturor egoismului; pentru egoism acumulează lucruri în jurul corpului fizic și sinele exterior și este exact opusul recunoștinței; Recunoștință se răspândește dragostea, lumina și binecuvântările Curentului tau al viață pe toate, peste tot, fără cea mai mică restricție.
O, mei dragi, dacă ai vrut să folosești corect cuvintele „AY AM” în conversația ta zilnică și să intri în obiceiul de a repeta: „O! Da, Eu Sunt atât de recunosc! Eu Sunt atât de profund recunoscător!” Ar fi ca și ai ieși în Splendoarea unei zile însorite și ai uita că nu au existat niciodată umbre! Aceasta este una dintre cele mai simple moduri de a crește lumina în corpurile voastre și prin intensificarea Luminii în corpurile voastre veți experimenta în mod inevitabil recunoștință!
Ființa individuală va avea utilizarea anumitor daruri, anumite puteri și o anumită stăpânire a vieții, numai prin expresie recunoștinței. Nu există nici o altă modalitate de a le dobândi!
Vă oferim recunoștința noastră eternă, O, familia mea iubită de lumină și recunoștință: Fie ca dragostea și recunoștința noastră să fie pentru voi o flacără vie care vă inspiră să urcați în înălțimile din ce în ce mai mari ale realizărilor, și vă oferă dobândirea puterilor cosmice care, prin voi, vor aduce libertatea națiunilor și păcii în întreaga lume, totdeauna!
În cazul în care anunțul a fost făcut că toate problemele sunt rezolvate și toate conflictele netezite, nu ar provoca un sentiment de ușurare și recunoștință peste tot pe Planetă, inundând-l cu un val gigantic de lumină? Recunoștința tuturor inimilor pentru restaurarea păcii pe Pământ ar declanșa, provenind din toate curenții vieții, un val enorm de lumină și dragoste, care ar acționa ca o putere de ascensiunea pe toată omenirea și pământul în sine! Recunoștința este, de asemenea, acțiunea magnetică a vieții care atrage cerul pe Pământ, o acțiune mai intensă a Focului Sacru și a Luminii Universului.
(„AYAM – Eu Comand ca Puterea Magnetică a Iubirii Miraculoase a Marelui Soare Central penetrează umanitatea și Pământul, eliberându-le pentru totdeauna!”)
Când vă exprimați dragostea și recunoștința față de noi, ce simțim și care este responsabilitatea noastră? Crezi că suntem capabili să rezistăm Apelului Iubirii Tale? Legea Cosmică nu ne obligă să vă răspundem? Sau, mai degrabă, așa cum suntem Legea, prin voia noastră, vă umplem cu iubire și recunoștință nelimitate, depășind cu mult ceea ce ne puteți adresa, pentru că avem mai multă putere și lumină în Octavian nostru decât voi, în a voastră.
Răspândindu-vă recunoștința asupra Universului din jurul vostru, voi intrați în circuitul fluxului de energie vitală care începe de puternica voastră prezență AY AM și revenindu-L îmbogățit de binecuvântările pe care le-ați primit prin recunoștința dumneavoastră față de noi. Sunteți apoi în acord cu noastre mai mari și mai puternice circuitul de viață. Exprimându-ne dragostea voastra și recunoștința față de noi, ne oferiți ocazia, deschizând ușa sentimentelor voastre pe scară mai largă, să răspândi prin voi, dragostea noastră, înțelegerea noastră, recunoștința noastră, viața noastră și perfecțiunea noastră, care va aduce mai repede împlinirea Planului Divin pe Pământ.
Observați că viața conține o putere nelimitată de expansiune, perfecțiune și progresie, care sunt inerente în lumină? Tot ceea ce produce fericirea aici pe pământ, poate crește pe termen nelimitat și să comunice universului această fericire și tărie care sunt inerente flăcării fiecărui curent de viață, și, de asemenea, inerente flacării inimii soarelui fizic și Marele Soare Central.
Preaiubitii mei, e o expansiune infinită! Nimic nu poate înlocui bucuria acestui sentiment de expansiune, și vei cunoaște doar prin expresia iubirii și recunoștinței! Te vei elibera doar prin iubire cosmică și recunoștință!
Dragii mei, s-a întâmplat adesea ca ființele să fi fost eliberate în câteva ore cu sentimentul de recunoștință intensă. Acumularea discordant de secole a fost măturat ca în cazul în care de către un torent impetuos de dragoste și recunoștință. Dar, de îndată ce ființele devin egoiste, ei uită să fie recunoscători, și ei închid ușa prin care noile binecuvântări pot veni la ei.
Iubitii mei, în ce poziție este o persoană care continuă să acumuleze lucruri în jurul lui? Este ca un Centru supus exclusiv Forței Centripetale care va exploda inevitabil atunci când presiunea acumulării devine prea puternică. Forțele distructive ale lumii exterioare sunt în această poziție în prezent. Uraganul propriei forțe distructive îi înconjoară cu o presiune crescândă care accelerează oră cu oră.
Dacă doriți să vă îndreptați atenția către puternica voastră Prezență AY AM, Corul Maestrilor Ascensionați, Ființelor Cosmice, și Mare Soare Central și chiar Soarelui Fizic, dacă continuați să fiți atenți acolo și să deveniți peste tot expansiunea cosmică a Flăcării Cosmice a Recunoștinței pentru toată Viața, pentru tot ceea ce Viața v-a dat deja și mai ales pentru ceea ce poate face și manifesta Viața prin voi, atunci, Dragii mei, putem amplifica tot ceea ce vine de la curentul vostru vieții și se toarnă în ea Activități Cosmice ale Focului Sacru, care vor acționa în națiunea voastră și în lume.
Acesta este modul în care o ființă individuală poate deveni, prin expresia unui marii Iubiri și Recunoașterea, o Focus a Expansiunii Cosmice pentru Pământ! Acesta este modul în care, Preaiubitul Maestru Iisus și alte Ființe Mari au devenit, de-a lungul secolelor, Mari Furnizori de Lumină pentru toată omenirea.
Cei care poartă o mulțime de lumină și care ajută la eliberarea multe ființe au avut întotdeauna, în adâncimile ființei lor, o mare dragoste și o recunoștință intensă față de sursa lor în primul rând, și față de toate ființele și toate viața după aceea.
Acum, vreau să vă arăt ce efect recunoștinței produce asupra corpului dorinței și sentimentelor altora, precum și efectul în expansiune al propriei voastre puteri.
Când cineva vine să-ți mulțumească pentru ceva, ce te simți? Nu ești supărat din cauza asta, nu- i așa? Când cineva vă mulțumește, Viața este cea care dă recunoaștere unei alte părți a ei înșiși, pentru binecuvântările deja primite, și acest este prin recunoașterea a ceea ce viața ți-a dat deja și a revelat că veți putea primi mai mult.
Persoana care îți face cadouri, care lucrează pentru tine și te umple cu buni, cum poate să știe dacă apreciezi ceea ce face, dacă nu-i mulțumești niciodată? Va continua să aibă grijă de tine pe termen nelimitat? Sau nu va el înceta să fie interesat de tine, să ofere cadouri în altă parte? Nu numai oamenii, dar chiar și plante și animale domestice rândul său, se depărtează de cei care nu mulțumesc!
Recunoștința ta, Iubitii Mei, nu trebuie să se transmite creației umane discordante, ci Vieții care animă totul. Recunoștința ta față de viață atrage daruri pe care nimic altceva nu ți le va aduce.
Fiți recunoscători pentru viață. Recunoștință trebuie să fie exprimate înainte de a putea cunoaște Victoria și înainte de a vă puteți bucura de o abundență permanentă! O mai mare libertate în planul fizic, produs de puterile Prezenței puternice AY AM și Corpul tău Mental Superior, prin formele tale fizice, va veni doar prin expresia recunoștinței tale față de viață.
Puterea de precipitare instantanee se va manifesta doar atunci când vă exprimați o mare recunoștință cosmică.
Aici Eu Vorbesc despre elementele de bază și structura fundamentală a manifestării universale.
Oricare ar fi dificultățile și privatiunile va trebui să treacă prin, să fie recunoscător pentru cel pe care îl primiți!
Și în primul rând, de ce vei fi recunoscător? Pentru că ai primit un adăpost unde îl poți iubi pe Dumnezeul tău în felul în care ți se potrivește! De aceea sunt printre voi în această zi, și vă dau o radiație care vă ajută să prețuiți privilegiul care vi s-a acordat să știți să-L iubiți și să-L slujiți pe Dumnezeul vostru!
Mi se pare că, în afară de cunoașterea Prezenței puternice AY AM și al Flacara Violet Consumatoare, nu există, în starea nu-ascensionati, un motiv mai valabil să-și exprime o profundă și plină de bucurie recunoștință. De multe ori, ganditi că există milioane de ființe care nu știu unde să meargă și care nu au un loc curat și liniștit în cazul în care puritatea divină, Puterile Divine, Înțelepciunea, Dragostea, Lumina, Perfectiune a și protecția divină pot fi concentrate și răspândite ca pe tine care vin la aceste Altare!
Toate ființele umane nu are nimic din ceea ce primești aici, pentru că ei nu au Explicația Legii! Ei nu știu unde se duc, nu înțeleg ce se întâmplă; ei se întreabă de ce au ajuns în această agitație și ceea ce se așteaptă de la ei! Ca și copiii care au fost legați la ochi, se învârt în cerc într-o pădure, iar fiarele distrugerii îi alungă în masacrele războiului!
Recunoștința ta de a fi adunat aici într-un Paradis al Păcii nu ar trebui să cunoască limite!
Iubitii mei, Eu Dezvălui pentru tine Puterea Magică a Recunoștinței, ca să o poți folosi fără limite! Nu vă faceți griji cu privire la opiniile altora, dar trăiesc prin exprimarea în mod constant Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice și Recunoștință!
Pregateste-te pentru a deveni Gardienii acestor mari puteri de adorabil ta puternic AY AM Prezența, în care Maeștrii Ascendente doresc să vă investească în! Cere aceste Puteri, pentru a da ajutor aproapelui tău și de a face pentru restul oamenilor ceea ce ei nu sunt în măsură să facă prin ei înșiși.
Nu numai Maeștrii Ascensionați și Marile Ființe Cosmice pot face acest Serviciu umanității: toți cei care cunosc Legea ar trebui să dea același serviciu celor care încă nu-L cunosc.
Prin aplicarea Legii, îi puteți ajuta să-și curețe lumea de propria lor creație umană, până când, la rândul lor, pot primi Învățătura. Apoi, ca o rază a Soarelui piercing întunericul norilor de furtună, adevărata Ființă preia controlul individului și-l conduce, prin înțelegerea AY AM, până la punctul în care el poate contempla Prezența sa AYAM față în față și, astfel, câștiga victoria veșnică.
Maeștrii Ascensionați au plecat în căutarea ființelor umane scufundate în întunericul cel mai adânc și i-au atras unul după altul, din întuneric în Lumină. Trebuie să fim recunoscători celor care sunt mai mari decât noi și Marelui Soare Central pentru Trezirea și Întoarcerea la Perfecțiune, a unui curent de viață care s-a scufundat în întuneric, strigând după ajutor fără să știe unde să găsească Lumina.
Răspunzând la această chemare, Lumina sapă drumul Său în întuneric, preia direcția acestui curent al vieții și o aduce înapoi la Casa Tatălui. Apoi Stelele însele cântă recunoștința lor, deoarece umbrele disipa și Antena Cosmică a Muzicii sferelor rezonează în Lumina redescoperită.
AYAM Eu Sunt libertatea pentru Pământ! Nu crezi că Eu Sunt recunoscator pentru asta?
AY AM, Eu sunt Angel-Deva a Flăcării Violet, cu ajutorul cărora tot ceea ce a fost descalificat de oameni în Univers pot fi consumate; din Flacăra Violet, care poate elibera toate curenții de viață și să le dea Victoria Înălțării.
Nu crezi că Eu Sunt recunoscator pentru această activitate prin care pot atrage întreaga viață a acestei lumi în afara limitelor, până la victoria Înălțării?
Nu credeți că sunt recunoscător pentru Viață care mi-a permis să fiu centrul de concentrare al acestor Puteri?
Nu credeți că sunt recunoscător Iubitului Isus a cărui asistență mi-a permis să îndeplinesc Înălțarea Mea?
Nu credeți că Iubit Godfré este recunoscător pentru mine pentru victoria Sa a Înălțării?
Dacă ne putem fi recunoscator reciproc în Octava noastra de lumină, de ce nu ai fi recunoscător și, în Octava tă?
De ce nu ai fi recunoscător pentru fiecare curent de viață care îți traversează calea? Nu știți ce s-ar fi putut face acest curent de viață în trecut. Poți întâlni pe cineva pe stradă care este doar un străin pentru tine și, totuși, într-o viață, o altă existență, această ființă te-a putut ajuta atunci când erai în mare pericol.
Fiți recunoscători pentru toată viața și considerați că fiecare fluxul de viață este o flacără din inima Marelui Soare central și că nu face nicio diferență dacă vă place acumularea umană care s-a condensat în jurul acestui flux de viață sau că nu ti-a placut. S-ar putea ca comportamentul anumitor persoane să nu vi se potrivească, dar dacă ar fi să refuzăm Asistența tuturor celor a căror cale umană nu ne place, bine, foarte puține ființe din această lume s-ar beneficia de Asistența noastră !
Așadar, recunoștința dvs. față de viață trebuie să se exprime prin o Serviciul oferit umanității, prin aducerea la fiecare flux de viață a întregii Asistențe posibile, atunci când aceste ființe nefericite se luptă în obscuritatea conceptelor umane și a creației umane.
Dragii mei, multe ființe spun: „Da, am crezut întotdeauna că Dumnezeu este în mine și că Puterea Christică este o Putere interioară, dar asta este tot ce știu”. Când cineva tine această limba, dragii mei copii, această ființă este gata să primească această lumină de la AY AM.
Dacă sunteți recunoscător pentru această învățătură care v-a fost dată, veți găsi o modalitate de a o oferi altora imediat ce va exista o mică deschidere.
Tu poți da cât vrei; și încercați să o faceți chiar și mai ales dacă trebuie să treceți la unele probleme!
Dragii mei copii, dacă ați putea vedea lucrarea noastră de protecție pentru a milioane de curenți ai vieții, care sunt niște ființe minunate de lumină, ați înțelege și ați fi recunoscători.
Dacă ați putea vedea de câte ori, de câte mii de ori, ar trebui să spun, A trebuit să vă păstrăm și să vă protejăm pe fiecare dintre voi atunci când nu aveați idee despre pericol, Recunoștința voastră ar depăși orice vă puteți imagina în trecut; și ați fi recunoscător pentru privilegiul care vă aparține că ați primit această Lumină și oportunitatea de a aduce această asistență în lumea exterioară unor ființe care par să arate cea mai mică receptivitate.
Ați arătat o mulțime de aplicații, este adevărat, dar există doar câteva luni, cel mult câțiva ani, și ce reprezintă acești câțiva ani în comparație cu cei doi milioane și jumătate de ani de la umanitate învăluit în întuneric? Iar unii dintre voi sunteți, din acel moment, cufundați în întuneric, prin alegerea arbitrului vostru liber. Acum că vedeți Lumina, vă dați seama că sunteți o parte din acea Lumină și că se extinde continuu în voi. Așadar, căutați să-l răspândiți și cereți „AYAM Presence” să vă arate Calea prin care o puteți aduce celor care sunt gata să o primească. Mai presus de toate, nu impune această învățătură ca pe o lecție forțată nimănui, pentru că ai putea întâlni pe cineva care este atât de cufundat în propria sa creație umană, încât te-ar aspru pune înapoi înainte să-i poți explica orice. Nu ar fi Înțelepciunea! Se presupune că ai inteligență, dragoste, discriminare, înțelepciune și putere, acționând pentru a controla tot ceea ce faci.
Puteți să apelați „Draga ta AY AM Prezență” în acțiune și să spuneți: „Vedeți că aduc această lumină oricărei persoane pe care o cunoașteți care este gata să o primească și să vă asigurați că fiecare persoană care intră în această lumină rămâne acolo întotdeauna; permiteți-mi să vă ofer acest serviciu pentru cea mai rapidă expansiune a acestei predări.”
Puteți face acest lucru.
Vă spun, copiii mei prețioși, că nu știți încă toată Valoarea acestei Magnifice Învățături! Când îți dai seama de tot ce a fost dat de la începutul acestei Activități, vei vedea că este suficient să eliberezi întreaga lume și că va dura câteva secole! Nu va fi uitat niciodată!
De această dată vom câștiga victoria finală peste tot în această lume!
Nu puteți face un serviciu mai mare lumii decât să atrageți toată lumea atenția asupra cuvintelor Maeștrilor Ascensiți și să ajutați fiecare individ încărcându-l cu Conștiința Maeștrilor Ascendenți, care permite extinderea luminii. Vei deveni apoi ca un Magnet care atrage și ridică totul peste sus limitările.
Iubiților mei, Eu Ştiu că sunteți recunoscător că ați fost eliberat din mare parte din limitările dvs. și că veți fi și mai recunoscători atunci când veți fi eliberat pe deplin. Deci, nu credeți că și alții ar putea fi?
Când veți putea, ridicând mâna, să proiectezi Flacăra Vindecătoare a Iubirii Cosmice și să oprești instantaneu suferința fizică, nu crezi că Viața îți va fi recunoscătoare pentru această Pace? Ei bine, dragii mei copii, acestea sunt puterile pe care vrem să va oferim! Dar nu le poți avea fără să ai mai întâi Puritate, Recunoștință și Ascultare. Nu le poți avea fără Armonie!
Prin urmare, fiți recunoscători când vă simțiți armonizați; și fii și mai recunoscător atunci când experimentezi o armonie mai mare; iar în fața celui mai mic progres manifestați Recunoașterea dvs.! Răspândiți această Armonie și binecuvântați totul cu Recunoașterea dvs., deoarece este ca o plantă foarte delicată care trebuie cultivată cu mare grijă. După ceva timp când va fi câștigat Forța și Frumusețea, îi vei fi recunoscător pentru că a răspândit în grădina ta parfumul dulce al florilor sale.
Dragii mei copii, nu există niciun problemă de care corpul vostru fizic să nu poată fi eliberat prin Flacăra Cosmică a Iubirii și Recunoștinței; în special prin sentimentul recunoașterii față de fiecare atom al structurii tale fizice care te-a tolerat atâta timp. Adică cine ți-a tolerat suferința de creație umană și nedreptatea ta.
Când îți vei da seama clar că fiecare celulă a corpului tău conține în centrul său o mică ființă de lumină și că discordia a fost masată în jurul acestor mici ființe tot timpul vieții tale și în corpurile tale subtile de-a lungul secolelor ; nu crezi că aceste mici ființe ți-ar fi recunoscătoare, dacă ai înlătura din ele această greutate a discordiei care îi asuprește?
Dacă ai fi zdrobit sub o povară uriaș, ai fi foarte recunoscător dacă cineva te-ar scăpa de ea. Este la fel pentru aceste Ființe și Ei Sunt gata să vă arate recunoștința lor prin mai multă frumusețe, mai multă bunăstare și mai multă perfecțiune în structura voastră fizică, atomică. Astfel, sentimentul Recunoștinței te va ajuta să dizolvi în celulele corpului tău acumularea care s-a adunat în jurul electronilor, Punctele de Lumină din structura atomică.
Știți cât de recunoscător ați fi structura voastră atomică dacă ați dori doar să nu vă mai impuneți discordia pe ea? Știați că, dacă structura voastră atomică s-ar elibera de tot ceea ce nu este Lumină, vă va asculta instantaneu? Ea ar schimba totul în avantajul tău, și ea ți-ar dezvălui anumite lucruri la care inima ta speră și care par să nu vrea să apară încă.
Nu ați fi extrem de recunoscător dacă ați fi eliberat brusc de toate semnele și inconvenientele vârstei și îmbătrânirii? Să presupunem că te-am eliberat (așa cum am făcut cu o anumită doamnă din Anglia în Evul Mediu). Să presupunem că te eliberez pe voi toți, de tot ceea ce este un semn al vârstei sau al suferinței și că Eu îți Restabilesc Frumusețea și prospețimea celor șaisprezece ani, dacă ai fost frumos la această vârstă, și dacă nu ai fi, că te fac sa arati putin mai mult ca corpul tău superior mental?
Te-ai gândit vreodată care ar fi sentimentele tale dacă aș face acest lucru? V-ați gândit vreodată cum s-ar simți lumea exterioară dacă aș face acest lucru?
Iubitii mei, dacă într-o bună zi Legea cosmică o permite și sperăm că va fi înainte de mult, veți avea nevoie de o mare extindere interioară a recunoștinței față de viață pentru a permite acest lucru să fie făcut pentru voi. Mulți dintre voi lucrați în mare parte din această lucrare interioară chiar acum, și vă felicit pentru asta. Când vei ajunge într-un anumit punct – acum, îți voi spune un secret – când vei ajunge la un anumit grad de Purificare a structurii tale atomice, Acțiunea Legii cosmice ne va permite să terminăm ultima parte pentru tine foarte repede.
Când iubirea și recunoștința față de Prezența voastră iubită AY AM și Maeștrii Ascensiți, armonia, puritatea și bunătatea voastră pentru toată viața de pretutindeni vor fi dovezi ale recunoștinței voastre pentru cucerirea libertății voastre, atunci multe lucruri vor putea fi permis, care vor dovedi lumii exterioare Marele Adevăr și Puterea Uriașă a acestei Legi, și întreaga lume va fi obligată să o recunoască, indiferent dacă le place sau nu.
Ziua nu este departe, când îndoiala și frica vor fi consumate pentru întreaga umanitate, precum și tot egoismul uman. Tu ești Vanguardul care trebuie să aducă aceste realizări în manifestare și trebuie să fii împlinirea Legii.
Tu ești Fermentul care introduce în masa umanității noul Model de Perfecțiune, de fapt, nu noul, ci Reîntoarcerea la Modelul Original prin care Se va manifesta din nou, în ochii întregii umanități, aceste Puteri Cosmice care sunt măiestria, libertatea și victoria luminii.
Legea cosmică așteaptă acest lucru de la tine, deoarece, în calitate de studenți „AY AM”, te-ai bucurat de privilegiul de a scăpa de o parte din acumularea ta karmică care a fost consumată.
Curentul tău de viață avea, în corpul cauzal, o rezervă a unei anumite cantități de substanță luminoasa, care trebuia adusă acum în manifestare în octava fizică pentru a menține echilibrul forțelor luminii în lumea exterioară. Din această cauză și din cauza faptului că ați beneficiat de o asistență atât de mare încât, după ce ați investit în voi mai mult din viața noastră, din energia noastră și din radiațiile noastre, Legea Cosmică așteaptă mai multe servicii de la voi spre restul umanității, astfel încât să poată ajunge mai rapid la Eliberarea sa.
Știți că există o Acțiune a Legii cosmice care oferă unui Maestru Ascensionati sau cu cineva care este foarte aproape de Statul Ascensi, o Putere de Asistență foarte mare dacă poate vorbi direct la creație uman în și în jurul unui individ, ordonându-i să părăsească această ființă, și să meargă în Flacăra Violetă. Ulterior, această ființă, dacă se simte armonizat, recunoscător și liniștit pentru un anumit timp, începe să arate că Corpul său mental superior a pus stăpânire pe vehiculele Sale și și-a instalat Suveranitatea permanentă. Atunci corpul fizic devine mai frumos, iar radiația din jurul său este mult mai puternică, deoarece, dacă obiceiurile distructive sunt corectate definitiv, corpul mental superior va rămâne în formă fizică de cele mai multe ori.
Această persoană va manifesta o Marea Forță, Marea Lumină și Marea Putere de ajutor tuturor celor care se apropie de el din cauza Pureții Superioare și a Radiației de Putere pe care o poate emite, canalul nefiind mai obstruat. Asta dorim ca voi să deveniți toți, înainte ca timpul să fie potrivit pentru Înălțarea voastră.
Nu fiți mulțumit, iubiții mei, dacă aveți o anumită vârstă sau dacă ați trecut prin prea multă suferință și dacă corpul dvs. nu mai pare foarte ascultător, nu fiți mulțumit, zic eu, să așteptați cu răbdare sfârșitul. Luați comanda acestui corp și spuneți: „Îmi poruncesc ca orice impuritate a carnea mea să fie dizolvată! AY AM, Eu Sunt Ființa Liberă că Corpul Meu Mintal Superior vrea ca Eu Să Fiu! Prezență Putere iubită AY AM și Marele Corul Maeștrilor Ascendenți, acordă-mi Asistența Ta, și chiar dacă trebuie să stau aici doar o săptămână, poate fi săptămâna aceasta o săptămână de Serviciu și corpul meu dezvăluie Perfecțiunea la care aspir!”
Vreau să rup obiceiul, la mulți dintre voi care ați trecut de vârsta mijlocie, de a fi de acord să rămână în așteptare până în momentul Înălțării. Nu face asta! Acest este încă acceptă limitări!
Pune comanda acestor corpuri și a fiecărui obicei și dorință din ele care nu produce Perfecțiune și obligă-i să fie recunoscători vieții. Ordonează-le să devină Frumusețe, Puritate și Perfecțiune pe care le apelati în manifestare, pentru că cu atât mai multă Perfecțiune pe care o aduci în manifestare prin aceste forme fizice acum și cu cât vei avea mai multă putere atunci când vei ajunge la Starea Ascensiunii.
Îmi doresc atât de mult ca studenții AY AM să fie la fel de liberi ca aerul, încât să manifeste Puterea Prezenței și Maeștrilor Ascendenți, în Acțiunea Herculeană dacă este necesar, să uimească pe toți cei care se apropie de ei; până când toate ființele nu vor înțelege că atunci când intră în contact cu un student AYAM, există ceva care funcționează în ei pe care nimeni altul de pe planetă nu îl are.
Toți ai dovedit asta într-o oarecare măsură, dar vreau să mergi mai departe. Puteți, iar Legea Cosmică vă va oferi această Mare Asistență, dacă înțelegeți și dați dovadă de mai mare recunoștință față de Prezența dvs. AY AM, Maeștrii Ascendenți și tot ceea ce aparține Vieții de pretutindeni.
Știi de ce ar trebui să fii recunoscător pentru fiecare viață de pe planetă? Există un motiv foarte bun pentru acest lucru: nu știți, niciunul dintre voi nu știe, în ce măsură Curentul de viață al altor persoane contribuie să vă hrănească, să vă îmbrace și să vă adăpostească. S-ar putea să credeți că aveți destui bani pentru asta și spuneți: „Trebuie să mă conformez Legii, altfel nu aș avea acest lucru”. Este îngâmfarea. Probabil ați respectat Legea într-o oarecare măsură, dar nu știți cât de mult aveți nevoie de Asistența noastră și cât de mult aveți nevoie de Asistența altora pentru a face acest lucru.
Știți ce este necesar fizic pentru fluxul de viață al altei persoane pentru a vă păstra lucrurile curate și a vă hrăni corpul, a vă oferi o casă și a vă aproviziona cu lucrurile pe care credeți că aveți dreptul la sa detii? Mulți oameni își spun „Ei bine, toată lumea la aceste lucruri și am dreptul la o cotă!” Nu lăsați niciodată aceste gânduri să vă preia conștiința. Să presupunem că aveți dreptul la aceasta; dacă sunteți mai recunoscători pentru asta, Viața va continua să vă aprovizioneze și vă va oferi tot mai mult. Dar dacă iei atitudinea: „Am muncit din greu pentru ceea ce am, altfel nu aș avea-o”, ai grijă! Pentru că, cu această atitudine, veți avea cu siguranță o lovitură grea care vă va face să înțelegeți că ceea ce aveți îl aveți prin Harul lui Dumnezeu!
Știți ce este Harul lui Dumnezeu? Harul lui Dumnezeu este folosirea Flăcării Violete Consumatoare, și Iubirea pe care te-a purtat cineva când ai fost atât de încurcat în umbrele creației umane și atât de hotărât să îți croiești drumul în viață încât nu ai făcut-o nu ați acordat atenție întregii discordii pe care le-ați creat; dar cineva în aceste ore întunecate te-a iubit suficient pentru a fi Magnetul Puterii Divine care te-a scos din pragul distrugerii până când ai putut auzi și înțelege suficient, pentru a fi o zi în afara pericolului, definitiv, pentru că fiecare Curent de Viața a trecut prin aceste experiențe și, unele Curentele, de sute de ori.
Îți amintești că Maestrul Iubit Isus a spus: „Îi voi mântui pe toți cei pe care Tatăl mi le-a dat”?
Vă amintiți de Banchetul din această civilizație de acum 70.000 de ani, când „Cupa” de Lumină Fluidă a fost dată mulți dintre voi, aproape tuturor dintre voi, al căror flux de viață a fost întotdeauna a dorit Lumina, de-a lungul secolelor, chiar și în cel mai profund pericol, sub amenințarea anihilării prin a doua moarte? Nu-ți amintești, și totuși, Curentul tău de Viață a ajuns astăzi până la punctul de a fi aici.
Ce dragoste l-a salvat?
Te-am iubit atunci, te-am iubit în tot acest timp. Te-am iubit în anumite momente, când ai fost prins în astfel de condiții distructive, încât Corpul tău mental superior nu ar vrea să arate și pe care nu am vrut să-l vedem.
Viața a fost foarte bună pentru voi, Dragii mei copii. Ea v-ați condus până acum în lumină, fără să acorde atenție tuturor greșelilor tale. Viața trebuia doar te aducă în punctul în care Lumina ta poate străluci continuu și unde umbrele nu o mai pot ascunde. Deci trebuie să iei atitudinea pe care Viața a luat-o față de tine față de ceilalți. Iartă și uită, și când un individ pare a fi incorigibil, atunci el are nevoie de tine cel mai mult.
Este atunci când suferința, pericolul și refuzul sunt cele mai mari, ca ființele au nevoie cel mai mult de Iubirea Ta, Recunoștința ta față de Viață, Asistența ta, Ajutorul tău.
Dacă Iubirea noastră a putut să persiste de-a lungul secolelor și să vă aducă în starea în care vă aflați astăzi, atunci puteți dezvolta aceeași Mare Dragoste Cosmică Milostivă și Recunoștință față de toată Viața, astfel încât să poată ajunge la Lumina.
Pentru unii oameni care sunt uneori foarte nerezonabili spuneți pur și simplu: „Să uităm toate acestea și să ne îndreptăm în schimb către ceva care vă va ajuta Fericirea permanentă”. Aceasta este dăruirea Marii Carități Cosmice. Caritate Iubitoare: este Sentimentul care te face să lași deoparte erorile și eșecurile și să spui: „Dă-mi mâna ta, hai să intrăm în Lumină și să nu mai privim înapoi”. Asta este motivul pentru care ne dorim ca voi să fiți recunoscători.
Această zi, Ziua Recunoștinței, are o importanță mult mai mare din punct de vedere cosmic, decât lumea exterioară poate acum să înțeleagă.
Nu acordați atenție la ceea ce fac sau nu alții, pur și simplu nu aveți o opinie. Trebuie doar să iertați și să uitați. Nu știi ce cântărește foarte mult pe ceilalți. Nu poți ști; nu ai putea să-l știi decât dacă ești acel individ și să trăiești în propria sa lume emoțională, dar datoria ta față de Viață este să ridici prin Cunoașterea Legii AY AM, sarcina care i-a fost pusă.
Prin răspândirea Iubirii Cosmice și a Recunoștinței voastre cu o astfel de intensitate și cu o asemenea expansiune constantă încat Maiestrie și Puterea Mare a Prezenței și Maeștrilor Ascendenți vă poate fi conferită la voi, veți putea să dați Lumină și Libertate fără rezerve sau considerații, decât cele ale proiectării Luminii, și ale eliberării Vieții de ce care nu are dreptul la existență.
Dragii mei copii, inima mea ar suferi, dacă ar fi posibil, văzând ființe umane luptând, luptând și încă luptând, aici mai jos, în nevoie, în suferință, ură și toate aceste condiții înspăimântătoare, în timp ce deasupra de la ei se ridică această Prezență Puternică AY AM care e gata să șteargă tot ce este rău și să le permită să trăiască ca Ființe Ascendente, dacă numai ei doreau să le acorde atenția Prezenței și corului Maeștrilor Ascensiți, și să fie buni pentru toată Viața.
Nu există nimic care să înlocuiască Bunătatea, Recunoștința, Dragostea, Lumina, Libertatea, Victoria și aceste Flăcări Puternice sunt toate în Marea Flăcăra Cosmica Spontana a Iubirii Cosmice a Marelui Soare Central, și această Flacăra Cosmică rămâne în fiecare Inimă umană. În Flacăra Inimii fiecărei ființe umane se găsește fiecare dintre aceste Puteri care sunt necesare pentru a aduce în manifestare externă Extinderea Perfecțiunii care va elibera întreaga umanitate.
Trebuie să aveți Iubirea noastră, protecția noastră și lumina noastră pentru a vă păstra până când ajungeți la un anumit punct. Apoi puteți atrage o Lumină mai mare și puteți merge mai departe pentru a elibera alte curente ale vieții. Atunci Cântarea Recunoștinței va acoperi Pământul și umbrele vor dispărea pentru totdeauna.
Recunoștința este opusul egoismului și pentru ca toate ființele să fie eliberate trebuie să devină recunoscători fata de celor care cunosc lumina, celor care știu unde să o găsească, celor care știu ce este și cum trebuie răspândit.
Sunteți responsabil pentru a aduce această Lumină oriunde v-ați deplasa cu toată Puterea și Viteza pe care o puteți pentru a reduce la minimum distrugerea și a consuma umbrele care amenință să vă scufunde țara și iubita voastră Europă.
Fie ca Binecuvântarea Cosmică a acestei Recunoștințe Infinite, care trebuie să cânte într-o zi pe întregul Pământ Lăudările Sale către Prezența Puternică AY AM și Maeștrii Ascendenți, să vă inunde și să vă țină sub Mantaua Sa de Flăcări și Protecții Cosmice, și să facă de voi un cântec a Prezenței Sale care inundă toate cu Recunoașterea și ridică totul la Inima Perfecțiunii, pentru a da toată Viața pe Pământ odihnă în Inima Elohimului Păcii Veșnice.
Și întrucât Maestrul Iubit Iisus este Prințul păcii, fie ca El să răspândească în această oră dragostea Lui cosmică și Pacea Lui în toată lumea. Astăzi, Raze puternice de lumină cosmică au ajuns să se izbească și să se ancoreze în Structura Pământului pentru a elibera umanitatea printr-o revărsare mai mare a luminii sale. Fie ca poți să înțelegi ce reprezintă Prezența Lui și cea a Maicii Sale iubite Maicii pentru Univers și să fii mai recunoscător ca niciodată pentru aceste Mari Ființe. Mă înclin în fața lor în semn de Iubire și Adorație, deoarece este la Iubirii Iubitului Iisus care îmi datorez Libertatea Mea; și Eu Voi Turna Iubirea Mea până când toate ființele vor fi eliberate.
Și tu, Familia Mea de Lumină, Eu Sunt sigur că, la rândul tău, îți vei oferi Iubirea și Recunoștința Ta până când toți vor atinge Perfecțiunea în Octava Luminii Eterne și a Dragostei Atotputernice a Maeștrilor Ascendenti, îmbrățișând totul în Victoria Sa Supremă, pentru eternitate.
Eu vă mulțumesc.
Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *