IISUS 1.

  

Preaiubitul Iisus, discursul nr. 1.

  Este în plenitudinea iubirii mele că mă adresez din nou vouă, prin intermediul marii raze de lumină și sunet, pentru a direcționa în mod conștient raza de vindecare față de fiecare dintre elevi.
  Voi mentine aceasta radiatie de putere vindecatoare in fiecare zi timp de doua saptamani.
  În timpul slujirii mele pe dealurile din Iudeea, am activat memoria latentă în înregistrările interioare ale omenirii și acest serviciu continuă până în ziua de azi.
  Vreau să fac clar tuturor studenților că, înainte de o vindecare se face, am fost întotdeauna intim conștient de: „Ay am – Eu Sunt singura prezență de vindecare”,
și de când am fost acestea prezență fără limite, am avut dreptul, puterea și abilitatea, prin această prezență, de a ordona orice activitate mentală externă să tacă și să asculte prezența. 
  Așa că atunci când vorbeam cu oamenii, vorbeam, cu această autoritate a prezenței AY AM că stiam as singura inteligență și singur putere în acțiune – sau care ar putea acționa, pentru că am fost conștient de activitatea mentală externă a anturajul meu.  
  As am spus mai înainte, a fost doar atunci când am început să spun: AY am-eu sunt învierea și viața, că amploarea misiunii mele și mijloacele de împlinire a fost dezvăluit în întregime pentru mine.
  Punctul pe care insist astăzi este că, în fiecare dintre studenții se află aceeași prezență puternică AY AM că am invocat pentru a manifesta perfecțiunea acestei prezențe puternice.
  Oamenii din acea vreme au numit-o miracole. Cu toate acestea, vă asigur că a fost pur și simplu punerea în aplicare și utilizarea legilor cosmice care vă înconjoară și care poate fi pus în acțiune cu constient comanda.
  Greșeala făcută de studenții care întârzie stăpânirea lor, este de a menține senzația că mint sau că sunt greșite prin declararea în sine perfect, sa în timp ce nu a fost încă perfecțiunea manifestată în aspectul lor sau activitatea lor.
  Prin propria mea experiență, trebuie să vă spun sincer că trebuie să recunoaștem singura prezenta, inteligență și putere, atunci trebuie o revendica as noastra în fiecare gând și în fiecare activitate: acest lucru este singurul cale pentru atrage această perfecțiune puternic în aparentelor extern, și pentru a putea utiliza el în activitate.
  Faptul că perfecțiunea nu este încă manifestat în aparență nu este un motiv pentru a renunța la lege și de a pretinde perfecțiunea ca a ta.
  Oricine, care este înzestrat cu o inteligență medie, trebuie doar să se gândească pentru un moment pentru a realiza că energia, principiul vieții pe care îl angajează este Dumnezeu, prezența puternică AY AM. Această prezență, această putere și această energie, această perfecțiune sunt, prin urmare, permanente prin natura lor.
  Trebuie să pretindeți aceasta prezență puternică în activitatea dvs., și astfel, constient, veți pune-o în acțiune în viața dvs., în mediul dvs. și în afacerea dvs.
  Astăzi, ca și în timpul slujirii mele, lupta financiară este amară. Cu toate acestea, prin folosirea și direcția conștientă a energiei și substanței puternice care vă înconjoară din belșug, aveți mijloacele de a atrage la tine tot ce aveți nevoie. Toate acestea sunt în opulența divină omniprezentă.
  Cu cuvântul AYAM, îl puneți în acțiune pentru împlinirea ordinii voastre conștiente.
  A fost unul dintre primele și cele mai puternice lucruri care mi-au apărut în conștiință: capacitatea mea, care este capacitatea fiecăruia, de a caracteriza această energie puternică, de a o îndruma în mod conștient pentru a produce tot ceea ce pare necesar.
  În acest fel, energia poate produce pentru utilizarea voastra de aur, bani, valută, alimente, îmbrăcăminte, locuințe, mijloace de transport, sau orice puteți cere conștient.
  Fiecare lucru poate apărea, în ordine conștientă, determinată, daca știm că cererea conștientă este făcută și realizată prin prezența AY AM. În mod natural, ea posedă omnipotență și autoritate de a da, pe propria substanță, forma care este solicitată.
  Trebuie să fie conștienți de faptul că sunteți prezența AY AM întotdeauna activ, și apoi, trebuie să știți că prin această realizare, ai devenit un magnet care atrage fără eșecuri toate activitatea universului. Și această activitate vine la tine, pentru a face ceea ce-l întrebi.
  Singurul motiv care vă poate face să credeți că acest lucru nu este cazul este îndoială: un sentiment de inconștiență de incertitudine cu privire la abilitatea și autoritatea voastră, adică la o îndoială cu privire la omniprezența ayam activitate.
  Astăzi, în calitatea mea de a fi trecut prin procesul complet de realizare, vă asigur că este privilegiul meu și bucuria mea de a vă explica, cu alți maeștri ascensionati, aceste legi simple, dar puternice și invincibile în activitatea lor.
  Ei vă va oferi libertate și suveranitate asupra tuturor acestor lucruri, care le par as munți de obstacole pe drumul tau.
  Dacă persistă în acceptarea și utilizarea acestor legi, veți găsi că veți obține stăpânirea asupra celor patru elemente, pământ, apă, aer și foc.
  Prin a deveni conștienți de „flacăra divinității tale”, tu acționați cu cel mai înalt element, care este focul și adevărata activitate a spiritului.
  Utilizarea conștientă a flăcării este, în ceea ce privește cunoașterea luminii, ce ca activitate conștientă este, în raport cu subconștientul.
  Elementul natural al sufletului tău este flacăra. De aceea străbunii iubeau focul și soarele. Atâta timp cât putem angaja și conduce această flacără consumatoare, avem o mare putere la dispoziția noastra. Când cineva devine conștient de faptul că unul posedă suveranitatea asupra celor patru elemente, trebuie doar să înveți cum să-l folosești, pentru a vedea că poți controla furtuna cu fulgere, controla apele și a traversa focul fără daune.
  Ai vrea să-mi spui cum poți folosi un singur lucru înainte să știi că există, înainte să știi că poate fi folosit, și înainte să știi că ești capabil să-l folosești?
  Este prin experiență în utilizarea unui lucru pe care unul devine invincibil în utilizarea acestui lucru.
  Vreau absolut să vă fac să înțelegeți că vă învățăm exact aceleași legi pe care le-am pus în practică și că toți cei care ajung la statul înălțat trebuie să angajeze.
  Doar ajunge să cunoască aceste legi, le folosesc, și să fie convins că prezența AY AM că sunteți este inteligența, puterea și autoritatea care poate directe de energie conștient prin activitatea externă a minții tale.
  Deci, nu vă fie frică să-l folosească pentru a vindeca, pentru a binecuvânta, pentru o preda, și pentru o împărtășim cu alții.
  Ștergeți pentru totdeauna din mintea ta ideea că ar putea exista egoism în acceptarea conștientă a direcției de prezență AY AM.
  Nu contează ce vrei, daca este pentru a deveni mai capabil și mai puternic să binecuvântezi. Nu poate exista egoism în dorința pentru aceste Realizări superioare și pentru această Perfecțiune.
  Este o mare greșeală să credem că trebuie să întârziem propriul progres din cauza altora. Fiecare persoană trebuie să atingă perfecțiunea prin propriul său efort conștient în acest minunat mod de cunoaștere.  Nimeni nu poate crește sau realiza pentru alții, dar toți, puteți da ajutor imens pentru alții, prin realizarea cu intensitate pentru cel pe care doriți să-l ajute că: „AY AM – Eu Sunt singura prezență și inteligență care acționează în această persoană”, și puteți califica această afirmație cu ceea ce persoana pare să aibă nevoie cel mai mult.
  Datoria principală a fiecărei ființe este de a oferi închinarea și iubirea prezenței unice puternice AYAM – Eu Sunt – prezentă peste tot.
  Acest lucru dovedește că este un privilegiu fericit să vă iubiți așa-zisul dușman pentru că „AY AM – Eu sunt – Unul, prezența reală și activitatea de pretutindeni”.
  Dacă ignoranța activității exterioare a minții pare să fi creat tulburare, durere și limitări, atunci puteți să înțelegeți că această creație eronată nu are putere singură. Este greșit pentru individ să mențină această aparență, acordându-i o putere pe care nu ea posedă.
  Dacă ați avut nenorocirea de a crea disarmonie, tulburare, limitări, nu vedeți că numai voi, prin puterea prezenței voastre AY AM, flacăra consumatoare, trebuie să cereți în mod conștient Legea de iertare în Actiune, și a consuma cu Flacăra Vieții că sunteți, toate greșelile pe care le-ați creat în lumea voastră?
  Acest lucru vă arată în mod clar cum ar trebui să procedați pentru a vă elibera lumea de toate mizeria și greșelile pe care le-ați făcut.
  După aceea, veți apărea ca un soare, o lumină a vieții veșnice, a tinereții, a frumuseții și a opulenței, care va folosi cu efect instant sceptrul puternic al prezentei puternice AY AM – Eu sunt – că sunteți.
  Este important să știți că această Energie Unică Puternică face totul, în concordanță cu calificarea pe care o impuneți asupra Lui sau cu dorința pe care o cereti pentru manifestare.
   Există un punct pe care Studenții ar trebui să fie conștienți acut este că „AY AM Eu Sunt Prezență Veșnică și de Activitate armonizarea totul, oriunde aș Eu Sunt, și totul la care gândul meu este regizat.”
   Prin Utilizarea constantă a acestei Afirmi făcute cu Sentimentul de Puterea lui invincibil, atmosfera din lumea ta va rămâne pură și armonioasă, și capabile să transmită orice directivă conștientă și să aducă cu privire la împlinirea sa rapidă.
  Dacă doriți să vorbiți cu Autoritatea, în tăcere, la sau de la o persoană, în primul rând pronunță prenumele lor, și veți găsi că Ajutorul sau Energia pe care o trimiteți la el va ajunge la el sau ea mai repede. E ca și ai atrage atenția persoanei cu care vrei să vorbești. Pentru că, desigur, înainte de a vorbi cu cineva, vă pronunțați prenumele lor pentru a obține atenția lor: trebuie să faci același lucru atunci când ve direcționați Energia în tăcere.
  Prin Cunoașterea și Ocuparea forței de muncă de prezență AY AM, știind că este peste tot Prezent, veți vedea că în Sferele Interioare, puteți vorbi la fel de ușor cu cineva care este in cealaltă parte a planetei, ca și cu cineva care este fizic în fața voastră.
  Te avertizez că dacă încerci să folosești această Cunoaștere pentru a face rău altora, efectul distructiv al intenției tale va trece prin trup ta și suflet.
  Amintiți-vă întotdeauna că nu sunteți așa-numitele ființe umane, ci că sunteți embrioni de zei și zeițe care, prin efortul lor conștient, vor atinge Suveranitatea Completă.
  Vă spun eu, Dragi Studenți ai Luminii: „ridicați!” deveniți pe deplin conștienți de Autoritatea voastră Divină. Utilizarea fără teama de Cunoaștere conștientă a ocupării forței de muncă și direcția Energetică a Prezenței puternic AY AM Eu Sunt pentru libertatea ta, prosperitate ta, binecuvântare ta și iluminare ta. Fiecare dintre voi este un genial, strălucitoare bijuterie de Lumină proiectate în haosul și întunericul din lume, pentru ca radiații de lumina ta poate crește și răspândirea prin consumarea, cu lumina de această Prezență puternica AY AM că sunteți, toate întunericul de pe pamant.
  Nu ezitați, Dragi Copii, luați acest Sceptru al Puterii și Suveranității voastre! Utilizați-l pentru a vindeca, a binecuvânta, a lumina și a face ca toată viața să prospere, și veți vedea toate lucrurile umane de pe pământ se înclină înaintea voastră, și să vă fie la dispoziție pentru a vă împlini fiecare dorință constructivă.
  Aici, Iubit, Dragi Frați și Surori, Unic de Prezență Puternică AY AM că Eu Sunt! Aici este Capacitatea conștientă pe care ți-o transmit, acuzată de forța permanentă, curajul, puterea și înțelegerea permanentă care îți va permite să-ți ajunge acum Libertatea.
  Aici este ceea ce vă dau eu prin aceste două raze personale pe care le conduc la tine. Vă asigur că aceste raze nu sunt imaginații zadar, dar curenții tangibili de Energie care conțin tot ceea ce este necesar, și care va acționa pentru Binecuvântarea dumneavoastră, în măsura în care acceptați Realitatea lor.
  Te-am pus în acest Haină de Lumină care posedă toată Puterea. Te țin strâns în Îmbrățișarea Mea puternică și AY AM Eu Sunt cu tine în fiecare moment.
   Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *