IISUS 2

  

Preaiubitul Iisus, discursul nr. 2.

  Vorbind cu voi astăzi, dragi copii ai luminii, am impresia de a aborda prieteni vechi, deoarece, printre voi, unii dintre voi au fost aproape de mine, la momentul de Ministerul meu, care pare atât de îndepărtat. Cu toate acestea, în Marea lumină cosmică, conceptul uman de timp nu există. Iubitii mei, așa cum unii au experimentat, noțiunea umană de timp se pierde atunci când unul intră în radiații ale Maestrilor Ascensionați și Marea lumină cosmică. Uneori, una sau două ore pare doar câteva minute. Acest lucru vă oferă o idee slabă a ceea ce veți experimenta în libertatea de ascensiune.
  Este una dintre cele mai mari bucurii pe care le-am cunoscut pentru a vedea că atât de mulți studenți au început să practice, într-un mod atât de simplu și natural, ceea ce a fost considerat o dată atât de transcendent.
  Saint-Germain a prezentat această instrucțiune cu toată claritatea și explicațiile care pot fi date în conformitate cu legea cosmică. Întregul univers este manifestarea legii divine în activitate, care este puternica prezență AYAM-en-Action. Nici o ființă umană nu are un motiv să fie în el însuși, sau în ea însăși. Toate sunt o parte din Marea constiinta-in-actiune, fie în lumea ta fizică sau în marile octaves mare. Totul este ordine și armonie, manifestându-se în conformitate cu legea imuabil a vieții, prezența puternică AY AM.
  Am cunoscut mulți dintre voi în timpul Ministerului meu și, observând ceea ce sa întâmplat în curenții de viață de atunci, văd, în multe, dorința și vointa de a accepta puternica prezență AY AM. Este unica activitate transcendent care permite unui individ să se elibereze.
  Vicisitudinile vieții acționează ca un bici ale cărui lovituri te obligă să te întorci la sursa vieții, puternicul AY AM. Nu sunteți de acord cu mine că, în aproape toate cazurile experiențele sunt destul de dureroase? Vezi agonia prin care trece omenirea, acum că conceptele umane au dobândit o astfel de putere din cauza ignoranței de legea vieții. Și totuși, ființele umane persistă în căutarea luminii exclusiv prin inimă: dar mintea exterioară predomină, practic în toată activitatea externă, peste senzație.
  Acum aveți, cu Carta, această reprezentare clară a realității dumneavoastră, această explicație simplă, care vă oferă posibilitatea de a guverna viața ta, sentimentul tău și lumea ta, și, astfel, care permite marii inteligență, viața universului, să pună ordinul divin în haosul creat de umanitate.
  Cum așa a spus Saint-Germain, este cu adevărat uluitor faptul că intelectul uman a reușit încui umanității în astfel de haos, forjare concluzii bazate numai pe informațiile fragmentare furnizate de simțurile exterioare. Cu toate acestea, nu există o bază permanentă în orice concept uman. Prin urmare, iubitii mei, atunci când spui lui sine uman ta și conceptele sale: „nu aveți nici o putere”, le iei puterea pe care le-ai dat-o.
  Atunci lumina ia suveranitatea în conduita lumii voastre, dar trebuie să-i acordați atenție. Până când oamenii își țin atenția asupra prezenței Supreme a vieții, mărețul AY AM, nu va mai fi nicio speranță pentru ei. Și nu există nici o modalitate de a intreba în altă parte.
  Cei din toate sectele și bisericile care pretind că mă venerează și răspândesc cuvintele și învățăturile mele nu au reușit să înțeleagă lamentabil acest lucru. Ei se roagă în mod constant la un Dumnezeu pe care l-au retrogradat asă de departe, că este nevoie de un timp infinit pentru a ajunge la el. Acesta este singurul motiv pentru care rugăciunile sunt mai puțin și mai puțin răspuns. Totuși, cei care au primit cunoașterea puternicei prezențe AY AM, care este cu adevărat infinita prezență a lui Dumnezeu, pe care toți ar trebui să o invoce, au răspunsuri imediate la apelurile lor, la decretele lor și la rugăciunile lor.
  Prieteni, ce anume este rugăciunea? Adică, o rugăciune adevărată, cea care este îndeplinita întotdeauna, ce este? Este o dorință sinceră a inimii, un sentiment profund. Când se răspunde la rugăciune, este pentru că a fost făcută cu toată forța eliberată de un sentiment profund și de certitudine completă. Nici un rezultat nu este produs în lumea de activitate exterior, fără presiunea de senzație și convingere. Senzația intensă și convingerea profundă sunt motoarele prin care puterea interioară a prezenței se propulsează în activități externe.
  Voi, studenții iubiți care sunteți sub radiațiile din Saint-Germain, sunteți cele mai privilegiate ființe de pe planetă, pentru că ați ajuns să cunoașteți o lege puternică și infailibilă. Este legea conform căreia viața acționează, iar aplicarea sa corectă vă oferă rezultate. Trebuie doar să fii serioasă, sinceră și să păstrezi armonia în sentimentele tale.
  Este inutil să persiste în ignoranța legilor vieții că toate utilizarea la fiecare oră a zilei, și chiar de multe ori pe timp de noapte, în stare de veghe sau în vis. Proprietățile energiei vitale acționează independent de cunoaștere, ignoranță sau intenție. Dacă intenția e puternică, uneori acționează mai puternic, asta-i tot.
  De îndată ce știți că prezența voastră puternică AY AM este puterea care produce universul și că această putere acționează sub comanda voastra, vă răspunde la apeluri și execută decretele voastre, așa că ați intrat în posesia puterii reale care vă aparține. Dacă folosești această putere în lumea fizică, te va elibera de înrobirea la creația umană pe care ai îndurat-o timp de secole.
  Cu 2000 de ani în urmă, când am vorbit cu Godfré, Centurionul, știam deja că într-o zi va înțelege cuvintele mele. Cum e posibil? Acest lucru se datorează faptului că în Marea lumină cosmică a AY AM, totul este într-un prezent etern. În actuala încorporare, ceea ce eu știam a fost realizat. El a dobândit eliberarea lui și, prin el, a ta este asigurată.
  Ne am avut grijă de Godfré și Lotus, Le-am pregătit să servească pentru a răspândi această instrucțiune în umanitate. Prin Marea noastră iubire intensificându-le pe ale lor, toți copiii luminii au primit curajul pentru a persevera în apelurile lor, până când înțelegerea lor asupra prezenței puternice AYAM va fi suficientă pentru a-și asigura suveranitatea și să câștige victoria lor.
  Nu există nici un motiv mai mare să se bucure decât pentru a vedea ce va elibera planeta și popoarele sale de la toate acumularea de creație umană se adeveresc. Legea acționează cu precizie și certitudine. Aceasta este ceea ce ne permite să vă facem anumite servicii în conformitate cu activitatea marii legi cosmice, dacă ne sunați la momentul potrivit. Pentru că este un lucru de a face un serviciu atunci când sunteți întrebat, este destul de un alt lucru să-l dea înapoi atunci când nu a fost întrebat.
  Vă voi spune un lucru foarte surprinzător: dacă toți cei care au credință în Dumnezeu, în orice biserică, dacă vor accepta înțelegerea prezenței infinite, puternicul AY AM, pământul va fi transformat într-un an. Dar acumularea de concepte intelectuale, acționând prin sentimente de umanitate, nu permite o astfel de eliberare să apară. Indivizii trebuie să fie suficient de puternici pentru a rezista sugestiei de-a i asalta, atât din exterior, cât și din interior, pentru ca sugestia care vine din interiorul ființelor este aproape la fel de puternică precum cea care pătrunde în atmosfera în care le se mișcă.
  Nu este suficient să înveți puterea minții, este necesar să te alături puterii iubirii. Întreaga lume moare din cauza lipsei iubirii divine. Fie ca întreaga lume să înțeleagă că dacă s-ar răspândi destulă iubire, toată activitatea externă ar deveni benefică pentru toți.
  Cât de tragic este pentru umanitate pentru a vedea mișcările religioase lupta reciproc, deoarece conceptele lor umane de adevăr nu sunt de acord!
  Mulțumesc lui Dumnezeu AYAM instrucțiuni lupte nimic și nimeni. Este învățand legea vieții. Este suficient să prezentăm cunoașterea legii cu puterea iubirii divine. Dacă toți ar putea prezenta adevărul cu puterea iubirii divine, pământul ar fi transformat într-un paradis în câțiva ani.
  Este cu mare bucurie că mă adresez direct la tine, astfel încât să știți că noi niciodata sunt separate. Dacă ar fi fost încă posibil pentru mine de a experimenta tristețe, inima mea ar suferi pentru a găsi ușile de atât de multe biserici închise! AY AM activitate oferă-mi o nouă și mai mare oportunitate de a oferi dragostea mea și de asistență pentru umanitate, în special pentru cei care acceptă cu adevărat realitatea mea și prezența mea.
  Ne am asteptat mult timp și cu răbdare aceasta oportunitate pentru a sluji omenirii. Încă o dată, mâna în mână cu iubitul meu frate Saint-Germain (el sa fie binecuvântat pentru totdeauna!), mergem mai departe, aducând lumina, libertatea și binecuvântarea Înălțării spre umanitate.
  Iubitii mei, ve-am înfășurat în plinătatea iubirii mele și această libertate, care este a mea. În toți cei prezenți, ancorăm calitățile Maestrilor ascensionati, și ei se vor exprima în lumea voastră pe măsură ce progresezi; veți absorbi substanța luminoasă a Maestrilor ascensionati care va expulza din corpurile voastre de carne, din structurile voastre atomice, tot ce conțin de imperfecțiune. Vă îndemn să utilizați substanța stelei iubirii, este o intensificare mai mare a substanței Maestrilor Ascensionați: atunci când această substanță este absorbită și intră în organism, îndepărtează orice imperfecțiune. Prin chemarea  a flăcării spontană, o activitate triplă și asistență vă este acordată, deoarece această radiație puternică dizolvă toate discordia umană și dizarmonie.
  Iubitii mei, răspândiți această cunoaștere peste tot. Este imposibil de a provoca discordie sau inarmonie prin apelurile către puternica prezență AY AM sau flacăra spontană. Dacă, în ambele cazuri, s-ar produce o apariție nedorită, ar putea fi doar pentru că teama descalifică energia și radiația din activitatea de flacără spontană cu discordie și inarmonie. Prin natura sa, flacăra spontană nu poate produce inarmonie.
  Timp de multe secole, ați descalificat energia puternică pe care prezența o verse în voi, prin conceptele voastre umane și prin sentimente care au fost false. Așa ți-ai umplut lumea cu limitări de nedescris. Acum, cu ajutorul nostru, prin acceptarea cu seninătate a realității prezenței voastre și păstrarea armoniei în sentimentele voastre, puteți transforma rapid ființa voastră și lumea voastră într-o ființă și o lume a luminii. Ai privilegiul de a putea trăi ca fiii lui Dumnezeu. E alegerea voastra.
  Vă ofer dragostea și binecuvântările marelui cor al Maestrilor ascensionati și al corurilor angelice pentru a vă elibera repede, pentru a vă da tărie, curaj și puterea de a simți realitatea prezenței voastre, permițându-i pentru a face lucrarea sa perfectă în tine.
  Eterna si infinita lumina! Acoperi toate AYAM studenți cu substanța de masterat ascensionati și de Steaua iubirii. Fie ca sufletele și trupurile lor să fie penetrați de această perfecțiune care nu poate fi descalificată de oameni.
  Bucură-te și fii liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *