Preaiubitul Iisus, discursul 3.

  Copii Preaiubiți ai Pământului!
  Dragi studenți de lumină!
  Este cu mare bucurie că am adresa tine, și că voi încerca să vă comunice sentimentul meu și ideea mea cu privire la ceea ce voi depune eforturi pentru a realiza pentru tine în săptămânile următoare. 
  În trecut și aproape uitat zile, în timpul slujirii mele pe pământ, am spus: „să vină copiii mici la mine, căci împărăția cerului le aparține”.
 Vei fi de acord cu mine dacă îți spun că toți suntem copii care caută lumina? Sunteți copii binecuvântați care doresc lumina. Pentru ce? Pentru că inimile voastre, dragii mei, cunoașteți lumina care este sursa lor.
  Uitându-ne la cartă, observați că lumina marii prezențe divine, puternicul AYAM, este ancorată în inima voastră fizică. Este posibil să continue să trăiască prin a avea diferite organe îndepărtate din corpul fizic, dar este imposibil să trăiască fără inimă. Acest lucru ar trebui să dea oamenilor de gândire… Dar se pare că le-a luat o lungă perioadă de timp pentru a începe să se gândească la ceea ce viețile lor sunt, și despre cauza lucrurilor.
  Iubitii mei, mă mir că, în prezent, unii dintre voi încă nu recunosc legea cauzei și efectului-cea mai mare dintre legile-care afirmă în acești termeni: „el ce scroafe vântul, el recolta o furtuna.”
  Totul ceea ce vă exprimați va reveni la tine, în mod inevitabil, în experiența voastră, în anturajul voastra și, frecvent, în corpul dumneavoastră. Nu veți scăpa de experiențe greu până când veți înțelege acest lucru și să dea supunere la legea de bază a vieții.
  Trebuie să acceptați realitatea prezenței voastre divine și apoi să vă supuneți lui. Și dacă nu înțelegi ce reprezintă prezența ta, ai putut să-i dai ascultare deplină? Practic, este prima poruncă care poruncește să mențină armonia în sentimente, pentru că acesta este modul în care permiteți marii voastre prezențe divine să toarne în corpul vostru o sănătate perfectă, în activitatea voastră, puterea iubirii divine și pentru a aduce succesul și împlinirea perfectă în sferei de acțiune.
  Nu observați, dragii mei prieteni, că prin lipsa lor de înțelegere și lipsa lor de flexibilitate în micile lucruri care afectează viața cotidiană, ființele umane continuă să creeze limitările formelor lor și viața lor în octavă umană? Dacă nu înțelegeți și nu dați ascultare legilor simple ale vieții, atunci sunteți ca un pendul oscilând constant între curaj și descurajare, între asigurare și incertitudine…
  În această mișcare de vine şi se duce, este imposibil să progresăm și să câștigăm Victoria, care rezultă dintr-o mișcare constantă de înălțare, iar acest lucru se realizează prin oferirea recunoașterii și acceptării neclintită al prezența vieții tale, Prezență puternică AYAM, în primul rând, și apoi păstrarea armonie în sentimentele tale, astfel încât să nu descalifica energia pură și perfectă care provine din prezența ta. Dacă descalificați această energie, sunteți singurii responsabili. Vă, îți dai seama, dar umanitatea încă ignoră acest fapt. Oricare ar fi provocăre din lumea exterioară, acestea nu sunt un motiv suficient pentru a face să vă pierdeți controlul asupra ta.
  De îndată ce oamenii înțeleg acest lucru, ei vor vedea nevoia de a păstra Harmony. Victoria ta va fi sigură de îndată ce refuzi să accepți în sentimentele tale discordia și inarmonia pe care ființele răspândit înaintea ta. Dacă acceptați la fel de real apariția bolii, limitarea sau inarmonia pe care ele vă arată, deveniți în imposibilitatea de a le oferi ajutor. Și chiar dimpotrivă, plasați pe ele greutatea ignoranței proprii voastre.
  Iubitii mei, trebuie să-ți simți responsabilitatea și să înțelegi ce înseamnă asta pentru tine. Legea vieții nu distinge între o anumită persoană, loc sau circumstanță. Aceasta lege acționează imparțial și impersonal pentru toate ființele umane. Nimeni nu ar trebui să cred că sunt superioare sau mai bine decât altele, pentru că ar fi doar o iluzie despre ei înșiși. Dacă vrei să fii eliberată repede, controlați-vă, ferm. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la corectarea cineva, dar tu însuți, sine extern voastra.
  Păstrând armonia în sentimentele voastre și chemând prezența divină în acțiune, această prezență își va aduce armonia sa în ființe și în circumstanțe, prin puterea sa. Iar aceia dintre voi care nu vor să dea ascultare celor de mai sus, pot renunța la eliberarea lor. Problema realizării lor nici măcar nu apare!
  Observăm, și așteptăm-voi spune: cu nerăbdare? -pentru a vedea această ascultare dat. Pentru cei care fac, suntem capabili de a inunda ființa lor și sfera lor de acțiune cu tot binele pe care inima lor dorește. Deoarece, în realitate, nu există limite pentru ceea ce se poate cere pentru utilizarea dumneavoastră; Nu există limite pentru fericirea ta; nimic nu poate restrânge puterea pe care prezența voastră o posedă pentru a-și manifesta activitatea, inteligența călăuzitoare, prezența sa cuceritoare, pentru această lumină care vă face inima să bată este prezența cuceritoare în fiecare formă umană. Amintiți-vă, eu spunîn mod pozitiv: „prezența cuceritoare, în fiecare formă umană”, pentru că este sursa de tot!
  În ceea ce mă privește, cum as putea obține victoria mea și să părăsească exemplul meu pentru umanitate?
  Așa v-am spus deja, nu știam îmi cum voi îndeplini misiunea, până în ziua în care marele director divin mi-a comunicat înțelegerea prezenței puternice AYAM, cea care ți-a fost explicată, cu același fel să o implementeze.
  Este evident că toate afirmatii de importanță vitală pe care le-am dat începe cu cuvintele: „AYAM-Eu Sunt”. A fost prin puterea de afirmatii dat la mine că am fost capabili de a proiecta, formularea și executa misiunea mea, și să părăsească exemplul de înălțare pentru toată omenirea. Aveți dovezi istorice, printre altele, de o afirm: „AYAM-I am-învierea și viața”, care mi-a permis să înțeleagă că AYAM este sursa de toate individualizat de viață într-o formă umană, că AYAM este individualizarea al prezența divină! Aceasta este ceea ce fiecare inimă încorporată pe pământ a căutat întotdeauna, este în prezent caută, și va căuta întotdeauna să înțeleagă.
  Prin urmare, spun bisericilor ortodoxe și Bisericii științei creștine că cei care nu doresc să accepte Saint-Germain și ceilalți maeștri Ascensionați nu vor primi nici o radiație specială de la mine. Încăpățânare idiota a sentimentului uman trebuie să înceteze înainte legii vietii! Nu este nimic în instrucțiunea AY AM care dă naștere la critici sau este discutabilă, și că nu este un motiv, pentru că umanitatea a ignorat existența Maestrilor Ascensionați, ființe cosmice și legiuni de lumină, de se opune prezentului Instruire.
  Scripturile sunt intercalate cu afirmatii date de marile fiinte care au inspirat si au ajutat umanitatea. Acum, ca adevarul despre aceste fiinte este revelat, de ce oamenii persista in ignoranta lor? De ce refuză să intre în plinătatea adevărului și să beneficieze de libertatea pe care această înțelegere o va da?
  În trecut, nu a fost posibil să se dea această instrucțiune, cu claritate în care Saint-Germain l-a expus astăzi. Legea luminii cosmice nu a permis asta. Personal, am dezvăluit, în ceea ce privește AYAM, mai mult decât orice ființă, cu excepția Saint-Germain.
  Toate Maestrii Ascensionati sunt fiinte perfecte; Ele sunt toate egale cu puterea lor, dar la fel ca în octavă fizice fiecare are propria activitate și distincte de cea a altora, la fel este de masterat în octavian de lumină. Fiecare oferă o radiație specială. Fiecare dintre voi a experimentat acest lucru și ați constatat că, chiar și în ocupații ale planului fizic, radiațiile oamenilor joacă un rol major.
  Sunt criticată pentru că nu folosesc vechea terminologie. De ce aș face-o? Cei care mă critică nu au nici o idee despre ce este un maestru ascensionati.
  Nu avem nici o remușcare cu privire la utilizarea așa-numita limba moderna, pentru scopul nostru este de a face adevărul inteligibil, despre viața cuiva, pentru toată omenirea.
  Prin urmare, folosim așa-numita limbă obișnuită, pentru că sunteți aici în prezența unei instrucțiuni care este destinată tuturor oamenilor, fără discriminare, și nu pentru câțiva indivizi calificați științific.
  Iubitii mei, în trecut, unele persoane au ajuns la cunoaștere, fie prin preoție, fie prin știință, știință fizică. Ceea ce au primit de la modul de inițiere, sau prin mijloace diferite, ele nu au vrut să explice sau să comunice altora. Dar timpul a trecut! Acum e ziua libertății pentru toți, peste tot! Și vei vedea acest în curând!
  Îți amintești că în ziua Înălțării mele, un înger a apărut ucenicilor și le-a spus: „de ce te uiți în ceruri? Acest Isus pe care l-ați văzut plecând se va întoarce printre voi în același fel. „
  Și este adevărat: eu am venit la locuitorii pământului de mii de ori în această perioadă de 2000 de ani, dar oamenii au spus, Nu, acest lucru nu este posibil, pentru că Isus este ascensionati, cum ar putea fi aici?
  Știi, iubitii mei, ceea ce exclude adevărul de la tine, sau ceea ce te privează de ceea ce ar dori să aibă în uz și pentru ceea ce ați făcut apeluri pentru? E lipsa voastra de credință.
  Îndoiala este un sentiment care are un efect respingător.
  Ai ignorat modul în care sentimentele tale guvernează activitate ta. Dar Saint-Germain v-a explicat atât de clar, încât eu consider ca este acquis, acum, ca ați înțeles cu toții că trebuie să aveți grijă de sentimentele voastre, pentru că asta este ceea ce guvernează activitate voastră.
  Intelectul tău e mai puțin important decât sentimentul tău. Atunci când există un conflict între gânduri și sentimente, acesta este întotdeauna ele care câștigă, deoarece corpul emoțional este rezervorul puterii tale, așa a fost explicat pentru tine.
  Atenția dumneavoastră ar trebui să fie, prin urmare, axat pe controlul sentimentele tale sau, cu alte cuvinte, pe controlul corpului emoțional, sau corpul de dorinta, care se extinde în măsura în care brațele pot ajunge, și, uneori, mult mai departe.
  Dacă nu înveți legile vieții care sunt cel mai important lucru pentru tine, vei fi capabil să rectifice ceea ce este greșit?
  Toți maestrii Ascensionați vă spun că autocontrolul și controlul sentimentelor este ușa deschisă către comorile infinite ale prezenței voastre; că veți avea perfectă de sănătate și utilizarea fizică a tot ceea ce este de dorit în octavă umane de viață. Dacă nu doriți să credeți acest lucru, veți rămâne scufundat în dificultăți și limitări.
  Sunt atât de multe lucruri pe care am dori să va comunicăm, dar nu putem face acest lucru până când nu avem destui elevi care văd atât de clar nevoia unei armonii perfecte a sentimentelor lor, că impun această armonie care permite prezenței de a elibera un volum mai mare al putere sale.
  Sunt surprinsă că nu ai făcut acest lucru încă.
  Cu toate acestea, Saint-Germain v-a cerut de multe ori, deja, și cu un accent deosebit pe acest punct. De ce credeți întotdeauna că acest lucru este valabil pentru vecinul voastră, chiar daca spunem pentru fiecare dintre voi, în special.
  Fiecare dintre voi trebuie să se examineze și să vadă se poate purifica și să se pregătească pentru venirea ființelor luminii. Nu-ți dai seama, iubitii mei, că atunci când ve a preparat suficient, prin armonia menținută în tine, s-ar putea să mă regăsesc aici, în prezența ta, în corpul meu tangibil, și că voi vorbi direct cu tine. Asta depinde de voi, iubitii mei.
  Departe de noi orice gândire critică! Dar trebuie să afirm legea și să continuăm să facem acest lucru până când oamenii au înțeles înțelesul acestei legi și importanța practicând-o în propria viață individuală, pentru prezența dumneavoastră nu poate elibera un volum mai mare de puterea sa, dacă va dezcalifică în permanență această energie prin impunerea discordiei pe ea. În cazul în care prezența a trimis mai multă energie, pe care le-ar descalifica cu sentimentele tale discordante, aceasta ar provoca distrugerea corpului fizic. Pentru a evita acest lucru, Marea lege a vieții a luat dispoziții care nu permit prezența de a turna puterea sa dincolo de o anumită măsură, până când ființele umane au dobândit controlul asupra lor înșiși, și că acestea obligă activitățile lor pentru a respecta orientările divine.
  Când va veți păstra în inima, în minte, și în împrejurimi, un sentiment tot mai mare de bucurie, veți găsi că prezența ta folosește această vibrație de bucurie pentru a vă inunda cu o putere mai mare. Nu vă permiteți să vă simțiți nefericit! Bunurile mele iubite, depresia si pesimismul sunt usa deschisa la multe lucruri distructive. Nu lăsa să te atace!
  Fii credincios luminii, și vesel, și vom profita chiar și de micile tale întâlniri constructive prietenoase pentru a intensifica și răspândi puterile interne. Ne iubim pe fiecare dintre voi atât de mult în special, și ne-ar plăcea să te văd liber! În intimitatea camerelor voastre, mi-ați trimis uneori apeluri care ar fi topit o inimă de piatră. Vreau să va știi că primesc toate apelurile pe care mi le va adresezi și te asigur că răspund la fiecare apel! În liniștea sentimentelor tale, vei simți prezența mea, radiația mea și curentul energiei mele care penetrează în corpurile și împrejurimile tale.
  Iubitii mei, te implor, nu te gândi ca eu, sau orice alt maestru ascensionati, sunt ființe îndepărtate, inaccesibile, pentru că nu ne vezi. Nu este cazul. Din aceste zile, ne circula în mod constant în octavă umane printre oameni, oferindu radiații, aici sau acolo, oriunde vom vedea o expansiune a luminii.
  Saint-Germain vă cere să afirmi aceste decrete puternice, pentru activitatea lor în mintea și trupul dorinței a pregătit umanitatea. Nu ai idee cât de important este acest preparat în lumea exterioară. Ne v-am povestit deseori despre aceasta, dar nu vă puteți da seama cât de mare este binecuvântarea pe care o oferiți umanității prin intermediul serviciului dumneavoastră în particular sau într-un grup. Dovezile sunt acolo: că oamenii, care erau reticenți în această instrucțiune, și-au schimbat complet atitudinea în câteva luni și l-au acceptat cu brațele deschise. Acesta este un rezultat produs de decrete dumneavoastră puternice care acționează în sentimentul și mintea publicului. Deci, niciodată nu obosesc de a face aceste apeluri, în particular și în grupuri.
  Pentru grupuri, vreau să te fac să te simți cu mine marea bucurie și marele privilegiu pe care ai cand în măsură să decret într-un grup, pentru că efortul dumneavoastră pentru realizarea ta, succesul tau, extinderea luminii proprii este înmulțită cu numărul Asistenţi! Așa aș dori toți studenții, peste tot, să înțeleagă acest lucru! Uneori vedem o anumită oboseală luând în așteptare câțiva studenți care spun: „la urma urmei, De ce să continuați?”
  Studenții au uneori dorința de se a izola și de a rămâne calm. Acest lucru poate fi apărat, și aveți tot nevoie de momentele de meditație pașnică. Dar acest lucru nu este modul în care vă puteți face energia disponibilă pentru Marea inimă a luminii. Vreau să clarifice acest lucru cu siguranta cu tine si serios: dacă aveți nevoie de calm, apoi calma în mod individual, dar dacă vii la grup, veni pentru acțiune și pentru servicii! Nu veni cu un sentiment de oboseală sau de uzură, dar cu un entuziasm vesel! Fie ca apelurile către prezență să fie întotdeauna în bucurie, altfel nu vei avea niciun rezultat! Vă puteți dezvolta în voi înșivă toate bucuria și entuziasmul de dorit, menținându-vă atenția asupra prezenței și veți simți încărcarea lui marea bucurie, cu viteza fulgerului, în mintea și corpul vostru pentru o acțiune puternică și deliberată.
  Permiteți-mi să vă luminez, cum așa au încercat deja ceilalți maeștri Ascensionați. Vreau să Vezi mai clar natura forțelor care acționează și se joacă în tine. Când vă simțiți prost-dispus, iritat, sau tulburat în nici un fel, este:
– propria creație umană voastra care se întoarce,
– ceva care este proiectat pe tine pentru a preveni eliberarea voastră rapidă, sau pentru că sunteți tocmai în ajunul de a câștiga victoria ta!
  De aceea, fiți vigilenți și nu accepta nicio provocare de discordie, închideți ușa la toate sugestiile ale forței sinistre. Înțelegeți că dacă forța sinistră reușește să excite, irita, furie sau critica tine, rezultatul este că sunteți lipsit de un pic mai mult de eliberare dumneavoastră, și eu sunt sigur că toate dintre voi sunt capabili de a păstra un complet controlul asupra ta în fața unor astfel de provocări din exterior. Dacă cedezi, vei crește doar greutatea dificultăților tale și cele ale altora, și ai deja destule să suporți așa.
  Este de până la tine pentru a lua decizia ta; În ceea ce pentru noi, suntem dispuși să dea toate asistența pe care legea ființei dumneavoastră permite să dea, astfel încât să puteți fi fericit, liber, și abundent înzestrat cu tot ce ai nevoie pentru uz extern. Cu toate acestea, trebuie să realizați că toate eforturile noastre sunt anulate de îndată ce Permiteți discordiei să se înregistreze sau să acționeze în tine. Nu este o chestiune de o astfel de persoană, sau o astfel de condiție care sunt cauza de discordie, acest este o forță impersonal care acționează în octavă umane. Acest lucru nu este cineva care cauzează probleme. Crezi că este o persoană, un lucru sau circumstanțe care te deranjează, dar că nu este de fapt cazul. Este o forță sinistră care vede că vă apropiați de victorie și încearcă să vă împiedice să realizați această realizare.
  E adevărat! Este operațiunea unei legi care guvernează toate ființele din avionul uman! Deci, să fie pe garda ta atunci când aceste forțe sunt declanșate.
  Este necesar să se înțeleagă clar și definitiv că este conceptele tale vechi și false, precum și sentimentele tale umane, care constituie rezistență, și care împiedică energia prezenței de coborî în tine și prin tine, pentru a produce ceea ce îl întrebi prin apelurile tale.
  Iubitii mei, nu te lăsa influențat de lucrurile trecutului. Apelurile către prezență trebuie să vă facă fericiți și plini de bucurie, pentru că știți bine că puterea luminii este irezistibilă și că nici o forță distructivă nu se poate opune luminii, pentru că focul său sacru dizolvă și consumă tot ceea ce nu este de  Natura sa. Gândește-te mereu la asta, iubitii mei!
  Vreau să comunice cu tine și ancora în sentimentele tale o încredere neclintită în apelurile la lumină și punerea lor în practică! Este substanța inteligentă a luminii care intră în corpul dumneavoastră și se răspândește în jurul vostru în sfera de acțiune. Nimic nu poate rezista luminii sau să acționeze împotriva ei. Forțele distructive se tem de lumină, ei știu că sunt neputincioși înaintea ei. Forțele întunericului sunt ca întunericul din casele voastre și, cand măsură ce se apropie noaptea, atingeți comutatorul și lumina înlocuiește întunericul. Este la fel cu fortele care irita si te deranjeaza. Când oamenii înțeleg că apelul lor la puterea luminii dizolvă și face ca lucrurile distructive să dispară, ei vor fi liberi! Discordie și distrugere nu sunt doar reprimate, nu! și să înțeleagă acest lucru: acestea sunt dizolvate de activitatea luminii. Prin urmare, prin această activitate a vieții, dacă vă păstrați calmul și liniștea, puteți elimina din sfera voastra de acțiune orice rezistență sau orice altceva care părea să se opună tine.
  Te rog, iubitii mei, trebuie intelegi bine acest adevăr!
  De aceea, Victoria luminii este permanentă și eternă. Orice dizolvată de lumină nu mai poate reapărea decât dacă, prin puterea ta de calificare, creezi din nou o situație similară. Acum aveți, în planul fizic, un sceptru al puterii care vă permite să mențineți magnifica victorie a luminii și să vă guvernați ființa și împrejurimile în mod armonios.
  Este necesar să se facă multe apeluri către prezența dumneavoastră, în scopul de a permite puterea prezenței dumneavoastră să se acumuleze și să se intensifice în sentimentele și împrejurimile tale, îndeplinind atât de complet toate cu puterea infinită energiei sale pure, că fiecare dintre dumneavoastră Decrete au pus-o în acțiune cu forța unei avalanșe pentru a-ți împlini dorința cu viteza fulgerului! Prezența ta, lumina, nu știe nici timp, nici spațiu. Ea este! Ea este pur și simplu, și de aceea, dacă vă dau corect de acceptare și înțelegere, în sentimentele tale puteți pune-l în acțiune fără interferența de calificarile voastră umane. Puterea sa se răspândește în tine și în jurul tău, și puteți elibera instantaneu. Am făcut-o de atâtea ori!  Am măturat toate imperfecțiunile din corpul uman, cum așa (gest de mână), și am făcut-o de mii de ori de la Înălțarea mea.
  Recent, în California, o fetiță s-a trezit spunând că am sărutat-o. Asta-i drept: am fost acolo și I-am dat un sărut… Spunea adevărul.
  Omenirea va dori vreodată să realizeze că puterea totală a luminii și prezența sunt peste tot? Nu sunt limitat! Ne mutăm de la un punct la altul aproape cu viteza de gândire. Niciun maestru ascensionati nu este limitat.
  Când un call me ajunge, pot proiecta o formă de mine și de a face același serviciu ca în cazul în care am fost eu. Aceasta este puterea unui maestru ascensionati!
  Suntem ființe perfecte, liberi de toate limitările umane. Folosim în mod liber toate puterile activității cosmice. Ce ne-ar putea împiedica să răspundem la un apel? De ce nu răspundem? Nu vezi că ar fi imposibil?
  Îmi permit să vă atrag atenția asupra unui serviciu transcendent pe care marele director divin l-a redat pământului: el a cerut o ajustare a condițiilor în favoarea ființelor care au pierdut trupul ca urmare a războiului. Această mare ființă cosmică, această prezență magnifică, a obținut că sute de mii de victime ale războiului sunt invitați să fie admiși în octavă de lumină a Maestrilor Ascensionați, pentru a fi instruiți în explicația prezenței puternice AYAM Eu Sunt. Cei care au acceptat, vor putea întoarcerea la următoarea lor încorporare cu această cunoaștere înnăscută și sunt capabili să câștige eliberarea lor.
  Aceasta este prima dată pe fața pământului că despăgubirea a fost oferită celor care au trebuit să-și piardă viața din cauza discordiei generale a umanității.
  Nu există niciodată un motiv valid pentru face războiul. Cu toate acestea, dacă o națiune este atacată de o forță sinistră, trebuie să depună eforturi pentru a se apăra. Din nefericire, în ignoranța adevăratei apărari superioare, oamenii sunt forțați să recurgă la ceea ce au la îndemână. Dar Vezi ce rezultate sumbre sunt atinse în acest fel! Niciodată nu are o stabilă fericirea a fost obținut de război, pentru acest lucru este imposibil: un război este utilizarea de energie calificat în mod distructiv de oameni.
  Atâta timp cât ființele umane nu se întorc la Dumnezeu, puternica prezență AY AM, înțelegând ce este această prezență, unde este, funcționează, ei vor rămâne în condițiile nefericite ale secolelor trecute. Nu există nici o altă cale de ieșire decât cea a AY AM prezență! Numai această cunoaștere aduce soluția la toate problemele, indiferent dacă individuale sau colective.
  Un mare efort se face de legiunile luminii, astfel încât această instruire se va răspândi pe pământ, în ciuda tuturor opoziției umane, pentru că este lumina care are întâietate peste tot!
  Așa tocmai v-am spus, este suficient ca studenții să persiste în chemarea prezenței, iar puterea sa se va răspândi din ce în ce mai mult și anihila toată rezistența umană! Acesta va fi momentul în care ființele umane vor vedea cât de ridicol și copilăresc este e a se opune în fața celei mai mari binecuvântări care a fost oferită vreodată pe pământ. Pentru, într-adevăr, această înțelegere a prezenței puternice AY AM, sursa toate vieții, este cea mai mare cunoaștere care poate fi dat în octavă fizice. Acum este disponibil pentru cei care doresc să accepte și să aplice it, în toate fullness sale.
  Prietenii mei, adresați-vă prietenilor și cunoscuților de pretutindeni să nu criticați această învățătură, nici pe cei pe care vă trimitem să-i răspândiți. Totul este la dispoziția voastră cu dragoste și bunătate. Legile vieții sunt explicate clar și definitiv. Obstrucția vine de la persoane fizice, deoarece acestea sunt în excitatie, si nu doresc să dea supuna necesare. Cu toate acestea, cei care sunt de bunăvoință va câștiga fericirea atât de minunat că recunoștința lor și bucuria vor fi eterne.
  Am avut dorința de a da omenirii un exemplu de neuitat, și de aceea am creat înregistrarea eterică a ascensiunii mele. Din nefericire, oamenii mi-au distorsionat intențiile prin propriile interpretări lor ale experiențelor pe care le-am creat. Am sperat să fac oamenii să înțeleagă că toate lucrările, oricine le poata realiza, nu numai vindecările și alte binecuvântări pe care eu le-am răspândit, dar, de asemenea, ceea ce eu am realizat prin simbolul crucii. Nu a fost destinat să devină un instrument de primejdie, dar semnul victoriei mele, pentru atunci când corpul meu a fost detașat de cruce, am simțit nici o suferință sau durere în acest organism! Când a fost plasat în mormânt, m-am alăturat lui și a finalizat procesul de purificare, și apoi am circulat în corpul meu mental superior pentru 40 de zile, și a finalizat Ministerul meu de a face Înălțarea la prânz, în fața a mai mult de 500 persoane.
  Aceste inregistrari eterice sunt eterne, si ii sunt foarte recunoscator lui Saint-Germain pentru ca i-am revitalizarea pentru unii oameni, in special pentru Godfré. Deci, timpul meu pe pamant nu este imaginar. Nu sunt imaginar, nici o alegorie, departe de ea! Și să cred că în lume, există oameni care pretind că experiențele mele sunt alegorical! O, copii ai pământului, treziți-vă cu realitatea și plinătatea marii voastre prezențe de lumină, și fie ca victoria și gloria să vă înfășoară.
  Firește, știam că sute de ființe care trăiau în centrele de inițiere a lumii au făcut înălțarea. L-am întâlnit pe Bien Aimée nada, pe care-l cunoașteți, și am asistat la minunata asistență pe care a dat-o pentru a crea o civilizație după alta, și am fost uimit să văd că umanitatea a refuzat să recunoască ceea ce reprezintă o maestru ascensionati.
  Acum, numărul celor care cunosc existența și realitatea tangibilă a maestrilor ascensionati crește rapid. În curând vei fi majoritatea.
  Trupurile noastre nu sunt fizice, dar le putem face tangibile ca ale tale. Puterea luminii este viața noastră. Puterea energiei este viața noastră, care pătrunde în noi exact așa vedeți pe această cartă.
  Noi nu mai trebuie să facă apeluri pentru că am fuzionat cu această prezență mare în momentul ascensiunii noastre. Avem utilizarea puterilor infinite de lumină în cele mai diverse aspecte ale sale, fie ca substanță, fie ca lumină lichidă, în funcție de ceea ce dorim. Lumina, iubitii mei, a luat locul sângelui care a circula în corpurile noastre umane. Iubitii mei, tu care faci atât de serios apelurile pentru Înălțarea ta, nu uita acest lucru, păstrează acest lucru pentru totdeauna în conștiința ta! Lumina și energia care circulă în corpurile noastre ascensionate sunt lumina lichidă care înlocuiește circulația arterială și venoasă a organelor voastre. Corpurile noastre sunt de un ton roz frumos, de o substanță radiant produsă de activitatea luminii inimii, avem o inimă de lumină, a cărei pulsație circulă energie în corpurile noastre.
  Am dorinta intensa de a face sa te simti realitatea de corpurile noastre ascensionati, și că activitatea lor de mare este tangibil și natural! Toate acestea sunt la fel de convenabile, și într-adevăr mult mai mult, decât activitatea de corpurile voastre fizice, pentru că activitatea noastră este real. Corpurile voastre fizice nu sunt reale, ele sunt în continuă schimbare; Dacă ele ar fi reale, ar fi perfecte și le-ai putea păstra la nesfârșit. Dar sunteți forțat să-l schimbați în mod constant, și ve trebuie sa iți construi alte cu reziduul de substanță și energie care au fost descalificați anterior. Acum intri în cunoașterea legilor, și prin aplicarea lor corectă, îți câștigi suveranitatea.
  Iubitii mei, eu te înfășor în plinătatea luminii care îți face inima să bată. Fie ca puterile sale infinite să preia comanda trupului și sufletului tău și să-și manifeste suveranitatea și perfecțiunea. Fie ca ei tăcere orice sentiment de discordie umane care ar putea descalifica energie perfecta de la puternica prezență AY AM. Fie ca te facă receptivi și supuși pulselor luminii.
  Fie ca lumina să te umple, să te traverseze, să te înconjoare, să dizolve toate discordia și rezistența! Fie ca ea să te țină ascultător, și închise la orice experiență discordante. Fie ca perfecțiunea sa și inteligența puternică să te inundat. Să uman fi dizolvat, și să intre în slava propriei prezențe, puternic prezența AY AM, corpul tau electronic Light! Acceptați realitatea mea, simțiți-o mai profund ca niciodată și permiteți-mi să vă slujesc pentru eliberarea voastră, binecuvântarea voastră și pentru victoria voastră eternă în lumină!
  Cu toată dragostea mea, eu mulțumesc.
  Iisus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *