IISUS 4

  

Preaiubitul Iisus, discursul 4.

  Introducere de Saint-Germain.
  Iubitii mei! Aici ne-am înscris într-o nouă fază a expansiunii luminii în fiecare dintre voi și în dezvoltarea Fundației Saint-Germain. Aș fi fericit, foarte fericit dacă tu, care formează nucleul-inima de AY AM de activitate, ar putea realiza gloria emisiuni de energie și unele activități speciale, care au fost acordate la noi de către marele soare central.
  Cuvintele sunt neputincioase să exprime ceea ce înseamnă acest lucru pentru tine și pentru pământ. Când sunteți în măsură să înțeleagă esența în foarte tăiate de aceste cuvinte, atunci veți avea posibilitatea de a înțelege domeniul său de aplicare completă.
  Prin intermediul serviciului de grup, câștigi victorie după victorie și în curând cea mai mare parte a rezistenței din lumea exterioară va dispărea înainte de lumina AYAM și mă bucur de tot ceea ce a fost deja realizat!
  Nu intenționez astăzi să-ți concentrez atenția asupra haosului lumii exterioare, ci să te fac să realizezi că există o putere atotputernică inerentă oricărei activități constructive care învinge în mod infailibil peste umbre.
  Așa că, îți sugerez să treci cu vederea toate zvonurile alarmante despre lumea exterioară și să trăiești în sentimentul că toate afacerile tale constructive vor reuși rapid. Și apoi vom vedea ce se întâmplă.
  Mi se pare că sunteți suficient de conștienți de toate pericolele de forța sinistru care operează prin formele și entitățile astrale (spiritism, mesaje, astrologie, viziuni, tarot, divinație, evocare și orice întoarcere la vechile forme pseudo-religios sau pseudo-inițiere). Este mai bine să se concentreze asupra luminii și lăsați puterea sa, care este remediul suveran și desăvârșit al tuturor acestor creații umane, răspândit.
  Iubitii mei, este o mare bucurie pentru noi să vedem că tu menții armonia perfectă în sentimentele tale și că ai un control complet asupra ta, ceea ce este atât de important pentru Marea ta victorie finală.
  Marele Director divin a luat o decizie în favoarea miilor de ființe, lipsită de corpul fizic, care stau în planurile superioare ale astrului-octavienii luminii-dar nu și octavian al Maestrilor Ascensionați. Cu toată intensitatea puterii atenției lor, cei care stau acolo sunt interesați de expansiunea activității AYAM; și ei sunt învățați cunoștințele de bază ale acestei instrucțiuni; în acest fel, în încorporarea lor următoare vor avea memorie și un sentiment viu de prezență a tuturor vieții.
  Unii primesc această predare în timp ce acestea sunt în corpurile lor eterice, altele sunt în corpul lor mentale superioare și toate vor reveni la pământ păstrarea memoriei de prezență AYAM! Acest lucru va produce o schimbare vastă în mintea și sentimentele din lumea exterioară; de îndată ce aceste ființe îi înlocuiesc pe cei care părăsesc corpul fizic, o mare schimbare se va manifesta în acțiunea vibratorie a Pământului; Acest lucru este esențial pentru expansiunea luminii cosmice.

  Discurs.

  Vă salut, iubitii mei, în numele luminii, al vieții, și mă bucur cu voi în expansiunea luminii în voi, care este Sinele Divin, Hristos în voi.
  Cât de regretabil este că întreaga lume nu distinge între cele două activități ale vieții: uman și divin, Hristos! Omului purificat trebuie să fie absorbit de Hristos și apoi Hristos este ridicat în AY AM prezența tuturor vieții: aceasta este ceea ce constituie Isus Hristos Înălțarea. Fiecare ființă umană care îndeplinește ascensiunea devine de fapt Isus Hristos ascensionati. De ce nu poate omenirea să înțeleagă această activitate a lui Hristos? Aș putea pune o mulțime de întrebări și să dea răspunsul! Nici o ființă individualizată în formă umană nu va ajunge niciodată la înțelegerea deplină a înțelesului lui Hristos, până când atenția sa este îndreptată către puternicul AYAM prezența tuturor vieții; Atunci când atenția este apelat la activitățile corecte ale vieții, înțelegerea începe să apară.
  Luați act de următoarele: indiferent de expansiunea luminii în fiecare, cel mai remarcabil fapt la această zi este expansiunea luminii care are loc în sufletul și intelectul întregii omeniri. Este dificil să supraestimăm ce înseamnă asta.
  Decretele atotputernicul care au fost date, cu putere dinamică, de către grupurile americane și europene, au pus în acțiune și a cauzat expansiunea luminii în mintea și sentimentul în general. Ei au produs o acțiune care afectează pământul și atmosfera sa. În reacție, o mare bucurie a avut loc în octavă de lumină (ceruri) și acest lucru a fost obligatoriu.
  Observați că orice extindere a luminii în mintea și sentimentele umane determină o intensificare proporțională a luminii cosmice îndreptată spre pământ, în scopul de a menține echilibrul și de a permite luminii cosmice să ia Suveranitatea pe planeta.
  Este extrem de important să păstrăm echilibrul în orice. Este sentimentul nostru, de când suntem de lucru pe extinderea acestui AYAM Light, că este necesar să se stabilească un echilibru mare și puternic pentru a preveni unii studenți de la a deveni fanatici. Atenția concentrată asupra acestei mari lumini ar putea dezvolta o tendință spre fanatism, printre cei ale căror sentimente sunt foarte intense. Aceasta este ceea ce este important pentru a evita, pentru că trebuie să stați echilibrat și măsurat.
  Soarele cosmic începe să strălucească în inimile tuturor celor prezenți aici. Folosiți-vă puterea de calificare pentru această lumină să crească și să se intensifice tot timpul!
  Ceea ce ne încurajează este faptul că studenții au înțeles pericolul de bârfă și refuză să-l asculte sau răspândirea acesteia. Disciplina în acest domeniu este vitală. În cazul în care discordie este acolo, acesta trebuie să fie oprit de tăcere și nu-l răspândi. În cazul în care criticile sunt false, acestea trebuie să fie, de asemenea, oprit! Dacă fiecare dintre voi face determinarea de a opri ascultarea de rapoarte sau bârfă, veți găsi că progresul rapid va avea loc în viața ta. V-am explicat deja că acțiunea luminii crește în viteză atunci când te apropii de obiectiv, și stai de pază mai sever.
  Marile și frumoase legi sunt infailibil, și ceea ce tu numești energie nu discriminează pe proprie. Când pui energie în acțiune, ești responsabil pentru ceea ce ve produci cu. Acest e viata!
  Radiațiile din jurul tuturor grupurilor AYAM, cum așa sunt văzute de la octavian nostru, este uimitor! Ea devine ca un soare strălucitor de lumină, acoperind toate împrejurimile lor. Rugați-l pe Bien Aimé Saint-Germain să vă arate acest lucru, și păstrați acest în memoria în mintea exterioară, pentru că cu siguranță vă va face să înțelegeți ce înseamnă expansiunea acestei lumini pentru Franța, pentru Europa și pentru lume!
  Există două activități care guverneze reîncarnări în mod suveran: fie marea dragoste, sau ura, care atrag ființe unii la alţii. Acesta este modul în care grupurile de ființe continuă să revină pentru a încorpora în aceleași condiții de trai! Mulți dintre cei pe care i-am permis să mă crucifice sunt în prezent în corporație. Indiferent de numele lor, dar ceea ce este interesant este să știi că este întotdeauna același cei care vin înapoi să se opună extinderii luminii în fiecare timpul! Dar energia pe care o au acum devine minimă și ne așteptăm ca, la sfârșitul încorporării lor prezente, să fie complet epuizată! Veți fi surprinși când vă voi spune cât timp a durat această opoziție. Timp de aproximativ 680.000 de ani, aceste persoane s-au opus extinderii acestei lumini! A fost întotdeauna același curenții de viață, acționând prin diverse încarnări! Veți fi surprinși când vă voi spune cât timp a durat această opoziție. Timp de aproximativ 680.000 de ani, aceste persoane s-au opus extinderii acestei lumini! A fost întotdeauna același curenții de viață, acționând prin diverse încarnări!
  Marile ființe care sunt purtătorii luminii de-a lungul veacurilor, se au confruntă întotdeauna cu aceeași opoziție, dar este în scădere, și în această perioadă a istoriei umane va fi la minim. Acest lucru a fost pentru că, în experiența din lumea exterioară, nimeni în afară de mine a înțeles vreodată puterea de AYAM mare! O, iubitii mei, va fi o zi de glorie când când veți înțelege cu adevărat ce înseamnă aceste cuvinte pentru tine! Explicațiile verbale sunt impotent!
  Trebuie să experimentezi puterea infinită a AYAM, făcând apelul, încărcând-l și folosindu-l în viața ta!
  Îi felicit pe cei care sunt implicați în răspândirea și jocul muzicii al sferelor. Asigurați-vă că pentru a include întotdeauna cuvântul creator „AYAM” una sau mai multe ori în versurile melodiilor tale. Nu creezi această muzică doar pentru divertismentul lumii, ci pentru a o binecuvânta. Într-o zi, melodiile tale vor fi cântate peste tot. Nu există nici mai mult de divertisment real decât cântând laude din sursa de toate Life, pentru aceste cântece și muzică dezlănțui o putere care binecuvântează întregul pământ!
  Iubitul tău Saint-Germain dezvăluie adevărata măreție a ființei sale prin laudă și recunoașterea pe care nu încetează niciodată să mi-o dea! Și totuși, tot ceea ce fac, el poate realiza. Când ne întâlnim, el întotdeauna se înclină înaintea mea, și când mă rog să e nu fac acest lucru, el îmi spune: „te voi lăuda și te voi venera pentru totdeauna. De ce nu mă înclin în fața ta, chiar dacă am puteri identice! Tribut vă dau este lauda mea la viață!” Ce frumos!
  În Marea afecțiune care vă unește, care formează centrul acestei lucrări de lumină, cât de frumos și minunat ar fi dacă ați putea felicit întotdeauna reciproc pentru cel mai mic serviciu prestate! Nu ați înțeles încă pe deplin puterea de laudă și binecuvântare; Dar dacă ve persisti în utilizare lor, vei simți expansiunea acestei puteri în tine și veți înțelege activitatea sa magnifică, și ceea ce gloria laudă și binecuvântare generează!
  Trebuie să fiți în gardă cu privire la tendința de a vă justifica cu orice preț sau de a vă simți rău pentru voi înșivă, sau pentru a arăta complezență față de slăbiciunile proprii. Acestea sunt două dispoziții prin care natura umană se străduiește să-și mențină putere asupra forțelor vieții, pe care le-a abuzat atât de mult timp. De îndată ce o ființă scapă de aceste defecte, ființa umană își pierde puterea. Apoi lumina se grăbește și transformă totul repede.
  Chiar cred că sunteți cei mai privilegiați oameni de pe planetă. Unele persoane nu realizează că, dacă au refuzat mare lumina, sau daca s-au luptat cu ea, li se cere despăgubiri și compensații pentru această eroare gravă.
  Răspândirea îndoielilor și calomniilor despre cei care aduc această educație -aceste discursuri-este una dintre cele mai mari infracțiuni care pot fi comise împotriva luminii. Înțelegi ce înseamnă asta pentru noi?
  Ne am observat acest lucru de-a lungul veacurilor, dar este ceva cu care nu ne putem obișnui. Uneori, unele ființe sunt foarte aproape de eliberarea lor de lumină și apoi brusc ele permit să fie Deviați de la obiectivul sub imperiul de gelozie, dorințe sexuale, furie sau o altă pasiune umană. Vă puteți imagina efectul asupra noastră! Dacă am putea fi nefericit, acum ar fi momentul. Aceste cade, foarte aproape de scopul, sunt tragice și un lucru teribil să se uite la. Cu toate acestea, nu este recomandabil să scrie, nici să dai vina studenți sincere și sârguincios, putem obține, uneori, le înapoi pe calea cea bună în încorporarea lor următoare-în mod evident, ei au pierdut șansele lor în această viață, Iremediabil. Acesta a fost întotdeauna așa, și sub vechea tehnică ocultă, acest a fost chiar mai tragic decât este acum.
  Iubitii mei, încearcă să înțelegi că cei care răspândesc această instrucțiune trebuie să aibă curajul unei întregi armate! Nici unul dintre voi nu poate avea o idee despre forțele sinistre pe care trebuie ele să le depășească. Ele sunt caminul concentrării prin care această lumină este difuzat în prezent în întreaga lume. Este o responsabilitate care depășește ceea ce poate suporta o ființă umană obișnuită. Acest lucru necesită auto-control, auto-negare și o neînfricare de la puternica prezență AY AM. Constiinta lor trebuie sa fie inflexibila, axat pe unic-prezență-AY-AM-in-acțiune-pretutindeni. Cei care posedă această conștiință a unității divine sunt singurele instrumente care permit expansiunea acestei lumini în lume.
  Iată un punct aș dori să imprime în tine! Dacă, cu un sentiment profund, acceptați ca de fapt sintem cei care date aceste discursuri, că acestea sunt autentice, veți experimenta o libertate, o elevatie a constiintei și o expansiune a luminii tale, care va depăși dorințele cele mai mari. Este aceste îndoieli, și sentimente mărunte care de multe ori Întârzie momentul în care marea bucurie de libertate și claritate de înțelegere ar inunda ființa dumneavoastră și vă va oferi rezultatele practice care ar putea veni repede. Vă voi spune un lucru care este izbitoare este că mulți studenți, în cazul în care ele accepta imediat realitatea deplină și puteri imense de prezența lor puterea AY AM, ar putea opera orice așa-numitele miracol.
  Sper să simți dorința mea imensă de a te face să înțelegi că o mare forță-vie acționează nu numai în America și Europa, ci și în întreaga lume, pentru că toată omenirea participă în același corp mental și trup de dorință! Acesta este motivul pentru care cea mai mică îndoială sau sentiment de neîncredere se răspândește atât de rapid în rândul studenților și în rândul umanității. Este în acest fel că respirația otrăvitoare de comunism, și apoi de liberalism, sa răspândit în întreaga lume. Printre cei responsabili pentru aceste mișcări sunt multe ființe care au o anumită înțelegere a legii minții, și le-au folosit pentru a umple falsehote lor în sentimentele popoarelor. Puterea lor a crescut de când toți magicienii negri au fost prinși. Vorbesc despre toate acestea astăzi pentru a vă face să înțelegeți că trebuie să fie pe garda ta, când se pare ca exista sau nu un pericol.
  Întotdeauna face apeluri pentru dumneavoastră invincibil de protecție, înțelegerea și atotputernicul inteligența călăuzitoare, astfel încât să vă esti ghidat de a face lucrul perfect în orice moment; astfel încât să puteți distinge ce care acte și ce lucruri subversive încearcă să te scoată din acest curent lumina în discordie și bârfă. Ai grija, si păziți-te tot timpul!
  Gândiți-vă că ochii lumii sunt fixati pe voi toți, pentru că sunteți un exemplu. Toată lumea este în mod constant în căutarea unui exemplu-un ideal pentru a urmări-și atunci când oamenii sunt dezamăgiți, efectele pot fi aproape tragic. Acesta este motivul pentru care cei care poartă această lumină, uneori, să intervină într-un mod atât de pozitiv și dinamic împotriva anumitor indivizi vicios, care încearcă să corupă oamenii. Maestrii Ascensionați, văzând ce se întâmplă, au taxat această forță pentru a sparge și dizolva această acumulare discordante, și pentru a readuce aceasta energia la sursa sa, și reduci la tăcere. Atunci, nu judeci sau condamni această severitate purtătorilor de lumină. Încredere în înțelepciunea Maestrilor Ascensionați care știu ce se întâmplă și guvernează totul, și veți vedea cât de frumos totul va fi!
 Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut până acum și contez pe voi pentru persevera și să faceți această activitate permanentă pentru fiecare dintre voi! Multumim tuturor celor care ofera ospitalitate pentru expansiunea acestei lumini. Cât de minunat va fi să se întoarcă la această frumoasă viață de familie și ospitalitate cine a condus cândva Pământul; această pace, armonie și această lumină magnific! Trebuie să-i restabilim.
  Când roata cosmică se învârte, aduce înapoi această mare perfecțiune, și de această dată va fi prin înțelegerea individuală a prezenței puternice AY AM, și astfel epoca de aur va fi permanentă.
  Trăiești o epocă minunată. Înțelegeți prezența AYAM și să se identifice cu ea. Vă implor să simțiți profund bucuria și fericirea pe care o simt în intensificarea radiației mele spre voi, ținându-vă mai strâns îmbrățișat în lumina mea, astfel încât marele râu al vieții în toată perfecțiunea sa poată circula în tine, și prin tine în lume, pentru a purifica și clarifica, stabilind slava suveranității sale pentru totdeauna, oriunde ai trăi! Încearcă să simți asta. Simțiți-vă responsabilitatea față de Marea lege, și prin armonia voastră, lăsați ca radiația sa să se răspândească prin voi, binecuvântându-vă vecinul unde sunteți.
  În grupuri, știți că trebuie să vă încredinți încrederea liderului vostru, că trebuie să poată conta pe cooperarea și asistența dumneavoastră veselă. Liderul atrage lumina și cei care îl însoțesc, și toți studenții împreună trebuie să ofere protecție pentru tot ceea ce este creat.
  Marele Director divin însuși a cerut ca toți liderii să urmeze exact ritualul dat și vă puteți imagina ce înseamnă cum intensificarea puterii. Activitatea grupului urmărește să cheme puterea infinită a legii și perfecțiunii în acțiune în planul fizic prin aceste decrete puternice și, prin urmare, este necesară o anumită uniformitate. De asemenea, este bine că atenția nu este acordata prea des și prea mult timp pentru a forțelor sinistru, pentru că te-ar deschide la influența lor. Întoarceți-vă atenția departe de el, și spune cu fermitate că nu are nici o putere. Păstrează armonia și binecuvântați pe tot, tot timpul.
  Cu toată dragostea mea, îți mai spun, ô, iubitii mei, să citești și să citești și să re-citești din nou instrucțiunile și discursurile Maestrilor Ascensionați. Meditați-le constant, deoarece vă aduc un volum extraordinar de înțelegere magnifică.
  Este într-adevăr dorința mea să păstrați re-citesti aceste discursuri. Veți primi binecuvântări mari și, cu fiecare lectură, veți pătrunde mai adânc în înțelegerea lor, și în cele din urmă apucați plinătatea înțelesului și puterii lor. Acesta este unul dintre motivele pentru care acestea trebuie să fie imprimate și răspândirea, deoarece conținutul lor trebuie să fie privită pentru a fi utilizate.
  Vei realiza puterea oportunității tale de acceptare când va veni Gloria victoriei tale complete.
  Explicația legilor vieții trebuie pusă în mod constant în fața ochilor umanității!
  Fie ca bucuria eternă a puterilor luminii să te învăluie! Lăsați-l să intre în mod dinamic acțiune în ființa voastră, umplându-vă cu fericirea, nelimitat de energie, și perfect control de tine.
  Fie ca puternica ta prezență AYAM să te umple cu măreția sa și să-ți acorde tot ce-i ceri pentru serviciul luminii, cu viteza și puterea fulgerului albastru.
  Îți atrag atenția asupra tot ce e extrem de importante pentru tine. Adesea meditâti asupra acestor învățături vitale si veți simți Gloria victoriei luminii crescând în voi.
  Ceilalți maestri Ascensionați mi au cerut să vă transmit expresia iubirii lor, binecuvântările lor, lauda și recunoștința lor pentru victoriile pe care le-ați câștigat deja în lumină!
  La revedere, eu mulțumesc, te iubesc și te binecuvântez!
  Isus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *