IISUS 5

  

Preaiubitul Iisus, discursul 5.

  Iubitii mei, acum intrăm în înțelegerea a ceea ce înseamnă focul cosmic pentru tine și pentru umanitate.

  Trebuie să știți că ceea ce ne referim la „focul cosmic al lui Hristos” este mult mai puternic decât orice altceva cunoscut sub numele de foc fizic în lumea fizică, că este greu posibil să se facă o comparație.
  Când vom trimitem puterea magnetică a marelui soare central, când vom pune în acțiune acest foc denumit „focul lui Hristos – focul lui cosmic Hristos” în circumstanțele fizice ale lumii, înseamnă că ne eliberăm concentrația terifiantă noastra a energiei care controlează întreaga forță electronică a acestei lumi fizice și a atmosferei sale.
  Totul este controlat armonios. Prin urmare, trebuie să știți, atunci când cereți focului cosmic să intre în circumstanțele exterioare și să le controleze, că răspunsul nostru la apelurile dumneavoastră constituie un control armonios al acestor circumstanțe.
  AY AM – Eu Sunt – și eu dețin o anumită autoritate în utilizarea focului cosmic lui Hristos pentru pământ. Prin urmare, atunci când, în numele meu, vă întreb pentru coborârea focului de Hristos cosmic pentru a elimina din structura creierului ta, lumea ta mentală și emoțională și treburile tale tot care nu produce perfecțiunea veșnică, ar trebui să știți că AY AM – Eu Sunt în acest foc al lui Hristos cosmic.
  Prezența luminii mele este proiectată în această flacără.
  Acesta conține toate Inteligența călăuzitoare mea, și Glories și puterile de stăpânirea mea pe tot în această lume.
  Deci, asigurați-vă că, prin ordinul dumneavoastră pentru coborârea focului de Hristos cosmic în circumstanțele, ele vor fi tratate armonios – cu armonie care este în puterea de Hristos cosmic al iubirii marelui soare central însuși. Acest foc al lui Hristos cosmic este maestrul tuturor energiei din această lume și presiunea el elibereaza este atât de terifiant că nu contează dacă energia din lumea fizică era descalificata de dorințele oamenilor sau nu…
  Când am mers pe valuri spunând, „Pace! Fii calm!”, a fost această putere magnetică pe care am condus-o cu o dragoste ardent și care a fost puterea de control al apă element. Deoarece apa, după cum știți, este doar o concentrare a forței electronice din lumea ta, acest element a fost supus utilizării mele de foc a lui cosmic Hristos.
  Nu-ți fie frică să-l folosești.
  Și nu fi surprins dacă elemente provocatoare ale tulburărilor primi cel mai mare șoc de existența lor, pentru atunci când comanda acest foc pentru a trece prin propria structura creierului ta, prin intermediul lumii emoționale și mentale tale, acel foc care conține în mod natural utilizarea flăcării violet consumatoare, nimic uman nu poate rezista o astfel de avalanșă de foc a lui cosmic Hristos.
  Eu te umple de sentimentul meu și de acceptarea totală a puterii sale dinamice care te va face să simți autoritatea victoriei sale.
  Când am spus, „Întrebați-l pe tatăl, în numele meu, ceea ce vă doriți!”, știam că am folosit acest foc cosmic care este Hristosul cosmic victorios în toata creația. Este puterea iubirii noastre care controlează tot focul fizic și îl împiedică să producă discordie pentru viață.
  Focul fizic face parte din forța electronică a soarelui fizic.
  Focul lui Hristos cosmic despre care vorbesc este iubirea marelui Helios și a Marii ființe a marelui soare central care a proiectat această forță electronică. Ei sunt stăpânii și îl controlează prin dragostea lor. Dragostea lor ESTE focul victorios cosmice lui Hristos.
  Vreau să înțelegi asta mai bine ca niciodată. Trebuie să devii conștient că, după apelurile tale pentru flacăra violet, flacăra spontană, flacăra celor șapte măreți Elohim-Dacă insiști în aceste apelurile -dragostea lui Octavian noastra devine maestrul în tine și în jurul tău.
  Această forță este infinit mai puternică decât orice forță cunoscută în lumea fizică. Când proiectam prezența noastră luminoasă sau cea a altui maestru ascensionati, această prezență conține acest foc al Christului cosmic și victoria sa eternă. Dragostea conținută în prezența noastră luminoasă este atât de mare încât focul său domină fiecare forță electronică a acestei lumi. Poate controla fulgerul, uraganul, valurile oceanului și orice este fizic în manifestare în această lume. Prin urmare, toată energia externă a umanității, descrisă distructiv, este obligată să se supună ordinelor care cer focului lui cosmic Hristos să preia controlul asupra unei situații și să oblige tot ceea ce este greșit să fie consumat.
 Va nu ai de-a face cu aiurelile unui nebun!
 Vorbesc despre focul vieții care consumă orice aspect care este înșelător. Mă refer la focul pe care trebuie să-l chemați să anihileze substanța psihică, să anihileze controlul hipnotic care este exercitat asupra oamenilor prin forțe distructive, și tot ce servește pentru a înșela ființele.
  Când, în numele meu, va cereți focului cosmic al lui Hristos să anihileze tot ceea ce este distructiv, că focul coboară, indiferent de circumstanțele care domnește în lumea fizică.
  Acest foc este concentrarea elementului de foc al mare soare centrale: este autoritatea iubirii universului!
  Există doar iubirea intensă a vieții în marele soare central care poate utilizarea si proiecta focul lui cosmic Hristos. Ca urmare, tot ceea ce nu este puritatea sa nemuritoare, adevărul său nemuritor și pacea nemuritoare a marii dragoste a soarelui central nu pot continua să existe atunci când focul nostru cosmic intră în acțiune ca și Hristos cosmic.
  Este, de asemenea, flacăra vieții în inimile voastre! Căci Hristos este viața în toată lumea, manifestându-se prin flacăra inimii formei fizice. Și dacă această flacără este împiedicată să preia controlul asupra energiei din lumea din jurul tău, atunci este acțiunea vibrațională exterioară care o ia.
  Când vă vom da utilizarea conștiinței noastre al Maestru Ascensionati, aceasta înseamnă că vă oferim utilizarea iubirii noastre ca foc al lui cosmic Hristos, care are autoritate asupra tuturor că nu este dragoste, dragostea noastră de perfecțiunea veșnică.
  Atâta timp cât oamenii nu înțeleg ce este acest foc sacru, ei sunt neputincioși în fața forțelor distructive ale propriilor lor creații. Ei au creat această distrugere cu propria lor energie.
  Radiația forței electronice a lumii exterioare și focul cosmic despre care vorbim sunt dragostea cosmică, adevărata viață a marelui soare central care aruncă focul sa în acțiunea externă pentru a produce manifestarea perfecțiunii. Deoarece această iubire este autoritatea totală, toată inteligența și toată puterea manifestării perfecte, oriunde se numește, focul cosmic în octavă fizică, aceasta forțează perfecțiunea să se ridice. El pune perfecțiunea în acțiune și nici umanitatea, nici creația sa discordante nu se pot opune perfecțiunii noastre.
  Imediat ce apelați acest foc cosmic în structura creierului tău, în mintea și sentimentele tale, în afacerea ta și în activitățile lumii fizice, aceste circumstanțe vor deveni perfecțiunea iubirii noastre.
  Vreau să simți asta mai puternic ca niciodată. Dacă dorești perfecțiunea iubirii noastre, atunci o vei avea! O să ți-o dăm.
  Cine din lumea fizica ma va opri de la oferindu-va dragostea mea?
  Toate aceste forțe sinistre care au batjocorit oamenii timp de secole nu mă vor opri să-ți ofer dragostea mea. Imediat ce-l chemi în acțiune, ți-l dau imediat. Ar fi o prostie din partea unei forțe sinistre să încerce să te împiedice să-l primești, pentru că atunci când îți poruncesc să primești dragostea mea, atunci îl primești. Nimic nu-l poate opri!
  Asta vreau să simți acum!
  Puteți veni cât mai aproape de mine, după doriți, și pot veni la tine în cel mai minunat mod puteți dori. Știi asta!
  Trebuie va să obtine înțelegerea conștientă a ceea ce este focul cosmic lui Hristos pentru a controla forțele distructive ale acestei lumi, pentru a controla chiar și acțiunea distructivă a ceea ce numiți foc fizic. E puterea prin care am calmat valurile și furtuna. E aceeași putere care îți aduce ploaia când o ceri. Apelurile tale nu au primit întotdeauna răspunsurile lor? Ce a împiedicat unele lucruri de la întâmplă nu a împiedicat dragostea mea de a ajunge la tine. Ce poate sta în calea iubirii mele?
  Forțele sinistre nu pot crea interferențe între dragostea ta venind la mine și al meu care mergând la tine.
  Această dragoste a focului cosmic te face stăpânii tuturor circumstanțelor.
  Aceasta este ceea ce sa întâmplat în timpul nopții de transfigurare atunci când dragostea marelui înger care a venit la mine mi-a dat forța acestui foc care, penetrant și învăluind formularul meu, mi-a permis să treacă printr-o astfel de experiență. A fost darul iubirii!
  A fost focul lui cosmic Hristos pe care am început să-l folosesc pentru a realiza ceea ce am decis să experimenteze.
  Acest foc al lui Hristos cosmic pe care ați ajuns să-l cunoașteți ca dragostea marelui soare central este autoritatea principală a tuturor creației. Cu cât vă aprofundați înțelegerea, cu atât mai multă atenție voastra va rămâne fixată pe ea, și cu atât mai mult va pătrunde în tine și te umple.
  În măsura în care îl rogi să coboare în octavă fizică și să fie autoritatea perfecțiunii, el va fi la dispoziția dumneavoastră, pentru că nu există limite pentru volumul acestui foc pe care îl puteți folosi în lumea physic. Este perfecțiunea eternă! De aceea am fost atât de insistenți pe AYAM studenți pentru a obține înțelegerea a ceea ce această mare dragoste focului creator înseamnă pentru toată viața.
  Puteți avea nelimitat de utilizare, și forțele sinistru nu poate sa-i da ordine!
  Prin dragostea ta, puteți să-l atragă la tine-îl puteți face să îndeplinească toate ordinele care sunt date de dragoste-îl puteți apela în acțiune pentru a produce perfecțiunea că dragostea universala dorește să manifeste ca împlinirea planului său divin ; Dar forțele sinistre nu-l pot folosi sau sa-i da ordine!
  Acest foc este autoritatea supremă a vieții!
  Este adevăratul foc al iubitului tău prezență puternică AYAM, acela al soarelui fizic și al marelui soare central. Este focul iubirii vieții noastre, față de toată viața, acționând prin toată viața din univers și comandarea perfecțiunii pentru a se manifesta.
  Când chemi flacăra violet consumatoare în octavă fizică, faci uz de acest foc cosmic al lui Hristos. Flacăra spontană este, de asemenea, focul lui cosmic Hristos. Este același foc care se manifestă în forme infinite. Dacă numești flacăra septuplă a celor șapte măreți Elohim cu dragoste profundă, dragostea acestei flăcări, care este focul lui cosmic Hristos, te va penetra și te vor face stăpânii circumstanțelor distructive ale lumii exterioare.
Nota : ceea ce Isus numește focul sacru al lui Hristos cosmic, Saint-Germain l-a numit « puterea focului sacru al flăcării inimii marelui soare central , care este în mare-mare tăcere »… Puteți reciti discursul 23 al Saint-Germain, și puteți citi aceleași lucruri pe care Isus spune aici, că putem folosi această putere la fel de mult ca ne-o dorim, că este cea mai mare putere a universului, etc. Saint-Germain vorbește despre aceasta în numele libertății, și de aceea este numit Maestrul libertății (Master Freedom) în timp ce alții vorbesc despre ea în numele iubirii, perfecțiunii, purității sau oricărei alte calități a focului sacru pe care ei sunt responsabili de răspândirea pe pământ…
  Fiți convinși că aveți înțelegerea focului cosmic al lui Hristos, căci el este mâna divină care controlează totul în lumea fizică, precum și în univers.
  Acceptați realitatea sa pentru că el se manifestă pretutindeni în ceruri.
  Aprofundați înțelegerea acestui foc și utilizați-l la fel de mult vă place! Intrați în prezența înflacarata! Dar să știi că de îndată ce intri, uman este consumat.
  Acțiunea focului sacru în Peștera luminii din India este focul cosmic al lui Cristos pe care marele director divin l-a concentrat acolo și mii și mii de studenți au trecut prin acest foc și au fost eliberați pentru totdeauna! Pentru cel care trece prin acest foc sacru este pentru totdeauna eliberat de uman.
  Prin cunoașterea și înțelegerea conștientă a ocupării forței de muncă sale, prin apelarea în numele meu, sau în numele unui alt maestru ascensionati, dumneavoastră iubit puternic prezența AYAM, ve atragi acest foc sacru în circumstanțele fizice și ve îi permiteti să fie autoritatea maestrilor ascensionati în această lume.
  Fără îndoială, aveți nevoie de mai mult decât autoritatea umană pentru a supraviețui în această lume, și eu sunt încrezător că veți supraviețui! De aceea sunt aici să ve ajut!
  Vreau să vă simțiți atât de aproape de noi, în dragostea focului de Hristos cosmic, că prin dragostea voastră pentru acest foc, el poate intra în voi și astfel permite focul vieții noastre și dragostea noastră să interfereze cu tine prin prezența noastră luminoasă. Apoi, autoritatea iubirii noastre și a vieții noastre devine autoritatea în tine și în lumea ta pentru a produce perfecțiunea, să ia în posesie de ea și de a controla circumstanțele din jurul tău; care nu ar putea fi făcut altfel.
  Aici este calea și metodele oferite de viață, iubitul tău puternic prezență AY AM și maestrii Ascensionați pentru a ajuta oamenii să iasă din aceste circumstanțe în care acestea sunt în prezent încurcate.
  Cu ajutorul vostru, vom folosi și concentra această dragoste cosmică de foc a vieții noastre în anumite circumstanțe din națiuni pentru a exclude mai repede această autoritate umană care caută întotdeauna să distrugă. Nu uitați niciodată că toată autoritatea umană distruge în timp ce autoritatea divină purifică și perfecționează.
  Cu apelurile de focul lui cosmic Hristos în lumea fizică, forțele distructive încetează să mai existe.
  Aceasta este autoritatea pe care dorim să o utilizăm ca răspuns la apelurile și decretele dumneavoastră, dacă le oferiți cu suficientă determinare pentru a face acest foc sacru al lui Octavian al Maestrilor Ascensionați și dragostea prezenței puternice AY AM, legea care va produce  ceea ce numai dragostea poate da, cel puțin în lumea ta și în treburile tale.
  Singur, dragostea de foc sacru produce perfecțiunea.
  Perfecțiunea nu poate veni din altă parte.
  Până când oamenii înțeleg că iubitul puternic prezență AY AM în toată lumea este acest foc cosmic al lui Cristos, și puterea cosmică a iubirii infinite a vieții, ei nu vor fi niciodată în măsură să depășească definitiv circumstanțele distructive ale acestei lumi.
   Și atâta timp cât vă umpli singuri cu acest foc cosmic al lui Octavian al Maestrilor Ascensionați, care redus la tacere toate ființele umane și consumă prostia egoismului lor, nimeni nu vă poate înșela, controla sau impune discordie asupra voastră. Aceasta este ceea ce aveți nevoie pentru a vă proteja în lumea fizică, asociații de afaceri, și pentru a vă face stăpâni de ceea ce ar distruge altfel tine.
  Când vizualizați, zi dupa zi, an după an, prezența mea luminoasă, sau cea a altui maestru ascensionat, întotdeauna să fie conștienți de faptul că focul cosmic se manifestă în tot ceea ce ve ceri, pentru a corecta circumstanțe distructive.
  Oamenii s-au îndepărtat de aceste activități atotputernice atât de mult timp încât au uitat că focul sacru există de fapt! Ei, prin urmare, stau în umbra propriilor lor dorințe, și de a crea mai mult și mai mult primejdie pentru ei înșiși!
  Va ești speranța lumii!
  Fiți conștienți de asta, și chemați focul sacru, în numele meu, cerând marii porunci a lui Isus Hristos ascensionată să pună focul cosmic al tuturor creației în acțiunea exterioară, cu autoritatea sa nemuritoare a vieții, iar uman va fi forțat să se retragă, și să a-i slăbi manerul la tot ce a controlat până acum.
  Nici o ființă umană, oriunde, nu o poate domina pe cea care înțelege această lege a focului lui Hristos cosmic! Uman își pierde controlul asupra oamenilor când acest foc se apropie, pentru că el este iluminarea sufletului, forța sinele exterior, perfecțiunea care dă substanță, și el creează puritate. Persoanele egoiste care caută să exploateze pe alții în scopuri personale se confruntă cu propriul lor sfarsitul atunci când se găsesc în fața focului cosmic al lui Hristos în fata prezența mea strălucitoare, sau în fața unuia dintre maeștri ascensionati, sau în fata marea poruncă al Prezență puternică AYAM.
  Toți cei care cred în secret că îi pot controla pe alții în scopuri egoiste se vor confrunta cu acest adevăr; Ei vor trebui sa inteleaga ce fac, și ei vor trebui să plătească pentru greșelile lor în cazul în care nu se întorc la Dumnezeu și corecta căile lor de a face lucruri.
  M-am facut protector fiecăruia dintre curenții voștri de viață, de acord cu marele director divin, pentru împlinirea planului divin al națiunii în slujirea preaiubitului Saint-Germain. Prin urmare, am autoritatea de a te elibera de dominația și limitarea umane.
  Puteți avea toate Iluminismul pe care doriți, dacă doriți să utilizați focul de Hristos cosmic. De aceea ți-am spus: „ia curaj, am cucerit lumea!”. Și aș fi putut adăuga, „te voi învăța acum, dacă vrei să mă asculți!”
  Pentru voi toți, eu dau asigurarea de acest lucru: „eu sunt în măsură să anihileze orice încercare de forțe distructive, daca oamenii recurge la mine cu destulă dragoste și înțelegere pentru a apela focul de Hristos cosmic prin ordinul lor în numele meu!
  Cu ajutorul dumneavoastră, vom pune acest foc în acțiune acum. Te încredințez la inimii și slavei iubirii sale. Te pun sub protecția puterii sale cosmice. Vă încredințez la Victoria eternă a acțiunii sale cosmice.
  Toți trebuie să înțeleagă că libertatea vine doar din inima focului de Hristos cosmic de la dumneavoastră iubit puternic prezență AYAM și din corul al maestri ascensionati. Ei sunt gardienii flăcării marelui soare central din care se a venit Sinele Divin individualizat a fiecărului.
  Prin folosirea focului lui Hristos cosmic, deveni conștienți și simți profund ceea ce este autoritatea Flamboyantă a puterii lui Dumnezeu cosmic: este singura autoritate de pe pământ care va măturat tot ceea ce a fost dominația umană.
  Fie ca această flacără să învăluie întregul pământ și să finalizeze rapid ceea ce trebuie făcut prin acțiunea sa externă victorioasă!
  Tu, iubitii luminii, rămâi mereu în gloria prezenței, stapana focului sacru, până când corpul mental superior, apropiindu-se de sinele exterior, răspândește lumina lui și îți arată acțiunea focului lui Hristos cosmic, controlând sinele extern, și deținerea-o în perfecțiunea eternă.
  Vă încredințez autorității acestei iubirii cosmice a puternicei prezențe AY AM a cărui flacără este focul cosmic al lui Cristos în fiecare manifestare. Fie să Pătrundeți adânc în inima lui! A primi înțelegere de asta! A cunoaște sursa de unde ați venit și ce autoritate aveți privilegiul de a utiliza pentru a depăși și anihila circumstanțele distructive ale acestei lumi și a autorității sale uzurpate.
  Apoi, calea divină eternă a vieții, manifestată de tine ca focul lui cosmic Hristos, va permite prezența puternică AY AM să-și manifeste libertatea prin tine. Ea va lua suveranitatea ei în lumea fizică pentru a vă oferi perfecțiunea lui pentru totdeauna până în ziua în care veți intra în octavian nostru, ascensionati în slava flăcării sale.
  Fie ca tu să fii îmbrăcat în plinătatea lui prin focul lui atotputernic! Fie ca tu să devii perfecțiunea manifestată!
 Eu vă mulţumesc. La revedere!
 Iisus Hristos.
Practică.
Focul cosmic al lui Hristos : apeluri.
1. AYAM – Eu comand și Eu Sunt toată flacăra violet cosmică necesară      
         care acționează în cei care sunt sub această radiație, anturajul lor și afacerea lor,
         care înalț pe cei care sunt sub această radiație, anturajul lor și afacerea lor,
         care eliberează pe cei care sunt sub această radiație, anturajul lor și afacerea lor,
         care iluminează pe cei care sunt sub această radiație, anturajul lor și afacerea lor,
         care este Victoria în cei care sunt sub această radiație, anturajul lor și afacerea lor,
         care este de protecție în cei care sunt sub această radiații, anturajul lor și  afacerea lor,
         care face sa fie ca tine cei care sunt sub această radiații, anturajul lor și afacerea lor,
ô puternic AY AM (x3)
– de mâna divină (x3)
– de Marea poruncă divină (x3)
– de toate legiunile de fulger albastru al Hristos cosmic și glasul lui Dumnezeu (x3)
– cât mai repede posibil (x3)
– prin toată dragostea miraculoasă a mamei cosmice (x3)!
2. AYAM – Eu comand și Eu Sunt tot focul lui Hristos cosmic necesar
     care acționează în cei care sunt sub această radiație… 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *