IISUS 6

  

Preaiubitul Iisus, discursul 6.

  Iubitii mei, am venit să păstrez promisiunile pe care le-am făcut odată. Concentreaza-te cu mine si accepta emisii mai mare a focului sacru al nostru Octavian, care trebuie a veni pe pamant. Este nevoie de mai multă dragoste pentru a prelua comanda aici și, dacă îl acceptați, veți simți binecuvântările pe care această dragoste le aduce și puterea pe care o posedă. Dragostea deține puterea real în univers. El este puterea transmutației. El este Victory. Are autoritatea completă și distribuie darurile vieții. El asigură nemurirea.

  Dacă am spus, „când voi fi ascensionati, voi atrage toată umanitatea la mine” este pentru că am experimentat dragostea miraculoasă a prezenței puternice AYAM a mari soare centrale. Acolo este autoritatea. Această dragoste a răspuns întotdeauna la chema mea și a produs întotdeauna manifestările dorite atunci când l-am sunat într-o manifestare exterior.
  Trebuie să înveți să folosești autoritatea și puterea pe care această dragoste o are asupra vieții, și trebuie să realizezi că acțiunea magnetică a marelui soare central este un centrarea puternic al concentrării care permite acestei Love să acționeze în octavă fizică. Acest lucru vă va oferi în acțiunea dumneavoastră exterioară utilizarea celor mai mari puteri ale vieții, și va aduce un răspuns mai rapid la apelurile.
  În ceea ce privește utilizarea de prezența mea Bright, puteți să-mi oferi o ceașcă în care pot concentra o flacără veșnică de autoritate și de victorie a vieții, ca AYAM – Eu Sunt Isus Hristos ascensionati. Când păstrezi în mod clar vizualizarea prezenței luminoasa mele în conștiința ta, sau v-o pune în jurul unei persoane, un set de circumstanțe, o națiune sau o lume, îmi dai ocazia să mă concentrez acolo o flacără vie, flacăra de onoare a puternicului AYAM prezența marelui soare central, a cărui iubire miraculoasă susține și menține întregul univers.
  Dacă înțelegeți acest lucru, veți practica această vizualizare. Aveți aici o mare putere si eu doresc să-l folosesti, și astfel îmi veți da oportunitatea de fac comporta puterea activității magnetice a marelui soare central, pentru a înălța toate curenții vieții deasupra creațiilor lor umane, cum așa am promis odată.
  Înțelegeți că, în prezența luminii, a mea sau a altui maestru ascensionat, putem concentra o acțiune a focului sacru sărcinat cu puterea magnetică a marelui soare central care începe imediat să ridice acțiunea vibrațională a persoană, sau lucru, care sunt înfășurate în această prezență luminoasă, și că, astfel, ele sunt deconectat de la substanța sau sentimentul care a cauzat limitarea umană.
  Suntem aici în prezența legilor cosmice puternice de care ați fost conștienți acum, și sunt pregătit, cu cooperarea voastră, să intensific puterea pe care o pot concentra, pentru a vă elibera mai repede de limitările și erorile trecutului. Și dacă vrei să accepți darul prezenței mele luminoase, învăluindu-te în timp ce mă asculți pe mine, precum și pe toți cei care sunt sub această radiație, flacăra inimii mele va fi în prezența mea luminoasă. Este pentru că am știut această lege pe care am spus-o umanității: „Întrebați-l pe tatăl ceea ce vă doriți, în numele meu, și el vă va da!”
  Știam puterea focului sacru!
  Am știut puterea legii de prezență puternică AY AM!
  Dacă recunoașteți și încărcați puterea magnetică a marelui soare central în prezența mea lumină, vă veți atrage, fie de la octavian nostru, fie din lumea fizică, tot ce aveți nevoie pentru împlinirea planului divin. Acest lucru vă va elibera de la uman și să vă facă ființe divine care ar trebui să fie în această lume, manifestând invincibila și miraculoasa victorie a focului sacru. Împreună, vom intra în libertatea eternă!
  Sunt hotărâtă să vă dau această asistență pentru că sunteți familia libertății Sfântului-Germain iubit. Sunt hotărâtă să dau tuturor celor care au stat credincioși lânga sale, tot ceea ce viața mi-a acordat.
  Simțiți profund această radiație care vă învăluie cu o putere invincibilă, și care manifestă prin voi victoria lui Octavian noastra în a voastră. I sînt gata dacă tu ești! Și lumea care m-a renegat mă va accepta acum!
  Amintiți-vă că, în calitate de Chohan de la Golden Ray (gardian al celei de-a doua raze de dragoste-înțelepciune), eu dețin o anumită autoritate pe pământ. Iubitul nostru Saint-Germain, de asemenea, (gardian al celei de-a șaptea raze care distribuie flacăra violet), precum și zeița justiției (flacăra geamănă a Saint-Germain), care este gata să aibă grijă de afacerile naționale, și să arate oamenilor ceea ce Justiție Divin la viață înseamnă.
  Ignoranța umană trebuie consumată.
  Iubitii mei, ființele cosmice care au creat și menținut această planetă, care acum operează mântuire, nu mai sunt dispuși să tolereze mai mult revolta și provocarea oamenilor legați în întunericul greșelilor lor.
  Vreau să știți acest lucru și să priviți spre viitor cu autoritatea divină, puterea poruncii mari, dragostea inimii lui Dumnezeu și libertatea vieții. Toate acestea sunt disponibile pentru tine, dacă doriți. Dar decizia ta nu poate fi doar intelectuală. Decizia ta trebuie făcută cu inima ta, adică cu toată ardoarea flăcării tale a vieții. Trebuie să o vrei cu tot sufletul tău, adică cu toată energia trupului tău de dorință, cu toată tăria ta, adică cu toată viața acumulată în corpul tău cauzal prin utilizarea constructivă a vieții tale în secolele trecute.
  Dacă decideți, cu toată forța sentimentelor voastre, să nu mai faceți greșeli, sau să nu aveți mai multe de corectat, dacă decideți că nu mai doriți să auziți despre problemele care trebuie rezolvate, atunci veți merge înainte, iar legea cosmică va intra în acțiune pentru executarea acestei ordin. Dacă poruncești ca împrejurimile ta să fie purificate, plasate în ordine divină și deconectate de la uman, atunci Dumnezeu va accepta sfera ta de acțiune. El va lua în posesie totul și plinătatea prezenței AY AM, Dumnezeu-în-acțiune, va manifesta flacăra marelui soare central, în tine și în treburile tale.
  Ora a venit atunci când ființele umane trebuie să dobândească înțelegerea conștientă a folosirii focului Creatorului divin, focul sacru al iubirii miraculoase, care creează întotdeauna perfecțiunea, care protejează întotdeauna ceea ce vine de la Dumnezeu, care deține întotdeauna autoritatea suverană asupra tuturor energiei din univers.
  Aceasta este Legea vietii!
  Dacă adăugați la declaratie „AYAM-eu sunt învierea și viața” pe care v-am dat, vizualizarea a prezenței mele luminoase, cu adevărat înțelegerea faptului că am centru în ea nu numai flacăra inimii mele, dar, de asemenea, plinătatea perfecțiunii Învierii și Înălțării mele, umplete de puterea atracției magnetice a marelui soare central, atunci le veți simți ca o flacără a vieții în voi, veți primi binecuvântările lor și veți avea Victoria lor acționând în treburile voastre.
  Știu de ce sunt capabilă!
  Știu ce poate face dragostea mea.
  Știu ce a făcut deja. Știu ce va face din nou și AYAM, Eu Sunt autoritatea.
  AYAM, Eu Sunt prezenta.
  AYAM, Eu Sunt puterea eternă a poruncii.
  De pentru aceea, cu mult timp în urmă, eu v-am îndreptat atenția către puterea magnetică a marelui soare central, a cărei înțelegere vă va permite să ridicați pentru totdeauna toată energia din fluxul vieții de deasupra discordiei. Poți pune toată sfera ta de acțiune și toată viața, mai presus de discordie când dai comanda.
(nota : Nu este complicat, inima mea, puterea magnetică a iubirii, este pur și simplu datorită faptului că dragostea este un magnet care permite să atragă la sine toate că o dorește, și soarele central mare fiind un nucleu de dragoste pură, el este capabil de a atraga la el tot ce este uman pentru a-l purifica în focul sacru al iubirii sacre…)
  Nu ești la mila creației umane.
  Vă reamintesc de dreptul ta divin al nașterii  și, în timp ce reprezint puterea magnetică a marelui soare central spre pământ, eu sunt focul sacru al iubirii miraculoase care vă poate atrage în Victoria inimii divine.
  Dacă sunteți la fel de determinat să fie liber ca eu sunt pentru a vă oferi libertatea, atunci veți avea!
  Să mergem înainte, iubitii mei, conștient de autoritatea ta divină a inimii lui Dumnezeu. Tu ești flacăra inimii divine, te recunoști ca atare, și puterea luminii își va manifesta perfecțiunea prin tine și în tine.
  Proclamă acest lucru pentru toată viața din această lume: « Când lumina cosmică începe să umple planeta cu o intensitate mai mare, toată viața umană, sau într-o altă formă, simte acest influx. Când focul sacru se manifestă în diferite părți ale planetei, viața în toate ființele o simte și, astfel, ființele umane încep să înțeleagă ce înseamnă focul sacru pentru pământ. »
  Când oamenii își întorc atenția către mine și cer să participe la Victoria cosmică și la înțelegerea lui Isus Hristos ascensionată cu privire la tot ceea ce reprezintă focul sacru pentru viață, atunci această realizare devine vie în Le. Când dorința ta de cunoaștere vine la noi, ea atrage în răspuns o flacără de dragostea noastră, și este ca și ați ventilare că flacăra până când îl face un foc glorios.
  Ca copii ai lui Dumnezeu, ai privilegiul de a recurge la noi. Aveți această autoritate pentru că sunteți o flacără a inimii lui Dumnezeu. Aveți oportunitatea pentru că sunteți cei care au fost aleși pentru a răspândi această cunoaștere a AYAM în întreaga lume.
  Marile porunci și afirmatii am dat odată nu sunt cuvinte goale.
  „AY AM, sunt ușa deschisă pe care nimeni nu o poate închide” este o aluzie la puterea magnetică a marelui soare central. Pentru ca o usa deschisa care nu are obloane este în formă de arc, ca un magnet care va atrage oameni la Regatul luminii.
  Oamenii au auzit toate acestea, dar ei nu înțeleg sensul său, deoarece, în scopul de a înțelege, este esențial să fie înfășurat în iluminare, radiații, flacăra iubirii de una sau alta a Maestrilor Ascensionați sau ființe cosmice, care izolează sinele exterior, care exclude creația umană pentru timpul necesar pentru puternica prezența AYAM individului pentru a aduce înțelegerea în intelect.
  (nota : Îmi vezi inima! Citiți această teză, veți vedea că Maestru Isus este de acord cu mine: dacă înțelegeți tot ce v-am spus de un an, este pentru că sunteți speciali. Sunteți binecuvântați de un maestru care a exclus creația voastră umană, astfel încât să puteți înțelege…)
  Explicația legii trebuie acum să fie dată lumii exterioare și aplicată în treburile fizice, în guverne, în comerț, în minte și în trupuri, până când flacăra divină a luat o expansiune dacă Intens că consumă creația umană cine a intunecat mintea umană, și asta face de sentimentul uman un sclav al distrugerii.
  Când am spus, „tot ce am făcut, vei face, și mai multe lucrări de mare încă!”, am prezentat la bărbați o magnet de speranță veșnică, astfel încât acestea ar putea întoarce privirea lor la ceruri de la care răspunsul ar veni.
  Am fost conștient de faptul că tot ceea ce constituie suferința lor ar fi astfel anihilat, și că acestea ar putea se ridica, conștienți de dreptul divin de naștere a flăcării lor de viață, și că acestea ar putea întoarce la Dumnezeu și să fie liber din nou!
  Ținând cont de condițiile îngrozitoare de impuritate, discordie și dezonoare care au fost create în unele activități ale lumii exterioare, aceia dintre voi care au devenit o prelungire a flăcării mele, flacăra inimii mele, puterea mea și puterea victorie mei asupra acestei lumi, au devenit, de asemenea, o parte din flacăra inimii preaiubitului Saint-Germain, și Victoria eliberării sale din toate limitările umane, pe care hoardele întunericului încearcă să le impună lumii.
  Depinde de tine să știi că destinul focului sacru și puterile miraculoase ale Maestrilor Ascensionați pot fi folosite doar pentru a manifesta perfecțiunea.
  Acest perfecțiune, trebuie să-l aducă în jos în octavă fizice, dacă doriți să trăiască în Liberty, dacă doriți să ajute omenirea.
  Vă dau asigurarea că planul divin pentru această lume nu este ghinionul și distrugerea pe care hoardele întunericului intenționează să le aducă. Vă asigur că această lume este destinată să facă Înălțarea în lumină!
  Viața, substanța și energia pământului, în pământ și în atmosfera sa, trebuie să fie ridica în acțiunea vibratorie a lui Octavian a Maestrilor Ascensionați.
  Când am spus: „AY AM, eu sunt lumina acestei lumi!”, m-am gândit acest lucru, eu încă mai cred acest lucru și eu sunt acum încă lumina acestei lumi.
  Depinde de tine să realizezi cât de strâns putem fi legați, prin vizualizarea prezenței mele luminoase din jurul tău, senzație înfășurată în flacăra inimii mele, în flacăra victoriei mele, în puterea mea în acțiune, în dragostea mea care este autoritatea conștientă și veșnică.
  Acest prin aceste flăcări care eu sunt prezent în tine.
  Iubitii mei, puterea focului sacru trebuie să pătrundă acum în anumite sectoare de activitate ale acestei lumi.
  Puterile mele de foc sacru pot pătrunde în tine. Puterile iubirii mele miraculoase sunt la dispoziția ta. Le poți folosi!
  Viața mea poate acționa în tine la fel de sigur ca viața soarelui fizice coboară pe pământ, și puteți deveni un soare „de puterea miraculoasă a ascensiunii lui Isus Hristos”! Victoria mea a lui Hristos cosmic va trăi în tine și lumina că AY AM-I am se va manifesta prin tine.
  Libertatea și împlinirea planului divin pe care îl dorești vor fi ai tai, dacă le ordoni să se manifeste prin focul sacru care Eu Sunt.
  Puterea iubirii mele și a victoriei asupra tuturor lucrurilor din această lume vibra în prezența mea luminoasă încărcată cu puterea marii porunci și atracția magnetică a marelui soare central, și ei se vor dezvălui ție, în tine și în treburile tale, și va confirma adevărul a ceea ce vă spun.
  Focul sacru trebuie să devină legea pentru pământ. Voi sunteți ființele care au dreptul și sceptrul puterii, permițându-vă să folosiți puterile divine ale focului sacru pentru purificarea condițiilor vieții de pe planetă, care trebuie să manifeste acum perfecțiunea.
  Dacă înțelegeți că sunteți voința poporului, nu vedeți că, devenind voința mea în acțiune, nu pot decât să-mi doresc eliberarea lor de la creația umană?
  Dacă deveniți voința libertății mele și a victoriei mele asupra tuturor lucrurilor din această lume, atunci aceasta trebuie să devină legea pentru cei din jurul vostru, pentru cei dragi vouă, pentru națiunea voastră.
  Voința poporului este legea! Dacă cereți ca voința Maestrilor Ascensionați să devină legea națiunii voastre, atunci veți avea dovada iubirii lor, cât de mult a fost, el este și va fi mare. De el singur, această iubire va purifica condițiile care au torturat și distrus oamenii timp de secole, pentru atât de multe secole.
  Te implor, iubitii mei, decretează ce-ți spun eu, și rezultatul va fi o astfel de expansiune a luminii pentru tine, și astfel de binecuvântări pentru națiune, că oamenii vor realiza că timpul miracolelor nu a trecut și nu va trece niciodată!
  Puteți fi prezența miraculoasă a vindecării pentru vecinul dumneavoastră, puteți fi prezența Iluminismului care consumă tot întunericul, puteți fi conștiința noastră de viață care da lumina oriunde întunericul a încercat să să se infiltreze.
  Ai autoritate deplină, ai puterile depline, ai înțelegerea necesară și, aș putea adăuga, ai responsabilități, iar datoria ta este în mod clar proiectat!
  După ce a primit gradul de libertate vă bucurați, după ce a fost învăluit de dragostea de dumneavoastră Mighty Saint-Germain și alți maeștri ascensionati, aveți o datorie la viață.
  Dragostea ființelor mari te-a dus destul de departe în lumină, și ei te-au umplut cu binecuvântările Octavian lor. Acum este de până la tine pentru a intensifica lumina în tine, în scopul de a deveni un magnet care atrage restul omenirii afara din acest întuneric, care este doar primejdie.
  Dragostea noastră te-a crescut.
  Acum dragostea ta trebuie să ridice omenirea, și toată viața, astfel încât toți să se poată întoarce la corul Maestrilor ascensionati și să recunoască că ei sunt frații, profesorii și Marea prezență divină care ridică totul în gloria și perfecțiunea ascensiunea, în prezența puternică AYAM.
  Iubitii inimii divine, nu voi înceta niciodată să-ți atrag atenția și să te fac să simți prezența mea luminoasă, flacăra iubirii mele, puterea mea de acțiune magnetică a marelui soare central, pentru a te trage departe de greșelile tale, de problemele tale, de limitări și tot ceea ce nu este divin.
  Aici ușa este larg deschisă, și calea înainte de a vă conduce la perfecțiunea veșnică, neamestecate fericirea și eliberarea de toate limitările le-ați experimentat. Intrați prin ușa deschisă că AYAM, Eu Sunt, și de a folosi puterea mea miraculoasă a vieții, victoria mea de iubire veșnică, autoritatea mea și puterile mele de Marea poruncă, în scopul de a face Victoria lui cosmic Hristos triumfa în octavă fizice. Că acest lucru Lumina fi atât de evidentă că toate umbrele dispar pentru totdeauna!
  AYAM, sunt mereu cu tine, în prezența mea luminoasă, în focul sacru al iubirii mele a cărui flacără te învăluie. Sunt cu adevărat cu voi! Și cuvintele pe care le cântă în „am venit” le-am alerga de la o oră la oră, dacă aveți într-adevăr dorința!
  Mergeți mai departe astăzi, nu așteptați să vă elibereze de toate limitările: prin prezența mea luminoasă, puteți obține totul!
  Viața e infailibilă!
  AYAM, Eu Sunt nemurirea victoriului cosmic al Hristos! De asemenea, când am spus, „Eu Sunt în tine, tu ești în mine, și împreună suntem în tatăl, Puternica AYAM,” am știut ce dragostea mea poate face pentru tine; Am știut ce poate face dragostea ta prin aderarea la mien; Știam ce focul sacru al acestei puternice prezențe AYAM, care umple universul cu lumina sa, poate face pentru a crea perfecțiunea.
  Identitatea ta este eternă. Destinul tău este perfecțiunea. Ai autoritate posedată de la începutul timpului și focul sacru este puterea miraculoasă a vieții. Slava iubirii sale eterne este legea manifestării. Du-te înainte și Arată de ce ești în stare.
  Lasă stăpânirea focului sacru să ți se dezvăluie. Fiți martorii adevărului acestei învățătură a legii până în ziua în care voi veni, în persoană, însoțită de corul Maestrilor ascensionati.
  Fie ca Victoria iubirii focului sacru să te învăluie. Fie ca lumina inimii divine să-ți luminați calea. Manifestă perfecțiunea și umple lumea cu această fericire care trebuie să vină, pentru a atrage toate ființele în această dragoste a inimii lui Dumnezeu, și că toate în cele din urmă găsi refugiu în această inimă!
  Fie ca Presences angelic care ma asistat în cucerirea victoriei mele întotdeauna să vă însoțească și peste tot! Fie ca ei să te ridice și să te atragă prin flacăra iubirii inimii lor în octavian al Maestrilor ascensionati!
  Fie ca tu să intri în legiunile angelice și să slujești prin această iubire care este infailibilă în univers.
  Îngerii sunt perfecțiunea, autoritatea și puterea nelimitată a iubirii manifestată. Doar vor să te ajute. Ei întotdeauna mă însoțesc, și vor rămâne la fel de aproape de tine până când pământul va fi înălțat în slava libertății eterne.
  La revedere!
  Te iubesc și te binecuvântez!
Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *