IISUS 7

  

Preaiubitul Iisus, discursul 7.

  Vă mulțumesc, dragi copii ai luminii, pentru tot ceea ce ați realizat deja, pentru că v-ați ținut teritoriul în ciuda a tot ceea ce ați înfruntat. Aceasta este o înregistrarea glorioasă.
  Remarcați, Preaiubitule, că noi nu judecăm după aparențe, dar judecăm din înregistrarea care se formează în jurul vostru de propria voastră viață și de propria voastră energie. Asta e tot ce ne bazăm pe.
  Ființele umane fac mai multe sau mai puțin importante greșeli de judecată. Pentru noi, recordul care este singurul valabil este cel care este creat de propria viață, și așa nu există nici o eroare posibilă, nici pentru tine, nici pentru noi.
  În timp ce eu vă vorbesc, vrei să contempla Carta pentru câteva clipe?  
  Sper să eu vă convinge pe fiecare dintre voi cu sentimentul de responsabilitate față de această mare prezență care vă face inima să bată.
  Toate ființele umane au în mod constant în fața ochilor lor dovada că organismul și intelectul sunt complet inerte de îndată ce curentul de viață se retrage.
  Cum este posibil care nu observați, dacă cineva posedă o puțin al inteligență, că orice inteligență, orice formă de acțiune trebuie neapărat să vină de la fluxul de viață al individului.
  Corpul este doar instrumentul folosit de viață pentru acțiune până în momentul ascensiunii. Corpul este doar o îmbrăcămintea temporară.
  Ca urmare a ignoranței dumneavoastră despre marile octaves de lumină, credeți că 70 ani este o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, este doar un mic fragment de timp.
  Astăzi, în această perioadă scurtă de timp, ați făcut mai mult progres decât într-o duzină de încorporări trecute.
  Amintiți-vă că este lumina inimii voastre care vă atrage la lumina acestei învățătură. Nu ar fi posibil, altfel, să te găsesc aici.
  Iubit Saint-Germain a dat semnalul de trezire, atrăcând atenția umanității la această prezență mare. Prin harul acestei învățări și prin apelurile voastre sincere, puteți acum, din ce în ce mai mult, să înțelegeți adevărurile vieții. Omenirea va trebui să acorde mai multă atenție acestei vieți inepuizabile și puterii sale puternice de expansiune.
  Viața e peste tot. Viața într-un stat formal populează toate planetele. Viața acționează continuu în univers, reînnoind, răspândind prin semintele sale, sau exploatându-se prin propria energie. Cum rezistă un copac? Prin energia care circulă în el -la fel ca lumina lichidă care curge de-a lungul nervilor păstrează forma ta.
  Sunteți copiii de prezență a vieții, puternic prezența AYAM. Din păcate, milioane de oameni au uitat acum acest lucru și sunt doar preocupat de lucruri în lumea exterioară.
  Astăzi, voi, și prin voi, toată omenire, aveți ocazia să vă întoarceți la casa tatălui, la puternicul AYAM care este părintele universului.
  Dragi studenți, vă dați seama cu adevărat că atunci când vorbiți despre prima sursă de viață și inteligență, pe care o denumiți ca marele soare central al acestui sistem al lumilor, vorbiți de fapt despre propria voastră prezență a vieții, puternicul Ayam? Înțelegi pe deplin că AYAM-ul tău este „ONE” cu Marea sursă centrală a oricărei inteligenței? Dacă nu ar fi fost așa, ar fi fost imposibil să obținem Dispensațiile care au fost acordate pentru binecuvântarea ta și pentru cea a umanității.
  În opinia mea, nu este nimic mai trist decât pentru a vedea persoanele care se străduiesc să excludă sau să prevină extinderea acestei lumini. Nu există crimă mai mare.
  Legea umană a preluat autoritatea și, de mii de secole, a trimis oameni la război cu scopul de a distruge corpurile fizice. În viața privată, cel care ucide pe cineva este închis pentru tot restul vieții sale sau executat. În cazul în care atunci este corectitudine sau echilibru în acest tip de lucru?
  Astăzi, acești oameni încearcă să prevină expansiunea luminii.
  Voi, copiii luminii, vă străduiți să stabiliți împărăția păcii și fericirii prin apelurile către lumină. Oricare ar fi serviciul tău, amintește-ți mereu că asta e viața pe care o servești pentru eliberarea ta.
  Și eu, am slujit viața pentru eliberarea mea.
  Iubitul tău Saint-Germain a slujit viața timp de multe secole până în ziua eliberării sale glorioase.
  Marea sa iubire pentru mine a fost una dintre cele mai puternice pârghii ale acestei realizări. (Aș dori să le văd pe cele din lumea exterioară care se opun învățătura lui Saint-Germain să apară înaintea mea pentru a vedea dacă printre ei există cineva care mă iubește la fel de mult ca el.)
  Acesta este testul vietii.
  Opiniile umane care nu se bazează pe Realitatea vieții-pe adevărul vieții-sunt irelevante.
  Tu, care caută eliberarea ta prin înțelegerea, aplicarea și serviciul de viață, vă dau un serviciu care depășește tot ce au fost capabili să facă în toate încorporarile trecut.
  Am vrut sa las pentru omenirii un exemplu de ascensiune; vezi cat de acest exemplu era  ineficienta. Trei secole au trecut iar adevărul despre realizarea mea și exemplul am vrut să dau au fost înconjurate de întuneric atât de mult încât toate oameni înțeles nimic despre asta.
  Intenția mea a fost pentru a se concentra atenția umanității pe ascensiune. În schimb, trei secole mai târziu, toată atenția a fost deviată intenționat spre crucificare, de către aceste forțe sinistre care încercau să distrugă lumina.
  Cum știți, Experiinces de pasiune am suferit atunci au fost efortul violent făcut de către diferitele forțe de lumină, dar adevărul am adus nu a fost acceptată, în ciuda victoria mea asupra așa-numita moarte și Înălțarea pe care am făcut public la prânz, în fața a mai mult de 500 de persoane.
  În prezent, există o mulțime de predicare a subiectului meu, dar în sentimentul lor toate aceste predicatori nega mine.
  Eu călătoresc de multe ori în lume într-un corp tangibil al cărui aspect am schimba astfel încât să nu atragă atenția. Facem acest lucru pentru a răspândi cât mai multă radiație posibil pentru a ajuta bărbații să mențină suficientă armonie și supunere pentru a nu se distruge.
  Legea vieții, în general, oferă protecție celor care nu lovesc prima lovitură-dar oamenii preferă să folosească forța fizică, mai degrabă decât puterea luminii.
  Este adevărat că puține ființe au o forță-Vive suficient pentru a declanșa o acțiune a lumini care ar impune tăcerea asupra tuturor acțiunilor umane. Dar studenții trebuie să persiste în apelurile lor până când vor obține această forță-Vive. Atunci raspunsul va fi acolo si toata actiunea umana va inceta in contact cu aceasta radiatie de lumina.
  Această putere de indeplinit se dobândește numai prin înțelegerea legii vieții și a aplicării sale practice. Toată lumea trebuie să dobândească această înțelegere și practică personal. Nu putem face asta pentru tine. Vă putem ajuta o facem, dar inițiativa trebuie să vină de la voi: trebuie să luați hotărârea de a vă elibera și apoi să o mențineți.
  Dacă toți studenții, și milioanele de oameni din lume care cunosc această lege și care știu în ce pericol este lumea, dacă toți voiau, într-o acțiune concentrată și întreținută, să dea ordinul ca fiecare persoană distructivă să fie înlocuită de către prietenii luminii, atunci legea cosmică va impune înlocuirea. Personal, sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce s-a făcut deja în această direcție. 
  Doar pentru că o persoană este într-o poziție în care el sau ea are o anumită autoritate nu înseamnă neapărat că el sau ea are un scop constructiv. Opusul este adesea cazul. Popoarele au avut dovada de acest lucru, și nu ar trebui să mai tolereze aceste persoane care dețin funcții publice.
  Apelurile la puterea luminii trebuie să fie făcute și un guvern de maestri Ascensionați trebuie să fie solicitată. Acest lucru va elimina toate persoanelor nedorite sau provoca o astfel de schimbare în ele că calitățile de masterat înălțat și lumina în inimile lor le va obliga să facă un serviciu corect și pentru a aduce despre ordinea divină și justiție divină.
  Aceasta este ceea ce umanitatea are nevoie.
  Ați înțeles, dragi copii ai luminii, că în timpul serviciului meu de pe pământ, multe dintre aceste legi nu puteau fi dezvăluite lumii exterioare pentru că ne eram încă sub vechea lege ocultă. De atunci, marile ființe au apărut din Marea tăcere, acea inimă a tuturor inteligenței și a tuturor puterii care guvernează acest sistem al lumilor.
  Totul este acum schimbat, deoarece cei care sunt autoritatea pentru acest sistem au decretat astfel.
  Chiar și pe Venus, au avut loc multe schimbări. Acesta este modul în care marele tău Benefactor, Sanat Kumara, a păstrat pământul timp de patru milioane și jumătate de ani, și apoi măreața ta Victory a venit cu grupul său pentru a-ți oferi această asistență imediată. Umanitatea ar trebui să aprecieze aceste lucruri.
  Îndoieli cu privire la realitatea acestor lucruri nu se schimba adevarul lor. Dacă lumina ta este suficient de mare pentru a vă spune că acest lucru este adevărat, atunci să fie suficient de puternic pentru a rămâne în această lumină liber de sugestii umane.
  Amintiți-vă că sugestiile maligne, ca furia, sunt foarte concentrate de energie.
  Un sentiment intens este energia concentrată încărcată cu o anumită calitate, care va avea efecte dinamice pe care sentimentul obișnuit nu le-ar avea. Dacă aveți un devotament intens pentru la Marea prezență a vieții AYAM, puteți genera un sentiment și o acțiune dinamică, ca și prin furie, dar complet constructiv. Veți avea apoi rezultate remarcabile, cu putere și viteză, cum așa vrea viața.
  În timp ce redarea serviciului la viață, trebuie să învețe absolută și imperativ necesitatea de a controla-te, și trebuie să facă, în partea umană, efortul de a menține armonia. Apoi, apelurile către prezență vă vor oferi această pace și liniște în sentimentele care vă vor permite prezența să elibereze instantaneu razele sale de lumină a inteligenței și energiei, care vor dizolva și consuma toată creația umană. Acest nu numai că vă va elibera, dar vă va face, de asemenea, invincibil și închis la orice sugestie umană discordante și distructive.
  Eu încă mai trebuie să atragă atenția dumneavoastră la un anumit punct: acestea sunt forme de gândire creat și energizat de sentimentul uman. Vreau să simți cât de important este să faci apeluri pentru dizolvarea lor.
  Motivul este că în prezent există persoane încarnare care au fost foarte distructive și vicios pentru multe încorporări. Ei au creat forme de gândire că sentimentul lor a propulsat, și tu trebuie să fie suficient de puternic pentru a le respinge.
  În cazul în care, în efectuarea apelurilor la prezenta ta AYAM, vă încărcați lumina inima ta prin corpul tau, atunci nici o entitate sau forma de gândire va îndrăzni atinge sau te apropii.
  Când ați făcut apeluri în mod serios și dinamic, vă rugăm să aveti încredere în prezența dumneavoastră și de odihnă în ea. Acest lucru vă va ajuta să câștige Force-Vive aveți nevoie pentru a obține rezultate. Dar dacă vă îndoiți de capacitatea dumneavoastră, sau nu aveți încredere deplină în marea prezență a vieții, care este realitatea dumneavoastră și care vă oferă toate lucrurile, atunci cum se poate ca ai răspunsuri la apelurile dvs.?
  Nu există nici o putere în întregul univers care se poate opune adevărata identitate ta. Dar, până când sunt strâns convins de acest lucru, vor exista întotdeauna îndoieli în sentimentele tale cu privire la succesul a ceea ce vrei să realizeze.
  Cu fiecare apel făcut la prezența ta de viață, ea lansează acțiunea ei dinamică pentru a vă oferi protecție și să ridice un pic mai mult în acțiunea sa vibratorie mai mare. În cele din urmă, prezența ta AYAM te atrage într-o intensitate suficientă a luminii sale, care vă permite să dizolve toate umane care atinge radiații dumneavoastră.
  Dragii mei, Cum crezi c-aș putea să mă ocup eu însumi cu la toată răutatea care a fost îndreptată împotriva mea? Amintiți-vă că profeții care au anunțat venirea mea au stârnit cea mai înverșunată ură împotriva mea cu mult înainte de apariția mea. De la nașterea mea, cele mai vicioase forțe care acționează la acel moment au fost îndreptate spre mine pentru a provoca distrugerea mea-dar au rămas ineficiente până când am fost gata să părăsească acest exemplu destinat umanității. Chiar și atunci, aceste forțe nu au acționat pe forma mea exterioară! Totul a fost făcut sub controlul propriei mele voință! Toate ființele umane de acest timp ar fi avut nici o putere asupra corpului meu, dacă aș fi vrut să le prevină, dar, în conformitate cu legea din acel moment, exemplul public de înălțare a trebuit să fie lăsate pentru umanitate: a fost privilegiul meu să facă acest lucru. Vai, pentru a descoperi foarte repede că nimeni nu credea că acest exemplu a fost pentru el! Sentimentul a fost proiectat pe oameni că eu eram singura ființă pentru care Înălțarea era posibilă. Ce o sugestie ciudat și nefericit aceasta, care a fost răspândit peste lumea emoțională a ființelor umane care a încetat să facă cel mai mic efort pentru a ajunge la înălțare.
  Repet: peste tot în lume, totul despre mine a fost distrus! În Rusia, totul a fost distrus. În Germania, o mare parte a fost distrusă. Cu toate acestea, sper că în toate aceste țări popoarele se vor recupera, și că credința în puterea și dragostea lui Hristos va fi restaurată. Multe depind de stimularea care poate fi acordată curajului și fortii în lumea emoțională a masei poporului.
  Dăm, și vom continua să vă oferim orice asistență până în ziua Înălțării voastre. Dragi studenți, nu vă puteți imagina tot ceea ce apelurile ta au făcut pentru întreaga lume. Peste tot, este acum cunoscut faptul că AYAM studenții fac apeluri pentru libertate și pentru protecția tuturor umanității.
  Este un „FIAT” al vieții: periodic Marea lumină cosmică se răspândește, și dizolvă orice creație discordante a planetei. A fost posibil, având în vedere volumul de apeluri care au fost făcute, cu cunoașterea autorității de viață, prin urmare, să dețină o Dispensație care decide că această mare emisie de lumină cosmică va avea loc înainte de manifestarea cataclismelor care ar fi trebuit să fie provocate de distrugerea umană.
  Serviciul pe care vreau să-l fac va finaliza ceea ce am început cu 2000 de ani în urmă, și va fi o asistență specială pentru preaiubitul Saint-Germain a cărui iubire a fost întotdeauna atât de mare pentru mine.
  Eu am ridicat sabia al flacăra albastră și am declanșat acțiunea. Marea autoritate cosmică pentru acest pământ a acordat acest dispensa care eliberează super-puterea umană: este puterea luminii care dizolvă în mod deliberat orice element al discordiei umane, astfel încât mâna omului este crescută doar ca un semn de Binecuvântare.
  În curând pământul va fi returnat statului său paradis!
  Din marile focuri de lumină va coborî tot ceea ce poate umple ea cu fericirea! Echilibrul perfect va fi stabilit între toate calitățile vieții! Ordinul divin și dreptatea divină vor domni!
  Flacăra spontană va fi din nou vizibilă, conducând întreaga lume în suveranitatea permanentă, iar planeta pământ va fi eliberată pentru totdeauna de discordie umană și distrugere.
  Am radia la tine toate dragostea mea și toate curajul necesar pentru a vă ajuta să persevereze în aplicarea dumneavoastră AYAM prezență. Vizualizează-te, a urcare, a coborare, pas cu pas, pașii luminii de pe scara care urcă în inima prezenței tale.
  A se vedea acest lucru în mod clar, puternic, în fiecare noapte înainte de a adormi și în dimineața de îndată ce te trezești, și într-o zi veți găsi că aparentele umane vor fi plecat și că veți fi liberi în victorie și în slava luminii – Înălțarea ta!
  Eu vă mulţumesc!
  Isus 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *