IISUS 8

  

Preaiubitul Iisus, discursul 8.

  Vă salut în numele tatălui, al fiului și al Sfântului Duh: aceasta este puternica prezență AYAM. Sper să simțiți și să înțelegeți acest lucru ca niciodată înainte în experiența dumneavoastră.
  În timp ce vă atrag atenția asupra unora dintre cuvintele pe care le-am vorbit în trecut, sper că va fi posibil pentru mine, Prin puterea radiației al verbul AYAM, să vă aduc sentimentul de realitate al prezenței mele și al cuvintelor mele.
  Vom încerca să vă facem să înțelegeți ce înseamnă una dintre afirmațiile mele cele mai mari pentru lumea de azi: „pacea pe pământ, voința bună pentru bărbați!”
  Ô copiii de lumină, prietenii Americii și Europa, AYAM studenți, apelul dumneavoastră a redat și continuă să facă un serviciu care transcende de departe tot ceea ce ați proiectat până în prezent. Efectele sale sunt resimțite în Europa și departe în est, penetrând mințile și sentimentele oamenilor. Sper să înțelegeți ce înseamnă acest lucru complet, pentru dumneavoastră în mod individual, și prin expansiunea sa în lumea voastră.
  Ma bucur să văd cu voi expansiunea extraordinară a acestei mari lumini și dizolvarea și dispariția forțelor care s-au opus.
  Doar neînțelegerea lor este cea care încurajează ființele umane să se opună unei activități legii care îi poate ajuta. Știm că puternica AYAM este caminul de concentrare individualizată a tuturor vieții, prin individ. Este singura sursă puternică de viață care poate aduce libertatea la umanității și să o mențină.
  Cum ați fost deja spus, experiența mi-a dovedit că a fost prin aplicarea acestei cunoștințe că mi-am cunoscut misiunea mea și mijloacele de realizare ea.
  De asemenea, pe Venus, această cunoaștere și practica sa sunt considerate o activitate naturală a vieții. Acestea nu sunt lucruri extraordinare. Înțelegerea legii vieții și ceea ce puternic prezența AYAM este, nu sunt nenaturale. Acestea nu sunt lucruri mistice sau impracticabil. Din moment ce viața ta îți face inima să bată și îți dă inteligența necesară activităților zilnice, este atât de greu de înțeles? Nu cred. Barbatii s-au obisnuit sa vada ceva iesit din comun ca impracticabil sau miraculos. Cu toate acestea, în tot ceea ce am făcut, ca în tot ceea ce voi realiza vreodată, nu este nimic miraculos. Acesta va fi întotdeauna doar o activitate naturala a vietii. Asta aș vrea să simți, dacă îmi permiteți. Acest lucru va face mult mai rapid și mult mai ușor pentru tine de a înțelege pe deplin și practică această cunoaștere, care, ô copii de pe pamant, este singura modalitate de a te elibera.
  Fiecare este singurul responsabil pentru el însuși și trebuie să se elibereze, prin aplicarea proprie a legii. Puteți fi dat o mare de asistență, dar tu ești cel care este accentul de puterea vieții în forma ta umană. Pentru ca este forma umană care astăzi este înconjurată de acumularea trecutului și care este sub presiune, numai tu poți decreta ce se poate manifesta în sfera ta de acțiune.
  Într-o oarecare măsură, ești sub provocari, dar ele sunt mult mai puțin decât cele pe care le-am suferit când am câștigat victoria asupra tuturor creațiilor umane. Am fost atacați de toate forțele vizibile și invizibile. Treci printr-o experiență similară, dar într-o măsură mult mai mică.
  Vă spun, prin urmare, că, cu ajutorul Atotputernic, care este dat umanității acum, împlinirea ta este mult mai ușor.
  Dragi studenți, care ai realizat deja atât de mult succes prin practica dumneavoastră, gândiți-vă la tot curajul și tăria pe care le câștigați cu fiecare victorie. După fiecare dificultate depășire, curajul dumneavoastră crește și acest este cu o putere mai mare a prezenței vieții pe care le confrunta cu următorul obstacol-și acest lucru este natural. Acest lucru trebuie să fie cazul, deoarece toate legile vieții sunt practice și naturale; și așa este cu toate marile vindecări și nenumărate „învieri” ale așa-numitei morți pe care eu am realizat-o.
  Există sute de studenți care au răspunsuri similare cu apelurile lor de vindecare sau alte activități. Dragi prieteni de lumină, puteți toate lucrurile realiza sau obține lor prin intermediul apelurilor, deoarece toate puterile vieții intre imediat în acțiune pentru a vă oferi asistență. Doar amintiți-vă acest lucru și simțiți-l adânc în tine.
  Fără îndoială, veți fi interesat să învețe ceva despre experiența mea terestru la începutul ministerului meu.
  În toate timpurile și în toate vârstele, singura, aceeași lege este în acțiune. Am primit cateva pregătiri înainte de a începe ministerul meu; Dar nu mi-am oferit nici o dovadă că o aplicare matematică a legii mi-a permis să realizez tot ceea ce am fost direcționarea atenția mea pe. Așa că a trebuit să-mi dau dovada acestei legi, la fel ca tine.
  Este posibil, prin urmare, că la început nu eu am avut mai multă certitudine despre acest lucru decât unii dintre voi, dar am fost determinată. Știam că legea într-un mod precis, și am știut că totul depindea de munca specifice mi-ar face din ea. Recunosc că nu era discordie în mine. Nu am avut nimic de genul asta pentru a face față, dar am avut încă să-și dovedească pentru mine de la experiența reală că aplicarea actului a fost autoritatea de viață. Am cunoscut acest intelectual prin studierea marii legi, dar pentru a dovedi mine prin practica este destul de un alt lucru, pentru că atunci unul ESTE legea, marea lege a vieții.
    Pentru tine, iubitii mei, care nu ai primit încă răspunsul complet dorit la cererea dumneavoastră, eu spun: „tu dovedi Legea cu siguranță și în mod eficient, chiar dacă nu-l Vezi! Dupa cum e sigur ca va aflati aici pe aceste scaune, ve dovediți în exterior că sunteți suveranitatea acestei legi, suveranitatea vieții, a luminii, și directorii acestor curenți de energie. »
  Copii ai luminii, nu ai nimic altceva de făcut decât să continui. Fiți ferm, inflexibil în determinarea voastră de a dovedi prin practică că sunteți directorii supremi ai acestor curenți de energie care avanseasa, si care, prin puterea luminii, dizolvă tot ceea ce nu este ca el.
  Să presupunem că o obstrucție este în calea ta și, prin utilizarea unui burghiu electric, ve pulverizați obstacolul și să-l facă să dispară, asta ar fi destul de similar cu ceea ce se poate face de la planul de invizibil. Pentru tine poate cere prezența ta puternic pentru a proiecta razele sale de lumină în fața ta pe calea ta, pentru scoate toate obstacolele pe care le-ați plasat acolo sau care alti oameni au plasat aici.
  Îți dau asigurarea, cum așa au făcut-o alții înaintea mea, că nu mai ești la mila condițiilor umane. Dacă doriți să afirmăm autoritatea de prezența ta de viață, se va curăța, purifica, și matura departe tot ceea ce limitează și obstrucționează calea ta.
   Toate, ne am avut de a da dovada de această lege și din moment ce primiți acum nelimitat de ajutor, de ce nu ia măsuri imediat și să primească tot ceea ce viața dorește să vă dau?
  În această radiație atotputernică care te învăluie, mulți se simt în fiecare clipă că apelurile tale sunt toate puternice, și că este puterea irezistibilă a luminii care se mișcă înainte și face ca toate distrugerea să dispară. Se eliberează, de la Trezoreria prezenței voastre, toate lucrurile bune necesare.
  Observați că am folosit cuvântul „necesar”. De ce nu am spus dorit? Pentru că, în ceea ce este necesar, viata este obligat să-l elibereze și să-l disponibile pentru tine pentru utilizarea dumneavoastră.
  Dacă persistă într-o dorință, aceasta va produce exact ceea ce ați dorit cu concentrare, și dacă ați făcut o greșeală în această dorință și au produs ceea ce nu este potrivit pentru tine, atunci va fi forțat să-l dizolve.
  Observați diferența dintre tot ceea ce ați practicat până în prezent și practica care vine de la înțelegerea dumneavoastră puternic AY AM prezență. Prin apelul la puternic AYAM, forțezi înțelepciunea marii prezențe a vieții pentru a intra în acțiune. Prin urmare, nu trebuie să vă fie frică să apelați înțelepciunea acestei prezențe în acțiune pentru a aduce în viața voastră ceea ce necesită viața. Ce care este necesar. Ea nu face nici o greșeală, deoarece este înțelepciunea care acționează. Și chiar dacă, în activitatea ta externă, ai avut dorința unui lucru imperfect, acea dorință ar fi schimbată sau corectată de înțelepciunea prezenței. Aceasta ar produce exact ceea ce este necesar și acest lucru este de mare importanță în înțelegerea dumneavoastră și în practică. Dacă dorești să ceri perfecțiunea, atunci puterea ta de calificare adăugată aplicației tale va face perfecțiunea completă.
  Prin natura sa, viața tinde să producă perfecțiunea în toate manifestările în tine, în jurul tău și prin tine; Dar puterea ta de calificare este mare, puterea de atenția dumneavoastră este mare, la fel ca puterea de vizualizare dumneavoastră este mare, de asemenea, de ce nu combina aceasta trinitate de actiune și să se concentreze pe un anumit scop și a obține, cu Prezență, ce care vrei?
  Ô, iubitii mei, vezi că nu mai ești la mila oricui! Sunteți suveranitatea luminii prin aplicarea practică, atenția și puterea lor. Amintiți-vă corpul tau superior mentale: de îndată ce ajungeți la rata vibrationala în cazul în care vă va da-i suveranității sale depline, nu veți mai experimenta un moment de primejdie. El va prelua comanda la apelul dumneavoastră și impune complet tăcerea asupra uman. Puterea sa de acțiune va deveni apoi ca un râu Mighty, direcționarea tine și făcându-te să realizeze lucru perfect în fiecare moment.
  Ô iubitii mei, practica serios, și să accepte complet direcția prezenței dumneavoastră. Dacă faci greșeli, nu fi descurajat, dar persista chiar mai ferm decât oricând, pentru că într-o zi va trebui să se bazeze numai pe o prezență ta a vieții.
  Amintiți-vă că, în prezent, mii de ființe sunt atât de ferm înrădăcinate în această prezență mare AYAM că rezultatele minunat apar ca răspuns la apelul lor, și încrederea lor este în creștere de zi. În curând va fi irezistibil în plinătatea ei.
  Încercați să știți ca mine că puteți ști sfârșitul de la început. Încercați să simțiți că, prin direcționarea atenția la ceva care este destul de constructiv și că, prin apelarea curenților puternici de energie în acțiune pentru a încărca acest lucru, oră de oră, se va manifesta rapid în experienţă ta.
  Doar când vezi și experimentezi manifestarea rapidă și magnifică a acestor cuvinte, vei câștiga încrederea deplină și Victoria. Veți ști apoi că apelul la prezența ta de viață este infailibil. Persistă în cererea dumneavoastră: este un mod sigur că vă va aduce la putere deplină și suveranitate a vieții tale actuale și, în a spune acest lucru, vreau să spun în mod natural: „sub îndrumarea corpului tău mentale superioare și prezența ta AYAM.
  Cei doi sunt unul. Corpul tau mentale superior și prezența ta AYAM sunt una, pentru ca este acțiunea curenților de energie de viață și de putere și, din acest motiv nu există nici o separare între cele două, dar este corpul tau superior mentale, care este director, deoarece el cunoaste condițiile din interior și cele din exterior care sunt simultan. Ele sunt una, și în măsura în care înțelegerea dumneavoastră va crește în puterea vieții, care trece prin tine atunci când este condus de corpul tau superior mentale și prezența dumneavoastră puternic AY AM, vei fi această suveranitate de lumină peste tot și în toate lucrurile. Viața nu eșuează: acest este la fel de imposibilă ca oprirea mișcării universale!
  Numai existența ignorată a unui sentiment de obstrucționare în interiorul vostru vă poate lipsi de manifestarea completă a vieții și de cunoașterea interioară a propriei suveranități, chiar dacă acționează prin intelectul vostru! Aceasta este ceea ce doresc să te fac să accepți, prin sentimentele și intelectul tău. Intelectul trebuie să asculte de prezența vieții tale.
  În timp care eu rostesc aceste cuvinte, apelați la prezența voastră, acționând de corpul vostru mental superior, pentru a vă asigura că aceste cuvinte sunt înregistrate, dar și pentru ei a rămâne în acțiunea atotputernică cu radiațiile care însoțește lor, sa va ajute si sa va binecuvintati.
  Nu trebuie să ascultăi doar cuvintele noastre! Când un punct al adevărului te lovește, cheamă-ți prezența pentru a-ți păstra atenția asupra acelui punct! În tăcere, spune la prezența ta: „Ei bine iubit prezență puternică AYAM de viață, ancore acest permanent în mine, cu intensitatea necesară și cu scopul de a utiliza în mod constant.” O sa vedeti ca se va ancora in tine imediat, și atunci când nu vă-l așteptați, se va manifesta puterea și acțiunea atunci când vei ai nevoie de ea.
  Acesta este modul în care calitățile pot fi stabilite în lumea ta emotionala pentru acțiune constantă și de a folosi. De aceea și cum, toată lumea poate aplica cu succes această lege mare! Chiar și un copil mic o poate face.
  Mi se pare că, din cauza unui obicei vechi, care a devenit inconștient, mulți oameni fac o cerere pentru un timp, și apoi, pentru că evenimentul nu vine suficient de repede pentru gustul lor, spun ei și au sentimentul că « bine! Nu pot controla situatia asta! » Asta e o mare greseala! Să nu recunoști niciodată asta! Dimpotrivă, spune, « în regulă! Acest lucru nu a funcționat până în prezent; Voi continua cu mai multă putere și forță încă pentru a apela prezența mea, și știu că înțelepciunea lui va produce manifestarea în timpul său. » Veți găsi că, ca un ghețar puternic care se mișcă inexorabil, încet, dar sigur, puterea, lumina și energia prezenței voastre va coborî prin corpul vostru fizic și să ia suveranitatea lor. Apoi, prin puterea radiațiilor, ei se vor răspândi în lumea voastră, își vor menține suveranitatea și activitatea Armonizantă până la dizolvarea totală a ceea ce este omenesc.
  Acesta este modul în care fiecare dintre noi a demonstrat legea. Acesta este modul în care fiecare dintre noi a devenit legea.
  Diferența este mică între „cunoaște legii” și „a fi legea”, știi? Pasul dintre cele două este atât de mic încât oricine poate traversa, chiar și doamnele cu fuste înguste pe care le poartă în prezent. Crezi că nu observăm aceste schimbări în costumele tale?…
  Este atât de ciudat că bărbații mă iau pentru o astfel de ființă solemnă că ei cred că eu sunt în imposibilitatea de a zâmbi în mod normal. Este într-adevăr un concept uman, și nu corespunde deloc la ceea ce eu sunt în realitate. Știu să râd la fel de cordial ca oricine, și o fac de multe ori! Crezi că în octavian nostru de libertate și lumină sunt doar figuri triste din care fericirea este absent? Desigur, nu ne lipsesc perfecțiunea sau demnitatea, dar asta nu ne face nefericiți! De aceea v-am schimbat în mod discret curenții de energie: nu trebuie să simțiți că sunt o ființă atât de Auster încât nici măcar nu îndrăzniți să vă uitați în direcția mea. Vreau să mă iubești cum  te iubesc și să mă simti aproape de tine. Atunci, te-aș putea ajuta! Nu pot s-o fac dacă trimite-mă departe de aici, pe un piedestal. Voi avea mai puțină prietenie pentru tine pentru că pot avea mai multă înțelepciune, mai multă energie și putere? Ar fi un maestru ascensionati deveni neprietenos, deoarece el a reusit sa stapaneasca? Dimpotrivă! Acest ne aduce mai aproape de tine! Acesta trebuie să fie cazul, deoarece este însăși legea vieții.
  Vreau să simți că suntem ființe normale, obișnuite, naturale! Desigur, atunci când circumstanțele o impun, putem pretinde și folosi o putere formidabilă că nimic uman nu poate rezista, dar sper că nu este ceea ce ne va separa de tine.
  Mi-am dat seama că remarcile ca cea pe care o raportez aici au fost făcute cu privire la discursurile pe care le-am spus: ” Dar iubitul nostru Iisus nu putea spune astfel de lucruri! ” Ei bine, nu știu ce să fac. Cu toate acestea, este un fapt pe care eu am vorbit în acest fel, iar cei care nu cred ceea ce eu spun, acestia sunt nefericiti pentru că astfel pierd binecuvântarea pe care eu le pot da.
  Gândește-te la asta! Locuiți într-o lume extrem de practică, și dacă ați văzut vreodată sau întâlnit ființe practice, este probabil maestrii Ascensionați care înțeleg întreaga lege a vieții! Acest nu ar trebui, de fapt, să le facă mai practice?
  Este un pic mai puțin sensibile acum, dar treizeci sau 40 de ani în urmă, cei care au ajuns la poziții importante și averi mare au fost mult mai îndepărtate de tine decât noi. Din cauza acumulării discordiei, oamenii trebuie să se apere și, prin urmare, cei bogați sau cei din poziții de influență nu ar trebui să fie învinuiți pentru că au căzut în această atitudine falsă față de semenii lor umani; circumstanțele le-au făcut să creadă că trebuiau să ia această atitudine pentru a se proteja. În prezent, datorită apelului a mii de ființe făcute la prezența tuturor vieții, o schimbare extraordinară are loc în minte, în sentiment, și în lumea dorinței întregii omeniri.
  Într-adevăr, ne bucuram atât de mult! Și în timp ce eu rostesc aceste cuvinte, vrei ve să simți cât de veșnic recunoscător am pentru fratele meu Saint-Germain iubit care a avut curajul și tăria de a lua înapoi această mare lucrare ca am pus in actiune o dată, și ca a adus-o in situatia in care se afla acum.
   Amintiți-vă, iubitii mei, că toate marile ființe care-l asistă accepta Saint-Germain ca autoritate în tot ceea ce este îndeplinită, pentru că el este puterea, expresia de violet Ray pentru pământ, care este elementul cel mai puternic al purificarea cine atinse asta planeta.
   Cu toată sinceritatea, vă spun că, dacă legea cosmică mi-ar fi permis să dau liber utilizării razei violet la începutul Ministerului meu, aș fi făcut-o! Ar fi fost acceptată și s-ar fi păstrat pentru totdeauna pe pământ. Dar, cu toate discordie care au fost acumulate de-a lungul tuturor veacurilor, umanitatea avea nevoie de ajutor supraomenesc, mult mai multă asistență decât legea cosmică mi-a permis să dau, pentru curăț și să purific Această acumulare de veacurilor. De aceea, această lucrare a Saint-Germain, care este doar începutul, este atât de uimitor. Faptul că a chemat, într-un timp atât de scurt, atenția a sute de mii de ființe de pe marea prezenta AYAM este într-adevăr cea mai uimitoare activitate de toate vârstele!
  Nu uita să-l mulțumești pentru asta în tot ceea ce faci! Și amintiți-vă că-l iubesc, cum puțini înțeleg ce înseamnă „dragoste”, pentru că el a fost cel care a permis împlinirea Ministerului meu (în unele cărți de predare publicate în Canada, se spune că a fost același suflet care a făcut ascensiunea sub identitatea lui Earl de Saint-Germain, care a fost Josef, tatăl lui Isus 2000 ani în urmă).
  Pe măsură ce tot mai multe ființe va înțeleg latura practică și logică a înțelegerii vieții și se ridică într-o activitate vibratorie mai mare a vieții, ei vor descoperi că totul devine mai practic în lumea lor. Veți vedea că vechiul proverb „Cu cat te apropii de adevar, cu atat mai mult devine simplu” este adevărat. Nu e nimic complicat în legătură cu adevărul. În puritatea ei, ea este Majestic, și Atotputernicul în acțiunea ei. Tot ceea ce prezintă adevărul pentru tine ca ceva complicat este o incercare pentru pune confuzie peste tot -nu-l accepte! Rămâneți credincioși marii binecuvântări pe care numai adevărul v-o poate da.
  Una dintre cele mai admirabile lucruri este Carta, care arată exact lumina circulă în și în jurul corpului. Toată lumea o poate vedea, înțelege, și direct lumina la fiecare punct din organism, în scopul de a dizolva ceea ce nu este armonioasă.
  Dacă vrei, voi explica cum, în unele cazuri, am folosit exact aceeași cerere, atunci când unul a fost asking pentru ajutorul meu pentru vindecarea formei umane. Înțelegerea mea despre legea vieții m-a forțat să sun în primul rând legea iertării în acțiune, cum așa o faceți acum. I-am spus, „păcatele tale sunt iertat,” și a fost de către autoritatea de viață pe care am posedat, că am fost în măsură să facă acest lucru. Observați că nu aș fi fost în măsură să facă acest lucru, dacă nu am folosit puterea de prezență a tuturor vieții, puternic AYAM. Prin urmare, a fost autoritatea vieții care, adresându-se mișcării de viață a individului, a informat forma umană a sinelui că păcatele sale au fost iertat. Acest a deschis ușa pentru curenții de energie pe care eu am eliberat din prezența vieții individuale a individului pentru a realiza vindecarea. Cu putere am avut, vindecarea a fost de obicei instantanee, dar nu a fost întotdeauna cazul.
  Sunteți acum la punctul de a înțelege actul și punerea în practică exact așa am făcut-o. Și este singura lege din univers, pe care orice ființă umană o poate aplica. Vezi tu, iubitii mei, viața este singurul lucru pe care îl poți apela, sau pe care îl poți pune în practică, pentru orice este necesar în lumea ta de acțiune. Nu mai e nimic altceva, există nimic altceva. Unde l-ai găsi?
  Observați diferența dintre înțelegerea actuală a prezenței vieții și a practicii sale, și ceea ce ați învățat în trecut.
  Nu există nici o autoritate în apelul dumneavoastră fără cunoașterea de AYAM prezența ca dat de masterat Ascensionați. Acest este care te face autoritatea cu privire la conținutul apelului voastră. Puteți avea credință în Dumnezeu și de a face apeluri, și în cele din urmă veți obține rezultate care vor fi proporționale cu intensitatea de sentimentele tale, dar dacă veți învăța să facă apel la prezența dumneavoastră de viață individuală, care este Dumnezeu în acțiune, până la punctul în care sunteți în univers, atunci puteți apela această putere oriunde și oricând cu mare precizie. Puteți apela în acțiune pentru un anumit rezultat și apelul nu poate eșua. E imposibil! Este o lege definită și o practică definită, și singurul lucru care este necesar pentru tine este că vă armonizați, pe care le face cererea, și că vă mențini armonia după aceea.
  Fiți siguri că va exista întotdeauna un membru al corului luminii, pentru veghez asupra voastră și a vă oferi toată asistența necesară.
  Permiteți-mi să vă spun că miile și miile de răspunsuri pe care unii le-au primit după ce au sunat la corpul mental superior al Godfré și Lotus, Înainte ca Godfré și Lotus să fi primit aceste aplicații, este o dovadă pozitivă că este viața care răspunde în orice caz. Acestea sunt fapte dovedite! 
  Corpul tău mental superior și prezența ta AYAM sunt Atotputernicul în univers. Din moment ce ea știe deja, și circumstanțele, și nevoile dumneavoastră, de ce credeți că prezența dumneavoastră nu este gata să vă răspundă în orice moment?
  Prin Ministerul meu, am fost deja autoritatea care ar putea răspunde la orice apel serios și sincer de orice individ de pe acest pământ.
  Sunt mii și mii de ființe care au fost vindecate instantaneu, chemându-mă pe mine. Pentru ce? Pentru că primesc fiecare apel! Și că, prin proiecția de o rază de lumină, am învăluit individuale care, în măsura acceptării sale, primeste raspunsul instantaneu! În unele cazuri, este după câteva zile că individul se ridică și este eliberat prin curenții de energie care sunt stabilite.
  De îndată ce ați înțeles cum aceste marile legi ale vieții acționează cu toată puterea și instantaneu, vă simțiți că nu există condiții de creație umană care poate ține pe cineva în sclavie mai mult timp. E imposibil, iubitii mei! Și veți ajunge repede la punctul în care vă va ridica mâinile de asteptare prezența dumneavoastră și, astfel, matura orice discordie din corpul tau. Apoi vei face penetra razele puternice în sfera ta de acțiune, armonizând toate discordia, și dupa domnie ordinea și justiția divină.
  Pentru tine și pentru lumea ta, nu există nici o autoritate, altele decât această putere de lumină. Nici o condiție omenește creat are puterea de a opri acțiunea vieții pe care le apel pentru a obține fericirea, armonie și perfecțiune în lumea ta și să asigure sprijinul vostru.
  De aceea, această tehnică este atât de practică!
  Suntem atât de practic! Cele mai practice persoane din lume! Pentru că este doar înțelegerea vieții, care poate face un individ cu adevărat practice. Dimpotrivă, cel mai puțin practic individ din lume este cel care este cel mai ignorant pentru că el exclude acțiunea și înțelepciunea vieții.
  Iubitii mei, există un punct negru pe care atentia ta a fost atras de mai multe ori. Îmi permit să fac acest lucru din nou, pentru că este foarte important: trebuie să te supraveghezi la două activități în viața ta, cum ai fi veghez cel mai veninos sarpe. Este auto-mila și auto-justificare.
  Aceste două obiceiuri trebuie eradicate sistematic din lumea voastră, dacă doriți să fiți eliberați rapid.
  Auto-mila deschide ușa larg la ceea ce a cauzat răul suntem deja suferă de, și de auto-justificare jaluzele și ne împiedică să vedem ce trebuie să fie corectate. Deci, să fie foarte atenți cu privire la aceste două puncte și a pus toate bune voința ta de a le face să dispară, atunci vă puternic prezența AYAM vă va elibera rapid.
  Și acum, încă unele detalii despre Departamentul meu și activitatea de timp prezent. Ai putea crede, probabil, că ar fi trebuit să știu în timp meu ce avea să urmeze, dar nu am știut. Crezi că mi-aș putea imagina că Saint-Germain ar crea această activitate magnifică?
  Nimeni care a trăit vreodată nu m-a iubit mai mult decât Saint-Germain. Înțelegi asta? Nimeni, care a fost încorporat, a avut vreodată mai mult dragoste și devotament pentru mine. Și totuși nici el, nici nu am avut nici o idee de această activitate minunat de prezență AYAM. De cine și unde era cunoscut chestia? Marea energie principala pe care Saint-Germain și Godfré au atras deja atenția dumneavoastră sub numele de „Great central sun” este focul de concentrare care oferă lumină, inteligență și energie la acest sistem de lumi, și acolo și numai acolo, lucru a fost cunoscut. Secole și secole în avans, tot ceea ce se va manifesta prin umanitate este planificat acolo! Aceasta este prima dată o astfel de instruire a fost dat pe pamant, dar am sentimentul că a venit timpul pentru tine să știe și să simtă de ce și modul în care aceste activități apar.
  Cum a avut zeita Liberty oportunitatea de a da acestei viziuni a viitorului Statelor Unite generalului George Washington? De unde a venit înțelepciunea asta? Iubitii mei, această viziune este matematic exacte și dovada este că două treimi au fost deja realizat! Dar cum a dobândit Liberty cunoștințele care sunt revelate aici?
  Amintiți-vă că Saint-Germain v-a spus că Zeita Liberty a plecat la Marea caminul de inteligenta concentrare pentru acest sistem de planete, și a obținut o dispense pentru America și pentru lume. Acest focul de inteligență este marele soare central.
  Este regretabil faptul că unele persoane se găsesc într-o astfel de stare de ignoranță a legii vieții că ei cred că eu sunt singura autoritate pentru acest pământ.
  E absolut ridicol! Eu sunt autoritatea sub raza iubirii, și Saint-Germain este autoritatea sub raza violet, iar cei doi trebuie să fie combinate pentru a permite ascensiunea în masă a umanității.
  Și sunt multe alte raze.
  Uite legea, dragii mei! Și sunt convins că studenții AYAM nu cred și simt că Saint-Germain mă înlocuiește sau creează interferențe cu munca mea. Dar eu spun-o astfel încât toată omenirea să știe.
  Saint-Germain este cea mai mare binecuvântare din toate timpurile pentru umanitate, pentru că el acționează sub violet Raza, care este puterea purificatoare pentru pământ. Fără această putere purificatoare, nimic nu poate fi realizat pe pământ, și umanitatea ar fi distrusă, chiar și în ciuda a tot Ministerul meu.
  Sper că voi, studenții luminii, veți înțelege acest mare adevăr și că ființele umane vor fi mai atenți în afirmațiile lor, care sunt dictată de ignoranță.
  Pentru lumea ortodoxă, pentru toți cei care cred că eu sunt simbolică, spun: „Fiți foarte atenți în comparațiile pe care le desenați între Saint-Germain și mine.”
  Ființele umane care încă nu au învățat să iubească cu adevărat n-ar trebui să-și exprime opiniile despre cei care au devenit încorporarea iubirii divine și care recunosc doar puterea activității sale!
  Saint-Germain este o astfel de ființă! O astfel de ființă, eu sunt! Marii Maeștri înălțat, marile ființe cosmice și legiunile luminii sunt astfel de ființe!
  Când am spus odată că aș putea apela legiuni care ar răspunde poruncii mele-a fost legiunile de lumina! Sunt aceste ființe!
  Iubitul meu, te îndemn, cu toată dragostea ființei mele, să persiste în hotărârea ta fermă, să-ți păstrezi atenția asupra prezenței vieții tale.
  Studiu, studiu, studiu, practică, practică, practică. Ziua nu mai este foarte departe în cazul în care nu va fi nimic discordante sau limitarea în viața ta.  Vei deveni Victoria vieții și vei primi atât de multă energie de la cei care sunt personificarea acestor calități! Gândiți-vă la măreața Victory Maestru, care este încorporarea plinătatea victoriei vieții, și care vă oferă să încărcați această calitate în lumea voastră, astfel încât să fie acolo în acțiune constantă.
  Iubitii mei, de ce nu accepți această ofertă și devii victoria lui a vieții? De aceea vă spun: „niciodată să nu ezitați! Nu fi descurajat! Continuați să înaintare în măreața aplicație a legii vieții, și apoi într-o zi veți vedea manifestarea completă.”
  Lasă-mă acum să spun ceva frumos, emoționant și glorios. Voi care purtați gri al conceptele umane pe parul vostru, și care crezi că esti îndoite sub greutatea de ani, recunosc că eu vă dau asigurarea că lumina care face bate inima ta este tinerețea veșnică, care niciodată vârstele! Ea nu îmbătrânește niciodată, ea nu știe nici o limitare, ea nu știe nici o primejdie! Lumina care îți face inima să bată este puterea care, sub noua Dispensație, te va înălța în ascensiune la momentul așa-numitei morți. Este cea mai mare binecuvântare care a fost vreodată sau va fi vreodată acordată pe o planetă a acestui sistem.
  Exprimați-vă întotdeauna devotamentul, recunoștința și dragostea față de zeița libertății și mărețul Director divin care s-a intercedat pentru umanitate. Îl iubesc pe marele director divin ca tatăl meu etern. Afirm acest lucru aici, și în fața întregii lumi, pentru că el a fost cel care mi-a dat înțelegerea deplină care mi-a făcut măreața victorie a AYAM. În timpul perioadei de instruire mea, care a fost ascuns de la umanitate câteva secole după Înălțarea mea, m-am aflam în prezența sa, primind această înțelegere puternică, care mi-a permis să stabilească acțiunea strălucitoare vibratoare a exemplului de înălțare pentru umanitatea Pământului. Este o înregistrare puternică, vie, pulsant, a cărei putere și forță nu va scădea niciodată, până când toate ființele umane vor fi eliberate de pe pământ prin Înălțarea lor.
  Această înțelegere a puternica AYAM este cel mai sacru lucru din întregul univers, și vă implor să-l ia în considerare ca atare. Cu toate acestea, acest lucru nu este un motiv să rămână sumbru, aceasta ar trebui să vă dea în schimb o bucurie veșnică și un zâmbet permanent, pentru că aveți privilegiul de a reveni la casa ta, Marea prezență a vieții, și să-și manifeste suveranitatea lui și lui Victorie pe pământ care are nevoie de ea atât de mult.
  Amintiți-vă că fiecare student AYAM este ca un minunat radiant Center of Light, care este unită cu toți studenții AYAM din lume.
  Notă înțelepciunea de Saint-Germain, care a condus Godfré și Lotus la anumite locuri specifice, pentru a propagarea lumina. Nu v-ați fi gândit că ar fi fost o idee bună să le aduceți în centrele importante pentru a exersa în cadrul serviciului? Saint-Germain, cu toate acestea, le-a luat direct la Philadelphia, leagănul libertății din Statele Unite, și acolo aripile lor desfășurate și ei au luat măsuri. Și cum așa am rostit doar cuvântul aripile, am să ia această ocazie pentru a anunța că perfecțiunea care va fi realizat în domeniul aviației va fi una dintre marile bucurii ale omului…
  Bucură-te din toată inima ta, iubitii mei, să trăiești acum pe pământ, în momentul în care acumularea discordante este la apogeul său, si aveți privilegiul de a primi înțelegerea, tehnica și Gloria exprimându-și în totalitatea sa perfecțiunea vieții de pe pământ. Nimeni nu a avut o astfel de oportunitate încă și este atât de minunat!
  Oh, în cazul în care numai ființele au fost atenți și nu au acceptat aparițiile din lumea exterioară care le deprima atât de mult încât ei nu mai observa cel atotputernica acțiune a vieții în împrejurimile lor! Prietenii mei, credeți că este posibil să fie zdrobit sau învins de către orice creație umană, când rămâneți fideli prezenței voastre puternice AYAM, însăși viața care vă face inimile să bată? E imposibil!
  Vă spun, doamnelor delicate sau sportivilor puternici, sunteți egali în slava marii prezențe a vieții!
  Chiar dacă sunteți neajutorat situată pe spate în pat, puteți spune cu toate acestea, la această prezență a vieții: „viața mea, prin prezența mea puternică AY AM, dă-mi înapoi la activitatea, fă-mă ambasadorul tau!”, și se va face acest lucru.
  Bucuria mea este mare de a fi cu tine și de a vorbi cu tine, în acest fel, prin intermediul lui Godfré. Este un privilegiu pentru mine, pentru că știu că cuvintele mele vor rămâne pentru totdeauna ca o prezență activă puternică în conștiința ta și sfera ta de acțiune. Ei vor menține o activitate atotputernică acolo până când vei veni să-mi strângi mâna în înălțarea octavă a luminii, în toată gloria și suveranitatea vieții.
  Eu vă mulţumesc.
  Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *