IISUS 9

Preaiubitul Iisus, discursul 9.
FLACĂRA VIOLET COSMICĂ

  Bine iubit inimii mele, bucuria noastră este mare atunci când vedem Marea lumină emisă de grupul vostru, rezultatele obținute prin binecuvântările voastre; decretele tale și eforturile tale sunt imense și, oră de oră, îți intensificăm apelurile către focul sacru. Puterile focului cosmic vor mătura prin națiuni și își mențin expansiunea până când tot ce este nedorit este consumat.
  Marea flacără cosmică violet cere să fie folosită cu mare intensitate și cu înțelegerea faptului că face parte din activitatea specială de foc a lui cosmic Hristos, acordată de Marele Soare Central pentru a ridica și a răscumpăra tot ceea ce a fost încarcerat de discordie umană.
  Bucuria ta va deveni tot mai mare atunci când veți vedea că decretele voastră va atrage, de la dumneavoastră dragi prezență AY AM și de octavă noastra, binecuvântări tot mai mare, care se va răspândi în jurul tău. Atunci când se face apeluri în numele meu, întotdeauna să vă păstrați atenția asupra dumneavoastră iubit prezența AYAM, și sensul cuvântului creator AYAM și puterea lui.
  Să știți că prin chemarea focului cosmic al AYAM și a flăcării noastre victorioase, în numele meu, veți primi ajutorul lui Octavian al nostru, ajutorul corului maestrilor ascensionati, al ajutorului corurilor angelice și al ființelor cosmice. Fiecare dintre ele direcționează cu acțiunea fizică concentrată, venind de la Great sun central, o flacără individualizată, în scopul de a schimba condițiile fizice mai repede și de a elimina ceea ce altfel ar distruge tine.
  Deci, păstrați-vă atenția mai presus de toate cu privire la utilizarea de foc AYAM a inimii de creație, focul cosmic, focul sacru al preaiubitului prezența AYAM a marelui soare central.
  Când întrebați, în numele meu, o realizare, întotdeauna face acest lucru de către Marea AYAM putere de toate creație! În timp ce, ca răspuns la apelurile dumneavoastră, punem în acțiune marele foc cosmic al prezenței AYAM a marelui soare central, cereți ca Puterea magnetică a magnetului marelui soare central să fie intensificată continuu și să devină irezistibilă. Apoi, atenția ființelor umane va fi deviată de la toate acele lucruri distructive cu care se confruntă, și la care își dau atenția și energia. Pentru ca această distrugere că ei genereaza astfel, se poate transforma pe ei și distruge-le ei înșiși.
  E În acest scop ce înregistrarea eterică a ascensiunii mele a fost umple de iubirea marelui soare central cu o putere a cărei acțiune asupra atenției oamenilor se va intensifica întotdeauna, până când vor înțelege tot ce înseamnă Înălțarea.
  Apoi, ea va putea face pentru ei tot ceea ce legea cosmică permite să le elibereze.
  În ceea ce privește problemele lumii fizice, dacă doriți ca acestea să fie rezolvate, și dacă doriți nu mai să le aibă, dacă doriți manifestarea acestor cele mai mari puteri ale măiestriei noastre de viață, trebuie să utilizați suficient cosmic violet flacără pentru a consuma o distrugere care reprezinta limita de timp si limitarea.
  În cazul în care, în decrete dumneavoastră, vă întrebați dumneavoastră dragi prezența AYAM, și noi, pentru a elibera toate cosmic violet flacără pe care vrem să vă dau în toate intensitatea necesară în octavă dumneavoastră pentru a consuma instantaneu problemele ta, și limitări ta, flacăra poate veni aproape instantaneu la comanda dumneavoastră. Daca esti convins de asta, dacă vă păstrați sentimentul de convingere, prin apelarea toate flacără violet cosmic că vrem să vă dau să consume problemele tale instantaneu și să le înlocuiască cu soluția lor veșnică, vă putem oferi victorie permanentă chiar acum! Dar am spus „aproape”, pentru că o întârziere poate fi cauzată de sentimentul tău. 
  Este posibil ca noi să intensificăm puterea acestei flăcări cosmice violet până la punctul necesar și, prin puterea magnetică a marelui magnet al soarelui central, să vă ridicăm și lumea voastră deasupra a ceea ce a fost limitările voastre seculare, și deasupra ce încă mai încearcă să te țină în robie.
  Deci, în orice problemă, orice circumstanță fizică pe care doriți să schimbați, apel suficient cosmic violet flacara consumatoare pentru a le schimba instantaneu, deoarece altfel flacăra vine doar val după val. Cu fiecare val, o anumită parte este consumată, și este acest mod de a face lucruri care vă oferă impresia că este nevoie de timp; Dar dacă, în numele cosmic foc AYAM al Central mare soare, te sun suficient cosmic violet flacără pentru a consuma instantaneu aceste circumstanțe, nu va fi un șoc în problema, acesta va fi zdrobit și resturile vor fi consumate rapid. Apel suficient de nimic, și tot ce ai nevoie în octavă fizice pentru a schimba circumstanțele într-o perfecțiune permanente.
  Dacă ați putea înțelege cât de mult dorim să aveți, cât de mult trebuie să vă dăm, cat de mult trebuie sa ai cu dreptul dumneavoastră divin, Nu veți mai rata niciodată să dați acest decret din nou, iar ceva din mine îmi spune că nu veți mai rata pentru a o-face!
  Noi am ancorat unele activități focului cosmic în fiecare din curenții voștri de viață, în lumea voastră și în circumstanțele înconjurătoare. Aceste activități au ajuns la o anumită forță-Vive și vă va oferi rezultate mult mai rapid. Doar amintiți-vă că, solicitând pentru toate flacără violet necesare pentru a consuma tot ce este uman instantaneu, lucru va fi acordat pentru tine.
   Nu uitați cuvintele: „tu decret un singur lucru și ea va fi dat la tine!”
   Dacă decreți și cereți să aveți tot focul cosmic pe care vrem să vi-l dăm pentru a schimba instantaneu circumstanțele în aceste miracole ale perfecțiunii pe care inimile voastre le doresc și care revin la voi prin dreapta divină, atunci le veți avea.
  Să presupunem că doriți bani pentru proiectele de construcții sau alte lucruri necesare, spuneți la prezența dumneavoastră: „Ei bine iubit prezență puternică AYAM! În numele ascensiunii lui Isus Hristos, dă-ne tot ce avem nevoie pentru a finaliza acest complet acum, și toate flacăra cosmică violet necesare pentru a face acest lucru instantaneu.”
  Încă nu știi totul care este în această flacără cosmică Violet.
  Iubitii mei, acesta este un sceptru al suveranității prin care puteți risipi toate limitările și problemele. Nu numai asta. Dar flacara violet consumatoare este această dragoste care iartă, și care vă va oferi răbdarea indispensabil În relațiile cu semenii tăi ființe umane care sunt încă luptă împotriva adversității, care indirect, de asemenea, cântărește pe tine.
  În locul tău, aș da, de asemenea, decrete pentru anihilarea bestie de agravare, pentru că este o bestie specială.
  Oh! Vei cunoaște pacea!
  Preaiubitii mei, cere toate flacăra cosmică violet pe care maestrii Ascensionați doresc să o ai, tot ce este necesar pentru a stabili pacea în lumea ta acum și pentru totdeauna. Cere imediat o lumină prea abundent și forța în tine, pentru a manifesta întotdeauna măiestria ta.
  Tine cont de aceasta: nu ai cerut încă tot ce ai nevoie. Nu ai cerut anumite lucruri și asta e bine; Dar acum ești în punctul în care victoria ta trebuie să se manifeste în lumea exterioară și, pentru a arăta acest lucru, pur și simplu cere ca prezența ta să vă dea tot ceea ce știe este necesar, tot ceea ce noi și ea vrem să dăm, până când o veritabil avalanșă vine să vă întâlneasca pentru a vă asista…
  Dacă aveți nevoie de prietenii care sunt maestri ascensione, adresați-vă dumneavoastră iubit AYAM prezență și ne să vă dau toate prieteni al Maestri Ascensionați necesare pentru a face ceea ce este necesar să se manifeste planul divin realizat în octavă fizice, și ne să vă dau toată asistența pe care dorim să o dăm de la octavian al nostru pentru a vă permite să începeți să inundați lumea cu toată perfecțiunea Maestrilor ascensionati pe care vrem să o vedem aici pe pământ.
  Crezi că vrei asta și asta, și o altă activitate specială a perfecțiunii și asta e bine. Dar vrem și mai multă perfecțiune pentru tine pentru că știm mai bine decât tine câte au mai rămas, și vrem să aducem toate perfecțiunea al Octavian noastra în a ta.
  Asadar, cere tot ce există, și o vei obține.
  Nu vă opriți apelurile pentru ploaie, apă, vreme bună și tot ce aveți nevoie. Voi, cei care locuiți în marile orașe unde substanța nu este în locul său, cereți tuturor soarelui și purității nemuritoare pe care le doriți, și toate flacăra cosmică violet care nevoie, și tot ceea ce vrem să aducem, și toate acestea vor fi acolo pentru a purifica aceste orase, pentru că în cazul în care toată substanța care este acumulat acolo a fost bine distribuite, și dacă oamenii ar putea trăi într-o atmosferă absolut pură, să primească hrană pură și să rămână în lumină, toate distrugerea ar dispărea.
  Dacă doriți ca sinele extern să aibă sentimentul și viziunea rezultatului obținut și perfecțiunea dorită, atunci întrebați la prezența iubită AYAM, în numele meu, pentru a turna toate flacăra cosmică violet necesară în manifestarea fizică, si acest va face lumea ta la fel de stralucitor ca soarele central.
  Intrați în acțiune!
  Ia măsuri!
  Nu este vorba doar de apeluri care sunt necesare! Sa nu credeti ca puteți face prea multe pentru a aduce perfecțiunea al octavian noastra în această lume fizică! Dacă, pentru totdeauna, spui: „nu putem obține acest lucru în circumstanțele ne găsim”, Marii Zei! Puteti ramane in aceste lanturi inca un milion de ani! Deci, dacă nu vrei să stai acolo timp de un milion de ani, fă ce ți-am spus, si să ieși imediat de aici!
  Amintiți-vă că obligația dumneavoastră față de maestrul Saint-Germain este de a aduce destulă perfecțiune în această lume ca să poată veni, în corpul vizibil și tangibil. Este legea cosmică care vă cere să aduceți cât mai multă perfecțiune în octavă fizică pentru a ne permite să venim și să rămânem cu voi. Legea cosmică nu ne permite să venim dacă vă răsfățați în limitări, sau dacă sunteți indiferenți la ordin, puritate, frumusețe, sau ceva bun. Dacă cel mai mic efort e prea mult sau nu-ți place să faci ceva, de ce am veni? Nu avem nici o afinitate cu atmosfere discordante-nu trăim în dezacord în nostru octavian și, dacă nu vă face octavă ta similare cu a noastră, legea cosmică nu ne permite să vină.
  Deci, vă rog, anihilați bestiile de letargie, indiferență și lene. Dacă nu vă păstrați energia dinamic pozitiv, dacă esti slab, forță sinistru va ataca. Nu face nici o greșeală tine. Atâta timp cât efortul de a manifesta ceva pare prea mare pentru tine, nu există nici un punct în așteptare pentru noi: nu vom veni! Dacă fiecare efort pare prea mare pentru tine și ca sunteti bine cu impurități și limitări, de ce as veni te-am scapi din ea?
  Dacă asta vrei, trebuie să te lăsăm în pace.
  Când dragostea ta de perfecțiune va fi suficient de arzător, nici un efort nu va părea prea mare pentru a produce aceasta, și pentru a corecta-te pentru a obține tot ce doriti.
  Dacă nu faceți acest efort, legea cosmică nu ne permite să aducem în această lume perfecțiunea pe care nu o cereți-dar (și Isus ridică mâna la sus) deasupra voastră, propria prezență AYAM vă așteaptă să vă dau ceea ce vă va face fericiți  pentru totdeauna.
  În locul tău, aș numi Acțiunea flacăra cosmică violet pentru a inflama pe toată lumea până la punctul că toată lumea are determinarea de a avea puritate, ordine divină, și supunere demnă de prezența AYAM și Masters Ascensionați.
  Dacă legea cosmică nu necesita puritate, ordine divină și armonie, am fi ridicat lumea în perfecțiunea al Octavian noastra de mult timp. Oamenii nu ar fi în condițiile în care se află astăzi dacă legea cosmică ne-ar fi permis să intervenim și să-i eliberăm de acest primejdie. Barbatii stau în aceste condiții, deoarece doresc să, dar atunci când spune la draga prezența ta AYAM: „Dă-mi toate cosmic violet Flame necesare pentru a elibera-mă instantaneu de la toate limitările!”, apoi veți vedea de foc sacru care se manifestea la punctul de sa devena vizibil în jurul corpul voastră fizice.
  În locul vostru, aș numi cu siguranță toată flacăra cosmică violet și toată lumina cosmică albastră a lui Cristos victorios, necesară pentru a sparge acumularea de discordie în creierul și trupul tuturor reprezentanților și conducătorilor care au încercat sa te distruge. Sunați la toate Flame violet flacără necesare pentru a preveni nedreptate de instanțele judecătorești de a fi impuse pe tine!
  Nu 10% din ceea ce este în legislația actuală ar trebui să rămână acolo. Restul este o panza de păianjen care are ca scop să vă păstrați înrobit. Este dominația umană și autoritarismul care fac oamenii să creadă că trebuie să asculte ordinele forțelor distructive!
  Vă voi încuraja mereu să chemați flacăra cosmică violet a focului cosmic până când toată flacăra violet necesară purificarea națiunii este atrasă în octavă fizică pentru a face acest serviciu pe care ea singur îl poate face.
  Fiecare maestru ascensionati și fiecare ființă cosmică, care vine să ajute națiunile, aduce cu el flacăra violet până când purificarea este completă. Deci, intensifica cosmice violet flacără apeluri în toate serviciile, astfel încât perfecțiunea Maestrilor Ascensionați se poate manifesta și oameni liberi de primejdie, suferință și limitări.
  Cum răul poate fi consumat, cum crimele poate oprit, consumul de droguri pus în esec, dacă nu numești toate flacăra cosmică violet care este necesară pentru a anihila toate acestea instantaneu pe pământ?
  Iubitul Mahachohan te va ajuta.
  (Nota : S-a spus că Maestrul Isus este Chohan al doilea Raza de dragoste înțelepciune, și că Saint-Germain este Chohan a șaptea violet Ray. Mahachohan, Maestrul Paul, este Chohan a treia rază de iubire în activitatea extern. Este numit Mahachohan deoarece, ca maestru al celei de-a treia raze, de fapt, direcționează razele 3 4 5 6 și 7, chiar dacă fiecare dintre aceste raze este sub responsabilitatea unui Chohan.
3: Lady Rowena,
4: Leonardo Da Vinci,
5: Hilarion,
6: Lady nada,
7: Saint-Germain.
Prima rază albastră a puterii este sub responsabilitatea maestrului Morya.
Pentru a fi complet complet, Maestrul Isus ocupă poziția de instructor mondial în domeniul de-al doilea Ray cu maeștri lanto și Kutumi, și este maestrul Confucius, care răspândește a doua raza pe pamant.)
  Fă asta și pentru vindecarea corpurilor tale. Sunați, în numele meu, prezența voastră puternică AY AM, pentru toate flacăra cosmică violet necesară pentru a vă vindeca corpurile instantaneu, și apoi montați garda pentru a le menține sănătoase în orice moment.
  Ordonați flacăra cosmică Violet să măture mințile și sentimentele oamenilor și să extermine orice dorință umană. Dacă doriți să faceți acest lucru, vom veni cu putere incredibilă, și miracolele vor avea loc, care va provoca un șoc în lume. Aceste experiențe vor aduce oamenii înapoi la Dumnezeu. Ele să-l vadă față în față și se vor supune poruncilor iubirii divine și vor fi eliberați.
  Toate acestea se pot întâmpla doar printr-o ordine conștientă, și apelul la prezența iubita AYAM și catre Masters Ascensionați este indispensabilă. Rugați-vă ca toti ceea care dezonoreaza lui Dumnezeu să fie înlăturată instantaneu de pe pământ. Este necesar ca această asistență să vă fie oferită cu o forță purificatoare dinamică pentru a elimina toate crimele.
   Dacă efectuați apelul, vom furniza focul cosmic, iar dacă apelul este făcut cu înțelegerea a ceea ce vă spun și din toată inima voastră, vă vom da tot focul lui cosmic Hristos necesar pentru a obține manifestări imediate în octavă fizice. Roagă-te să-ți dăm tot ce vrem să-ți dăm pentru a face sa dispara tot ce te-a limitat și dezonorat pe Dumnezeu. De ce l-am refuza? De ce să mai aștepte ? Este imposibil ca să nu o facem! Și o vom face fără întârziere dacă ne întrebați pe noi!
  Acest nu se poate altfel.
  Dacă doriți să cunoașteți putere care vă aduce plinătatea tuturor lucrurilor bune, atunci faceți, faceți, faceți apel la iubirea al magnet marelui soare central, astfel încât toată dragostea cosmică a creației să vă aducă pe toți ce prezența ta și maestri Ascensionati doresc ca ve sa ai acum, pentru a face ceea ce se poate face numai de către dragoste; tot ceea ce va binecuvânta pe toti, și să ofere tuturor ceea ce numai dragostea poate da; și tot ce se va vindeca ceea ce numai dragostea noastră se poate vindeca!
  Acest apel va declanșa acțiunea simultană a flăcării cosmice violet și a flăcării spontane care va schimba în mod infailibil circumstanțele.
  Când atenția dumneavoastră nu este cerută de o activitate externă, atunci luați această posibilitate pentru a vă atrage atenția sistematic în acest foc al Christului cosmic și chemați-l în planul fizic; Adresa dumneavoastră iubita puternic prezență AYAM și, în numele meu, apel la toate foc cosmic vreau să dau pentru tine și pentru sfera ta de acțiune pentru a răscumpăra lumea. Motivul pentru Eu sunt numit Mântuitorul este că AYAM, eu eliberez pe totul prin foc cosmic, prin focul lui cosmic Hristos de la această flacără violet cosmic de magnet al mare soare centrale, al marele soare central însuși, și al templele focului cosmic de maestri ascensionati în centura electronică a soarelui fizic.
  Sunt, de asemenea, numit domnul iubirii. Deci, în numele meu, puteți apela toată dragostea cosmică a creației pe care vreau să o dau pământului pentru a retrage atenția oamenilor de la discordie, și pentru a obține ca sa forțele distructive sa fie confiscate și legate în tabăra luminii până când purificare lor.
  Ți s-a spus că Pământul trece prin inițierea iubirii. Astfel, puteți invoca cu ușurință focul cosmic al iubirii din toate flăcările lui Hristos victorios și să aduceți în octavă fizică tot ceea ce este necesar pentru a anihila toată ura și toate egoismul instantaneu. Barbatii se vor trezi apoi ca un vis, si vor întreprinde activitatea constructiva care indeplineste planul divin.
  (Isus spune:
  « puteți invoca cu ușurință focul cosmic al iubirii din toate flăcările lui Hristos victorios și să aduceți în octavă fizică tot ceea ce este necesar pentru a anihila toată ura și toate egoismul instantaneu »…
  astfel încât să putem spune:
1. AYAM Eu comand si Eu Sunt focul cosmic al iubirii din toate flăcările lui Hristos victorios care să aduceți în octavă fizică tot ceea ce este necesar pentru a anihila toată ura și toate egoismul instantaneu !
sau:
2. AYAM Eu Sunt victoria cosmica focul cosmic al iubirii din toate flăcările lui Hristos victorios care să aduceți în octavă fizică tot ceea ce este necesar pentru a anihila toată ura și toate egoismul instantaneu! )
  Efectuați apelul pentru acțiune totală de la toate forțele elementelor de a anihila instantaneu orice condiție distructive în popoarele ei înșiși. Ființele elementelor sunt prietenii tăi. Ei sunt sub îndrumarea iubitului Mahachohan, care va face în curând o nouă emisie a focului său cosmic, care va aduce iluminarea în mintea, și stăpânirea de sine exterior.
  De ce crezi că limbile focului au coborât asupra ucenicilor mei după Înălțarea mea? Pentru că coborârea acestui foc mai mare era necesară pentru a-i proteja în timp ce ele răspândesc adevărul luminii pe care l-am dat printre cei care nu înțelegiseră încă.
  În fiecare an, iubit Mahachohan acordă o altă Dispensație a acestui foc cosmic pentru a ajuta mintea și sentimentele oamenilor să înțeleagă mai ușor adevărul prezenței puternice AY AM și legea cosmică.
  În curând, una dintre cele mai mari emisii se va întâmpla. Acesta va da: iluminare la minte, iluminare la sentimente, iluminare, de asemenea, la substanța structurii corpului în sine, și iluminarea la atmosfera Pământului. Este prin forța templului său de lumină și cosmic fire-in-acțiune că stăpânirea de Mahachohan ajută la eliberarea de tot care poate accepta el.
  Și acest este prin propriile voastre apeluri conștiente că aceste diverse activități ale focului cosmic trebuie să intre în expresia fizică externă.
  În cazul în care rezistențele nu ceda, cererea mai mult și mai mult, și toate flacără violet cosmic necesare pentru a le face să dea drumul. Ce pot face oamenii împotriva elementului de foc? Dacă atragi acest foc cosmic în acțiunea cosmică exterioară, ea poate consuma tot răul Pământului instantaneu.
  Este la această putere că am rândul său, atenția ta!
  Marele pulsație al luminii și activitățile de foc cosmic ale marelui soare central determină un puls ritmic prin soarele fizic și planetele acestui sistem al lumilor, ca prin toate creația. Pământul trebuie să fie în perfectă armonie cu această pulsație, altfel existența sa este grav periclitată de legea rezonanței care o va anihila. Dacă cereți pulsație cosmic al focului cosmic al lui Hristos al prezenței puternice AY AM al marelui soare central pentru a purifica pământul și pentru a forța ordinul divin să înființeze și să domnească pacea, atunci acest foc cosmic va aparea prin lungul planetei! Acesta va zdrobi forțele distructive care sunt acumulate și le înlocuiesc cu activitatea constructivă a planului divin realizat. Asa trebuie să fie!
  Când vei comanda toată flacăra cosmică violet necesară pentru a face totul instantaneu în lumea voastră, dragii mei, această folosire a flăcării Violet în viața cotidiană vă va oferi o astfel de bucurie încât conștiința voastră va fi crescută pe presus de toate suferinta lumii fizice. Nu o vei uita niciodată, pentru că fericirea ta va fi prea mare când o vei vedea și simți că apare, pentru obliga manifestarea instantanee a perfecțiunii. Acest lucru va fi cazul, deoarece este actul pentru acest ciclu. Ați experimentat deja utilizarea flacăra cosmică violet cu acțiunea sa instantanee, dar în acel moment nu a fost legea ciclului și ați uitat-o.
  Flacăra violet devine acum acțiunea permanentă a legii focului cosmic pentru acest pământ pentru totdeauna, și puteți prin apelurile dumneavoastră pune-o în acțiune mai repede și să fie binecuvântați prin manifestările sale.
 Vei avea mai multă putere pentru a-i binecuvânta pe alții. Nu va fi o bucurie pentru a fi în măsură să ridice mâna și a vedea cosmic violet Flacara trece printr-o persoană și de a restabili perfecțiunea a corpului mentale superioare? Nu va fi o bucurie dacă o facem pentru tine? Ei, bine! În orice caz, acesta va trebui să fie făcut o zi, pentru că este legea acestui ciclu!
  Deci, trejeți la treaba cu toate cosmic violet Flame necesare pentru a schimba instantaneu circumstanțele în perfecțiunea Maestrilor Ascensionați pentru totdeauna. Exploda toate limitările pe care le-ați acceptat și care te-au ținut înrobit de secole. Aduceți această flacără cosmică Violet în creierul ființelor umane cu intensitatea necesară pentru a-i trezi, și a le arăta autorităța de foc cosmice cine intra în posesia Națiunilor.
  Rugați-vă ca tot ceea ce se opune păcii, purității și securității poporului să fie spulberat și ca tot focul lui Hristos cosmic intra în posesia a tot ce este necesar.
  Cere tot ce avem! Tot ce este necesar! Tot ceea ce aceasta prezența puternică AYAM vrea să vă dau în octavă fizice. Dă-ți dovada magiei cuvintelor mele! Dacă vrei miracole, întreabă-i! Cere toate miracolele de acțiune instant necesare pentru a sparge toate îndoielile și temerile tuturor umanității; pentru a forța oamenii să se supună lor iubit puternic prezența AYAM și rândul său, la Dumnezeu; să-i oblige să înceteze distrugerea lor și să-i facă supuși pentru a permite vieții să le dea victoria lor veșnică! Dacă doriți Înălțarea voastră, cereți toată flacăra cosmică Violet  în acțiunea cosmică necesară pentru a o forța să se realizeze fara esec; pentru a forța Înălțarea celor pe care îi iubești, a natiei si a lumii!
  Acest lucru va produce un șoc care va forța oamenii să se întoarcă la Dumnezeu.
  Aveți toată autoritatea, toată asistența și toată puterea preaiubitului prezență puternică AYAM a marelui soare central necesar pentru a schimba circumstanțele din lumea fizică. Dar este nevoie de putere dinamică, determinare și apeluri constante! Acest lucru necesită supunere necondiționată și ascultarea totală a iubit puternic prezență AYAM.
  Dă această ascultare și veți găsi că legea vă va supune!
  Cerul se va deschide, puterile naturii va alege să vă umple cu binecuvântările lor, și dorința de lucruri în lumea ta va fi înlocuit cu satisfacția permanentă a lumii noastre, care conține tot ceea ce doriti pentru serviciul Luminii.
  Repet: întrebați cu fervoare toate activitățile de foc cosmic necesare pentru a vă elibera și veți fi liberi.
  Marile puteri ale perfecțiunii vieții, care sunt inerente în utilizarea focului cosmic, sunt la fel de naturale ca respirația!
  Dacă le dorești, nu este mai dificil să le pui în acțiune în octavă fizică decât în octavian al nostru. Tot ce trebuie să faceți este să vă supuneți cerințelor legii cosmice și să aveți dorința arzătoare a focului sacru și veți putea folosi în permanență aceste puteri în planul fizic.
  Prin autoritatea legii cosmice a acestui ciclu, oamenii vor folosi puterea precipitatiilor, Eterializarii si purificării prin flacara cosmica Violet.
  Tu ești avangarda!
  Deci, cere, cerere, tot ceea ce este necesar pentru acțiune imediată și de protecție invincibil.
  Voi sunteți copiii focului cosmic, libertății eterne și Christului cosmic victorios. Prin supunerea  la legea cosmică, și  cu apelurile dumneavoastră pentru acest foc cosmic, veți cunoaște bucuria pe care prezența dumneavoastră dorește să v-o ofere. Veți avea bucuria de a purifica pământul prin acțiunea instantanee a flăcării cosmice violet și vă veți ajuta națiunea și Europa în împlinirea victorioasă a marelui plan divin al vieții. Faci o utilizare nelimitată a tuturor focului de Hristos cosmic necesar să se manifeste  veșnică libertate în lumea fizică, Victoria iubirii cosmice a inimii de creație, și autoritatea de prezență puternică AYAM care anihilează toată autoritatea umană în lumea fizică.
  Apel în acțiune nelimitată toate foc de cosmic Hristos necesare pentru a consuma instantaneu dominația hipnotică a forței sinistru.
  Cheamă toate fulgerul cosmic albastru necesar să anihileze instantaneu toate forțele sinistre. Să limpezesc calea ta. Pentru a elibera întregul pământ de ceea ce încearcă să-l dezonoare pe Dumnezeu. Pentru a elibera toți oamenii de la tortură de la propriile dorințe. Pentru a elibera ființele din elemente de tortura murdăria umană. Pentru a elibera oameni din întunericul propriei ignoranțe.
  Sunați la cosmică violet flacara necesare care forțează iluminarea, puritate, autoritatea de foc cosmic de a conduce pământul până când toată autoritatea umană dispare pentru totdeauna.
  Apel în acțiune instant toate foc cosmic de toate creație necesare pentru a consuma toate forțele sinistru care acționează prin toate organizațiile internaționale. Rugați-vă ca acest foc cosmic să apară prin creierele și corpurile tuturor celor care dețin poziții în guverne și administrațiile publice pentru a purifica și proteja pe cei care luptă pentru libertatea Națiunilor și a popoarelor.
  Dacă efectuați aceste apeluri în fiecare zi, veți descoperi că flacăra va apărea cu o intensitate în continuă creștere, până când se consumă orice forță sinistră.
  Fie ca toată gloria și focul marelui meu templu cosmic în centura electronică a soarelui fizic, aduce către voi tot ce aveți nevoie pentru a progresa și a vă manifesta libertatea în lumea fizică.
  Prin preaiubitul voastra prezență puternică AYAM, Victoria focului lui Hristos cosmic al marelui soare central ia suveranitatea sa în această lume și manifestă perfecțiunea sa în împlinirea planului divin.
   Te îmbrac cu focul meu al prezenței puternice AYAM al marelui soare central și, ca așa Isus Hristos înălțat, vă voi face să simțiți toată puterea cosmică răspunzând apelului voastră.
  Fie ca Gloria și Victoria eternă a focului lui Hristos cosmic să domnească pe pământ-pentru totdeauna!
  Te iubesc, mulțumesc, și te binecuvântez!
  Eu Sunt Iisus.
Practică :
1. AYAM Eu comanda si Eu Sunt toate flacara cosmica necesara care actioneaza…
(puteți face să acționeze oriunde doriți)
în toată ființa mea și în lumea mea,
în atmosfera mea,
în afaceri mei, familia mea, toate cele dragi pentru mine,
în guvernul acestui tari,
în Europa, în umanitate și în pământ,
în ființele de elemente…
oriunde doriti…
2. AYAM Eu Sunt Victoria cosmică a tuturor flacara violet că maestrii Ascensionați doresc să dea și că acționează…
Idem :
3. AYAM – Eu Simt întreaga violet Flame care dizolvă imediat toate problemele umane (x3 sau 10)!
4. AYAM – Eu Sunt destul de violet Flame pentru a dizolva instantaneu toate problemele (x3 sau 10)!
(pentru a spun apelurile, ultima pagină devine…)
  Eu comand și Eu Sunt în acțiune nelimitată toate foc de cosmic Hristos necesare pentru a consuma instantaneu dominația hipnotică a forței sinistru.
  Comand și Eu Sunt toate fulgerul cosmic albastru necesar să anihileze instantaneu toate forțele sinistre. Să limpezesc calea meu. Pentru a elibera întregul pământ de ceea ce încearcă să-l dezonoare pe Dumnezeu. Pentru a elibera toți oamenii de la tortură de la propriile dorințe. Pentru a elibera ființele din elemente de tortura murdăria umană. Pentru a elibera oameni din întunericul propriei ignoranțe.
  Comand și Eu Sunt cosmică violet flacara necesare care forțează iluminarea, puritate, autoritatea de foc cosmic de a conduce pământul până când toată autoritatea umană dispare pentru totdeauna.
  Comand și Eu Sunt în acțiune instant toate foc cosmic de toate creație necesare pentru a consuma toate forțele sinistru care acționează prin toate organizațiile internaționale.
  Comand ca acest foc cosmic să apară prin creierele și corpurile tuturor celor care dețin poziții în guverne și administrațiile publice pentru a purifica și proteja pe cei care luptă pentru libertatea Națiunilor și a popoarelor.
  AYAM AYAM AYAM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *