IISUS 10

  

Preaiubitul Iisus, discursul 10.

  Prima parte.
  Iubitii inimi mele! Tu, care mă accepți și-mi acorzi atenție cu devotament, eu vin la tine să-ți dau dragostea mea și sentimentul puterii mele.
  Viața mea conține toate posibilitățile și, în situația Ascension, fiecare oportunitate este o centru conștientă sentimentului, însărcinat cu presiunea necesară pentru a produce manifestarea instant. Când îți dau dragostea mea, îți dau sentimentul meu de viață în octavian al Maestrilor ascensionati. Ca AY AM, eu sunt atotputernic, asa ca este posibil pentru mine să se scufunde viața mea din octavian meu în a ta, la fel de ușor ca esti apa curenta prin deschiderea robinet. Oferta iubirii mele conține energia concentrată a sentimentului meu cosmic de iubire care conține tot ce este posibil să se manifeste în univers.
  În universul din jurul tău, totul este viață, și sentimentul de viață, facultatea de senzație este unul și identic cu ea însăși în totul univers. Impresii percepute pot varia pe termen nelimitat, dar facultatea de senzatie și activitatea sa sunt aceleași în toate formele de viață, și nu mă costă nici un necaz pentru a vă comunica la tine sentimentul de octavian meu. Ai primit-o cu câteva clipe în urmă în timpul vizualizărea.
  Mii de oameni, când se calmează și își întorc atenția asupra mea, experimentează această pace, această liniște, această tăcere care se află în dragostea mea. Și deoarece atât de multe ființe au simțit aceste caracteristici ale iubirii mele, atunci eu trebuie să fiu real!
  Dacă, gândindu-mă la mine, te simți dragostea mea, atunci este că eu sunt într-adevăr o parte din viața universului!
  Există lumină în sentimentul meu, și când tu mi simt, lumina mea a intrat în tine. Prin aceasta vreau să spun o adevărată iluminare, nu numai de ideile tale, dar, de asemenea, de o creștere de lumină în carnea ta. Acest lucru se datorează faptului că sentimentul în dragostea mea este activitatea de expansiune a luminii. Dacă ai simțit pacea care a invadat atmosfera din jurul tău, atunci ai simțit lumina mea.
  Preaiubitul maestru Saint-Germain v-a explicat că sentimentul conține Facultatea de văzul și auzul. Când sentimentul tău a fost ținut liniștit și armonios destul de mult, întorcându-ți atenția spre mine, vei percepe mai întâi lumina. Același lucru este valabil atunci când vă acordați atenție altui maestru ascensionati sau oricărei activități a focului sacru.
  De îndată ce vă concentrați asupra activităților vieții, viața umple sentimentul tau cu substanță luminoasă. Dacă, în reculegere, accepți sentimentul iubirii mele, atunci simți lumina lui Octavian al meu. Continuând această contemplare fără oprire pentru o vreme, sentimentul tău de lumină va fi intensificat până la punctul în care vei vedea lumina prin carnea ta.
  Și va trebui să simți lumina prin carnea ta înainte ca trupurile tale să devină luminoase de însise singur.
  Permiteți-mi să vă arăt că există doar un singur pas pentru a fi făcute de la vizualizarea unui singur lucru pentru a simți un singur lucru: puteți vizualiza lumina, și dacă vă mențineți atenția cu dragoste și devotament, veți începe să se simtă lumina. Și nu-ți permite intelectul să spună că nu poți!
  De multe ori, vă referiți scene din trecut, adică, de fapt, vizualiza acțiunile sau imaginile din mintea ta, și, astfel, genera sentimente a căror natură variază în funcție de tipul de viziune. Deci, puteți imagina, de asemenea, lumina mea și-l simt.
   Puteți, dacă doriți să-l recunosc, puteți, dacă doriți să, puteți, dacă acceptați ideea, și niciodată nu ve permite intelectul de a spune altfel din nou!
   Mii de maeștri ascensionati au făcut-o, și eu, am făcut-o. De asemenea, o faci cu vizualizări distructive, astfel încât să puteți faci cu vizualizări constructive.
  Eu v-am dat afirmația „AYAM, Eu Sunt prezența iubirii pura divine care transcende fiecare concept uman și se deschide la mine ușa spre lumina inimii sale”. Acest care vă spune ca dragostea, că inima iubirii este lumina.
  Acest lucru este incontestabil. Este la fel de evident ca prezența soarelui în cer. Dacă-ți întorci atenția spre soare, nu simți lumina lui? Deci, dacă vă întoarceți atenția asupra prezenței tale puternice AYAM, nu vei simți și lumina lui? Vreau ca intelectul tău admite evidente, incontestabil, că simți ceva venind din tot ce ți-a atras atenția.
  Deci, dacă vă țineți atenția la lumina, puteți absorbi cât de mult doriți.
  Orice calitate constructivă emanând din viața acestui univers este radiația unei anumite intensități a luminii. Deci, daca în mod clar simți o radiația bună, așa că simți lumina.
  Prin corpul fizic al tuturor acelora care îmi dau atenție, răspândesc o acțiune cosmică intensificată a iubirii mele, a luminii iubirii mele, pentru a o fixa în pământ pe care mergi, și în structura naturii.
  Victoria ascensiunii constă în transformarea curentului tău de viață individuală într-o focar de lumina, intensificându-se întotdeauna, a luminii albe eterne.
   Când acceptarea, constatarea și senzația acestei lumini atinge o anumită măsură, acțiunea sa vibratorie înalță și luminează orice substanță pământească pe care ați fixat-o în corpurile voastre.
  Înainte de a intra în octavian unde sunt acum, corpul meu a devenit în întregime luminos. De atunci, eu am intrat și mai multe activități cosmice extinse. Dar este în Octavian a Maestrilor Ascensionați, care este imediat deasupra atmosferei Pământului, că cele mai intense concentrații de substanță luminoasă, și activitățile creative ale luminii cosmice sunt găsite, care sunt controlate de către Maestrii ascensionati, și ființele cosmice care conduc acțiunea luminii.
  Intense focarile de lumina, și concentrațiile de substanță luminoasă pot fi create în mijlocul luminii care umple universul. Așa se împlinesc creația cosmică și totul este o acțiune a luminii.
  Perfecțiunea vieții este întotdeauna o acțiune al Lumină.
  Dacă aveți de a lupta împotriva condițiilor adverse, fie în tine sau în jurul tău, puteți depăși doar ei, ridica deasupra lor, numai prin atragerea de mai multă lumină, substanță luminoasă în corpurile voastre fizice. Dacă luați determinarea, fiecare dintre gandurile tale, fiecare sentiment, fiecare cuvânt, și toate acțiunile tale pot fi calificate prin sentimentul de lumina, dacă într-adevăr dorința de ea, dacă vă place care să fie așa, și dacă vă place Lumina.
  „Califica”, acest este de a simți că tot ceea ce faci în timpul zilei este realizat prin acceptarea ta, sentimentul tău, binecuvântarea ta și expansiunea luminii, care este în inima acestei dragoste divină care transcende fiecare concept uman. Vei deveni incapabil să te simți obosit, nu vei mai experimenta tensiunea nervilor și mușchilor, nu vei mai experimenta iritarea, dezamăgirea, surmenaj sau lupta umană.
  Iubitii mei, lumina nu se luptă. Prin expansiunea sa, și darul de ea însăși, ea este cântecul bucuriei de viață. Tot ce faci ar putea fi o expansiunea a acestei iubirii divine care transcende orice concept uman, dacă vrei să iei hotărârea, și să o simți.
  Aici este o afirmă care vă va ajuta: „AYAM, Eu Sunt prezența care întotdeauna simte lumina iubirii divine care transcende fiecare concept uman, și care este acțiunea care am efectua.”
  Meditați profund asupra acestei afirmatii și să-l utilizați înainte de a intra în acțiune, sau chiar în mijlocul ocupațiilor dumneavoastră, repetați-l de mai multe ori. Acest lucru vă va ajuta să simțiți lumina acestei iubirii divine transcendent. Aceasta înseamnă că este casa vieții care depășește și acționează mai sus și independent de orice discordie umană.
  Ce înseamnă acest transcendent al iubirii divine, întotdeauna maestru al tot ceea ce este uman, și care rămâne necontaminat de oameni? Iubitul tău Saint-Germain ți-a spus: „umbrele vin și pleacă, oamenii vin și pleacă, dar lumina progresează pe termen nelimitat.” Cine, de fapt, poate suprima lumina din univers?
  Sunteți în univers și lumina este în univers, astfel încât să puteți apela întotdeauna această lumină, care este divin Love, un sentiment care transcende orice concept uman. Acest sentiment este o pace, o măiestrie, care transcende discordie umane, lupte și iritații. Nu asta se întâmplă în ascensiune?
  Pentru a dobândi acest sentimentul de viață, pentru a răspândi această lumină cu manifestările sale de măiestrie și suveranitate peste tot ceea ce este uman, trebuie să vă declarați a fi această prezență a luminii, în acțiune în tine acum. În acest scop, v-am dat această afirmare, care este una dintre cele mai puternice pe care le-am folosit, și care mi-a dat Revelația completă a exemplului de înălțare pe care am vrut să plece pentru umanitate.
  Dacă, prin puterea acestei afirmi, am câștigat victoria mea și am primit Revelația luminii iubirii divine, cred că te poate ajuta să-ți rezolvi problemele. Te va face să realizezi stăpânirea ta asupra tuturor creației umane.
  Încărcați puterea cosmică și presiunea iubirii divine în și în jurul vostru și faceți o astfel de concentrare încât veți putea circula pretutindeni fără ca oamenii să îndrăznește se apropie de voi.
  Ca, desigur, trebuie să vă concentrați în mod regulat atenția asupra afirm cu apel, dragoste, acceptare și senzație că sunteți identificat cu această prezență pe care le apel în acțiune în tine, în casa ta, în sfera ta de acțiune, în cele pe care le iubesc.
  Cu apelurile voastra, prin intensificarea presiunea cosmică a acestei lumini din jurul vostru, forța sa-Vive vă va face să urcați deasupra oricărui sentiment de luptă umană, făcându-vă să rămâneți în maestru-prezența acestei dragoste a cărei lumină este Revelația totală și darul tuturor puterilor vieții, care produc manifestare și perfecțiune.
  Prin recunoașterea și acceptarea prezenței iubirii divine care transcende totul în viața ta fizică, și deschide ușa luminii inimii sale-darul, donatorul și puterea de a manifesta toate dorintele tale – ve posezi, prin propria viață , modul și puterea de a produce lucruri perfecte.
  Poți spune la structura trupului tău: „AYAM, eu sunt prezența luminii în și prin acest trup, iluminându-mi calea, peste tot oriunde aș doresc să merg”. Cred că este mai bine să spun „vreau”, mai degrabă decât „Îmi doresc”, deoarece, uneori, dorințele dumneavoastră nu sunt susținute de suficientă presiune energetică pentru a produce efecte. Când vrei ceva, dimpotrivă, ai destulă presiune în sentimentele tale pentru a o obține.
  Copiii mei prețioși ai luminii, dacă vreți să declanșați destulă presiune ușoară, veți fi liberi.
  Ai fost poporul meu de lumină de la începutul timpului. Când lumina urma să fie răspândită și susținută, am fost în serviciu împreună. Aceasta nu este prima dată când viața mea, dragostea mea și lumina mea au colaborat cu tine în intensificarea luminii în lume, și în eliberarea tuturor vieții de la umbrele discordiei care au întunecat lumea pentru atât de multe secole.
  Permiteți-mi să vă îndemn astăzi să faceți puterile transcendent, libertatea și Victoria luminii lui Octavian noastra să acționeze în voi, în cei pe care îi iubiți, în Europa și în lume, cu toate ardoarea, persistența neclintit, presiunea și Determinarea de care esti capabil?
  Dacă pui în joc aceeași perseveranta pentru expansiunea luminii ca cea pe care ai folosit-o pentru a obține satisfacția dorințelor tale umane discordante, lumea va fi iluminată astăzi!…
  AYAM, aduc această zi o forță foarte pozitivă în mintea ta și în sentimentele tale, în structura atomică a corpului tău, precum și în structura atomică și în atmosfera Pământului însuși, pentru că ceea ce aparține luminii și perfecțiunii Trebuie să fie în mod puternic, dinamic și pozitiv reîncărcat cu presiunea și calificarea necesare pentru a tăia prin acumularea discordante din jurul tău.
  În această pură dragoste divină care transcende toate conceptul uman, există o concentrare de lumină a noastră Octavian, care este ca Steel pe care pauze ceea ce este conștient îndreptate împotriva celor care servesc lumina.
  Această lumină despre mă refer este de la octavian al nostru, nu al tău.
  Nicio descalificare nu poate arunca o umbra asupra luminii cosmice, si asa se intalnesc oamenii cu Waterloo lor!
Partea a doua.
  Iubitii mei, doresc să vă dau o apel care v-ar permite să produceți în jurul vostru manifestări pe care nimeni nu s-ar gândi să le întrebare. Repetând: „AY AM, Eu Sunt prezența substanței luminoasa a Octavian a Maestrilor Ascensionați, iluminând atmosfera oriunde AY AM, Eu Sunt”, v-ar fi capabil să ve deplaseze ca în cazul în care pe o cale de substanță al lumină. Senzația ta intensă de lumină ar face-o vizibilă, chiar și pentru viziunea fizică a ființelor umane.
  Afirarea prezenței luminii și a activităților sale te face să progresezi rapid și din două motive: în primul rând este un memento care ridică sentimentele și conștiința ta individuală spre prezența ta; Apoi afirmării: „AY AM, Eu Sunt prezența de lumina substanță a octavian de maestrii Ascensionați iluminând atmosfera din jurul meu” este echivalent cu a face gestul de a ridica brațele formei tale fizice spre prezența dumneavoastră cine, la rândul său, ridica bratele spre la Octavian a Maestrilor Ascensionați, pentru lua, de la ea, ceea ce este necesar să răspândească și puse în acțiune în planul fizic ceea ce ați cerut de la viață.
  Aceasta este puterea cuvântului, și ceea acest este pentru care trebuie să-l utilizați. Este o cupă care ve ridici, și în care primiți ceea ce este necesar pentru a vă îndeplini dorințele prin acțiunea focului sacru. Acest foc este flacăra iubirii în atomul permanent al inimii tale fizice, este o parte a flăcării prezenței tale AYAM, a soarelui fizic și marelui soare central. Este o parte a flăcării fiecărei ființei înălțat în univers și a fiecărei ființei cosmice prin unitatea elementului de foc.
  Nu este elementul de apă unic pe pământ?
  În același mod, elementul de foc este unic în întreaga creație, iar calitățile și puterile sale sunt la dispoziția dumneavoastră și se vor supune poruncii dumneavoastră atunci când doriți să îndepliniți planul divin.
  Aș dori acum să vă dau clarificări cu privire la utilizarea prezenței mele luminoase sau a altui maestru ascensionat.
  Raza personal meu,
razele individuale pe care le emit de inima mea,
inima corpului meu de ascension,
corpul meu vizibil și tangibil,
sau razele înregistrării eterice a ascensiunii mele
acestea sunt substanța-luminoasa de octavian a Maestrilor Ascensionați provenind de la propriul meu templu individual de lumină și de activitate, centrul activității al fluxul meu vieții a marelui soare central.
  Forma prezenței mei luminoasa, pe care o construiesc prin condensare substanței acestor raze diferite, poate fi înfășurată în anumite activități de flacără, sau în focul sacru, care poate forma o protecție invincibilă în jurul cuiva.
  Cum o sculptor care modelarea argila, eu condensează substanța luminoasă a templului meu de lumină în prezența mea al lumina.
  Pot fi negat pentru mine puterea de a modela o replica de mine în care pot atrage flacăra iubirii mele, presiune, energie și puterea de sentimentul meu, substanța de lumina mea, în scopul de a binecuvânta viața în octavian fizice?
  Sculptorii dumneavoastră fac din lut să ia forme care pot servi ca o expresie a dorințelor și scopurilor lor. În cazul în care viața acestor ființe umane, pictori și sculptori, are acest privilegiu și această posibilitate de acțiune, de ce nu eu ar trebui să aibă aceeași facultate? Nu am o activitate de viață care îmi permite să răspândească binecuvântări mai mare la un număr mai mare de ființe, și pentru a aduce mai mare puritate, pace, vindecare și perfecțiune în octavă dumneavoastră? Are nevoie cumplită de asta! Atât de multe ființe se află în primejdie în nenorocirea acestui deșert!
  Pot fi negat dreptul de a forma ca multe replici de mine, ca de prezența mea luminoasă, ca am dori, atunci când unul dintre sculptorii dumneavoastră poate face cât mai multe statui ca el vrea? Nu pot folosi aceleași activități de viață ca și cele folosite de ființe care au atât de multe imperfecțiuni?
  Nu am dreptul de a da mai mult, și de a răspândi mai multă dragoste și vindecare putere în această lume, care este pe moarte în discordie umane și distrugere? Nu este prezența mea luminoasa o realitate?
  Vă cer și restul umanității să acordați Maestrilor Ascensionați aceleași drepturi ca și cele acordate ființelor umane care impun distrugerea.
  Aveți țesături pentru a face haine pentru a acoperi corpurile tale. Astfel, eu pot concentra puterea focului sacru în jurul replicere de mine, și le îmbrăca cu puterea de vindecare instant, și se dizolvă prejudiciul pe care eroarea umană creează în mod constant.
  Iubitii mei, dacă nu crezi că acest lucru este posibil pentru mine, atunci lumea poate nega, de asemenea, această posibilitate pentru tine, și în ce stare de conștiință acest vă va plasa?
  Vă rugăm, să acceptați că prezența mea lumina este o prelungire de mine pe care am să vă ofere. La apelul dumneavoastră, ea vă va acoperi, precum și pe cei dragi vouă, pe cei iubiți, sau pe oricare dintre voi desemnați.
  N-am refuzat niciodată să construiesc o formă compusă din substanța luminoasa a lui Octavian noastra când ai făcut apelul pentru prezența luminii mele. Când am centru prezența mea luminoasă în și în jurul unei fiind, este ca în cazul în care o armura de substanță-lumina învăluie acea persoană.
  Apoi, această substanță-luminoasa al octavian meu continuă să toarne, sa interpenetrarea structurii atomice, corpul mental și corpul de dorință, pătrunzând-le ca apa este absorbit de un burete.
  Toată substanța din octavian al meu este pură lumină și, prin penetrarea cadavrelor umane, substanța mea radiază prin ele și sa ancora în ele o lumină, pe care nici o umbră nu poate fi impusă. Ceea ce vă dau vouă, celor pe care îi iubiți, rămâne veșnic în curentul vieții până în ziua Înălțării, fie în această încorporare, fie în alta.
  Acesta este Don al meu etern, care este o putere magnetică și o activitățea al expansiune luminii care va produce victoria finală a Înălțării.
  Dacă vrei să-mi ceri să stabilesc o acțiune a focului sacru în jurul prezenței luminii mele, voi aduce un Brasier care va da protecție și securitate unde întrebi, pentru că nimic uman nu se poate opune focului sacru.
  Ca animalele fug înainte focului forestier, toate discordia dispare înainte de flacăra iubirii mele care înconjoară prezența mea luminoasă. Dacă dorești, îți voi da această activitate. Vizualizează-o și percep-o și cere-i să fie permanentă și să crească pe termen nelimitat.
  Apelul dumneavoastră la un maestru ascensionati, sau la îngeri, sau la Arhangheli sau o Elohim, prin urmare, produce o activitate dublă:
        – în primul rând formarea prezenței luminoase, a cărei substanță-luminoasa intră în structura ființelor,
        – apoi, acțiunea flăcării care înconjoară prezența și se răspândește prin consumarea constantă a ceea ce nu este perfecțiunea.
  Când simți dragostea mea sau cea a altui maestru ascensionati, sau cea a prezenței tale puternice AY AM, această substanță luminoasă te învăluie, te penetrează, și dizolvă și consumă umbre umane, ca razele soarelui dizolvă o ceață în câteva momente.
  Te iubesc și te binecuvântez,
  Isus.
   Plinătatea prezenței toarnă dragostea lui indispensabilă asupra noastră. Plinătatea prezenței ne dă toate lucrurile de dorit.
  Saint-Germain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *