IISUS 11

Preaiubitul Iisus, discursul 11.
Cooperare.

  Dragii mei, permiteți-mi să vă atrag atenția asupra anumitor chestiuni care sunt importante în relațiile externe ale ființelor umane și care trebuie dezvoltate astfel încât să se poată stabili în viitor o stare de ordine și o armonie permanentă?
  În orice întreprindere fizică, este esențial ca unul sau mai multe persoane să ia inițiativa și direcția activității. Întotdeauna a fost nevoie de dorința cuiva de a aduce o manifestare; Dar o persoană poate conduce, și mulți pot colabora în conformitate cu instrucțiunile sale, fără ca întreaga a lua pe un aspect dictatoriale.
  Aș dori să fac această distincție foarte clară, deoarece este baza oricărei asociații armonioase în domeniul activităților de afaceri constructive pentru întreaga lume în viitor.
  Vreau să-ți arăt, în octavian al nostru, cum punem legea în acțiune.
  Când Saint-Germain a avut dorința de a crea această activitate AYAM, el a fost directorul Intelligence care a căutat să construiască o activitate care i-ar permite să-și toarne libertatea, iluminarea și puterea sa de purificare asupra umanității. Nada și alți câțiva maeștri Ascensionați i s-el alăturat, inclusiv „iubita Victory” a lui Venus și Cha ara (care este Emile în cărțile lui Baird Spalding).
  Îți imaginezi că Maestrul Saint-Germain a fost cel care le-a dictat ce trebuiau să facă? Gandeste-te profund despre asta!
  Sigur că nu! Nu s-a întâmplat așa!
  Dacă, prin urmare, colaborarea spontană este posibilă în octavian nostru, este de asemenea posibil aici, pe pământ, pentru dragostea este peste tot, și dragostea este activitatea vieții, care permite toată acțiunea și toate realizările.
  Când unii maeștri s-au îndoit, nu puterea lui Saint-Germain, ci abilitatea umanității de a accepta această învățătură și de a realiza, în acest moment precis din istoria lumii, ceea ce a dorit Saint-Germain, ei au împărtășit cu el surpriza lor. Ei au fost uimiți, pentru că nu au examinat curenții de viață la fel de bine ca el a avut. Ei au considerat posibilitatea unui astfel de angajament, dar nu au adâncit-o, așa că Saint-Germain nu le-a lăsat prea mult timp și a spus: „sub responsabilitatea mea, voi încerca!”
  Nada, Cha-Ara, și măreața Victory au avut un stand la laturile sale, și personal, am sperat că Saint-Germain va lua această inițiativă, dar, la acel moment, cele ale Maestrilor care nu au fost în întregime convins de succes, nu era ostile la proiectul sau. Înțelegi asta? Nimeni nu a venit la el și a spus, „Saint-Germain, nu puteți face acest lucru, umanitatea nu este în prezent în poziția de a te urmeze!” Nimeni nu a încercat să se răcească ardoarea lui, și nu a existat nici argumente.
  Când a pus în acțiune putere raza în care el a concentrat puterea necesară pentru această împlinire, el a numit asistența prezența la inima de aur pentru a menține forțele concentrate în acest Raza, precum și grupul de îngerii heruvim care au fost de a pentru a asigura protecția prezenței în inima de aur, dar nici nu el a trebuit să le spună: „tu, tu te-ai pus aici și tu, tu te-ai pus acolo, și tu vei face asta, și tu vei face aia.” Nu! Pentru că ei au fost unul în prezența iubirii divine care transcende fiecare concept uman și care deschide ușa spre lumina inimii sale.
  În această Uniune a iubirii, toată lumea a primit instantaneu cunoștințele despre lucrul exact care trebuie făcut în cooperarea perfectă pentru împlinirea planului divin.
  Este la acest stat original că expresia „de lucru în masă rotundă” se referă deoarece, iubitii mei, în octavian nostru, ne ne consultam prin apelarea puterii luminii în acțiune, pentru ea să ne dezvăluie perfecțiunea inimii sale, pe care o dorim, sa ea ne ghida în activitățile noastre. Această expresie este expresia perfectă pentru a califica viața în acțiune.
  Poți face același lucru dacă renunți la dorința de a-l domina pe celălalt!
  Iubitii mei, dacă acest era posibil în octavian al nostru, câți inima mea ar suferi la vederea acestor ființe umane, biciul în mână, care impun condiții de trai inacceptabile asupra maselor, pentru a obține satisfacția propriei voințe și a dorințelor lor umane.
  Voi, copii prețioși ai luminii, nu realizați încă cât de mult a crescut libertatea voastră. Nu știi presiunea teribilă care se exercită asupra sentimentelor celor din lumea exterioară care sunt conduși la sacrificare ca vitele, care sunt forțați să efectueze ordine orbește, și toate acestea fără scop sincer din partea celor care caută satisfacția al egoismul lor uman, și fără că un singur atom de toată această energie fiind utilizate constructiv.
  Nimic din toate acestea nu servește împlinirea planului divin. Nu este nimic care să permită vieții, prezența AYAM, să manifeste ceea ce trebuie să fie produsă, mai devreme sau mai târziu, în această lume, prin aceste curenți ai vieții.
  Este greu de inteleg ce cineva poate suferi când trăiește, zi de zi, sub dominația unei ființei care este discordant, egoistă și autoritar imperios.
  Vă rog, voi care sunteți o parte a flăcării iubirii inimii mele care transcende orice concept uman, ve trebuie să se consulte între ele întotdeauna înainte de acțiune, și nu căutați niciodată să forțați pe altcineva să vă îndeplinească voința.
  Dacă doriți să aveți corpuri perfecte, dacă doriți să vă bucurați de frumusețe, opulență și armonie în căminele voastre, atunci Dați tuturor această prezență a iubirii divine care transcende toate concepția umană; această prezență vă va deschide pe voi și pe toți cei pe care îi contactați la poartă spre lumina inimii mele. Această lumină va oferi pace, dragoste, bunătate și binecuvântare tuturor celor care se străduiesc să vă ajute în ceea ce doriți să realizeze.
  Copiii mei Preaiubiți ai luminii, nimic nu poate înlocui activitățile iubirii divine, luminii și bunătății. Nimic nu bate rabdare olympian, și maestrie al sinele. Aceasta este demnitatea și Maiestatea prezenței vieții!
  Aici se află puterea conștiinței maestrului ascensionati, care găsește în toate ființele elementelor, ale prietenilor iubitori și colaboratorilor voluntari pentru împlinirea planului divin.
  Puteți găsi, de asemenea, aceste prietenii și colaboratorii. Puteți primi asistența și cooperarea corurilor angelice, dar numai puterea de atractie a iubirii tale le va aduce la tine.
  Amintiți-vă că corul îngerilor nu este supus direcție conștiente sau ordinelor umanității: îngerii răspund doar la invitația iubirii divine care transcende orice concept uman.
  Puterea ta distructivă de voință, energizată de sentimente distructive, poate fi uneori impusă ființelor elementelor, dar niciodată pe îngeri! Ei sunt supuși doar acțiunii iubirii divine și chiar îngerilor fulgerului albastru și flăcării albastre supuneți doar atracției iubirii divine adevărate.
  Dragostea mea le atrage la dorințele mele cel mai puțin, și astfel dragostea ta va atrage ajutorul prezenței lor în jurul tău: un înger sau un grup de îngeri vor veni să păstreze și să protejeze pe cei pe care te iubesc; Îngerii, devas magnific de putere și împlinire vă va aduce vindecarea, muzica, lumina si putere, ca răspuns la apelul și invitația de dragostea ta, și nimic, dar dragostea ta, pentru că acestea sunt surd la ordinele de dictatori umane.
  Bine iubitii, în Marea lumină cosmică care intră astăzi pe pământ, să ne dizolvem și să ne consumăm toată dorința umană de a-i domina pe alții, de a-i dicta ordine sau de a-l obliga să se supună dorințelor umane.
  Pur și simplu, și întotdeauna, dati această binecuvântare care este conținută în dragoste care transcende fiecare concept uman, și veți găsi ușa deschisă la lumina inimii de această prezență a iubirii și, prin această ușă, va veni la tine de la ființe de lumină, de dragoste, de putere și de perfecțiune, care vă va inunda cu Joy și de a vă ajuta să ridice întreaga lume în fericirea lor și dragoste.
  La revedere și mulțumesc.
  Isus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *