IISUS 12

  

Preaiubitul Iisus, discursul 12.

  Iubitii luminii! Venind în atmosfera Pământului de astăzi, văd cu mare bucurie că inimile voastre sunt pline de dragoste și devotament și că aveți încredere totală în mine. Vă mulțumim pentru a face vizualizarea de prezența mea lumina, care permite-mi să asiste umanitatea pe care o iubesc scump. Am iubit umanitatea pentru atât de mult timp, în ciuda tuturor greșelilor făcute și ceea ce lumea este acum! AYAM, eu sunt această dragoste și pace că toți caută și că într-o zi toti trebuie să exprime.
  Ofer lumina, dragostea și pacea prezenței mele pretutindeni și la tuturor, și ți-am spus, cu mult timp în urmă: „AYAM, Eu Sunt cu tine mereu”. Aș dori să vă simțiți, ca eu, adevărul și puterea acestor afirmatii care au pierdut nici una din intensitatea lor: dimpotrivă, aceste afirmatii au mai mult efect pentru umanitate acum decât atunci când le-am dat, pentru că un număr mai mare de ființe încep să înțeleagă adevăratul lor sens.
  Când am spus, „AYAM, Eu Sunt în tine, tu ești în mine și suntem împreună în tatăl”, cuvintele mele au avut același înțeles ca afirmare dumneavoastră: „AYAM, Eu Sunt aici, AYAM, Eu Sunt acolo, AYAM, Eu Sunt Hristos victorios peste tot”, pentru că prin această afirmătie, acceptați că această lumină care este această perfecțiune pe care o reprezint pentru pământ, acționează pretutindeni în viața voastră, când atenția conștiinței Indivudualizate a ființelor mi se îndreaptă, sau când îmi exprim dragostea pentru ei.
  Când am spus, „AYAM, Eu Sunt cu tine întotdeauna”, am vrut să spun că flacăra iubirii mele este în fluxul tau viața, și că aceasta îl învăluie până în momentul în care vei fi ascensionati cu mine, și nimic din lume nu poate slăbiți dragostea mea și Determinity meu, pentru a vă oferi această asistență, indiferent de trecut, prezente sau viitoare luptele pe care le poate confrunta.
  Când am spus acest lucru, am luat decizia de a viziona peste fluxul tau al viata, să aștepte și wrap-te în dragostea mea, în scopul de a face să vă simțiți prezența mea, și atunci când acest sentiment va fi destul de intens, mă veți vedea în forma mea tangibile.
  E clar pentru tine? Am ajuns la mii de ființe de-a lungul secolelor pentru că am ținut cuvântul meu și voi rămâne mereu cu tine.
  I-am spus, „sună-mă și voi răspunde.” Și eu am ținut promisiunea. Voi păstra toate promisiunile pe care le-am făcut vieții și voi răspunde întotdeauna la viața care mă invocă pentru că AYAM, eu sunt cu viața ta pentru totdeauna.
  Când am spus, „AYAM, Eu Sunt calea, viața și adevărul,” mi-am exprimat gândurile foarte exact. AYAM, Eu Sunt lumina acestei prezențe AYAM care strălucește deasupra oricărei forme umane care se manifestă sau se va manifesta în această lume. Eu Sunt „Unul” cu acest puternic AYAM prezența în fiecare ființă și, ca trupul meu este pură lumină, așa că eu sunt această lumină. Înțelegerea mea despre viață mi-a dat puterea care mi-a permis să ating Victoria Înălțării. AYAM, deci Eu Sunt calea Înălțării! Cuvintele mele sunt de viață, ele sunt adevărul despre viață: AYAM, Eu Sunt adevărul în afirmatii am făcut că ar trebui să servească drept exemple pentru umanitate.
  Există o singură prezență AYAM care este infinită, pentru că există doar o singură viață, o singură energie, o singură substanță, dar pe care o numesc viață. pentru că AYAM, Eu Sunt viață, Eu Sunt lumina, calea și adevărul din această viață că Eu Sunt.
  „AYAM,” acest „AYAM, eu sunt”, acest „Eu Sunt” pentru pamant. AYAM, Eu Sunt viata, asa ca AYAM Eu Sunt în tine! Din moment ce ești viata, atunci ești în mine. Din moment ce noi suntem viața, atunci împreună suntem în tatăl, flacăra spontană a marelui soare central, a cărui suveranitate supremă se întinde peste tot.
  Când am spus, „AYAM, Eu Sunt usa deschisa că nici o ființă umană se poate închide”, am vrut să afirme exact ceea ce sugerează aceste cuvinte, pentru că dragostea mea care se răspândirea la viața ta este usa deschisa, care vă permite să ajungă la Înălțarea dumneavoastră. Este ușa deschisă care vă permite să primiți răspunsul la fiecare dintre apelurile din inima ta, și nu există nimic în lume care poate închide această ușă, care este dragostea mea pentru viață, viața ta, viața universală, viața în însăși structura Pământului! AY AM, eu sunt usa deschisa a acestei flacari de viata a marelui soare central care ignora interferenta omului, nimic nu poate inchide aceasta usa!
  Pentru ca AYAM, Eu Sunt ușa deschisă a acestei flacără iubirii cosmice care transcende orice concept uman; pentru ca AYAM, Eu Sunt flacăra păcii, pentru că Eu Sunt Prințul păcii, deci AYAM, Eu Sunt această dragoste de viață, care este autoritatea pe tot în această lume pentru totdeauna! AYAM, Eu Sunt autoritatea cu privire la orice discordie a creației umane.
  Dacă faceți apel la conștiința mea a lui Isus Hristos Ascensioned, apoi flacăra iubirii din inima mea învelesta ființa, lucru, sau circumstanțele pentru care faci acest apel. Poți folosi conștiința mea pentru tine, pentru cei pe care îi iubești, pentru un popor, o națiune sau pentru lume.
  Când am spus, „AYAM, Eu Sunt învierea și viața”, am vrut să spun clar că flacăra iubirii inimii mele este autoritatea și puterea care ridică vibrația de energie de la orice focar de concentrare, și că am prelua comanda de ea pentru a restabili această energie la funcția la care a fost destinat pentru a produce perfecțiunea și împlinirea planului divin.
  Cu repetiție această afirmătie: „AYAM, Eu Sunt învierea și viața”, flacăra mea de dragoste, flacăra vieții mele, care este autoritatea cu privire la orice manifestare în această lume, ridică vibrația de orice cantitate de energie la rata de vibrații în care ea exprimă această perfecțiune că Eu Sunt, în Octavian a Maestrilor Ascensionați de viață în cazul în care eu locuiesc acum.
  Prin utilizarea acestei afirmi, puteți elibera energie din orice set de circumstanțe de la conceptele umane impuse pe ea, și ve poati folosit pentru acțiune constructivă pentru împlinirea planului divin. Este o operațiune similară cu cea de devierea cursului unui râu, și ca apele sale să ia direcția unui alt râu.
  „AYAM, eu sunt învierea și viața” este una dintre cele mai puternice afirmatii le-am dat. Merge dincolo de întinderea propriei mele ascensiuni. Aceasta înseamnă mai mult decât învierea mea pentru că indică faptul că flacăra mea de iubire este autoritatea cosmică și puterea care poate aduce orice curent de viață la perfecțiune și împlinirea planului divin.
  Spunând, „AYAM, Eu Sunt viata”, am adăugat: „AYAM, Eu Sunt învierea”, deoarece această energie va fi ridicată deasupra calificărilor umane în vibrația luminii și a ceea ce este divin. Eu am declarat că această energie va fi ridica și că această viață va reveni la flacăra spontană din care provine.
  Când am spus, „lumina a corpului este în ochi, și dacă ochiul tău este unic, corpul tau va fi inundat cu lumina”, mi-am exprimat gândul meu foarte exact.
  Lumina corpului provine din puternica prezență AYAM, și în cazul în care atenția dumneavoastră este fixat pe prezența, dacă te uiți la prezența în mod persistent, lumina pe care le va absorbi în corpul dumneavoastră prin contemplarea sursa de la care lumina al corpului a venit, o sa se transforeze corpul în lumină.
  Când am spus, „Acum, ve sunteți fiii lui Dumnezeu”, am vorbit serios. Ce altceva ai putea fi? Sunteți o proiecție de acest puternic, minunat, adorabil prezență AYAM! Sursa a tot. În acest moment, știi că prezența ta este tatăl și mama ta. Nimeni nu ti-a dat si iti da viata ca puternica ta prezență AYAM!
  Când am spus, „toate lucrurile pe care le fac, toate umanitatea le va face”, eu am vorbit la fel de puternic ca și cu tot alte afirmatii le-am dat. Împlinirea planului divin al vieții, Fiat cosmic pentru fiecare flacără de viață individualizată de la marea soare central, acest este că toată lumea poate face ceea ce eu am făcut.
  Trecând prin substanța și energia acestei lumi prin încorporarea aici pe pământ, această flacără trebuie să devină o binecuvântare pentru tot prin expansiunea iubirii sale. Vreau să spun că dragostea cosmică a marelui soare central, prin corpul electronic, și apoi prin structura fizică, dă binecuvântarea sa la atmosfera Pământului și la orice substanță pe care o contactezi. Într-o zi, persistând în această expansiune, vei deveni perfecțiunea vieții pe care Eu Sunt acum. Planul divin al vieții este manifestarea perfecțiunii sale, nu-i așa?
  Am spus, „fii perfect, ca tatăl, care este în cer este perfect,” ca puternica prezență AYAM! În armonia corpului cauzal, rămânând în propriul octavian de lumină, este localizat foaierul perfecțiunii marelui soare central, care se răspândește prin formele fizice de pe pământ. Când armonia este suficient de mare în aceste forme, singura ta privire va fi o binecuvântare unde care apare: toți cei care se armonizează va deveni perfect.
  Iubitii mei, afirmatii am dat sunt legea vieții. Ei sunt legea vieții mele. Ele sunt legea pentru toată viața și am venit pentru a da măiestrie, libertatea, perfecțiunea, puterea și puterile acestei vieți, care sunt în mine!
  „Lucrările pe care le-am făcut, le vei face și tu, și lucruri mai mari le vei face.” Știam despre ce vorbeam în a face această promisiune pentru că, la fel ca mine, acum știi că dragostea este perfecțiunea care crește constant și umple toate ființele cu fericirea permanentă.
  Călătoria ta în această lume nu este pentru scopul exclusiv de a satisface dorințele personale umane. Nu, scopul călătoriei tale aici pe pământ este de a intensifica perfecțiunea prin extinderea flăcării vieții tale. Ești aici să binecuvântezi, prin dragostea ta, tot ce contactezi.
  Când te-ai ridicat într-un anumit grad flacăra inimii tale, iar substanța corpurilor tale va fi purificată și va deveni luminoasă, vei face ascensiunea ta în octavă mai mare a vieții. În acest planul al vieții, eliberat din condițiile discordante planului inferior, veți continua să se răspândească flacăra iubirii al inima creației prin susținerea universului cu manifestări care, prin frumusetea lor și măreția, va face bucuria și fericirea al tuturor.
  De ce persistă în a trăi în discord de viață a simțurilor, dând satisfacție la pofte și mai mici sentimente de natura umana, atunci când fiecare dintre curenții de viață are, în inimile voastre binecuvântate, o ancoră a flăcării spontane? Această flacără, dacă este numit în mod constant în acțiune exterior, poate face, cu voi, ființe magnifice, care desfășurarea măiestrie, victorie, și realizări uimitoare.
  Iubitii mei, trăind exclusiv pentru glorificarea sursei din care ai venit, trăind pentru a extinde flacăra spontană, toate puterile libertății vor fi ale tale; Stăpânirea naturală a vieții va deschide ușile pentru perfecțiunea universului care vă înconjoară.
  Când cei din lumea exterioară au accentul pe fluxul meu de viață, este un mare privilegiu pentru mine de a intensifica extinderea iubirii mele pentru cei care mă iubesc și să accepte realitatea mea. Cât despre cei care mă ignoră sau cred că nu mă iubesc, știu că nimic din lume, indiferent de densitatea și calificarea creației lor umane, nimic nu mă poate împiedica să învelesc aceste ființe cu flacăra iubirii mele.
  Orice viață care a venit sau va veni pe pământ va fi întotdeauna învăluită în dragostea mea. Ca și mine, puteți inunda pământul cu flacăra inimii, și discordie va fi eliminată treptat. Această iubită AYAM prezenta care te domină, corpul tău mental superior, stăpânii înălțat și ființele cosmice, nu trebuie să cerem permisiunea nimănui pentru a acționa în această lume! Am răspândit dragostea noastră și lumina noastră! Noi oferim binecuvântarea noastră și perfecțiunea! Ca un ocean de flacără, substanța noastră așteaptă ca o deschidere să fie oferită pentru a-l turna, pentru că legea cosmică cere ca un apel să fie făcut la octavian nostru înainte de a putea oferi asistență: deoarece oamenii s-au plecat voluntar departe de Divinitatea lor și perfecțiunea sa, ei trebuie să se întoarcă în mod voluntar!
  Ei bine iubit, ceea ce am de gând să-ți spun acum trebuie să fie o încurajare pentru tine.
  Marea lege cosmică nu permite forțelor distructive să depășească anumite limite; când acestea limite sunt atinse, aceste forțe sunt refulate înapoi la punctul lor de emisie. Acum, unele forțe distructive au ajuns deja la aceste limite. Oamenii au epuizat destul de mult capacitatea lor de a crea mijloace de distrugere. Cu intensificarea lumina cosmică în atmosfera Pământului, vibrația distructivă produsă de anumite invenții este refulate asupra cadavrelor și creierele celor care le-au făcut, cauzând distrugerea acestor ființe înainte de masă umanitatea nu poate fi afectată.
  Pentru a ilustra acest lucru, imaginați-vă un bazin umplut cu apă și în care o piatră a fost aruncată. Valurile concentrice formate în jurul piatra se îndepărtează la marginea bazinului și se întorc la punctul de plecare. În cazul în care mai multe pietre sunt aruncate succesiv, valurile emise îndeplinesc cele anterioare care se întorc, acestea sunt împiedicate să ajungă la marginile bazinului și sunt rapid aduse înapoi la punctul lor de plecare.
   Aceasta este ceea ce se întâmplă acum cu emisiile distructive ale umanității, și este norocos că este asa!
   Dar cel mai bine este să vă păstrați atenția asupra activităților de octavian noastre de viață. Vreau să vă spun că imaginea noastră devine o activitate nepieritor, auto-luminoasă și întotdeauna în creștere, atunci când faceți vizualizarea prezenței mele luminoasa, sau a altui maestru ascensionati sau a unei ființă cosmică.
   Astfel, atmosfera Pământului este permanent încărcată cu conștiința noastră a Maestrilor ascensionati și perfecțiunea lui Octavian al vieții noastre. Gândiți-vã la acest lucru atunci când vizualizați prezența noastră luminoasă în jurul unei persoane sau comunități; comandi ca perfecțiunea noastră de maestru ascensionati să fie ancorată acolo pentru totdeauna, și răspândirea pe termen nelimitat.
  Nu credi că activitatea noastră dispare pe măsură ce opriți vizualizarea; Nu e cazul! În conformitate cu acțiunea legii, când ați vizualizat prezența noastră luminoasă, ați ancorati în mod permanent substanța lui Octavian noastra în această lume; această substanță continuă să crească și crește ca o plantă, deoarece legea lui octavian noastră comandă expansiunea perfecțiunii. Toată energia și substanța lui Octavian noastră produce perfecțiunea permanante și întotdeauna în creștere.
   Deci, amintiți-vă că prin tragere-le în octavă voastra, ve fixezi ceva care nu se va opri în curs de dezvoltare, și nimeni din lume nu se poate opune.
  Trebuie înțeles că deschizând poarta lui Octavian noastra prin vizualizarea prezenței noastre luminoase, substanța noastră, care este îmbrăcată în flacăra iubirii inimilor noastre, este stabilită și întreținută veșnic în lumea voastră. Pentru a vă care au practicat această vizualizare de luni sau ani, vă oferim toate recunoștința noastră și vă încurajăm să persiste în acest serviciu.
  De îndată ce perfecțiunea noastră este atrasă în octavă, acțiunea permanentă și în continuă creștere a vieții noastre este stabilită, crește și ridică totul în perfecțiune. Aceasta este ceea ce am vrut să spun prin cuvintele: „când voi fi ridicat, voi atrage toate umanitatea la mine.”
  Cum așa v-am explicat deja, înregistrarea eterică a ascensiunii mele deasupra dealului Bethany este o înregistrarea eterică vie și vibrantă care va persista până când toată omenirea este crescută în perfecțiunea Înălțării. Credeți că am stabilit această înregistrarea și că mi-ar permite una sau alta creație umană să-l șteargă după câteva secole? Nu! Nu așa funcționează perfecțiunea vieții.
  Există o multitudine de puncte pe pământ unde marile ființe au stabilit de-a lungul secolelor manifestări minunate ale Marii perfecțiuni a activității vieții noastre! Aceste evenimente sunt permanente și este datorită prezenței acestor perfecțiune centrele, răspândit pe glob, că planeta pământ încă există, altfel ar fi dizolvat pentru o lungă perioadă de timp.
  Aceste centre de activitate puternice sunt stabilite de perfecțiunea vieții și de legea cosmică însăși, pentru a armoniza, controla și ridica aceste locuri determinate. Ei sunt o prezență care menține autoritatea vieții și constituie inteligența care guvernează planeta, așteptând ca oamenii să se trezească și să dea ascultare necesară pentru a permite împlinirea planului divin.
  Eu am ancorat flacăra cosmică a păcii cosmice în și în jurul tuturor celor care doresc să-l accepte. În tine, prin tine și în jurul tău, această flacără va crește și să ia în posesia pământului să-l păstrați în inima lui pentru totdeauna. Întregul pământ va rămâne în flacăra cosmică a păcii cosmice a iubirii cosmice a inimii mele, al inima Maestrilor ascensionati și a ființelor cosmice care mă asistă.
   Iubitii mei, nici un efort serios este pierdut vreodată și toate apelurile făcute la Masters Ascensionați au dat un răspuns: această substanță este ancorat aici pentru totdeauna, și va consuma în întregul univers toată creația umană. Perfecțiunea care a triumfat pe pământ va fi restaurată și se va uni cu cea a lui Octavian al vieții noastre.
  Trăind în sentimentul că ești penetrat și învăluit de prezența mea luminoasă, voi putea să ancorezi în tine o intensificare a flăcării iubirii inimii mele de fiecare dată când faci această vizualizare. Veți fi înconjurați, pătrunși, protejați și plini de dragostea mea, el vă va vindeca și ridica. Amintește-ți de mine și te voi înfășoară și te voi face victorios.
  La cina cea de Taină, am spus, „Fă asta î amintirea mea.” A fost pentru a atrage atenția asupra mea, astfel încât am putut intensifica flacăra iubirii vieții mele în fiecare dintre cei care au fost prezenți, și că am putut ridica-le tot mai mare la Victoria lor ascensiunii. Acum îți fac aceeași ofertă! Repet: „vizualizează prezența mea luminoasă, sună la măiestria mea, dragostea mea, puterea mea și puterile mele! Utilizați conștiința mea de Isus Hristos Ascensionati și aceasta perfecțiunea eu sunt, deoarece AYAM, Eu Sunt acest puternic AYAM prezență! Face acest lucru în amintirea mea, în scopul de a da-mi de contact, care va permite-mi să vă trimită un val mai mare de dragostea mea pentru împlinirea perfecțiunii dumneavoastră.”
  Nu vrei ve să-mi dai oportunitatea asta? Nu vrei să dai această ocazie celorlalți maeștri Ascensionați? Nu vrei ve să simți vibrația forței electronice în tine de fiecare dată când un val de energie și dragostea noastră trece prin tine? Vrei apoi să realizezi că această flacără de la octavian al nostru este ancorată permanent în tine și în jurul tău și că ea incepe sa se extinda, apoi întindeți această binecuvântare în jurul tău, în univers, și lasă-l să crească pe termen nelimitat prin tine.
  Vreau să vă dau o înțelegere profundă a ceea ce se întâmplă atunci când vizualizați prezența luminoasă a unei maestru în Ascensiune sau a unei ființă cosmică în atmosfera Pământului și atunci când acceptați această activitate. Amintiți-vă că această binecuvântare și perfecțiune sunt pentru tine pentru totdeauna, și că această asistență este dat pentru tine, și pentru toată viața, pentru totdeauna!
  Prin această vizualizare constantă, puteți elimina tot ce este uman din corpurile voastre. Nici un gând, nici un sentiment nu te-ar putea afecta, iubitii mei, dacă mereu ți-ai aminti de mine și de maestrii Ascensionați care ți-au oferit ajutorul lor.
  De îndată ce limitările umane încearcă să se impună asupra atenției voastră, ganditi că de noi și ne cere să ia locul lor; O s-o facem. Așteptăm, să eliberăm pământul! Vă așteptăm, să faceți ascensiunea care va permite planului divin să îndeplinească pentru a vă umple cu perfecțiune. Așteptăm, să răspânditam pe pământ perfecțiunea lui Octavian noastre, astfel încât pământul să fie din nou luminat de lumina emanând din corpurile locuitorilor săi.
  Vă rugăm, să simțiți flacăra iubirii inimilor noastre, care luâ în posesie de tine pentru totdeauna atunci când Vizualizați prezența noastră luminoasă. Apoi, veți înțelege înțelesul cuvintelor mele: „AY AM, eu sunt în tine, tu ești în mine și împreună suntem în tatăl, prezența glorioasă AYAM infinit!”
  Când atenția ta este fixată pe mine și forța mea electronică te traversează, când radiația mea este sensibilă la tine, nu sunt eu mai aproape de tine decât de respirația ta, decât de mâinile și picioarele tale? Nu ai sentimentul intens al prezenței mele?
   Din această zi, dragostea mea te va inunda cu iluminarea lui pentru eliberarea ta. O intensificare a păcii cosmice va fi stabilită pe pământ! Toată dragostea pe care o voi duce la voi vă va aduce flacăra cosmică a păcii cosmice pentru a umple pământul. Din această flacără, vor apărea și alții care vor consuma tot ce ascunde slava prezenței la vederea ființelor umane.
  Vă mulțumesc pentru apeluri și decrete și le folosesc la maxim pentru toată omenirea.
  Într-o zi, veți primi audierea muzicii sferelor interioare care exprimă bucuria îngerilor și a ființelor cosmice pentru că, încă o dată pe pământ, ființe s-au ridicat, care își iubesc aproapele cu o dragoste suficient de dezinteresată să ceară eliberarea intregii vieți, fără considerație pentru greșelile făcute.
   Iubitii mei, prin stabilirea prezenței mele luminoase, puteți dispune de flacăra mea de vindecare pentru a vindeca corpurile și mințile popoarelor, precum și să impună pacea prin elementul de foc din care eu sunt maestru.
   Este o bucurie imensă pentru a vedea flacăra inimilor noastre, capetele noastre, mâinile noastre, arderea prin atmosfera distructivă, ruinarea planurilor și a ordinelor de distrugere, consumatoare de acumulări sinistre și progresează victorios, si stabilirea al flacăra păcii, vindecarea și dragostea cosmică supremă pentru mereu.
  De acum încolo, simțiți că prezența mea luminoasă este flacăra cosmică a iubirii, autorității și puterii suverane care impunâ pacea pe tot! AYAM, eu sunt Victoria și libertatea planului divin manifestat și răspândit în această octavă fizică: care posedă lumea să-l ridice la înălțimea de octavian nostru!
  Vă mulțumim pentru dragostea ta, pentru melodiile și muzica ta! Vă mulțumim pentru apelurile pe care le face! Vă mulțumim pentru vizualizarea voastra al prezența mea luminoasa: ea niciodată nu reușește!        
  Ve trebui să triumfe, daca aduci aminte de mine.
   Repet: te-am înfășurat în dragostea mea, te-am pus în lumina mea! Cu energia mea, te susțin!
   Du-te, cu curaj în cucerirea ta de fericire și de succes, pentru Victoria luminii este destinul tău divin, pentru totdeauna!
  Adio, iubitii mei de pe pământ!
  Isus.
Nota :
  Acest scurt discurs a fost livrat de către iubitul Isus în ajunul Crăciunului 1944 și pace a fost semnat pe 8 mai, 1945. Acest scurt discurs a fost repetată în mai 1958 la cererea lui Isus și a avut în curând efectele sale.
  La 1951 de Paști, Isus a dezvoltat din nou tema „prezența luminoasa”, solicitând ca vizualizarea să fie făcută ca „o prezență de foc” sau ca „o prezență Flamboyant”.
  Isus întreabă ca traducerea să fie larg răspândită și a lucrat în timpul celor 7 săptămâni sacre (noiembrie și decembrie).
Apel :
  Ayam – Eu Sunt usa deschisa pe care nimeni nu o poate inchide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *