IISUS 13

  

Preaiubitul Iisus, discursul 13.

  Invocarea de către Saint Germain.
  Ô puternica putere maiestuoasa a lui Cristos! Vă salutăm cu semnul inimii și al capului, acceptăm plinătatea puterii voastre, care se manifesta în inimile ucenicilor și poporului Europei.
  Acceptam plinătatea luminii și prezența sa iluminând inima și conștiința tuturor, care decurg cu o astfel de intensitate că toată lumea primește curajul și puterea de a face efortul conștient care va permite prezența puternic AYAM pentru a face ascensiunea structurii atomice!
  Acum, îi dau cuvântul preaiubitului nostru frate Iisus.
  Discursul lui Iisus.
  Îți aduc dragostea și binecuvântările multor maeștri ascensionati, doar unii dintre ei sunt cunoscuți pentru tine.
  „AYAM, Eu Sunt lumina, calea și adevărul” este clopotul care clopoțeii pe termen nelimitat în domeniul activității cosmice. Prin înțelegerea și puterea cuvântului Creator, „AYAM”, un cerc magic va fi format în jurul vostru, în centrul căruia veți trăi liberi de discordie umană. Nu este doar o chestiune de a cunoaște prezența, dar este necesar să se recurgă la prezența în cele mai simple acțiuni.
  Confruntându-vă cu o experiență neașteptată, sunteți uneori intimidați și nesigură; Dar dacă înveți să folosească AYAM prezența pentru a rezolva toate problemele și a obține împlinirea dorințelor dumneavoastră, veți simți o creștere de încredere și de asigurare practică.
  Elevii trebuie să înțeleagă că este în „Marea tăcere”, care urmează împăciuire al tumulului de simțurile că puterea interioară se eliberează și se manifestă prin realizări infinite.
  În curând, experiența va demonstra la tine că este suficient pentru rândul său gândul spre sursa puternica, prezența AYAM, pentru a primi mai multă tărie, vitalitate și înțelepciune, care oferă un sentiment de măiestrie și certitudine că într-o zi, prin limitările al creatie umane, Poarta se va deschide spre Infinitului libertății adevărate.
  Vedem frecvent în inimile o dorință intensă de o dovada, un fenomen remarcabil care ar da încredere pe parcurs. Vă asigur, copii fericiți ai luminii, că orice dovadă extrinsecă are doar o valoare foarte temporară; dar fiecare dovadă pe care cererea ta conștientă o dobândește este o realizare eternă. Prin dobândirea măiestriei prin aplicarea conștientă a prezenței AYAM în circumstanțele vieții cotidiene, crești treptat conștiința la nivelul în care se estompează toate obstacolele. În acest fel, ușa închisorii a limitărilor umane este deschis și bătut în cuie. Ca forma mea exterioară a fost bătut în cuie la cruce, Înălțarea conștiinței tale va cuie ușa deschisă a închisorii al limitările pe care le-ați creat, și vă veți simți și să cunoască suveranitatea dumneavoastră.
  Pentru toți studenții care înțeleg importanța vitală a face Înălțarea, recomand utilizarea afirmatia: „AYAM, Eu Sunt Înălțarea în lumină”. Acest lucru vă va ajuta conștiința să se ridice mai repede deasupra Maia de creației umane (Maya = iluzie).
  Trăind în și acceptând pe deplin puterea transcendentă a prezenței AYAM, veți constata că luptele externe încetează; prin penetrarea mai adânc în lumină, lucrurile externe pe care le-ați căutat va începe într-adevăr să te caute pentru că, atunci, veți avea cu adevărat și complet inteleg irrealitatea formei, și activitatea tranzitorie sa.
  Atunci veți ști că în voi, și în lumina din jurul vostru, exista tot ce vă puteți dori, iar lumea exterioară, care părea atât de importantă, va fi pierdut puterea de a vă lega. Lucrurile externe vor veni la tine pentru a vă aduce bucurie și libertate, deoarece, în adevar, nu au nici un alt motiv să fie.
  Prin a deveni conștienți de puterile transcendentale pe care le aveți la dispoziția dumneavoastră, veți ști că aveți posibilitatea de a atrage la voi tot ceea ce este necesar, fără afecta un alt copil al lui Dumnezeu.
  Acest adevăr trebuie să fie ferm înrădăcinată în conștiință ta; Trebuie să știți acest lucru într-un mod inconfundabil, astfel încât să nu vă întrebați periodic dacă este corect să experimentați succesul în timp ce alții eșuează.
  Vă asigur că cel mai mare serviciu este de a câștiga adeptat, stăpânirea și libertatea pentru tine. Atunci, puteți răspândi lumină fără să fiți afectați de creația umană în care circulați. Nu fi trist sau tulburat dacă un alt copil al lui Dumnezeu nu este gata să accepte lumina, pentru că, dacă el nu alege să vină la lumină prin propria determinare, acest va fi doar temporar.
  În măsura în care studentul se eliberează conștient de limitările corpului, el înțelege cât de tranzitorii și neimportante lucruri externe sunt. Pe măsură ce intrați în conștiința universală, Marea activitate cosmică, veți înțelege că singurul lucru esențial este să intrați în lumină. Inima ta va fi transportată din Joy prin cunoașterea prezenței interioare și a activității sale invincibile.
  Cu puțin timp înain te de a deveni conștienți de magnitudinea misiunii mele, afirmatie: „AYAM, Eu Sunt prezență care nu eșua niciodată, și că niciodată nu face o greșeală” impus în sine puternic pe mine. Am înțeles mai târziu că a fost puterea permanentă care mi-a permis să fie învierea și viața.
  Este regretabil faptul că unele afirmații din scripturi au fost distorsionate de concepțiile umane; cu toate acestea, sunt recunoscător că multe afirmatii nu au fost modificate.
  O altă afirmare că am lucrat în mod constant pe pentru mai mult de trei ani este: „AYAM, Eu Sunt înca prezența maiestuos iubirii pure care transcende orice concept uman și deschide ușa la lumina inimii sale.” Această practică a intensificat foarte mult viziunea mea interioară adevărată.
  Ca răspuns la dorința sinceră din inimile multor studenți, vă pot spune că în timpul anilor în care Scripturile nu menționează nimic despre activitatea mea, am umblat din o țară în o țară, în căutarea explicației luminii și prezenței că am perceput în mine, și vă asigur, dragi studenți, că această căutare nu a fost făcut cu viteza sau confortul pe care le bucura de azi. I-am dat ucenicilor mei povestea experiențelor mele în mod oral; Dar din cauza naturii lor extraordinare, a fost considerat mai înțelept de unii, mai târziu, să nu le dezvăluie mulțimii.
  Acest lucru a fost cazul în toate vârstele. Când perioada experiențelor transcendente s-a terminat, iar amintirea lor a început să se estompeze, ucenicii, care nu au fost suficient de avansați pentru a realiza adevărul, au omis întotdeauna în scripturi relatarea celor experiențele mai Glorios, cel mai frumos și cel mai minunat, privând astfel umanitatea de ceea ce ar fi putut ridica și iluminate conștiința sa.
  Acum, putere cosmical Christos, care a fost atât de real în mine, vine să asiste omenirea. Prin puterea expresiei de Hristos care este inerentă lui, lumina Christică în mod constant și cu siguranță face o cale în inima și mintea unui număr mare de ființe umane.
  În prezent, există așteptări mari că, prin extinderea cunoașterii prezenței AYAM, vălul creației umane poate fi ridicat pentru o mare parte a oamenilor, permițându-le să vadă semne și miracole și să simt le în inima lor. Apoi, îndoielile și temerile oamenilor nu le mai pot distrage de la adevăr.
  Am petrecut ceva timp în Arabia, Persia, și Tibet, și am terminat pelerinajul meu în India, unde l-am întâlnit pe iubitul meu maestru, care a fost deja ascensionati, pe care nu am știut la momentul respectiv.
  Prin puterea radiațiilor sale, am primit o revelație apoi o alt revelație si apoi;
  Am primit formule sacre și afirmatii care mi-a permis să domine activitatea minții externe, pentru a reduce-l la punctul în care ea nu mai avea puterea de a distrage-mi sau întârzia mine.
  Am primit apoi Revelația plenară a tuturor slavei misiunii mele și că va fi înființată o înregistrare cosmică eternă, care va constitui o sursă de binecuvântare și iluminare pentru umanitatea viitoare.
  Veți fi interesat să știți că această înregistrare este absolut diferită de toate celelalte. Este o înregistrare cosmică activă, care conține pentru totdeauna o acțiune de propulsie, ascensional, acționând asupra minții umane care este magnetizată pentru a răspunde la aceasta.
  Acest lucru explică de ce expresiile și afirmatii I-am dat la acest timp devin din ce în ce mai activ ca trece secole. Mulțumită acestei forțe ascensionale, intensificată de razele puternice de radiații concentrate pe pământ, o mare parte a umanității va fi atât de adânc înrădăcinată în adevăr și în aplicarea sa conștientă că o realizare transcendent va fi îndeplinită.
  Nimic nu este la fel de important ca aducerea oamenilor la cunoașterea de prezența lor AYAM, sursa vieții lor și puterea sa transcendent, care pot fi utilizate în mod conștient de către ființa individualizată.
  În câțiva ani, acest adevăr simplu dar Atotputernic va fi răspândit cu o viteză uimitoare printre umanitate; deoarece, toți cei care doresc să mediteze asupra prezenței AYAM, să recurgă la ea, practic, să-și direcționeze conștient energia prin puterea iubirii divine, va vedea o nouă lume a păcii, iubirii, sănătății și prosperității deschise înaintea lor.
  Cei care înțeleg cum se aplice cunoașterea prezenței AYAM nu va mai trebui să se teamă de inarmonie sau perturbare în interiorul lor, împrejurimile lor sau activitățile lor, pentru ca numai ignoranța și lipsa de acceptare a întregului puterea acestei prezențe AYAM permite conceptelor și creațiilor umane să aducă discordie în viață.
  Studentul trebuie să respecte în mod constant sinele său extern, în scopul de a detecta obiceiurile umane și creațiile care trebuie dezrădăcinate sau abandonate, pentru că este doar prin încetarea de a judeca, condamna și critica, că el se poate elibera. Singura preocupare a elevului trebuie să fie să se perfecționeze, iar el nu poate face acest lucru atâta timp cât el observă imperfecțiunile într-un alt copil al lui Dumnezeu.
  V-am dat afirmatii minunate care vă va permite să guverneze armonios totul în intervalul dumneavoastră și viața ta. Folositi-le cu determinare și veți reuși.
  Unii dintre voi vor dori să mă audă face următoarea corecție: pe cruce, nu am spus „tată, de ce m-ai abandonat?”, dar „tată, așa cum m-ai glorificat!”, și am luat în gloria, pe fratele care a fost pe cruce la dreapta mea.
   Unii dintre voi m-au cunoscut personal în momentul răstignirii, și în oferindu-vă acest mesaj, am o presimțire ca vorbesc cu vechii prieteni pentru că, în această mare Ascensionprezență, secole sunt doar un incident, și este doar în contact cu evenimente umane, care intrat in joc conceptul de timp.
  Dragi studenți care căutați lumina atât de sincer, încercați să vă simțiți învăluit în brațele mele iubitoare, încercați să vă simțiți îmbrăcat cu o lumină spumante asa cum de soare la Zenit. Ancorați atât de adânc în conștiința voastră certitudinea capacității dumneavoastră de a face Înălțarea, că fiecare zi este cu un pas mai aproape de plinătatea acestei realizări.
  Taie tot ce te leagă de pământ. Știi că este prin dragoste, înțelepciune, și puterea de prezența dumneavoastră puternic AYAM, că puterea va veni care vă va da acest serviciu transcendent.
  Întotdeauna amintiți-vă: „Dumnezeu în tine este victoria ta anumite; Prezența AYAM care îți face inima să bată este lumina lui Dumnezeu care nu eșua niciodată. Prin acceptarea nelimitată a acestei prezențe, aveți puterea nelimitată de a dezlănțui și de a-i îndruma energia. ”
  Este pentru mine o mare bucurie și un privilegiu să mă asociez cu iubitul meu frate Saint Germain prin regie, prin radiația mea conștientă, o asistență foarte specială pentru studenții care sunt capabili să accepte instrucțiunile de la Saint Germain.
  Nu mă înțelege greșit despre cuvintele mele: dau radiațiile mele tuturor umanității, dar pe studenții care sunt în cauză cu prezenta AYAM, am privilegiul de a da o radiație specială.
  Te înfășor  în dragostea mea, si te voi îmbrăca cu lumina mea. Prin energia mea, vă susțin, astfel încât să puteți avansa fara frică în căutarea dumneavoastră pentru fericirea și perfecțiunea ființei voastre și a celor din jurul vostru.
  Eu Sunt sigur că veți simți radiația mea pe tot parcursul anului, și că realizările dumneavoastră vă va umple cu bucurie.
  „AY AM, Eu Sunt prezența care aduce iluminare și revelație, care se manifestă cu putere deplină.”
Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *