IISUS 14

  

Preaiubitul Iisus, discursul 14.

  Invocarea de către Saint Germain.
  Ô, tu, prezența maiestuoasă a lui Isus Hristos ascensionati! Voi care v-ați câștigat suveranitatea eternă asupra tuturor lucrurilor! Voi care rămâneți în liniștea inimii tatălui etern, răspândiți radiația voastră minunată asupra întregii omeniri!
   Noi te lăudăm și vă mulțumim, și inimile noastre sunt debordant cu Joy, pentru ca, tu a vedea și conduce, cu corul de maestrii înălțat, primele raze de lumina veșnică pentru binecuvântarea tuturor umanității.
   Raza lui personal, Isus, va vorbi la tine…
  Discursul lui Iisus.
  Când am spus, „AYAM – Eu Sunt ușa deschisă că nimeni nu se poate închide,” intenția mea a fost de a face omenirea să înțeleagă că Eu vorbeam despre Marea AYAM, care este viața tuturor fiind manifestat în formă individuală. Nu am vrut să sugerez că Isus personal a fost singura ființă căreia i s-a conferit acest privilegiu.
   Dragi copii al un singur tată, fiecare dintre voi are o prezență puternică AYAM identică cu cea pe care o am și pe care am avut-o când am câștigat victoria finală și eternă.
  Pentru a vă da curaj, tărie și certitudine în mintea voastră și în sentimentul vostru, doresc să vă fac să înțelegeți că conștiința pe care Eu am menținut-o pentru a câștiga această mare victorie a fost aceea a prezenței AYAM, care vă este explicată Momentan.
  Eu am cautat lungi și a explorat toate căile de realizare existente la momentul respectiv; în cele din urmă, dorința mea arzătoare pentru adevăr și Hotărârea mea neclintită m-a condus la marele maestru pe care îl numiți marele director divin. Mi-a dezvăluit acest secret profund și această cunoaștere transcendentă a prezenței puternice a marelui AYAM. Prin perfecțiunea sa, am obținut o înțelegere imediată și am reușit să trăiesc prin atingerea acestei cunoștințe.
  Nu există nici o altă cale, pentru o ființă care este raza divină individualizată, de a câștiga Victoria eternă și de a avea, pentru realizarea sa, o fundație neclintită, pe care confuzia minții exterioare nu va fi capabilă să o facă se clatina.
  Dorința mea este ca va să înveți să folosești această cunoaștere simplă, dar atotputernică, a prezenței AYAM.
  Toți cei care s-au eliberat, și care au fost capabili să ascensiona vehiculele inferioare lor așa cum am făcut-o, înainte de propria mea ascensiune, toate conștient folosit activitatea de puternic și veșnică prezență AYAM.
  În a spune ucenicilor mei și umanității, „lucrările pe care le fac, le veți face și veți face chiar și cele mai mari”, am știut despre ce vorbeam – recunoscând că în fiecare copil al lui Dumnezeu există această prezență puternică AYAM care vă obligă, fără îndoială, să făcând progrese. Eu spun „cine te obligă” pentru că acest lucru este exact gândul meu.
  Apelul constant la prezența ta AYAM te obligă să progresezi în ciuda agitației al sinele extern. Atâta timp cât țineți această idee în conștiința  voastră, ferm, primejdie și tulburare poate furie în jurul tău, veți rămâne senină și invulnerabil în mijlocul vortex de creație umană, dezlănțuit sau nu în jurul tău.
  Există o singură cale care vă permite să vă realizați uniunea cu tatăl în mod permanent, și anume: acceptarea deplină și deplină a prezenței sale AYAM, energia sa, dragostea sa, înțelepciunea sa și puterea sa, pe care el v-a dat-o, linkuri în lanțul de aur, pași de scara de aur pe care le urcati cu seninătate în ascensiunea ta la victorie final.
  Fiecare individualizare a lui Dumnezeu, tatăl, trebuie să găsească o zi calea înapoi la tatăl, prin prezența sa AYAM, folosind activitatea externă în mod corect, și, astfel, închiderand ciclului sau cicluri de individualizări sale.
  Pământul este singura sferă care arată densitatea structurii atomice pe care o experimentezi.
  Acceptarea și utilizarea conștientă a prezenței AYAM, care ești, îmbunătățesc continuu acțiunea vibrațională a structurii tale atomice, eliminând acoperirea care ascunda activitatea electronică prinsă în atom și eliberând esența luminoasa a ființei ta.
  Este dorința mea ca toți cei care ascultă sau care sunt conștienți de cuvintele mele să înțeleagă clar și distinct că nu sunt o ființă trimisă special de Dumnezeu și diferită de restul omenirii.
  Este adevărat că Eu aveam făcut deja eforturi conștiente și că am ajuns la o înțelegere deja mare înainte de această încarnare în cazul în care am câștigat Victoria veșnică, și de către Ministerul meu 2000 ani în urmă, am vrut să părăsească un exemplu. Dar acest exemplu, fiecare individualizare divină poate, și va trebui-l să urmeze, mai devreme sau mai târziu.
    Dragi copii ai lui Dumnezeu, vreau face să te gândești la mine mai mult ca fratele tău mai mare, care este unit cu tine. Prin cuvintele mele „AYAM-eu sunt cu tine pentru totdeauna”, am afirmat că prezența AYAM că eu sunt și că ești este un singurul AYAM. Deci, vezi cum este acest „AYAM – Eu Sunt cu tine și în tine, pentru totdeauna”!
  Meditați profund asupra acestor cuvinte și încercați să simțiți realitatea lor deplină.
  Înainte și după Înălțarea mea, am văzut imensitatea radiațiilor pe care am putut să o torn pe frații mei dragi și pe surorile Pământului, cățărându-mă în sfera pe care aș putea să o ocup.
  Vă spun în adevăr: fiecare ființă care își trimite conștient gândul la mine, cu dorința de a se ridica deasupra limitărilor pământești sau a propriei sale creații umane, și care a luat hotărârea de a-și schimba modul de viață în consecință, va primi din mine, tot ajutorul pe care i-l pot da la gradul de creștere pe care l-a obținut.
  Nu mă înțelege greșit despre cuvintele mele: atunci când vorbesc despre un grad de creștere, mă refer la umanitate, în general. Este vorba despre oferirea de asistență tuturor și nu doar pentru câțiva dintre voi care au ajuns deja la o înțelegere suficientă pentru a le permite să traverseze vălul creației umane și care, prin angajarea conștientă a AYAM, poate în orice moment să se unească cu Glorioasa prezență AYAM, care este ascensionati.
  Printre studenții din acest grup, unele sunt potrivite pentru această realizare. Aceasta depinde numai de calm, ponderare și intensitate cu care acestea devin conștienți de prezența lor AYAM.
  Tot ce vorbesc despre, am dovedit o prin propria mea experienta. Înainte de am fi complet fixat pe modul în care mi-ar lăsa un exemplu pentru umanitate, printr-o intuiție interioară pură am început să repete afirmatie: „AYAM – Eu Sunt învierea și viața.” Și în cele 48 de ore care au urmat, am avut bucuria de a vedea clar ceea ce am avut de a face.
  Aș dori să vă dau asigurarea că este utilizarea acestei afirmarea puternic „AYAM – Eu Sunt învierea și viața”, care mi-a permis să facă Înălțarea în fața unei mulțimi mari, și pentru a crea înregistrarea eterică a acestui exemplu, care va rămâne veșnică prezent pentru toată omenirea.
  Este regretabil faptul că vălul conceptelor ortodoxe a fost aruncat asupra minții poporului, împiedicând ființele să înțeleagă că toată lumea are, în sine, această prezență AYAM identică cu a mea și că, prin urmare, toți sunt capabili să facă ceea ce Eu am făcut pentru a câștiga Victoria eternă.
  Dragi studenți, fie ca fiecare dintre voi să primească acest mesaj, pe care l-am rostit pe raza luminii și a sunetului, în care puteți intra, vedea și auzi cu suficientă pregătire.
  Din nou, te implor să te gândești la mine ca la un frate mai mare, gata să te ajut la orice oră. Nu te gândi la mine ca la o ființă transcendentă și inaccesibilă, cu care orice contact este imposibil.
  Prezența AYAM care mi-a permis să facă Înălțarea este aceeași prezență AYAM care vă va ridica în propria ascensiune-cu singura diferență că acum toate maestrii Ascensionați stand gata să vă ajute cu mare bucurie, de îndată ce v Vei fi pregătit.
  Te înfășor în dragostea mea și repet: „AYAM – Eu Sunt cu tine pentru totdeauna.”
Isus.
Binecuvântarea lui Saint-Germain:
  În plinătatea tăcerii tale puternice, ô mare prezență, ne am venit să ne odihnim pentru a simți pacea și dragostea ta armonia penetrant totul.
  Ô prezență puternică a iubirii care face inima fiecărui om să bată, afirmă suveranitatea ta în aceste inimi, atrage și menține atenția lor conștientă pe tine, ô mare stea de dragoste în fiecare inimă, glorifică prezența Creatorului divin!
  Binecuvântează toată omenirea și dă tuturor, curajul să accepte doar prezența ta și să te uiți mereu la tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *