IISUS 15

  

Preaiubitul Iisus, discursul 15.

  Dragi prieteni de lumină al zile plecat pentru o lungă perioadă de timp!
  De-a lungul secolelor, bucuria mea a fost minunată pentru a putea observa expansiunea luminii în tine și în jurul tău, învăluindu curentul tau al viații și aducându-te la punctul pe care l-ai atins acum.  
  Au existat perioade de luptă intensă, când întunericul părea să vă întârzie, dar în realitatea marelui plan divin al vieții nu a fost așa, deoarece ați ajuns astăzi la cunoașterea și înțelegerea conștientă a prezenței AYAM. Ați dobândit forța vie care nu numai că reprezintă protecția voastră, ci și care ne-a permis să trecem prin voi intensitatea luminii necesară pentru a proteja națiunea și lumea în ultimele luni.
  Un nou val de activitate cosmică este dezlănțuit, cu o intensitate mai mare a puterii focului sacru care va forța unele forțe distructive să abandoneze focare vechi de secole de concentrare. Acest lucru nu este realizat într-o clipă, nici nu poate fi realizat de către oameni singuri. Acest lucru necesită ajutorul corul de masterat ascensionati, pentru a prinde, elimina și consuma orice focalizare individualizată a forței distructive.
  Când energia calificată distructivă este concentrată la un anumit punct, bărbații nu se pot elibera singuri de ea. Prin apeluri intense pentru mai mult ajutor pentru pământ, unul sau altul dintre marile ființe ale luminii ia pe un curent de viață în încorporare, și permite astfel o acțiune a legii cosmice pentru a opri orice altă expansiune distructive.
  În prezent, este pentru că ați intrat în ciclul în cazul în care Raza violet este autoritatea care stabilește acțiunea vibratoare pentru pământ, că este permis să se dizolve concentrația de discordie care a rămas acolo pentru atât de mult timp.
  Mila divină a legii a fost mare pentru studenți și pentru toată omenirea. Unele persoane care au pretins că doresc să servească lumina au persistat în repetarea aceleași greșeli. Acum este sfârșitul ciclului precedent și fiecare curent de viață este pus la încercare, și fiecare bucată din fiecare calitate care el conține este testat; se face o sortarea între ceea ce este pur, calificat de lumină, și ceea ce este încă pătată de om.
  Iubitii mei, la această oră de judecată, nimeni, nici măcar eu, nu vă poate asista… 
  Când va veni timpul când trebuie să apari înaintea lui Mahachohan, înainte de mărețul cosmos, sau înaintea marelui Director divin, și care curentul tau de viață a trecut sub lumina observației lor, nu există nimic care să poată fi ascuns. Când stați în fața acestor ființe a căror putere, puritate și iubire sunt de o asemenea magnitudine, de o asemenea transcendanță, vă aflați sub activitatea viziunii totale a conștiinței lor, și ele văd tot ceea ce este distructiv și constructiv în curentul tău de viață. Nimic nu poate fi vreodată ascuns pentru ei!
  A sosit momentul decisiv. Dacă nu aveți puritatea și forța luminii care vă permit să atrageți protecția energetică de care aveți nevoie pentru evenimentele pe care le cereți, atunci legea cosmică nu va permite producerea acestor evenimente.
  Într-adevăr, la începutul ciclului, „Garda” a ceea ce se manifestă trebuie să fie format în primul rând. Oamenii trebuie să se supună corpului lor mental superior, nu impulsurilor emoționale ale asta sau asta, sau al altcuiva, astfel întârzierea continuu momentul ascensiunii lor.
  Iubitii mei, Eu Sunt fratele și prietenul tău, care a trecut prin toate experiențele din lumea fizică (după ce eu le-a iertat, și care eu au finalizat Înălțarea în octavian de libertate, perfecțiune și măiestrie), și eu vă spun: nu există nimic pe pamant, care este demn de atenția și eforturile dumneavoastră, cu excepția împlinirea planului divin al curentului tău de viață, al maestrilor Ascensionați, Nation și Planet. Dacă vrei să îndeplinești acest plan divin, trebuie să renunți complet la tine și să nu mai ceri manifestări senzuale temporare pentru sinele tău exterior, în timp ce restul umanității se află într-o stare de primejdie avansată. Fac apel la simțul tău al Frăției; la sentimentul de responsabilitate față de viață, nu numai pentru viața ta, ci pentru toată viața de pe planetă. Dacă nu te eliberezi acum câștigând Victoria ascensiunii voastre în această încorporare, pentru că continuați să jucați un pic mai mult cu satisfacția simțurilor, atunci numai Dumnezeu știe cât de mult veți aștepta înaintea porții se deschide din nou!
  Am spus, „AYAM – Eu Sunt usa deschisa pe care nimeni nu o poate inchide!”
  Pot sta în octavian de pe pământ, sau în octavian de lumină, și turna pe tine dragostea mea, substanța mea luminoasa, binecuvântările mele, flacăra mea cosmică de dragoste din inima mea, puterea mea de vindecare – toate darurile mele.
  Îți pot da asta fără limite dacă vrei să-mi acorzi atenția ta. Dar dacă te va întorci departe de mine, atunci care Eu Sunt usa deschisa – dacă preferați umbre la lumină – dacă vă răsfățați în mizerie umane, atunci eu nu pot interveni în libertatea dumneavoastră de a alege calea ta.
  Când primejdie cântărește foarte mult pe tine, atunci când o șoc în schimb, de propriile tale greşelile, curbe te sub tensiune mare, vă aprecia apoi pacea iubirii mele și puritatea mea, care umple în sentimentele tale și  care elimina substanța pe care cauzează durere. Știu că apreciezi asta. Bine! Altora le va plăcea să simtă această puritate, fericire, încurajare și pace care radiația voastră va putea da lor.
  De la Înălțarea mea, umanitatea mi-a adresat multe apeluri. Exemplul Înălțării mele a fost înregistrat în eter al Pământului și în corpul emoțional al umanității, astfel încât toți să simtă atracția magnetică a acestei înregistrări a ascensiunii mele.
  În cei care m-au sunat de-a lungul secolelor, am reînviat memoria latentă. Această amintire este o conștiință ascensională (sattva), care știe că puterea divină inerentă în fiecare curent al vieții are dreptul de a exprima plinătatea autorității sale prin forma fizică și mintea fiecăruia.
  De ce am ajuns să câștige victoria mea al înălțare? Acest lucru se datorează faptului că eu sunt deviat de la satisfacțiile senzuale ale corpului!
  Să presupunem pentru o clipă că nu am reușit să fac ascensiunea. În acest caz, Saint-Germain, și Godfré, nu ar fi reușit, fie. Știi că a fost mulțumită iubirii sale pentru mine că Saint-Germain a făcut Înălțarea – si așa mulți alții au reușit în Înălțarea lor, deoarece au avut o mare dragoste pentru mine.
  Dar dacă am fi eșuat, unde ai fi acum?
  Vezi în felul ăsta că legea cosmică se așteaptă să fii strictă cu tine însuți. Ea vrea să te facă să te ridici deasupra tuturor senzațiilor fizice ale naturii animale și să te echipești cu plinătatea slavei corpului mental superior, în puternicul său, calm și magisterial dragoste-înțelepciune și putere, în ascultarea și controlul lui sinele, în autoritatea sa, care poate spune tuturor lumii fizice: „Manifesta perfecțiunea sa!”, iar în momentul în care aceste cuvinte sunt rostite, forța electronică din atmosferă condensează și se supune ordinului celor care sunt supuși corpului mental superior.
  Ô, iubitii mei, oportunitatea ta pentru serviciu este cea mai mare care a fost vreodată oferită unui grup de ființe umane de pe această planetă. Dacă slujești fără restricții, atunci te putem binecuvânta infinit și te vom acoperi cu puterile noastre și cu victoria noastră supremă.
  Amintiți-vă întotdeauna acest lucru: „plăcerile acestei lumi fizice toate au un început și, prin urmare, un sfârşit -, dar ceea ce vine de la prezența dumneavoastră AYAM este o expansiune tot mai mare de fericire a mari soare central! Într-adevăr, în adevăr, plăcerile lumii fizice sunt doar iluzii în comparație cu un singur moment al Uniunii cu această prezență glorioasă Ayam și utilizarea nelimitată a puterii sale, stăpânirea lui și darurile sale eterne. Într-adevăr, lumea exterioară vă poate oferi nimic comparabil!”
  În această zi, am intensifica iluminarea și conștiința de prezență AYAM în întreaga umanitate și în fiecare dintre voi, astfel încât să puteți, ca un mare magnet, da exemplul de frumusete si libertate de prezența dumneavoastră.
  Veți trăi fericiți printre alți bărbați, le veți atrage atenția, vei fi iubit, și vor dori să arate ca voi. Apoi, cu acest puls de lumină și dragoste provenind din inima lor, ei vor transforma spontan la prezența lor AYAM.
  Aceasta este ceea ce legea cosmică cere să le dea toată fericirea pe care o doresc.
  Fie ca Marea flacără cosmică a păcii, purității, iubirii, vindecării și protecției să se ridice și să se învăluie acum și pentru totdeauna tot ce aparține luminii Pământului! Fie ca toți cei dragi, cei pe care îi iubești și toți cei care sunt sub această radiație să fie crescuți în perfecțiunea noastră! Fie ca ei să fie pecetluiți în dragostea noastră care exclude pentru totdeauna tot ceea ce nu este perfecțiunea lui Dumnezeu!
  Iubitii luminii, fie ca flacăra iubirii care a inundat pământul astăzi, să ridice, să ridice, să ridice totul în Înălțarea în lumina și să lase umbrele să fie consumate pentru totdeauna!
  Te iubesc, și AYAM – am venit să domnească în inimile voastre-pentru totdeauna!
Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *